hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóA pöttyös bögre és a kristálypohár

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 105


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

A pöttyös bögre és a kristálypohár
#105 (2017-04-03 08:35:37)

Ha valaki mindig is pöttyös bögrét akart, erre vágyott, de nincsen a közelben egy bögre sem, az ember hajlamos inni a kristálypohárból is. Azután, ahogy telik az idő, egyre jobban zavarja, hogy kristálypohárból kell innia, így elkezdi rávenni a kristálypoharat, hogy legyen már bögre. Olyanokat mond, hogy „már háromszor megbeszéltük, hogy növesztesz ide oldalra egy kis fület", meg hogy „sokkal jobb volna mindenkinek, ha nem lennél ennyire átlátszó, kezd idegesíteni" ... stb. Ahelyett, hogy keresne magának egy bögrét!

Ha valaki bögrét szeretne, igyon abból, és hagyja, hogy más boldog legyen a kristálypohárral! Ez a bögrék szabálya.

Paeli Suutari: A Suutari-levelek /részlet/


Még mindig én tudom, ki számomra a pöttyös bögre. És ez akkor sem fog megváltozni, ha naponta akarnak meggyőzni az ellenkezőjéről. Nem kell a kristálypohár. A pöttyös bögre kell! :D 

48 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#48 (2017-04-06 20:34:35) |
*aleksandros970: *

Ezek szerint nem volt eléggé eltökélt. :D ;) 
egyvagyok
#47 (2017-04-06 20:34:18) |
#potenspasit: 
Szerintem itt is találni olyan pasit, aki szívesen olfogad egy kis apanázst akár tőled is, bár szex lehet nem lesz.
aleksandros970
#46 (2017-04-06 20:33:29) |
#ducinyuszi: Nem azt mondom, hogy veled is megtörténhet, csak azt, hogy volt már rá példa. 
Pedig nagyon eltökélt volt a hölgy. És általában megcsinálja amit elhatároz. :D 
ducinyuszi
#45 (2017-04-06 20:28:56) |
*aleksandros970: *

Az a férfi még nem született meg, akinél el tudnék ettől tekinteni. Pedig elhiheted, volt-van bőven jelentkező. De bármennyire is csábító az a bizonyos férfi, akkor sem vagyok annyira hülye, hogy szándékosan belemenjek olyanba, aminek tuti sírás és csalódás lesz a vége. :) 
potenspasit
#44 (2017-04-06 20:28:48) |
#egyvagyok: nagyon jó kérdés... valószínűtlen, hogy elszánom magam ilyesmire
egyvagyok
#43 (2017-04-06 20:27:20) |
#potenspasit: 
Még fizetnél is érte? :O
potenspasit
#42 (2017-04-06 19:59:41) |
na, utánajártam, 10-15E egy férfi escort, aki elhiteti velem, hogy kívánatos vagyok, megjelenik randin, és kielégít 
aleksandros970
#41 (2017-04-06 19:57:28) |
#pandora: Ismerek olyat aki azt vallotta, hogy nős férfit soha (mivel őt is csalták a válása előtt, és átélte ezt az érzést, amit nem kíván másnak) de aztán jött valaki aki mellett (egy csomó hiányossága ellenére) nem tudott elmenni, és boldog lett vele. :D 
Nem kampányolok a nős férfiak mellett, mert én tudom, hogy még szerelemben is keserédes boldogság a csalással szerzett boldogság, de...
aleksandros970
#40 (2017-04-06 19:50:06) |
#pandora: Soha nem állítottam, hogy nem zavarná. De ha soha nem tudja meg, akkor mit veszít? 
ducinyuszi
#39 (2017-04-06 12:14:54) |
*potenspasit: *

Abszolut kreatív megoldás. :D :D :D :D :D 
pandora
#38 (2017-04-05 22:47:19) |
#potenspasit: 
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 
potenspasit
#37 (2017-04-05 22:31:26) |
azt hiszem, rájöttem a megoldásra! átregelek a türelmibe, dugok minden vizespohárral, a pénzből meg veszek bögréket
ducinyuszi
#36 (2017-04-05 18:51:36) |
*aleksandros970: *

Elfogadom, ha valaki így látja! Vannak barátaim itt fent eron és az életben is, akik szintén házasok, és csalnak. Elfogadom az ő döntésüket is, tiszteletben tartom. Az ő életük. Nem ítélkezem, csupán én másként élem az életem. Ettől még barátként ugyanúgy szeretem őket bármikor meghallgatom ha a lelküket ki akarják önteni nekem, és tőlem telhetően igyekszem segíteni is nekik. 

