Simple vásárlói tájékoztatóRossz program

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > bdsmffi > 1


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


bdsmffi blogja


Ez is én vagyok
Az itt megjelent írások engem ábrázolnak.
Hiába is mondanám, hogy nem, ezek csak kitalációk.
Az én gondolataim, véleményeim.

Jó olvasgatást kívánok hozzá!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Rossz program
#1 (2016-12-01 06:40:10)

Rossz a programod! 
Törölj, törölj, törölj! 

-De félek Uram, hogy nem lesz másik, amivel működhetnék. 

Lesz, csak ezt töröld ki! 
Nem tudom, melyik marha írta rád, mert ez nem neked való. 
Egy más világban, persze, megállná a helyét, de itt, ebben a fertőben? 

A programod tökéletesre van csinálva de Te nem vagy tökéletes. Ha a 100%-os férfit vágyod, akkor mindig calódás ér.
A sok csalódás már lassan felőröl.
Úgy érzed, kilógsz a sorból. A programod mindig fog hibát találni az épp soron következő férfiben. S, mint egy megakadt lemez, mindig ugyanazt játsza le, te is örökké csalódni fogsz, bárki legyen is az. 
Sorsszerűség? 
Így is lehet nevezni. 
De a "delet" gombbal megoldható az egész. 
Töröld ki azt a fránya programot, s megváltozik minden. 

-Jó, de hogy fogjak hozzá? 

Engedd magadhoz a férfit! 
S ha tökéletlenséget fedezel fel benne, akkor jusson eszedbe, hogy Te is épp olyan tökéletlen vagy. 
Gyakorolj, törölj és gyakorolj!

21 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#21 (2016-12-05 14:29:20) |
#oregember49: 

Nekem a poszt épp erről szólt. Hogy vágy nélkül, szimpátia alapon engedj magadhoz valakit, pusztán azért mert te sem vagy tökéletes.
Bármennyire nem vagyok tökéletes, akkor is csak arra vágyom, akire vágyom. Ezt a programot LEHETETLEN felülírni meg törölgetni! Az eredmény egy kalap szamóca lenne. :D


nincs kép oregember49
#20 (2016-12-05 08:56:13) |
#esther: sokan sokszor elkövetjük. vailálunk egy sort aztán sokszor jobb meggyözödésünk ellenére megteszük. de nem baj:DELET /csak pandora kedvéért/ aztán megteszük ujra: :P 
esther
#19 (2016-12-05 08:48:11) |
#oregember49: 
Szimpátia nélkül?? Nem, az ki van csukva.Na pont hogy csak azzal,. és *vágy *nélkül! 
Csak afféle győzködéssel, hogy "na hát..mi a baj vele, rendes, kedves, normális, kitartó, meg már mióta hajt rám..szóval, tedd meg!" -én ilyesmire gondoltam.

Igen, igazad van, míg a férfit ezért nagyképűnek mondanám én is, a nőt meg hááát na..hazabeszélek, de rendesnek. :D 
Nem éri meg sajna. Nem nyújt semmit, max egy " a mai napi jó cselekedetem is meg volt" feelinget. ;) 
nincs kép oregember49
#18 (2016-12-05 07:04:54) |
#esther:Szerintem neked van valahol igazad. A megértésről az elvárások esetleges ujra értelmezéséről a kétségekről az önvizsgálatról a másik és a saját hibáink elfogadásáról és még egy sor más dolodról szól, szolhat ez a blog bejegyzés aminek szépségét szerintem pont ez adja, hogy mindenkit elgondolgoztat /KIVÉTEL SAJNOS VAN/ önvizsgálatra sarkal valahol.
Az meg külön megmosolyogtató amit a szex rendességből irtál ahogy berzenkednek ellene miközben akarva akaratlan elismerik, hogy bizony bizony lefeküdtek egy-egy férfivel szimpátia vagy szeretet nélkül. Olyan plasztikusan rávilágit ez a különbségre féerfi és nő között .ha egy féerfi azt mondja lefeküdtem ezzel a növel mert megsajnáltam azt nagyképüségnek nevezik mig ha egy nő ugyanezt mondja akkor rendeségnek nevezzük.:)
nincs kép oregember49
#17 (2016-12-05 06:45:50) |
"Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa"" Máté 5:3 #bdsmffi: hát igen:D
pandora
#16 (2016-12-04 16:03:18) |
#oregember49: 

Csak 1 jótanács. Mielőtt hivatkozol valamire, nézz utána, nehogy hülyét csinálj magadból.
"Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa"
Ezt Jézus mondta, így a pedofíliát illetően nem hinném hogy felmerül a gyanú. Egy élő embernél azért más a helyzet. :D :D - szóval ennyire azért nem kell dagadnia a pasik önbizalmának. Nem készülünk a lábaitok elé borulni. :D

