Simple vásárlói tájékoztatóAgydurranás

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 71


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Agydurranás
#71 (2016-11-30 16:59:04)

Van adatlapom. Kitöltve! A lehetőségekhez képest igyekeztem rövidre fogni és áttekinthetővé tenni (ami sajnos az értő olvasás szintjét tekintve, nem volt egyszerű). Ezért amikor azt kérdezik tőlem, ami ott van leírva világosan, akkor eldurran az agyam nem kicsit. :D

Kérdések, amikre van válasz és mégis naponta többször megkérdezik:
Kit-mit keresel?
Hol laksz?
Milyen férfit keresel?
Nős vagyok, ugye nem baj?
Szereted a fiatal pasikat?
173 (165, stb.) cm vagyok, ok?
És még sorolhatnám...

Nem, a továbbiakban nem reagálok azokra a megkeresésekre, amelyekre egyértelműen felesleges. Mert ha az illető annyira nem tisztel és annyira nem érdeklem, hogy elolvassa amit idepötyögtem, akkor a továbbiakban sem várhatok és nem is várok tőle semmit. Eddig én voltam a kedves nő, aki szépen türelmesen elmagyarázta az IQ-lightoknak is, hogy NEM, nincs kivétel. Mostantól ennek vége. Elutasítom a privit, nem reagálok az ilyen levelekre. 

Tisztelet jár.... annak aki megadja nekem is azzal, hogy elolvassa amit írtam. Adok és kapok, az élet így működik felém.  :) 

8 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#8 (2016-12-02 08:29:20) |
Egy dolog azért nekem azt kell mondjam, nagyon bejött a reglap szövegében.

Azt a mondatot az éjjel 3-kori telefonhívással mindenki elolvassa, és a nős pasik úgy kerülnek, mint ördög a tömjénfüstöt. :)

ducinyuszi
#7 (2016-11-30 20:11:33) |
*varnyu: *

Tök mindegy, úgyis te (én) vagy a rossz. Ha van rajtad sapka azért, ha nem, akkor azért. :D 

Én is írtam már nagyon hosszút, minden részletre kiterjedőt. Akkor azt kifogásolták, hogy regény. Bár már erre a mostanira is mondták. Szerintem az ilyeneknek egy gumi használati utasítása is túl hosszú elolvasni... :D
Írtam rövidebbet, ugyanúgy nem olvasták el.
Írtam mindenfélét. Átfogalmaztam így meg úgy. Próbáltam lebutítani. 

Ááá, rájöttem esélytelen. Aki hülye az hülye. Már nem vagyok hajlandó velük foglalkozni. És megtanultam megnyomni azt az X-et, és ha kell a tiltást is. 
csakkezimunka
#6 (2016-11-30 18:51:23) |
Én is próbálkoztam már mindenféle verzióval, de valóban nincs tökéletes megoldás. 
Arra jutottam, hogy az intelligens, figyelmes férfi úgyis a saját stílusos módján fog közeledni, mert rendelkezik azzal a tudással, képességekkel, készségekkel amelyek vonzóvá teszik. Nem kell nevelni, magyarázni hogyan kell kezdeményezni, társalogni, udvarolni...
A többiek meg vagy megtanulják, vagy találnak olyan partnert, akiknek elég amit nyújtani tudnak. 
Úgyhogy én is az x-et választom, amikor nincs egyetértés.
varnyu
#5 (2016-11-30 18:17:04) |
2007 óta vagyok hol itt, hol máshol, hol mind a két (három) helyen. irtam hosszú adatlapot, rövidet, közepeset, mindenfélét. 

már rájöttem, h teljesen mindegy, mit ir az ember ... legtöbbször nem olvassák el. ha hosszú (pedig nem véletlen az), akkor azért. ha rövid, akkor meg a fene se tudja, h miért nem. ez eddig titok még számomra

- ha megadtam életkori határokat, azt kérdezték fiatalabb/öregebb lehet-e
- amikor szub voltam, azt akarták, hogy fenekeljem el őket, domináljak, tapossam meg, satöbbi
- amikor dominának irtam magam, sokan azzal inditottak, hogy azért vagyok domina, mert engem még soha nem k...tak meg jól .. és ha ő engem jól megk..na, mindjárt nem lennék domina

- ha bizonytalan kategóriát választottam (nem itt, mert itt nincs olyan), azzal nyitottak, hogy én nem tudom, hogy mit akarok, vagy csak egy kamu/unatkozó háziasszony/kötögető nagymami/satöbbi vagyok, aki nem tudja, h mit csináljon unalmában és jó dolgában

- ha kiirom, h nem keresek senkit és csak a társasági funkciók miatt vagyok itt, akkor azt mondják, hogy biztos keresek valakit, csak nem merem felvállani

- ha megmondom, hogy van partnerem, akkor ... felajálkoznak harmadiknak/beszállnának kukkolónak/közlik, hogy iztos vén már a pasim és nem tudja használni a szerszámát és majd ők jól megk..nak

mindebből azt szűrtem le, hogy teljesen mindegy, mit irok. a beszélgetés vége úgyis az, h meg akarnak k...ni :D :D 
ducinyuszi
#4 (2016-11-30 17:41:10) |
*pandora: *

Na ezt egyszerűsítjük ezt azzal, hogy nem fogadjuk az ilyen priviket. :D Persze aztán jön az, hogy de miért nem? Hja, olvasás, szövegértés, általános iskola 1-2. osztály. :)
pandora
#3 (2016-11-30 17:38:29) |
#ducinyuszi: 

Igen. Csak az egyszerű "nem" is jó esetben 1 perc. Figyelembe véve az itteni válaszolási sebességet (gondolom maximalizálják a nyitvatartott csetablakok számát ér azért), már több perc egy mondatváltás. 

20 x 1 perc is már 20 felesleges perc. :(
ducinyuszi
#2 (2016-11-30 17:28:40) |
*pandora: *

Újabban már nem bajlódok azzal, hogy úgy szabaduljak meg tőle, hogy ne legyek bunkó. :D Ha nem érti az egyszerű "nem"-et, akkor sajnálom. Jön az X. 
pandora
#1 (2016-11-30 17:26:27) |
Pontosan ezért van nálam kikapcsolva a privi. Mert ugyanez a helyzet. 

A reglapom vetekszik a Háború és békével (hosszban legalábbis), ennek ellenére pont ezeket a kérdéseket kaptam az arcomba. És akkor még percek mentek el azzal hogy megszabaduljak a partnertől úgy hogy ne legyek bunkó. 

Amikor a huszadik ilyen volt zsinórban, akkor lekapcsoltam a privit és levelekből válogatok. És aki olyan, azt én hívom privire. Egyből több lett az időm amit értelmesebb emberekre fordíthatok. :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.