hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóTömeg, sorok, kockák

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 65


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Tömeg, sorok, kockák
#65 (2016-11-01 06:38:02)

Hajnali gondolatmorzsák, csak úgy... :)


A másság mindig azt eredményezi, hogy sehova sem illünk be. Mindenhonnan kilógunk. Alul, felül, jobbra, balra, előre, hátra. Bármerre, csak ki. A tömegből, a sorból, a kockából. 

Visszagondolva az életemre, soha nem akartam tartozni egyetlen tömeghez, beállni egyetlen egy sorba, vagy beleférni bármilyen kockába. Sőt mindig ki akartam lógni mindenhonnan. :) Sokszor polgárpukkasztó voltam és csakazértis olyan dolgokat tettem, amivel másokat, az átlagot, az unalmas, prűd kockafejeket megbotránkoztattam. Élveztem, hogy vöröslő fejjel felháborodva bambultak rám. És élveztem, hogy voltak akik ugyanakkor elismerően néztek, hogy "hm, te legalább meg merted tenni". Nem tudom miért voltam és vagyok ilyen, csak azt, hogy ez vagyok én. Más. Sok tekintetben, vagy inkább mindenféle tekintetben. :)

Ma már nem pukkasztok szándékosan polgárokat. :) Ez a fiatalsághoz tartozott. De tudom, naponta tapasztalom, hogy a gondolkodásom, az egyéniségem, a szexualitásom már önmagában eléri ezt a hatást. Annyira kilógok mindenhonnan, hogy ez a legtöbb embernél kiveri a biztosítékot. És nem értenek... 

Egyszer azt mondta nekem egy dom, akivel beszélgettem már egy ideje, hogy döbbenetes mennyire ellentmondásos a külsőm és az aki valójában vagyok. Hogy ha valaki rámnéz, akkor egy visszafogott duci nőt lát, egy olyan hivatással, ami még véletlenül sem lenne összeegyeztethető a mazosub létemmel, és főként a szexualitásommal. Aki megismer, az rájön, hogy valami rejtezik a felszín alatt, hogy van itt elég sok dolog, amiért érdemes mélyebbre ásni. És akinek odaadom a szívem, a lelkem, az megismeri azt, ki is vagyok valójában, ott lehull minden lepel, nincs már titok, felszabadulnak az energiák és robbannak. :) Egy bonyolult rejtvény vagyok, amit csak nagyon keveseknek adatik meg, hogy megfejtsenek. És akkor még nem is beszéltünk arról, mi minden jár a fejemben! :D :D :D 

Nem egyszerű, viszont bonyolult és összetett. Ahogy mondani szoktam, ez vagyok én. Nem ajánlom magamat azoknak, akik nem szeretik a rejtvényfejtést, a mélyre ásást, a meglepetéseket. Nem vagyok való azoknak, akik az egyszerű dolgokat keresik. :D De ajánlom magamat azoknak a ritkán fellelhető férfiaknak, akik hozzám hasonlóan bonyolultak és összetettek. Akik nem csak egy síkban léteznek, hanem sokdimenizóban egyszerre. Akikben van hova és miért mélyre ásni, mert titkokat rejt a mély. És élvezik, ahogy rétegről rétegre lefejtve a fátylakat idővel megtalálják az énem közepét és benne önmagamat. Mert én is rettentően élvezem ezt a folyamatot, amikor van olyan férfi, akinél megtehetem. És aztán a végén ott vagyunk mindketten csupasz szívvel, lélekkel. Nincs ennél izgatóbb dolog a világon. :) 

"A testi meztelenség izgató,de a gyönyörök gyönyöréhez a lelki meztelenség segít."
http://www.thesecret.hu/blogok/secret-people/lelki-meztelenseg

2 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#2 (2016-11-01 20:33:55) |
*esther*: 

Köszönöm drága Esther! :pirul: Nagyon örülök, hogy ilyennek látsz engem. Én a magam részéről nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek, mert egy csodálatos, érzékeny, intelligens, őszinte Nőt ismerhettem meg benned. Aki még keresgéli az útját, a helyét, de már jó úton van! ;) Ha közelebb laknánk, egészen biztos vagyok benne, hogy összejárnánk és jókat dumcsiznánk és buliznánk. Igazi barátnők lennénk. :) De ez jelenleg nem lehetséges, így maradnak a netes beszélgetések. De azokról nem mondok le! <3 
esther
#1 (2016-11-01 10:29:27) |
Nem titkolom a véleményemet rólad mások előtt sem: te egy fantasztikus ember, és egyben nő vagy! 
Kemény azaz erős és mégis lágy, azaz nőies. Racionális tudással bírsz a döntés helyzetekben, mégis benne van a lelked is,ami segít a döntéseidben, az életedben! 
Lelkivilágod színes és ami a legfontosabb: őszinte!...és mert őszinte vagy,ezért sebezhető is.Nagyon emberi tulajdonság. Csak a nyitott szívűeknek adatik meg.
Helyén van az eszed és a szíved is. :) Van tartásod.Elfogadókészséget tükröződik az intelligenciádban.Nem mérsz meg másokat, nem ítélkezel. 
A véleményedet felvállalod, de sosem bántón teszed.
Minden írásodból és a beszélgetésinkből is ez jött le.
Jó, hogy itt vagy Nyuszi! <3 

Dícsérjelek még?? :vigyor: :vigyor: :vigyor: -ez vicc volt, a többi komoly. :) 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.