Simple vásárlói tájékoztatóBorzongás

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 70


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Borzongás
#70 (2016-11-25 21:30:48)

Borzongás volt... Már a szavakra reagált a testem... Igen, ez az amikor egy igazi Dommal beszélek. Akkor minden olyan természetes és magától értetődő. Nem kell magyarázni semmit sem. Ő tudja. Én tudom. Egy nyelvet beszélünk. És a testem reagál arra amit mond. A fejemben már ott vannak a képek, amiket a szavai keltettek életre. Az emlékek előtörtek... És rájöttem, hogy mennyire nagyon hiányzik! Vágyom az érzést. Elveszni abban, amit csak a Dom tud megadni. 

Ő lépésről lépésre türelmesen bontja le a bástyát amit magam köré építettem az illetéktelen betolakodók ellen, akik csak visszaélnének azzal a titokkal, ami a 7. fátyol alatt van. De Ő tudja, hogyan érjen el oda. Hogy ellenállni ne legyen se kedvem, se erőm. Mert érzem az Erőt! Ami belőle árad, amitől elgyengülök, amiben elveszek. Amikor már csak annyit tudok mondani "igen". Ettől borzong a lelkem és a testem.

Hiányzik. Az érzés, amit csak Ő adhat. A harc, a megadás, az egymásba olvadás, a szex, a szeretkezés, a játékok, a megsemmisülés...., amit csak vele élhetek át. Magyarázkodás nélkül. Mert ő tudja. Én tudom. És minden annyira de annyira magától értetődő és természetes. 

Nem tudok más lenni, csak aki vagyok. Nem tudom odaadni másnak magam, csak aki ezeket az érzéseket kelti bennem. Akitől elgyengül a lábam, remeg a kezem, pillangók repdesnek a gyomromban, a szívem úgy kalapál hogy attól félek kívülről is hallani, és a vérem zubogása az egyetlen, amit a fülem érzékel, akinek csókja fullasztó és életet adó, érintése perzsel és éget... Akinek a tekintetébe, a hangjába beleborzongok. Mert az ereje jóval nagyobb, mint az enyém, és ez maga a gyönyör. Ebben számomra olyan mérhetetlen erő van, amit nem lehet leírni. Talán mint az ősrobbanás. Ami elpusztít mindent és mégis ez az új, más szintű lét alapja. 

Igen... Amikor egy igazi Dommal beszélgetek, az első 2-3 mondat után tudom, hogy ő valódi. Egyszerűen érzem. Ilyenkor a hiány gyötörni kezd. De tudom, hogy eljön még az idő, amikor megtalálom azt a két kart, melyek között otthonra találok...

13 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#13 (2016-11-27 22:24:32) |
#longdongsilver: 
Ha van a másik végén egy okos fejecske, és a dögös mellkasban egy érző szívecske...fene az igényeimet. :(

longdongsilver
#12 (2016-11-27 16:14:44) |
#pandora:  Szeretnéd te azt ha a torkodba is jutna :D
pandora
#11 (2016-11-27 16:13:34) |
#longdongsilver: 
Jaja...ez se jó, az se jó... :D Mindig felismerjük a fej nélküli farkat, és akárhogy próbálják lenyomni a torkunkon, csak nem kell nekünk... ;)
longdongsilver
#10 (2016-11-26 19:41:08) |
Ha áll az a bajotok, ha kókadt és dolgozni kell rajta meg az.... hisztis pitchák :D
ducinyuszi
#8 (2016-11-26 12:19:48) |
*pandora: *

Az érzés hasonló volt. Sokkot kaptam! :D Ha még egy mutatós darab lenne, hááááát na elnézem. De ez?  :o 

Egyébként kösziiii!  ;) 
pandora
#7 (2016-11-26 12:12:37) |
#ducinyuszi: 
Ráadásul egy kókadt farokkal. :(
Ááááá...nézni is rossz, nemhogy rávetődni. :( 

Amikor leülök a gép elé, mindig megnézem a blogokat. Tetszenek az írásaid, és a reakciók is. De ma egy kókadt farok nyomódott az arcomba...még éledezek a sokkból. :( Brrrrrrrrrrrrrrrr....
ducinyuszi
#6 (2016-11-26 10:09:51) |
*esther: *

Igazad van! Jajjjj olyan balga vagyok, hogy nem értem fel ezt a dolgot ésszel! (Bár utána még kedvencnek is jelölt az úriember és amikor megkérdeztem, hogy ezt most miért, arra sem válaszolt.) Énkérekelnézést! :D :D :D 

Tudom, hogy tudod! És szurkolok, hogy találkozz ilyennel!  ;) 
esther
#5 (2016-11-26 07:59:36) |
#ducinyuszi: 
..naaaa, hogy te milyen izé' vagy. Csak beköszönt, ő így szokta. :D 

Én még nem találkoztam ilyen dommal, de én is tudom miről beszélsz. ;) 
ducinyuszi
#4 (2016-11-26 06:51:22) |
*varnyu: *

Tudom, hogy tudod.  ;) 

Kevés van belőlük. Tescosokból Dunát lehet árasztani. Az igaziak olyanok, mint a drágakő. Néha-néha megcsillannak és olyankor visszaadják a remény.  :pirul: 
ducinyuszi
#3 (2016-11-26 06:49:19) |
*bpf: *

Mit is mondhatnék? 40 évesen egy farok képével ugyan mi a célod? Gondolod most kiéhezetten rávetjük magunkat? Vagy mégis mi? Fel nem foghatom, hogy egy elméletileg érett (?????) ember hogy gondolhatja azt, hogy majd ezzel nyerő lesz.  :napersze: 
varnyu
#2 (2016-11-26 04:05:53) |
rég találkoztam ilyen dommal. de tudom, miről beszélsz :)
bpf
#1 (2016-11-26 01:16:15) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/2/USRf_278f28f/cd21bf.jpg
szia
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.