Simple vásárlói tájékoztatóVarnyuBlog

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ginapriestess


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ginapriestess blogja


VarnyuBlog
Én és a BDSM


Online biztonsági tippek
#10 (2017-06-17 22:02:10)

Mivel a fórumot valószinűleg senki sem olvassa, amit ma találtam, beteszem ide a blogba.

Szörfölés közben találtam egy BDSM profilú oldalt. És nagyon korrekt figyelmeztetések voltak rajta:

*"Felhívjuk figyelmét, hogy:

[Cég neve] nem végez büntetőjogi háttér ellenőrzéseket illetve szűréseket. Bárki, aki képes elkövetni személyazonossági lopást úgyszintén létrehozhat egy hamis társkereső adatlapot.

A szembetűnő következetlenségeket kezelje fenntartásokkal. Csak akkor menjen el egy személyes találkozóra, vagy adja meg a telefonszámát, ha Ön ezt saját maga is akarja. Ne hagyja magát rábeszélni semmire, ha azt érzi, hogy Önnek ez túl gyors.

Adatlapja semmi esetben ne tartalmazza teljes nevét, személyes e-mail címét, lakcímét, vezetékes illetve mobiltelefon számát, munkahelyét illetve bármilyen információt amely segítene abban, hogy könnyebben Önhöz jusson valaki. Mielőtt személyes adatokat osztana meg magáról, mint például telefonszám vagy cím, gondoljon arra, hogy ezekkel az információkkal könnyen vissza is élhetnek. Csak abban az esetben ossza meg személyes adatait másokkal, ha alaposan meggyőződött annak helyességéről. 

Legyen mindig nagyon óvatos, ha egy másik felhasználó az Ön személyes adatai iránt érdeklődik! Ammenyiben a másik fél rámenős abban, hogy elárulja személyes információit, kérjük, jelentse az esetet az ügyfélszolgálatunknak!

Az ismerkedés egyik és talán legfontosabb lépése az első találkozó. Tudassa valakivel, hogy találkozóra megy valamint azt is, hogy mikor számít hazajönni. Egy semleges helyen találkozzanak, pl.: egy kávézóban. Ne fogyasszon sok alkoholt a találkozón, valamint sose adja meg lakcímét egy idegennek. Soha ne hívjon idegeneket otthonába. Mindig biztosítson saját közlekedési eszközt amikor randira megy."*

---------------

*"Online biztonsági tippek

AZ ELSŐ ONLINE TALÁLKOZÁSOK
Mielőtt személyes adatokat adna meg magáról, mint például telefonszám vagy cím, gondoljon arra, hogy ezekkel az információkkal könnyen vissza is élhetnek. Csak abban az esetben ossza meg személyes adatait másokkal, ha alaposan meggyőződött annak helyességéről. Legyen mindig nagyon óvatos, ha a másik felhasználó az Ön személyes adati iránt érdeklődik!

AMIKOR MEGISMERIK EGYMÁST
Nagyon fontos az, hogy helyesnek és megfelelőnek érezze a döntést, ha egy Partnerjelöltjével közelebbről is meg szeretne ismerkedni. Csak akkor menjen el egy személyes találkozóra, vagy adja meg a telefonszámát, ha Ön ezt saját maga is akarja. Ne hagyja magát rábeszélni semmire, ha azt érzi, hogy Önnek ez túl gyors. Ha úgy gondolja, hogy siettetik, illetve nyomás alatt tartják, hozza ezt a másik fél tudomására. Ha a másik fél nem tartja tiszteletben az Ön érzéseit, vagy úgy tűnik, hogy azokra nincs tekintettel, szakítsa meg vele a kapcsolatot!

AMENNYIBEN LÉTEZIK KÖZÖS ÉRDEK
Általában az első dolog, amit az érdeklődők megnéznek, az a fotó, az első profilkép. Hagyja, hogy a másik személy elnyerje a bizalmát fokozatosan. Ne tévesszük össze az érdeklődést a bizalommal. Az új barátja következetes, becsületes, őszinte viselkedésel kell megszerezze bizalmát. Ne legyen személyes vagy intim valakivel, túl hamar. Ne engedje meg, hogy a vágy, hogy végre megismerjen valakit, félrevezesse Önt.

