Simple vásárlói tájékoztatóFarokkultusz

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 78


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Farokkultusz
#78 (2016-12-14 09:09:09)

Ma reggel ismét sikeresen belebotlottam egy hímneműbe (az ilyet nem tartom férfinak), aki úgy érezte, hogy "szívesen rámmászna". És rögtön meg is kérdezte, hogy tetszik-e a farka. Mondtam, hogy nem érdekel a farka. Ez valamiért nem annyira tetszett neki. :D

Szóval komolyan... A férfiak egy része (szerencsére nem mindegyikük!) tényleg úgy gondolja, hogy a nő meglátja a farkát, akár fényképen, akár kamerán és eszét veszti tőle? Hát tele van a net ilyen képekkel meg videókkal, ha annyira nézegetni akarja az a nő, az itt lévők többségénél ezerszer különbet nézegethet. :) Vagy tényleg úgy gondolják, hogy a nő csak és kizárólag a farkáért majd dugni fog vele? Meglátja és annyi neki? Bocsi, de olyan vibrátorokat és egyéb segédeszközöket lehet kapni már, hogy ha csak egy farkat akarunk, akkor simán megoldjuk egyedül is. Már ha ugye csak a farok érdekes, hiszen ezek a hímek csupán azt árulják... :pirul: 

A másik, a méret... Nem fogom azt mondani, hogy nem számít. Mert nyilván egy extrakicsi vagy egy extranagy nem mindenkinek gyerebe. De a nagy szélsőségektől eltekintve, azért a többséggel el lehet érni azt, amire való. Főként, ha figyelembe vesszük, hogy a nők nagy százaléka (60-70 %-a) csiklóérzékeny, tehát az orgazmust elsősorban ennek köszönhetően illetve mindenféle egyéb izgatásnak, játéknak eredményeként érik el. 

Persze tudom, hiszen volt szerencsém mindkét véglethez, hogy más az érzés. Más egy picivel, egy átlagossal és más egy naggyal. Ezt kár is tagadni. Hogy ki melyiket kedveli, ez pedig nyilván teljesen egyéni. De hogy azt gondolja egy átlagnál kicsit nagyobbal (20 cm körüli) megáldott férfi, hogy a méretétől függ, hogy a nőnek jó lesz-e vele vagy sem, nagy butaság. Volt már észveszejtő, csillárszaggató orgazmusom olyan férfival, akinek átlag alsó határa körüli volt, és volt nulla orgazmusom olyannal, akinek átlag feletti. 

Szóval kicsit ki kéne már végre szállni a farkukból az uraknak, mert nem az a jackpot, ami mindent visz. Persze egyszerűbb egy farkat mutogatni, árulni, mint önmagukat az egyéniségükkel, a gondolkodásukkal (siccc!) vonzóvá, ellenállhatatlanná tenni, ez tény. :) Viszont az az orgazmus, amit életünk végéig nem felejtünk, onnan fentről indul, a fejből. Amihez a férfi feje is kell. Nem csak a farka. :D

20 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#20 (2016-12-17 15:51:21) |
#esther: 
Ezzel a kíváncsisággal már én is jártam így. De az egy baromi szexi farokkép volt. :pirul: És persze guszta is. :) Az igénytelenekről beszélek. Sajnos a 99% olyan. :(

Jöhet a bejgli recept! :D Imádok sütni. :)

esther
#19 (2016-12-17 10:32:33) |
#pandora: 
Ok. Beigli jöhet? Nekem van egy tutiratutiratuti. :vigyor: Garantált siker. Bár félő, azután mindenkinek te sütöd majd. Én így jártam. ;) 

Hidd el, van aki azt nagyon szexinek találja, és izgatónak. Nem vagyunk egyformák. 
Én még csetelni is szoktam olyannal, akinek csakis, kizárólag farokképe van. Egyszerűen kíváncsi vagyok a kép mögött lévő emberre. :) 
pandora
#18 (2016-12-16 23:22:10) |
#esther: 
Engem azért zavar, mert a többi pasi férfiasságát is beárnyékolják. Tényleg! :D Volt már olyan, hogy egyszerűen besokalltam a sok gusztustalan féllankadt farokképtől, meg kipattogzott punciból csordogáló trutyitól, igénytelen farokvaréstől, és már egy szép és guszta szextől is elment a kedvem. :( Ez aztán az erotika. :( Akkor már inkább a receptek! :D :D :D


esther
#17 (2016-12-16 10:20:26) |
#stormborn: 
Hát figyi..én azt mondom elfér egy ilyen oldalon. De tényleg! Ez nem a nosalty, hogy recepteket cseréljünk( bár olykor én ezt is szoktam :vigyor: ) Szóval engem tényleg nem zavar. 
ducinyuszi
#16 (2016-12-15 19:38:27) |
*stormborn: *

