Simple vásárlói tájékoztatóNyuszi, aki nem is annyira nyuszi…

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)

"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül.

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”
Arc a múltból
#36 (2016-04-16 12:58:08)

Sok-sok éve ismertük meg egymást itt Lilavárosban. Még akkor amikor legelőször jöttem fel ide. És szerelem volt az első pillanattól. Voltak nagyon intenzív időszakaink, és voltak csendesebbek. De sajnos a kapcsolatunk nem teljesedhetett be teljesen. Mégis az élet újra meg újra egymás útjába sodort minket, de minden alkalommal csak egy rövidebb ideig voltunk együtt. Viszont ezek az időszakok mindig nagyon intenzívek és mély nyomokat hagytak bennem és benne. 

Most újra rámtalált itt. Már jött is az sms: megint ero? Aztán felvett kedvencének. Nem tudtam, hogy ő az, hiszen új a regisztrációja. Ezért megkérdeztem, hogy minek köszönhetem ez a kedvencelést? Jött a válasz egy fénykép kíséretében:
"annak,hogy egy gyönyörü perverz dög vagy...:-D"

Ez soha nem fog elmúlni. Ez olyan ami végig fogja kísérteni az életem. Nem tudok rá haragudni azért, mert így alakultak a dolgok. Megtanultam együtt élni ezzel az érzéssel, amit bennem hagyott, de ahányszor újra felbukkan, annyiszor újra megdobban a szívem. Ez a sorsom, ez a sorsunk... :pirul: 

3 hozzászólás |

Kósza numera
#35 (2016-04-15 16:43:01)

Az illető 6 éve vadászik Lilavárosban. Sok éve rám is rámtalált, de már akkor sem tudott rávenni semmire sem. Most újra megtalált. Én nem mondtam, hogy tudom ki ő, hiszen az esetek 99 %-ában nem emlékeznek már arra sem a férfiak, ha egy hete beszéltünk. :)

Szia-szia után kb. azonnal

F: hogy tetszek talalkoznal?
(Itt kattintottam rá a képére, és ismertem meg, hogy igen, már beszélgettünk. Egy tipikus szépfiú, akiért a tizenéves lányok cikcakban pisilnek. Mondom a tizenévesek! Nem a felnőtt nők!)
É: nem ismerlek
F: en se teged de lenne kedvem kenyeztetni ha szereted
(Na hát gyorsan eljutottunk a célhoz. Csak hát nálam ez ugye nem működik. :D )
É: köszönöm de lemondok róla
F: miert?
É: nem ismerlek, ennyi beszélgetés után nem találkozom
F: voltal mar igy fiatalabbal?
(Opsz, a taktika, amiről azt hiszik a fiatal pasik, hogy minden 40 feletti nő ész nélkül ugrik: fiatal pasi vagyok, akarlak, hát tuti meg is dughatlak. Nem-nem kicsihuszár! Ez sem működik!)
É: hogy így?
F: hat sexeltel fiatalabbal?
É: előfordult
(Ha normális férfi volt, ha nem durrbele módon közelített, ha..., ha..., ha.... akkor igen. Egyébiránt ebben nincs semmi rendkívüli, miután a legutóbbi két kapcsolatom 10 és 8 évvel volt fiatalabb nálam. Viszont érett gondolkodású férfiak voltak, pl. veled ellentétben.)
F: egyeudl laksz?
É: nem
F: nalam tudnank talalkozni
(Ó de rendes, akkor azonnal öltözzek, és máris álljak rendelkezésre!)
voltal mostanaba valakivel?
(Közöd kishuszár? Jaaaa tudom már, azt hiszed annyira ki vagyok éhezve, hogy ész nélkül rohanok hozzád. :D Hát nem jött be!)
É: elmondom mi a helyzet: nem tudod milyen vagyok, fogalmad sincs egyáltalán tetszenék-e neked vagy sem, ennek ellenére egy szia után szexelni akarsz, nos azt hiszem elmondhatjuk, hogy egy kóbor numerára hajtasz :) 
F: regebben beszeltunk valamennyire emlekszem rad
mutattal kepet
(Ó, és emlékszik! Na de várjunk csak, tuti hogy arra nem emlékszik, hogy hogy nézek ki. :) Max. arra, hogy egy duci nő vagyok.)
É: és régebben sem mentem bele ebbe, akkor biztosan arra is emlékszel :) 
F: lehet
arra nem emleksszem
(Hm, hát igen, a 6 év alatt nyilván annyi nőt dugott meg, hogy a tizedére sem emlékszik. Valóban nagyon becsülhette azokat a nőket...)
É: biztos, én emlékszem :) 

Na és innentől se kép, se hang. Hát igen, megint nem jött össze, "egy 40 feletti duci nő, tuti bedől nekem és azonnal kapok szexet" című történet. Majd elmorzsolok egy könnycseppet! :D

18 hozzászólás |

Szemezgetés 1.
#34 (2016-04-15 14:41:26)

Régi irományaim között szemezgettem. Anno, amikor még csak tapogatóztam a BDSM világában. Vannak gyöngyszemek, amiket azóta is szeretek. Ez az egyik ilyen.
_____

Egy Dom adatlapja, mely úgy gondolom sokmindent rejt, ami ennek a világnak a belső megéléséről szól.

Könyvet lehetne írni arról az egy pillantásról, ami két személy közt esik meg abban a pillanatban, mikor a tekintetük találkozik akkor...
Akkor, amikor a nő érzi, hogy bármit megadna a férfiért.
Akkor, amikor a férfi érzi, hogy bármit megadna a nőért.
Akkor, mikor a nő hever a férfi lábainál, onnan felpillantva találkozik tekintetük.
Akkor, mikor a nő a válla felett visszanéz a neki gyönyört okozóra. 
Amikor behódol, amikor végképp az enyém, és megtesz mindent, egész lényében bizseregve.

Egy pillantásban benne van minden, tisztelet, csodálat, elismerés, bujaság, vágyakozás, akarás, őszinte vonzalom... Amikor a kifelé láttatott kis királylány átváltozik ,egy őrült kis ribanccá, de csak nekem. Másképp értelmetlenné válik minden!

Nekem szükségem van erre egy kapcsolatban. Erre a pillantásra. Ami nem egy nap eredménye. Ez soha sem egy nap. De az az egy nap is fontos, mert az a kezdet. Kezdete valaminek, ahonnan talán nincs visszaút.

Ezt a pillantást keresem itt. Mert egy idő után szerintem mindenkinél eljön a pillanat, amikor valami "magasabb" szintre vágyik az érzelmek terén. Amikor a nő átadja magát, átengedi lényét, átengedi a teste feletti irányítást, mikor kiteríti lapjait, a lelke legmélyebb vágyait tárja a férfi elé, amit vágyakozással telve tesz, mert tudja, hogy tőle akarja azt az érzést amit csak Ő adhat neki, amikor megbízik benne annyira, hogy átengedje teljes elméjét, mikor már remegő térdekkel és áhítattal várja az érintést, ami nem biztos, hogy simogatásként érkezik. Ez már egy magasabb érzelmi síkot képvisel számomra, mint egy szimpla kapcsolat.

Ezt a kapcsolatot keresem. Nem kezdőként. De eljött az idő amikor a keresgélés lehetőségei korlátozottak szerény társadalmunkban. Itt talán koncentráltabban vannak azok a Hölgyek, akik tudják is, hogy milyen az amiről fentebb írtam. Voltak Isteni Hölgyek akikkel, meglehetősen mozgalmas, élvezetdús, "kettős" életet éltem, de ezt már szeretném feledni. Talán most kezd lenyugodni az oroszlán :-) . Egy Nő, kell : A NŐ! 

.....

A "Nőt" keresem. 
Aki tudja is, hogy mit akar, nem csak sodródik. Aki már tudja, hogy mit-miért... Aki tud viselkedni, aki el tudja választani, hogy mit lehet és mit nem, főleg a húzósabb helyeken. Akire ha rápillantok, akkor rosszul érezzem magam, ha azonnal nem húzhatom magamhoz (persze, ezt neki nem kell tudni). Aki lehet egy kis királynő aki be is tartja az etikettet, míg nem vagyunk otthon, de ha átléptük a küszöböt kijöhet belőle a kis ribanc, de kurvákra nincs szükségem!... Nem feltétlenül kell keményen mazónak vagy full subnak lennie, de az irány az adott, a lehetőséggel együtt. Mindenki más! Mindenki csiszolódik mindenkihez, a vágyainak és gátlásainak megfelelően. Aki tud bújós cica is lenni aki odabújik, és csodálattal nézi, hogy nem veszem kezelésbe azonnal. De ami késik, az nem múlik. Néha jól esik csak összebújni, hogy míg Ő megpihen, addig én már fejben elterveztem mindent és csak a megfelelő pillanatra vágyom. Arra a bizonyos pillantásra... Hisz mindig a legmélyebb folyók folynak a legsimább felszínnel, hogy aztán mindent elsöpörve tépjék szét a gátjaikat.
Az én számat biztos nem fogják elhagyni - Jelentkezz szolgálatra, meg Térdre, szolga ... mondatok... Csak jót nevetek rajtuk... Ellenben, ha működik az a Pillantás, akkor lehet az igen, hogy: Édesem, gyere ide, hadd érezzem a szád, térdelje le szépen ide elém... Hogy ez hajhúzással, vagy lenyomással történik, az már a Hölgy vérmérsékletétől is függ. Ne csodálkozzon, ha főzőcskézés közben mögé állok, hisz ez természetes nálam. Egy szoknyában tüsténkedő nő, főleg ha számít a reakcióra és nem véletlen öltözik a párja ízlése szerint, az ne lepődjön meg ha belemarkolnak a popsijába, is ... Sokkal több működik agyban, mint fizikailag. Nekem intelligens Hölgyre van szükségem, nem egy buta tyúkra! Az alázat ás alázás agyban dől el. Ez a fontos, hogy tudjam, ki hol áll. És itt jön megint az a Pillantás, a mindent megadó pillantás, amiben már minden benne van.
Bejelöltem izgatónak az -alázást- is, de mint írom, nem biztos, hogy ezt fizikai síkon is véghez kell vinni, az akaratom érvényre jutásához. De ha a Hölgy, csak úgy működik, nem zárkózom el előle teljesen, de nem ez ami vonz... 