A magam részéről nem gondolom, hogy bármikor is ez lenne a jó megoldás. Nyilván nem ismered az életem, így nem tudod, hogy milyen körülmények között döntöttem úgy, hogy ebben a játékban én nem játszom, de annyit elmondok, hogy nem azért léptem, mert olyan hűdekönnyű élet várt. Nagyon nem. Ennek ellenére megérte! Ezért nem hiszem, hogy ne lenne más megoldás. Mindig van más megoldás. Csak esetleg ilyen-olyan okkal (indokkal) valaki úgy dönt, hogy ezt választja. A döntés mindenkinek a sajátja, ahogy a következményei is. 

De ez persze az én véleményem, nem kell egyetérteni velem. Az én döntésem ezügyben, hogy nem veszek ilyenben részt. :) 
pandora
#35 (2017-04-05 17:17:20) |
#potenspasit: 
És sokan mások sem. Nagyon kevés embert ismerek akit nem zavarna ha egyszercsak derült égből megtudnának hogy megcsalják őket.
A pasikat is csak ebből a nézőpontból nem zavarja. De mihelyst megfordítjuk (a nő csalja meg titokban) már nem olyan elfogadható... :/
pandora
#34 (2017-04-05 17:13:20) |
#aleksandros970: 
Nekem ebben a megcsalás-dologban a legnagyobb problémám az egyoldalúsággal van. Hogy valaki eldönti a másik fél megkérdezése, beleegyezése, egyetértése nélkül hogy mi a megoldás egy közös problémára. Az "egyetlen" megoldás.
Nem lehet hogy inkább az illető számára az egyetlen olyan megoldás, amiben semmit sem veszít? Mert akkor szimpla önzés, becsomagolva egy rakat önigazolásba. 
Közben az önrendelkezési jog durva megsértése. Szerintem.

Nagyon egyetértek Nyuszival, én sem tudnék fesztelenül tükörbe nézni úgy, hogy a fejem a homokba dugom és alkut kötök. Éppen ezért, egy ilyen szituációban borzalmasan haragudnék ha valaki így átverne és a tudtomon kívül tenném azt amit semmiképpen nem akarok tenni. Ráadásul mindezt az tenné akiben bízom és szeretem. Nálam nem lenne mentség semmi. :( 

potenspasit
#33 (2017-04-05 15:08:43) |
#aleksandros970: a megcsalt fél sosem fog igazat adni neked :)
aleksandros970
#32 (2017-04-05 13:42:04) |
#ducinyuszi: 
Érintettként, azt kell mondjam, hogy nagyon sok mindenben igazatok van, és én is jobban szeretném, ha tiszta víz lenne a pohárban, de vannak helyzetek amikor a szeretőnél nincs jobb megoldás. Nyilván senki nem akar megcsalt lenni, de amíg valaki nem tudja, és mivel a környezetében sem tudja senki, és nem "úgy" néznek rá mint egy megcsaltra, akkor mi hátránya származik belőle? És mi van, ha a félredugó szereti őt is? Sok-sok egyéb kérdés vetődik fel. Erről szól a hűtlenség blog a Viszonyon. Nem állítom, hogy a megcsalás, és a hazugság JÓ megoldás bármire is, de néha az egyetlen megoldás.
egyvagyok
#31 (2017-04-04 20:00:38) |
#pandora: 
- A munkaidőn kivül oda és akkor megyek, ahova akarok.
- nincs állandó partnerem, mert itt vagyok :)
- Simán sétálnék veled kézenfogva az utcánkban :P
- nincs mit letagadnom
- inkább én szeretek a hölgyhöz alkalmazkodni
- erre nem tudok mit írni, vagyis azt szoktam mondani, hogy a bizalmat csak kiérdemelni tudom.
- ex- barátnő ajándéka van a szobámban a polcon, plusz a legutóbbitól kapott arcszeszt használom :)
- nem gond, ha nem alszom itthon :)
- ritkán járok nyaralni, egyedül az sem kellemes
- csak a munka szab határt a hétvégéimnek
- egyszer minden véget ér, de ezt lehet hazugság nélkül is. Úgy gondolom, hogy két felnőtt ember ezt meg tudja beszélni.
hetfatyolbp
#30 (2017-04-04 19:24:03) |
A langyos vízről a " megfőtt béka" kísérlet jut eszembe. Brekkencs azonnal kiugrik a forró vízből, ha belerakják, de ha a hideget szép lassan, fokról-fokra hevítik, elevenen megfő, oda az életösztön, mert a helyzet mindig csak egy kicsivel rosszabb:)
ducinyuszi
#29 (2017-04-04 18:56:45) |
*hetfatyolbp: *

