hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóTilts!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 58


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Tilts!
#58 (2016-07-21 06:37:50)

Ajánlok valamit! ;) Miután úgy látom elég gyakran kiverem a biztosítékot bizonyos pasiknál (érdekes, miért csak pasiknál???  :napersze: ), így felkínálok egy tök jó megoldást! 

Ha nem tetszem, ha idegesítelek, ha úgy érzed túl sokkkkkk vagyok neked, ha frusztrál ahogy gondolkodom, ha egyáltalán kiborulsz attól, hogy gondolkodom :D , ha nem bírod elviselni hogy nem sodródom az árral, ha bosszant hogy nem ugrok azonnal az ágyadba, szóval ha nem tudsz elviselni...... semmi gond! Nem kell nézni, olvasni, beszélni velem! Van egy gomb, úgy hívják, hogy "TILTÁS". Ajánlom figyelmedbe! :) Nem fogok megsértődni, nem fáj nekem, ha X-nél meg Y-nál tiltólistán vagyok. Én is alkalmazom gyakran, és nagyon hasznos! Isteni érzés nem idegesíteni magam olyanokon, akiktől a falra tudnék mászni. :D 

Nem fog semmi sem változni, ha megírod a tutit egy levélben, mert hidd el, nagyon hidegen hagy. Én sem kedvelek minden embert, ez már csak így megy a világban. Viszont akit nem kedvelek, vagy aki irritál, azt kerülöm nagy ívben, és így nem idegesítem magam vele.

No érted? :) A saját lelki békéd érdekében egyszerűen tilts le! Jót akarok neked, hidd el! :D 

Ui: Vajon miért van az, hogy a nők nagy része egyetért velem? Miért van az, hogy rendre kapom a leveleket, hogy biztosítsanak egyetértésükről. Sőt ahogy egy úriember írta nekem, az ő hölgyismerősei közül sokan "rajongóim", mert annyira egyetértenek velem. Csak nem mindenki írja meg. Nem mindenki vállalja fel. El lehet gondolkodni... :napersze: 

10 hozzászólás |

Hozzászólások

potenspasit
#10 (2016-07-21 20:57:14) |
huh... én is belefutok efféle párbeszédekbe, mivel tapasztalatom szerint ebből csak süketek párbeszéde lenne, vagy tiltom, vagy mondok vmi őrületes marhaságot, amit elhisznek, és elállnak a dologtól (pl kizárólag heretaposás érdekel, v felcsatival dugnám, esetleg apát keresek a 4 árvámnak), szóval nem fogtok szót érteni semmiképp, spórolj az energiáddal inkább, fókuszálj arra, akiben látsz lehetőséget, különben hamar belefáradsz a keresésbe, végülis ki nem szarja le, mit gondol rólad egy vadidegen?? én pl bejelentkezem, de nem ülök itt, csak néha idenézek, ha érzem h megy fel a pumpa, azonnal mással kezdek foglalkozni, nekünk senki nem fizet azért, hogy értetlenekkel társalogjunk :)
tevagyakikell
#9 (2016-07-21 20:09:59) |
#ducinyuszi: Tudom nyuszi, ezért is írtam. 
ducinyuszi
#8 (2016-07-21 19:22:59) |
*bree: *

Ahogy írod. :)
ducinyuszi
#7 (2016-07-21 19:19:25) |
*tevagyakikell: *

Nem született meg az az ember, aki miatt megváltoznék. Semmi gond azzal, mert valaki valamit másként gondol. Szívesen meg is hallgatom és el is beszélgetek vele a dologról. Mindaddig amíg ezt kulturáltan és intelligensen teszi. Sajnos azonban ez a ritka. 

Engem nem zavar, hogy ha valaki nem ért velem egyet, inkább őket zavarja, hogy én másként gondolom a dolgokat. :)
bree
#6 (2016-07-21 14:46:58) |
Szerintem a zaklató magatartás miatt tiltja le nem a vélemény-különbség miatt. Egy darabig szórakoztató tud lenni a dolog,de nagy mennyiségben meg hosszútávon elég fárasztó...  
...mármint az acsarkodó levelekre gondolok,amit tehetetlen dühükben szoktak megkreálni a férfiimitátorok..
tevagyakikell
#5 (2016-07-21 14:06:28) |
Csak azért letiltani valakit, mert másképpen vélekedik dolgokról, más a nézőpontja, mentalitása? Lelke rajta !
Sokszor magam is megköszönöm amikor megteszik. Attól ne változz meg, ne változtass magadon. 
Írd ki magadból azt amit gondolsz. 
ducinyuszi
#4 (2016-07-21 12:25:26) |
*barna72: *

Tényleg! Most, hogy mondod, megvilágosultam! Kösziiii! :pirul: :* 
ducinyuszi
#3 (2016-07-21 12:21:22) |
*bree: *

Ismerős. :D

Mutatok egy tegnapi privit én is. Ezt így reggel fél 7-kor:

F: Szia
É: szia
F: Zs. vagyok Sopronból
É: én D., Győr (de gondolom ezt láttad) 
F: Van kocsid?
É: van, miért?
F: Nekem sajnos nincs
Van kedved eljönni Sopronba?
É: miért mennék Sopronba?
F: Hozzám
É: biztos lemaradtam valamiről 
miért mennék hozzád?
(gondolkodom, ki az elmeháborodott, ő vagy én?)
F: Ismizni testközelből
É: aham, ezt így 4 perccel a szia után
fénykép nélkül, mindenféle ismeretség nélkül
szerinted tollas a hátam? 
(oké, ő az őrült :D )
F: Mi a baj?
É: nincs baj 
F: végre valami jó
Gyere el hozzám
É: nem
F: Nem akarsz dugni?
É: milyen éles logika 
és főként nem egy vadidegennel
F: Butaság
É: nem baj
F: Pont az idegenekkel legjobb izgalmasabb a sex
É: akkor nosza, szólíts le az utcán egy nőt és dugd meg, még utazni sem kell 
F: Kaptál volna egy izmos pasit
(óóóóóó végső döfés, dughattam volna egy izmos pasival, mindjárt a hüvelykujjamba dőlök :D )
É: örömmel lemondok róla 
átadom másnak a lehetőséget

Azt hiszem nincs mit hozzáfűzni. Szerintük ez normális??? Mert ha igen, akkor én születtem rossz bolygóra! :D
barna72
#2 (2016-07-21 11:54:07) |
Az utóiratodra a válasz: Mert Nő vagy. :D :P :D
bree
#1 (2016-07-21 11:28:13) |
Akkor min szórakoznánk,ha nem jönnének idegesítő levelek telhetetlen és türelmetlen aklakoktól. Érdemes lenne csokorba gyűjteni. 
Ez itt egy mai termés,még lightosnak is mondható: 

_"__Én nem itt, a virtuális világban élem ki a vágyaimat, én nem a napi egy leveledre akarok várni heteken át, hanem a hús-vér emberre vágyom a VALÓ világban, mert azt keresek :-)

További jó szórakozást a virtuális világban, én inkább maradok a létező embereknél :-)_ "
___

Heteken át! értsd: 1 napon belül.!
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.