A helyesírási hibák amúgyis cikisek, ha valaki ezt még szándékosan is műveli, az még cikisebb. Ha pedig egyenesen büszke rá, az már no comment kategória. :(
A stílus az ember. (Le style, c'est l'homme) Ezt is "volt valaki aki olyasmit mondott". :Dnincs kép oregember49
#15 (2016-12-04 15:27:38) |
#pandora: volt valaki aki valami olyasmit mondott, hogy enged magadhoz a kisdedeket...akkor az a te logikád szerint pedofil volt.
ui: a hibák beleértve az un. helyeirásiakat is szándékosak és tökéleteségem szerves részét képezik:)
ducinyuszi
#14 (2016-12-03 10:10:20) |
*esther: *

Szex rendességgből, ez jóóóó! Hú milyen izgató és szenvedélyes is az, amikor baromira nem kívánod, csak épp próbálsz jófej lenni. :D Igen volt nekem is, azt SOHA TÖBBET! :o Vagy van szikra és akkor az visz mindent, a józan eszemet is, vagy hagyjuk a fenébe. Ami nem megy, nem kell erőltetni! Ami meg megy, az körülírás és magyarázgatás nélkül is megy. :)
pandora
#13 (2016-12-02 17:19:59) |
#esther: 
Woooow. :) Most hasonlót alkottál mint a szikrával. "Szex rendességből" Igen. Pont ezt nem bírtam normálisan megfogalmazni, most ismét nagyon plasztikusan nevén nevezted. :) 

És igen. Szerintem ez az a szitu, amikor tudatosan próbálod befolyásolni azt a bizonyos programot. :( Huhhhh... és brrrrr. Én is próbáltam már, de soha többé. :D
esther
#12 (2016-12-02 15:36:40) |
#pandora: 
Az engedd magadhoz a férfit-nekem spec. azt jelenti, hogy engedd, hogy jobban megismertesse magát, és nem azt hogy engedd az ágyadba.

Nem, sajnos az nekem sem megy, ha minden klappol,a férfi kedves, előzékeny, intelligens, és még kitartó is!- ellenben nincs szikra a részemről, akkor hiába győzködöm magam, nem lesz más, mint "szex rendességből".. próbáltam...de huhh..többet nem. :/ 

Igen, ilyen megközelítésből igazad van. :) De nekem nem erről szólt a bejegyzés.
pandora
#11 (2016-12-02 14:24:33) |
#esther: 

Nahát, ezt pont az mondja aki oly hibátlanul és plasztikusan el tudta magyarázni nekem, milyen is az a "szikra"? :)

Megmondom mi csapta ki nálam a biztosítékot ebben a bejegyzésben.
"Engedd magadhoz a férfit!"

Ha nem vágysz egy férfire, ha nincs szikra, akkor tudatosan, valami DELETE meg egyebek féle agyi erőszakkal a büdös életben nem fogsz valakit magadhoz közel engedni. Mert nem vágysz rá, nincs szikra. Ha valaki ezen erőszakot tesz, akkor csak bánni fogja, mert delete ide meg kompromisszum oda, a zavaró érzés nem fog eltűnni.

Ha valakit nem akar egy nő közel engedni magához magától, akkor az jobb ha nem is engedi. Ha pedig pattan a szikra, akkor tök mindegy hogy a pasi hány centi vagy milyen színű a szeme. ;) Az kelleni fog.ducinyuszi
#10 (2016-12-02 13:19:06) |
Tiszta szerencse, hogy tökéletlenek vagyunk. :D Meg is bolondulnék, ha állandóan tökéletesnek kellene lennem. Soha nem felejtem el a legutóbbi párom szája sarkában a mosolyt, amikor a tökéletlenségeimen mosolygott. És ez így volt jó. Mert ezzel együtt szeretett, ahogy én is tökéletlenül szeretem önmagam és ahogy őt is a tökéletlenségével együtt imádtam. A hibáit is szerettem, és ugyanúgy félmosollyal a szám sarkában nyugtáztam. :)

A többi nőhöz hasonlóan én sem keresem a tökéletes férfit, szerintem a mindenben tökéletesség már-már ijesztő is lenne. Nem. Csupán azt, akinek az őrültsége passzol az én őrültségemhez. Akinek a tökéletlensége belesimul az én tökéletlenségembe. Hogy ez mit jelent? Majd kiderül ha eljutunk odáig. 

A sorból kilógok, már életem első pillanatától. És ez így is marad, míg élek és még utána is. Mert ez vagyok én! Nem változom meg senki kedvéért. Ha változom, azt én akarom! Nem kötök méltatlan kompromisszumokat. A kompromisszum rossz, mert önmagammal kell megalkudnom érte, önmagamat kell feladnom miatta. DE ha egymásra találunk azzal a bizonyos egyetlen férfival, akkor csiszolódunk majd. Hisz ettől fog működni a dolog. A csiszolódás jó, ahogy a gyémánt is attól lesz értékes, hogy megcsiszolják. 

Csalódás? Csak akkor ér bárkit is, ha többet képzel bele a másikba, mint ami valójában benne van. Megelőzhető, ha nem látunk semmivel sem többet a másikba, csak amilyen valójában. 