Ki hazudott kinek? Ez a kérdés már továbbviszi a megcsalás témáját. Igen, vannak olyanok, akik inkább becsukják a szemüket, befogják a fülüket, csak hogy ne kelljen borítani. A megszokás nagy úr, sőt hatalmas! Nehéz dönteni és új életet kezdeni. Végigcsináltam, tudom. De nem bírtam elviselni, hogy így megalázzon az az ember, aki állítólag szeret, aki azt mondta, holtodiglan-holtomiglan, és akivel két gyereket vállaltunk. Ha ott maradok úgy, hogy tudom mit művel, naponta köptem volna szembe magam. Mert az, hogy ő megteszi, az ő bűne. Az, hogy én tudom és hagyom, hogy megtegye, az az én bűnöm. Én viszont szeretek úgy tükörbe nézni minden reggel, hogy ne kelljen lesütnöm a szemem. 

Az a baj, hogy a langyos víz nem elég hideg ahhoz, hogy kellemetlen legyen és mindenáron ki akarjon mászni az ember. Ezért maradnak az emberek a nem működő kapcsolatukban. Mert már megszokott, olyan langyos. 

hetfatyolbp
#28 (2017-04-04 18:04:16) |
A harmadik személy általában önigazolás, ami további önigazolásokat generál, közös gyerek, vagyon...témában, de valójában életgyáva stratégia, onnan tudom, voltam már részese:)Láttam olyan felnőtteket , akik gyerekként asszisztálták végig szüleik hazug házasságát, de képtelenek voltak az intimitásra, mert abból nem láttak valódit. Abszurd módon segíthet összetartani a harmadik a házasságot-onnan megkapja az érintett azt, amit otthon nem.A hazugság nemcsak arra hat, aki teszi, vissza is-az önbecsülését csökkenti.Emlékszem viszont a barátnőmre, aki nyolc évig "nem vette észre" hogy a férje csalja, ki is hazudott , kinek?
ducinyuszi
#26 (2017-04-04 10:48:08) |
*pandora: *

Ebben most nagyon egyet tudok érteni.

Alacsonyabb férfi, dettó... Felfelé nézni rá mind fizikálisan, mind emberileg. Csak akkor tudom férfinak tekinteni. 

Nős férfi, ugyanez. Nem vagyok hajlandó én lenni az a harmadik, aki miatt egy másik nő boldogtalan, aki az a "kurva" lesz akivel megcsalják őt. Főként mert voltam abban a cipőben, hogy tudjam milyen érzés ez. Nem tennék ilyet mással. Ráadásul megtanultam már, hogy igaz a mondás: "Aki egyszer miattad hazudott másnak, az legközelebb neked fog hazudni más miatt." Nem, nálam az egyenesség, az őszinteség az egyik legfontosabb dolog. Ha ez nincs, akkor semmi sincs. 

Vannak bizonyos erkölcsi normáim, amik akkor sem változnak meg, ha a feje tetejére áll valaki. És vannak bizonyos dolgok, amikről tudom, ha nem úgy vannak, akkor hiába minden. Ez az én bőröm, ebből nem tudok és nem is akarok kibújni. 
pandora
#25 (2017-04-04 03:54:05) |
#potenspasit: 

Fogalmam sincs hogy erkölcstelen-e, ezt nem tisztem eldönteni, nem látok az életébe és semmi közöm sincs hozzá. Pláne hogy én sem vagyok szent. :D