Attól, hogy sub és Dom a kapcsolat alapfelállása, még nem jelenti azt automatikusan, hogy én ne szeretnék kényeztetni. Minden téren... Akár masszírozással, simogatással, akár eszközökkel, vagy egyszerűen csak A Pillantással, mikor csillog a harisnya a pici lábakon, ha kifesthetem az édes lábikóin a körmeit, és ő figyeli ténykedésem, ha végigkarmolja hátsóm a szép körmeivel, vagy ha sexyn felöltözik a Kedves és elismerem gyönyörűségét... Gyengéim a fehérneműk látványa, ahogy tudja viselni az igazi Nő, és érintésükkel remegteti meg a testem. A gyönyörű női testen, a combfixek, tűsarkúak elengedhetetlenek. Mellyekkel simogat, vagy aktívan kényeztet... Harisnyatartók, cicitartók, fűzők és természetesen csak szoknya... A nadrágot majd hordom én. :-)
Emberek vagyunk. Én is! Egy Férfinak is lehetnek gyenge pillanatai... Ezt fogadjuk el. Nem dohányzom, de nem nagy baj, ha Te igen, csak tartsd észben, hogy én nem. Nem kávézom, nem iszom, csak a teázás maradt meg szenvedélynek. A természetjárás, kirándulás, hajózás, kenuzás, az állatok szeretete és tartása számomra létforma, a humor, jókedv, nevetés elengedhetetlen. Természetesen emellett a Tanítás, és oktatás ami a legjobb időtöltés (azon kívül :-) )és a rendszeres elfoglaltság, hogy én is tanuljak viszont a tanulóimtól, mert ez oda-vissza játszik. Szeretek tanítani! De én is képzem magam folyamatosan.

Összefoglalva, keresem azt: A Pillantást...

Hölgyeim, ha felkeltette érdeklődésüket az általam írt sorok, akkor kérem, nyugodtan írjanak. Válaszolni fogok mindenkinek! 
Ma már szerintem teljesen rendben van, ha a Hölgy kezdeményez.
Talán így hamarabb egymásra találhatunk, hisz nem tudom mindenki lapját megnézni... Talán sosem találkoznának gondolataink, ha nem írna...
____

Őszintén megmondom, ez az a bemutatkozás, amitől bizony elindul a vezérhangya... és nem csak a fejben. :-)

3 hozzászólás |

Nyílt válasz egy levélre
#33 (2016-04-14 09:50:33)

Alighogy megjelent az előző írásom, máris levelet kaptam. Miután az "úriember" volt olyan bátor és levelet írt nekem, majd azonnal letiltott, így itt válaszolok:

Kedves gec..ő69 (nem ez a teljes neve az illetőnek)! 

Köszönöm szívhezszóló leveledet, azonban szeretnélek megkérni, hogy ilyen stílussal ne oszd az észt, amiből a leveled alapján neked nem jutott túl sok. Ahogy nyilván dinnyeföld sem. :) 

Ha az általam írottak nem érintettek volna téged, nyilván simán átlépsz rajta, és nem érzel ellenállhatatlan vágyat, hogy megmondd nekem a tutit. De érintettek, hiszen te is egy vagy az írásomban említett gerinctelen PP-k közül. Ezek után nem tudok mást, csupán gratulálni rendkívüli "bátorságodhoz", hogy volt merszed megírni a levelet, majd hogy nehogy válaszoljak neked, letiltani. Szép teljesítmény! :D 

5 hozzászólás |

Vér a pucában?
#32 (2016-04-14 07:49:42)

Rámír vagy chat-re hív egy férfi, hogy meg akar ismerni. Túlvagyunk az első körökön, amiből kiderül, hogy talán nem egy ősbunkó, hanem akár még értelmesen is lehet vele kommunikálni. Ő hangoztatja, hogy de mindenáron meg akar ismerni. Gyakori, hogy a 30-as évei elején jár, ami nekem már necces, de győzköd, hogy azért ismerjem meg. Rendben van, én ennek az útjába akadályt nem gördítek. Tisztázzuk a fontos kérdéseket, úgy tűnik minden oké. 
Azonban történik valami! Nekem dolgom van, nyilván nem tudok mindig itt lenni, így ki kell lépnem. Ezt nem teszem meg szó nélkül (kivéve ha a net szórakozik velem és kidob), tehát mondom, hogy "bocsi de most muszáj mennem, viszont örömmel folytatnám veled az ismerkedést", vagy "bocsi most mennem kell, de itt az email-om, itt jobban elérsz". És mi történik? SEMMI! Igen, a nagy ismerkedési hév egy alkalomra tartott ki. 

A másik, szintén nem egyedi eset, hogy ismerkedünk, beszélgetünk már egy ideje, akár 1-2 hete. Minden nap beszélgetünk és úgy tűnik minden szuper. Aztán egyik nap illa berek, nádak erek, már nem jelentkezik. Én udvarias és jóhiszemű :D lány révén rákérdezek, hogy minden rendben van-e? Van amikor van válasz, van amikor nincs. Persze tudom, hogy ez ilyenkor már halott ügy, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e annyi vér a pucájában, hogy megmondja: bocs, de mégsem. Hát nincs ennyi vér egyikben sem. :D

Én azt tartom korrektnek, tehát ha nem az illetőt keresem, akkor megmondanom. Minek fussunk felesleges köröket? Soha nem tűnök el szó nélkül, nem szívódok fel. Valamiért viszont ez a másik oldalra ez az egyenesség nagyon ritkán jellemző. 

Persze tudom, ilyenkor jön a duma, hogy de ez egy olyan oldal... Milyen oldal? Az Puhapöcsök Gyülekező Oldala? Ahol az alapvető udvariassági és emberi normákat sem lehet betartani? Ahol egy döntést nem lehet felvállalni? Mert ez nagyon úgy tűnik, hogy így van. 

Jól ismerem az oldalt, sok éve vagyok visszajáró vendég itt. Sokmindenen átmentem már, így illúzióim nincsenek. És mindig voltak itt bunkók, és voltak normálisak is. Szóval meglepetésként nem ér. Csak elgondolkodtatott, hogy milyen emberek azok, akikben ennyi tartás és gerinc sincs. Hát mit mondjak, nem szeretnék a köreikbe tartozni. :)

2 hozzászólás |

Lopás
#31 (2016-04-13 05:57:14)

Korábban írtam itt egy blogot "Elsőre miért nem?" címmel. Melynek tartalmát egy "kedves" írástúltengési kényszerben szenvedő pasi volt olyan szíves szó szerint kimásolni és egy fórumba bemásolni. Egy olyan fórumba, amihez az írásomnak semmi köze. Kértem szépen őt is és a fórum tulajdonosát is, hogy ezt távolítsák el onnan. Az írás az én szellemi termékem, annak használatához nem adtam engedélyt! Nem távolították el. Végül a moderátorok segítségével törlésre került onnan. Azonban ma újra ott van, mégpedig feltűzött posztként. 

Nos az egyrészt hízelgő, hogy ennyire jó az írásom, hogy mindenáron meg kell jelentetni. Azonban az, hogy ezt úgy teszi meg bárki is, hogy ehhez engedélyt nem kért, és a forrást nem jelöl meg, az már lopás, plágium. Hát ide jutottunk. Olyan "nagy" ember lettem, hogy megéri lopni tőlem?!?! :D Én javaslom annak a két embernek (a fórum tulajdonosának és az írásom kimásolójának), aki úgy gondolja ennyire értékesek a gondolataim, hogy írjanak maguk is, aztán azt osztogassák meg úton útfélen. Ja, hogy olyat nem tudnak írni, amit érdemes lenne? Ez nem az én szegénységi bizonyítványom, hanem az övék. :) 

A dolgot ismét jelentettem a moderátornak, akinek szeretném megköszönni, hogy közben járt, és törölte az írásom abból a fórumból! :) 

3 hozzászólás |

Van mááásik!
#30 (2016-04-11 07:37:23)

Ez a mai világ mottója: van mááásik!

Minden rövid lejáratra készül: a telefonok, a számítógépek, a háztartási gépek, minden műszaki termék, az autók, a bútorok, az eszközök, de szinte minden, amit használunk, ami az életünk része. Használjuk pár évig, aztán elromlik, nem javítják mert a javítás többe kerülne mint egy új, vagy nem is lehet javítani mert olyan silány anyagból készült, ezért eldobják és jön az új! Vagy egyszerűen megunják, nem becsülik, hogy megbízhatóan és jól szolgált évekig és még évekig szolgálná őket. Nem, az új kell!

Az új! Az ígéret csodájával, hogy ez most ÚJ, ez szép, ez modern, ez másik, ez jó lesz, ez működni fog, ezzel minden újra rendben lesz...

De eltelik pár év, és az új is már régi lesz, használt és kopott és idővel már nem csillog újként vagy elromlik... És eldobják.

Örök körforgás. Egyre több az elromlott vagy csak megunt régi dolog, a szeméthegy nő, míg ellep minket.

És ez zajlik az emberi kapcsolatok terén is: van mááásik! Nem harcolnak azért, akiért egykor a csillagokat is lehozták volna, inkább nyíltan vagy titokban de lecserélik. Egy újra. Akit aztán idővel szintén megunnak. És lecserélik. Mert az internet világa olyan lehetőségeket nyitott meg, amikről 20 éve még csak álmodtak az emberek. 

Közben az emberek önmaguk körül keringenek és keresnek valamit, sokszor maguk sem tudják pontosan mit. Csak valamit... Az újat, az érdekeset, az izgalmat, a csillogást. És elfelejtik a valódi értékeket: az érzéseket, a törődést, a figyelmet, a tiszteletet, a kitartást, a küzdeni tudást, az emberséget, a szavahihetőséget, a gerincességet, a szeretetet. Valójában azonban keresik önmagukat... De a nagy zűrzavarban, a lehetőségek csillogó végtelenjében nem találják. Nem állnak meg, hogy átgondolják, mire is van valójában szükségük, mert attól félnek, akkor lemaradnak valamiről vagy valamikről. Egy lehetőségről, egy újról... 

És közben elfelejtenek embernek lenni. Elfelejtik, hogy amit keresnek, az könnyen lehet, hogy már megvan nekik. Csak le kéne kicsit porolni, törődni vele, odafigyelni rá. Törődés nélkül minden tönkremegy, törődéssel viszont az élettartama szinte végtelen. 

És elfelejtik, hogy mindaddig amíg bennük ott belül nincs rend és béke, addig ugyanezeket a köröket fogják futni újra és újra és újra. Az eredmény pedig állandó elégedetlenség. Hiszen amit önmagukban kellene megtalálni, azt nem lehet kívülről megkapni, csak onnan belülről... 

Emberi droidokká válnak, akik beálltak a "van mááásik" sorába. Hiszen minden és mindenki lecserélhető, nincs pótolhatatlan. De közben az úton ott vannak elszórva a régi érzések kidobott maradékai. Az okozott fájdalmak, a megtört szívek. És ezen taposva mennek tovább, mert az új izgalma, csillogása túl csábító.

De ha az új annyira olcsón megkapható, hogy nem érdemes a régire már áldozni, akkor valóban megéri? Megéri egy megbízható, szilárd bár talán már nem olyan csillogó, évek alatt kicsit talán megfakult, de értékes kapcsolatot lecserélni egy jóval értéktelenebb újra? Hol vannak az igazi értékek? Hol vannak az emberi értékek? Valóban beáldozzuk az "occsó" vacakért?

