hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóVedd el az eszem!

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 91


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Vedd el az eszem!
#91 (2017-01-27 20:45:09)

Régen esett már meg velem, hogy egy férfi úgy igazán felkeltette volna az érdeklődésem. Igen, nagyon régen. Ő lett akkor a párom... 

Egy ideje egyedül vagyok. Egyszerűen mert nem volt senki aki úgy igazán érdekelt volna. Mert már a beszélgetés 5-10. mondatában tudom, hogy ebből nem lesz semmi sem. Sablonos-unalmas-semmitmondó kérdések, sablonos-unalmas-semmitmondó válaszok. Ezeket hamar le is zárom. Nincs értelme, hogy egymás idejét raboljuk. Persze volt néhány érdekesnek induló ismerkedés is, de végül azoknak sem lett folytatása. :) 

Pontosan tudom, hogy mire vagyis kire várok... Arra a Férfira, aki felkelti az érdeklődésem, akinél azt érzem: még, még, még akarok belőle többet. Aki nem úgy kuncsorogja ki a találkát, hanem eléri, hogy alig várjam a randit. Mert ÉRDEKEL! Akinél a randin izzik a levegő, akinek az érintésétől egyszerre fázom és lesz melegem, és a csókjában elveszek. Hogy végül elhagyhassam vele az eszem...  :pirul: 

Megvárom, míg idetalál hozzám. Ő, aki érdekel. Mert más! Mert csak vele érdemes belekezdeni bármibe is. ;)  

4 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#2 (2017-01-28 14:07:06) |
*pandora: *

Ez igaz. De csak ez ér bármit is! :) Minden más csak nyüglődés, maszatolás. ;) 
pandora
#1 (2017-01-27 23:17:46) |
Sajnos ilyen ritkán van. :(
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.