Simple vásárlói tájékoztatóKomolyan komolytalanul?

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 75


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Komolyan komolytalanul?
#75 (2016-12-08 07:39:47)

Nő vagyok. És mint ilyen, a szex sem olyan érzelmi háttér nélkül, mint azzal. A szeretkezés során a nő a befogadó fél. Ezért általában jobban megválogatja, kit enged magába. És jobban díjazza, ha nem csak üres szexről szól a dolog, hanem van tartalma is. 

Volt idő, mikor én is belevágtam kalandokba. Nem szégyellem ezt sem. Azonban eljött a nap, amikor éreztem, hogy ez annyira felesleges, időt rabló és értelmetlen dolog... Nem felejtem el, mikor jöttem haza egy ilyen randiról és önkéntelenül elkezdtem nevetni önmagamon, hogy "Ezért megérte? Tényleg?". És nem, nem érte meg. Ami utána maradt az a semmi, az üresség, a nihil. Rájöttem, hogy nem akarok ürítőcsésze lenni annak, aki épp úgy gondolja. 

Ez is egy folyamat, amíg az ember eljut oda, hogy már nem akar bizonyos dolgok, érzelmek nélkül ágyba bújni senkivel sem. Mert tudja, hogy még ha meg is teszi, attól neki nem lesz jobb, max. egy közös maszturbálással van előbbre (mert ennyit ér az érzelem nélküli szex). Ilyen dolgok, az egymásra figyelés, a törődés, az idő amit egymásra szánunk, a tisztelet, ideális esetben a szerelem (ez nyilván nem jön azonnal). Ezért ma már csak olyanokkal kezdek, akik úgy állnak hozzá ehhez, ahogy én is. 

Ráadásul amióta megtudtam magamról, hogy ki is vagyok, és a bdsm-ben keresek, nálam a helyzet még összetettebb. Hiszen jó bdsm kapcsolat nem működik érzelmek nélkül. :) 

Milliószor olvasom, hogy "de ez egy olyan oldal". Nos kedveseim el kell mondjam, ma már minden oldal "olyan". Hála bizonyos férfiak soha ki nem meríthető éhségének, minden létező társkereső oldalt elleptek a potya szexet hajszolók, kapcsolatban élő félredugók. Már egyikre sem lehet azt mondani, hogy ott komoly kapcsolatokat lehet keresni, mert rögtön rárepülnek a nőre a potyalesők. 

Épp ezért azt mondom, hogy soha nem tudhatod, hol botlasz bele abba, akire lehet egész eddigi életedben vártál. Minden ilyen oldal egy lehetőség. Nem az egyetlen, csupán egy a sok közül. Hogy talán itt kódorog valahol az, aki nélkül nem tudsz élni. És nőként elmondhatom, hogy meglepődnének a férfiak, ha körül néznének a többi férfi adatlapján, mert bizony ott is vannak nem kevesen, akik nem orrba-szájba kefélni akarnak érzelmek nélkül bárkivel, hanem valami tartalmasabb kapcsolatra vágynak, sőt van akinek még a komoly kapcsolat sem lehetetlen (minő szentségtörés :D ).

Akarhat valaki szexkapcsolatot, szíve joga. De akarhat valaki érzelmeket is, ez is szíve joga. Az pedig, hogy komoly lesz-e a dolog vagy sem, úgyis idővel derül ki. Ilyet előre elhatározni nem lehet. :)

Épp ezért mindenki legyen itt, amiért itt akar lenni. Hely van. Elférünk. Hja igen, a toleranciát azt gyakorolni kellene. Ha az adatlapján egyértelmű valakinek, hogy nem a másikat keresi, akkor nem beleállni, kiosztani, elhordani mindennek, nem besértődni, hanem szépen egy laza ujjmozdulattal továbbkattintani. Nem kell mindenkit megérteni, ezzel felesleges próbálkozni. :) 

Élni és élni hagyni. Ennyi a titok. 

10 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#10 (2016-12-08 18:47:53) |
*stormborn: *

Az a blog nagyon jellemzően mutatja azoknak a férfiaknak a gondolkodásmódját, akik a "megdugnálak" kategóriát képviselik. No comment... :)
ducinyuszi
#9 (2016-12-08 18:46:15) |
*stormborn: *

Szerintem lapozzunk. :) 
stormborn
#8 (2016-12-08 18:44:13) |
#ducinyuszi: Örülök, hogy ezt leírtad, a suttyóság továbbra sem életkor kérdése. Persze minimálisan szokott alakulni a dolog, de naivitás azt hinni, hogy aki 20 évesen "megbasználak" tartalmú üzenetet küld, az 40 éves korára egy úriember lesz. :)

Elég megnézni, hogy Zsovagyok fórumára milyen nevetséges hozzászóláok záporoztak "érett" férfiak részéről.
stormborn
#7 (2016-12-08 18:42:51) |
#ducinyuszi: Nem értettem félre az égvilágon semmit. :)
Amit írtál az ezt jelenti. Hogy nem ezt akartad írni, azt elhiszem, és örülnék is neki, ha nem így látnád. 

"Nő vagyok. És mint ilyen, a szex sem olyan érzelmi háttér nélkül, mint azzal."
Mivel lényegében két nem létezik (bocs, ha ezzel megésrtettem vkit), így ez a mondat igen erősen azt sugallja, hogy a férifakra viszont az jellemző, hogy nekik teljesen mindegy az érzelmi háttér. És nem, nem veled akarok kötözködni, legalább 5. alkalommal olvasom vmelyik blogban ugyanezt a gondolatiságot, és ez ellen emeltem most fel a szavamat, mert ez nagyon nincs így. 


ducinyuszi
#6 (2016-12-08 18:32:06) |
*stormborn: *

Nem kell elnézést kérni. De ez esetben félreértettél/olvastál valamit. :) Nem gond, nem érdemes ezen rágódni. 

