hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóPlázacica vagy utcalány?

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 69


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Plázacica vagy utcalány?
#69 (2016-11-22 10:45:16)

Ma olyan jót nevettem. :D :D :D
Olyan fokú emberi butasággal találkoztam, hogy azon már csak nevetni lehetett.

P: szia , elvalt osztrak vagyok
te kit kerest
É: szia, a társam keresem
P: csak 35 mar nem vagyok
É: 35-55 közötti, ezt írtam
P: sajnos
mar feltam neked irni
É: hány éves vagy?
P: 56
É: mert az adatlapodon 52 van 
P: en nemtudom kepzetni egy 10 eves 66 EVES TARS
É: értem
P: TE TUDSZ KEPZEDNI TE ES EGY 210 EVES FIATA FERFIß
10 eves
É: nem értem a kérdésed 
mit szeretnél tudni?
P: tudsz te kepzedni , te es egy 10 eves fiatal ferfi
É: volt már olyan, ha az egyénisége megfelelő akkor lehetséges
P: en nem megyeg oyan nö (66) eves nö sehova
É: oké, de ezt most miért nekem írod?
P: te kerest egy 35 - ..... eves ferfi
kicsit kell gondolni
te bisztos egy plazacicavagy
É: :D hát ezt sem mondták még rám
P: 175 magas es 55 kilo
É: most mi is a problémád? nem értem....
ott van 35 év 55 év közötti férfit keresek
ezzel mi a gondod?
P: a 35
kerlek
É: az én dolgom, nem gondolod?
P: vagy egy utca lany vagy , bocs
É: akkor meg tudod én úgy látom, te az 56 éveddel vagy túlkoros hozzám, hiszen 11 évvel öregebb vagy nálam :D 
vagy az úgy rendben van? :D 
P: az nem enyen sztilus
itt sok idösen utca .... van ki szeret fiatal ferfi
persze penz is
É: most búcsúzunk el :) 

Szóval hirtelen lettem plázacica majd utcalány. :D Tehát nála ne legyen a nő 10 évvel idősebb, de ő lehet sokkal idősebb a nőnél, ráadásul az adatlapján hazudik is a koráról... Teljesen egyenes logika. Pfúúúúú, ez nekem enyhén kacifántos. Csak azt érteném, hogy ha nem bántottam, és ő írt rám, akkor mi is a baja velem? :O Persze tudom, hogy velem van a gond és én vagyok fordítva bekötve. Na de ennyire? :D

Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy ezek az emberek lábon hordták ki az agyhalált, vagy valami zárt intézetből szabadultak vajon? :D

17 hozzászólás |

Hozzászólások

doktorur
#17 (2016-11-24 18:54:24) |
Csak a szokásos: debilekkel x perc beszélgetés 0 másodperc helyett.
ducinyuszi
#16 (2016-11-24 15:51:18) |
*woxband: *

Valami hasonló érzésem volt nekem is végig... :D 
woxband
#15 (2016-11-23 18:26:39) |
Nekem valahogy kapásból a "B@szd meg róka a létrádat" jutott az eszembe, szerintem egy ilyen gondolatmenet futott végig emberünk 2 pici agysejtmaradványán a beszélgetésetek alatt. :D
pandora
#14 (2016-11-23 04:09:59) |
Idegesítőek az ilyen kommunikációs csődtömegek.
Eddig is csodáltam a türelmedet. :) Én a harmadik mondatnál kiszálltam volna. 

Ez a nyögvenyelős beszélgetés arra emlékeztet, mint amikor egy pasinak nem áll fel rendesen, nyaklik-csuklik, időnként lekonyul, és ezért nem lehet semmibe belefeledkezni, egy reménytelen küszködéssé változik aminek élménynek kéne lennie.

Itt szerencsére van a képernyőn egy X a jobb felső sarokban. :D
ducinyuszi
#11 (2016-11-22 20:41:44) |
*zafi: *

Nem bírom abbahagyni a zokogást! :D :D :D 
zafi
#10 (2016-11-22 20:38:23) |
ducinyuszi: "Imádom" az ilyen elképesztően ostoba pasikat! Saját szemszögéből kiválóan megfogta a lényeget, hogy azon a széles skálán, amin mi nők mozgunk a külsőnk, a személyiségünk, az egyéniségünk, az intellektusunk és a többi paraméterünk alapján, számára a két véglet létezik: a plázacica és a kurva. Hogy közte hol van a NŐ, az számára teljesen mindegy.
Számomra kevés szexisebb dolog létezik egy jó beszélgetőpartnernél, akivel akár hajnalig is el lehet csevegni az élet nagy dolgairól. Bár a férfiak is ugyanezt gondolják, ennek ellenére mégis rettegnek, ha okosabb hölggyel hozza őket össze a sors. Ennek a pasinak szerintem ez a volt a legnagyobb baja Veled! :D 
ps.: Ja, és a veszteség szinte feldolgoztatatlan ... :D :D :D 
ducinyuszi
#9 (2016-11-22 20:19:52) |
*stormborn: *