FOLYAMATOS KAPCSOLAT TARTÁS
Nagyon fontos az, hogy helyesnek és megfelelőnek érezze a döntést, ha egy Partnerjelöltjével közelebbről is meg szeretne ismerkedni. Csak akkor menjen el egy személyes találkozóra, vagy adja meg a telefonszámát, ha Ön ezt saját maga is akarja. A levelezések és telefonbeszélgetések egyfajta intimitást teremthetnek kettőjük között, ezért figyeljen oda, amikor a vonal másik oldalán beszél a barátja. 

TALÁLKÁN GONDOLKOZIK
Ne hagyja magát rábeszélni semmire, ha azt érzi, hogy Önnek ez túl gyors. Ha úgy gondolja, hogy siettetik, illetve nyomás alatt tartják, hozza ezt a másik fél tudomására. Ha a másik fél nem tartja tiszteletben az Ön érzéseit, vagy úgy tűnik, hogy azokra nincs tekintettel, szakítsa meg vele a kapcsolatot!

TALÁLKOZÓ
Az ismerkedés egyik és talán legfontosabb lépése az első találkozó. Ezért az első találkozáskor figyeljen a következőkre: Egy semleges helyen találkozzanak, tudassa valakivel, hogy találkozóra megy, ne fogyasszon sok alkoholt a találkozón, személyes dolgait ne hagyja felügyelet nélkül.

Amikor a találkozóra utaznia kell, sose árulja el, hogy melyik szállodában fog tartózkodni, illetve a találkát ne is abban a szállóban szervezze meg. Amennyiben a találkozási hely nem önt Önbe bizalmat és biztonság érzetet, hagyja el a helyszint és menjen vissza a szállodába. Mindig valaki tudja a barátai, ismerősei közül, hogy hol tartózkodik és elérhetőségeit. Amennyiben lehetősége van rá, vigye magával mobil telefon készülékét.

Kérdőjelezze meg új barátjának kilétét, amennyiben sosem nem mutatja be barátainak, munkatársainak, család tagjainak vagy pedig teljesen másképpen mutat mint az adatlapon lévő képeken."*

5 hozzászólás |

A humanitásom nem végtelen
#9 (2017-06-15 11:13:33)

Nagyon kevés embert tiltottam életemben.

De aki azzal jön, hogy őt izgatja a családi szex ... a kurva életbe, még ilyen undorító dolgot, nálam egy mélységben van az animállal ... attól elköszönök és megkeresem a tiltás gombot.

7 hozzászólás |

BDSM teszt
#8 (2017-06-15 08:11:12)

Aki kiváncsi, hogy kiféle, miféle ő a BDSM-ben, az kitöltheti.

bdsmtest.org

A teszt angol nyelvű, megtaláltam hozzá a magyarítást, kitettem a weboldalamra, hátha segítség lesz:

http://mspriestess.com/?page_id=3523

Nincs hozzászólás. |

Miszlikbe
#7 (2017-06-14 12:02:23)

Mi a legélesebb dolog a világon?

A verbális kés. Miszlikbe lehet vele aprítani valakit.
És még nem is hagy vérnyomokat :)

1 hozzászólás |

Kedves Mindenki :)
#6 (2017-06-11 16:02:10)

Nincs kedve valakinek - vagy több embernek is - egy esszét írni arról, hogy mi a valódi különbség a BDSM és a BDSM elemekkel tarkított közösülés között? Szivesen olvasnám. 2000-3000 karakter elég lesz. Persze nem baj, ha több. Egyetlen szóval, a bizalommal nem fogok megelégedni. Mert egy csukló összekötése is lehet része egy BDSM elemekkel tarkított közösülésnek, vagy a szem bekötése. És ezekhez is kell bizalom ...

*Azaz a kérdésem lényege: MI AZ A BDSM *:)

Nem határidős. De egyszer szeretnék ebből egy gyűjteményt csinálni.

Persze ide is nagyon szivesen várom a véleményeket. Köszönöm, ha ír valaki.

Az érdemi válaszok ide fognak kerülni:

http://mspriestess.com/?page_id=3066

7 hozzászólás |

Üsd, vágd, nem apád?
#3 (2017-06-03 09:44:31)

Pár napja megkaptza a szememet egy blogbejegyzés, nem itt, máshol (mindegy, hol), amivel nagyon nem értettem egyet. Próbáltam hozzászólásban irni, de ablog szerzője kitörölte.

