Simple vásárlói tájékoztatóNyuszi, aki nem is annyira nyuszi…

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)

"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül.

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”
Ifjú titán
#29 (2016-04-10 07:07:19)

Na ezen ma reggel jót mosolyogtam. 
Az illető 28 éves és persze nem a közelemben lakik, a profilképe egy boxer alsóban. Nem az a feszes ami megfelelő testen nagyon is szexi és beindítja a fantáziát :pirul: , hanem a kényelmesebb típus, amitől nekem még az életkedvem is elmegy, nemhogy a vágyam. :D 

F: szia draga
kicsit fiatalabb vagyok mint az elképzelesed
É: szia
F: ahogy olvasom
É: jóval fiatalabb
F: es az baj kulonben????
szerinted nem tudom azt adni amit szeretnel
É: szerinted én mit szeretnék? :) 
F: mint elhanyagolt nő? valaki jol megdugjon vagy???
É: hát nem nyert :D 
F: nem vagy elhanyagolva?????
É: hogy vagyok-e vagy sem, mert semmi köze ahhoz, hogy mit szeretnék :) 
F: ebben igazad van de ha össze keverednénk
É: mi lenne akkor?
F: lehet kellemeset csalodnal bennem......
É: éspedig?
F: amugy jo no vagy vagy tartod magad
(mindezt fénykép nélkül... ááá kicsit sem átlátszó :D )
jol meg raknam a feneked
de nem am megijedsz
É: meg kéne ijednem?
F: ha bele mernel menni a kalandba
szemeid nem erről arulkodnak
batorka lennel???
É: hogy mi lennék?
F: velem kapcsolatba oda engednel e a baszatlan puncidhoz
É: nem tudod baszatlan-e vagy sem :D 
de miért tennék ilyet?
F: mert ilyenkor rad talaltam amugy fuggetlen vagy ??
É: az vagyok, de miért is fontos ez?
F: mert növeli az eselyeimet hogy kivetelt tehess velem
felcsigaztam különben az érdeklödésedet???
(napeeeerszeeee :D nem érezhető? :D )
É: miért tennék kivételt szerinted?
F: mert kiváncsi vagy rám::::::
É: szerinted kíváncsi vagyok rád? :) 
F: akkor mar reg leraztal volna vagy????
baszom a fantaziadat
É: ahhoz ennél egy pöttyet több kéne :D 
F: basznam inkabb a segjukad
É: hát nem fogod...
F: miközben belemarkolok a hajadba
szereted különben???
É: nem hinném hogy számít :) 
F: dehogynem
biztos felcsigaz
É: mi?
F: elnaspangolnam a feneked
É: hát ez sem nyert :) 
F: de azert a szadba bele verhetem
É: közel 100 km-ről oda vered ahova akarod :D 
F: onnan is bele találnek mert ahogy tapasztalom van akkora
É: tiszta szerencse :)
F: nagyra nyitod bele is fer
mit szolsz hozza edesem
É: szóhoz sem jutok :D
F: fogsz jutni
É: csak a pontosítás érdekében, hogy is gondoltad te ezt?
F: szivesen eltöltenek nalad egy estet
É: ó tehát te úgy gondoltad, hogy eljössz hozzám, én vendégül látlak és megdugsz?
F: mondjuk 5 letnek nem rossz............
gondold el egy napig csak kurnank
É: vagy akkor hogyan gondoltad? :) 
F: igy ahogy irtad eluatzok hozzad felveszed a szexi rucidat felmegyünk hozzad veszünk egy ket pezsgőt es baszlak mint egy ahogy akarod
É: milyen remek program :D 
F: baszunk mint a nyulak....
spriccelni fog a puncid
É: ahhaaaa
mert én erre vágyom, igaz? :D 
F: hat van ilyen vagyad is sztem
megvalositható ?????
É: hm, nem tudom, én nem emlékszem, hogy mondtam volna olyat, hogy jöhetsz hozzám :) 
F: meg nem mondat de hajlasz rááá
É: és ezt miből következtetted ki?
F: szavaidból....
É: melyik szavaimból?
F: gondold el szadba tennem a farkamat orakon kersztül levegő utan kapkodnal
É: elgondoltam...
F: kapsz meg levegőt
É: fenomenális élmény :D
F: lesz???
É: nem lesz
F: ha erdekel itt megtalsz
miert nem???
É: idézek, jó?
Akkor első körben címszavakban: - nem csak szex, kapcsolat is - nem titkos, nem szerető, nem alkalmi, nem laza
F: jo de ha meg gndolod...

Pfu, hát ez egy hosszú menet volt, és még mindig nem érti... :D

12 hozzászólás |

Seggfej?
#28 (2016-04-09 05:43:04)

Egy gondolatébresztő írásba futottam bele, amit elolvasva úgy éreztem, nagyon is igaz minden szava. Érdemes elolvasni szerintem. Főként, hogy az írás szerzője egy férfi! :)
Az eredeti oldalon vannak hozzászólások is, amik szintén érdekesek. 
___

*Minden férfi seggfej – mert aki nem seggfej, az nem férfi
*
Hová tűntek az udvarias, előzékeny, figyelmes férfiak? – hangzik el gyakran a költői kérdésként feltett panasz azoknak a nőknek a szájából, akik már sokat szenvedtek seggfejek miatt. Sokan vannak.

Miért nem kell a kedves, normális férfi a nőknek, miért a seggfejekre buknak? – panaszkodnak azok a férfiak, akik úgy érzik, a fenti tulajdonságok megvannak bennük, mégsem sikeresek a nőknél. Ők is sokan vannak.

És amikor ez a téma felmerül, akkor általában mindössze két kérdés körül forog a vita (ami valójába nem is vita, hanem egymás győzködése): Kinek van igaza? És ki a hibás ezért a helyzetért? Én pedig azt mondom, hogy ezek a kérdések azok, amik miatt egyáltalán létezik még maga a probléma. Ezért látja az emberek jelentős része problémának, és nem megoldandó feladatnak a dolgot. A két kérdésnek ugyanis semmi értelme nincsen.

Természetesen a nőknek van igaza – mondják azok, akik a női oldalon szálltak be a vitába. A férfiakra pedig ugyanez elmondható. És tudod, mi a jó az egészben? Az, hogy mindkét nézőpont teljesen megalapozott. Valóban sok a seggfej hímnemű egyed, és valóban nehezebben ismerkednek azok, akik nem seggfejek. De az egymásra mutogatásnál van egy sokkal hatékonyabb stratégia: a probléma gyökerének megkeresése. Ehhez viszont sokkal mélyebbre kell menni, mint a legtöbbször hallható “azért vagyunk mi ilyenek, mert ti olyanok vagytok” típusú óvodás bölcsességek. És ha már szóba került az óvoda, elmesélek egy történetet, ami segíteni fog jobban átlátni a helyzetet.

Történetünk főszereplője egy 6 éves kisfiú, nevezzük Petikének. Petike udvariasan köszön az óvónéninek, mert ezt tanulta meg a szüleitől. Petike rendesen megcsinál minden feladatot, mert a szülei és az óvónénik megtanították erre. És Petike szerelmes. Ezt nem tanította neki senki, csak úgy jött az érzés. A kislány, akibe szerelmes – nevezzük Zsuzsikának –, helyes és aranyos, sokat játszanak együtt. Petike szándékai komolyak: megkéri Zsuzsika kezét, és még a kedvenc matchboxát is neki adja. Pedig azt még legjobb barátjának, Zsoltikának sem adta kölcsön múltkor a homokozóban.

Pár hónap múlva Petike és Zsuzsika végleg elveszítik egymást: szüleik más iskolába íratták be őket. Telik az idő, és Petikéből Peti lesz, aki újra szerelmes. Szíve választottjának, Fruzsinak szívecskét rajzol a saját készítésű papírvirágja mellé írt levelének sarkába, és bár néhány társa kicsúfolja ezért, de hát 9 éves gyerekeknél ez előfordul. Fruzsinak is tetszik a lovagias Peti, de ez a szerelem sem teljesedik be örök boldogság formájában. Fruzsi szülei költöznek, a kislány másik iskolába fog járni

Újabb ugrás az időben. Péter éppen azt meséli a haveroknak, hogy milyen jó nővel jött össze tegnap a házibuliban. „Andi, asszem. De tök mindegy, ez is megvolt, csak most le kell ráznom, mert nagyon rinyál, hogy találkozzunk.” Nevetnek. Aztán a haverok is mesélnek, próbálva túllicitálni egymást a trófeáikkal.

Mi történt a romantikus, odaadó Petikével, mialatt önző seggfej Péterré vált? Mi zajlott le benne az évek során? Talán Te is érzed, hogy seggfejnek lenni nem természetes folyamat eredménye, hanem tanult tulajdonságok felvételét jelenti. És ha nem azon vitatkozunk, hogy a lányok-e a hülyék, vagy a fiúk a köcsögök, akkor egész hamar meg is találjuk a valódi okokat. Miért van ennyi seggfej? És aki nem az, az miért nem tud érvényesülni a nőknél? És miért vált annyira ritkává a figyelmesség, hogy ha egy férfi így viselkedik egy nővel, az már flörtölésnek minősül? Vajon tényleg minden kedvesség mögött érdek húzódik?

Több tényező is közrejátszik abban, hogy itt tartunk. Egy nem is lenne elég önmagában, mert ha valaki csak egyetlen területen billen meg az életében, az még jó eséllyel ép lelkű marad. Igen, a seggfejek lelki betegek – csak őket nem látja el senki. És akkor nézzük meg, hogy hol sérült Petike, miközben Péter lett belőle.

*Szeretethiány*

Kezdjük az alapoknál. Ha egy mentálisan ép gyermekből lelki sérült seggfej válik, abban a szülők keze mindig benne van. Ezen szülőként meg lehet ugyan sértődni, sőt, lehet az egot őrizgetve tiltakozni is, azonban az alapokat, amelyekre egy gyermek életének vára felépül, mindig a szülők adják – és ez már az édesanya hasában megkezdődik. Amit egy kisgyerek a szüleitől kap, annak mindig következménye van. Ahogy annak is, amit nem kap meg.

Ha egy férfi seggfejként viselkedik a nőkkel, akkor nemcsak hogy nem tiszteli, de nem is szereti őket. Erre persze lehet azt mondani, hogy dehogynem, nagyon is szereti a nőket, épp ezért próbál minél többet magáénak tudni, de aki ezt így gondolja, annak fogalma sincs arról, hogy valójában mit is jelent a szeretet. Talán a legjobb példa, amivel eddig találkoztam a szeretettel kapcsolatban, az a virág. Ha tényleg szereted a virágot, akkor nem letéped, hanem ápolod. Nem birtokolni akarod, hanem csodálni, ahogy általad még többé válik. Vagy ha többé nem tudod tenni, akkor legalább békén hagyod. Így működik ez nő és férfi között is.

