hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóA női orgazmus szintjei

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 101


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

A női orgazmus szintjei
#101 (2017-03-11 07:02:08)

Az én kedves esther barátnőmnek köszönhetően találkoztam ezzel a cikkel. És miután nagyon-nagyon egyetértek vele, és többször volt szerencsém akár a tantrikus szeretkezés során, akár a BDSM-ben a Tao által megjelölt magas szinteket is elérni, így megosztom. :)
__________________________________________________________

*William H. Masters és Virginia E. Johnson egy négy fázisból állló ciklusban leírták az orgazmus felépülését.
*
A szexuális reakció ciklusában négy fázist különböztetünk meg: felizgulás, platófázis, orgazmus és elernyedés. A nők és a férfiak ugyanezeket a fázisokat tapasztalják meg, bár a fázisok időtartamában általában vannak eltérések. Például eléggé valószínűtlen, hogy mindkét félnek ugyanabban a pillanatban lesz orgazmusa. Ezenkívül egyénenként változó a reakció intenzitása és az egyes fázisok hossza. Ezen eltérések számbavétele sokat segíthet a partnereknek, hogy jobban megértsék a másik testét és reakcióit, valamint hogy fokozzák szexuális élményüket.

1. fázis: felizgulás

Az izgalmi fázis általános jellemzői, amik néhány percig vagy akár órákig is tarthatnak, a következőket foglalják magukba:
Megnő az izomfeszültség.
Felgyorsul a szívverés, és szaporább lesz a lélegzetvétel.
Bőrpirulás (sex flush) következhet be (piros foltok jelennek meg a mellkason és a háton).
A mellbimbó megkeményedik és megmerevedik.
Megnő a nemi szervek vérellátása, ami a nők esetében a csikló és a kisajkak, a férfiak esetében pedig a pénisz megduzzadását eredményezi.
Megkezdődik a hüvely nedvesedése (lubrikáció).
A nő mellei megnagyobbodnak, és hüvelyfalai megduzzadnak.
A férfi heréi szintén megduzzadnak, a herezacskó megfeszül, és egy síkosító váladék kiválasztása indul meg.    

2. fázis: platófázis

Az orgazmus küszöbéig tartó platófázis általános jellemzői a következőket foglalják magukban:
Az 1. fázisban elindult változások felerősödnek.
A hüvely még inkább megduzzad a megnövekedett vérellátás miatt, ezen kívül a hüvelyfalak bíborvörösek lesznek.
A nő csiklója nagyon érzékennyé válik (megérintése akár fájdalmat is okozhat) és visszahúzódik az előbőre alá a pénisz általi közvetlen ingerlés elkerülése érdekében.
A férfi heréi felhúzódnak a herezacskóba.
A lélegzetvétel, a pulzusszám és a vérnyomás tovább nő.
Izomösszehúzódások jelentkezhetnek a lábfejben, az arcon és a kézfejben.
Megnő az izomfeszültség.

3. fázis: orgazmus

Az orgazmus a szexuális reakció ciklusának csúcspontja. Ez a legrövidebb fázis, általában csak néhány másodpercig tart. Az orgazmusfázis általános jellemzői a következőket foglalják magukba:
Az izmok akaratlan összehúzódása jellemzi ezt a fázist.
A vérnyomás, a pulzusszám és a lélegzetvétel ilyenkor a legszaporább, felgyorsul az oxigénfelvétel.
A lábfej izmai összehúzódnak.
A szexuális feszültség hirtelen és erőteljesen feloldódik.
Nők esetében a hüvelyi izmok ritmikusan összehúzódnak (kontrakciók). A méhben is ritmikus összehúzódások (kontrakciók) indulnak meg.
A férfiak esetében pedig a pénisz tövében lévő izmok ritmikus összehúzódásai hatására következik be az ondó ejakulációja.
Bőrpír vagy az úgynevezett "sex flush„ (bőrpirulás) jelentkezhet bármely testrészen.
 
4. fázis: elernyedés

Az elernyedési fázis során a test lassan visszatér nyugalmi állapotába, valamint a megduzzadt és megmerevedett testrészek visszanyerik korábbi méretüket és színüket. Általános jó közérzet, fokozott intimitás és gyakran fáradtság jellemzi ezt a szakaszt. Némelyik nő további szexuális stimuláció után gyorsan vissza tud kerülni az orgazmusfázisba, és képes többszörös orgazmust átélni. Az orgazmus után a férfiaknak refraktorperiódusnak nevezett pihenésre van szükségük, amely alatt nem képesek újabb orgazmusra. A refraktorperiódus hossza férfinként változó, de a kor előrehaladtával általában megnövekszik.