A kereslet-kínálat elve nyilván működik. Azonban a bosszantó, hogy olyanoknak akarják a képébe nyomni, akiknek
1. nem ilyen képük van
2. ki is írják az adatlapjukra, hogy nem azt vagy nem úgy keresik

Persze tudom, hogy meg sem nézik, kire kattintanak, csak próba-cseresznye alapon működik a dolog. És hogy nem fog javulni a helyzet.
stormborn
#15 (2016-12-15 18:44:15) |
#esther: Na, de ez az. Amíg van kereslet, addig kínálat is lesz és fordítva. Amíg hirdetnek nők ilyen képekkel, addig egyre több pasi fog farok fotóval és fordítva.
A kölcsönös hatásnak köszönhetően pedig egyre több ilyen nemkívánatos kép lesz elvben...

esther
#14 (2016-12-15 17:22:19) |
#stormborn: 

Igen, szoktam olykor. A véleményemet is leírtam már erről: a p...a képpel hírdető, az egy farkat keres. Ő ezt tartja magából fontosnak megmutatni, kvázi a másikban is a szervet keresi. Van ilyen. Nem akadok ki rajta, mert ez egy szexpartnerkereső, vagy mi szösz. :D 
Szerintem a sejtelmesség sokkal-sokkal szexibb, de ez én vagyok.

A másik feltételezésem, hogy férfi bújik meg ezen lapok egy jó része mögött.
Nyilván nem mindenki tud ízléses fotót készíteni, se nem profi a gépe, de ettől függetlenül igazad van: baromi gusztustalan tud lenni egy pattanásos fenék, gyulladt szőrtüszős punci..a háttérről nem is beszélve olykor. :/ 
woxband
#13 (2016-12-15 12:06:25) |
"Ez itt egy szexpartner-kereső oldal" :/ 

Istenem, még mindig itt tartunk? :O

Tény, hogy nem a rábamenti makramé szakkör tematikus oldala, de ettől még nem kell agyatlan, kulturálatlan parasztnak (elnézést kérek a tisztességes, mezőgazdaságban dolgozóktól) lenni. Jómagam férfi vagyok. Igen, fontos szervem az említett testrész. De azért... :napersze: 

Az én olvasatomban a szexpartnerkereső oldal annyit tesz, hogy jó esetben olyanok regisztráltak ide, akik tisztában vannak a vágyaikkal, tudják mit akarnak, és mernek is tenni a vágyaik valóraváltásáért. Nincs álszenteskedés, alakoskodás, stb... Persze időközben rájöttem, hogy ez nem teljesen így van, de az pont az említett lelki nyomorékok miatt van. 

Ugyanakkor azért lássuk be, hogy sok nő bizony gerjeszti is ezt a fajta "farokkultuszt", elég elolvasni pár adatlapot. No, azok a farokmutogatók igazi célcsoportja, csak valahogy nehezen találnak egymásra. :D :D :D
ducinyuszi
#12 (2016-12-15 06:34:18) |
*varnyu: *

Pontosan! Oké tudom én, hogy a férfiak vizuálisak, nincs is ezzel gond. A probléma ott kezdődik, amikor ehhez nem társul némi szürkeállomány és kizárólag ilyen dolgokkal akarnak valamit elérni. 

Tetszik vagy sem, mi nők nem a látványtól alélunk el. Hanem attól ami ott fent van, a fejben (főként ha még lélek is társul hozzá...). Annyi jóképű, jótestű, jófarkú férfit láttam már itt meg máshol is akik felajánlkoztak nekem. Volt modell, aki állandóan azt kérdezgette, hogy hogy tetszik nekem a teste meg a farka. :o De amikor rájöttem, hogy belül kong az ürességtől, akkor az bizony kuka. Nem tud érdekelni, sem felizgatni az ilyen típus. Ez csak egy lélektelen és agyatlan csinos váz, semmi több. Tartalom nulla. 

