Simple vásárlói tájékoztatóDrága vagyok

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 72


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Drága vagyok
#72 (2016-12-04 09:02:34)

A szex jó dolog. A megfelelő partnerrel pedig észvesztően jó. Ez nem is kérdés. A szex fontos. Egy kapcsolat enélkül nem kapcsolat. Ha nem működik akkor a kapcsolatnak is annyi. Szeretem a szexet, ahogy minden egészséges ember szereti. De csak azt amitől elhagyom az agyam. :D :pirul: 

De a szex önmagáért a szexért egy nagy nulla. Egy partnerral végzett önkielégítés. De mi értelme, ha nem ér többet? Ha utána semmi sem marad csak az üresség? Soha nem fogom megérteni. 

A másik kívánása lépésről lépésre épül fel. Ahogy elkezdem megismerni, és azt érzem, hogy értjük egymást. Ahogy egyre több közös pontot fedezünk fel. Hogy várjuk a beszélgetést, és hiányzik ha nincs. Hogy amikor találkozunk, halljuk a saját vérünk zubogását, annyira várjuk. Amikor ránk mosolyog, magához szorít az felér egy villámcsapással, és megcsókol mi meg elveszünk a semmiben. És amikor eljutunk az ágyig... Ott megsemmisülünk. EZÉRT érdemes. Én ennél kevesebbért nem megyek bele semmibe. 

Megdöbbent még mindig sok férfi sekélyessége. Hogy azt hiszik azzal, ha az első pár percben már az állandó élvezéssel kecsegtetnek, majd a karjaikba omlok ész nélkül. Az agyam elborítja a lila köd, amikor elkezdi a hülye kérdéseit, hogy
- szereted a szexet? (nem, nyilván az egy nagyon rossz dolog :o )
- szereted így-úgy-amúgy?
- melyik a kedvenc pózod?
- mikor masztiztál? (közöd?)
- csináltad már így vagy úgy?
- mi volt a korábbi kapcsolatodban (mi a franc közöd van hozzá?)
Sorolhatnám vég nélkül a hülye és értelmetlen kérdéseket. 
Azt sem tudja ki vagyok, egy szemet lát belőlem, de ő már agyon-vissza szexelne velem. Hm... Vajon ÉN mennyire vagyok ott ebben? Persze tudom, semennyire. Egy nőnemű egyed vagyok, a megfelelő helyen méretes domborulatokkal, és lyukakkal, akiben a saját vágyaik megélését látják. Ennyi. Azonban ezt bármelyik örömlány is megadná nekik, csak ugye nem ingyen. :D 

Nos engem sem lehet megkapni ingyen. Az ár amit értem kell fizetni nem pénzben mérendő. Egészen más dolgokban: érdeklődésben, figyelemben, tiszteletben, törődésben, időben. Nem, nem felszínes dolgokban, hanem valódi, belülről jövőkkel. Ezt a mérhetetlenül magas árat nagyon kevesen hajlandók megfizetni. ;) Igen, magas az árfolyam. Drága vagyok. De annak aki megadja ezt, én is megadom mindezt. Ilyen egyszerű ez. :) 

16 hozzászólás |

Hozzászólások

potenspasit
#16 (2016-12-05 20:19:09) |
#esther: hát ez a jelmez... :O 10/10
woxband
#15 (2016-12-05 09:52:16) |
#zafi: Az alapgondolatoddal egyetértve ugyan, de a férfiak fogadatlan prókátoraként kicsit pontosítanék.

Sem itt az oldalon, sem a való életben (kis hazánkról beszélek, és nem világviszonylatban) nem úgy néznek ki az arányok, hogy egy pasira jut több nő, hanem pont fordítva van. Éppen ez az oka annak, hogy itt igazából a nők tudnak válogatni nagyobb eséllyel. És mivel férfi több van, a nagy számok törvénye alapján bizony-bizony sok lelki és egyéb sérült is előfordul feltűnőbb mértékben, mint a hölgyeknél. Ezek azok, akik a posztban szereplő hülye kérdéseket felteszik, akik így viszonyulnak az itteni hölgyekhez. Túl kell lépni rajtuk, és passz. Tudom, sokaknál a hülyeség kitartással is párosul... :D

De ugyanez bizony létezik a másik oldalról is! Sok elhanyagolt feleség, sikertelen nő önértékelési gondokkal, stb... 

Szóval igaz ez mindkét nemre. 