A programom úgy jó, ahogy van. NEKEM! És miután ezen a világon kizárólag önmagamnak kell megfelelnem, így ez számít. Nem akarom szembeköpni magam azzal, hogy önmagamnak hazudok, hogy "de jó lesz az úgy". Nem, nem lesz jó. Nem megyek bele olyanba, amiről már az első percben tudom, hogy nem lesz jó. Ennyire egyszerű a recept. Úgy hívják: önismeret. :) Én tudom, milyen vagyok és ki-mi tesz boldoggá, és ha ehhez tartom magam, se csalódás, se delete gomb, se kompromisszum. Csak türelem és majd jön akinek jönnie kell! :) 

bdsmffi
#9 (2016-12-02 11:59:47) |
#esther: valami hasonlóra gondoltam. De mint mondtam, mindenkinek mást jelenthet. 
bdsmffi
#8 (2016-12-02 11:56:27) |
#pandora: szerinted úgy ültem le blogot írni, hogy " na, most írok egy jóóóó naaagy bölcsességet? 
Ne nevettess!! 
Volt, ( van) egy helyzet, s írtam róla. 
Ha Te bölcsességnek látod, akkor neked legyen az. 

De egyébként a valódi bölcsességet sem így születik. 
Magyarázkodni pedig nem fogok, ott van leírva. Persze ahányan vagyunk annyi féle képpen értelmezzük. 
esther
#7 (2016-12-02 10:53:58) |
#pandora: 
Nem így értelmeztem. Inkább valami ilyesmi üzenete van szerintem: "olykor vizsgáld felül önmagad, és fogadd el a másikat olyannak, amilyen". "ne ragaszkodj mereven egy ideához..ami lehet hogy nem is létezik" vagy.."Járj nyitott szemmel és szívvel, ott is megtalálhatnak, ahol nem is számítasz rá."
Vagy másik példa: ne ragaszkodj a 189 cm-hez, ha egy 178 cm-es amúgy minden másban megfelel. ;) ..és még sorolhatnám. 
Nekem erről szól ez a bejegyzés. Kisarkosítás nélkül.
pandora
#6 (2016-12-02 08:22:09) |
#bdsmffi: 

Nos igen. Ha valaki valami Nagy Bölcsességet oszt meg, erősen leértékeli a dolog hitelességét egy helyesírási hiba. Mert ha ennyit sem tud valaki (vagy ennyire figyelmetlen), akkor kétséges az a nagy bölcsesség is...

Nem számít a hiba vagy elütés ha leírja valaki milyen volt a reggele. De ha kéretlen tanácsokat osztogat, akkor bizony minimum ennek a részének kifogástalannak és támadhatatlannak kellene lennie.

De lépjünk túl rajta. A poszt azt sugallja, hogy a nők adják le a béka segge alá. Legyenek igénytelenek, keressék magukban a hibákat, és kritikátlanul fogadják el a pasikat. Idomuljanak, és majd akkor boldogok lesznek. Ez Ducinyuszi Tesco gazdaságos domjainak a filozófiája.

Köszi de nem. A nőkbe be van építve az a védelmi mechanizmus, hogy mit utasítanak el és mi alá nem mennek. Aki abból lead vagy megalkuszik, nemhogy boldog nem lesz, hanem súlyos árat fizet érte. Egyáltalán nem a tökéletest keressük. Azt keressük, aki *nekünk* tökéletes. Ebbe pedig a kis hibái is benne vannak.

Viszont belénk van építve egy jó adag türelem is. Kivárjuk amíg olyat találunk, aki épp megfelelő. És nekünk sem kell törölgetni, meg neki sem. :)
bdsmffi
#5 (2016-12-01 21:30:50) |
#pandora: hát, ha csak a helyesírási hibát láttad meg benne...
artemisz
#4 (2016-12-01 20:21:18) |
Nem keresek hibátlan pasit. Csak olyat, aki megfelel az elvárásaimnak. Kompromisszum nincs... Hiszen azt keresem, ami hiányzik, amire vágyok... 
A programom tökéletesen működik, még akkor is, ha az ideális alanyra így várnom kell.
De inkább várok még pár hónapot, mint hogy megelégedjek egy olyannal, aki nem elégít ki minden szempontból. ;)
Én sem szeretnék egy férfi életében csupán kompromisszum lenni, mert nem talál nálam jobbat. ;)
potenspasit
#3 (2016-12-01 19:28:13) |
kezdjük előről? oké... tudjuk, hogy nem vagyunk hibátlanok, és nem hibátlan pasit keresünk, csak olyat, aki megfelel nekünk...hogy az milyen? kinek ilyen, kinek olyan
potenspasit
#2 (2016-12-01 19:22:45) |
ugyanaz a nóta, mint az eggyel feljebbi bejegyzésben, csak szebben megfogalmazva :/ 
pandora
#1 (2016-12-01 18:25:46) |
Az a gomb nem "delet" hanem DELETE. A program meg nagyon is jó úgy ahogy van. :)


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.