A seggfej férfi tehát nem képes szeretni egyetlen nőt sem – ennek pedig az az oka, hogy nem tanult meg szeretni. Őszintén, tisztán szeretni viszont csak attól tudunk megtanulni, aki őszintén, tisztán szeret minket. Ez a szülők felelőssége. És persze az is, hogy a saját életükkel milyen mintát közvetítenek a gyerekük felé. Mert nem a szavak számítanak, hanem a tettek. Mindig a tettek.

*Megfelelési kényszer
*
A szülői minta (vagy annak hiánya) tehát komoly hatással van arra, hogy egy gyerekből milyen felnőtt lesz. „Ahogyan az ágat meghajlítják, úgy fog nőni a fa.” Aztán ahogy telnek az évek, a kisgyermeket egyre több külső hatás éri, amelyek szintén eltéríthetik, megerősíthetik, vagy akár komolyan meg is sebezhetik őt.

A külső hatások közül az egyik legerősebb a közösséghez tartozásból ered. A társadalmi elvárásokkal már egész kicsi korunkban találkozunk (ha sír a baba a villamoson, az anyuka szégyenkezve próbál kimászni a kellemetlen helyzetből, és nem is a sírás oka az igazán fontos, hanem az, hogy hagyja már abba), és az egész oktatási rendszerünk a megfelelés köré épül: standard kategóriák szerint csoportosított standard emberek standard tevékenységek ellátására lesznek kinevelve standard módszerekkel. Aki pedig kilóg a sorból, azt megnyirbálják (egy standard ollóval).

Emellett természetesen a közösség, a haverok, az osztálytársak és a más korcsoportbeli gyerekek véleménye is sokat számít egy kisgyerek számára. Azt pedig hamar megtanuljuk, hogy ami és aki más, az vagy vicc tárgya lesz, vagy félni kell tőle. Így válik a romantikus fiú közröhej tárgyává, vagy így lesz a párjához hűséges, odaadó férfiból papucs. És akkor már egy magát férfinak képzelő fiúcska inkább akar lenni menő, mint papucs.

Merthogy papucs aki figyelmes, és menő az, ha valakinek sok csaja volt már, igaz? Oké, sok volt, na de hányat tudtál megőrizni, barátom? Mert a férfiasságnak sokkal jobb mércéje az, hogy van-e olyan lány, aki veled is akar maradni. Amíg nem ismernek, addig könnyen lehetsz a legvonzóbb fogás a világon, de ha a valódi éned előkerül (mert mindig előkerül), akkor vajon mi történik? Márai Sándort idézve: „Sokkal nehezebb megőrizni valamit, mint szerezni vagy elpusztítani.”

A társak és a társadalom által belénk rögzült megfelelési kényszer nagyon erős, és kiváló táptalajt ad a seggfejjé váláshoz. Azt viszont mindenki maga dönti el, hogy járja-e ezt az utat, vagy megtanulja leszarni azt, hogy ki mit gondol, és úgy viselkedik a másik nem képviselőjével, ahogy óvodában még jó eséllyel ment neki (kivéve, ha szeretethiányos, mert akkor szeretni kell először megtanulnia).

*Kisebbrendűségi érzés
*
Számomra nő és férfi kapcsolata egyensúlyon és kölcsönös elfogadáson alapul. Aki nem képes egyenrangú félként tekinteni egy nőre, hanem megszerezni, birtokolni, uralkodni akar fölötte, az kompenzál. A félelmeit kompenzálja. Egy ilyen ember ugyanis attól fél, hogy kevés a nőhöz. Az pedig nem lehet, mert ez az egoját sértené, de nagyon. És mivel önmaga fejlesztésnek még a gondolata sem merül fel benne, ezért másokat próbál maga alá nyomni.

Ha a nőnek problémája van vele, akkor számára a nő hisztis és bonyolult. Inkább ott is hagyja (átmenetileg vagy végleg), mert csak a gond van vele. De lefordítom, hogy mit jelent valójában az, ha egy nőnek azt mondja egy férfi, hogy bonyolult és kezelhetetlen. Az ilyen férfi ezzel tudat alatt ennyit közöl: „Én nem tudlak kezelni, mert kevés vagyok. Képtelen vagyok támogatni téged, amikor szükséged lenne rá. Kisebbrendűségi érzést keltesz bennem, ezt pedig nem fogom hagyni. Vidd el Te a balhét, mert még a végén kiderülne, hogy milyen keveset érek férfiként.”

*Az erő téves értelmezése
*
Nők és férfiak egyaránt beleesnek abba a csapdába, hogy erősnek gondolják azt, aki valójában nem az. Aki másokat elnyom, lenéz, kihasznál, vagy bármilyen más érzelmi fenyegetést okoz számukra, az az emberek többsége szemében egy erős ember. Seggfej, de erős. A nők pedig ösztönösen vonzódnak az erős emberekhez – hiszen az evolúció pontosan arra épül, hogy a nőnemű egyedek az erős, védelmező, szintén erős utódokat nemző hímnemű egyedeket választják ki. Igen, direkt fogalmaztam ilyen csúnyán. Ösztönökről beszélünk, nem tudatos döntésről.

Ahol viszont a tudatnak szerepe van (pontosabban lehetne), az az erős ember definíciójának megalkotása. Ugyanis aki mások elnyomásával próbál érvényesülni, az valójában nem erős, hanem nagyon gyenge – és pont ezt a gyengeségét próbálja kompenzálni (és itt kanyarodunk vissza az előző pontban említett kisebbrendűségi érzéshez). Egy erős ember soha nem másokra lépdelve próbál feljebb jutni, hanem önmagát fejlesztve teszi ezt meg, közben pedig másokat is felemel.

Nemcsak a nők jelentős része értelmezi az erőt tévesen, hanem a férfiak többsége is. Ezért marad látszólag csak két alternatíva: a sikeres seggfej és a figyelmes lúzer. De ez csak rövidtávon igaz. A nők többsége viszonylag gyorsan rájön, hogy a seggfej igen rossz választás volt. Ha pedig az erő definícióját tudatosan helyre teszi önmagában, akkor nem fog belegyalogolni újra ugyanabba a csapdába. A jó szándékú, figyelmes férfi pedig idővel megtanulja, hogy hogyan tud valódi erőt mutatni egy nő számára.

*Ösztönös emberi önzőség
*
Végül van itt még egy tényező, ami viszont nem tanult tulajdonság, hanem ösztönösen van jelen, de a tanulás hiánya miatt tud kialakulni. Méghozzá a hála tanulásának hiánya miatt. Ez ugyanis nem túl fejlett képesség az emberek többségében. Ami jó, azt megszokjuk, és nem tudjuk értékelni, hogy a miénk – egészen addig, amíg el nem veszítjük. Ami van, az vagy rossz, vagy természetes, ami pedig nincs, az kell.

És ez nemcsak az áruház polcán látott hatalmas kalózhajóra igaz, hanem később az emberi kapcsolatainkra is erősen rányomja a bélyegét. Aki a miénk (megint ez a birtokos viszony…), azt nem becsüljük meg eléggé, nem mondunk neki köszönetet, nem élvezzük vele az életet. Aki nem a miénk, vagy félünk attól, hogy elveszíthetjük (és a seggfej férfi viselkedése pontosan ezt a félelmet erősíti a nőben), az fontosabbá válik a szemünkben tudat alatt, és többet hajlandóak vagyunk megtenni érte.

A seggfej máris vonzóbbá, a figyelmes srác pedig érdektelenné vált. Egyszerű a dolog pszichológiája, mégis nagyon kevesen gondolják csak ezt végig. És még sokkal kevesebben vannak olyanok, akik a hálát megtanulva beépítik azt a mindennapjaikba – és az emberi kapcsolataikba.

Minden férfi seggfej? Dehogy. És a nők többsége sem hülye. Egyszerűen arról van szó, hogy miközben a két oldal egymásra mutogat, nem veszik észre, hogy néhány ösztönös és tanult viselkedésmintát követve rendre ugyanazokba a pszichológiai csapdákba másznak bele. Közben pedig nincs is két oldal. Jó reggelt, kedves nők és férfiak!

http://hasznaldfel.hu/2016/01/minden-ferfi-seggfej-mert-aki-nem-seggfej-az-nem-ferfi.html


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/dffd25b20160409054304.jpg

3 hozzászólás |

Egy újabb olvasástudatlan
#27 (2016-04-07 07:38:15)

F: szia
É: szia
F: bevállalós vagy mindenre nyitott?
É: ?????
F: vagy van tabud?
É: mindenkinek van
F: neked mi?
É: te kit-mit keresel?
F: én egy olyan nőt akivel hosszú távú szex kapcsolatott tudok kialakitani
É: akkor nem sikerült a bemutakozóm első pár sorát sem elolvasni
F: a szex minden formáját élvezni
hatalmas hosszú
az egy regény
szerintem a Toldi kötet rövidebb
É: elég lett volna az első pár sort

Nem várok sokat, csak hogy legalább az elejét olvassa el, ott benne van minden. És ne vaktában kattintgasson, mert ez annak a tipikus esete. 
Na meg a stílus, ami ugye maga az ember. Semmi: szia, meg akarlak ismerni! Ááááá, minek is az? Bele a közepébe: mindent lehet? Igen tudom, a BDSM csábító, mert itt mások a szabályok. De attól még nem lehet mindent! Ideje lenne végre megérteni! 

A francba, csukja már be valaki végre azt a kerítést! :D 

2 hozzászólás |

Elsőre miért nem?
#26 (2016-04-04 07:48:55)

Állandóan visszatérő téma: miért nem akarunk szexelni az első randin? Legutóbb pár napja volt egy hosszú beszélgetésem egy férfival a témában, és rájöttem, mennyire halvány fogalma nincs a férfiak többségének arról, hogy is működik egy nő. 

Nem, nem azért nem szexelünk első randin, mert ez egy régi berögződés és szajhának néznek. Ehhez ennek semmi köze. 

Mi nők (többségében) úgy vagyunk összerakva, hogy egy röpke ismeretség kevés ahhoz, hogy megkívánjuk a férfit. Általánosságban elmondható, hogy ahhoz, hogy kívánjuk a férfit szőröstül-bőröstől ismernünk kell őt is, és nem csak látni a testét, meg hallani hogy "hú de kívánlak baby". 

Nem fogunk ágyba bújni a férfival, csak mert "szimpatikus". Ha nem indul el tőle a vezérhangya az agyban, és nem kezd el forrni a vérünk, akkor az számunkra semmi. Szeretjük egy kicsit ismerni az egyéniségét, a gondolatait, őt magát. Ehhez pedig idő kell. 

