Simple vásárlói tájékoztatóMeséld el!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 83


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Meséld el!
#83 (2017-01-07 11:16:25)

Napi szinten futok bele olyan beszélgetésekbe, amiknek ez a lényege. Meséljem el... PONTOSAN a vágyaimat. PONTOSAN, hogy mit csinálok a férfival, ha együtt vagyok vele. RÉSZLETESEN, minden apróságra kiterjedően. Ebben soha nem leszek partner. Abban sem, hogy így elégítsem ki a kíváncsiságát, hogy így segítsek a fantáziálásában, sem abban, hogy valakinek így vegyek részt a farokverésében. 

Azzal, akivel komolyabbra fordul az ismerkedés, idővel (!!!!!) a vágyainkat is megbeszéljük, ez természetes. De vadidegenekkel nem.  

Van egy csomó oldal, ami tele van szextörténetekkel. De még itt az oldalon is vannak, akik írnak ilyen történeteket. Miért nem azokat olvassák? 

8 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#8 (2017-01-07 16:31:29) |
*pandora: *

Na megduplázódott a hsz-em. :D

Igen, az a piros X sokszor jó szolgálatot tesz.  ;) 
pandora
#7 (2017-01-07 16:29:24) |
#ducinyuszi: 

Valóban. Szerencsére elég átlátszók, és mindig ott a piros X az ablak sarkában. :D
ducinyuszi
#6 (2017-01-07 16:27:49) |
*pandora: *

De, csak mostanában megint megszaporodtak. :D :D :D 
pandora
#5 (2017-01-07 16:26:06) |
#ducinyuszi: 

Farokverők mindig is voltak, farokverők mindig is vannak, és farokverők lesznek is mindig... :( A cél az elkerülésük. :D :D :D

 
ducinyuszi
#4 (2017-01-07 16:23:20) |
*pandora: *

De, csak mostanában megint megszaporodtak. :D :D :D 
pandora
#3 (2017-01-07 16:19:37) |
Mert nem elég személyes, és - mivel publikálásra szánták -, nem eléggé intim. Azt akarják, hogy csak nekik szóljon, csak róluk szóljon. Persze anélkül, hogy bármit is adnának cserébe. :D

Ááááá...még nem szoktál hozzá? :D
varnyu
#2 (2017-01-07 15:18:34) |
borzasztóan utálom az ilyen szarjankó farokverőket. ott vannak a szex telefon szolgálatok, beszélgessenek azokkal .. részletesen. és fizessék meg persze a beszélgetés árát
szilvi
#1 (2017-01-07 13:31:32) |
Mert ahhoz tudniuk kellene olvasni. Akinél észreveszem erre megy a faggatódzás küldöm a blogjaimhoz s olvassa pl Évát. Főleg mikor rámír valaki csillió km-ről az se azért ír rám mert talizni akarna.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.