Viszont tény, hogy
- korlátozott a szabadideje (az is bármikor módosul)
- állandó szexpartnere van (nem én)
- laposkúszásban kell vele közlekedni (nuku nyilvános hely)
- letagad habozás nélkül
- erősen alkalmazkodni kell hozzá
- nagy valószínűséggel rutinosan tud hazudni(önámítás hogy nekem aztán nem...)
- nem tesz el emléket tőlem és nem is ad
- nincs együttalvás
- nincs együtt nyaralás
- nincs hétvégi program
- rajtam ugyanúgy lép túl pár hazugsággal ha szükséges

...és sorolhatnám. Egy nős pasi csak a farkát adja, lehet ezt szépíteni, ragozni, ideologizálni meg egyebek. Persze ha valaki pont annyit akar, akkor neki jó. Nekem viszont nem elég, én ugyan nem férjet keresek, de egész embert, érzelmekkel, hétköznapokkal, éjszakákkal. Ráadásul a személyiségtípus nem vonzó. :( Persze ez az én perverzióm. ;) Az alfahímeket szeretem, akik kiállnak magukért, határozottak, és nem konfliktuskerülők. Azok pedig pont nem a bújkáló nős pasik. :(

Valakit becsapni - ha mindent lehámozunk róla, szerintem azért valahol nem túl erkölcsös. :) Persze ezt is meg lehet ideologizálni és lehet találni ezer enyhítő körülményt, amit senki nem tud. Épp ezért semmi bajom vele csak nem akarok benne részt venni. 

Hogy vajon a nő boldogtalanságát egy ilyen esetben a harmadik okozza-e? *Nem, semmiképpen sem.* A harmadik csak egy tünet, és nem a betegség. De ha a feleség nem tud a dologról, akkor azért titkolja előtte a férj, mert boldogtalan lenne ha tudná. Meg akarja kímélni. :/ Megkímélni valakit pedig a rossz dolgoktól szoktak. Vagyis indirekt bizonyítást nyert hogy a feleség nem örülne. Ilyen szituban sokan nem örülnek. :) Ez furcsa??? Jó ég, a Holdról jöttem! :( Mert én sem örülnék neki, ha bízom valakiben, és az átverne, belehazudna az arcomba. A szeretők sem örülnek a hazugságoknak, olvastam már itt olyasmit hogy "legalább nekem ne hazudjon"... 

*A hazugság - legyen bármilyen oka - mégiscsak a másik megfosztása az önrendelkezési jogától.* Az információtól, ami alapján eldöntheti hogy egy szituációba bele akar-e kerülni vagy nem. Ehhez kinek van joga? Szerintem ideális esetben senkinek...

A nyitott házasság kicsit más, ott a bizalom és a kölcsönösség nem sérül. Bár abban sem szeretnék harmadikként részt venni. Nem azért mert elítélem vagy ilyesmi. Csak második (sokadik) sem szeretek lenni. :D :D

Na persze az élet nem fekete-fehér, ez igaz. :) Ezért van annyiféle szituáció. Aztán jó esetben az ember választhat. Pöttyös bögrét vagy kristálypoharat, de akár műanyagpoharat is... A hangsúly - és az eredeti téma - nem azon van hogy bármelyik választás rosszabb (pláne erkölcstelenebb) lenne a többinél, hanem csakis azon, hogy *engedtessék meg a választás szabadsága* és ne kényszerítsenek rám olyasmit amit nem akarok, azzal a jelszóval a zászlón, hogy majd minden változik, alakul... Mert az úgysem megy. Az alapvető dolgokban mindenki tudja milyen halmazból szeretne választani és mi az amiben hajlik.

potenspasit
#24 (2017-04-04 01:42:09) |
#pandora: gyakran olvasni, amit leírtál a nős pasikkal kapcsolatban... anélkül h bármit le akarnék nyomni a torkodon, biztos h te lennél az oka a feleség boldogtalanságának? erkölcstelen az a férfi biztosan, aki házas, mégis barátnőt keres?
potenspasit
#23 (2017-04-04 01:30:55) |
#caduceus: nem, tényleg nem beszélsz hülyeséget, sőt
pandora
#22 (2017-04-04 00:20:12) |
#caduceus: 
Filozófiai síkon természetesen nem beszélsz hülyeséget. :D De a realitásoknál maradva...

