Simple vásárlói tájékoztató"Érdekes"

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 67


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

"Érdekes"
#67 (2016-11-16 18:57:53)

Egy érdekes ismerkedés vette kezdetét pár napja. Az úriember rámírt. Szimpatikus volt, így beszélgetni kezdtünk. Mármint én azt gondoltam, hogy beszélgetünk... De idővel kiderült, hogy nála az ismerkedés kicsit furcsa. Mert akármit is kérdeztem, arra választ nem kaptam. Helyette kaptam BDSM képeket, hogy miként szeretne látni engem, és egy leírást, hogy mit tenne velem. 

"Kezeid kikötöm az ágyhoz kendővel és a szemed is bekötöm, hogy ne láss....
csak fehérnemű van rajtad...
ezután megcsókollak, Te viszonzod. Közben a kezem jár a testeden...
(Te érzed, hogy az alsó nacimban valami keményedik)
ezután a csókot a szádon felfüggesztem és egy kendővel elnémítalak, kipeckelem a szád és
ugy csókollak a szád szélét...
Te is szeretnél de nem tudsz és nő benned a vágy...
csókot folytatom a nyakadon, a füleden,
szépen lassan leveszem rólad a melltartód....
lefelé haladva a két dombocskádhoz leérek és ott szintén csókokkal halmozlak el.
Megmászom a 2 hegyedet....:) a nyelvemmel egészen a csúcsokig úgy hogy csúcs érzés legyen:)
ezután folytatom az utam a nyelvemmel a kezem pedig folyamatosan járja a tested....
hajadba markolok, cirógatlak, megérintelek.......
közben a nyelvem a hasadhoz ér, onnan pedig a combjaid közé:)
a bugyidtól is megszabadítalak.... miután levettem ott igen elidőzök....
közben belemarkolok a popsidba:) a combodba:)))
ezután valami becsusszan a combjaid közé:)) és..........
eközben ki vagy még mindig kötözve szád kipeckelve csak hümmögsz és alig várod, hogy hozzám érhess, egyre jobban éget a vágy.....
A többit meg éld át velem! :)"

Időközben persze kiderült, hogy ezeket a leveleket nem csak nekem küldte el, hanem "kivág-bemásol" módszerrel másoknak is. Milyen hasznos is, ha van egy-két barátnője az ember lányának, aki szintén keresgél. :) 

Így még várom a lovagomat. Az igazit! :) 

11 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#11 (2016-11-18 06:32:44) |
Az általa küldött pár sorból kiderül, hogy olyan messze van ő a domtól, mint Makó Jeruzsálemtől. :D 

Aki ilyet ír, mégis mit gondol? Hogy majd a nő aléltan a karjaiba omlik, hogy "gyere baby és tedd meg velem!" :D :D :D 

Még mindig ott tartunk, hogy a BDSM-et a különböző külsőségekkel, a szexuális extremitásokkal, perverziókkal azonosítják. Olvasnak róla, látnak egy-egy videót, ami persze izgató számukra. De nem érzik, mitől működik ez az egész. Pedig a valódi BDSM lényege a lelkekben és a fejekben zajlik. Ami aztán elvezet ahhoz a szexhez, amiről olyan sokan álmodoznak. Csak pont a lényeg hiányzik belőle, a mozgatórugó. Amiért a sub subbá válik a megfelelő dom kezei alatt.  :pirul: 
potenspasit
#10 (2016-11-17 22:23:18) |
#stormborn: az "alsó naci"-nál nekem és félrement a falat
ducinyuszi
#9 (2016-11-17 17:17:21) |
*stormborn: *

Nem, ez az utolsó levele volt. Mert hát ugye meg merészeltem írni, hogy ez mind szép, nade ha semmit sem tudok róla, akkor mégis hogy gondolja ezt megvalósítani? Hát ez ezek szerint nem tetszett neki. :) Nem mintha megrázna,  ;) 
ducinyuszi
#8 (2016-11-17 17:12:28) |
*potenspasit:
*
Tovább megyek: aki tud, az nem dumál meg ígérget, csak teszi amit kell!  :D 
ducinyuszi
#7 (2016-11-17 17:11:16) |
*palacsintaxx*: 

