Simple vásárlói tájékoztatóAz a fránya köszönés

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > csakte > 2


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


csakte blogja


A NŐ
Nem én írtam, de annyira igaz minden sora, hogy akár bármelyikünk is megírhatta volna.

 "Nőnek lenni nehéz, s igazi nőnek lenni a legnagyobb küzdelem.
Egy ízig-vérig nő nem fél sírni, elgyengülni, vétkezni, megízlelni a kígyó adta piros almát – vagy uram bocsá a kígyó bőrébe bújni - mert ismerni akarja a saját határait.
Az igaz nő, nem kérdez állandóan, csak csendben, szelíden, de határozottan teszi a dolgát. Tudja honnan, mikor kell tovább mennie. Egy nő nem verseng, csak felméri a helyzetét precízen, reálisan, s képes elfogadni a tényt, ha nem rá van szükség. Persze magában összeomlik, dühöng és bosszúért kiált, de végül legyőzi a démonjait, s őszinte szívvel kívánja a legjobbakat ott is ahol nem óhajtották.
Egy igazi nő megtartja a titkait, a szemének hisz és a szívére hallgat, de az eszével vág vissza. Imádja mindazt, amitől szépnek érezheti magát, de tudja jól, az igazi gyönyörűség önmagából ered.
Egy nő igenis hisztis, néha utálja, hogy nő, de ha megtalálja a neki valót, gondoskodó szerelmes és mocskos jó szerető. Ismeri a testét. Szereti a testét! Élvezi a szexet és képes a legnagyobb őrültségekre is, csak hogy érezze, ÉL!
A rossz napokon magányra vágyik és egy Micsoda nő féle filmre, álmokra, csöndre, hogy újra visszataláljon önmagához.
Az igazi nő hosszú ideig csiszolódik, pofonoktól formálódik és szerelmek által szépül. Az elfogadás képessége az egyik legnagyobb fegyvere, az alázat teszi legyőzhetetlenné, és a szerelme által válik semmivel sem pótolhatóvá. "
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Az a fránya köszönés
#2 (2017-01-08 11:43:55)

A mai világhoz képest maradi nevelést kaptam. Nekem azt tanították, ha bemész egy szobába köszönsz. Nálam az alap.

Ha rádköszönnek visszaköszönsz.
NŐ vagyok.. talán a dominánsságom is az átlagosnál jobban értékeli a tiszteletet s nem is tudnék tisztelni magam sem egy férfit, ha köszönni sem tud.

A chat egy kicsit más.. bár itt is köszönünk belépéskor, hisz egy chat szoba valójában egy közösség.
Akit ismerünk személyesen azoknak általában külön is köszönünk. nekem ez is alap.

Amennyiben viszont engem akar.. dugni akar. nyalni akar, kapcsolatot akar. szeretőnek akar.. tanuljon már meg köszönni a chaten is.. nem esik le a karikagyűrű egy nős ember kezéről sem, ha köszönni tud és használja is ezt a tudását.
persze semmi nem kötelező, bunkónak lenni sem.

Elképzelem, ahogy hazamegy, belép az ajtón hőn szeretett hitveséhez, aki boldogan beszélget a gyerekeivel, barátaival.. nem szól semmit.. nem köszön, átnéz rajtuk, s bekapcsolódik a beszélgetésbe... igen, ez is egy családi idill.. de nem az enyém.
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/7a1449420170108114355.jpg

10 hozzászólás |

Hozzászólások

csakte
#10 (2017-01-08 22:44:09) |
#stormborn: Nem baj... nem kell neked mindent érteni:))

A lényeg a köszönésen volt.. a többi a sallang már:)
stormborn
#9 (2017-01-08 22:35:41) |
#csakte: Én ebben a szabályban nem sok rációt látok. Ha az utcán meglát engem egy nő, akkor addig kopog a cipőjével, míg én észre nem veszem, és nem köszönök neki előre? :)

Szerintem az a természetes, ha az észlelés pillanatában üdvözüljük a másikat, függetlenül attól, hogy milyen az illető neme. 
csakte
#8 (2017-01-08 20:18:41) |
#stormborn: Engem úgy tanítottak mindig egy férfi köszön előre... különösen, ha egy nő idősebb.
A domináns nők különösen értékelik ezt a fajta tiszteletet, hisz ez alap... talán ennyiben érthető is.
Ragozhatnám tovább is a témát.. de a lényegen nem változat, az ember sem változik meg.. vagyis csak jól esett kiírni magamból:))) S a teljes írás adja a lényeget, nem a szövegkörnyezetből egy-egy szó kiemelése:)) 
Köszönöm.
stormborn
#7 (2017-01-08 20:14:32) |
Én ezt mind értem, csak azt nem, hogy mit keres az írásban az, hogy NŐ vagy, és hogy ez miként egyeztethető össze a dominanciával...
bajosasszony
#6 (2017-01-08 19:15:14) |
A köszönés egy olyan formula amit illik betartani.
Belépek az áruházba- köszönök- bámulnak rám normális vagyok!? Bemegyek a munkahelyre...köszönök, elcsodálkoznak a munkatársak. Ha,valaki itt keres köszönés helyett kérdez: áruljam el ki vagyok,honnan jöttem, kit keresek...és, ha nem teszem??? Nekem annyi! Semmit sem értek. :( 
bdsmffi
#5 (2017-01-08 17:37:05) |
#csakte: aszmás! 
:-) 
Volt egy ilyen ismerősöm, a szomszédom. 
Vagy tíz évig nem tudott köszönni. 
Nagyon lekezelő, s megalázó tud lenni 
csakte
#4 (2017-01-08 17:26:28) |
Az egyszer elfelejt köszönni az szóra sem érdemes téma, hisz bárkivel előfordulhat... amiről én írtam, az egy rendszeres dolog... visszatérő történet.
bdsmffi
#3 (2017-01-08 17:21:45) |
#pandora: veled még nem fordult elő? 

Készségszinten? 
pandora
#2 (2017-01-08 17:17:58) |
#bdsmffi: 

Szerintem a jó embereknél ez készség-szintű, észre sem veszi, csak automatikusan teszi. Akinek erre külön koncentrálnia kell, azt megette a fene...
bdsmffi
#1 (2017-01-08 16:34:14) |
Attól még lehet valaki jó ember, hogy egyszer elfelejt köszönni. 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.