Tudom, én a letűnt korok itt felejtett darabja vagyok. Aki még hisz az értékekben, hisz az Emberben. Aki nem hiszi azt, hogy a pillanatnyi álboldogság megéri feláldozni a valódit. Aki hisz abban, hogy amit meg lehet javítani, azt meg kell javítani. De hisz abban, hogy nincs egyedül ezzel a világon. Hogy bár az újért rajongók, az értékválságban szenvedők, a "mert megérdemlem" zombitársadalma sok embert bedarált, akik szeretik hangosan követelni, ami "jár" nekik, mégis ott van a csendes tömeg, aki még hisz abban, hogy nem mindent kell eldobni, ami régi, ami esetleg elromlott. Hogy lehet ezt másként csinálni. Emberként! 

9 hozzászólás |

Ifjú titán
#29 (2016-04-10 07:07:19)

Na ezen ma reggel jót mosolyogtam. 
Az illető 28 éves és persze nem a közelemben lakik, a profilképe egy boxer alsóban. Nem az a feszes ami megfelelő testen nagyon is szexi és beindítja a fantáziát :pirul: , hanem a kényelmesebb típus, amitől nekem még az életkedvem is elmegy, nemhogy a vágyam. :D 

F: szia draga
kicsit fiatalabb vagyok mint az elképzelesed
É: szia
F: ahogy olvasom
É: jóval fiatalabb
F: es az baj kulonben????
szerinted nem tudom azt adni amit szeretnel
É: szerinted én mit szeretnék? :) 
F: mint elhanyagolt nő? valaki jol megdugjon vagy???
É: hát nem nyert :D 
F: nem vagy elhanyagolva?????
É: hogy vagyok-e vagy sem, mert semmi köze ahhoz, hogy mit szeretnék :) 
F: ebben igazad van de ha össze keverednénk
É: mi lenne akkor?
F: lehet kellemeset csalodnal bennem......
É: éspedig?
F: amugy jo no vagy vagy tartod magad
(mindezt fénykép nélkül... ááá kicsit sem átlátszó :D )
jol meg raknam a feneked
de nem am megijedsz
É: meg kéne ijednem?
F: ha bele mernel menni a kalandba
szemeid nem erről arulkodnak
batorka lennel???
É: hogy mi lennék?
F: velem kapcsolatba oda engednel e a baszatlan puncidhoz
É: nem tudod baszatlan-e vagy sem :D 
de miért tennék ilyet?
F: mert ilyenkor rad talaltam amugy fuggetlen vagy ??
É: az vagyok, de miért is fontos ez?
F: mert növeli az eselyeimet hogy kivetelt tehess velem
felcsigaztam különben az érdeklödésedet???
(napeeeerszeeee :D nem érezhető? :D )
É: miért tennék kivételt szerinted?
F: mert kiváncsi vagy rám::::::
É: szerinted kíváncsi vagyok rád? :) 
F: akkor mar reg leraztal volna vagy????
baszom a fantaziadat
É: ahhoz ennél egy pöttyet több kéne :D 
F: basznam inkabb a segjukad
É: hát nem fogod...
F: miközben belemarkolok a hajadba
szereted különben???
É: nem hinném hogy számít :) 
F: dehogynem
biztos felcsigaz
É: mi?
F: elnaspangolnam a feneked
É: hát ez sem nyert :) 
F: de azert a szadba bele verhetem
É: közel 100 km-ről oda vered ahova akarod :D 
F: onnan is bele találnek mert ahogy tapasztalom van akkora
É: tiszta szerencse :)
F: nagyra nyitod bele is fer
mit szolsz hozza edesem
É: szóhoz sem jutok :D
F: fogsz jutni
É: csak a pontosítás érdekében, hogy is gondoltad te ezt?
F: szivesen eltöltenek nalad egy estet
É: ó tehát te úgy gondoltad, hogy eljössz hozzám, én vendégül látlak és megdugsz?
F: mondjuk 5 letnek nem rossz............
gondold el egy napig csak kurnank
É: vagy akkor hogyan gondoltad? :) 
F: igy ahogy irtad eluatzok hozzad felveszed a szexi rucidat felmegyünk hozzad veszünk egy ket pezsgőt es baszlak mint egy ahogy akarod
É: milyen remek program :D 
F: baszunk mint a nyulak....
spriccelni fog a puncid
É: ahhaaaa
mert én erre vágyom, igaz? :D 
F: hat van ilyen vagyad is sztem
megvalositható ?????
É: hm, nem tudom, én nem emlékszem, hogy mondtam volna olyat, hogy jöhetsz hozzám :) 
F: meg nem mondat de hajlasz rááá
É: és ezt miből következtetted ki?
F: szavaidból....
É: melyik szavaimból?
F: gondold el szadba tennem a farkamat orakon kersztül levegő utan kapkodnal
É: elgondoltam...
F: kapsz meg levegőt
É: fenomenális élmény :D
F: lesz???
É: nem lesz
F: ha erdekel itt megtalsz
miert nem???
É: idézek, jó?
Akkor első körben címszavakban: - nem csak szex, kapcsolat is - nem titkos, nem szerető, nem alkalmi, nem laza
F: jo de ha meg gndolod...

Pfu, hát ez egy hosszú menet volt, és még mindig nem érti... :D

12 hozzászólás |

Seggfej?
#28 (2016-04-09 05:43:04)

Egy gondolatébresztő írásba futottam bele, amit elolvasva úgy éreztem, nagyon is igaz minden szava. Érdemes elolvasni szerintem. Főként, hogy az írás szerzője egy férfi! :)
Az eredeti oldalon vannak hozzászólások is, amik szintén érdekesek. 
___

*Minden férfi seggfej – mert aki nem seggfej, az nem férfi
*
Hová tűntek az udvarias, előzékeny, figyelmes férfiak? – hangzik el gyakran a költői kérdésként feltett panasz azoknak a nőknek a szájából, akik már sokat szenvedtek seggfejek miatt. Sokan vannak.

Miért nem kell a kedves, normális férfi a nőknek, miért a seggfejekre buknak? – panaszkodnak azok a férfiak, akik úgy érzik, a fenti tulajdonságok megvannak bennük, mégsem sikeresek a nőknél. Ők is sokan vannak.

És amikor ez a téma felmerül, akkor általában mindössze két kérdés körül forog a vita (ami valójába nem is vita, hanem egymás győzködése): Kinek van igaza? És ki a hibás ezért a helyzetért? Én pedig azt mondom, hogy ezek a kérdések azok, amik miatt egyáltalán létezik még maga a probléma. Ezért látja az emberek jelentős része problémának, és nem megoldandó feladatnak a dolgot. A két kérdésnek ugyanis semmi értelme nincsen.

Természetesen a nőknek van igaza – mondják azok, akik a női oldalon szálltak be a vitába. A férfiakra pedig ugyanez elmondható. És tudod, mi a jó az egészben? Az, hogy mindkét nézőpont teljesen megalapozott. Valóban sok a seggfej hímnemű egyed, és valóban nehezebben ismerkednek azok, akik nem seggfejek. De az egymásra mutogatásnál van egy sokkal hatékonyabb stratégia: a probléma gyökerének megkeresése. Ehhez viszont sokkal mélyebbre kell menni, mint a legtöbbször hallható “azért vagyunk mi ilyenek, mert ti olyanok vagytok” típusú óvodás bölcsességek. És ha már szóba került az óvoda, elmesélek egy történetet, ami segíteni fog jobban átlátni a helyzetet.

Történetünk főszereplője egy 6 éves kisfiú, nevezzük Petikének. Petike udvariasan köszön az óvónéninek, mert ezt tanulta meg a szüleitől. Petike rendesen megcsinál minden feladatot, mert a szülei és az óvónénik megtanították erre. És Petike szerelmes. Ezt nem tanította neki senki, csak úgy jött az érzés. A kislány, akibe szerelmes – nevezzük Zsuzsikának –, helyes és aranyos, sokat játszanak együtt. Petike szándékai komolyak: megkéri Zsuzsika kezét, és még a kedvenc matchboxát is neki adja. Pedig azt még legjobb barátjának, Zsoltikának sem adta kölcsön múltkor a homokozóban.

Pár hónap múlva Petike és Zsuzsika végleg elveszítik egymást: szüleik más iskolába íratták be őket. Telik az idő, és Petikéből Peti lesz, aki újra szerelmes. Szíve választottjának, Fruzsinak szívecskét rajzol a saját készítésű papírvirágja mellé írt levelének sarkába, és bár néhány társa kicsúfolja ezért, de hát 9 éves gyerekeknél ez előfordul. Fruzsinak is tetszik a lovagias Peti, de ez a szerelem sem teljesedik be örök boldogság formájában. Fruzsi szülei költöznek, a kislány másik iskolába fog járni

Újabb ugrás az időben. Péter éppen azt meséli a haveroknak, hogy milyen jó nővel jött össze tegnap a házibuliban. „Andi, asszem. De tök mindegy, ez is megvolt, csak most le kell ráznom, mert nagyon rinyál, hogy találkozzunk.” Nevetnek. Aztán a haverok is mesélnek, próbálva túllicitálni egymást a trófeáikkal.

Mi történt a romantikus, odaadó Petikével, mialatt önző seggfej Péterré vált? Mi zajlott le benne az évek során? Talán Te is érzed, hogy seggfejnek lenni nem természetes folyamat eredménye, hanem tanult tulajdonságok felvételét jelenti. És ha nem azon vitatkozunk, hogy a lányok-e a hülyék, vagy a fiúk a köcsögök, akkor egész hamar meg is találjuk a valódi okokat. Miért van ennyi seggfej? És aki nem az, az miért nem tud érvényesülni a nőknél? És miért vált annyira ritkává a figyelmesség, hogy ha egy férfi így viselkedik egy nővel, az már flörtölésnek minősül? Vajon tényleg minden kedvesség mögött érdek húzódik?

Több tényező is közrejátszik abban, hogy itt tartunk. Egy nem is lenne elég önmagában, mert ha valaki csak egyetlen területen billen meg az életében, az még jó eséllyel ép lelkű marad. Igen, a seggfejek lelki betegek – csak őket nem látja el senki. És akkor nézzük meg, hogy hol sérült Petike, miközben Péter lett belőle.

*Szeretethiány*

Kezdjük az alapoknál. Ha egy mentálisan ép gyermekből lelki sérült seggfej válik, abban a szülők keze mindig benne van. Ezen szülőként meg lehet ugyan sértődni, sőt, lehet az egot őrizgetve tiltakozni is, azonban az alapokat, amelyekre egy gyermek életének vára felépül, mindig a szülők adják – és ez már az édesanya hasában megkezdődik. Amit egy kisgyerek a szüleitől kap, annak mindig következménye van. Ahogy annak is, amit nem kap meg.

