Simple vásárlói tájékoztatóBéke

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 57


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Béke
#57 (2016-07-20 06:11:09)

"Akkor vagy igazán békében magaddal, amikor már nem akarsz elmagyarázni, megértetni senkivel semmit. Sőt magadnak sem keresel kifogásokat. Csak döntesz, közölsz, mész az úton. Ha értenek, és életed egy szakaszán elkísér bárki az utadon, akkor megéled az együttlét minden pillanatát, de nem válsz függővé tőle és kész vagy bármikor elengedni, mint mindent, ami nem Te vagy. Ha nem értenek, és egyedül vagy, akkor sem zárulsz be, csak elfogadod, hogy egy olyan szakaszon mész keresztül, amit csak egyedül tehetsz meg. De tudod, hogy mint minden, ez is elmúlik egyszer."

Nálam béke van már évek óta. :) A pokol sok bugyra vezetett idáig, sok fájdalom és csalódás. De itt vagyok már jó ideje. Ezért nem érint meg már semmilyen bántás, amivel megpróbáltok itt Lilavárosban is elnyomni, mert nem úgy ugrálok, ahogy ti fütyültök. :) Nem hat rám. Már nem magyarázok semmit sem és nem akarom, hogy megértsd mit miért teszek vagy nem teszek. Ha megismersz, talán megérted enélkül is. Ha nem akarsz megismerni, esélyed sincs. :) De én döntök, közlök és megyek az utamon. Az enyémen. Hogy ki csatlakozik hozzám ezen az úton, majd kiderül. De addig is jól vagyok. 

A te frusztrációd nem az enyém, azzal neked kell megküzdened... ha képes vagy rá. Ha nem akkor megpróbálod mindig másra nyomni, mindig mást okolni, másban keresni a hibát, mást bántani, mert addig legalább némi hatalmat érzel. :) De a hatalom nem tesz boldoggá, és nem simogat meg, sőt szexelni sem szexel veled. Az élethez egészen más kell. Ha felnőttél majd, rájössz. :)

Én addig is döntök, közlök és megyek az utamon. Az enyémen... :) 

11 hozzászólás |

Hozzászólások

tevagyakikell
#11 (2016-07-21 11:31:49) |
#aleksandros970: Hogy az oldalon mennyire nem változik semmi..
És mégis ideköt valami vagy valaki. És hogy az életem  azóta megváltozott.
ducinyuszi
#10 (2016-07-21 06:08:05) |
*aleksandros970: *

Vannak ilyen örök darabok! :D 
aleksandros970
#9 (2016-07-21 00:05:58) |
#ducinyuszi: Nekem is kedvencem. Megunhatatlan minden része.
Olyan mint az Üvegtigris filmek. :) 
aleksandros970
#8 (2016-07-21 00:01:59) |
#tevagyakikell: Nem értem mire gondolsz. :D 
tevagyakikell
#6 (2016-07-20 22:06:29) |
#ducinyuszi: Meséből itt akad. :-) 
tevagyakikell
#7 (2016-07-20 22:06:29) |
#ducinyuszi: Meséből itt akad. :-) 
ducinyuszi
#5 (2016-07-20 19:06:22) |
*aleksandros970: *

Szeretem ezt a mesét! :) 
aleksandros970
#4 (2016-07-20 12:44:40) |
https://www.youtube.com/watch?v=HTA-gwhum7U

 :D 
tevagyakikell
#3 (2016-07-20 09:43:21) |
#ducinyuszi:  Egy döntés mellett ki lehet tartani és egy másik döntés mellől el lehet állni mert rájövünk, hogy rossz úton jártunk. 
Ilyenkor van az, hogy másik utat választunk, másik döntést hozunk, más irányba lépünk.
Pillanatnyilag azon az úton haladok és eddig nem bántam meg.  :) 
ducinyuszi
#2 (2016-07-20 09:30:58) |
*tevagyakikell: *

Mindenki megteheti, aki dönt és kitart a döntése mellett! :) 
tevagyakikell
#1 (2016-07-20 09:23:59) |
" Utak nyílnak meg azok előtt, akik tudják mit akarnak és elhatározzák, hogy el is jutnak oda" :-)
Én pedig már régen döntöttem. :-) Van célom, utam..azon maradok. Megtehetem ugyanis.  
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.