Simple vásárlói tájékoztatóElbocsátó szép üzenet

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 79


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Elbocsátó szép üzenet
#79 (2016-12-18 07:26:32)

Csak úgy gondolkodom... :) 

10 hónapja jöttem vissza Lilavárosba. Ez idő alatt egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan férfival futottam össze, aki felkeltette az érdeklődésem. Nincs ezzel gond, tudom hogy akit én keresek, az ritka bogár. Ami jobban elgondolkodtat, hogy sokan közülük is inkább a könnyebb utat választják. Mire gondolok?

Beszélgetünk. Napi szinten. Akár priviben, akár chaten, akár telefonon. Hosszú, több órás beszélgetések. Van, hogy napokig, akár hetekig. Lelkes, oda meg vissza van értem. Persze nagyon jól esik és örülök,hogy meg akar ismerni, de én már óvatos duhaj vagyok ilyenkor, mert megtapasztaltam egy-két dolgot. Én is kíváncsi vagyok az illetőre, mert az eddigiek alapján akár ő is lehet az, akire várok. Már a találkozót egyezteti velem, és ennek semmi akadálya, hiszen ha megvan az összhang, akkor hajrá, ismerjük meg egymást személyesen. 

Aztán jön a szürke köd. Már meg sem lepődöm, csak nyugtázom a dolgot. Ritkán kapok egy utolsó levelet, hogy bocs de talált valakit. Ami persze nem gond, ő tudja mit szeretne. De legtöbbször csak az eltűnés van szó nélkül. Nyilván volt valaki, aki közelebb volt, akivel egyszerűbb az egyeztetés, akihez feljárhat, stb. Sajnos tapasztalat, hogy ez fontosabb annál, hogy azt találja meg, akire valójában vágyik. Vagy valójában inkább erre vágyik... Az egyszerűre, a könnyűre, a lecserélhetőre.

Hm, hát igen. Én nem vagyok az, ez kétségtelen. :D De inkább maradok egyéniség, minthogy olyan nő legyek, aki bármikor pótolható, akinél csak a "keret más". ;) 

Csak úgy gondolkodtam. :) 

12 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#12 (2016-12-19 01:33:18) |
#potenspasit: 
Na itt jön be - praktikus okokból - a hűség. :) Ami nem is akkora marhaság. Mert ugye ha a pasinak nincs még 1000 másik, akkor kétlem hogy 3 havonta jutnál eszébe, hacsak nem impotens. ;)
Egy 20-30 éves pasinál rengeteg töltény van, de 40 fölött sok pasinál jó ha alapból megvan a tehetség ahhoz a heti 2-höz, ami egy nőnél az épphogy szint. Hol marad a többire?! :Dpotenspasit
#11 (2016-12-19 00:05:48) |
#pandora: "az ilyenek meg tipikusan 2-3 hónap múlva egyszercsak rád írnak mintha mi sem történt volna." ezen elmosolyodtam, annyira igaz :) tele vagyok 2-3 havonta találkozni akaró pasikkal, de olyan ritkán akad, aki hetente találkozna.... lehet, hogy be kéne gyűjtenem pár 3havontás pasit, és beosztani egyet minden hétre? csak hiszed! mindnek egyszerre jut eszébe, hogy találkozni akar, én meg nézhetem a pókot a sarokban 5-6 hétig :/ 
pandora
#10 (2016-12-18 17:28:27) |
#esther: 

Ez igaz. Budapesten elég egyszerű a fussunk össze kérdés. Bár tömegközlekedni is néha 1-2 óra. :( De az ember ha mászkál úgy is bárhová, akkor egyszerű megbeszélni egy bevásárlóközpontot, ahol könnyű parkolni, frekventált, vannak alkalmas beszélgetős randihelyek ahol meleg van és szép a környezet, a számla sem horror. És persze nem kell szálláskereséssel variálni.