Ha egy férfi seggfejként viselkedik a nőkkel, akkor nemcsak hogy nem tiszteli, de nem is szereti őket. Erre persze lehet azt mondani, hogy dehogynem, nagyon is szereti a nőket, épp ezért próbál minél többet magáénak tudni, de aki ezt így gondolja, annak fogalma sincs arról, hogy valójában mit is jelent a szeretet. Talán a legjobb példa, amivel eddig találkoztam a szeretettel kapcsolatban, az a virág. Ha tényleg szereted a virágot, akkor nem letéped, hanem ápolod. Nem birtokolni akarod, hanem csodálni, ahogy általad még többé válik. Vagy ha többé nem tudod tenni, akkor legalább békén hagyod. Így működik ez nő és férfi között is.

A seggfej férfi tehát nem képes szeretni egyetlen nőt sem – ennek pedig az az oka, hogy nem tanult meg szeretni. Őszintén, tisztán szeretni viszont csak attól tudunk megtanulni, aki őszintén, tisztán szeret minket. Ez a szülők felelőssége. És persze az is, hogy a saját életükkel milyen mintát közvetítenek a gyerekük felé. Mert nem a szavak számítanak, hanem a tettek. Mindig a tettek.

*Megfelelési kényszer
*
A szülői minta (vagy annak hiánya) tehát komoly hatással van arra, hogy egy gyerekből milyen felnőtt lesz. „Ahogyan az ágat meghajlítják, úgy fog nőni a fa.” Aztán ahogy telnek az évek, a kisgyermeket egyre több külső hatás éri, amelyek szintén eltéríthetik, megerősíthetik, vagy akár komolyan meg is sebezhetik őt.

A külső hatások közül az egyik legerősebb a közösséghez tartozásból ered. A társadalmi elvárásokkal már egész kicsi korunkban találkozunk (ha sír a baba a villamoson, az anyuka szégyenkezve próbál kimászni a kellemetlen helyzetből, és nem is a sírás oka az igazán fontos, hanem az, hogy hagyja már abba), és az egész oktatási rendszerünk a megfelelés köré épül: standard kategóriák szerint csoportosított standard emberek standard tevékenységek ellátására lesznek kinevelve standard módszerekkel. Aki pedig kilóg a sorból, azt megnyirbálják (egy standard ollóval).

Emellett természetesen a közösség, a haverok, az osztálytársak és a más korcsoportbeli gyerekek véleménye is sokat számít egy kisgyerek számára. Azt pedig hamar megtanuljuk, hogy ami és aki más, az vagy vicc tárgya lesz, vagy félni kell tőle. Így válik a romantikus fiú közröhej tárgyává, vagy így lesz a párjához hűséges, odaadó férfiból papucs. És akkor már egy magát férfinak képzelő fiúcska inkább akar lenni menő, mint papucs.

Merthogy papucs aki figyelmes, és menő az, ha valakinek sok csaja volt már, igaz? Oké, sok volt, na de hányat tudtál megőrizni, barátom? Mert a férfiasságnak sokkal jobb mércéje az, hogy van-e olyan lány, aki veled is akar maradni. Amíg nem ismernek, addig könnyen lehetsz a legvonzóbb fogás a világon, de ha a valódi éned előkerül (mert mindig előkerül), akkor vajon mi történik? Márai Sándort idézve: „Sokkal nehezebb megőrizni valamit, mint szerezni vagy elpusztítani.”

A társak és a társadalom által belénk rögzült megfelelési kényszer nagyon erős, és kiváló táptalajt ad a seggfejjé váláshoz. Azt viszont mindenki maga dönti el, hogy járja-e ezt az utat, vagy megtanulja leszarni azt, hogy ki mit gondol, és úgy viselkedik a másik nem képviselőjével, ahogy óvodában még jó eséllyel ment neki (kivéve, ha szeretethiányos, mert akkor szeretni kell először megtanulnia).

*Kisebbrendűségi érzés
*
Számomra nő és férfi kapcsolata egyensúlyon és kölcsönös elfogadáson alapul. Aki nem képes egyenrangú félként tekinteni egy nőre, hanem megszerezni, birtokolni, uralkodni akar fölötte, az kompenzál. A félelmeit kompenzálja. Egy ilyen ember ugyanis attól fél, hogy kevés a nőhöz. Az pedig nem lehet, mert ez az egoját sértené, de nagyon. És mivel önmaga fejlesztésnek még a gondolata sem merül fel benne, ezért másokat próbál maga alá nyomni.

Ha a nőnek problémája van vele, akkor számára a nő hisztis és bonyolult. Inkább ott is hagyja (átmenetileg vagy végleg), mert csak a gond van vele. De lefordítom, hogy mit jelent valójában az, ha egy nőnek azt mondja egy férfi, hogy bonyolult és kezelhetetlen. Az ilyen férfi ezzel tudat alatt ennyit közöl: „Én nem tudlak kezelni, mert kevés vagyok. Képtelen vagyok támogatni téged, amikor szükséged lenne rá. Kisebbrendűségi érzést keltesz bennem, ezt pedig nem fogom hagyni. Vidd el Te a balhét, mert még a végén kiderülne, hogy milyen keveset érek férfiként.”

*Az erő téves értelmezése
*
Nők és férfiak egyaránt beleesnek abba a csapdába, hogy erősnek gondolják azt, aki valójában nem az. Aki másokat elnyom, lenéz, kihasznál, vagy bármilyen más érzelmi fenyegetést okoz számukra, az az emberek többsége szemében egy erős ember. Seggfej, de erős. A nők pedig ösztönösen vonzódnak az erős emberekhez – hiszen az evolúció pontosan arra épül, hogy a nőnemű egyedek az erős, védelmező, szintén erős utódokat nemző hímnemű egyedeket választják ki. Igen, direkt fogalmaztam ilyen csúnyán. Ösztönökről beszélünk, nem tudatos döntésről.

Ahol viszont a tudatnak szerepe van (pontosabban lehetne), az az erős ember definíciójának megalkotása. Ugyanis aki mások elnyomásával próbál érvényesülni, az valójában nem erős, hanem nagyon gyenge – és pont ezt a gyengeségét próbálja kompenzálni (és itt kanyarodunk vissza az előző pontban említett kisebbrendűségi érzéshez). Egy erős ember soha nem másokra lépdelve próbál feljebb jutni, hanem önmagát fejlesztve teszi ezt meg, közben pedig másokat is felemel.

Nemcsak a nők jelentős része értelmezi az erőt tévesen, hanem a férfiak többsége is. Ezért marad látszólag csak két alternatíva: a sikeres seggfej és a figyelmes lúzer. De ez csak rövidtávon igaz. A nők többsége viszonylag gyorsan rájön, hogy a seggfej igen rossz választás volt. Ha pedig az erő definícióját tudatosan helyre teszi önmagában, akkor nem fog belegyalogolni újra ugyanabba a csapdába. A jó szándékú, figyelmes férfi pedig idővel megtanulja, hogy hogyan tud valódi erőt mutatni egy nő számára.

*Ösztönös emberi önzőség
*
Végül van itt még egy tényező, ami viszont nem tanult tulajdonság, hanem ösztönösen van jelen, de a tanulás hiánya miatt tud kialakulni. Méghozzá a hála tanulásának hiánya miatt. Ez ugyanis nem túl fejlett képesség az emberek többségében. Ami jó, azt megszokjuk, és nem tudjuk értékelni, hogy a miénk – egészen addig, amíg el nem veszítjük. Ami van, az vagy rossz, vagy természetes, ami pedig nincs, az kell.

És ez nemcsak az áruház polcán látott hatalmas kalózhajóra igaz, hanem később az emberi kapcsolatainkra is erősen rányomja a bélyegét. Aki a miénk (megint ez a birtokos viszony…), azt nem becsüljük meg eléggé, nem mondunk neki köszönetet, nem élvezzük vele az életet. Aki nem a miénk, vagy félünk attól, hogy elveszíthetjük (és a seggfej férfi viselkedése pontosan ezt a félelmet erősíti a nőben), az fontosabbá válik a szemünkben tudat alatt, és többet hajlandóak vagyunk megtenni érte.

A seggfej máris vonzóbbá, a figyelmes srác pedig érdektelenné vált. Egyszerű a dolog pszichológiája, mégis nagyon kevesen gondolják csak ezt végig. És még sokkal kevesebben vannak olyanok, akik a hálát megtanulva beépítik azt a mindennapjaikba – és az emberi kapcsolataikba.

Minden férfi seggfej? Dehogy. És a nők többsége sem hülye. Egyszerűen arról van szó, hogy miközben a két oldal egymásra mutogat, nem veszik észre, hogy néhány ösztönös és tanult viselkedésmintát követve rendre ugyanazokba a pszichológiai csapdákba másznak bele. Közben pedig nincs is két oldal. Jó reggelt, kedves nők és férfiak!

http://hasznaldfel.hu/2016/01/minden-ferfi-seggfej-mert-aki-nem-seggfej-az-nem-ferfi.html


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/dffd25b20160409054304.jpg

3 hozzászólás |

Egy újabb olvasástudatlan
#27 (2016-04-07 07:38:15)

F: szia
É: szia
F: bevállalós vagy mindenre nyitott?
É: ?????
F: vagy van tabud?
É: mindenkinek van
F: neked mi?
É: te kit-mit keresel?
F: én egy olyan nőt akivel hosszú távú szex kapcsolatott tudok kialakitani
É: akkor nem sikerült a bemutakozóm első pár sorát sem elolvasni
F: a szex minden formáját élvezni
hatalmas hosszú
az egy regény
szerintem a Toldi kötet rövidebb
É: elég lett volna az első pár sort

Nem várok sokat, csak hogy legalább az elejét olvassa el, ott benne van minden. És ne vaktában kattintgasson, mert ez annak a tipikus esete. 
Na meg a stílus, ami ugye maga az ember. Semmi: szia, meg akarlak ismerni! Ááááá, minek is az? Bele a közepébe: mindent lehet? Igen tudom, a BDSM csábító, mert itt mások a szabályok. De attól még nem lehet mindent! Ideje lenne végre megérteni! 

A francba, csukja már be valaki végre azt a kerítést! :D 

2 hozzászólás |

Elsőre miért nem?
#26 (2016-04-04 07:48:55)

Állandóan visszatérő téma: miért nem akarunk szexelni az első randin? Legutóbb pár napja volt egy hosszú beszélgetésem egy férfival a témában, és rájöttem, mennyire halvány fogalma nincs a férfiak többségének arról, hogy is működik egy nő. 

Nem, nem azért nem szexelünk első randin, mert ez egy régi berögződés és szajhának néznek. Ehhez ennek semmi köze. 

Mi nők (többségében) úgy vagyunk összerakva, hogy egy röpke ismeretség kevés ahhoz, hogy megkívánjuk a férfit. Általánosságban elmondható, hogy ahhoz, hogy kívánjuk a férfit szőröstül-bőröstől ismernünk kell őt is, és nem csak látni a testét, meg hallani hogy "hú de kívánlak baby". 