Ami amögött a gondolat mögött megbújt, pont annyi, ami le vagyon írva: a nők jobban szeretik a szexet érzelmi háttérrel. Pont. Nem írtam, hogy az összes férfi érzelem nélkül szexel. Te miért gondolod ezt bele? Miért probléma az neked? Nem igazán értem, és valójában feleslegesnek tartom ragozni a dolgot, többet belemagyarázni, mint ami benne van, de te tudod.  :)ducinyuszi
#5 (2016-12-08 18:19:48) |
*esther: *

Tudod, amíg csak a fiatalokra volt jellemző ez a fajta gondolkodásmód, addig betudtam az életkoruknak. Nincs ezzel sem baj, végig kell menni nekik is a saját útjukon. Akkor szoktam csodálkozni, amikor érett (???), 30-40-50 éves férfiaknak csupán ennyi az igénye. Konkrétan ürítés és helló. Persze az ő dolga, megérteni sem akarom, nem is tudnám, csak annyit, hogy hagyja azt, aki nem ezt akarja. :)
stormborn
#4 (2016-12-08 18:13:24) |
#ducinyuszi: Ó, hát én elnézést biztosan nem fogok kérni, ellenben emgpróbálom elmagyarázni a dolgot.

Nem az írásod egészére reklektáltam, hanem egyetlen sorra, és az amögött megbúvó gondolatiságra. Ezzel van nekem problémám. 

"Nő vagyok. És mint ilyen, a szex sem olyan érzelmi háttér nélkül, mint azzal."

Az, hogy valaki valódi érzelmekkel tud csak lefeküdni mással (vagy úgy sokkal jobban élvezi), az NEM női privilégium, ezt szeretném tudatosítani. 

Láttam belülről női profilt több alkalommal is. Pontosan tudom, hogy mi zajlik, a jelenséget nem vitatom, a belőle levont következtetést viszont annál inkább, mert nem egy ponton hibás. Egyrészt kapsz temérdek ilyen levelet, üzenetet. Gondolom sosem számoltál utána, hogy vajon összesen hány férfi felhasználó lehet az oldalon és hány százalékuk viselkedik így. Ehhez még hozzá kell venni azt is, hogy online térben az emberek jelentős része (nemtől függetlenül) állattá változik, és olyan stílust, gondolatokat enged meg magának, amiket élőben eszébe sem jutna.
Továbbá azon férfiak is már egy erősen "szűrt" csoport, akik erotikus társkeresőre regisztrálnak.
Az sem utolsó szempont, hogy azon férfiak 90%-a, aki leírja, hogy mennyire megbaszna igazából ettől elégül ki, hogy így beszélhet, hogy ilyen módon kiadhatja magából a frusztrációját. Az ilyenek többségének ha azt mondod, hogy oké, akkor hajrá, találkozzunk, akkor sem fog elmenni, mert valójában nem a szex megvalósulására vágyik!

Ezek alapján eléggé hibás levonni azt a következtetést, hogy a férfiak általában nem élvezik jobban a szexet érzelmekkel. Tény, hogy például nehezebben nyílnak meg, és engednek teret az érzelmeiknek, de attól még vannak. 
esther
#3 (2016-12-08 14:05:30) |
Tudod Nyuszi, hogy ezt a fajta felfogást és gondolkodást nem várhatod el egy huszonévestől. Erre a gondolkodásmódra és "hitrendszerre" meg kell érni. Fejben.
Vannak kivételek ugyan, de zömében tipikus a korosztályok gondolkodása e téren. Na nem mintha baj lenne! A természet törvényeit sem megerőszakolni, sem szembemenni vele tök értelmetlen és felesleges dolog is lenne. :) 
Én pontosan értem miről beszélsz. És még jó páran...de mi vagyunk kevesebben itt.
ducinyuszi
#2 (2016-12-08 13:02:00) |
*stormborn: *

Nem, akikkel engem összehozott, az nem ez a kategória. Nyilván, ezért is juthattam el velük odáig. Mert aki nem ilyen, azt pattintom piszok gyorsan. :D

Azonban nézve azt, ami itt lilavárosban megy, ezt a következtetést levonni nem nehéz. Nyilván te nem kapsz napi szintén férfiaktól olyan üzeneteket, hogy "jókat kefélhettünk volna", vagy olyanokat akik a beszélgetés 10. perce után már invitálnak dugni. Sajnos nagyon sok ilyen van.  :o  Azonban vannak kivételek, igen. Szerencsére, mert ha nem, lehet inkább apácának mennék. :D 

De javaslok egy próbát. Regisztálj ide nőként. Aztán beszélgessünk pár nap múlva. Tudom, hogy volt férfi aki megtette és után sűrűn kért elnézést, mert ő sem hitte mit kapnak a nők egy társkereső oldalon (bármilyenen!!!).  ;) 
stormborn
#1 (2016-12-08 10:08:11) |
"Nő vagyok. És mint ilyen, a szex sem olyan érzelmi háttér nélkül, mint azzal."

Én ezt már annyi nó blogjában/fórumán olvastam. Most komolyan azt hiszitek, hogy egy férfinak ugyanolyan? :)

Igazán szomorú, ha zömében ilyen pasikkal hozott össze az élet...
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.