hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóIsmerkedés a BDSM-el

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

bella


Ismerkedés a BDSM-el
Arra gondoltam jó lenne egy hely ahol a BDSM iránt érdeklődőknek tudnánk segíteni. Sokan vagyunk kezdők akik nem tudjuk merre hogyan induljunk el, mire figyeljünk partner keresés során. Ha úgy érzed van ide való gondolatod, tapasztalatod akkor oszd meg mindenkivel.


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
bella
#35 (2006-09-24 02:04:16) |
Válasz a(z) 34-es üzenetre:

Bogi nagyon igazad van, de én pont a sub/mazo oldal miatt mostam egybe. Mert hogy fizet érte vagy nem az egy dolog, de mindenképp csak partnert keres és a vágyait próbálja megélni kipróbálni. Azon domináknak és domoknak akik élvezettel teszik szolgáltatásaikat pedig minden elismerésem, de én magamról tudom érzelem nélkül nem szivesen veretném el a popómat. Ha pedig a fizetős oldalról nézem akkor helytálló a 3. kategória szerintem is.
Bella

[ugrás az előzményre]
bogi-
#34 (2006-09-23 23:14:36) |
Válasz a(z) 32-es üzenetre:

Cuppp Bellus:D

"A beszélgetéseim során volt aki azt mondta van 3. kategória a fizetős révén. Én ezt a kettőt összemosnám mert az egyik oldalon a szolgáltatás van, vagy igénybe veszem vagy nem. A másik oldalon a megismerés a vágyakozás van azt hogy fizetőset választok vagy nem szerintem nem nagy külömbség mármint az érzéseket nézve."

Én ezt a kettőt nem mosnám egybe, mármint, hogy valaki a pénz miatt élvezkedik, vagy valaki vágyakozik és élvezi amit megkap.
Ez két külön kategória.
Mert szerintem egy fizetős "dominánál" kb úgy zajlik le egy " menet+ ( bocs, ha nyersen fogalmazok, de nem tudom másként ), hogy odamegy a vágyakkal teli illető ( azt sem értem miért megy oda?  Mit remél? ) És elmondja a " domina " kérdésére válaszolva mit szeretne, mire vágyik, mit élvezne.
Erre, mert jól megfizeti, megkapja a szolgáltatást, de az még nem tuti, hogy azt a " domina " is élvezi. Persze megteszi, amiért fizetnek, mert esetleg ebből él, de hogy mi a jó benne?
Nem itélek el ezért senkit, mármint, hogy pénzt csinál az erotikából, csak az nem tetszik, hogy ezt úgy teszik egyesek, hogy az, aki fizet ( nem is keveset ) a szolgáltatásért még nem is élvezi azt. Mert esetleg a kiszolgáltatott helyzetében a " domina ", de beszélhetek én " domról " is, kiéli rajta a perverz vágyait....
Na itt jön az, hogy mindenki felelősen kezdjen egy ilyen kapcsolatban!

Bocs, a tisztességes domináktól és domoktól, de találkoztam ilyenképp megélt történetekkel...

Cuppp :

Bogi

[ugrás az előzményre]
bella
#33 (2006-09-23 17:12:46) |
A másik kategória: aki párt keres. Olyan aki a párjával szerelemben együtt szeretnének élni és a BDSM dolgokkal megfüszerezve átélni az intim dolgokat. Én is ebbe a kategóriába tartozom. Úgy érzem ez a legnehezebb, de a legboldogabb kapcsolat lehet a világon! Amikor a szerelem társul a vágyakkal akkor azt azthiszem nem lehet szavakkal leírni milyen érzés! Amikor bármit megteszel a párodért mert szereted, szenvedést kínokat vállalsz érte mert tudod a boldogságotok van benne. Bármelyik kategóriában is legyünk benne egy két dologra nagyon figyeljünk! A biztonságra és egymás vágyaira. Ha nem figyelünk egymásra, akkor csalódott emberként fogjuk megélni a vágyainkat. Tehát mindenki gondolja végig a vágyait, tisztázza magában mire van szüksége és úgy induljon neki a pár vagy partner keresésnek. Nagyon sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát és az esetleges párját! És ami még ezen is túl mutat, szerezzünk barátokat akik esetleg tudnak segíteni vagy csak mellettünk lenni bármikor amikor szükségünk van rá.
bella
#32 (2006-09-23 16:43:21) |
Mint ahogy igértem leírom én mit tapasztaltam és miket kaptam a barátaimtól.
Tehát az én érzéseim szerint 2 kategóriába sorolnám azokat akik a bdsm-el próbálnak kapcsolatba lépni. Az egyik tábor aki csak partnert keres mert valami hiányzik az életéből és a bdsm-ben véli felfedezni azt. Ők az a tábor képviselői akik nem akarnak a jelenlegi kapcsolatból kilépni, de szinesíteni akarják az életüket eme csodálatos világgal, vagy csak egyedüliként ismerkednek és próbálkoznak mert vannak ilyen vágyaik. A beszélgetéseim során volt aki azt mondta van 3. kategória a fizetős révén. Én ezt a kettőt összemosnám mert az egyik oldalon a szolgáltatás van, vagy igénybe veszem vagy nem. A másik oldalon a megismerés a vágyakozás van azt hogy fizetőset választok vagy nem szerintem nem nagy külömbség mármint az érzéseket nézve. Szóval ebből azt akarom kihozni, hogy ők a pertner keresők, akik bármilyen módon is teszik de ők csak alanyt keresnek a vágyaikhoz. Nem ítélem el őket mert mindenkinek mások az érzéseik és a lehetőségeik, ki mivel él mit szeretne!
folyt köv...
bella
#31 (2006-09-23 14:55:46) |
Sziasztok!

