Simple vásárlói tájékoztatóVarnyu

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > varnyu


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


varnyu blogja


Varnyu
Vagyok, aki vagyok és leszek, aki voltam


Shibari, de ....
#47 (2017-03-22 00:46:55)

... már nem csirke!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/6902e0620170322004655.jpg

3 hozzászólás |

Csirke shibari módra ;)
#46 (2017-03-21 00:01:13)

ebédötletnek :)


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/6902e0620170321000113.jpg

6 hozzászólás |

Kézcsókok
#45 (2017-03-19 13:40:26)

"Amikor megállt mögöttem, hogy megsimogassa a vállam, én már szinte a kezdetektöl a számhoz vontam a kezét és megcsókoltam. És ugy tűnik, hogy ez nem volt visszatetsző egyikünknek sem. Nekem valamiért nem volt furcsa, hogy nő létemre én csókolom meg sokszor egy férfi kezét. Pedig korábban soha nem tettem ilyet senkivel. De Vele valahogy természetesnek tűnt az első perctől fogva."

Folytatás ---> http://mspriestess.com/?page_id=79


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/6902e0620170319134026.jpg

Nincs hozzászólás. |

A "szolga" szó becsülete a BDSM-ben
#44 (2017-03-18 23:36:49)

Elöljáróban: a szolga név nem lebecsülés, hanem a jó szolga megtisztelése az ura/úrnője által. Mert alkalmasnak tartja a szolgálatra. 

Egy szolga csak egy úrhoz/úrnőhöz tartozhat. 
Kivétel, ha az úr/úrnő máshogy dönt.

De ha a szolga játszik párhuzamos játékokat, az már nem szolga, hanem egy csélcsap valaki, aki eljátszotta a lehetőséget, hogy megtiszteljék a "szolga" névvel.

Nincs hozzászólás. |

BDSMEbookhoz
#43 (2017-03-17 21:29:20)

... navigálási segítség egy rövid videóban

https://youtu.be/5Lexg7i-XHI

Nincs hozzászólás. |

Kell-e szolga a krémeshez?
#42 (2017-03-17 09:25:48)

Nem.

Számomra meg semmihez nem kell. Nem is kellett sosem.
De én sem leszek már senki szolgája.

Az az idő elmúlt, hogy olyan véresen komolyan vegyem a BDSM-et, mint régen.

A BDSM már nem más számomra, mint egy kis játék a szexualitásban, egy csipetnyi fűszer, ami egy csöppet  különlegesebb ízt ad a dolgoknak.

Semmi több :)

Szóval ... se most, se régen nem volt szükségem a krémeshez szolgára ;)

2 hozzászólás | bdsm  én  

Cukormáz
#41 (2017-03-16 23:03:32)

Az első gondolata az volt, amikor meglátta a süteményes csomag tartalmát, hogy megfogja és letekeri a tökeit.
Azt mondta, hogy két franciakrémest kér. Franciát. Olyat, aminek szines cukormázas a teteje és kétrétegű a krémje. Nem simát, mert azt utálja.
A csomagban ott lapult két, alpárian porcukros, sima krémes. Egyrétegű krémmel, semmi színes cukormáz. Iszonyatosan vastag és számára élvezhetetlen tésztaréteg az alján és a tetején.
Ha letekeri a tökeit, akkor abból lehet szines cukormázat csinálni rá???
JajgaDom és Nyögdicse sima krémest ettek …
Milyen szolga az ilyen?? Lecserélni!!! Azonnal.
Takarítószub? Nem kell. Nyalószolga? Az se. Olyan kell, aki képes megjegyezni, mi a különbség a sima és a franciakrémes között. Kurva élet.

5 hozzászólás |

A jószó a BDSM-ben is érték
#40 (2017-03-15 22:52:59)

"- Azért azt még leírom, hogy lebecsültelek, mert a Te agyad sokkal többre képes, mint gondoltam. Sokkal eltökéltebb és sokkal keményebb domina vagy, mint ami látszott.

- Nyugi. Én az első perctől fogva tudtam, hogy lebecsülsz. De tisztában vagyok a képességeimmel.

- Elhiszed hogy már, hogy megtisztelőnek érzem, hogy ilyen sokat foglalkoztál velem?

- Ki nem sz***ja le, hogy te mit érzel :)

- Mit kérnél azért, ha azt kérném nevelj tovább és csakis a saját örömödre?

