Simple vásárlói tájékoztatóA béka segge alatt

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 76


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

A béka segge alatt
#76 (2016-12-10 16:01:47)

"szexpartnert keresnék, fizetnék is érte"

Nem volt kedvem válaszolni sem. Se szia, se semmi. Csak így a közepébe. Megkérdezik miért gondoljuk, hogy a férfiak egy része így gondolkodik? Hogy érzelemmentes dugást keres? Milyen csúnya feltételezés tőlünk, hogy a férfiaknak nincsenek érzéseik. Nos van akinek valóban nincsenek. van aki csak ürítésre akarja használni a nőt. Lásd a fenti példát. Hát ezért kedveseim! Mert napi szinten kapjuk az ilyen jellegű üzeneteket. 

És azok után, hogy nem akartam vele beszélgetni, írt egy levelet, melyben ennyi állt:
"dagidög"

Hát igen, azt hiszem eléggé beszédes, mennyire tartja a nőt, akit pár perce még dugni akart...

25 hozzászólás |

Hozzászólások

hahaha
#25 (2016-12-12 21:16:32) |
Azt hiszem elmegyek rendőrnek.
potenspasit
#24 (2016-12-12 21:09:55) |
#pandora: változtatják ám a nevüket, de képcserénél kiderül... az én listámon impotensek, hazugok, és erőszakosak vannak
pandora
#23 (2016-12-12 00:31:04) |
#potenspasit: 
Privátban azért engem érdekelne az a lista. ;)

potenspasit
#22 (2016-12-11 20:43:22) |
#gita: legszívesebben közzétennék egy listát, hogy kitől óvnám a hölgyeket (volt ennél sokkal rosszabb tapasztalatom is), de hát azt nem lehet
ducinyuszi
#21 (2016-12-11 14:49:43) |
A kommentek, melyek nem láthatók, megbeszélve a dolgokat, törlésre kerültek. 
esther
#20 (2016-12-11 09:39:03) |
#artemisz: 
De nem ám!Vagyunk még így páran. :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 
artemisz
#19 (2016-12-11 09:21:10) |
#esther: Akkor ezek szerint az egyenruha nem csak az én gyengém...  :pirul: 
esther
#18 (2016-12-11 08:50:19) |
#potenspasit: 
Hűű, nem semmi vágyálom! :vigyor: 
Bár az enyém kicsivel sem perverzebb. :D  Egy rendőrrel szeretnék-egy valódival!- szexelni, akin vagy az egyenruhája van szex közben, vagy az a fekete kommandós ruci. :P Ez valamiért nagyon izgat. :) 
gita
#17 (2016-12-11 07:02:49) |
potenspasit: az általad említett spanyolba én is belebotlottam :D velem is így viselkedett ! Én is kíváncsi voltam, ki ez a pasi... 
Elnézést, hogy csak ezért reagáltam.
potenspasit
#16 (2016-12-11 02:28:57) |
#stormborn:  "hú de megbasználak" csak annyit jelent: teccő (az ő színvonalán, minden férfi disznó, csak némelyik szebben röfög, tudod
potenspasit
#15 (2016-12-11 02:27:19) |
#pandora: há nekem se esett jól... franc a kísérleteimbe! egyszer elhatároztam h a világ legrandább pasijával fekszem le, aki büdös is, szájszaga van.... igaz, akkor magamon kísérleteztem
pandora
#14 (2016-12-11 01:46:42) |
#potenspasit: 
Jujjjj....nincs az a pszichológiai kísérlet amiért le bírtam volna vele feküdni. :(

stormborn
#13 (2016-12-11 01:02:29) |
#potenspasit: Amit írsz példa, az megint általános. Értem én, hogy könnyed magadra tudod venni, nem is ok nélkül, de nem direktben veled volt bunkó.