Nem fogunk ágyba bújni a férfival, csak mert "szimpatikus". Ha nem indul el tőle a vezérhangya az agyban, és nem kezd el forrni a vérünk, akkor az számunkra semmi. Szeretjük egy kicsit ismerni az egyéniségét, a gondolatait, őt magát. Ehhez pedig idő kell. 

Hogy veszítsük el az eszünket, ha olyannal bújunk ágyba, akiről semmit sem tudunk, akiben fikarcnyit sem bízunk? Az csak olyan ímmel-ámmal szex lesz maximum. És ennél azért mi, főként egy bizonyos életkor után már többet várunk. :) Mi nem szeretjük, ha a szex csak egy két személyes maszturbáció szintjén van. Azt szeretjük ha a szex földrengést, villámlást, égzengést okoz, mert annak már van értelme! ;) 

Nem fogjuk megígérni, hogy az első randin tuti lesz szex. Akkor sem, ha azzal jön a férfi, hogy "de én ilyen távolságra nem utazok el blikkre". Így van, nem kell elutazni, ha ez probléma. Keresni kell a környéken, és akkor nincs felesleges utazás, ha nem jön össze a szex. 

Szeretjük azt érezni, hogy egy papírzsebkendőnél többet érünk. Akkor is, ha ez az érzés csak egy alkalomra szólt végül, akkor is fontos, hogy azt érezzük, abban az időben mi vagyunk az istennők annak a férfinak. Nem csupán egy olyan nő, aki épp kéznél van, hát megdugják. Tehát igen, szeretjük ha áldoz ránk időt, energiát, odafigyelést. 

Nem, még mindig nem szeretjük a húspiacon érezni magunkat, sem az Ingyenpunci Azonnalra Katalógusban. Mert ez nem az. Emberek vagyunk, nők vagyunk, akiknek vannak bizonyos elvárásaik affelé a férfi felé, aki ágyba szeretne hurcolni minket. De leginkább vannak elvárásaink önmagunk felé! 

A nők nagy része nem ül remegve otthon, hogy "jajj mikor jön végre egy férfi, hogy megdugjon". Nem, általában nem bizsereg a puncink minden férfira, aki ránk ír, és nem ajánlkozunk fel, hogy mindegy, csak végre dugjon máááááár meg! :D

Persze vannak kivételek, van amikor annyira működik a kémia, hogy az mindent lesöpör :pirul: , és ész nélkül bújunk ágyba az illetővel akár azonnal is, és mégis őrülten élvezzük, de ez a ritkább eset, kb. fehér holló. ;) 

A többi esetben pedig szeretjük, ha megadja a módját a férfi, ha érezzük valóban mi vagyunk érdekesek számára, nem csak a puncink, ha érezzük a tiszteletet. Ha "csak" szexről szól az a kapcsolat, akkor is. Mert attól még emberek vagyunk és nők. De miért is "csak" a szex? Nem a szex a legjobb és legintimebb dolog két ember között? Tényleg ennyire jelentéktelenné vált már? 

Igen tudom, bonyolultak vagyunk. :D De hát nők vagyunk, vagy mi a csoda, nem igaz? ;) 

12 hozzászólás |

Szájkarate
#25 (2016-04-03 06:36:37)

A szex jó. Sőt megfelelő partnerrel eszméletlenül jó, csillagokba vivő, tüzijátékot hozó, agyat elhagyó. Hangsúlyozom: a megfelelő partnerrel! 

Sok férfi állandóan a szexről akar beszélni. Faggat, hogy mit és hogyan szeretek, mit és hogyan csinálnék, vagy faggat a bdsm-beli dolgaimról. Amikor rám írnak és a 3. kérdés már a szexre vonatkozik, tudom hogy felejtős az illető, abból semmi értelmes nem fog kisülni. Elég tapasztalatom van ahhoz, hogy tudjam: ezek halál unalmas, ásítozós, nyögvenyelős beszélgetések, melyeket általában egy szavas oda-vissza válaszok jellemeznek. Köszi, de ebből én nem kérek. 

Azt sem szeretem, amikor nekem akarják elmesélni, hogy ők mit és hogy, és azt várják, hogy majd ettől én lelkesen, lucsogó puncival várom, hogy végre megdugjon. :o És vérig van sértődve, amikor azt tapasztalja, hogy nem írom le mindenre kiterjedő részletességgel, hogy én mit és hogyan vele, és hogy a farka fényképétől már így a neten keresztül is elaléltam. És persze én leszek a rossz (mikor nem én vagyok a rossz? :D ) és az unalmas, mert nem istenítem őt! Nem, ettől tuti nem fogok arra vágyni, hogy vele legyek, sőt inkább arra, hogy minél messzebb tőle. ez nem más, mint virtuális maszturbáció, de arra inkább keressen egy pornóoldalt aztán kész. 

Én nem igazán szeretek beszélni róla olyanokkal, akikről azt sem tudom, kicsodák. A partneremmel természetesen bármiről, bármikor, mert az onnantól már személyes, nagyon is az! És annak van valódi folytatása az ágyban... :pirul: 

Nem azért mert prüd lennék. Aki egy picit is ismer, tudja hogy nem, sőőőőőt! :D De mi értelme a szájkaraténak csak úgy bele a világba? Én csinálni szeretem. :pirul: 

Sok-sok év tapasztalatával a hátam mögött tudom már: 
Aki tudja, csinálja. Aki nem, az beszél róla. :D

9 hozzászólás |

A pénz az úr
#24 (2016-03-31 06:18:03)

Nem itt, hanem az ún. "hagyományos" társkeresőn már nem az első alkalom, hogy olyanok találnak meg, akik pénzt ajánlanak azért, hogy megkaphassanak. Ja és persze mind fiatal, 30 körüli férfi! Komolyan nem értem... 

Csak két példa:

1. 
F: Mi jaratban vagy?
É: a párom keresem
és te?
F: En 29 eves 188 magas, 90 kg vizilabdazom es egy epitoipati cegem van
Hosszutavu szexkapcsolatot keresek
Van esemyem nalad?
É: 29 éves?
F: Igen
É: akkor nem
F: Miert?
É: mert 15 évvel fiatalabb vagy
és mert én nem csak szexet keresek, hanem ahogy írtam és olvashattad a lapomon, a páromat
F: Ha Tamogatlak titokban ed tetszem, kalandhoz lenne kedved?
É: nem
F: kilépett

2. 
szia én kint élek bécsbe ott van egy kis cégem sajnos ritkánk vagyok otthon ezért ugy gondolom olyan kapcsit keresek aki ezt igy elfogadja laza kapcsit szeretnék de egy valakit akit ezért anyagilag támogatok érte nagyon gáláns vagyok hidd el ha érdekelek jelezd
(Ez az úriember már másodszor keresett meg ugyanígy!)
 
Mi a baj a világgal? Ennyire nem tudnak normális kapcsolatokat kialakítani? Vagy ennyire nem akarnak? Ennyire azt gondolják, hogy pénzért mindent megkaphatnak?

Laza, kötelezettségek kufircra vágyókkal van tele minden társkereső! Ezen a hagyományos oldalon is a férfiak 90 %-a csak szexet akar! Én ezt nem tartom normálisnak. 

55 hozzászólás |

Agybaj
#23 (2016-03-30 10:26:36)

Tudom már régen, perverz vagyok. Mert arra gerjedek, ha a férfinak agya van. Ha tud beszélgetni, ha van miről beszélgetni, ha széles a látóköre, ha van véleménye, ha adott esetben lehet vele értelmes vitát folytatni, ha jókat lehet vele nevetni. Amikor érzem a beszélgetés során, hogy megvan az a bizonyos közös hullámhossz, amikor a beszélgetés szinte magától gördül tovább, nincsenek kínos hallgatások, szünetek, mert őt érdekli én ki vagyok és engem érdekel ő kicsoda, és egyik gondolat generálja a következőt. Hallani ahogy kattognak a kerekek a fejekben, látni a szemekben a csillogást, a levegő elkezd izzani... És ez, ha még a kémia is működik bizony sok dolgot elindíthat. Egy megfelelő csók után a bugyi elázhat becsületesen. :pirul: 

A sablonos, unalmas kérdésektől viszont a falra mászok, és bealszom. És aki ilyeneket tesz fel nekem, abban a másodpercben érdektelenné válik számomra. Unalmas kérdések, unalmas beszélgetés = unalmas ember, unalmas kapcsolat. Ki vágyik ilyenre? Én biztosan nem. 

Nincs hozzászólás. |

És nem érti!
#22 (2016-03-29 06:42:36)

Az elmúlt pár napban az értetleneké volt a főszerep. :)

Volt sok próbálkozó, aki nem értette, miért nem a válaszom:
1. A huszonévesek, pedig ők de annyira szívesen. Én miért nem?
2. A nős, aki nem érti miért baj, hogy nem független. Hiszen 8 éve már nincs semmi, csak papír. Ha úgy alakul, akkor majd lép (vagy nem... aki 8 éve nem, az már soha nem fog), de addig ez így kényelmes, hiszen mosnak, főznek, takarítanak rá.
3. Az évek óta engem szex miatt kergető, és miért nem elég az nekem?
4. A "nézzél meg kamerán hogy verem ki", akikből több is volt, mind 30 körüli felnőtt (?????) férfi.
5. A 3 mondat után unalomba fulladó, mert nincs miről beszélgetni.

Hát igen, nem volt egy izgalmas hétvége a mostani itt a Lilavárosban. Akikkel jókat szoktam beszélgetni, azok másfelé voltak. De újabb dolgos hét kezdődik, és remélhetőleg a múlt héten félbemaradt izgalmas beszélgetések, izgalmas emberekkel folytatódnak. És ki tudja...? Még jól is alakulhat! ;) 

6 hozzászólás |

Elképzelem...
#21 (2016-03-26 05:40:15)

Elképzelem, ahogy a férfi meglát az utcán egy nőt. Tetszik neki, meg akarja ismerni. Odamegy hozzá, és a következőket kérdezi a köszönés után kb. azonnal:
- mellbőség? mekkora melltartót hordasz? milyen a bimbóudvarod? mekkora?
- csípőbőség? 
- nagy kerek feneked van?
- mit vállalsz be a szexben?
- mi a kedvenced a szexben? melyik pózt szereted?
- szeretsz lovagolni?
- kutyapózt szereted?
- szopsz?
- szádba mehet? lenyeled?
- szereted a mélytorkost?
- hova lehet élvezni?
- segged dugható?
- mehetünk hozzád?

Elképzelem, ahogy előkapja a farkát ami persze addigra már áll:
- hogy tetszik?
- jó lesz?
- kívánod?
- leszopnád?
- akarod, hogy megdugjalak?
- kinyalnálak!