- Én sosem kértem Tőled semmit, kedves :) Eztán sem fogok :). Mit tudnál Te nekem önként adni, ami nekem valóban értékes? Ne anyagi értékre gondolj :)

Mert anyagi dolgokat tekintve maximum egy Sport szelet, vagy valami hasonló árú dolog az, amit bárkitől elfogadok :) . Sokszor mondtam már, hogy Te nem tudsz nekem valódi értéket adni. Nekem az érzelmek jelenti az értéket. És itt nehogy szerelemre, vagy valami hasonló baromságra gondolj. Teszem fel, a barátság is érték. Nagyon nagy érték. De kettőnk között még az sem volt sosem :) . 

A barátság a jó szót jelenti és azt, hogy néha megkérdezzük a másiktól: hogy vagy? "

------------

A jószó a BDSM-ben is érték. Kár volt nem figyelembe venni.

Nincs hozzászólás. |

A számítógépnek semmi értelme
#39 (2017-03-13 12:18:29)

Lehet, hogy pár hete azt írtam, hogy az Ebookot az ásatag pendrive-jaimon találtam meg, de ez csak szép duma volt. A blogomra igaz, de az Ebookra nem. Abból sose volt adathordozón mentés.

Az egészet a net és egy speciális rendszer segítségével vakartam össze. Nem a végső formáját találtam meg - szerencsére - , hanem azt, amikor elkezdtem csinálni még 2007-ben. Azaz azt a válogatást, amit magamnak gyűjtöttem - sose akart abból weboldal lenni igazából - egy szerelem miatt, hogy megismerjem, mi is az a BDSM. Mert semmit nem tudtam róla ötven évesen. 

A válogatás jól tükrözi, hogy mi is volt számomra fontos azokból a cikkekből, írásokból, satöbbiből. Most, ahogy újra rendszerezem, látom, hogy leginkább olyanok, amik a BDSM és a DS érzelmi oldalát emelik ki.

A végleges törlés után volt valaki - tagtárs a Pixin, bár nem tudom, hogy most van-e regje, de azért legalább itt egy köszönetet megérdemel, mert az ötletet ő adta, hogy hogyan is kellene keresni a semmit -, aki szintén próbálta volna megtalálni és helyreállítani, de ő a legutolsó linket használta. Nos, az a forma sem struktúrájában, sem a megélt idejében nem volt erre alkalmas.

A legelső link - mert élete során azt hiszem legalább háromszor változott - lényegében már csak az én emlékeimben létezett. No, én azon a nyomon indultam el. És sikerrel jártam.

_"A számítógépnek semmi értelme. Csak válaszokat tud adni."

Pablo Picasso_

Van benne valami igazság. De azt is mondhatjuk, hogy a válaszok (az életben) készen vannak.

Csak a helyes kérdéseket kell megtalálni ...

http://mspriestess.com - Varnyu BDSMEbookja

Nincs hozzászólás. | bdsmebook  

Akit érdekel
#38 (2017-03-12 13:57:07)

http://mspriestess.com

Varnyu BDSM Ebookja. Persze még nem teljes. De kb. 160 oldal kész van. Lehet olvasgatni.

Nincs hozzászólás. |

Múlt és jövő
#37 (2017-03-04 21:13:40)

*Varnyu BDSM Ebookja*

... amit a neten gyűjtöttem évekig. És amiből 2007-től 2013-ig nagyon sok ember olvashatott és olvasott is a BDSM-ről. És amit 2013-ban láthatatlanná tettem a világ elől. És 2014-ben véglegesen töröltem. Körülbelül 500 oldal volt a képekkel együtt. 
Igy nézett ki.És ha újra kész lesz, akkor meg kb. így fog kinézni.
Ha ügyesen csinálom, jobb lesz, mint új korában.


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/6902e0620170304211634.jpg

Nincs hozzászólás. | bdsmebook  

Kezdjük újra?
#36 (2017-02-27 18:49:02)

Jobban megnézegettem, hogy mennyit is tudtam megmenteni a BDSMebookomból. Körülbelül olyan nyolc-, kilenctizedét. Azaz szinte majdnem mindent.

És közben találtam más dolgokat is, amik régen nem voltak benne.

Kerestem egy free tárhelyet. És azt találtam ki, hogy megcsinálom újra. HTML-ben, mint régen, amikor kezdtem gyűjteni az információkat a BDSM-ről. Mert nem tudtam szinte semmit.