Számomra nincs vonzóbb, egy értelmes, intelligens, érdekes, izgalmas, egyedi, humoros férfinál. És igen, annak a férfinak a farka is tetszeni fog, nem kicsit. :pirul: De amikor a képembe nyomják a farkukat ismeretlenül, és ezzel akarnak levenni a lábamról, .... hát sokminden eszembe jut, de az nem, hogy "hűűűűű mikor dug már meg". 
varnyu
#11 (2016-12-14 23:25:03) |
erre is igaz, h a fejétől bűzlik a hal ...

ha az a fej tele van hülyeségekkel, a farka sem lesz vonzó
stormborn
#10 (2016-12-14 21:29:10) |
#esther: Nem tudom szoktál-e női adatlapokat nézegetni, de elég sok nő pontosan ilyen képpel ismerkedik. Nagyon kiábrándító, arról nem beszélve, hogy a képek többsége (szerintem) igen gusztustalan is. 
pazzo
#9 (2016-12-14 18:39:47) |
Én azért remélem, hogy a valóságban nem így ismerkedik, hogy a 2. mondat után a farkát mutogatja...
Szerintem a férfiak ezen részének az a hús éppen az agyából hiányzik, ezért hiszik azt, hogy ennyi elég a sikerhez. Vagy csak egyszerűen annyi eszük van, amennyi látszik. :)
potenspasit
#8 (2016-12-14 17:54:31) |
igen, hihetetlen, de pont így van, szerintük ez a legfontosabb testrészük
esther
#7 (2016-12-14 17:44:05) |
#bdsmffi: 
Ez komoly?  :o Te a széthúzott p..na képre buksz? Kétlem, hogy így, ismerkedsz, ez alapján. 
Nah..hát mi nők sem. ;) 
eternity
#6 (2016-12-14 15:44:13) |
Van ez a nagyon régi mondás ami még most is igaz a legtöbb hímneműre. " A férfi olyan mint a hal. Feje is van, de a farka irányítja."'
ducinyuszi
#5 (2016-12-14 15:25:06) |
*bdsmffi: *

Ha komolyan venném, talán berágnék. :) Azonban ezen csak nevetni lehet. Annyira nevetségesek az ilyenek pasik ezzel a farokmutogatósdival. Mint az oviban: bibibiiii nézd nekem mim van. :D 

Dehogy kell válaszolnod. De van egy blogom, hát kiírom ami épp foglalkoztat. Egyszerű ez mint az egyszeregy. Nem kell benne atomfizikát keresni. :D  ;) 
bdsmffi
#4 (2016-12-14 15:20:17) |
Ducinyuszi!
Én megértelek, ha berágsz egy férfire, de hidd el , hogy ez nem fogja megváltoztatni a helyzetet.

Mit lehet egy ilyen blogra válaszolni?

Legfeljebb azt , hogy akkor hagyd a csudába!
stormborn
#3 (2016-12-14 15:09:19) |
#bdsmffi: Remélem ezeket iróniából írtad. :)
ducinyuszi
#2 (2016-12-14 14:58:18) |
*bdsmffi: *

Hogy miért vagyok itt, az én dolgom. :D

Szóval azok a nők, akik nem kíváncsiak a hímneműek faroklóbálására (vagy farokcsóválására :D ), már szexet sem akarnak. Ahhhaaaa, tök logikus.  :napersze: 

Hogy egy hímnemű legfontosabb szerve a farka, ez tény. De én akkor a helyében elbújdosnék szégyenemben, hogy csak ennyire telik, agyra már nem. Ez a különbség a hímnemű és a férfi között. Az ember (értsd: férfi és nő is) legfontosabb szerve az agy. Csak hogy tudd. :D 

Ja, és olyan hímneművel eleve nem kezd egy normális nő, aki nem használja az agyát a szexhez. Úgyhogy bukta. Így is... úgy is... :D 
bdsmffi
#1 (2016-12-14 14:46:24) |
Ez itt egy szexpartner -kereső oldal. 
--------------------------


Ha nem ezt keresed, akkor miért vagy itt?
--------------------
A férfi egyik legfontosabb szerve a hímvessző. 
Miért ne lenne büszke rá? 
------------------
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.