...én pl. el nem tudnám képzelni hogy férfiként tekintek egy tőlem alacsonyabb emberre. És ezen semmilyen rejtett tulajdonsága nem fog változtatni! Ez 48 éve így van, már esélytelen hogy megdőljön...
De van erkölcsi vagy társadalmi preferencia is. Például röhögjetek ki de nekem lelkileg nem fér bele, hogy én legyek az, aki egy nőtársamnak boldogtalanságot okozzak, mivel én sem szeretném ha nekem okozna valaki. Emellett ki nem állhatom a korlátozásokat, rosszul tűröm a kényszereket, ez is már születésem óta így van. Így például annyira tabu egy nős férfi, mintha nem is lenne farka. Bármilyen rejtett csoda tulajdonságai vannak, érdektelen számomra mert ami hozzá tartozik, az nem vonzó! 

Úgy gondolom, az alapvető preferenciák nem szűkítik a látóteret, hanem éppenhogy növelik. Az ember mellőzheti a fölös köröket abban a bizonyos előszobában hogy nagyobb figyelmet, toleranciát, érdeklődést tudjon szentelni azokra, akikre érdemes. ;)
titkosgyonyor
#21 (2017-04-03 22:14:47) |
#egyvagyok: Jól látod. Hasonló a hasonlót vonzza.
És valóban: Ma már tudni lehet, kivel érdemes kivel is érdemes találkozni.

 
caduceus
#20 (2017-04-03 21:45:33) |
#pandora:
#ducinyuszi:

Nem volt szándékom a félremagyarázás, már csak azért sem, mert ez azt feltételezné, hogy a kérdésfeltevésre egyetlen helyes válasz van. Ha így áll, felesleges fórumot nyitni. Beszélgetni viszont érdemes, mert esetleg megfontolandó szempontokat adhat az én véleményemhez vagy a másik álláspontjához (minden résztvevő épülésére). Ez lenne a cél; a minősítés ebből a szempontból másodlagos. Nem amellett érveltem, hogy az ember adja fel az elvárásait/igényeit/vágyait, hanem hogy veszélyes lehet, ha a másikra mindig (!) az igényeink felől tekintünk! Amiként egy tényleges párkapcsolatot sem lehet építőleges módon fenntartani ilyen módon, könnyen lehet, hogy már a társkeresés előszobájába sem lehet vagy szabad csak és kizárólag ilyen nézőponttal belépni. (Tehát itt nem az elvárások/vágyak tökéletes feladásáról van szó!) Egyrészt: mert a másik személy nem pöttyös bögre; van esélye annak, hogy a jövőben mutat olyasmit, vagy olyasmivé lesz, ami jelenleg nem látszik/láthatatlan. Másrészt: mert ez a bizalomra épülő kapcsolatok alappillére. Én sem szeretném, ha mások csak pöttyös bögreként nézzenek; lássák azt, aki vagyok (ez persze idő, energia és figyelemigényes tevékenység), és ne rakják rögtön mellém a saját mérőeszközüket. Remélem, érthetően fogalmazok. Ha méregetnek, mint egy piaci marhát, soha nem leszek képes megnyílni! (Különösen épp ezen a helyen megfontolandó ez!) Igaz, nem is változok át paripává. Harmadrészt: minden bizalomteljes találkozásnak lehet hozadéka. Istenem, hát nem lett belőle párkapcsolat! Na és?! Hányszor ismertem/értettem félre az embereket! És hányszor szégyelltem magam miatta! Negyedrészt: nem vezet jóra, ha csak és kizárólag a saját elvárásaink után loholva öleljük magunkhoz vagy épp taszítjuk el magunktól a másikat. Minden piros bögre kicsorbulhat egyszer! A saját pöttyeink megfakulásáról nem is beszélve. Nem mondom, hogy igazam van, de abban biztos vagyok, hogy nem beszélek hülyeségeket!
egyvagyok
#19 (2017-04-03 20:17:38) |
#ducinyuszi: 
Igazán nincs mit :)
ducinyuszi
#18 (2017-04-03 20:08:34) |
*egyvagyok: *

Köszi, így már sokkal egyszerűbb lesz felismerni őket! :D 
egyvagyok
#17 (2017-04-03 19:53:56) |
#ducinyuszi: 
Könnyen felismerhetőek: csorgatják a nyálukat,kidülled a szemük :) 
De hiába terjed testnedvek álltal, a virushordozók kerülik őket :D
ducinyuszi
#16 (2017-04-03 19:45:11) |
*egyvagyok: *