Fénykorában, amikor az átlag napi látogatottsága 400-500 között volt - és összehoztam neki egy 3-as pagerankot is -, akkor körölbelül 500 oldalból állt. De abban volt egy rakat kép is.

Ahogy saccolom, 500 oldal most is lesz.
Képek nélkül.

Jobb lesz, mint újkorában.

Hogy mikor lesz kész, egyelőre halvány gőzöm sincs. Ha jól becsülöm, akkor olyan napi 10 oldalas sebességgel tudom csinálni. De akkor rámennek az estéim. Na azt azért nem. Mást is szeretek a neten csinálni, például játszani. Akkor vegyünk csak napi öt oldalt. 

Majd kész lesz.

Na lódulj, anyám. Kezdjük újra.

2 hozzászólás |

Minusz 1 teher
#35 (2017-02-22 18:18:45)

Egy értelmét és tartalmát vesztett kapcsolat is kapcsolat, ameddig ki nem mondja az ember a végső szót, hiába nem volt annak már sem tartalma, sem értelme hosszú idő óta. 

És az sem számít, hogy az ember tudta ezt már régen.

De ha kimondja, hogy itt és most elköszönünk egymástól, akkor éli meg, hogy valóban megszabadult egy tehertől. És felszabadult a lelkében.

3 hozzászólás |

Egy marék pendrive
#34 (2017-02-07 20:26:19)

Két csontvázat őrzött a szekrényében. Két 'lény', akiket 'megszült', majd kivégzett ... Eltemetni nem lehet. Benn vannak a sifonérban. Néha-néha persze moccannak egyet, olyankor egy pillanatra felkapja a fejét, hogy mi ez a zörgés.

Ja persze, a csontvázak ficeregnek. Hát csak tegyék.

Az egyiket blognak hívták, amíg élt.
A másikat meg ebooknak. Nem túl ötletes név, de ha teszem fel, Julisnak vagy Jóskának nevez el egy weboldalt, az még hülyébben hangzott volna. Ebook, egy elektronikus könyv, persze a maga módján. Nem volt letölthető egy file-ban, de olvasható volt. A neten. 
Nagyon butuska témája volt. A BDSM-ről szólt.

A blog a saját szülötte volt, élete, múltja, aktuális jelene, szerelmei, emlékei. Minden.
Az ebook csak egy gyűjtemény volt, amit évekig keresett össze a neten. Ha nagyzolni akarna, akár nevezhetné is a BDSM nagykönyvének, persze ez is a saját szája íze szerint készült, mint minden.

Először az ebookot ölte meg. 

Aztán jött a blog is, minden vérrel és verejtékkel, ami benne volt és amivel írta évekig. Nehéz volt megölni. De megtette. A két csontváz is bekerült a szekrénybe.

Rájuk csukta az ajtót és nem nézett feléjük. Néha zörögtek egy picit, amikor ficeregtek, de egy idő múlva már meg sem hallotta ... kifejlesztette a zörgés elleni szelektív süketséget.

--------------

Egy marék pendrive kinn az asztalon. Mi legyen velük?
Mi van, ha nem találja, amit keres? Kussoljatok már, csontvázak, halljátok-e ...túl hangos a zörgésetek mostanában ... Unalmas.
Mi van, ha megtalálja, amit keres? Mit csinálnak ezek a nyomorultak a szekrényben?? Örömtáncot gyakorolnak, vagy mi a fene??


Ugyan talál-e valami régit?
Ugyan mit talál ....
Legfeljebb semmit.

-------------

Ahogy próbálta az 'áldozatait' újraéleszteni, egyre halkabbá és halkabbá vált a táncszerű zörgés szekrényben ...

Mentés-darabkák ... hol itt, hol ott ... egy kar, egy láb, a törzs ... a szív ... összegyűlt lassanként minden.

Felépítette újra az egészet. A csontvázakra hús került, a húsra bőr és már keringett is a vér a szívben. A szivekben.
Mindkettőben.

Élnek újra.
A szekrény csendes.

