Simple vásárlói tájékoztatóSkarlátbetű

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 77


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Skarlátbetű
#77 (2016-12-12 18:08:59)

Tudom, hogy nem érem fel ésszel, de azért megpróbálom... :D

A magam részéről kiveri a biztosítékot, mikor a beszélgetés első pár percében, fél órájában már arról kezdenek el faggatni vadidegen férfiak, hogy mit szeretek, mit vállalok be, mi pörget be. Na és persze azt is részletesen el kellene mesélnem, hogy mit csináltam már és hogyan. Szólok kedvesen, hogy ezt nem kéne, mert egyrészt úgysem válaszolok, másrészt meg felcseszi az agyam és akkor annyi, jön az X a jobb felső sarokban. De nem, soha nem hat. 

Ez fokozottan igaz a BDSM-ben. Ez a négy betű, mint egy skarlátbetű világít a nő mellén. Főként ha mazo és sub. Akkor úgy repülnek rá a szürke zónások, tescosok, mint méhek a mézre. És nyomatják, akkor is ha nem vagyok rá kíváncsi. És ha már én olyan gonosz és szívtelen vagyok, hogy nem osztom meg velük a hálószobabeli dolgaimat, akkor mondják, hogy ŐK mit szeretnek, mit csinálnak, stb. 

Nos a magam részéről nem azért vagyok itt, hogy idegen férfiakat izgassak a történeteimmel, miközben ők nyilvánvalóan (jobb esetben csak) álló farokkal, vagy (rosszabb esetben) farokverés közepette olvassák. Hát nem kedveseim. 

És hogy miért nem válaszolok? Mert egyértelmű, hogy ezek az illetők csupán netszexelni akarnak, és abszolut nem érdekli, én ki is vagyok, mit szeretnék. 

Igen, van az a férfi, akivel szívesen megbeszélek ilyen dolgokat. Azonban ennek is megvan a mikéntje és a mikorja. És ezek a férfiak a valódi domok közül kerülnek ki. :)

Úgyhogy sorry, de továbbra sem fogjátok a történeteimre (SEM) verni. Ez van. :) 

11 hozzászólás |

Hozzászólások

woxband
#11 (2016-12-13 15:54:11) |
#esther: Ismételten nem tudok Veled vitatkozni. :D :P Szóval bánja-kánya, menj előre, csak ne csapd be az ajtót... :D :D :D
esther
#10 (2016-12-13 15:50:33) |
#woxband: 
Úgy illik, nem? :vigyor:  :vigyor: 
woxband
#9 (2016-12-13 10:20:22) |
#esther: "aztán amikor már tetőfokára hág a hangulat, akkor sajnos gyorsan ki kell lépnem. :-D "

Vagyis Te mész el elsőnek... :D :D :P  :P 
woxband
#8 (2016-12-13 09:45:33) |
Én az ilyen alakokat nem tudom férfinak tekinteni. Szánalmasak, időnként sajnálatraméltóak, sérültek érzelmileg és/vagy testileg. Az ilyen alakoknak semmi más nincs a sivár kis életükben, mint ez a kis játék a fantáziával, ami a legjobb esetben is (számukra) kimerül egy kis farokveréssel.

És igazából teljesen mindegy nekik, hogy valóban egy nő ül-e a másik végén a vonalnak, vagy hogy longdongsilvert idézzem, egy "140 kilós etnikai kan". :D
esther
#7 (2016-12-13 08:17:58) |
Ó, ha olyan kedvem van néha belemegyek ebbe a játékba, és beleültetem a kedves delikvens a hintába. :D 
Azt írom, amit hallani akar...aztán amikor már tetőfokára hág a hangulat, akkor sajnos gyorsan ki kell lépnem. :D 

A másik kedvencem, amikor egy-két levélváltás után -amiben semmi bíztatás nincsen!!- már készpénznek veszi, hogy ő majd engem..nekem..Azt is hamar lezárom ilyenkor.
ducinyuszi
#6 (2016-12-12 20:01:20) |
*borzaslany: *

Igazad van! Az mindent visz! :D 
borzaslany
#5 (2016-12-12 19:54:50) |
#ducinyuszi: lehet mástól viszket :)  De az IQ nyomosabb érv a béka segge alatt :D
ducinyuszi
#4 (2016-12-12 19:52:18) |
*borzaslany: *

Ajánlom figyelmébe az uborkát, a cukkinit, a dildót, a vibrátort. Ha már annyira viszket neki... :D 
borzaslany
#3 (2016-12-12 19:05:32) |
#ducinyuszi: Az a baj, hogy van aki megteszi mert mindegy mindegy csak valami keményet érezzen :)
ducinyuszi
#2 (2016-12-12 19:02:33) |
*borzaslany: *

Komolyan próbálom megérteni, de nem megy... Mégis mit várnak ilyen indítástól? Ilyen kommunikációtól? Hogy majd eszünket veszve ülünk a farkukba? Vagy mit?
borzaslany
#1 (2016-12-12 18:50:09) |
Kedvencem a minap :)
Első kérdése, popsiba szeretem-e , majd lenyelem-e és jön a számba élvezhet-e kérdés. Így minden előzetes beszélgetés nélkül nemet mondtam mindenre. Erre jön a válasz, hogy ez ma már alap dolog és ha ez sem lehet nálam minek vagyok itt :D Letiltott :D
Anyám borogass :D :D Az intelligencia viszont nála nem volt alap :) 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.