Hogy veszítsük el az eszünket, ha olyannal bújunk ágyba, akiről semmit sem tudunk, akiben fikarcnyit sem bízunk? Az csak olyan ímmel-ámmal szex lesz maximum. És ennél azért mi, főként egy bizonyos életkor után már többet várunk. :) Mi nem szeretjük, ha a szex csak egy két személyes maszturbáció szintjén van. Azt szeretjük ha a szex földrengést, villámlást, égzengést okoz, mert annak már van értelme! ;) 

Nem fogjuk megígérni, hogy az első randin tuti lesz szex. Akkor sem, ha azzal jön a férfi, hogy "de én ilyen távolságra nem utazok el blikkre". Így van, nem kell elutazni, ha ez probléma. Keresni kell a környéken, és akkor nincs felesleges utazás, ha nem jön össze a szex. 

Szeretjük azt érezni, hogy egy papírzsebkendőnél többet érünk. Akkor is, ha ez az érzés csak egy alkalomra szólt végül, akkor is fontos, hogy azt érezzük, abban az időben mi vagyunk az istennők annak a férfinak. Nem csupán egy olyan nő, aki épp kéznél van, hát megdugják. Tehát igen, szeretjük ha áldoz ránk időt, energiát, odafigyelést. 

Nem, még mindig nem szeretjük a húspiacon érezni magunkat, sem az Ingyenpunci Azonnalra Katalógusban. Mert ez nem az. Emberek vagyunk, nők vagyunk, akiknek vannak bizonyos elvárásaik affelé a férfi felé, aki ágyba szeretne hurcolni minket. De leginkább vannak elvárásaink önmagunk felé! 

A nők nagy része nem ül remegve otthon, hogy "jajj mikor jön végre egy férfi, hogy megdugjon". Nem, általában nem bizsereg a puncink minden férfira, aki ránk ír, és nem ajánlkozunk fel, hogy mindegy, csak végre dugjon máááááár meg! :D

Persze vannak kivételek, van amikor annyira működik a kémia, hogy az mindent lesöpör :pirul: , és ész nélkül bújunk ágyba az illetővel akár azonnal is, és mégis őrülten élvezzük, de ez a ritkább eset, kb. fehér holló. ;) 

A többi esetben pedig szeretjük, ha megadja a módját a férfi, ha érezzük valóban mi vagyunk érdekesek számára, nem csak a puncink, ha érezzük a tiszteletet. Ha "csak" szexről szól az a kapcsolat, akkor is. Mert attól még emberek vagyunk és nők. De miért is "csak" a szex? Nem a szex a legjobb és legintimebb dolog két ember között? Tényleg ennyire jelentéktelenné vált már? 

Igen tudom, bonyolultak vagyunk. :D De hát nők vagyunk, vagy mi a csoda, nem igaz? ;) 

12 hozzászólás |

Szájkarate
#25 (2016-04-03 06:36:37)

A szex jó. Sőt megfelelő partnerrel eszméletlenül jó, csillagokba vivő, tüzijátékot hozó, agyat elhagyó. Hangsúlyozom: a megfelelő partnerrel! 

Sok férfi állandóan a szexről akar beszélni. Faggat, hogy mit és hogyan szeretek, mit és hogyan csinálnék, vagy faggat a bdsm-beli dolgaimról. Amikor rám írnak és a 3. kérdés már a szexre vonatkozik, tudom hogy felejtős az illető, abból semmi értelmes nem fog kisülni. Elég tapasztalatom van ahhoz, hogy tudjam: ezek halál unalmas, ásítozós, nyögvenyelős beszélgetések, melyeket általában egy szavas oda-vissza válaszok jellemeznek. Köszi, de ebből én nem kérek. 

Azt sem szeretem, amikor nekem akarják elmesélni, hogy ők mit és hogy, és azt várják, hogy majd ettől én lelkesen, lucsogó puncival várom, hogy végre megdugjon. :o És vérig van sértődve, amikor azt tapasztalja, hogy nem írom le mindenre kiterjedő részletességgel, hogy én mit és hogyan vele, és hogy a farka fényképétől már így a neten keresztül is elaléltam. És persze én leszek a rossz (mikor nem én vagyok a rossz? :D ) és az unalmas, mert nem istenítem őt! Nem, ettől tuti nem fogok arra vágyni, hogy vele legyek, sőt inkább arra, hogy minél messzebb tőle. ez nem más, mint virtuális maszturbáció, de arra inkább keressen egy pornóoldalt aztán kész. 

Én nem igazán szeretek beszélni róla olyanokkal, akikről azt sem tudom, kicsodák. A partneremmel természetesen bármiről, bármikor, mert az onnantól már személyes, nagyon is az! És annak van valódi folytatása az ágyban... :pirul: 

Nem azért mert prüd lennék. Aki egy picit is ismer, tudja hogy nem, sőőőőőt! :D De mi értelme a szájkaraténak csak úgy bele a világba? Én csinálni szeretem. :pirul: 

Sok-sok év tapasztalatával a hátam mögött tudom már: 
Aki tudja, csinálja. Aki nem, az beszél róla. :D

9 hozzászólás |

A pénz az úr
#24 (2016-03-31 06:18:03)

Nem itt, hanem az ún. "hagyományos" társkeresőn már nem az első alkalom, hogy olyanok találnak meg, akik pénzt ajánlanak azért, hogy megkaphassanak. Ja és persze mind fiatal, 30 körüli férfi! Komolyan nem értem... 

Csak két példa:

1. 
F: Mi jaratban vagy?
É: a párom keresem
és te?
F: En 29 eves 188 magas, 90 kg vizilabdazom es egy epitoipati cegem van
Hosszutavu szexkapcsolatot keresek
Van esemyem nalad?
É: 29 éves?
F: Igen
É: akkor nem
F: Miert?
É: mert 15 évvel fiatalabb vagy
és mert én nem csak szexet keresek, hanem ahogy írtam és olvashattad a lapomon, a páromat
F: Ha Tamogatlak titokban ed tetszem, kalandhoz lenne kedved?
É: nem
F: kilépett

2. 
szia én kint élek bécsbe ott van egy kis cégem sajnos ritkánk vagyok otthon ezért ugy gondolom olyan kapcsit keresek aki ezt igy elfogadja laza kapcsit szeretnék de egy valakit akit ezért anyagilag támogatok érte nagyon gáláns vagyok hidd el ha érdekelek jelezd
(Ez az úriember már másodszor keresett meg ugyanígy!)
 
Mi a baj a világgal? Ennyire nem tudnak normális kapcsolatokat kialakítani? Vagy ennyire nem akarnak? Ennyire azt gondolják, hogy pénzért mindent megkaphatnak?

Laza, kötelezettségek kufircra vágyókkal van tele minden társkereső! Ezen a hagyományos oldalon is a férfiak 90 %-a csak szexet akar! Én ezt nem tartom normálisnak. 

55 hozzászólás |

Agybaj
#23 (2016-03-30 10:26:36)

Tudom már régen, perverz vagyok. Mert arra gerjedek, ha a férfinak agya van. Ha tud beszélgetni, ha van miről beszélgetni, ha széles a látóköre, ha van véleménye, ha adott esetben lehet vele értelmes vitát folytatni, ha jókat lehet vele nevetni. Amikor érzem a beszélgetés során, hogy megvan az a bizonyos közös hullámhossz, amikor a beszélgetés szinte magától gördül tovább, nincsenek kínos hallgatások, szünetek, mert őt érdekli én ki vagyok és engem érdekel ő kicsoda, és egyik gondolat generálja a következőt. Hallani ahogy kattognak a kerekek a fejekben, látni a szemekben a csillogást, a levegő elkezd izzani... És ez, ha még a kémia is működik bizony sok dolgot elindíthat. Egy megfelelő csók után a bugyi elázhat becsületesen. :pirul: 

A sablonos, unalmas kérdésektől viszont a falra mászok, és bealszom. És aki ilyeneket tesz fel nekem, abban a másodpercben érdektelenné válik számomra. Unalmas kérdések, unalmas beszélgetés = unalmas ember, unalmas kapcsolat. Ki vágyik ilyenre? Én biztosan nem. 

Nincs hozzászólás. |

És nem érti!
#22 (2016-03-29 06:42:36)

Az elmúlt pár napban az értetleneké volt a főszerep. :)

Volt sok próbálkozó, aki nem értette, miért nem a válaszom:
1. A huszonévesek, pedig ők de annyira szívesen. Én miért nem?
2. A nős, aki nem érti miért baj, hogy nem független. Hiszen 8 éve már nincs semmi, csak papír. Ha úgy alakul, akkor majd lép (vagy nem... aki 8 éve nem, az már soha nem fog), de addig ez így kényelmes, hiszen mosnak, főznek, takarítanak rá.
3. Az évek óta engem szex miatt kergető, és miért nem elég az nekem?
4. A "nézzél meg kamerán hogy verem ki", akikből több is volt, mind 30 körüli felnőtt (?????) férfi.
5. A 3 mondat után unalomba fulladó, mert nincs miről beszélgetni.

Hát igen, nem volt egy izgalmas hétvége a mostani itt a Lilavárosban. Akikkel jókat szoktam beszélgetni, azok másfelé voltak. De újabb dolgos hét kezdődik, és remélhetőleg a múlt héten félbemaradt izgalmas beszélgetések, izgalmas emberekkel folytatódnak. És ki tudja...? Még jól is alakulhat! ;) 

6 hozzászólás |

Elképzelem...
#21 (2016-03-26 05:40:15)

Elképzelem, ahogy a férfi meglát az utcán egy nőt. Tetszik neki, meg akarja ismerni. Odamegy hozzá, és a következőket kérdezi a köszönés után kb. azonnal:
- mellbőség? mekkora melltartót hordasz? milyen a bimbóudvarod? mekkora?
- csípőbőség? 
- nagy kerek feneked van?
- mit vállalsz be a szexben?
- mi a kedvenced a szexben? melyik pózt szereted?
- szeretsz lovagolni?
- kutyapózt szereted?
- szopsz?
- szádba mehet? lenyeled?
- szereted a mélytorkost?
- hova lehet élvezni?
- segged dugható?
- mehetünk hozzád?

Elképzelem, ahogy előkapja a farkát ami persze addigra már áll:
- hogy tetszik?
- jó lesz?
- kívánod?
- leszopnád?
- akarod, hogy megdugjalak?
- kinyalnálak!

Na kb. ez megy itt. És mindaddig, amíg az utcán vagy bárhol máshol senki sem így ismerkedik, addig itt sem így kell. Azért mert ez egy olyan oldal, amilyen, a nők még ugyanúgy elvárják, hogy meghódítsák őket. Tudom gáz, de ez van. Nincs ingyen punci azonnalra! 