Nincs hozzászólás. |

Gratula :)
#33 (2016-12-29 01:27:30)

*Évvégi meztelenkedés*

A szövegírónak meleg gratuláció. Nagyon ötletes és nagyon szórakoztató :)

Nincs hozzászólás. |

Egy vén vadász :)
#32 (2016-12-23 15:15:35)

== Results from bdsmtest.org == 

85% Switch 
83% Primal (Hunter) 
76% Vanilla 
72% Primal (Prey) 
70% Dominant 
63% Brat 
60% Submissive 
54% Masochist 
49% Brat tamer 
49% Experimentalist 
44% Rigger 
37% Master/Mistress 
37% Rope bunny 
36% Ageplayer 
36% Degradee 
24% Girl/Boy 
21% Degrader 
20% Daddy/Mommy 
17% Sadist 
14% Slave 
12% Owner 
11% Non-monogamist 
6% Pet 
6% Voyeur 
2% Exhibitionist 

Na jó, ezeket azért lényegében tudtam magamról. Alapvetően - itt - switchnek számítok.
De a szexualitásomra leginkább a vanilla a jellemző.
Nagy szerepet játszik nálam a "vadászat". De majdnem ugyanannyira zsákmány is szeretek lenni.
A dominancia erősebb bennem, mint a szubmisszivitás.
Szeretek csibészkedni. De majdnem annyira szeretem, ha egy velem csibészkedőt 'igazgathatok'.
Még mindig jelentős a mazochizmusom.
És kisérletezni is szeretek.

És a lista másik vége, amiktől már nagyon messze állok:
Nem vagyok magamutogató, nem szeretem a mások előtti szexet.
Nem szeretem nézni sem mások szexuális cselekményeit.
Nem játszok állatot senki kedvéért.
Nem vagyok szolga és nem vagyok tulajdonos. 
Nem vagyok szadista.
A való életben monogám vagyok, kizárólag gondolatban játszottam el régebben az én+több pasi felállással.
És semmi kedvem egy partnerkapcsolatban anyáskodni.

Ezt a százalékos arányt csak igy tudom értelmezni :)

Nincs hozzászólás. |

Utózönge
#31 (2016-12-22 10:52:29)

Átgondoltam és levontam a tanulságot:

Fétisiszták kiméljenek. Nem nekem valóak.

Nem akarok mégegyszer egy fétistárgy lenni, egy láb, egy kéz, vagy bármi más. Én egy egész ember vagyok, minden értékemmel és értéktelenségemmel egyetemben. Vagy érdeklődik utánam valaki így is, vagy sem, nem probléma.

Soha nem szeretném mégegyszer valakitől azt hallani, hogy
- beleszerettem a kezedbe
- beleszerettem a lábadba
- vonzó az agyad
satöbbi ...

Nincs külön csak kezem vagy lábam, ÉN vagyok.

Nincs hozzászólás. |

Morzsányi luxus
#30 (2016-12-17 14:00:47)

Már csak egy morzsányi reményt hagyott meg magának az évtizedek kegyetlen és az érzelgősséget teljesen nélkülöző takarításai után. Azok a fölösleges dolgok, amiket megtanult kidobni. Dolgok, érzelmek, emberek. Ha már betöltötték a funkciójukat, lejárt a kihordási idejük, mehettek.

Egyetlen morzsányi irreális remény. Annyit enged meg magának. Ami egy ívbe foglalja a halomba gyűrt takarókat sok évvel ezelőttről a pár napos keserű fahéjjal …

És ha megengedné, még mindig képes lenne szélvihart támasztani a lelkében …

Bár magában mindig is tudta, hogy … na szóval, ez nem az, amiből bármi is lehetne …

De ezt a morzsányi luxust még mindig megengedi magának. Olyan picike …Elfér a lelke legkisebb zugában …

... ameddig majd ezt is ki nem vágja a szemétbe. 
Mert odavaló.

8 hozzászólás | múlt  

Keserű fahéj
#29 (2016-12-16 22:19:48)

Fahéjas tejbegrízt ettem.

Ugyan honnan jutott eszembe, hogy közben beírjak egy nicket valahol a keresőbe? Nem tudom. Néha meg szoktam nézni. Pár havonta. Amikor a legutóbb láttam, konstatáltam, hogy milyen régen lépett be …

Sajnos nincs ilyen név.

Ő volt az utolsó, akit szerettem. Szerelemmel. De a sors nem akarta. Talán jobb is.

Mi van ezzel a fahéjjal? Megkeseredett?

Most nem más, mint egy zöld pötty a gmailben.

Francos fahéj … Olyan keserű, hogy sírni kezdtem tőle.

