Simple vásárlói tájékoztatóPerverziók

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 73


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Perverziók
#73 (2016-12-06 11:01:46)

Rámírt egy férfi. Rögtön felkapta a fejét a bdsm-re. Kérdezi, perverz vagyok-e. Nos nyilván az, hiszen a bdsm-hez ez is hozzá tartozik. Azt mondja, hogy ő egy perverz gátlástalan dögöt keres. Ez még mindig oké. De ismerem már a dörgést, és tudom, hogy rá kell kérdeznem pontosan, mert nagyon érdekes dolgok szoktak kiderülni. Nem volt ez másként most sem. 

P: akivel kakin véren kívül bármit lehet
É: még mindig nagyon széles a paletta :) mi az a bármi?
P: többes... bukkake.... nyílvános... animal... family akár

Na hát ez az aminek nem sok köze van a dbsm-hez. Hiszen a négy betű már magában beszédes:

B&D: Bondage and discipline (kötözés-fegyelmezés)
D&S: Domination and Submission (dominancia-alávetettség)
S&M: Sadism and masochism (szadizmus-mazochizmus)

Vannak perverziók a bdsm-ben, igen! Azonban nem ez a lényeg. Ez már "csak" a következmény, ami a bdsm-ből adódhat, ha mindketten nyitottak rá. 

Aztán jön a következő, hogy
P: szeretném ha behódolt sub lennél készen mindig a dugásra
alázás verés... büntetés
egy utolsó ribanckurva lennél
É: gondolod, hogy engedném hogy így bánj velem?
P: nem kell engedned csak tűrnöd ha sub vagy

Na igen, itt kezd a vészcsengő veszettül visítani végképp a fejemben. Ha eddig kétséges lett volna, hogy talán csak félreértettük egymást, itt végképp kiderült, hogy nem. Az illetőnek annyi köze van a bdsm-hez, hogy semmi. Csupán rajong a perverziókért, amikről azt gondolja, itt megkaphatja ingyé-bérmentve. :D Mert hát az a "hülye" sub úgyis hagy bármit. Huh ez az egyik leghatalmasabb tévedés a BDSM-mel kapcsolatosan. Valójában fogalma sincs, hogy kellene eljutnia oda, hogy a nő subbá váljon a kezei között, engedelmeskedjen és a vágyait megélhesse. Ismét a szürke zónából egy tescosdom. 

Lapozzunk! :)

12 hozzászólás |

Hozzászólások

woxband
#12 (2016-12-06 18:53:28) |
#ducinyuszi: Hangsúlyozom, szándékosan ezt a részét emeltem így ki, de valóban, legtöbbször nem ilyen vidám a végkifejlet.

De annyi borzasztó dolog ömlik ránk naponta a médiából, legalább itt próbáljuk kicsit az élet naposabb oldalát élvezni. :)

És ismét bocsánatot kívánok, tényleg széttrollkodtam a bejegyzésed.  :o  :D 
ducinyuszi
#11 (2016-12-06 18:45:46) |
*woxband: *

Pontosan! Ez a viccesebb... De azért gyakran nem ilyen. És az az igazán veszélyes!
woxband
#10 (2016-12-06 18:44:16) |
#ducinyuszi: És tegyük azért hozzá, hogy ez a viccesebb verzió, ennél sokkal komolyabb bajok is származhatnak. 

De azt majd a Híradóból. Itt jó a vicces is. ;) :D
ducinyuszi
#9 (2016-12-06 18:34:34) |
*woxband*: 

Neeeeee! Vizuális vagyok, mindent láttam!  Kész!  :D  :D  :D 
woxband
#8 (2016-12-06 18:19:17) |
#ducinyuszi: Pedig érdemes, mert például:

Amit a videón látott a domoid: gyönyörű nő jobbról be, alázatosan, szexi fehérneműben bocsátja mustrára magát a Domnak, aki ezután megcsókolja őt, majd hirtelen letépi a melltartót és minden egyéb textilt, lefekteti egy asztalra, szakszerűen kikötözi a leányt. Felkerül a szemre is egy kötés... A lány kéjesen nyalogatja ajkait, miközben a Master az odakészített, már égő gyertyát lassan felemeli, a leány keblei fölé tartja, megbillenti. Az olvadt viasz, mint ezer kis eredő patak megindul a leány mellbimbóin keresztül lefelé, miközben ízléses kis gömbökké mered... A leány felszisszen kéjesen... ;) 