Lehet beszélni a szexről? Igen, egy idő után lehet. De hogy ez legyen nagyjából az egyetlen téma, hogy semmi más nem érdekli az illető férfit a nőben, csak ez? Na az baj. És amennyire látom, ez minden nőt kiakaszt itt, nem csak engem. A férfiak mégsem tanulnak belőle, újra és újra és újra ugyanazt a forgatókönyvet akarják lejátszani, és megsértődnek, mert az nem működik. Nem, és nem is fog soha működni! Sorry, ez már csak így marad! :) 

8 hozzászólás |

Mi a titok?
#20 (2016-03-24 06:44:14)

A dom-sub kapcsolatokat nagyon sokan nem értik. Értetlenkedve néznek, hogy "de mi ebben a jó?" Én is így voltam vele nagyon sokáig, és azt mondtam, hülye az aki ilyenbe belemegy. Ma meg itt vagyok benne és iszonyatosan élvezem. :vigyor:  A bdsm világa nagyon titokzatos a legtöbb embernek. Van valami elképzelésük, hogy milyen perverz, mocskos, fájdalmas és fúúúúj vagy esetleg izgalmas és érdekes és ők is benne akarnak lenni. De a valóságot csak azok tudják, akik benne vannak. A fejük búbjáig. :)

Szóval igen, sub vagyok. Egy erős, öntudatos, öntörvényű, makacs, akaratos, kemény nő, egy vadmacska, aki nem mindenkit enged magához. De sub... Aki a megfelelő férfi kezében simulékony, szelíd, doromboló cicává válik. 

És mazo. Ami nem azt jelenti, hogy hülye. :) Hanem hogy a testem bizonyos mennyiségű és típusú fájdalomra élvezettel reagál, és így az orgazmus olyan szintre emelkedik, amit korábban el sem tudtam képzelni. 

Nézzük milyen is a dom? Én - a saját helyzetemből kiindulva - olyan esetről beszélek, amikor a dom férfi és kapcsolatban akar élni, szerelemben. És természetesen igazi domra gondolok, nem a számtalan tescosdomra!

Tehát a dom férfi általában rendkívül intelligens, enélkül ugyanis nem lehetséges a bdsm-et űzni, több szempontból sem. Egy ilyen kapcsolatba a nő nem megy bele úgy, hogy nem alakult ki a bizalom, ahhoz pedig kell, hogy a férfi meghódítsa. És miután általában a sub sem üresfejű cicababa, így a hazugság és az üres szavak nem vezetnek célra, hamar levágja a nő, hogy az illető férfi szavai mennyit érnek. 

Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen kapcsolatban gyakran pengeélen táncolunk a testünk és lelkünk tűrőképességét tekintve, és ha a dom nincs felvértezve a megfelelő tudással, ismeretekkel a nővel, a nő testével kapcsolatosan, akkor a játék veszélyes lehet. És ahhoz, hogy felfogja, ezt nem lehet durrbele módon csinálni, és természetesen művelje magát ebben a témában az intelligencia elengedhetetlen. 

Ezen felül talán mondhatjuk úgy, hogy ez a férfi kicsit olyan, mint a lovagok voltak. :) Tiszteli a nőt a végtelenségig, udvarias, türelmes, kitartó, határozott, céltudatos, magabiztos, megbízható, szavahihető, érett gondolkodású, felelősségteljes, maximalista. 

Az ágyban pedig... csak a legfelső fokban lehet róla beszélni: a nő vágyainak, igényeinek maximális előtérbe helyezése. De az is teljesen természetes, hogy tudja, vissza is kapja ugyanezt a hozzáállást a nőtől, egy bdsm kapcsolat nem működhet másként. És a dom pont azt élvezi, hogy amit tesz a nővel, azt a nő mennyire élvezi. És a kör kerek. ;) 

Igen tudom, ilyenkor szokták megkérdezni: ilyen férfi létezik? :) Igen, létezik. Nem minden sarkon találkozhatunk vele össze, de ott vannak. Sokszor elrejtve kik is ők valójában, mert a világ nem tud mit kezdeni azzal, hogy ő dom és szadista. Megrémülnének tőle, hogy jézusmária egy szadista. :) De amint megfelelő partnerre talál, a férfi azzá válik, aki mindig is volt: dommá.

A dom-sub kapcsolat alapvető ellentmondása, hogy bár látszólag a sub teljesíti a dom vágyait, valójában azonban ez pont fordítva van: a dom teljesíti a sub minden vágyát. Sokszor azokat is, amiket a nő még önmagának sem mert bevallani, mert esetleg annyira perverz. :) De a dom folyamatosan figyeli és tanulja a nőt, minden rezdülését, és így pontosan érzi, mire is vágyik a nő még akkor is, ha a nő nem meri kimondani. És ezek a vágyak megegyeznek a dom vágyaival, így mindenki azt kapja, amit szeretett volna. :) Nincs még egy ilyen őszinte, szókimondó kapcsolat! A bdsm nem tűr meg egyetlen hazugságot vagy elhallgatást sem! 

A subról pár szó... Szóval ahogy írtam, a sub erős, öntudatos nő, aki az életben nem tűr ellentmondást. Azonban ott legbelül semmi másra nem vágyik, csak hogy egy nála erősebb erő, a dom legyűrje őt, fizikai, szellemi, emberi és férfiúi erejével, hogy bebizonyítsa ő az erősebb. És innentől a dom férfi a tenyerén hordozza azt a nőt. A nő pedig tudja: jó kezekben van, biztonságban, mert ez a dom férfi mint a legdrágább kincset, óvni, félteni fogja őt, törődik vele, gondoskodik róla, lesi minden vágyát. 

Ez a dom-sub kapcsolatok alfája és omegája: két erős ember, és a játék, hogy vajon a dom le tudja-e gyűrni a subot, és ezzel elnyerje a bizalmát. Mert a bizalmat nem adják csak úgy. Azért bizony meg kell dolgozni. Sokszor nem keveset! De ez a típusú férfi türelmes, és ha úgy érzi megfelelő partnerra talált, akkor nem adja fel. Ő nem fog azzal jönni, hogy már az első randin szexeljünk, és azon sem esik kétségbe, ha ez a szex csak néhány randival később esik meg. Tudja pontosan: érdemes várnia. 

Vannak 24/7-es kapcsolatok (amikor a nő 24 órában minden nap sub), azonban én azt már nem tartom valódi dom-sub kapcsolatnak, hiszen ott a nő teljesen feladja magát, és a játék, a behódolás izgalma elmarad. És azt is tudom, hogy az igazi domok nem erre vágynak, beszéltem jónéhányukkal. :) Ők arra vágynak, hogy a nő az életben maradjon az aki volt: erős, öntudatos nő. A kapcsolatban legyen igazi, gyengéd nő. A hálószobában pedig... nos ott legyen sub, az ő subja, kurvája, szajhája, ringyója, akit újra meg újra le kell gyűrnie és el kell érnie, hogy megadja magát neki. Mert ez egy játék. És mind a dom, mind a sub végtelenül élvezi ezt a játékot. ;) 

Imádom ezt a világot! :pirul: 

2 hozzászólás |

Mielőtt összejössz egy erős nővel...
#19 (2016-03-21 20:43:57)

*Ezekről a dolgokról tudnod kell, mielőtt összejössz egy erős nővel
*

Az erős akaratú nők bizony gyakran öntörvényűek, és több olyan dolog is van, amiről nem hajlandóak lemondani, még egy kapcsolat kedvéért sem! (

*Hivatásukról nem mondanak le*
A munka önkifejezésük része. Nemcsak szingliként, feleségként is. Nem maradnak otthon háziasszonyként egy életre.

...

*Nem esnek kétségbe, ha egyedül vannak*
Nem lógnak állandóan a pasik nyakán, egyedül is feltalálják magukat. Nem fognak átsírni egy éjszakát, ha a párjuk néhány órát a haverokkal lóg.

*Kimondják, amit gondolnak*
Nem jellemző rájuk a játszmázás, és a folytonos taktikázás. Ha valami nem tetszik nekik, a másik szemébe mondják, nem fogják véka alá rejteni véleményüket!

...

*Ha van valami problémájuk, megoldják*
Nem mindig a pasiktól várják a segítséget, hisz az a gyengeség jele lenne. 

*Azt is igénylik, hogy néha a férfi irányítson*
Az erős nő nem szereti a mamlasz pasit. Fontos, hogy tudja, ha kell, számíthat a párjára, és ő is ember a talpán.

*Nem hordozzák kedvesüket a tenyerükön*
Nem fognak szüntelenül bókolni a pasiknak, de attól még nagyon is szükségük van rájuk. Ha kell, az erős nők is tudnak gyengédek lenni, és megbecsülik azt a férfit, akiben valóban megbízhatnak.

http://tudnodkell.info/feltaro/v/mielott-osszejossz-egy-eros-novel/


Tehát mamlaszok kíméljenek! Belépés kizárólag erős férfiaknak! :D 

7 hozzászólás |

Afrika
#18 (2016-03-16 11:37:54)

Megint lemaradtam valami jóról. :D

Az úriembert pár éve ismertem meg itt. Jónak indult a dolog, azonban megakadt ott, hogy ő nem volt hajlandó eljönni kicsiny városkámba, hogy találkozzon velem. Mondtam neki, hogy hiába ígéri le az égről a csillagokat, akkor sem tudunk tovább lépni, ha ennyire nem képes. Mindig az volt, hogy menjek én. De én valahogy úgy gondolom, ez eleinte a férfi dolga lenne. Igen tudom, maradi vagyok, ez van. :pirul: Mindent megígért, hogy költözzünk oda a gyerekekkel, hogy elvesz feleségül, és boldogan élünk míg meg nem halunk. :D De fene a kételkedő fejemet, valahogy nehezen hittem ezt az egészet, hogyha az első és legfontosabb lépésnél megtorpanunk. Meg hát nem nagyon akaródzik nekem elköltözni innen, főként oda nem, ahol ő lakik, és ezt korábban is elmondtam vagy ezerszer. Sokáig nyaggatott, hívogatott, végén már kénytelen voltam letiltani, mert enyhén bosszantó volt, hogy az éjszaka közepén akár tucatszor is csörgött a telefonom. Végül párra találtam, és békén hagyott.

De 2 napja újra támad. :D Hogy miután újra szabad préda vagyok, hát itt van ő, és még mindig, és nagyon, és.... És épp Afrikába készül, és menjünk el vele a gyerekekkel együtt. És költözzünk össze, és bódogság van, ásó-kapa meg nagyharang! :P De arról megint egy szó sem esett, hogy ő vajon eljön-e ide, csak hogy egyáltalán az első személyes találkozón túllegyünk. Szóval én menjek vele Afrikába, félredobva mindent, a gyerekeknek a sulit, a munkámat, mert hát ez micsoda vissza nem térő lehetőség nekem (az mellékes, hogy nem vágyom oda :) ), és milyen vagyok már, hogy nemet mondok. 