14 hozzászólás |

Én vagyok az a hiéna :)
#28 (2016-12-15 20:55:42)

Én vagyok az a hiéna, aki egy levelet *NEM* teljes terjedelmében - *mert nem szerepelt benne a nick, sem az, hogy hol kaptam* - blogbejegyzésbe tettem valahol, még az sem lényeg, hogy hol. Bár sok ember kedves levélnek tartotta, de mindegy. 

Én vagyok az az embernek sem nevezhető, legyek inkább hiéna? oké, egyszer ezt a nicket is ki fogom próbálni, leszel a tündér keresztapám, édesem? ... szóval gátlástalan és erkölcstelen. 

A levél alapján az úr nem azonositható.

A blogja alapján és itt idézek "amolyan fekete károgó madárnak nevezett egyén" a nickem viszont azonosítható :)

Na ennyit az erkölcsös viselkedésről :)

4 hozzászólás |

Szabadság
#27 (2016-12-15 19:47:51)

*Szabadság*

Még a felhős alkonyat is gyönyörű, ha az ember a sejtjeiben érzi a szabadságot.

Nincs hozzászólás. |

add magad
#26 (2016-12-14 23:27:52)

add magad
hogy használjalak
hogy öszintén
önző legyek
és ne hazudjak
semmi olyat
hogy én mindig
jó ember leszek
add magad
hogy néha
szégyen nélkül
gonosz legyek
add magad
hogy öleljelek
közben
húsodat tépjem
add magad
hogy végre
ne könnyekkel
a szememben
hanem mosollyal
az arcomon
boldog legyek

add magad
hogy szabad legyél
és szabad legyek

2 hozzászólás |

“Vegytiszta” D/s"
#25 (2016-12-12 19:27:36)

– Azt mondod, már teljesen beuraltál és akkor használsz, amikor csak akarsz?
– Én azt mondtam, hogy nem te dirigálsz. Én vagyok a főnök.
– Ezt egy éve még nem engedtem volna meg neked, de már élvezem.
– Tudod, hogy meglehetősen toleráns főnök vagyok és igyekszem figyelembe venni az igényeidet. Azaz jó főnök vagyok.
– Már nem sok igényem van. Szerintem már fontosabb, hogy neked jó legyen.

Önzés és/vagy önzetlenség …

A példa szexmentes … Mondhatni, hogy “vegytiszta” D/s.

Nincs hozzászólás. |

Lepke-lét
#24 (2016-12-11 16:50:06)

Régesrégen, egy másik galaxisban egyszer én is lepkének éreztem magamat.
Az is voltam. Örültem és szárnyaltam szabadon.

Közben úgy megrészegített a lepke-lét boldogsága, hogy nem számoltam egy dologgal.

A lepke-lét a biológiában egy lény
harmadik,
utolsó
és legrövidebb életszakasza.

Nincs hozzászólás. |

Néma kacsa? (Boszorkánymesék 2.)
#23 (2016-12-10 09:05:14)

Ült előtte a padlón és csillogó szemmel nézett rá. Most nem a tenyerén, mert nem kell elkényeztetni. Úgyis túl nagy a vartyogója néha.

“Miért nem kutyát tartasz inkább? Szeretnéd, ha a kutyusod lennék?”
“Nem. Nem akarom, hogy kutya légy.”
“Miért jobb a béka?”
“A béka különleges. Kutyája mindenkinek lehet. De békája nem. Igen, a béka különleges és ritka. És egy Boszorkányhoz sokkal jobban illik, hogy békája legyen, mint kutyája.”

Ha legközelebb azt kérdezi meg, hogy miért nem elefánt, esküszöm magamnak, hogy felrúgom. Vagy falhoz vágom. Vagy levest főzök belőle.

Vagy néma kacsává varázsolom. Az sem rossz.

2 hozzászólás | boszorkánymesék  

Feleség-ség
#22 (2016-12-09 16:09:04)

Volt egy lány. A huszas éveiben érezte, hogy vágyai vannak. Eldöntötte, hogy feleség lesz.
Megfőzött néha egy ebédet, kimosott pár ruhát, elmentek moziba. Ez tetszett neki.
Na – gondolta – ez a feleség-ség. Ezt bármikor meg tudom csinálni.

Meg is csinálta. Elég sokszor.

Aztán megöregedett. Feleség-ség hiányában jobb lett a tartása, nagyobb a büszkesége. És olyan tüzet látott a szemében, ha tükörbe nézett, ami feleségként soha nem volt benne.