Nagy távolságról én sem mennék bele, csak olyanok érdekelnek, akikkel bármelyik nap lehet találkozni. Praktikus okokból. Nem is azért, mert az első randi bonyolult lenne, hanem azért, mert ha tetszünk egymásnak, minden randi bonyolult lenne. :) Én pedig nem havonta egyszer szeretnék óriási szervezések közepette találkozni, hanem akár éjjel 3-kor ha úgy hozza a spontaneitás. :D

Szóval maximálisan igazad van! Városon belülben gondolkodtam.

ducinyuszi
#9 (2016-12-18 16:30:00) |
*esther*: 

Igen, a távolság mindig megnehezíti a dolgokat. Én sem tartom optimálisnak, hogy több száz km-ről kezdjünk kapcsolatot. Azért az már túl sok macera mindkét félnek. Főként ha rendszeres találkozásokra terveznénk...

Azt én is tapasztalom, hogy Budapest egészen más. Nagyon sokan keresnek meg onnan is engem. Sokkal többen vannak, főleg abban a negyedben, ahol én lakom. :) 
esther
#8 (2016-12-18 15:32:11) |
#pandora: 

*" És aki találkozni akart és én is találkozni akartam vele, az el is jött a találkozóra."-*erre én meg azt mondom neked, hogy ezek a férfiak mind, de legalább 90%-ban ott élnek, ahol te. Igaz? Utazott hozzád az ország másik végéből valaki? Elvártad ezt tőle? Avagy ki is zártad őket eleve a távolság miatt?

Még én sem tapasztaltam meg azt, hogy valaki átvert és nem jött el, mert -igaz hogy vannak itt olyanok akik több 100 km-ről is azonnal jönnének-  állítólag!  :D -de erre nem adok esélyt. Nem hitegetek senkit azzal, hogy fél napi járóföldet megtegyen a semmire. Így nem tudtam meg, hogy köddé váltak volna-e vagy sem..
Azért van kis hazánkban az a távolság, amiért nem érdemes útra kelni. :/ 

Én azt mondom, a főváros teljesen más elbírálás alá esik ebből a szempontból.A legtöbb partnerkereső ott él, és simán lehet mindenféle agyonszervezés nélkül( nincs hely, nincs hol aludni, mint vidéken..stb) találkozni.Elég tömegközlekedni. ( na jó, néha ez is embert próbáló feladat :vigyor: )
ducinyuszi
#7 (2016-12-18 12:30:48) |
*pandora: *

Szó sincs arról, hogy húznám mondjuk a találkozót. Oké nyilván nem ugrok bele ismeretlenül, az első köszönés után, de ha néhány beszélgetés (2-3 nap) után esélyes a dolog, akkor részemről a fáklyás menet, talizzunk. Úgyis ott derül ki minden. Azonban ő ekkor lécel le. Vagy mondja le a talikat (én ritkán teszek ilyet, ha már egyszer megígértem). Vagy..., vagy..., vagy...

Hogy hány félbemaradt beszélgetés van a talonban, azt számolni sem tudom. 
Az egyik kedvencem, amikor délután 5-kor még hívott totál lelkesen, hogy akkor majd este beszélünk. Na ez sem ma volt, és azóta sem hívott fel. :D 
A másik amelyik halál lelkes, elkéri a számom, hogy hív. Azóta is hív. :D :D :D 

Persze lehet hogy egy feleség, barátnő van a dologban. Ez mindig benne van a pakliban. 

A több szálas dologgal is tisztában vagyok. Nyilván nem is várhatok és nem is várok olyat, hogy amíg nem alakult ki valami konkrét közöttünk, addig csak velem beszélgessen. 

Azt is megértem, hogy ha ő első randis szexet akar, én meg nem vagyok benne, akkor részéről annyi. Mást keresünk, nem gond. 

De az tényleg nem fér a fejemben, ha szabad a pálya az ismerkedésre, a találkozóra, akkor miért csinálják ezt? Pont ez a lényeg, hogy értelmetlen! 