Előszöris szeretném megköszönni mindenkinek aki a témában hozzászólt a fórumnak! Azt hiszem ez olyan téma ami minden BDSM iránt érdeklődőnek fontos lehet. Elmondhatom én nagyon sokat tanultam az itteni barátoktól akik elláttak jó tanácsokkal. Hamarosan megosztom mindenkivel amit én látok és tapasztaltam ebben a témában.

Bella
bigi
#30 (2006-09-13 12:48:12) |
Válasz a(z) 29-es üzenetre:
Szia!
Szerintem sem jók az arányok... de nem értek egyet veled abban hogy mennyire és miért...
Tapasztalatom szerint a neten a regek tükröznek olyan arányt, amit írsz... de az életben szó sincs erről... több mint 3 éve járok ezeknek a társaságoknak a beszélgetős ismerkedős találkozóira, és azt tapasztalom, hogy a személyes találkozón a nemi arány soha nem rosszabb 60-40%-nál.
Ugyanez igaz a sub-dom arányokra is...

Azt gondolom a neten ezt az aránytalanságot olyasmik okozzák, hogy a lányok sokkal kevésbé használnak több cjmet, nicket... mind a férfiak, akik között sokel elterjedtebb, hogy minden vágyukra külön regisztrálnak a rendszerekbe.
Mint ahogy az is, hogy sok férfi jár a netre álmodozni, de soha nem jut el a találkozásig, ám ez a viselkedés szintén nem jellemző a lányokra.

Igazad van tényleg nehéz találni... de talán nem a partnert találni a nehéz, hanem a sok nick és reg közül megtalálni azokat, akik tényleg BDSMet, kapcsolatot, off-line realjtást és nem vmiféle alkalmi vágyhoz kalandot keresnek.

Viszont ebben pont az ilyen helyek tudnak segjteni, és az, ha akarunk és merünk beszélgetni, és így fel tudnak egymásra fgyelni azok, akik komolyan gondolják, hogy ez érdekli őket és nem csak a virtualítást kihasználva álmodoznak.

Bigi

[ugrás az előzményre]
lacika977
#29 (2006-09-13 00:42:22) |
Sziasztok!
Én 29 éves sub vagyok.Kb 15 éve kezdődtek el a vágyaim e témakörben.4-5 éve vállalom fel és próbálkozok a Bdsm megismerésével.Szerintem nagyon gazdag ,élménydús világ ez.Foglalkoztat a enyhe dom rész is.Szerintem a legnagyobb probléma az ,hogy kb.5-ször annyi férfit vonz a bdsm mint nőt.Ezek a férfiak kb.80% sub 20% dom.A bdsm-hez vonzodó nők 80%-ka sub ,20% domináns.Nem passzolnak az arányok .Ráadásul ,ott zavarja a rengeteg "domina .urva"már bocsánat,akik könnyebb megélhetést várva a dologtól tevékenykednek.Szóval szerintem nagyon nagy probléma az,hogy nehezen alakulnak ki kapcsolatok
ezeken az oldalokon.Ti hogy látjátok?
bigi
#28 (2006-09-08 09:28:15) |
Válasz a(z) 27-es üzenetre:

OK... de ezt miért ie írtad... ez nem egy párkereső vagy patnerkereső fórum, hanem egy BDSM beszélgető... BDSMmel és nem emberekkel ismerkedő.

Bigi

[ugrás az előzményre]
macwulf
#27 (2006-09-08 02:16:53) |
A(z) #27 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
badsam
#26 (2006-08-11 10:58:50) |
Nem Ő volt... :(         :)
badsam
#25 (2006-08-11 10:57:02) |
Sziasztok!