Hm, ezen még nem is gondolkodtam, hogy vannak akik immunisakká váltak rá! :D 
egyvagyok
#15 (2017-04-03 19:40:01) |
#ducinyuszi: 
Ezek szerint az intelligencia valami virusos megbetegedés? 
Van akikben, kialakul a védettség ellene, és cseppfertőzéssel terjed? d
ducinyuszi
#14 (2017-04-03 19:37:41) |
*egyvagyok: *

Nyugodtan hízhat! Megérdemli! :D 
egyvagyok
#13 (2017-04-03 19:36:46) |
#ducinyuszi: 
Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat. Hizhat a májam? ;)
ducinyuszi
#12 (2017-04-03 19:31:28) |
*egyvagyok: *

Hú, hát ilyen emberevő lenne ez a hölgy? :pirul: 
De ahhoz, hogy ezt valaki megértse, kell az az intelligencia, amivel te rendelkezel. ;) 
Úgy gondolom, hogy a válaszaidban is tükröződik ez. 
egyvagyok
#11 (2017-04-03 19:20:38) |
#ducinyuszi: 
Szépen összeszedted a lényeget :)
Van itt például egy olyan hölgy, aki szimpatikus nekem, okos válaszokat ír, de mégsem közelitek felé. Nem vagyok az esete, meg nem szeretném ha reggelire megenne :D
Nem hiszem, hogy akármelyik nőre is rá kellene beszélnem magamat, majd lesz talán egy olyan, akinek ÉN felelek meg. Ha meg nem, akkor sincs harakiri :)
ducinyuszi
#10 (2017-04-03 19:09:53) |
*egyvagyok: *

Még azon ritka esetekben, amikor megtörténik az olvasás, akkor is jönnek a felesleges körök. Mert "hátha"... És mert vannak emberek akik feljogosítva érzik magukat, hogy kötözködjenek, hogy kioktassák a másikat, hogy megmondják azt ami szerintük tuti. És nem érti, mert az értelmezéshez már gyengék a képességei, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy szerinte mi a tuti, ő akkor is mondja. :) 

Ezt az idézetet egy tegnapi levélváltás juttatta eszembe. Ahol az illető szokás szerint kifejtette, hogy akit keresek úgysem létezik (nyilván mert ő nem olyan... :D ), ezért jobb lenne, ha kompromisszumot kötnék. Ami ebben főként vicces volt, hogy ezt az illető a korra és a magasságra értette. Tehát szerinte nem létezik 180 cm feletti férfi a 35-55 év közötti férfiak között. Na hát én nem tudtam, hogy ebben a korosztályban csak 180 cm alatti férfiak élnek, mert a magasabbak kihaltak vagy nem is tudom. :D :D :D De az ilyen gondolkodáson egyébként is mindig nagyot nevetek, mert annyira nevetséges. Ugyan miből gondolja, hogy miután kioktatta a nőt, annak majd minden vágya az lesz, hogy megismerje őt? Vagy talán szereti szamárnak érezi magát a ló helyett? Mert én soha nem akarnék az lenni. És soha nem aláznék meg egy férfit azzal, hogy szamárként kezeljem a ló helyett. 

A magam részéről úgy gondolom, hogy a kompromisszum rossz. Hiszen az azt jelenti, hogy lemondok valamiről, amit valójában szeretnék. Megalkuszom. Majd azt várom, hogy attól jó lesz nekem. Hát nem lesz jó. Mert a hiányérzet felszínre fog törni. Mert a kristálypohár nem pöttyös bögre. Nem arra gondolok, amikor egy kapcsolatban az ember ésszerű konszenzust köt a másikkal, hogy csiszolódnak, alakulnak egymáshoz, mert az természetes. De ha az egyik vagy a másik számára fontos dolgokról lemond csak azért, hogy legyen "valaki" vele, az nem lehet soha jó. 