Aki olyanoakt írogatnak, hogy "hú de megbasználak" meg "leszopatlak" és társai, azok nem képesek erre, akkor sem tudnák megtenni, ha lehetőségük lenne rá, és az ebből fakadó frusztrációjukat fejezik ki így. Kutyák közt is a kis palotapincsi visít a legjobban és ő a legagresszívebb, mert neki van mit túlkompenzálnia...
potenspasit
#12 (2016-12-11 01:01:48) |
#stormborn: leírtam, hogy lett ebből találkozás, látni akartam, ki ez az ember
potenspasit
#11 (2016-12-11 00:58:14) |
#stormborn: igen, egy pillanatig sem volt kedves, vagy gyengéd velem :)lehet h nem így mondta, hogy meg akarlak baszni, hanem h mifasznak van itt ez a sok HP, ha nem akarnak szexelni? v találkozni? nem emlékszem, de nulla kultúra minden téren
stormborn
#10 (2016-12-11 00:53:45) |
#potenspasit: De veled is bunkó volt direktben vagy csak mindennel elégedetlen?

Tehát nálad is úgy indította a beszélgetést, hogy "meg akarlak baszni"? Ha igen, hogy haladt egyáltalán tovább a dolog? :)
potenspasit
#9 (2016-12-11 00:45:13) |
Szóval hazaértünk, bemutatott a kutyájának, meg a szonszédjának, kérésemre elmesélte a lakásvétel részleteit, italt kevert, leültünk a kanapéra. Vlágos volt h csak a remélt szex miatt uralkodik az indulatain. Gondoltam, lássuk, ha megkapja, normálisabb lesz-e. Igen, pszichológiai tesztet csináltam rajta. Hát, ugyanilyen volt az ágyban is, érzéketlen, mohó, önző. Utána is. Kizárólag a magára erőltetett udvariasság. Nem tudom, milyen út vezetett idáig, és nem is akarom megtudni. Egy biztos: a kutyát szívből szerette. Az autóban megint rákezdte a gyalázkodást, akkor megkértem, tegyen ki a metrónál.
potenspasit
#8 (2016-12-11 00:37:47) |
#stormborn: én azt hiszem, tévedsz ebben, keres ő szexet, csak a maga módján, ezen a szinten, elmondok egy saját történetet: belefutottam itt egy hasonlóan keserű, dühös, és goromba felhasználóba, aki spanyol állampolgár, nálunk él. Ömlött a mocsok a szájából, micsoda szar ország, meg hülye nők, mire vágnak fel, azt se tudják mit akarnak, meg a herceget várják, ronda vén dagadt hülyepicsa stb. Szóval dögöljön meg mindenki. Ettől függetlenül sem volt az esetem, mert kopasz, kigyúrt, napszemcsis, és sportautóval jár. Azt mondtam magamnak, ezt az embert meg kell ismernem, mert ilyen fertő, ilyen mocskos lélek nincs a világon. Azt mondtam, randizok vele. Csodálkozott. Eljött a sportautójával a megbeszélt helyre, üdvözöltük egymást, beültem, irány hozzá. Egész úton szentségelt, nem bírt leállni. A lényeg az volt h itt minden és mindenki szar, meg az álláspályázatát is elutasították a követségen a büdös ribancok, fasszopók. Forrt bennem a harag, de nem szóltam, próbáltam másfele vinni a beszélgetést. Mindjárt folytatom.
ducinyuszi
#5 (2016-12-10 18:40:18) |
*esther: *

Igen esther, már azzal sem fárasztom magam, hogy válaszoljak. Minek? Annyira felesleges... :)  Kuka!
esther
#2 (2016-12-10 17:23:58) |
Igen.Ismerős. :D  
Aki egy ilyen típusú levelet ír, azzal be is mutatkozik, de hogy teljes legyen az összkép magáról, gondoskodik róla azzal, hogy még fokozza is a bemutatkozóját a trágárkodással. 
Nyuszi, ezzel csak a te/mi dolgunkat könnyíti meg. Kuka. :D 
csakkezimunka
#1 (2016-12-10 16:53:38) |
Ilyen kezdésre régebben azt válaszoltam: "Oké, keress tovább!". ;)
De most már én sem reagálok semmit. Nincs értelme, csak gyorsan tiltóra tenni, mielőtt elkezd mocskolódni.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.