Írtam egy blogot. Szoktam ilyeneket.

A blog, ami nem tetszett:

_"Szerelem és BDSM

Ki, hogy van ezzel a kérdéssel? Én nem tudom elképzelni azt, hogy a szerelmem és köztem BDSM kapcsolat is legyen. 

Elképzelhetetlen számomra, hogy azt, akibe fülig szerelmes vagyok, aki a mindent jelenti nekem, üssem- verjem, hajánál fogva húzzam a sarokba, felpofozzam, vagy tűket szúrkáljak belé. 
Arról nem is beszélve, hogy megalázzam, illetve őt kényszerítsem megalázkodásra. 

Kedvelem a BDSM adta lehetőségeket, de csak olyan emberrel tudom ezt " játszani ", akibe nem vagyok szerelmes, legföljebb partneri viszonyba vagyunk. 
Azt viszont nem garantálhatom, hogy akivel BDSM kapcsolatba vagyok, nem szerethetek belé. 
Ám, attól fogva, hogy beleszerettem: a BDSM - játéknak vége. 
Tehát, a kettő nem fér meg egymás mellett. 
Valahol a szerelem mégis csak magasabb rendű, mint egy fizikai vágy.
A szerelmet nem lehet felülbírálni, nincs kontrollunk fölötte, míg a szexuális vágyat lehet kordában tartani, szabályozni.....

xy"_

Az én blogom:

*Üsd-vágd, nem apád?

Az ütés, verés, hajánál foga a sarokba húzgálás, felpofozás, tűkkel szurkálás nem BDSM. De a megalázás vagy a másik fél megalázkodásra kényszeritése sem.

Ez a felsorolás mindössze egy teljesen hétköznapi, de a szokványosnál sokkal agresszivabb férj viselkedésmintáiba fér bele. De ez nem BDSM. És még nem is SM.

A művészien űzött BDSM-hez illetve SM-hez - ha nem is szerelem kell - de kell valami szeretet. Mert csak igy lehet felismerni a másik fél igényeit. A mazochista fájdalomra vágyik, a jó szadista ezt megadja neki mindkettőjük örömére. A D/s-ben az egyik fél alárendelődni vágyik, sokszor megalázkodni. A másik fél megadja neki ennek a lehetőségét mindkettőjük örömére.

Az ütés, verés, satöbbi (lásd a felsorolást fenn) mindössze a BDSM illetve SM technikai nüanszai közé tartozik, de nem a kapcsolat lényegét képviseli. 

Néha egyetlen szemvillanás is lehet komoly BDSM. 

Biztos van olyan, akinek a BDSM csak időtöltés - hogyne lenne, most olvastam kommentben -, az valószínűleg nincs teljesen tisztában azzal, hogy a BDSM-SM-D/s milyen komoly emberi kapcsolat lehet. Ha jól csinálják. 

Én időtöltésként olvasok, főzök valami finomat, vagy szörfözök a neten. 
De nem BDSM-mel múlatom a felesleges időmet. Annál sokkal jobban tisztelem mind a partnert, mind a BDSM-et.

De hát ez csak az én véleményem.

Varnyu*

3 hozzászólás |

Jusztin.exe
#2 (2017-05-31 08:22:19)

Mivel fejezzem be?

Ez volt az egyik sarkalatos pontja a mai éjjelemnek. Mi az az írás, ki az az író, aki szivemnek különösen kedves ....

Kész lett. Helyreállítottam Varnyu BDSMEbookját. Kicsivel több, mint 360 oldal.
Ezt írtam a 36. fejezet végére:

"Eddig tartott a helyreállított BDSM Ebookom. Nyitottam egy új fejezetetet. Ha írtok, lesz benne tartalom, ha nem, akkor nem. Én már nem nagyon keresgélek :)"

Szóval mi is legyen az utolsó írás? Az egyik legjobb. Az egyik legjobb írónőtől.
Tudom.

'Jusztin.exe'

2017. MÁJUS 25.

http://mspriestess.com/?page_id=2755


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/74d92a620170531082219.jpg

Nincs hozzászólás. | bdsmebook  

[1-10]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.