A valóság ezzel szemben: nő bejön, tanácstalanul álldogál. Tescosdomunk nem is tudja, mit kezdjen vele, ettől ideges lesz, és ad hoc jelleggel lecsavar egy maflást csóri nőcinek. Az rájön, hogy ez bizony nem finom, de vállalta, hát csendesen pityereg. Emlékszik, hogy valahol valami menekülőszóról is olvasott, de hogy az mi lehet... Tescodom kicsit magára talál, hiszen ez már olyan igazinak tűnik, ezért utasítja a nőt, hogy vetkőzzön. Nagy nehezen megtörténik, odarángatja a nőt a dohányzóasztalhoz, ahonnan először le kell pakolni a tv-távirányítót, a gyerek zsírkrétáját, meg a maradék virslit a mustárral. Női hősünk közben egy rakás szerencsétlenség élő tilalomfájaként álldogál. 

Siker, asztal lepakolva, igaz van egy két pohár és tányérnyom (a büdös kölök hogy a rákba rajzolt pálcikaembert az üvegasztal alsó lapjára? :O ), de alakul a mű. Nő ráfektet, persze a dohányzóasztal alacsony, de legalább kicsi és nehéz.

Ruhaszárító kötél elővesz, kötözés indul. A filmen valahogy olyan gyorsan ment, hogy is volt ott a csomó? :O Ez meg most miért jajgat, mi az hogy éget és horzsol a kötél? Biztos ami zicher, csinál belőle kötözött sonkát, nyolc hatalmas görccsel a végén. Szemtakaró gyanánt felugrik az FTC-s sál. Eddig jó! Nem olyan szép mint a filmen, de hát magyarok vagyunk nem? :D

Hopp, a gyertya... Pedig tuti van otthon, a múltkor, amikor az Elmü kikapcsolta az áramot, az asszony előszedett valahonnan egyet. Meg is van, Mindenszentekről maradt, szép nagy, fekete gyertya. Most mé'? Mer' a filmben fehér volt? Ez sokkal nagyobb, több lesz a viasz! És nem simán fekete ám, nem! Csillámos! 

Gyertya meggyújt.. közelít a pácienshez... Tisztára mint a filmben. Nicsak, a lány nyalogatja a száját. Cserepes, persze... Megbillen a gyertya, elindul a viasz...

És itt valami nagyon félresikerül. Mert amíg a filmen a lány kéjesen felszisszen, addig itt a nő vadállat módon ordít, rángatózik, közben ömlik rá a forró viasz. Nem baj, a kötés kitart..

Ám ekkor a nő, mint egy haragos Hulk, a kötések ellenére feláll, hátán a dohányzóasztallal (apa, nézd, Tini nindzsa teknőc), majd fájdalmas üvöltéssel szétszakítva a kötést (dohányzóasztal játékká válik, puzzle lesz belőle), kiveri maradék 4 fogát a manusnak, akinek ez az utolsó emléke a kórház előttről.

És ez is csak egy forgatókönyv! ;) :D

ducinyuszi
#7 (2016-12-06 17:46:59) |
*woxband: *

Természetesen ez a tescos kategória mindkét oldalon létezik. Pfffff inkább bele sem gondolok abba, ha két ilyen összeakad. :D 
woxband
#6 (2016-12-06 17:40:24) |
#ducinyuszi: Teljesen egyetértek, én is pont erre akartam kilukadni. És nem tértünk ki a tizen-huszonéves Domokra/Mesterekre sem.. ;) Persze, vannak kivételek egészen biztosan. Mint ahogy biztosan vannak pufók ufók is, meg földönkívüli élet, becsületes politikus, stb...  ;)  :D 

De mint minden másban, itt is megvan a másik oldalon is ugyanez, a szubok esetében is előferdül önámítás, hamis illúzió és sok más marhaság, amivel önmagát sodorja bajba az egyszeri leány (vagy épp fiúcska, de én már csak konzervatívan gondolkodom :D ).