Szóval aki pöttyös bögrét akar, az maradjon a pöttyös bögrénél. Aki kristálypoharat, az maradjon annál. ;) 

egyvagyok
#9 (2017-04-03 18:53:05) |
#ducinyuszi: 
Pedig olvasni, értelmezni kell, és nem felesleges köröket futni. ;)
ducinyuszi
#8 (2017-04-03 18:46:27) |
*pandora: *

Hja hát olvasni kevesen olvasnak. Ha mégis, akkor meg jön a bepróbálkozás. :) 
pandora
#7 (2017-04-03 18:27:27) |
#caduceus: 
Már bocsi de ez belemagyarázás, álszentség. :(
Kis dolgok tudnak változni, én meg a nagyokról beszélek. :D

Ha nem szeretem a pocakot, akkor az illető ha kövér akkor le fog fogyni 30 kilót a kedvemért? Az alacsony nő 20 centit? A segédmunkás elvégzi az egyetemet? A műveletlen elolvassa a Háború és békét? A kopasz kinöveszti a haját? A nős elválik? 
Nyugodtan süsse rám bárki amit akar, de én csak olyannal tudom a fejemben élvezni a szexet, akinek az agyát és a külsejét is élvezem. :) Nem elég a farka, mert amíg a fejemet (és a szememet) nem hódította meg, addig teljességgel érdektelen.

És hát nem. Kristálypohárból nem lesz pöttyös bögre. Aki pöttyös bögrét akar, az pöttyös bögrét keressen, aki kristálypoharat akar, az pedig kristálypoharat keressen. Pont ahogy Nyuszi írta.

egyvagyok
#6 (2017-04-03 18:10:25) |
Jó nekem pöttyös bögreként élni. :)
caduceus
#5 (2017-04-03 16:13:55) |
Pöttyös bögre/kristálypohár. Én - Pandorával ellentétben - nem látom ennyire szomorúan/keserűen a dolgot. A másik se nem pöttyös bögre, se nem kristálypohár. Az életben a másik meglepetést kelt, ilyet vagy olyat. Mondhatnám azt is, hogy kiszámíthatatlan, de nem feltétlenül a jelleme, hanem az, hogy ki is ő, illetve ki is lesz ő. Minden lépés felé tkp. kockázat. Nem hiszem, hogy ezen tudnánk változtatni, vagy kellene változtatnunk. Láttunk már bögrét kristálypohárrá, sőt palotává lényegülni. A közeledés kultúrája... az már persze más dolog! Néha azért ott is érhetnek meglepetések.
pandora
#4 (2017-04-03 15:48:33) |
Sokan le sem szarják hogy neked mi kell. El sem olvassák az adatlapokat. 
De a legviccesebb az, hogy még az sem érdekli őket hogy nekik mi kell!!! Akinek ki van írva a lapjára hogy a vékony nőket szereti, az simán nyomul egy ducinál, aki kiírja hogy ducit keres, simán rányomul az 50 kilósra, aki kiírja hogy nős, rányomul arra aki vállaltan teljes kapcsolatot keres.
Kiírhatsz bármit, a többség nem foglalkozik vele. Az ilyeneknek mindegy hogy kristálypohár vagy pöttyös bögre, úgyis csak wc-csészének akarják használni. :/
caduceus
#3 (2017-04-03 15:45:47) |
Azt hiszem, hogy az alárendelődés, az önátadás, a kiszolgáltatottság, miként a másik oldalról az irányítás és az uralni kívánás - bizonyos határok között - az erotika művészetének szerves eleme; többé vagy kevésbé mindegyik formájában jelen van e kettősséggel (aktivitás/passzivitás) való játék. Attól azonban óvnék, és ebben teljesen igazad van, hogy egy adott személy szexuális téren való viselkedéséből messzemenő és leegyszerűsített következtetéséket vonhatnánk le személyisége egészére vagy annak jegyeire vonatkozóan. Másrészt: az az ember, aki nem tudja magát átadni, vagy épp az, aki csak vezetésre képes, tkp. nem is lehet - legalábbis az erotikában - igazi partner vagy játékostárs.
korinna
#2 (2017-04-03 15:03:08) |
Köszönöm, pont jókor :)
/ Pöttyös bögre jeligére a levelezésembe / :) :) :) 
titkosgyonyor
#1 (2017-04-03 09:37:52) |
Igazad van :-)
Várjuk meg azt ami/aki nekünk kell és ne más akarja helyettünk eldönteni :-D
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.