Na kb. ez megy itt. És mindaddig, amíg az utcán vagy bárhol máshol senki sem így ismerkedik, addig itt sem így kell. Azért mert ez egy olyan oldal, amilyen, a nők még ugyanúgy elvárják, hogy meghódítsák őket. Tudom gáz, de ez van. Nincs ingyen punci azonnalra! 

Lehet beszélni a szexről? Igen, egy idő után lehet. De hogy ez legyen nagyjából az egyetlen téma, hogy semmi más nem érdekli az illető férfit a nőben, csak ez? Na az baj. És amennyire látom, ez minden nőt kiakaszt itt, nem csak engem. A férfiak mégsem tanulnak belőle, újra és újra és újra ugyanazt a forgatókönyvet akarják lejátszani, és megsértődnek, mert az nem működik. Nem, és nem is fog soha működni! Sorry, ez már csak így marad! :) 

8 hozzászólás |

Mi a titok?
#20 (2016-03-24 06:44:14)

A dom-sub kapcsolatokat nagyon sokan nem értik. Értetlenkedve néznek, hogy "de mi ebben a jó?" Én is így voltam vele nagyon sokáig, és azt mondtam, hülye az aki ilyenbe belemegy. Ma meg itt vagyok benne és iszonyatosan élvezem. :vigyor:  A bdsm világa nagyon titokzatos a legtöbb embernek. Van valami elképzelésük, hogy milyen perverz, mocskos, fájdalmas és fúúúúj vagy esetleg izgalmas és érdekes és ők is benne akarnak lenni. De a valóságot csak azok tudják, akik benne vannak. A fejük búbjáig. :)

Szóval igen, sub vagyok. Egy erős, öntudatos, öntörvényű, makacs, akaratos, kemény nő, egy vadmacska, aki nem mindenkit enged magához. De sub... Aki a megfelelő férfi kezében simulékony, szelíd, doromboló cicává válik. 

És mazo. Ami nem azt jelenti, hogy hülye. :) Hanem hogy a testem bizonyos mennyiségű és típusú fájdalomra élvezettel reagál, és így az orgazmus olyan szintre emelkedik, amit korábban el sem tudtam képzelni. 

Nézzük milyen is a dom? Én - a saját helyzetemből kiindulva - olyan esetről beszélek, amikor a dom férfi és kapcsolatban akar élni, szerelemben. És természetesen igazi domra gondolok, nem a számtalan tescosdomra!

Tehát a dom férfi általában rendkívül intelligens, enélkül ugyanis nem lehetséges a bdsm-et űzni, több szempontból sem. Egy ilyen kapcsolatba a nő nem megy bele úgy, hogy nem alakult ki a bizalom, ahhoz pedig kell, hogy a férfi meghódítsa. És miután általában a sub sem üresfejű cicababa, így a hazugság és az üres szavak nem vezetnek célra, hamar levágja a nő, hogy az illető férfi szavai mennyit érnek. 

Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen kapcsolatban gyakran pengeélen táncolunk a testünk és lelkünk tűrőképességét tekintve, és ha a dom nincs felvértezve a megfelelő tudással, ismeretekkel a nővel, a nő testével kapcsolatosan, akkor a játék veszélyes lehet. És ahhoz, hogy felfogja, ezt nem lehet durrbele módon csinálni, és természetesen művelje magát ebben a témában az intelligencia elengedhetetlen. 

Ezen felül talán mondhatjuk úgy, hogy ez a férfi kicsit olyan, mint a lovagok voltak. :) Tiszteli a nőt a végtelenségig, udvarias, türelmes, kitartó, határozott, céltudatos, magabiztos, megbízható, szavahihető, érett gondolkodású, felelősségteljes, maximalista. 

Az ágyban pedig... csak a legfelső fokban lehet róla beszélni: a nő vágyainak, igényeinek maximális előtérbe helyezése. De az is teljesen természetes, hogy tudja, vissza is kapja ugyanezt a hozzáállást a nőtől, egy bdsm kapcsolat nem működhet másként. És a dom pont azt élvezi, hogy amit tesz a nővel, azt a nő mennyire élvezi. És a kör kerek. ;) 

Igen tudom, ilyenkor szokták megkérdezni: ilyen férfi létezik? :) Igen, létezik. Nem minden sarkon találkozhatunk vele össze, de ott vannak. Sokszor elrejtve kik is ők valójában, mert a világ nem tud mit kezdeni azzal, hogy ő dom és szadista. Megrémülnének tőle, hogy jézusmária egy szadista. :) De amint megfelelő partnerre talál, a férfi azzá válik, aki mindig is volt: dommá.

A dom-sub kapcsolat alapvető ellentmondása, hogy bár látszólag a sub teljesíti a dom vágyait, valójában azonban ez pont fordítva van: a dom teljesíti a sub minden vágyát. Sokszor azokat is, amiket a nő még önmagának sem mert bevallani, mert esetleg annyira perverz. :) De a dom folyamatosan figyeli és tanulja a nőt, minden rezdülését, és így pontosan érzi, mire is vágyik a nő még akkor is, ha a nő nem meri kimondani. És ezek a vágyak megegyeznek a dom vágyaival, így mindenki azt kapja, amit szeretett volna. :) Nincs még egy ilyen őszinte, szókimondó kapcsolat! A bdsm nem tűr meg egyetlen hazugságot vagy elhallgatást sem! 

A subról pár szó... Szóval ahogy írtam, a sub erős, öntudatos nő, aki az életben nem tűr ellentmondást. Azonban ott legbelül semmi másra nem vágyik, csak hogy egy nála erősebb erő, a dom legyűrje őt, fizikai, szellemi, emberi és férfiúi erejével, hogy bebizonyítsa ő az erősebb. És innentől a dom férfi a tenyerén hordozza azt a nőt. A nő pedig tudja: jó kezekben van, biztonságban, mert ez a dom férfi mint a legdrágább kincset, óvni, félteni fogja őt, törődik vele, gondoskodik róla, lesi minden vágyát. 

Ez a dom-sub kapcsolatok alfája és omegája: két erős ember, és a játék, hogy vajon a dom le tudja-e gyűrni a subot, és ezzel elnyerje a bizalmát. Mert a bizalmat nem adják csak úgy. Azért bizony meg kell dolgozni. Sokszor nem keveset! De ez a típusú férfi türelmes, és ha úgy érzi megfelelő partnerra talált, akkor nem adja fel. Ő nem fog azzal jönni, hogy már az első randin szexeljünk, és azon sem esik kétségbe, ha ez a szex csak néhány randival később esik meg. Tudja pontosan: érdemes várnia. 

Vannak 24/7-es kapcsolatok (amikor a nő 24 órában minden nap sub), azonban én azt már nem tartom valódi dom-sub kapcsolatnak, hiszen ott a nő teljesen feladja magát, és a játék, a behódolás izgalma elmarad. És azt is tudom, hogy az igazi domok nem erre vágynak, beszéltem jónéhányukkal. :) Ők arra vágynak, hogy a nő az életben maradjon az aki volt: erős, öntudatos nő. A kapcsolatban legyen igazi, gyengéd nő. A hálószobában pedig... nos ott legyen sub, az ő subja, kurvája, szajhája, ringyója, akit újra meg újra le kell gyűrnie és el kell érnie, hogy megadja magát neki. Mert ez egy játék. És mind a dom, mind a sub végtelenül élvezi ezt a játékot. ;) 

Imádom ezt a világot! :pirul: 

2 hozzászólás |

Mielőtt összejössz egy erős nővel...
#19 (2016-03-21 20:43:57)

*Ezekről a dolgokról tudnod kell, mielőtt összejössz egy erős nővel
*

Az erős akaratú nők bizony gyakran öntörvényűek, és több olyan dolog is van, amiről nem hajlandóak lemondani, még egy kapcsolat kedvéért sem! (

*Hivatásukról nem mondanak le*
A munka önkifejezésük része. Nemcsak szingliként, feleségként is. Nem maradnak otthon háziasszonyként egy életre.

...

*Nem esnek kétségbe, ha egyedül vannak*
Nem lógnak állandóan a pasik nyakán, egyedül is feltalálják magukat. Nem fognak átsírni egy éjszakát, ha a párjuk néhány órát a haverokkal lóg.

*Kimondják, amit gondolnak*
Nem jellemző rájuk a játszmázás, és a folytonos taktikázás. Ha valami nem tetszik nekik, a másik szemébe mondják, nem fogják véka alá rejteni véleményüket!

...

*Ha van valami problémájuk, megoldják*
Nem mindig a pasiktól várják a segítséget, hisz az a gyengeség jele lenne. 

*Azt is igénylik, hogy néha a férfi irányítson*
Az erős nő nem szereti a mamlasz pasit. Fontos, hogy tudja, ha kell, számíthat a párjára, és ő is ember a talpán.

*Nem hordozzák kedvesüket a tenyerükön*
Nem fognak szüntelenül bókolni a pasiknak, de attól még nagyon is szükségük van rájuk. Ha kell, az erős nők is tudnak gyengédek lenni, és megbecsülik azt a férfit, akiben valóban megbízhatnak.

http://tudnodkell.info/feltaro/v/mielott-osszejossz-egy-eros-novel/


Tehát mamlaszok kíméljenek! Belépés kizárólag erős férfiaknak! :D 

7 hozzászólás |

Afrika
#18 (2016-03-16 11:37:54)

Megint lemaradtam valami jóról. :D

Az úriembert pár éve ismertem meg itt. Jónak indult a dolog, azonban megakadt ott, hogy ő nem volt hajlandó eljönni kicsiny városkámba, hogy találkozzon velem. Mondtam neki, hogy hiába ígéri le az égről a csillagokat, akkor sem tudunk tovább lépni, ha ennyire nem képes. Mindig az volt, hogy menjek én. De én valahogy úgy gondolom, ez eleinte a férfi dolga lenne. Igen tudom, maradi vagyok, ez van. :pirul: Mindent megígért, hogy költözzünk oda a gyerekekkel, hogy elvesz feleségül, és boldogan élünk míg meg nem halunk. :D De fene a kételkedő fejemet, valahogy nehezen hittem ezt az egészet, hogyha az első és legfontosabb lépésnél megtorpanunk. Meg hát nem nagyon akaródzik nekem elköltözni innen, főként oda nem, ahol ő lakik, és ezt korábban is elmondtam vagy ezerszer. Sokáig nyaggatott, hívogatott, végén már kénytelen voltam letiltani, mert enyhén bosszantó volt, hogy az éjszaka közepén akár tucatszor is csörgött a telefonom. Végül párra találtam, és békén hagyott.

De 2 napja újra támad. :D Hogy miután újra szabad préda vagyok, hát itt van ő, és még mindig, és nagyon, és.... És épp Afrikába készül, és menjünk el vele a gyerekekkel együtt. És költözzünk össze, és bódogság van, ásó-kapa meg nagyharang! :P De arról megint egy szó sem esett, hogy ő vajon eljön-e ide, csak hogy egyáltalán az első személyes találkozón túllegyünk. Szóval én menjek vele Afrikába, félredobva mindent, a gyerekeknek a sulit, a munkámat, mert hát ez micsoda vissza nem térő lehetőség nekem (az mellékes, hogy nem vágyom oda :) ), és milyen vagyok már, hogy nemet mondok. 