A legszebb az lehet valóban, amikor az általad tescosdom összeakad a műszubikával. :O :D Na, attól mentsen meg mindenkit a Kaporszakállú! ;)
ducinyuszi
#5 (2016-12-06 17:26:32) |
*esther: *

Mi már csak tudjuk...  ;)  :pirul: 
ducinyuszi
#4 (2016-12-06 17:25:20) |
*woxband: *

A probléma pont ott kezdődik, hogy azt hiszik magukról, hogy ha azt mondják, Dom vagyok, akkor azzá is válnak. Fogalmuk sincs miért működik egy D/s kapcsolat. Miért lesz a dom dommá és a sub subbá. De persze nagy mellénnyel verik a tamtamot. Engem hidegen hagy, de sajnos vannak olyanok, akik bedőlnek ennek, és elhiszik, hogy tényleg ilyen egy dom. Pedig mennyire nem... Egy korábbi blogomban már írtam ennek a veszélyeiről. Mert egy tescosdom bizony sok veszélyt rejt mind a sub lelkére, mint a testi biztonságára!
woxband
#3 (2016-12-06 15:20:51) |
Én mondtam/írtam, hogy ez csak egy forgatókönyv. :D Sok a hülye, sok a variáció is! :D
esther
#2 (2016-12-06 15:01:46) |
#woxband: 
ááá, nem kell, hogy nős legyen! Elég ha egy lúzer p..cs, aki azt hiszi, ha felszólító módban kezd el dirigálni, meg trágárkodni, pluszban majd "domnak" is nevezi magát, akkor onnantól ő már az, és mint ilyen ,könnyű szerrel becsajozik majd. :D 
Jesszus, mekkora tévedésben vannak az ilyen palik!
woxband
#1 (2016-12-06 11:53:00) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_310cd91/118d12.jpg
Amit el tudok képzelni:

Régóta házas/kapcsolatban él, családon belüli beosztását tekintve egy kitaposott papucs. 

Szex már régen nincs, az asszony az Úr a háznál. Közeledik a karácsony, a kis "adventi gyertya" időnként felállítódik még azért, bár egyre ritkábban. :D

Sebaj, asszony visítva horkol már, emberünk stikában rászabadul a világhálóra, és valahogy meglát (persze teljesen véletlenül, hiszen eredetileg lefolyótisztítási videosegédletet keresett) egy BDSM videót. Mit lát? Adva van egy vele korabeli manus. Nem is sokkal szebb mint ő, kit ugye Isten a maga képmására teremtett, mégis gyönyörű nők adják át magukat neki, teszik amit mond, fenekeli, korbácsolja, mélytorkozza stb... őket, és ezek a nők ezt még élvezik is.

Nosza, újabb videó...és még egy... A "kis gyertyaszál" már majd meggyullad, mire valahol véletlenül elolvassa a film leírását is, amiben szerepel hogy "BDSM".

Teljesen az új élmények hatása alatt elkezd agyalni, mert az még megy segítség és engedély nélkül is, majd levonja a végső következtetést: DOM leszek!

Eszébe jutnak a régi szép idők, amikor még asszonypajtás is fiatalabb és vérmesebb volt... Akkoriban még hetente is volt szex! ;) :D Aztán jöttek a gyerekek, asszony már nem volt olyan vérmes, ellenben fáradt és türelmetlen kezdett lenni. Szex már csak sok-sok hízelgésre jött össze, akkor is csak amolyan pikk-pakk módon. De még volt...

Teltek az évek. Az emberből lett az asszony, bepapucsosodott, szex már régen sehol, ha netán fel merte hozni, annak is örült, ha az asszony nem verte cipóra a fejét.

De a vágyak olyanok, mint a tények: makacs dolgok. :D És csak nőttek, ez frusztrálni kezdi hősünket, dolgozik a fantázia, amely egyre piszkosabb, hiszen belül, mélyen lázadozni kezd a férfiúi önérzet is. Erre itt vannak az ilyen videók, ezek szerint ezt így is lehet?! Hát nosza, következő éjjel stikában regisztrál egy szexpartnerkereső oldalra, és már felkészült és tudatos dominánsként célirányosan keresi azokat a nőket, akik meg ugye a szubmisszív oldalt képviselik. A szót ugyan nem érti, de látta hogy megy ez.

És lehetne a történetet folytatni, ráadásul ez csak egy forgatókönyv, amit el tudok képzelni. A nagy baj ott van, amikor egy ilyen "dominócska" összeakad egy szintén kezdő szubocskával, aki nappal példás családanya, de a barátnői mondták, hogy olvassa el/nézze meg a Szürke ötven árnyalatát... 

Az ilyen párosításból jó nem származik. Szerencsés eset, ha nem szereznek maradandó sérülést, úgy testit, mint lelkit.

Szóval igen, ki kell szűrni a megtévedt lelkeket, ami sokszor elsőre nem is olyan könnyű. Nálunk ezek a dolgok még sajnos nagyon a periférián vannak, nagyon messze a társadalmi normák toleranciájától.

Széttrollkodtam a posztot, bocsiNyuszi! ;) :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.