És ő most arra kényszerül, hogy escort lányokat hívogasson, hogy ők menjenek vele. Mondtam neki, tegye! :) Hál' istennek a telefonszámom már nincs meg neki. És hiába könyörgött érte, nem adom meg újra. :D 

Nem is értem. Azt hiszem tényleg borzasztó egy nőszemély vagyok, de maradok itt a hátsómon, és megvárom azt, aki tesz is azért, hogy ha már engem akar. ;) 

8 hozzászólás |

Kínozz meg!
#17 (2016-03-13 07:59:36)

Tipikus esete annak, amikor valaki nem tudja, melyik végén is áll a korbácsnak (vagy a tűnek, mert az illető erre gerjed). :D

Az "úriember" már több alkalommal rámírt, többször el is küldtem. Sőt már évekkel ezelőtt is kergetett, csak akkor is elküldtem. Szóval ő azt szeretné, ha én megkínoznám. Nem tudom, honnan vette, hogy én ezt megtenném, hiszen elég egyértelmű az én hovatartozásom a BDSM-ben. De ő a fejébe vette, hogy én szadista vagyok és csak arra vágyom, hogy őt kínozzam. És már eljutott oda, hogy fizetne is érte, sőt zsarolna is. :)


P: szia van bármilyen perverz dolog amit megvalósitanál velem,és köze van a bdsm-hez?
É: szia, nincs
ahogy nyilván tudod, én nem csak szexet keresek
te viszont csak azt
innentől hogyan is lehetne bármi közünk egymáshoz?
P: kinozz meg,gyötörj meg fizetek érte
É: nem
P: ha kitalálom a neved akkor sem?
É: akkor sem
P: P..... Sz......
É: hát nem jött össze :) 
P: tudom kivagy
É: nem, te csak azt gondolod tudod ki vagyok, ez hatalmas különbség :) 
sajnálom szegény P.... Sz.....-t, azt sem tudja te miket gondolsz róla
P: neked csak a szád jár
nem is mernél megkinozni
É: soha eszem ágában sem lenne senkit megkínozni :) 
egyáltalán honnan vetted ezt a marhaságot?
P: bdsm negyedben vagy


Nos levonhatjuk a konzekvenciát:
- bdsm negyedben minden nő arra vágyik, hogy megkínozzon egy férfit :D :D :D
- bdsm negyedben túl sok az elmebeteg férfi! :D :D :D

Ő értelem anyja, már megint hol vagy????? :O 


Ui: Tényleg sajnálom szegény P.Sz-t, mert fogalma sincs, hogy ez az illető azt hiszi, hogy... 

4 hozzászólás |

Amikor a férfi az igazit választja
#16 (2016-03-12 21:15:21)

Ez az írás épp most jött velem szembe. Úgy gondolom nagyon igaz. De mindenki tegye magában oda, ahová gondolja... :)


Amikor a férfi az igazit választja

Azt mondják, az igazság mindig a legegyszerűbb dolgokban van. Az életet csupán mi bonyolítjuk túl, mi csinálunk belőle olyan tekervényes, átláthatatlan kuszaságot, amit a végén lehetetlen kibogozni.

- Apám kivételes ember volt, imádta anyámat, és mindig helyén kezelte a dolgokat – meséli a barátnőm. - Úgy tartotta: minden férfi már az első pillanatban felismeri a nőt, akit neki teremtettek. Sőt, a férfi mindig hamarabb ismeri fel a nőt, mint a nő a férfit. Úgy gondolta, ez a képesség minden férfi vele született tulajdonsága, a lelke mélyen mindegyik tudja, ki tartozik hozzá, ki a másik fele, és hogy rajta kívül mindenki más csak gyenge próbálkozás, kompromisszum. Kétféle férfi létezik, hangoztatta apám: az egyik amint meglátja, megtalálja azt a nőt, akit neki teremtettek, rögtön lép. Nem érdekli van-e férje, gyereke, milyenek az anyagi vagy bármilyen más körülményei, semmi nem érdekli, csak hogy vele lehessen, megismerje és feleségül vegye. Aztán hogy leélje vele az életét, még ha az nehézségekkel teli is. Nem érdekli semmi és senki, csak a nő, a vele való élet, és a közös gyerek. Nem foglalkozik többet más nőkkel, mi több, rá se néz másra, csak az az egy létezik számára, és ez a kapcsolat egész életében boldoggá teszi.

- A másik férfi, amint meglátja a nőt, akit neki teremtettek - természetesen felismeri – rögtön menekülni kezd. Fut, rohan, amerre csak lát. Gyáva ahhoz, hogy belevágjon az életbe az igazival. Inkább elvesz valaki mást feleségül, akihez semmi köze, inkább vállal egy másik nővel közös gyereket, minthogy az igazinak akárcsak a közelébe is kerüljön. Ez a fajta férfi a könnyebb megoldást választja. Bár egész életében titokban vágyakozik, sóvárog a nő után, mégsem hisz abban, hogy férfi tudna lenni mellette. Képes leélni egy olyan életet amiben nem kell igazán, szívvel-lélekkel részt venni, amiben nem kell igazán szeretni. A hétköznapi házasságot választja, és folyton a többi nőt bámulja, sőt, az sem áll távol tőle, hogy olykor félrelépjen. Egész életében szenved, vágyódik az igazi után, de soha nem veszi a fáradságot, még gondolatban sem, hogy a számára igazán boldog életbe vágjon bele. Hazugságban éli le az életét, s ezzel tisztában van. Időnként meggyőzi magát, hogy nem ő az, hogy nem ér az egész annyit, hogy jó neki minden úgy, ahogy van - legalábbis nagyon kényelmes, Magyarázkodik magának egy életen át, öregkorában pedig ittasan emleget valakit, akivel jó lett volna, és ennyiben kimerül a dolog. Ez a férfi nem igazi férfi, legalábbis az apám így vélte - mondja a barátnőm, - egy férfi ugyanis a saját feleségével éli le az életét, az igazival, más megoldást elképzelni sem tud!

Agatha Seymour

http://www.stylemagazin.hu/hir/Amikor-a-ferfi-az-igazit-valasztja/12614/eletmod/nok/eletmesek/

Nincs hozzászólás. |

Őrültek háza?
#15 (2016-03-12 06:53:05)

Amióta újra feljöttem ide, tapasztalom, hogy mennyien vannak itt már évek óta. Persze újra megtalálnak, és én általában emlékszem is rájuk (a fene a jó memóriámba :D ). 

Nem az a meglepő, hogy itt vannak, hiszen itt sem könnyű megtalálni akit keresünk. Az sokkal inkább érdekes, hogy évek alatt semmit sem tanultak! Ma is pont ugyanúgy, ugyanazt nyomják, és nem veszik észre, hogy a módszer rossz! Hogy így soha nem érnek célba! Hogy változtatni kéne, és akkor lenne siker!

Eszembe jut Einstein:
„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."


4 hozzászólás |

Kihalóban
#14 (2016-03-11 14:46:14)

A korrektség van kihalóban. A legtöbb embernek ez a szó csak egy üres szólam, valódi tartalma nincs. Hangoztatja, mert olyan jól hangzik. De amikor ezt bizonyítani kell, csúfosan elbukik. Igen, ez is az ő bizonyítványa. :) 

Azt hiszem egyetérthetünk abban, hogy mi nők nem azt várjuk, hogy rögtön az első néhány beszélgetés után leígérjék nekünk a csillagos eget. Sőt! Ha ilyet tesznek, akkor az több mint gyanús. :) De azért valamit mégiscsak elvárunk: korrektséget! És miután ezt nem nagyon kapjuk meg, így azt hiszem jogos mindazok óvatossága, akik már tényleg csak azt hiszik el, ami elmúlt. Velem együtt. :D

"Nekem bizonyíték kell, nem ígéret!"

Szóval korrektséget! 

Igen tudom, nagyjából ez a legnagyobb dolog, amit kérhetünk, mert errefelé ebből van hiány bőven. :) 

De talán hátha... :) 

Mert a reményhal az utolsó... :D 

1 hozzászólás |

Hát igen, a nők is...
#13 (2016-03-10 17:32:15)

Nem tudom, szerintem az adatlapom egyértelmű. Ezek szerint mégsem. Vagy ezek szerint vannak nők akik nem különbek, mint a férfiak? Ők sem tudnak olvasni...

N: ..... vagyok
egy elég perverz csaj
van hozzám egy perverz pasi is
É: igen, és?
N: te mi járatban itt?
É: társamat keresem
N: BDSM
É: az is
N: mennyire?
É: mit szeretnél tőlem?
N: csipszek?
fájdalom
üvegezés
öklözés? 
É: elárulod mit szeretnél tőlem?
N: most írtam le
a pasimmal együtt
É: nos akkor kérlek olvasd el az adatlapom
ott egyértelműen ott van én kit keresek
N: ilyenekben benne lennél?
É: nem
N: külön pasival?
É: NEM, ahogy már mondtam kapcsolatot keresek
és ez ott van az adatlapomon csak olvasni kellene

Mondtam már, hogy nehezen viselem az értetlen embereket??? :) 

4 hozzászólás |

Bizalom
#12 (2016-03-06 21:06:31)

Az a dolog, amit a legnehezebb megszerezni és a legkönnyebb elveszíteni. Mégis ez az amivel az emberek oly szívesen játszanak. Visszaélnek vele, ha már megszerezték. Utána meg csodálkoznak, ha azt tapasztalják, hogy már nem kapják a bizalmat mástól sem. Mert azt a másikat meg valószínűleg egy másik ember csapta be. És a dolog körbeér.

Hogy ez hova vezet? Oda, hogy az emberek már lassan senkiben sem mernek bízni. Mert annyira ritka a korrekt, egyenes, őszinte ember, mint a fehér holló. Egy idézet jut eszembe:

Wass Albert: Nagyapám tanítása
"- Idefigyelj - mondta komoran -, ha egyszer megígérted valakinek, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszel, és nem vagy ott időben, csak két mentséged lehet: meghaltál, vagy olyan beteg vagy, hogy mozdulni se tudsz! Hogy nem haltál meg, azt látom. Nos, mi a betegség, hadd hívjam a doktort?!
Elmondtam neki szorongva ott a sötétben, hogy mi történt. Nagyapám szó nélkül végighallgatott. Mikor aztán kifogytam a szóból, megszólalt. Súlyos, lassú beszéddel.
- Idefigyelj - mondta. - Vannak emberek ezen a földön, akik úgy dobálják ide-oda a szavakat, meg az ígéreteket, hogy azoknak semmi értékük nincsen többé. Mi, Wassok nem ezek közé tartozunk. Ha mi mondunk valamit, az áll, mint a sziklakő. Ha mi a szavunkat adjuk, azt tartjuk is, ha belepusztulunkis! Érted?
- Értem - hebegtem megrendülve.
- Dehogyis érted - csapott le reám a szava -, de elmagyarázom úgy, hogy megértsed. Látod itt a mellényem zsebében az aranyórát? Nagyapámtól kaptam, amikor leérettségiztem. Amikor leérettségizel, a tied lesz. Ez az óra számomra minden csecsebecsénél értékesebb. De ellophatod. Visszaadhatod, vagy megtérítheted az árát. Ellophatod valakinek a lovát, a tehenét, ökrét, vadászpuskáját. Mindenét ellophatod és visszaadhatod megint, vagy megtérítheted az árát. Csak egy valamit, ha ellopsz valakitől, nem térítheted meg soha. S ez az idő! Ha valakinek az idejét lopod, azt úgy megloptad, hogy soha jóvá nem teheted. A várakozásban eltelt időt semmi hatalom a földön nem hozhatja vissza. Nincs, eltelt, vége. Örökre elveszett, és te voltál az, aki a jóvátehetetlen veszteséget okoztad. Érted?
Értettem. Úgy megértettem, hogy attól a naptól kezdve, ha valakinek szavamat adom, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszek, akkor már ott vagyok öt perccel azelőtt, még ha vénasszonyok esnek is az égből, ahogy drága jó nagyapám szokta volt mondani. Erre neveltem gyermekeimet és unokáimat is. Nem azért, mert késni neveletlenség, hanem mert több annál. Aki öt percet késik, az öt percet ellop valakinek az életéből, amit nem tehet jóvá soha.
- A megbízható embert még ellensége is tiszteli - mondta volt nagyapám -, mert a megbízható ember a társadalom sziklaköve, amire országot lehet építeni. A többi szemét, amit elfú a szél..."

