hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóKipróbálni...

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 92


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Kipróbálni...
#92 (2017-01-30 08:35:40)

Naponta kapok olyan üzeneteket, hogy "hallottam már a bdsm-ről, fogalmam sincs mi az, de úgy kipróbálnám". Na ilyenkor egy pöttyet elszáll az agyam. :D :napersze: Főként amikor ezt 20 év körüli gyerekektől kapom. És aztán amikor természetesen nemet mondok, ahogy minden normális BDSM-es tenné ilyenkor, akkor jön az, hogy "reméltem hogy te bevezetsz majd". Mit barátom, mit vezessek és hova? :o 

HA tényleg annyira érdekelné (amennyire valójában csak egy röpke numerát akar erre hivatkozva), akkor élne az internet csodájával, és elkezdene olvasgatni. És tanulni. Meg tanulni. Meg még tanulni. Ezek után, ha már tudja mi merre hány méter, akkor lehet beszélgetni tapasztalt BDSM-esekkel. 

De amíg azt sem tudja, mit jelent ez a 4 betű? 
Azt sem tudja mit jelent a sub és a dom, a switch, a mazo és a szadista? És persze az összes többi szó, aminek jó tisztában lenni a tartalmával. 
Hogy arról már ne is beszéljünk, hogy egyáltalán tudja, hogy ő kicsoda? Mert akkor ő most dom? Vagy submissiv? Vagy switch? Mazo? Vagy szadista? 
Vagy tudja egyáltalán pontosan mire vágyik? Vagy....? 
Ezer kérdést kell önmagában tisztázni mindenkinek, mielőtt valaki a BDSM ajtaján belép. 

Fel kéne végre fogni, hogy a BDSM nem egy ruha, amit felpróbálunk. Sem egy próbababa, amin próbálgatni lehet. A BDSM egy komoly játék komoly szabályokkal. És amíg ezekkel nincs tisztában az illető, addig nem lehet próbálgatni semmit sem. Az ilyenekből lesznek a tescosok, a szürkezónások, akik a legtöbbet ártanak a BDSM hírének. Mert úgy akarják művelni, hogy a szabályokat semmibe veszik. 

6 hozzászólás |

Hozzászólások

vagyvadasz
#6 (2017-02-03 17:03:38) |
Kikerekedett szemekkel nézem a csevegést :o 
ducinyuszi
#5 (2017-02-02 15:57:41) |
*norbert198: *

Micsoda ajánlat. :D :D :D 

Norbi, én nem azt a játékot játszom, amit te. ;) 
norbert198
#4 (2017-02-02 15:51:42) |
Veletek csajok, akarmibe! Vigyetek bele a jatekba. 
ducinyuszi
#3 (2017-02-02 15:43:02) |
*norbert198: *

Miben is akarsz benne lenni? :D :D :D 
pandora
#2 (2017-02-02 12:06:25) |
A kipróbálásban? 
:D :D :D :D :D
norbert198
#1 (2017-02-02 06:01:49) |
Sziasztok. Én benne lennék. Sok csók
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.