Egy a lényeg, a hülyékkel ne állj le vitatkozni, mert legyőznek a rutinjukkal! Nemre-korra való tekintet nélkül! ;) :D
woxband
#14 (2016-12-05 09:28:16) |
#potenspasit: Tanulság: Soha ne kezdj földeletlen villanyszerelővel! ;) :D
esther
#13 (2016-12-05 08:35:56) |
#potenspasit: 
Hűű, ebben bizony van valami. :vigyor: 
És szerintem ez azért van, mert míg vágyakozunk a férfire,addig mindenféle földöntúli tulajdonságokkal ruházzuk fel, mint pl: "Ő aztán biztosan csúcsszuper,".. "vele a szex életem eddigi legjobbja lesz...."biztosan szenvedélyes és állati jó az ágyban "...."újdonságokat fog nekem adni"... és a többi..aztán a valóságban nagyon nem így van.
Szóval a mi készülékünkben van a hiba. :D 
ducinyuszi
#12 (2016-12-05 06:35:59) |
*potenspasit: *

Mint ugye ez már közismert itt lilavárosban (IS) :D, nálam elég kemény a szűrő. Így mire eljutunk a villámcsapásig, már tudom nagyjából mire számíthatok. Vagy mondom inkább úgy... Csak az a férfi okoz villámcsapást, aki megüti a szintet. :) Így elmondhatom, hogy sok éve nem okozott már csalódást férfi számomra. Valószínűsítem azért is, mert mint ugye ez is köztudott, nálam a léc magasan van, jóóó magasan! ;) 
ducinyuszi
#11 (2016-12-05 06:30:47) |
*pandora: *

Tudnék mesélni... Nekem is idő kellett, míg rájöttem. De mindegy, túltettem magam a károkon, amiket okozott. És ami a lényeg, tanultam belőle! ;) 
potenspasit
#10 (2016-12-05 02:57:38) |
duci, a legrosszabb mindig azokkal volt a szex, akinek a pillantásától elájulok, és az érintésétől villámcsapás jár át ... bizisten, mind vacak volt... de ez csak én vagyok
potenspasit
#9 (2016-12-05 02:52:18) |
#zafi: szerintem a szomszéd Bözsi is tök klassz a kávéval, és a macskákkal
pandora
#8 (2016-12-05 00:54:03) |
#ducinyuszi: 

Igen, extra intelligens, manipulatív nárcisztikus pszichopatához nekem is volt szerencsém. Én is itt ismertem meg. De én nem ismertem fel csak nagyon sokára. :( 
Fogalmam sem volt hogy ilyen emberek léteznek. Na hozzá - és ami kárt tudott okozni - képest ezek a kis hátulgombolósok semmik. :(aleksandros970
#7 (2016-12-04 23:06:06) |
Aki az előző hozzászólásomat a mérhetetlen egóm termékének gondolja és nem érti a viccet az kérdezze meg elmegyógyászát és a gyógyszerészét. A gyógyszerészt inkább ne! Csak kérjen tőle egy nyugtatót! :D 
aleksandros970
#6 (2016-12-04 23:03:14) |
Azért jó ezt olvasni, hogy itt mindenki engem akar. :D 
ducinyuszi
#5 (2016-12-04 18:50:09) |
*esther: *

Drága Barátnőm! Igen ez a lényeg, hogy NE ZAKLASSA AZT, AKI NEM AZT KERESI, MINT Ő! Nem az a baj, hogy ő mit keres, szíve joga. Hanem hogy hagyja békén azt aki nem őt. 

Az igazi férfi köszönő viszonyban sincs azokkal, akik miatt ez a poszt megszületett, ezt te is tudod. Az igaziakra vágyom. Az ilyenektől menekülök. :D 
ducinyuszi
#4 (2016-12-04 18:44:05) |
*pandora: *

Teljes mértékben egyetértek mindennel amit írtál. :)

Egy ismerősöm kérdezte a napokban, hogy hogy gondolom, van-e értelme folytatni a jelenlegi kapcsolatát. Elmesélte a történetet. Az agya jelezte, hogy valami nagyon gáz, de a szíve még visszahúzta. Pár mondat után lejött, hogy az illető egy élősködő, egy kullancs. Az a típus, aki addig marad a nőnél, amíg hasznot húz belőle, aztán ha már nincs előnyére lép. Az ismerősöm ennyit mondott utána nekem: "átlátsz a pasikon, mielőtt még kérdeznének". :D Nos megfizettem a leckéim árát keményen, de megtanultam. És igen, átlátok rajtuk. 

Volt "szerencsém" ahhoz a típushoz is, akiről írtál. Az extraintelligens érzelmi nullához. Itt sikerült megismernem. Ma már tudom, ez a típus a nárcisztikus pszcihopata. Érdemes utánaolvasni. Veszélyes. De már őt is felismerem 6 km-ről ellenszélben. :D :D :D 

Szóval volt itt tanulnivaló bőven. :D

Viszont valóban találkoztam drágakövekkel a sok-sok kavics között. Akiknek van lelkük és csak ezzel együtt működnek ők is. Vannak még, léteznek. És megvárom, míg rám talál az az egy. ;) 
esther
#3 (2016-12-04 16:36:44) |
Nem vonnék le messzemenő következtetéseket azzal kapcsolatban, hogy milyen a férfiak felfogása *itt *és milyen úgy általában. 