*Akkor jöjjön az a bizonyos Női Orgazmus Kilenc lépcsője a Tao szerint:
*
1. A nő zihálni kezd.

2. A nő a száját használja, és hívogatóan kiölti a nyelvét a férfi felé.

3. Még aktívabb lesz, és erősen megragadja a férfit.

4. A hüvelyi izmai összehúzódnak, és még több hüvelyi váladék termelődik. A nő ezt a szintet „orgazmusként” azonosítja. A legtöbb nő ezen a szinten meg is áll, a férfiak pedig elégedetten hátradőlnek „jól végzett munkájuk” után. Viszont a rövid visszavonuló, valamint a nő testének leginkább megfelelő stimuláció újrakezdése után a nő könnyedén eljuthat a következő szintre.

5. Minden ízülete ellazul. Lehet, hogy meg szeretné harapni a férfit. A szexuális éhség újra hevessé válik.

6. A nő többet mozog, lábával, karjával igyekszik minél szorosabban átölelni a férfit, hogy a lehető legközelebb húzza magához.

7. Majd magánkívüli állapotba kerül, esetleg elkezd sírni (egyáltalán nem a fájdalom miatt), ezen kívül zsibbadtnak érezheti az ajkát és a karját. Elveszíti a tér- és időérzékét, sőt néha félelmet és bizonytalanságot is érez, hogy ezt nem tudja tovább folytatni.

8. Izmai teljesen ellazulnak és a lélegzetvétele egy pillanatra elakadhat vagy lelassulhat. Az ilyen szüneteket nyögések vagy kiáltások követik. Félhet a kilencedik szintre való lépéstől (amivel kapcsolatban az az érzése támadhat, hogy mindjárt elájul vagy meghal).

9. Gyakorlatilag „kis halálként” éli meg az orgazmust, és teljesen összeomlik. A kilencedik szinten ejakulálhat is. Azon tűnődhet, hogy fel tud-e állni egyáltalán. Ezen a szinten teljesen megadja magát a férfinak, és megnyílik neki.

Természetesen az egyéni megélések lehetnek mások, de ha jobban megvizsgáljuk főleg a 9. lépcsőt, érthető az, mikor juthatunk el igazán erre a pontra. Mennyi bizalom, megnyílás kell ahhoz, hogy ezt egy nő megélje, mennyi bizalom, megnyílás kell egy férfinak ahhoz, hogy ezt megadja.


5 hozzászólás |

Hozzászólások

nincs kép magnolia
#5 (2017-03-11 23:31:06) |
#ducinyuszi: 

Pontosan ezért mondtam hogy badarság ez a lista, mert vannak emberek, akikre kapásból nem igaz. És mint említettem 4-es szintnél simán eláztatok egy ágyat :) sajnos, vagy szerencsére (ki tudja?) nekem ez a része a szexusomnak nagyon könnyen működik, ergo egy normál, átlagos aktusnak is a teljesen természetes része. Ahhoz, hogy ne így legyen, ahhoz igen "tehetségtelennek" kell lennie az adott partnernek. :)
Szóval ezért mondom, hogy badarság a fenti listával félrevezetni bárkit is, hiszen vannak akik soha nem tapasztalják ezt meg (szintek ide, vagy oda), és van akinek egy átlagos szex alatt is a világ legtermészetesebb dolga, hogy így (is) élvez. 
ducinyuszi
#4 (2017-03-11 19:30:09) |
*magnolia: *

Ezzel nem értek egyet. Amíg nem jutottam túl a 4-esen, addig nem volt soha ejakulációm. Csak utána. A megfelelő partnerrel. :vigyor: Persze ettől még lehet, hogy van akinek van 4-esnél is, de szabályt felállítani nem lehet erről. Hiszen különbözőek vagyunk. Azt tudom, hogy így vagy úgy, de volt szerencsém az 5 feletti orgazmusokhoz, és azt is tudom, hiszen átéltem nem egyszer, hogy ég és föld a különbség a 4-eshez képest. :pirul: 
nincs kép magnolia
#3 (2017-03-11 19:10:22) |
Ez azért badarság, mert azok a nők, akik ejakulációra képesek, azok már a "4"-es szinten is gond nélkül ejalkulálnak... nem kell oda 9-es szint.... saját tapasztalat...
ducinyuszi
#2 (2017-03-11 17:47:08) |
*esther: *

Erre én is kíváncsi vagyok! :) ;) 
esther
#1 (2017-03-11 11:14:06) |
És filmsorozat is készült belőle. :vigyor: Mármint *az igaz történet alapján,* a cikkben említett kutatásból. Imádtam! <3 

http://velvet.hu/elet/2015/08/08/ami_miatt_muszaj_neznie_a_masters_of_sex_sorozatot/
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.