Simple vásárlói tájékoztatóMagyarázza a bizonyítványát

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 61


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Magyarázza a bizonyítványát
#61 (2016-08-31 09:00:02)

Független nő vagyok, kizárólag független férfival kezdek kapcsolatot. Sok oka van ennek, többek között az egyik legfontosabb, hogy egy BDSM kapcsolat alapja, sarkköve a bizalom. Aki feleséget, élettársat, barátnőt csal, az ezt már eleve bukta. Ennek ellenére naponta kapom az ívet, hogy de miért vagyok olyan, hogy csak független férfival, és tegyek kivételt, stb. 

A mai nap sem kivétel. Egy magát domnak képzelő férfi (aki akkor dom amikor én) magyarázza a bizonyítványát, hogy de a bizalomnak csak a dom és sub között kell fennállnia, nem úgy egyébként a világban. Hogy mivaaan??? :o Tehát az egész világnak hazudik, nincs gerince hiszen nem áll oda a neje elé és mondja, hogy "bocsi drágám, de ez nem megy", hanem titokban akar félredugni, de azért ő még megbízható? Ilyenkor megjelenik lelki szemeim előtt a jelenet, ahogy hazamegy és pitizik a feleségének, az nehogy rájöjjön, hogy félrejár. Mert ahhoz gyáva, hogy felvállalja a döntését, hogy lépjen. De én higgyek neki, bízzak benne, nézzek fel rá?!?!?! Huh, hát ez nekem erős. 

Nálam a szabályok egyszerűek és tiszták. Egyenes ember vagyok, senkit nem csapok be, nem hazudok, nem dumálok félre, nem szeretek segget csinálni a számból, csak olyat mondok amiért vállalni tudom a felelősséget és csak olyan ígérek, amiről tudom, hogy meg tudom tartani. És ezt várom el visszafelé is. A BDSM-ben az egyik legcsodálatosabb dolog, hogy akinek valóban ez az élete, akinél ez a személyiségének elválaszthatatlan része, ott fel sem merül ilyen kérdés. Hiszen egyenes ember, szavahihető, megbízható. Aki nem ilyen, az max. kapargatja a BDSM felszínét, de nem érti és nem élt-él benne nap mint nap. Én nem ilyen domra vágyom. Olyanra, akiben vakon bízhatok. Mert amit én a kezébe teszek, az túl nagy felelősség ahhoz, hogy másként megtehessem.

Vaskalapos vagyok? IGEN! De inkább ilyen, minthogy reggelente ne tudjak a tükörbe nézni és szembe kelljen köpnöm magam a gerinctelenségem miatt. 

9 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#9 (2016-09-01 15:39:13) |
Wooow... :)
Ez minek a kezdete? :D Ejjjj....ha nem ilyen nyilvánosan csinálnátok, még féltékeny lennék. :) :D :D 

Ááááá...a figyelemfelkeltésen már túl vagyunk. :pirul:
Nem kötözködik, hanem ő az én élő lelkiismeretem, a jobbik felem. ;) 
esther
#8 (2016-08-31 16:32:17) |
#stormborn: Egyemmegazaranyszívedet! :vigyor: Cuki vagy! :D 
stormborn
#7 (2016-08-31 16:26:47) |
#esther: A "logikád" alapján, akkor én pedig neked jövök be.;)

És ne aggódj, nem magamat szórakoztatom. :)
Aranyos, hogy így irigykedsz rá, és ezt más beégetésével próbálod palástolni. 

Remélem nem baj, hogy én sem súgtam. :D
esther
#6 (2016-08-31 16:20:30) |
#stormborn: 
Látom nagyon bejön neked Pandi! :vigyor:
Vagytok így ezzel itt egy páran. ;)
Piszkálódás, kis évődés....kötözködés = Figyelem felkeltés. De súgok, egyszerűbben is a tudtára adhatod, hogy jó csaj nálad. ;) 
 

Szándékosan félremagyarázol, na de legalább magadat jól elszórakoztatod, és ez a lényeg. :D 
stormborn
#5 (2016-08-31 13:51:40) |
#pandora: "A gyávaság és a felelősségvállalás hiánya kicsit sem férfias tulajdonság. "

Akkor ezek nőies tulajdonságok? Nem gondoltam, hogy ilyen őszinte és csontig hatoló önvallomást olvashatok így délután. :D
ducinyuszi
#4 (2016-08-31 13:36:35) |
*pandora: *

Nem, valóban nem férfias. Sőt, számomra ez minden emberrel szemben "elvárás" lenne. Persze tudom, hogy kezem a bilibe lóg. :D :D :D De ez van. Akinél a ferdítés, hazugság gyanúja felmerül, az nálam nem rúg labdába. Viszont az a jó, hogy megválogathatom, kivel állok szóba és kivel kezdek bármiféle ismeretséget, kapcsolatot. 

Ezek a hülye dumák, amiket bizonyos férfiak meg tudnak ereszteni, a cél érdekében (mármint hogy megfektessenek egy nőt) hogy - megintcsak idézzem magamat - magyarázzák a bizonyítványukat, annyira szánalmasak. Aki szerint az őszinteség idejétmúlt, annak a fejében van valami gáz. Nem is kicsi! 
ducinyuszi
#3 (2016-08-31 13:30:31) |
*stormborn: *

A fenekemből formálódó telihold pont annyira alakítja dommá őt, mint engem. :) 
pandora
#2 (2016-08-31 13:14:28) |
Nagyon egyetértek. Nem csak domokkal kapcsolatban. A gyávaság és a felelősségvállalás hiánya kicsit sem férfias tulajdonság. 

A hazudozás, mellébeszélés, konfliktuskerülés viszont nem csak a nős férfiakat jellemezheti. Ezt a pár mondatot egy hivatalosan független pasitól kaptam, aki - miután az arcomba hazudott és ehhez görcsösen ragaszkodott - lebukott a hazugságával:
"Rossz irány, ha valaki csendőrnek képzeli magát. Nem osztom a nézeteidet, nem tudok azonosulni velük. Mit kéne tennem? Szolgálni?! Elavult, idejétmúlt vagy!"

Aki őszinte, az szolgál? Jó kis csúsztatás...sok ember erkölcsi érzéke tényleg el van billenve, ehhez még nősnek sem kell lenni. :) Ez lenne a szép modern világ?!
stormborn
#1 (2016-08-31 12:37:41) |
Nem értem az értetlenkedést. Köztudott, hogy például a vérfarkas is csak teliholdkor változik át, na most most akkor miért olyan hihetetlen, hogy őt pedig a fenekedből formálódó telihold alakítaná át igazi dommá?!
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.