És ő most arra kényszerül, hogy escort lányokat hívogasson, hogy ők menjenek vele. Mondtam neki, tegye! :) Hál' istennek a telefonszámom már nincs meg neki. És hiába könyörgött érte, nem adom meg újra. :D 

Nem is értem. Azt hiszem tényleg borzasztó egy nőszemély vagyok, de maradok itt a hátsómon, és megvárom azt, aki tesz is azért, hogy ha már engem akar. ;) 

8 hozzászólás |

Kínozz meg!
#17 (2016-03-13 07:59:36)

Tipikus esete annak, amikor valaki nem tudja, melyik végén is áll a korbácsnak (vagy a tűnek, mert az illető erre gerjed). :D

Az "úriember" már több alkalommal rámírt, többször el is küldtem. Sőt már évekkel ezelőtt is kergetett, csak akkor is elküldtem. Szóval ő azt szeretné, ha én megkínoznám. Nem tudom, honnan vette, hogy én ezt megtenném, hiszen elég egyértelmű az én hovatartozásom a BDSM-ben. De ő a fejébe vette, hogy én szadista vagyok és csak arra vágyom, hogy őt kínozzam. És már eljutott oda, hogy fizetne is érte, sőt zsarolna is. :)


P: szia van bármilyen perverz dolog amit megvalósitanál velem,és köze van a bdsm-hez?
É: szia, nincs
ahogy nyilván tudod, én nem csak szexet keresek
te viszont csak azt
innentől hogyan is lehetne bármi közünk egymáshoz?
P: kinozz meg,gyötörj meg fizetek érte
É: nem
P: ha kitalálom a neved akkor sem?
É: akkor sem
P: P..... Sz......
É: hát nem jött össze :) 
P: tudom kivagy
É: nem, te csak azt gondolod tudod ki vagyok, ez hatalmas különbség :) 
sajnálom szegény P.... Sz.....-t, azt sem tudja te miket gondolsz róla
P: neked csak a szád jár
nem is mernél megkinozni
É: soha eszem ágában sem lenne senkit megkínozni :) 
egyáltalán honnan vetted ezt a marhaságot?
P: bdsm negyedben vagy


Nos levonhatjuk a konzekvenciát:
- bdsm negyedben minden nő arra vágyik, hogy megkínozzon egy férfit :D :D :D
- bdsm negyedben túl sok az elmebeteg férfi! :D :D :D

Ő értelem anyja, már megint hol vagy????? :O 


Ui: Tényleg sajnálom szegény P.Sz-t, mert fogalma sincs, hogy ez az illető azt hiszi, hogy... 

4 hozzászólás |

Amikor a férfi az igazit választja
#16 (2016-03-12 21:15:21)

Ez az írás épp most jött velem szembe. Úgy gondolom nagyon igaz. De mindenki tegye magában oda, ahová gondolja... :)


Amikor a férfi az igazit választja

Azt mondják, az igazság mindig a legegyszerűbb dolgokban van. Az életet csupán mi bonyolítjuk túl, mi csinálunk belőle olyan tekervényes, átláthatatlan kuszaságot, amit a végén lehetetlen kibogozni.

- Apám kivételes ember volt, imádta anyámat, és mindig helyén kezelte a dolgokat – meséli a barátnőm. - Úgy tartotta: minden férfi már az első pillanatban felismeri a nőt, akit neki teremtettek. Sőt, a férfi mindig hamarabb ismeri fel a nőt, mint a nő a férfit. Úgy gondolta, ez a képesség minden férfi vele született tulajdonsága, a lelke mélyen mindegyik tudja, ki tartozik hozzá, ki a másik fele, és hogy rajta kívül mindenki más csak gyenge próbálkozás, kompromisszum. Kétféle férfi létezik, hangoztatta apám: az egyik amint meglátja, megtalálja azt a nőt, akit neki teremtettek, rögtön lép. Nem érdekli van-e férje, gyereke, milyenek az anyagi vagy bármilyen más körülményei, semmi nem érdekli, csak hogy vele lehessen, megismerje és feleségül vegye. Aztán hogy leélje vele az életét, még ha az nehézségekkel teli is. Nem érdekli semmi és senki, csak a nő, a vele való élet, és a közös gyerek. Nem foglalkozik többet más nőkkel, mi több, rá se néz másra, csak az az egy létezik számára, és ez a kapcsolat egész életében boldoggá teszi.

- A másik férfi, amint meglátja a nőt, akit neki teremtettek - természetesen felismeri – rögtön menekülni kezd. Fut, rohan, amerre csak lát. Gyáva ahhoz, hogy belevágjon az életbe az igazival. Inkább elvesz valaki mást feleségül, akihez semmi köze, inkább vállal egy másik nővel közös gyereket, minthogy az igazinak akárcsak a közelébe is kerüljön. Ez a fajta férfi a könnyebb megoldást választja. Bár egész életében titokban vágyakozik, sóvárog a nő után, mégsem hisz abban, hogy férfi tudna lenni mellette. Képes leélni egy olyan életet amiben nem kell igazán, szívvel-lélekkel részt venni, amiben nem kell igazán szeretni. A hétköznapi házasságot választja, és folyton a többi nőt bámulja, sőt, az sem áll távol tőle, hogy olykor félrelépjen. Egész életében szenved, vágyódik az igazi után, de soha nem veszi a fáradságot, még gondolatban sem, hogy a számára igazán boldog életbe vágjon bele. Hazugságban éli le az életét, s ezzel tisztában van. Időnként meggyőzi magát, hogy nem ő az, hogy nem ér az egész annyit, hogy jó neki minden úgy, ahogy van - legalábbis nagyon kényelmes, Magyarázkodik magának egy életen át, öregkorában pedig ittasan emleget valakit, akivel jó lett volna, és ennyiben kimerül a dolog. Ez a férfi nem igazi férfi, legalábbis az apám így vélte - mondja a barátnőm, - egy férfi ugyanis a saját feleségével éli le az életét, az igazival, más megoldást elképzelni sem tud!

Agatha Seymour

http://www.stylemagazin.hu/hir/Amikor-a-ferfi-az-igazit-valasztja/12614/eletmod/nok/eletmesek/

Nincs hozzászólás. |

Őrültek háza?
#15 (2016-03-12 06:53:05)

Amióta újra feljöttem ide, tapasztalom, hogy mennyien vannak itt már évek óta. Persze újra megtalálnak, és én általában emlékszem is rájuk (a fene a jó memóriámba :D ). 

Nem az a meglepő, hogy itt vannak, hiszen itt sem könnyű megtalálni akit keresünk. Az sokkal inkább érdekes, hogy évek alatt semmit sem tanultak! Ma is pont ugyanúgy, ugyanazt nyomják, és nem veszik észre, hogy a módszer rossz! Hogy így soha nem érnek célba! Hogy változtatni kéne, és akkor lenne siker!

Eszembe jut Einstein:
„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."


4 hozzászólás |

Kihalóban
#14 (2016-03-11 14:46:14)

A korrektség van kihalóban. A legtöbb embernek ez a szó csak egy üres szólam, valódi tartalma nincs. Hangoztatja, mert olyan jól hangzik. De amikor ezt bizonyítani kell, csúfosan elbukik. Igen, ez is az ő bizonyítványa. :) 

Azt hiszem egyetérthetünk abban, hogy mi nők nem azt várjuk, hogy rögtön az első néhány beszélgetés után leígérjék nekünk a csillagos eget. Sőt! Ha ilyet tesznek, akkor az több mint gyanús. :) De azért valamit mégiscsak elvárunk: korrektséget! És miután ezt nem nagyon kapjuk meg, így azt hiszem jogos mindazok óvatossága, akik már tényleg csak azt hiszik el, ami elmúlt. Velem együtt. :D

"Nekem bizonyíték kell, nem ígéret!"

Szóval korrektséget! 

Igen tudom, nagyjából ez a legnagyobb dolog, amit kérhetünk, mert errefelé ebből van hiány bőven. :) 

De talán hátha... :) 

Mert a reményhal az utolsó... :D 

1 hozzászólás |

Hát igen, a nők is...
#13 (2016-03-10 17:32:15)

Nem tudom, szerintem az adatlapom egyértelmű. Ezek szerint mégsem. Vagy ezek szerint vannak nők akik nem különbek, mint a férfiak? Ők sem tudnak olvasni...

N: ..... vagyok
egy elég perverz csaj
van hozzám egy perverz pasi is
É: igen, és?
N: te mi járatban itt?
É: társamat keresem
N: BDSM
É: az is
N: mennyire?
É: mit szeretnél tőlem?
N: csipszek?
fájdalom
üvegezés
öklözés? 
É: elárulod mit szeretnél tőlem?
N: most írtam le
a pasimmal együtt
É: nos akkor kérlek olvasd el az adatlapom
ott egyértelműen ott van én kit keresek
N: ilyenekben benne lennél?
É: nem
N: külön pasival?
É: NEM, ahogy már mondtam kapcsolatot keresek
és ez ott van az adatlapomon csak olvasni kellene

Mondtam már, hogy nehezen viselem az értetlen embereket??? :) 

4 hozzászólás |

Bizalom
#12 (2016-03-06 21:06:31)

Az a dolog, amit a legnehezebb megszerezni és a legkönnyebb elveszíteni. Mégis ez az amivel az emberek oly szívesen játszanak. Visszaélnek vele, ha már megszerezték. Utána meg csodálkoznak, ha azt tapasztalják, hogy már nem kapják a bizalmat mástól sem. Mert azt a másikat meg valószínűleg egy másik ember csapta be. És a dolog körbeér.