Mivel ez egy szexpartnerkereső, én simán elfogadom, ha alkalmi numerát, különlegességet, az "otthon ezt nem kapom meg" élményt keresi itt egy pasi,és nem álmai nőkét, akit aztán elvehet és ásó-kapa-nagy harang..
Csak akkor ne zaklassa azt, aki nem azt keresi,amit ő.
Ne tegyen fel buta kérdéseket-azaz még jobb is, ha felteszi minél előbb! - így tudni lehet, hogy felejtős. :vigyor: 

Érzésem szerint,-és hála égnek rendre ilyen férfiakat vonzok be, ha nem is mindig, mert vannak a rafinált taktikusok is, ahogy pandi írta- egy érett személyiségű férfi nem éri be annyival, ha csak a farkára pályáznak, ha csak élő vibrátornak akarják. 
Vallom, hogy egy igazi Férfinek az kell, hogy a nő vágya rá irányuljon, őt akarja testestül-lelkestül. Ez a Férfi ettől izgul fel, ettől indul be, és persze ettől elégül ki maximálisan.

Én is így szoktam fogalmazni: pontosan tudom, az értékemet-természetesen nem pénzben kifejezve! És ennek megfelelően nem "árazom le" magam. 
Kivétel, amikor az a mocskos aljas ösztönöm legyőzi a józan eszemet. De azt sem szoktam megbánni. ;) 
pandora
#2 (2016-12-04 13:53:42) |
Egy darabig azt gondoltam, általában a férfiak másképpen élik meg a szexet, sokkal inkább mint puszta testi eseményt és azért van ez a lélektelenség.

De nem. Nem minden férfi lélektelen. A probléma nem a nemükben keresendő. Sajnos még mindig nem elég elterjedt ahhoz az internet, hogy a szexpartnerkeresőkön ne a lelkileg sekélyes, érzelmileg halott példányai legyenek többségben a férfinemnek. Szerencsére nem csak olyanok vannak, de hatalmas százalékban olyanok vannak. Egyszer megismerkedtem egy ilyennel közelebbről. Vannak köztük képzett, okos, művelt emberek is, nulla körüli érzelmi intelligenciával. Nekik általában problémájuk van az érzelmekkel, a szexet pont olyan sekélyesen élik meg, ahogy előadják. Érzik is a hiányt, de nem tudnak változni mert nincs hozzá meg bennük az alapanyag, a készség. És mivel ők így élik meg, azt hiszik hogy mindenki más is. Azt gondolják, hogy azok a pasik akik szívből, megismerkedve élvezik csak a szexet, hazudnak (!), azért hogy bevágódjanak a nőknél. Ők pedig csak őszintének gondolják magukat.

Ezek az emberek nem csak veled ilyenek, általában érzelmileg, emócionálisan nulla szint körül vannak, közel a szociopátiához. De fizikailag nekik is van orgazmusuk, hát valahogy az ő szempontjukból ez úgy néz ki, vakarjuk meg egymás hátát és mindenkinek jó lesz. A mi érzelmi és "égafölddelösszeszakad"-hablatyunk nekik kínai, nem értik, nem érzik. Megjátszásnak gondolják, ami mögé elrejtjük az egetverő kívánságainkat. Az elvárásainkat pedig akadálynak, amit le kell küzdeni vagy inkább megkerülni, kicselezni, hogy eljussanak a célhoz.

Amikor primitívek, akkor elég könnyű kiszűrni az ilyen kérdéseikből mint amiket felsoroltál. Ennél sokkal nehezebb, amikor az érzelmi nihil mellé okosak, és azokat a kérdéseket csak gondolják, közben igyekeznek azt mondani amit hallani akarsz, közben meg a cél ugyanaz: eldobható szexuális segédeszköznek használni a nőt. Azok az igazi időrablók. Ezek csak hátulgombolós napközisek. :)

zafi
#1 (2016-12-04 10:57:50) |
Elképesztő, hogy mennyi csalódás éri itt (is) az embert. :D Unintelligens, figyelmetlen, agresszív, lelki sérült férfiak vesznek körül itt bennünket (meg persze, rohangálnak körülöttünk a való életben). Azzal a biztos tudattal felszerelkezve verik a mellüket, miszerint ezen az oldalon (meg ezen kívül is) egy férfire több nő is jut. Ők válogathatnak kedvükre, de mi lesz velünk? Mindenekelőtt az a lényeg drága "reményvesztett" csajok, hogy őrizzük meg a méltóságunkat. A lényeg - legalábbis számomra -, hogy ne mi igazodjunk mások igényeihez, hanem együtt, egymással és egymásért formálódjon a kapcsolat igényeinknek megfelelően! Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egyenértékű félként kezeljék azt mindketten. A megfelelő partnert nagyon nehéz megtalálni, ez tény, de mégis, ki kell tartani, és nem szabad feladni, és ami még ennél is fontosabb: időben kell cselekedni, még mielőtt szottyos öregasszonyok nem leszünk öt macska társaságában, a szomszéd Bözsikével kávézgatva reggelente. :D :D :D 
Ezek biztos tudatában, és nyuszi, az általad leírtakat figyelembe véve folytatom a keresgélést!
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.