Nos igyekeztem kihámozni belőle, hogy mit akarhat tőlem. Azért nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, hogy megértsem, csak odafigyelve olvasni és értelmezni úgy, hogy a hibákat igyekszik az ember javítani. Miután még boldog ifjúkoromban titkárnőként végeztem és dolgoztam, és akkoriban még a számítógépről max. meseszinten hallottunk, hát ne tudd meg milyen kézírásokat kellett kibogozni (sőt profi gyorsíró is vagyok, na ott meg aztán valóban hieroglifákat kell megfejteni). :D Szóval megtanultam, ez a lényeg. És bogoztam most is. Meg nyilván tudom, tekintve az adatlapom tartalmát, valamint a szövegkörnyezetet, hogy mire utalt azzal a bizonyos 10-es számmal. :D

Ő azon húzta fel magát, hogy én úgy gondoltam, amennyiben a férfinak olyan az egyénisége, gondolkodásmódja, akkor a +/- 10 év még belefér. Ő a lapja szerint 52 éves, miközben valójában 56. És szerinte nincs jogom fiatalabb férfit keresni, amikor itt van ő, aki 11 évvel idősebb nálam. És ő nem tudná elképzelni egy 66 éves nővel. Az ugye már hidegen hagyta, hogy én mondjuk akarok-e egy ennyi idős férfival kezdeni... :D Nem, egyébként alapból nem akarok, ahhoz az kell, hogy ne úgy nézzen ki mint a saját apám, mert a férfiak többsége sajnos 50 évesen már 60-70-nek néz ki (tisztelet a kivételnek). 

Viszont nem láttam őt, és ő sem engem, mert odáig már nem jutott el a történet. Még így is beszéltem volna vele, és ha olyan, akkor megismerkedhettünk volna. De mint látjuk ő ezt helyből lehetetlenné tette ezzel a párbeszéddel. Google fordító ide vagy oda... Ez nem ezen múlt. A plázacica és az utcalány, valamint a pénz szavakat nehéz még a google-nak is másként fordítani, mint ahogy érteni akarta. És itt bukott meg a mutatvány nálam. Ő ítélkezett felettem anélkül, hogy látott vagy megismert volna. Szándékosan sértegetett. Szerinted én ezek után meg akartam ismerni? :D

Tehát az úriember készülékében hiba van, nem is kicsi. 

stormborn
#8 (2016-11-22 19:46:59) |
#potenspasit: Ha ti mondjátok elhiszem, de én inkább azt láttam, hogy vki a google fordítóval próbál magyar emberekkel beszélni. És ez most nem vicc. :)
potenspasit
#7 (2016-11-22 19:28:53) |
esetleg még a szex, mazo, és BDSM szavakat is felismerte
potenspasit
#6 (2016-11-22 19:27:02) |
#stormborn: ez egy bunkó, megkeseredett csávó, aki számonkérte rajta, hogy fiatalabbat (is) keres, szerintem elég világos, azt remélte, hogy kaphat egy elhízott, tehát feltételezhetően nem válogatós (sic) magyar 40-est a puha farkára ingyen szeretőnek, duci lapját nem volt képes értelmezni, csak a számok jutottak el az agyáig
stormborn
#5 (2016-11-22 18:51:40) |
Ö, izé...

P: tudsz te kepzedni , te es egy 10 eves fiatal ferfi
É: volt már olyan, ha az egyénisége megfelelő akkor lehetséges

Ezt szerintem büntetik...

Igazából szerintem elég sokat láttál bele a beszélgetésbe. :D
barna72
#4 (2016-11-22 18:48:07) |
Annyira utálom, amikor úgy kell kihámozni a szavak, mondatok jelentését a szövegből. Egyszerűen fáraszt. Jó, tudom ez egy osztrák, ráadásul elvált, (aki google fordító segítségével keres az ágyába betétet). 
És aztán levonja a semmiből a végkövetkeztetést, hogy te csak a pénzére utazó plázacica vagy. :o
Szánalmas... :/ :( 
potenspasit
#3 (2016-11-22 17:24:51) |
istenem... jaj
ducinyuszi
#2 (2016-11-22 17:10:22) |
*aleksandros970: *

Tudom... Olyan fárasztó időnként abba a fennmaradó 10 %-ba tartozni! :D ;) 
aleksandros970
#1 (2016-11-22 15:47:06) |
Tudod...
Az emberek 90%-a hülye. :D 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.