Simple vásárlói tájékoztatóDominánsnak lenni

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 64


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Dominánsnak lenni
#64 (2016-10-30 21:31:24)

Egy másik, kifejezetten BDSM oldalon olvasgatva bukkantam erre a leírásra. Nagyon jól körülírja, mit is jelent a dominancia. Én magam is ezt keresem a férfiban, a domomban. :)

"Ebben a pár sorban érzékeltetni szeretném, milyen is domináns oldalam. 

Sokszor tapasztalom azt a fogalomzavart, ami a dominanciát korcsosítja a fejekben. Mitől is vagyok domináns? Nem attól, hogy megalázlak, és olyanokat kérek Tőled, ami kizárólag önös izgalmam fokozza, nem elnyomni akarlak, nem erőszak és még sorolhatnám a téveszméket...A dominanciám abban teljesedik ki, hogy ismerem a vágyaid, a gondolataid, s ezeket felhasználva, és a sajátjaimmal vegyítve s összhangba hozva, kinyitok Neked ezernyi kaput, amin, ha belépsz, újabb és újabb mélységekbe és magaslatokba repítelek, amik lefejtenek Rólad minden terhet. Tiszta leszel és önmagad, felszabadult és könnyű...boldog. A domináns fél valójában subjának a subja. BDSM kölcsönös örömszerzésről kell, hogy szóljon, egymás tiszteletére és bizalomra építkezve. 

Ezt adhatom. Semmi olyan nem történik, amit Te magad ne akarnál..., persze minden olyan megtörténik, amit én akarok. Akkor, hogy is...? Mert sosem kérnék olyat, amit tudom, egyáltalán nem szeretnél, viszont elérem, hogy többre vágyj a mostani gondolataidnál.

Továbbá ami az enyém, hozzám tartozik, azt óvom és védem, felelősséggel vagyok érte. Tanítom és nevelem, formálom, hogy még tökéletesebbé váljon kezeim alatt. Szeretem a szabályokat, amik ízét hamar megéreznéd, és nem hiszem, hogy egynél többször kellene figyelmeztetnem betartásukra. Ha még is, tudod, mivel jár...De ezek a dolgok drogként hatnak, lehet először ellenkezel, de hamar rákapsz, s egy idő után nem az a büntetés, hogy valamit meg kell tenned, amire kevésbé vágysz, hanem, ha azt mondom, inkább ne tegyél semmit..

Szóval, valami ilyesmi hozzám tartozni..."

1 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#1 (2016-10-31 19:44:57) |
Hm... a tökéletes pasi. És nem ismerkedtél meg vele? :O
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.