hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMiről ismered fel az erős nőt?

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 90


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Miről ismered fel az erős nőt?
#90 (2017-01-25 18:38:49)

Az egyik legfontosabb tényezője, hogy addig nem foglalkozik egy férfival sem ameddig nem kelti fel valamivel az érdeklődését. Nem fog írogatni a férfiaknak és nem randizik csak azért, hogy legyen valakije. Egyenes, korrekt és a sértődött férfiak gyakran használják rá a “flegma ri*anc” szót. Azért, mert nem sikerült ágyba vinni ezt a típusú nőt. Esetleg nem válaszolt az üzenetekre mivel nem pazarolja az idejét illetve a másik ember idejét sem. Talán ezt kellene megbecsülni mivel nem játszik veled és nem szórakozik az érzelmeiddel vagy az időddel. Egyenességéről és korrektségéről híres. 

Nem fogod levenni a lábáról azzal, hogy milyen autód van. Nem érdekli hova tudod elvinni nyaralni. A játszmáid a folyamatos színjátékokat rögtön leveszi. Előtted jár egy pár lépéssel, ezért különleges és okos. Nem fog megbántani csak ignorálni. Ha pedig megtetszel neki akkor mindent megfogsz kapni az ilyen típusú nőtől. 

Ez az a nő aki egy életre a szívedhez nőtt, akihez mindenkit hasonlítani fogsz. Illetve akihez nem fogsz tudni senkit sem hasonlítani. Az ilyen nő nem mászkál minden utcasarkon. Aki melegségével vár haza, aki minden reggel reggelit készít neked és az ölelése rengeteg erőt ad. Aki nem lép félre nem szórakozik és nem süllyed le addig, hogy kihasználja a “nőiesség” előnyeit. Nem mutogatja magát primitív módon és ő lesz az akire mégis mindenki felfigyel. Az elegáns megjelenése a visszafogott viselkedése minden értelmes tekintetet magára vonz. Ez a nő a munka hőse is. Sokszor a padlóra vitték, de soha nem adta fel a küzdelmet. Bármennyire nehéz volt mindig feltudott állni és ezután is felfog. 

Megálmodott magának egy életet és mindent képes a saját maga erejéből elérni. Ha kell hajnalig dolgozik, mert szerelmes az alkotásba a kreativitásba. Mindig is maradandót akart alkotni és inspirálni akart másokat. Mindig is más volt és soha nem akart beállni a tömegbe. Minden mondata őszinte és tiszta. Az erő sugárzik róla és a függetlenség. Ha pedig belép az életébe maga a férfi akkor minden egyes porcikája az övé. Hozzá tartozik onnantól. 

A Nő aki feleség, anya, barát, szerető, testvér és néha ellenség. Mivel a legjobbat akarja kihozni mindenből. Ha kell felpofoz a szavaival, mivel megérzi, hogy rossz útra léptél vagy szeretnél lépni. Ha fejlődni szeretnél mindenben támogatni fog és inspirálni fog téged ez a Nő. Mivel rá nézel és minden egyes pillantása motiválni fog. A nevetése, a könnyei, a szavai… mert szereted őt nagyon. Boldoggá fog tenni téged és te is őt.  Mivel ti ketten egy csapat lesztek onnantól, hogy beenged az életébe. Onnantól egy életre megváltoztatja az életed. 

Ritka nagyon ritka, de ha megtalálod akkor hihetetlen szerencsés vagy. Ezután a Nő után senkire nem fogsz tudni úgy ránézni, mivel megkapsz mindent. Erőt, tiszteletet, szerelmet, családot, szeretetet, férfiasságot és figyelmet. A szeme csillogása, a keze érintése és a nyaka illata fog emlékeztetni, hogy megéri mindennap felkelni és férfinak lenni. 

Nem fogod azt látni, hogy részegen táncol valami férfival a vip szektorban. Nem fogod látni sok férfival és nem fogod tudni megtalálni sok helyen. Többet fogod látni az íróasztala előtt a festőállványa előtt vagy a konyhában ahogy valami különleges finomságot szeretne neked készíteni. Látni fogod az edzőteremben a zöldségesnél vagy ahogy egy rendezvényt bonyolít le kitartással és türelemmel. Megtalálod a múzeumokban, a otthonában vagy a virágárusnál ahol éppen arról fantáziál milyen jó lenne egy virágboltot nyitni. Ami pedig azt illeti, akármit a fejébe vesz azt véghez is viszi. Az agya és a képzelete messze túlszárnyal minden valós dolgot. Nehéz megfejteni, de egy örök kincs marad. 

Ha kell fogát összeszorítja és a legerősebb nő akivel valaha találkoztál, de szeret a vállaidban elgyengülni és érzékeny Nő maradni. Mellette igazi férfi lehetsz és melletted igazi Nő lehet.  Olyan ami megismételhetetlen és örökre szól. Hasonlítani?! Ugyan minek…:) 

Perepelica Claudia

https://fashioncapitalyou.wordpress.com/2016/08/29/mirol-ismered-fel-az-eros-not/

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.