Hogy ez hova vezet? Oda, hogy az emberek már lassan senkiben sem mernek bízni. Mert annyira ritka a korrekt, egyenes, őszinte ember, mint a fehér holló. Egy idézet jut eszembe:

Wass Albert: Nagyapám tanítása
"- Idefigyelj - mondta komoran -, ha egyszer megígérted valakinek, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszel, és nem vagy ott időben, csak két mentséged lehet: meghaltál, vagy olyan beteg vagy, hogy mozdulni se tudsz! Hogy nem haltál meg, azt látom. Nos, mi a betegség, hadd hívjam a doktort?!
Elmondtam neki szorongva ott a sötétben, hogy mi történt. Nagyapám szó nélkül végighallgatott. Mikor aztán kifogytam a szóból, megszólalt. Súlyos, lassú beszéddel.
- Idefigyelj - mondta. - Vannak emberek ezen a földön, akik úgy dobálják ide-oda a szavakat, meg az ígéreteket, hogy azoknak semmi értékük nincsen többé. Mi, Wassok nem ezek közé tartozunk. Ha mi mondunk valamit, az áll, mint a sziklakő. Ha mi a szavunkat adjuk, azt tartjuk is, ha belepusztulunkis! Érted?
- Értem - hebegtem megrendülve.
- Dehogyis érted - csapott le reám a szava -, de elmagyarázom úgy, hogy megértsed. Látod itt a mellényem zsebében az aranyórát? Nagyapámtól kaptam, amikor leérettségiztem. Amikor leérettségizel, a tied lesz. Ez az óra számomra minden csecsebecsénél értékesebb. De ellophatod. Visszaadhatod, vagy megtérítheted az árát. Ellophatod valakinek a lovát, a tehenét, ökrét, vadászpuskáját. Mindenét ellophatod és visszaadhatod megint, vagy megtérítheted az árát. Csak egy valamit, ha ellopsz valakitől, nem térítheted meg soha. S ez az idő! Ha valakinek az idejét lopod, azt úgy megloptad, hogy soha jóvá nem teheted. A várakozásban eltelt időt semmi hatalom a földön nem hozhatja vissza. Nincs, eltelt, vége. Örökre elveszett, és te voltál az, aki a jóvátehetetlen veszteséget okoztad. Érted?
Értettem. Úgy megértettem, hogy attól a naptól kezdve, ha valakinek szavamat adom, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszek, akkor már ott vagyok öt perccel azelőtt, még ha vénasszonyok esnek is az égből, ahogy drága jó nagyapám szokta volt mondani. Erre neveltem gyermekeimet és unokáimat is. Nem azért, mert késni neveletlenség, hanem mert több annál. Aki öt percet késik, az öt percet ellop valakinek az életéből, amit nem tehet jóvá soha.
- A megbízható embert még ellensége is tiszteli - mondta volt nagyapám -, mert a megbízható ember a társadalom sziklaköve, amire országot lehet építeni. A többi szemét, amit elfú a szél..."

Túl sok szemét van manapság a földön...

5 hozzászólás |

Ki a hülye: én vagy te?
#11 (2016-03-06 10:49:18)

Na ezen már tényleg csak hangosan nevetni tudok. :D
Szóval az "úriember" ír nekem egy levelet. Hosszú percekbe telt egyáltalán, hogy elolvassam, mert hát ugye annyira "értelmes" ahogy ír. Aztán nagy nehezen felfogtam. Gondoltam megkérdezem tőle, hogy oké, de most ezt nekem mégis miért?
Nos annyira bátor a nethuszárunk, hogy a levél megírása után azonnal törölte a nicket, amit egyébként azért hozott létre, hogy megmondhassa nekem a tutit. Pfu de bátrak egyesek. :D Ó értelem anyja, ne hagyj el! Ja már elhagyta! :D :D :D 


"A bdsem perverziók, amik ostobáknak valók, nem ez a nickem, a tiizenharmas, valahogy a kis ruppótlan senkiházik, nagy domnak képzelik magokat, megalázzák a másikat, sőt volt egy nő akivel nem bírtak, és innentől kezdve domináns személyiségnek képzelik magukat, és behellyetesítik mással, ki megalázható, és ráadásul vakon megbízik benne, mert ő lesz a megváltó, ja vagy nem.... ideig óráig, utána kezd rájönni, épp olyan sérülékeny, mint bárki más és a barbirózsaszin köd eloszlik.... bocs"

10 hozzászólás |

Kavicsok és a drágakő
#10 (2016-03-06 08:11:21)

Belépek reggel, és hirtelen nem is tudom hova kapjak, annyian hívnak chat-re. Van akiről az első 10 percben úgy tűnik, mintha talán értelmes beszélgetés lehet belőle. De hamar kiderül, hogy ugyanazokat a köröket futjuk. Van persze olyan is, akivel lehet normálisan beszélgetni, de nagyon kevés. 

Nyilván nem az a baj, ha valaki nem azt keresi amit én, hiszen szíve joga. Még az sem baj feltétlenül, ha ennek ellenére rámír, amennyiben egy értelmes beszélgetés néz ki belőle. Szívesen beszélgetek értelmes, gondolatokkal teli emberekkel akkor is, ha úgy egyébként kiesnek a szórásból párkeresés szempontjából. :) 

De nem, csak ugyanazok a sablon kérdések:
- Egyedül élsz?
- Talizunk?
- Segítesz nekem kiverni?
- Átmehetek?
- Most azonnal ráérsz?
- Mit szeretsz a szexben?
- Mit szeretsz a bdsm-ben?
Stb. 

Hogy miért is zavaró ez?
Mert az adatlapon ott van minden amit első körben tudni kell, csak el kell olvasni!
Ja igen, megint visszatértünk a kályhához: a férfiak 99 %-a lusta erre, inkább kattint, hátha fennakad egy hal a hálóban, soha nem lehet tudni. De ha arra is lusta, hogy elolvassa amit mi nők (a többségünk) igyekszünk érthető módon megfogalmazva leírni az adatlapunkra, akkor ugyan hogyan is gondolhatnánk, hogy bármikor máskor egy fikarcnyit is figyelni fog ránk? Elmondom: SEHOGY! Ezeknek a férfiaknak csak egy kéz-száj-punci kell azonnal, és tök mindegy, hogy kié. Csak egy eszköz, hogy az azonnali kielégülését megkapja. Hát szívás, de velem (és sok más nővel) ez nem fog menni. 

Az aki már az elején sem adja meg a tiszteletet a nőnek, hogy odafigyeljen rá, az később még annyira sem fogja. Hát igen, ehhez kell némi IQ. Azt hiszem ha a társkeresőkön IQ-t mérnénk, az átlag nem verné a 100-at, alatta lenne jóval. 

De tudom, hiszen nem vagyok kezdő ezen az oldalon sem :) , hogy itt is találni drágakövet a sok kavics között, volt hogy találtam én is. Csak idő kell, míg a felszínre kerülnek. Sok-sok kavicsot kell eltakarítani, hogy az az egyetlen drágakő előkerüljön. Addig meg maradnak ezek az egyforma napok, ugyanazokkal a körökkel, egyforma kérdésekkel. :) 

3 hozzászólás |

Marslakó vagyok!?
#9 (2016-03-05 18:30:58)

Nem, ő nem volt bunkó. De azért elgondolkodom, hogy egy 36 (a lapja szerint) éves férfi még mindig itt tart? Ez normális? Én élek a Marson!?


P: ne haragudj de egyből a tárgyra térek ha nem gond...
É: igen?
P: szóval leírom mit keresek és ha nem lehetséges akkor ne is raboljuk egymás idejét
hölgyet keresek faszverésre... olyat aki rendszeresen kézimunkázna nekem....
lennél faszverő?
É: nem
P: voltál már faszverő?
É: nem, de nem is akarok az lenni
P: alkalmanként sem?
É: nem
P: és pasi verte már ki előtted?
É: nem nagyon
P: végignéznéd ahogy egy potens 30as kiveri előtted?
izgatna?
É: nem
P: egy belvárosi üzletben megoldható lenne...
extra helyszín és látvány neked!
bene vagy ilyen kalandban?
É: és mi a jó nekem ebben?
P: izgat ha egy hölgy végignézi...
ennyi
É: ahha hát köszi de nem
P: tutti...?
te döntésed lenne h csak nézed vagy más is történjen
É: tuti hogy nem
P: ha akarnád segítenél, vagy masztizhatnál te is!
vagy akár szophatnál is ha megkívávvád a farkam
....
É: nem
P: ok

Szóval extra látvány nekem... Mármint mi?????? Az, hogy egy pasi kiveri a farkát? Hát bocs, de nem különösebben izgat.
És minő kegy, ha kedvem van még masztizhatok is közben. De miért is tenném????? Mert ott van előttem egy farok? Tényleg ennyire alacsonynak tűnnek az igényem?
Sőőőőt! Ha megkívánom még szophatnám is. Hát ez kész komolyan mondom....

Á, tuti hogy a Marsra való vagyok. Mert ha a földön ilyen pasik vannak, akkor inkább oda is költözöm végleg. :D 

3 hozzászólás |

Jajj neeee!
#8 (2016-03-04 08:38:38)

Egy másik oldalon kaptam ma ezt a levelet. Nos igen, idáig soha nem mennék el. Ráadásul mindezt az ország másik végéből. Nem éreztem semmiféle vágyat, hogy kapjam a cókmókom és menjek. Annál inkább azt, hogy "jajjjjézusom, meneküljünk!" Nem, ilyen játékba soha senkivel. Számomra egészen mást jelent a BDSM. Ez nagyon-nagyon túl van az én kemény határaimon! :)


..aki szép az reggel is szép!:-)
Érdekelsz, ismerkedjünk, cseréljünk képet, nem házasságot ajánlok, jó tanítód, mestered, urad, gazdád, Párod lennék, meghívlak hozzám igényes környezetbe, addig maradsz amíg jól érzed Magad,teljes ellátás, tekintsd bdsm iskolának, garantálom úgy fogsz távozni, hogy alig várod majd a következő alkalmat, az első:
Megérkezel, azonnal meztelenre vetkőzöl és bemész a fürdőbe, amíg mosdasz én nézlek és közben beszélgetünk, bármit kérdezhetsz, megbeszéljük a határaid stb.
Amikor elkészültél, Rád adom a bőr nyakörvet és a bőr derékszíjat az öltözéked minvégig ez lesz..
Rádcsatolom a pórázt és ettől kezdve azt csinálod amit mondok..
Lesz ott egy ketrec is, amibe magadtól fogsz majd önként bemenni négykézláb..
Ez egy 5x5cm-es fém négyzetrácsból készült minden oldala, pont akkora hogy beleférsz..
Alul 2cm vastag polifom, puha, hogy kényelmes legyen..
A hátsó oldala a fenekednél teljes egészben nyitható-zárható..
Elöl a fejednél van egy nyitható ablak, akkora, hogy pont kifér a fejed, ha akarom, szopatásra pl.
A ketrec szellős, kilátás jó, a melleidnél megkötözlek a rácshoz, hogy ne ficánkolj amikor hátulról a fenekedet 'kezelem'...
Várlak!

4 hozzászólás |

Kamu
#7 (2016-03-03 12:20:55)

Nos ma már ezt is megkaptam, kamu vagyok. :D Mert hogy nem szándékoztam az ismerkedés 2. mondatában a pontos centiket illetve a bugyimon belül lévő dolgok kinézetét megadni. Megjegyzem a méreteim fent vannak az adatlapon, amiből bárki leszűrheti hogy mi merre hány. Az meg, hogy a bugyimban mi van, csak arra tartozik, aki eljut odáig, hogy bejuthasson oda! :P 

Nos akkor legyek kamu. Ilyen áron örömmel vállalom. :D

(A fenébe, megint nyitva hagyták az állatkert ajtaját? :D ) 

3 hozzászólás |

[1-30] [31-60] [61-90] [91-96]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.