Rágugliztam, nem találtam. :) A többivel is egyetértek!  ;) 
artemisz
#6 (2016-11-17 11:47:09) |
#esther: Vörösmarty. Sorry ;)
zafi
#5 (2016-11-17 08:19:31) |
A lovagok alól kidőlt a ló, főként az igaziak alól, így szinte esélytelen, hogy megérkezzenek! :D 
esther
#4 (2016-11-17 07:50:35) |
Nekem meg ez jutott eszembe:
"Ábrándozás az élet megrontója,
Mely, kancsalúl, festett egekbe néz.
Mi az, mi embert boldoggá tehetne?
Kincs? hír? gyönyör? "
( Wörösmarthy Mihály: A merengőhöz)

Hát nna, van aki elfantáziálgat róla, így izgatja fel magát..és ezzel be is éri. Pont. :D 
stormborn
#3 (2016-11-17 02:23:02) |
Azért én őszintén remélem, hogy pusztán a szöveg alapján sem volt szimpatikus a csávó, mert elég igénytelen.

Már többször megfigyeltem az oldalon, hogy nagyon sok ember nem tudja mi az a ..., hogy ez így egyben egy darab írásjel, és nem annyit tesz ki belőle az ember, amennyit jónak lát. Ritka igénytelenné teszi a szöveget. Nem gond, ha valaki nem tudja használni, csak azt nem értem, hogy minek erőlteti.

A szöveg "minőségéről": Lehet én ítélem meg rosszul, de az alsó naci és hasonló kifejezések szerintem nevetségesek. Nagyjából olyan, mint amikor valaki "hapsiként" definiálja magát. 

De most komolyan, az önkritika teljes hiányáról árulkodik, hogy vki BDSM szexet szeretni folytatni miközben sem formailag, sem tartalmilag nem tud összehozni egy pár soros szöveget. 

És a csúcspont: "A többit meg éld át velem!"
Az illető produkciója alapján az egyetlen, ami bevillan, hogy nála az erotikus masszázs az, ha egy elektromos habverővel baszogatja a másik testét, abba pedig bele sem merek gondolni ezek után , hogy a szexben mire lehet képes...
potenspasit
#2 (2016-11-17 00:24:20) |
azt vettem észre, hogy amelyik férfi jól dug, az sosem pofázik ilyen hülyeségeket :D
palacsintaxx
#1 (2016-11-16 21:02:32) |
Hmm ezen ne lepődj meg. Sokan ahogyan hölgy oldalról adatlapot nem töltenek, férfi oldalról sajnos csak copy paste módon írnak levelet.
Egyébként azon se csodálkoznék, ha maga az írás nem tőle származna. Én a helyedben rágoogliznék pár sorára. 

Egyébként maga a virtuális vad erotikát sohasem értettem. Ő leírja , hogy mit tenne mit akar blablabla, csak magára gondol ezzel. Tőled viszont nem vár tevékeny részt. Ha mégis elmentek egy komolyabb ismerkedés felé, szerintem ő a virtualításnál nem lépett volna tovább. Az agya legsötétebb bugyrait kielégíti ezzel  a fajta módszerrel, személyesen viszont már nyuszi lett volna.

Fel a fejjel, kitartást :) 

A dom leírásához még hozzátenném, hogy az ő feladata mindig picit kitolni azokat a határokat, feszegetni, finoman átlépni ,ezzel is tágítva partnere érdeklődését . 

S valóban sokan keverik a domságot a vad ordibálással, és azzal ,hogy elvárják az azonnali alávetettséget. Pedig ez egy izgalmas játék a két fél között. Legalábbis , ha olyan partnerem van aki erre nyitott, én így élem meg. Szeretem a harcot, és az ellenállást, magát a kihívást :) . Suboknál is láttam ,hogy virtuálisan azonnal bárkinek alávetik magukat ,ami megint csak elveszi az ember kedvét az ilyen ismerkedéstől :) 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.