Túl sok szemét van manapság a földön...

5 hozzászólás |

Ki a hülye: én vagy te?
#11 (2016-03-06 10:49:18)

Na ezen már tényleg csak hangosan nevetni tudok. :D
Szóval az "úriember" ír nekem egy levelet. Hosszú percekbe telt egyáltalán, hogy elolvassam, mert hát ugye annyira "értelmes" ahogy ír. Aztán nagy nehezen felfogtam. Gondoltam megkérdezem tőle, hogy oké, de most ezt nekem mégis miért?
Nos annyira bátor a nethuszárunk, hogy a levél megírása után azonnal törölte a nicket, amit egyébként azért hozott létre, hogy megmondhassa nekem a tutit. Pfu de bátrak egyesek. :D Ó értelem anyja, ne hagyj el! Ja már elhagyta! :D :D :D 


"A bdsem perverziók, amik ostobáknak valók, nem ez a nickem, a tiizenharmas, valahogy a kis ruppótlan senkiházik, nagy domnak képzelik magokat, megalázzák a másikat, sőt volt egy nő akivel nem bírtak, és innentől kezdve domináns személyiségnek képzelik magukat, és behellyetesítik mással, ki megalázható, és ráadásul vakon megbízik benne, mert ő lesz a megváltó, ja vagy nem.... ideig óráig, utána kezd rájönni, épp olyan sérülékeny, mint bárki más és a barbirózsaszin köd eloszlik.... bocs"

10 hozzászólás |

Kavicsok és a drágakő
#10 (2016-03-06 08:11:21)

Belépek reggel, és hirtelen nem is tudom hova kapjak, annyian hívnak chat-re. Van akiről az első 10 percben úgy tűnik, mintha talán értelmes beszélgetés lehet belőle. De hamar kiderül, hogy ugyanazokat a köröket futjuk. Van persze olyan is, akivel lehet normálisan beszélgetni, de nagyon kevés. 

Nyilván nem az a baj, ha valaki nem azt keresi amit én, hiszen szíve joga. Még az sem baj feltétlenül, ha ennek ellenére rámír, amennyiben egy értelmes beszélgetés néz ki belőle. Szívesen beszélgetek értelmes, gondolatokkal teli emberekkel akkor is, ha úgy egyébként kiesnek a szórásból párkeresés szempontjából. :) 

De nem, csak ugyanazok a sablon kérdések:
- Egyedül élsz?
- Talizunk?
- Segítesz nekem kiverni?
- Átmehetek?
- Most azonnal ráérsz?
- Mit szeretsz a szexben?
- Mit szeretsz a bdsm-ben?
Stb. 

Hogy miért is zavaró ez?
Mert az adatlapon ott van minden amit első körben tudni kell, csak el kell olvasni!
Ja igen, megint visszatértünk a kályhához: a férfiak 99 %-a lusta erre, inkább kattint, hátha fennakad egy hal a hálóban, soha nem lehet tudni. De ha arra is lusta, hogy elolvassa amit mi nők (a többségünk) igyekszünk érthető módon megfogalmazva leírni az adatlapunkra, akkor ugyan hogyan is gondolhatnánk, hogy bármikor máskor egy fikarcnyit is figyelni fog ránk? Elmondom: SEHOGY! Ezeknek a férfiaknak csak egy kéz-száj-punci kell azonnal, és tök mindegy, hogy kié. Csak egy eszköz, hogy az azonnali kielégülését megkapja. Hát szívás, de velem (és sok más nővel) ez nem fog menni. 

Az aki már az elején sem adja meg a tiszteletet a nőnek, hogy odafigyeljen rá, az később még annyira sem fogja. Hát igen, ehhez kell némi IQ. Azt hiszem ha a társkeresőkön IQ-t mérnénk, az átlag nem verné a 100-at, alatta lenne jóval. 

De tudom, hiszen nem vagyok kezdő ezen az oldalon sem :) , hogy itt is találni drágakövet a sok kavics között, volt hogy találtam én is. Csak idő kell, míg a felszínre kerülnek. Sok-sok kavicsot kell eltakarítani, hogy az az egyetlen drágakő előkerüljön. Addig meg maradnak ezek az egyforma napok, ugyanazokkal a körökkel, egyforma kérdésekkel. :) 

3 hozzászólás |

Marslakó vagyok!?
#9 (2016-03-05 18:30:58)

Nem, ő nem volt bunkó. De azért elgondolkodom, hogy egy 36 (a lapja szerint) éves férfi még mindig itt tart? Ez normális? Én élek a Marson!?


P: ne haragudj de egyből a tárgyra térek ha nem gond...
É: igen?
P: szóval leírom mit keresek és ha nem lehetséges akkor ne is raboljuk egymás idejét
hölgyet keresek faszverésre... olyat aki rendszeresen kézimunkázna nekem....
lennél faszverő?
É: nem
P: voltál már faszverő?
É: nem, de nem is akarok az lenni
P: alkalmanként sem?
É: nem
P: és pasi verte már ki előtted?
É: nem nagyon
P: végignéznéd ahogy egy potens 30as kiveri előtted?
izgatna?
É: nem
P: egy belvárosi üzletben megoldható lenne...
extra helyszín és látvány neked!
bene vagy ilyen kalandban?
É: és mi a jó nekem ebben?
P: izgat ha egy hölgy végignézi...
ennyi
É: ahha hát köszi de nem
P: tutti...?
te döntésed lenne h csak nézed vagy más is történjen
É: tuti hogy nem
P: ha akarnád segítenél, vagy masztizhatnál te is!
vagy akár szophatnál is ha megkívávvád a farkam
....
É: nem
P: ok

Szóval extra látvány nekem... Mármint mi?????? Az, hogy egy pasi kiveri a farkát? Hát bocs, de nem különösebben izgat.
És minő kegy, ha kedvem van még masztizhatok is közben. De miért is tenném????? Mert ott van előttem egy farok? Tényleg ennyire alacsonynak tűnnek az igényem?
Sőőőőt! Ha megkívánom még szophatnám is. Hát ez kész komolyan mondom....

Á, tuti hogy a Marsra való vagyok. Mert ha a földön ilyen pasik vannak, akkor inkább oda is költözöm végleg. :D 

3 hozzászólás |

Jajj neeee!
#8 (2016-03-04 08:38:38)

Egy másik oldalon kaptam ma ezt a levelet. Nos igen, idáig soha nem mennék el. Ráadásul mindezt az ország másik végéből. Nem éreztem semmiféle vágyat, hogy kapjam a cókmókom és menjek. Annál inkább azt, hogy "jajjjjézusom, meneküljünk!" Nem, ilyen játékba soha senkivel. Számomra egészen mást jelent a BDSM. Ez nagyon-nagyon túl van az én kemény határaimon! :)


..aki szép az reggel is szép!:-)
Érdekelsz, ismerkedjünk, cseréljünk képet, nem házasságot ajánlok, jó tanítód, mestered, urad, gazdád, Párod lennék, meghívlak hozzám igényes környezetbe, addig maradsz amíg jól érzed Magad,teljes ellátás, tekintsd bdsm iskolának, garantálom úgy fogsz távozni, hogy alig várod majd a következő alkalmat, az első:
Megérkezel, azonnal meztelenre vetkőzöl és bemész a fürdőbe, amíg mosdasz én nézlek és közben beszélgetünk, bármit kérdezhetsz, megbeszéljük a határaid stb.
Amikor elkészültél, Rád adom a bőr nyakörvet és a bőr derékszíjat az öltözéked minvégig ez lesz..
Rádcsatolom a pórázt és ettől kezdve azt csinálod amit mondok..
Lesz ott egy ketrec is, amibe magadtól fogsz majd önként bemenni négykézláb..
Ez egy 5x5cm-es fém négyzetrácsból készült minden oldala, pont akkora hogy beleférsz..
Alul 2cm vastag polifom, puha, hogy kényelmes legyen..
A hátsó oldala a fenekednél teljes egészben nyitható-zárható..
Elöl a fejednél van egy nyitható ablak, akkora, hogy pont kifér a fejed, ha akarom, szopatásra pl.
A ketrec szellős, kilátás jó, a melleidnél megkötözlek a rácshoz, hogy ne ficánkolj amikor hátulról a fenekedet 'kezelem'...
Várlak!

4 hozzászólás |

Kamu
#7 (2016-03-03 12:20:55)

Nos ma már ezt is megkaptam, kamu vagyok. :D Mert hogy nem szándékoztam az ismerkedés 2. mondatában a pontos centiket illetve a bugyimon belül lévő dolgok kinézetét megadni. Megjegyzem a méreteim fent vannak az adatlapon, amiből bárki leszűrheti hogy mi merre hány. Az meg, hogy a bugyimban mi van, csak arra tartozik, aki eljut odáig, hogy bejuthasson oda! :P 

Nos akkor legyek kamu. Ilyen áron örömmel vállalom. :D

(A fenébe, megint nyitva hagyták az állatkert ajtaját? :D ) 

3 hozzászólás |

Akkor BDSM vagy mégsem?
#6 (2016-03-02 19:27:25)

Hm, hát ez jó kérdés egy olyantól, aki a BDSM-ben lakik. :)

Azt gondolom a BDSM pont úgy nem a kőbe vésett szabályokról szól, ahogy a vanília sem. A lényeg pont úgy, mint minden más esetben, hogy mindketten jól érezzék magukat ebben a dologban. Ha vanília, akkor abban. Ha tantra akkor abban. Ha ESZO akkor abban. Ha BDSM akkor abban. Ha hol egyikben, hol másikban, talán az a legjobb, hiszen akkor van lehetősége az embernek a saját határait átlépni és megélni minden vágyát. 

Hogy miért is? 

Nem hiszek abba, hogy az ember csak egy féle dologra vágyik. A BDSM talán inkább kitágítása a lehetőségeknek, amiket ott belül bennünk dolgoztak, de nem értettük és nem tudtuk megélni. Mert a saját gátlásaink rabjai voltunk. A BDSM lehetőséget ad arra, hogy megtanuljuk levetkőzni minden gátlásunk, és olyan vágyakat éljünk meg, amikre általában a hagyományos szeretkezés nem ad lehetőséget. 

