Simple vásárlói tájékoztatóAddig is...

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 59


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Addig is...
#59 (2016-07-28 20:28:59)

Egyik "kedvenc" dumám a férfiaktól: "Addig is amíg megtalálod akit keresel, érezzük jól magunkat, mert elmegy az élet." ... 
HOVA?
Érezzük jól? Ki mondta neki, hogy én tuti jól érezném magam vele? 

A sok olcsó és nevetséges önmarketing-szöveg közül ez az egyik amin nagyokat szoktam nevetni. Persze aztán ez durvul tovább, ahogy rájön, a visszautasításom végleges. Na akkor még inkább nevetek a kínlódásán. :D
Ezzel akarnak megijeszteni, hogy félelmemben majd tuti a farkukra ugrok? Vagy mégis mit remélnek tőle?  :napersze: 

Nos nem tudom ki hogy van vele, én jól érzem magam a bőrömben. Élem az életem, teszem a dolgomat, jól vagyok, nincs hiányérzetem. Néhány felejthető dugás nem az, amitől én úgy érezném, hogy lemaradtam volna bármiről is, és ha nem teszem meg, akkor jesszusom de mi lesz.  :o  Nem kerget senki, van időm bőven, ráérek. Hova kellene rohannom?

Értem én, hogy könnyű szexet akarnak, oké nincs ezzel gond. De miért is nem lehet elfogadni, hogy köszi, de nekem ez nem kell? Vagy talán az a baj, hogy ők azok akik nem kellenek ezzel az olcsó szöveggel senkinek, és a frusztrációjukat vetítik ki a nőkre, akik rendre visszautasítják őket?  ;) 

Hát mindenkinek a maga dolga. Én nem szoktam beleszólni abba, ha valaki csak szexre hajt, úgy gondolom szíve joga, ha talál hozzá partnert, akkor hajrá. De tartsuk már tiszteletben egymást annyira, hogy nem ugatunk bele kéretlenül abba, amibe a másik nem engedett belevaut! :)

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.