Az óvatosságom oka pontosan az, hogy ahány férfitól én már hallottam azt a dumát, hogy "pont én rám, csak rám várt", na ha így lett volna, már rég esküvőm lett volna. :D 

Tudom, hogy túl egyenes a gerincem az emberek többségéhez képest. De valahogy nem fűlik hozzá a fogam, hogy görbítsek vagy puhítsak rajta. Ezekkel az emberekkel pont az a gond, hogy a gerincük valahol eltűnt a balfenéken és puhatestűként élnek. Hogy ha valamit nem akarnak, akkor nincs annyi vér a pucájukban, hogy azt mondják: bocsi, de nem. De ez nyilván az ő bizonyítványuk. 
És nem vágyom olyan pasikra, akiknek mindegy, csak lyuk legyen, könnyen elérhető, könnyen megkapható, így a gyorsabb és könnyebben kapható befutó nyer. :) 

Ahogy írtam, csupán gondolkodtam. :)
vagyvadasz
#6 (2016-12-18 11:47:48) |
Sziasztok!
Ez az eltűnéses dolog nem csak a pasik oldaláról érvényes, ugyan így viselkednek a Nők is. Tehát mindkét oldalon divatos dolog az elködölés. :)
pandora
#5 (2016-12-18 11:17:35) |
Furcsa, mert én ennek az ellenkezőjét tapasztalom. A pasik találkozni akarnak, minél hamarabb. És aki találkozni akart és én is találkozni akartam vele, az el is jött a találkozóra. Aztán vagy tetszettünk egymásnak vagy nem, de olyan hogy randi előtt lelécelt volna, nem volt. Annak mi értelme? Randi után esetleg. Úgy már én is váltam köddé. :)

Én egy harmadik okra gondolok. Ugyebár, nem rohansz randizni, vagyis azok a pasik kiestek, akiknek nincs türelme a hosszú és tartalmas levelezéshez. Vagyis maradnak azok, akiknek van. Ez a tulajdonság kicsit szembe megy a férfiak normál mentalitásával. Így közülük félő hogy a legtöbb eleve csak levelezni meg ábrándozni van itt, és az hogy nem "támadnak le" az azonnali találkozóval, azért van, mert eleve nem akarnak találkozni. Például nősek és csak ábrándoznak róla hogy milyen fasza lenne összevissza csalni az asszonykát és olyan kamaszfiúnak lenni mint rég :) beleélik magukat valamibe de sose tennének meg, beérik ennyivel. Ők a legtürelmesebb levelezőpartnerek.

Aztán lehet még egy ok. Ha egy pasi nem türelmetlen a találkozót illetően, akkor sok szálat tart a kezében. Mindegyik halad valamerre, és ahol kapás van, azt a botot megrántja. Nem erőltet semmit, hiszen majd lesz valamelyik amelyik lép helyette, ő meg hagyja magát. :) Hát egy másik csalija bekapta a horgot. :) Ilyenkor arra fókuszál, a többit meg hagyja a csudába. Egyelőre. Mert az ilyenek meg tipikusan 2-3 hónap múlva egyszercsak rád írnak mintha mi sem történt volna.

Mindig az a normális, ha a pasi találkozni akar. Akár idegesítően hamar, amikor mi még nem akarnánk. De az ő működésük másmilyen. :)varnyu
#4 (2016-12-18 09:53:57) |
úgy néz ki, h ez nem csak Eróban lévő probléma. vagyok levegőrontó máshol is, ott is nagyon sokan panaszkodnak ilyenre. és ők sem igazán értik, hogy ezt miért csinálják

van, aki ir még valamit, de sokkal gyakoribb az olyan, aki eltűnik, mint szürke szamár a ködben

kb fél éve ott a másikon leveleztem egy ideig egy pasival. leginkább csak azért, mert a levelei alapján értelmesnek tűnt. a levélváltás kb 2-3 hétig tartott, aztán fogta magát és kiregisztrált. onnan vettem észre, hogy akkor már mi emilben leveleztünk, és az utolsó levelemet visszadobta a mailer daemon. azaz még a mél cimét is törölte :)

nagyon nevetségesnek tartom az ilyet
esther
#3 (2016-12-18 09:38:27) |
Jajj! Első pillantásra azt hittem megint kiköltözöl. :pirul: Megnyugodtam, hogy nem erről szólt a bejegyzésed.

A hangosan gondolkodásra sajnos semmi okosat nem tudok mondani, mert levezetted a vélt ( vagy valós) okokat te magad. :) 
ducinyuszi
#2 (2016-12-18 07:42:36) |
*artemisz: *

Sejtettem... 
artemisz
#1 (2016-12-18 07:41:21) |
Ez annyira ismerős... 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.