A BDSM világa is nagyjából millió színű. Ahogy mi emberek is mind mások vagyunk, más vágyakkal, álmokkal, igényekkel, pont ugyanilyen sokféle egy BDSM kapcsolat is. Van egy svédasztal hatalmas kínálattal, és mindenki azt veszi el belőle, ami neki ízlik. Épp ezért nincs két egyforma dom ahogy nincs két egyforma sub sem, és nincs két egyforma BDSM kapcsolat!

Sokszor megkapom, hogy én nem is domot keresek. :) Azért, mert öntudatos sub vagyok. :) Ez persze hülyeség, mert azt keresek. Azonban nyilvánvalóan nem azt a bizonyos férfit keresem, aki ezt mondja, mert az illető csak egy bármit teljesítő szajhára vágyik, és valójában nem subra! :) Nincs olyan, hogy minden subnak megfelel minden dom vagy fordítva. :) Más-más igények, elvárások, vágyak, amiket össze kell hangolni. 

A BDSM világában talán még fontosabb, hogy egyezzenek az igények, hogy meglegyen a tökéletes egymásra hangolódás. Hiszen itt a sub olyan mértékben átadja önmagát a domnak, ami mérhetetlen bizalom nélkül nem megy! Zárójelben jegyzem meg, hogy számomra többek között ezért sem képzelhető el ez egy érzelmi kapcsolat nélkül. Tudom, hogy vannak akik képesek anélkül is szeánszokra. Én azonban nem ilyen vagyok. Nálam alapkövetelmény, hogy legyen kapcsolat mögötte. Máshogy képtelen lennék olyan mértékben bízni a másikban, hogy átadjam önmagam, a lelkem és a testem használatra. 

Egy jó BDSM kapcsolatban a dom semmit sem tesz a subbal, amire ő - kimondva vagy kimondatlanul - ne vágyna! Ez rendkívül fontos! Ezért fontos mindent megbeszélni pontosan. A határokat persze folyamatosan igyekszik tágítani, azonban soha nem mehet tovább, mint ameddig ezt a sub engedi neki! És épp ezért egy ilyen jellegű kapcsolat a sub vágyairól is ugyanúgy szól, nem csak arról hogy a dom vágyai ki legyenek elégítve, bármennyire is ellentmondásosnak tűnik ez a dolog. Nyilván ideális esetben a dom és a sub vágyai találkoznak, és én csakis ilyen kapcsolatot tudok elképzelni. Egy BDSM kapcsolat kulcsszava a BIZALOM! Enélkül nincs semmi sem!

És igen, ez veszélyt is rejt! Hiszen ha a sub mazo, akkor a dom szadistáknál előfordulhat, hogy annyira belelovallják magukat, hogy esetleg nem veszik észre a sub jelzését. Ezért is tartom elengedhetetlennek az érzelmi kapcsolatot, hiszen ha érzelmek vannak mögötte, akkor még jobban figyel a subra a férfi, mert szereti. És persze a szabályok tisztázását minden körülmények között. Nyilvánvalóan következik az előzőekből, hogy egy ilyen kapcsolatot csakis olyan dommal szabad(na) létesíteni, aki rendkívül nagy önfegyelemmel rendelkezik, és tudja, mikor van az elég!

Számomra a BDSM nem kérdés. A mazo és a sub létem sem az. Azonban nem vagyok a nap 24 órájában egyik sem, csak és kizárólag a hálószobában, és csak akkor ha épp mindketten arra vágyunk. Ezért inkább ez is egyfajta fűszere a szeretkezésnek, ahogy a vanília, a tantra vagy az ESZO. Más-más érzékeket mozgat meg mindegyik, más-más élvezetet lehet elérni, akár más-más orgazmust is. 

Vannak nagyon kemény határaim, amikből nem engedek. Vannak lágy határok, amik talán tágíthatók, amik ott bent dolgoznak bennem, csak még nem tudom pontosan mennyire vagy milyen módon vágyom rá. A dom dolga, hogy ezt kiderítse, felfedezze.

És hogy a szexen kívül miért a BDSM? Mert az igazi dom olyan férfi, akire én vágyom. Intelligens (igen, BDSM-et nem lehet intelligencia nélkül művelni - azt pedig már csak dupla zárójelben írom, hogy szerintem az igazán jó szexhez egyébként is szükséges az intelligencia :) ), egyenes, határozott, céltudatos, megbízható, gondoskodó, figyelmes, maximalista, kitartó, a szava szentírás, felelősségteljes, érett gondolkodású. Egyszóval Férfi!
1 hozzászólás |

Perverz vagyok?! :)
#5 (2016-03-02 12:10:59)

Ezen az oldalon a nők úgy érezhetik magukat, mint egy húspiacon. Vagy egy "ingyen-puncit-azonnalra" katalógusban. Mert a férfiak 99 %-át nem érdekli, ki is vagy, hogy esetleg van agyad is, amit - minő borzalom - még használni is szoktál gondolkodásra. Őket csak a centik, a számok, a "katalógus kínálata" érdekli, a komplett és mindenre kiterjedő, aprólékos használati utasítással. Csak semmi erőfeszítés! Mindent készen akarnak kapni! 

Ó igen, tudom, jön a hülye duma, hogy szexpartnerkereső. Hááááát azért még az IQ nem ártana. A türelmi zónásokon kívül minimális az esélye, hogy ezek a férfiak olyan nőt találjanak, aki csak úgy egy füttyentésre az ágyába ugrik. Aztán meg jön a rinya, hogy "jajj nem lehet találni itt senkit sem". Így biztosan nem, ezt jobb ha felfogja végre a tisztelt társaság. Még ezen a helyen is meg kell dolgozni a nőkért. Mármint azokért, akiknek nem mindegy kivel...  ;) 

Mi izgat egy férfiban? Nagyon perverz vagyok.... az AGYA! Bizony, bizony! Ha van agya, és azt tudja használni, akkor a legfontosabb akadályt le is győzte. Nincs annál unalmasabb, amikor a beszélgetés semmiből sem áll, csak hogy "ezt csinálod?", "és azt csinálod?", és "én ezt csinálnám veled", meg "azt is csinálnám veled". A 3. ilyen mondat után tudom, hogy ez is kuka... Hogy is mondják? Szóval aki tud az csinálja és nem beszél róla. Én részemről nem beszélgetni szoktam róla... :P 

"A nő elsődleges erogén zónája az agya, bármit is állít a Cosmopolitan. Ha azt nem tudod felizgatni, akkor a büdös életbe nem kerülsz be a lába közé..."
Erre csak ennyi a véleményem: YESSSSSS!

Igen, mi nők általában így vagyunk összerakva. Tudom gáz konstrukció, de hát ez van, ezt kaptuk. :D Nem számok és centik izgatnak, nem az hogy beszélgetés közben végigkérdezik tőlünk, mit tehetnek meg velünk, sőt még csak egy farok fényképe sem izgatja a nők többségét. Az EMBER izgat, a FÉRFI! De az nagyon! 

Szóval ha úgy akarsz megszerezni egy nőt, hogy katalógusként tekintesz erre az oldalra, akkor felejtsd is el, nem fog menni! És senkit sem hat meg, hogy a farkad 25 centi és egész éjjel bírod (Cöcöcö..... :D ), ha közben annyira sem tiszteled a nőt akit meg akarsz kapni, hogy odafigyelj rá, hogy kíváncsi legyél rá. 

Légy Ember! Légy Férfi! Legyél kíváncsi arra a Nőre, akit el akarsz csábítani. Ha pedig ez nem megy, ha előbb érdekel mi van a bugyimban, mint a fejemben, akkor keresd fel a türelmi zónát, ahol a hölgyek némi ellenszolgáltatásért nem várják el azt, amit mi. Hogy azért fizetni kell? Nos ez egy ilyen világ. Mindennek ára van. Vagy a figyelmed, az időd, a befektetett energiád (esetleg az érzelmeid - jajjj már a szó is ijesztő :D ) az ára, vagy ha ilyen valutában nem akarsz fizetni, akkor ott a másik lehetőség a megfelelő helyen. Ilyen egyszerű ez kérem. :P 

5 hozzászólás |

Igazi Dom
#4 (2016-02-29 17:34:53)

Volt nekem egy Dom barátom. Volt több is, de most erről az egyről akarok beszélni. Szóval az illető olyan echte Dom, aki idejét sem tudja, mióta az, mert mindig is az volt. 

Nos ez az úriember megismerkedett egy subbal. Nagyon beindult rá, és össze is jött a dolog. Nagy volt a boldogság. Azonban nem sokáig tartott. Pár hónap múlva mondja nekem, hogy nem megy. Nem értettem miért, hiszen annyira jó volt minden. Mire azt mondja nekem:
- Tudod, túl engedelmes. Semmi izgalom nincs már benne. Bármit mondok arra bólogat. Bármit mondok, azt megcsinálja. Ennek így semmi értelme!

Hát igen... Ő egy igazi Dom, nem tescos, mint a legtöbb, akivel összefut errefelé az ember. Az igazi Dom élvezi a játékot, hogy a sub engedetlen, makacs, akaratos, öntörvényű. Élvezi újra és újra letörni az akaratát. Mert ez a lényeg. A játék! 

Nincs hozzászólás. |

Tescosdom.1
#3 (2016-02-28 09:09:09)

Egy beszélgetés, szerintem sok kommentet nem kell hozzá fűznöm. Csak annyit... ilyenkor mindig megjelenik lelki szemeim előtt, ahogy vörös fejjel ül a gép előtt és dühöng, és ettől mindig hangosan nevetnem kell. :)
Tudom, gonosz vagyok, de na.....


P: Dominans ferfi vagyok alazatos es engedelmes szuka ribancom keresem !
Én: értem
P: Uram a megszolitasom te szajha !
Én: vicces vagy
P: ez nem vic te kurva !
Én: te drága ember, olyan messze vagy te egy domtól, mint Makó Jeruzsálemtől
te csak egy akaratos hisztis pasi vagy
nevetséges
de legalább megnevettettél így kora reggel :D 
P: tudod orulok hogy van humorod !
az biztos hogy hamar lefagyna az arcodrol is a mosojod ha szemejes is ismernel te picsa !
Én: te kis tündibündi, neked nem vagyok sem kurva, sem picsa
az max a domomnak lehetek
P: es akkor nem irnal ijen ostobasagokat te budos kurva !
Én: te írsz marhaságokat
nagyon vicces vagy :D 
P: meg a legkiseb megalaztatasal is szembeszegulsz te szuka ?
Én: simán, sőt a legnagyobbal is
P: es meg te szolgalnal egy Domot !
Én. egy igazi domot talán igen, de egy ilyet mit te, soha
P: tudod nem vagy mas csak egy szamito szuka !
Én: és mire számítok te okostojás ? :D 
P: soha ne mond azt hogy soha sribanc !
semire se mert veled ojan lenne mit loval imatkozni !
igaz hogy meg azt nem probaltam de nem hiszem hogy sok erteme lenne !
Én: jól van, akkor nincs is értelme folytatni, igaz?
te csak egy felfújható guminőt keresel
na az meg nem én vagyok :D 
pááááááá

13 hozzászólás |

Érdekes cikk
#2 (2016-02-27 07:28:10)

Tegnap találkoztam ezzel a cikkel, ami nagyon sok igazságot tartalmaz. Épp ezért az a férfi, aki abban a tévhitben él, hogy egy sub pilláit rebegtetve, félénken és csendben, remegő szájszéllel egész nap arra vár, hogy végre "A Nagy Dom" vágyait lesse és teljesíthesse, az nem D/s kapcsolatra vágyik. Csupán egy nőre, egy akarat nélküli szajhára, akinek parancsolgathat, akit megalázhat. A kettő köszönő viszonyban sincs egymással. A BDSM egészen más!