Rájött, hogy a feleség-ség soha nem volt nekivaló.

A valóságommal bármi egyezés egyáltalán nem a véletlen műve.

4 hozzászólás |

Mai mese tanulsággal (Boszorkánymesék 1.)
#21 (2016-12-08 18:13:21)

A Boszorkány még üldögélt egy kicsit a mohos fa odvába vájt kunyhójában. Élvezte a bársonyfekete éjszakát, a hajnali madarak gyenge csippanásait. A zöldbékán elmélkedett. Ha képes lesz belőle királyfit nevelni, az maga lesz a csoda … Hiába Boszorkány már vagy ezer éve, ennek a rusnya békának nem lesz elég egy csók, hogy átváltozzon. Néha az jut róla az eszébe: ez a béka egy borzalom …

Ma este is … Ott ült a Boszorkány tenyerén, kidüllesztette a mellét, hogy nagyobbnak, valakinek látsszék … És nyomta, nyomta a sódert. No, csináljunk vele valamit, mert különben képes lyukat vartyogni az oldalamba …

“Jól megmosolyoglak magamban. Úgy próbálod elővezetni a kis perverz ötleteidet, amit szeretnél megélni, hogy megpróbálsz úgy csinálni, mintha ezt valami kihivásnak vagy ajándéknak kéne tekintenem. Noha semmi mást nem szolgálnak, mint a te élvezetedet. Ráadásul magadban tökéletesen tudod, hogy minden gond nélkül meg tudnám tenni. Hiszen Boszorkány vagyok.

Pedig sokkal egyenesebb lenne, ha szépen megkérnél, például igy: “Kedves Boszorkány Úrnőm, nagyon szeretnék bizonyos dolgokat megélni Veled. Remélhetem, hogy kegyes leszel és megteszed?”

A viselkedéseddel még komoly problémák vannak, rusnyabéka. Leginkább abban szorulsz nevelésre, hogyan kell egy békának tisztelettel (és persze okosan) a Boszorkányával beszélnie. Ezt lesz neked a legnehezebb megtanulni ….”

Boldogságos denevérszárny … Lehet, hogy lehetetlen feladatra vállalkoztam – morfondírozott magában. – Miért nem kerestem egy könnyebb természetű békát magamnak? Hiszen annyian ugrálnak itt, hogy néha lépni sem lehet tőlük …

Miért? – tette fel magának már nevetve a kérdést. És még nagyobb nevetéssel meg is válaszolta – Hát mert szeretem a kihívásokat.

Nincs hozzászólás. | boszorkánymesék  

anyámborogass :)
#20 (2016-12-08 00:19:32)

18 éves hamvas ifjú privire hiv, majd a köszönések után megkérdezi, hogy szeretem-e a harmincas korosztályt ...

elég jól megtanultam számolni. tudom, hogy a 18 az nem a 30 és 39 között van a számegyenesen. azaz ÉN nem vagyok hülye :)

ő már inkább ;)

6 hozzászólás |

Minden csak nézőpont kérdése
#19 (2016-12-07 17:02:57)

Mai fikcióm:

– Milyen érzés egy nyilvános parkban szőnyeggé aláznod engem?
– Milyen érzés neked, ha egy nyilvános parkban felemellek Magamhoz és egy ideig az Úrnő szőnyege lehetsz? Ez nem alázás, kedves. Hanem ajándék.

Nincs hozzászólás. |

És ez most nem játék
#18 (2016-12-06 21:39:42)

Foglalj helyet. Azt mondtad, hogy ma nem a Nőhöz szeretnél jönni, hanem a Dominához. Természetesen ez az egyetlen kérés az, amit respektálok.

Itt most két személy van jelen. Egy Úr és egy szolga. Nem Úrnőt mondtam, mert ebben a funkcióban lényegtelen a nemünk. Csak a funkciónk számit. Teljesen mindegy, hogy ki a nő, ki a férfi, nem lényeg. Ennek értelmében egyáltalán nem foglalkozom azzal, hogy neked lesz-e erekciód, vagy akár orgazmusod. Ha lesz, lesz, ha nem, nem. Számomra teljesen lényegtelen. Itt most nem férfi vagy, én nem vagyok nő, Én Úr vagyok, te meg egy szolga.

Kizárólag azért vagy itt, hogy az Én szórakoztatásomat szolgáld.

És ez most nem játék.

4 hozzászólás |

[1-30] [31-47]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.