Az igazi sub öntudatos, akaratos, önálló, erős nő! Az engedelmesség a dom tetteinek és viselkedésnek következtében történik meg, és nem parancsszóra! Nem fogsz készen kapni soha egy engedelmes, alázatos sub-ot, ezt a harcot neked kell megvívni vele, hogy azzá váljon számodra!
___

Miért szeretik az életben domináns nők, hogy szex közben felmossák velük a padlót?
 
Vagány, önfenntartó, karrierista nő. Az életének minden részét kontroll alatt tartja a kalóriáktól kezdve a pénztárcájáig, nem lesz Xné, hanem marad önmaga: a huszonegyedik századi modern nő portréja. Hűha, gondolnád, ez a csaj biztos domináns az ágyban. Nem. Nagyon nem. Azt is elmondjuk, miért.

Mert nem akar szex közben gondolkozni, csak érezni

Természetesen ezek a megállapítások nem vonatkoznak mindenkire, de nagyon sok nő valóban így érez. Napközben egy dolgozó nő leginkább a logikájával, kreativitásával és az eszével éri el a sikereit. Folyamatosan a kezében tartja a gyeplőt: egész nap hiperdurván koncentrál a feladataira és hatalmas szellemi energiát fektet a munkájába. Pontosan ezért, mikor vége a napnak, a felelősség gyeplőjét kiengedni a kezéből csodálatos felüdülés.

Mert ilyenkor azt szeretnék a nők, hogy ne az eszüket, hanem a testüket használják; hogy az érzékek felszabadulásával megszűnjön a gondolkodás, a szellemi felelősség és a döntéshozatali kényszer. Ez elképesztő szabadságot jelent: nem kell dönteni, irányítani, hanem csak hagyni, hogy valaki más a testét irányítsa – és mellette baromi izgató is, hogy csakis a testét, a nemiségét és a nyers szexuális éhségét engedheti szabadjára az aktus során.

Mert szexuálisan szabad és a szociális komfortzónán kívül gondolkozik 

A modern nő modernsége nem csak abból áll, hogy nem a lábosban rotyogó ebédet kavargatja a férjurának, majd varrogat kicsit (modern fordításban: facebookozik), viszont dolgozik, önálló jövedelemmel és egzisztenciával rendelkezik. Hanem abból, hogy szabadon rendelkezik az életének minden szegmense fölött, beleértve a saját szexualitását is.

A döntési jog totális szabadsága pedig magában foglalja azt, hogy kipróbálja a társadalom által gyakran extrémnek, veszélyesnek vagy egyáltalán nem helyénvalónak tartott szexjátékokat. És be meri vallani magának, hogy annak ellenére, hogy a hétköznapjaiban szereti a kezében tartani a dolgokat, az ágyban szereti, imádja, és felpörgeti, ha uralkodnak rajta, megalázzák és olykor egy darab húsként bánnak vele. Mert a társadalmi egyenrangúság nagyon nem egyenlő a nyersen előtörő szexuális szerepekkel; csak egy magabiztos nő tud úgy dönteni teljes magabiztossággal, hogy szereti, ha ő van alul.

Mert totálisan bízik a partnerében

A domináns-szubmisszív szerepek és játékok nem működnek a két fél teljes és kölcsönös bizalma nélkül. Mivel ezek a játékok mind a testet, a szellemet és a lelket is hatalmas és veszélyes nyomás alá tudják helyezni. A szubmisszív beállítottság egy, az életben domináns nőben elég paradox jellegű: egyszerre szereti és igényli is, hogy keményen bánjanak vele az ágyban, miközben belül mégis meccsel magában, hogy mennyi mindent enged meg az adott férfinak.

De ez a meccs csak a fejében történik és amúgy sokszorosan hozzátesz a felajzottságához: a saját teste fölötti kontrollról való teljes lemondás (például mozdulatlanra kikötik, parancsokat és utasításokat teljesít, engedi, hogy megalázó dolgokat tegyenek vele, azaz: használatba adja a testét a férfinak) iszonyatosan erotikus. De ezek a kemény játékok nem működnek bizalom nélkül: nem adná oda egy nő mindenkinek így a testét és nem is tudna ennyire elmerülni a nyers, vadállatias ösztönöket felszabadító szexualitásban; ehhez totális bizalom kell a két partner között.

Mert nem érzi, hogy a vágyai szégyenletesek lennének

Nagyon sokan nem merik bevallani maguknak ezeket a fantáziákat és egy életet leélnek úgy, hogy az egyenrangú szex komfortzónáján belül unottan dobolnak valami langyos kamatyolás közben az ágy szélén és azt várják, mikor lesz már vége. Egy magabiztos nő előbb beismeri magának, hogy az ágyban szubmisszív, mint egy, az életében döntésképtelen, szolgalelkű és törékeny akaratú nő. Akikről mellesleg mindenki sokkal előbb gondolná, hogy ‘na itt ez az esetlen kiscsaj, biztos azt akarja, hogy egy férfi jól a falhozbassza‘ – és pont, hogy nem. Ezek a nők inkább védelmet, gyengédséget és melegséget keresnek a szexben – míg az életben domináns nők akarják, hogy kiszolgáltatottak lehessenek az ágyban, önként vállalják a ‘szolgaságot’ és azt, hogy feltöröljék velük egy kemény szex közben a padlót.

És ha ezek után azt gondolod, hogy minden pornófilm igaz,
akkor nagyon tévedsz. Tényleg rengeteg nő akarja, hogy egy férfi játékszere lehessen az ágyban; de ennek a feladásnak a hálája az, hogy döbbenetes, földrengésszerű orgazmusokat él át. Míg a normál pornóban a női orgazmus kábé kereshetetlen kategória, addig amúgy a szado-mazo, BDSM pornóban a nők túlnyomó része elélvez. A test (és az elme) agresszív, lágy, megalázó, fájdalmas, kéjes stimulálásai minden érzéket felpörgetnek, a domináns szerepe pedig az, hogy áldozatának kihasználása és gyötrése mellett juttassa fel a legmagasabb csúcsokig.

Tehát a válasz a címben feltett kérdésre: azért akarják az életben domináns nők, hogy szex közben felmossák velük a padlót, mert a dolog abszurd módján ezek a nők ugyanannyira kontroll alatt tartják a szexuális életüket is, mint a dolgos hétköznapokat. Tudatos döntésük a kontrollvesztés, a testük játékszerként való átadása: számukra a szex nem egy átlagos és kellemes aktus, hanem ugyanúgy a határaik feszegetése és a személyiségük másik, elemien szubmisszív felének teljes kibontakoztatása. Úgyhogy ha legközelebb egy magabiztos, karrierista nőhöz közeledsz, ne gondold, hogy ő szeret feltétlenül felül lenni az ágyban.

http://globalisvilag.com/2016/02/26/miert-szeretik-az-eletben-dominans-nok-hogy-szex-kozben-felmossak-veluk-a-padlot/

Nincs hozzászólás. |

A kezdetektől máig
#1 (2016-02-26 12:21:57)

Nem tudom megmondani, hogy pontosan mikor kezdődött. Azt tudom, hogy valami mindig dolgozott ott belül, csak nem értettem, nem tudtam hova tenni. Mindig imádtam a szexet. A JÓ szexet! És hogy mi volt a jó szex? Akkoriban nagyon szerettem a hosszan elnyújtott, nagyon gyengéd, tantrikus szeretkezéseket (ma is imádom). De azért mást sem vetettem meg. :) Mindig igyekeztem a saját határaimon belül mozogva nyitottnak lenni, és nem is volt gond.

A válásom után beleugrottam egy kapcsolatba, és akkor kezdett valami derengeni. Mert az új férfi határozott és irányító típus volt. És rájöttem, hogy én ezt szeretem! Hogy korábban is mindig azt szerettem, ha ezt éreztem. Idővel vége lett a kapcsolatnak. De közben egyre jobban kikristályosodott, én mit is akarok. Így, amikor feljöttem ide, már más szemmel keresgéltem. És elkezdtem bdsm fórumokat, blogokat olvasni. 

Az egyikben olvastam a blogom elején szereplő leírás. Na az volt a megvilágosodás, az AHA-élmény. Akkor került minden a helyére bennem. Rögtön tudtam én ki vagyok, és hova tartozom. Megértettem, miért kedveltem mindig, ha erős, határozott férfi volt a párom, miért szerettem, ha lefogta a kezem, miért izgatott a fájdalom, stb. 

És átregisztráltam a bdsm negyedbe. Akkor még nem tudtam sokat a dologról, csak érzéseim voltak. Viszont érdekelt minden, ezért nagyon sokat olvastam és beszélgettem sokat tapasztalt domokkal. A kép pedig egyre tisztult. Lassan mindent megértettem és már azt is tudtam, én milyen sub vagyok és milyen dom-ra van szükségem. Ennek 4 éve, és még ma is azt gondolom: ez az én otthonom. 

Innen már egyenes volt az út. Sok-sok-sok tescosdom illetve számomra nem megfelelő dom próbálkozott, de végig éreztem, hogy nem, nem ők azok. Míg egy nap eljött Ő. És már az első pillanatban tudtuk mindketten: egymásnak vagyunk teremtve. Mesébe illő időt töltöttünk együtt. Sajnos vége kellett legyen, mégis minden pillanat megérte. 

És most újra itt. Bízom benne, hogy sikerül rám találnia annak az egyetlen egy dom-nak, akivel megvan az a bizonyos egymásra kattanás. Amíg ezt nem érzem, és ő nem érzi ugyanezt, addig nem mondok igent senkinek. Nem fogok „próbálni”, nincs értelme. Tudom kit-mit keresek, és tudni fogom amikor eljön, hogy Ő az. Mert semmit sem csinálok, amiről nem érzem, hogy IGEN, ezt AKAROM minden egyes idegszálammal!


5 hozzászólás |

[1-30] [31-60] [61-89]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.