Nekem még nem volt BDSM kapcsolatom, csak szeretnék, tehát én is kezdő vagyok. Nehéz volt elfogadni a saját vágyaimat, önmagam előtt, de azt hiszem, hogy ez az első és elengedhetetlen lépés, amit mindenképp meg kell tenni. Ezután elkezdtem olvasni a BDSM világáról itt, a neten. Ami számomra nagy élmény volt az indulásnál, az egy topic, Gothic vezetésével, akinek így utólag és ismeretlenül is köszönöm, hogy létrehozta azt. A topicban elsősorban a BDSM-nek nem arról a részéről volt szó, ami engem érdekel, mégis nagyon hasznos volt számomra, mert adott egy szemléletet, egy viszonyulást a BDSM-hez, emberekhez. Úgy gondolom, hogy ezzel a topic-kal több lettem:

!link:http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007928&la=57554305

Még egy gondolat:
Többen is javasolták itt Eropolisban a kezdőknek, hogy szólaljanak meg, legyenek aktívak és úgy lesz sikerük a keresésben. Én kipróbáltam egy másik módszert: Sokat üldögéltem otthon, és vártam, hogy becsengessen a dominám. Úgy látszik, nem találja a csengőt... :)

Bocs, mennem kell, csengettek...

Badsam
maked
#24 (2006-07-25 20:47:12) |
SziasztokT

Ez itt a megbeszéljük című rovat és nem a hirdetésé, az a reglapodon van. Itt elmondhatod, kifejtheted a saját gondolataidat. Reagálhatsz mások gondolataira, hozzászólásaira. Ez lehet a BDSM-el való ismerkedés vagy tanulás, vagy tovább tanulás. És itt megkérdezheted és lehet választ is kapsz rá vagy nem.

Attól még ez nem partner keresés. A partnerkeresés szerintem onnan indul, hogy beszélsz vele a közösben. Majd rányomod a privit tudatosan és megpróbálsz vele kommunikálni és ismerkedni. És go or not! De ne add fel, lehet a másik lehetőség meg eléd teszi a vágyaid.

Elsőre, így ennyi.

Üdv, maked.
bigi
#23 (2006-07-18 14:59:11) |
Miből gondoljátok, hogy az ismerkedés a BDSMmel az partnerkereső hírdetések gyűjtőhelye?
Bár ha már a témáknál tartunk... tényleg úgy gondoljátok, hogy ez a módszer hatékony a sikeres ismerekdéshez?

Bigi
csak1szolga
#22 (2006-07-18 11:11:34) |
A(z) #22 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
spanking79
#21 (2006-07-18 08:30:17) |
A(z) #21 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
lesfleursdumal
#20 (2006-07-11 16:51:38) |
Sziasztok!

Én is örülök a topiknak. Az első és legfontosabb tanács, amit a BDSM-mel ismerkedő, bármilyen beállítottságú embereknek adnék: mindig bízz a józan paraszti eszedben és a saját etikai normáidban. Ne hagyd magad semmiről meggyőzni, hogy így vagy úgy kell, így vagy úgy szokás, ez vagy az a minimálelvárás. Felnőtt ember vagy,vannak róla elképzeléseid, mit szeretnél és mit nem. Márpedig a te vágyaid, igényeid nem alávalóbbak másokénál. 

Ha komoly kapcsolatot, érzelmet, szerelmet, sőt, akár házasságot keresel, ne tagadd meg és ne hidd el, hogy alább kell adnod, még ha nagyon sokan mondják is. Hadd nevessenek. 

Ha a kalandkeresők táborához tartozol, akkor meg örülj a szélesebb játéktérnek, adj szeretettel, vággyal, és ha jó embereket fogsz ki, bőségesen visszakapod izgalmakban, amit befektettél. Valahogy az egészben az a lényeg, hogy bárhogy is gondolkodunk, ne veszítsük el önmagunkat és a mindennapjainkat a nagy keresésben. 

Kezdőknek is érdekes lehet frissen alakult BDSM klubunk honlapja: bdsmklub.atw.hu. Szeretettel ajánlom figyelmetekbe!
coldskin
#19 (2006-07-10 19:26:16) |
Üdvözlet mindenkinek!

Először is gratula Bella a topichoz, figyelemre méltó!

Érdemes talán elgondolkodni azokról az extrémebb álmokról, amikből minden embernek a saját titkos világa összeáll. Vannak közöttük olyanok, amik el sem jutnak a megvalósítás ötletéig sem, de szeretjük őket mert tetszenek.

Vannak aztán olyanok is, amiket kipróbál az ember. Nem biztos, hogy ezután ettől megváltozik: Folytatja az addigi életét, de örömmel tölti el a tudat hogy megcsinálta.

Azután akadnak olyan valóra vált álmok, amitől rákap az új élmények ízére. Igazából saját magunk előtt kell először is őszintének lenni, s választ adni arra: valójában mire is vágyunk hogy teljesüljön. Ez viszont csapda, mert ha megfogalmazod, de nem teszed meg, üresebbnek érzed az életed. Ezért nagyon pontosan kell ismerned önmagad.

Bocsánat ha túl szájbarágósnak sikeredett, talán azért a lényeg így is érthető maradt.

Ui: Augusztus
bigi
#18 (2006-06-04 22:20:25) |
Válasz a(z) 17-es üzenetre:

Szia!

A sub férfire és használható.

És igen sok helyen mossák össze... sajnos én is tudom... de ezért van ennyi sikertelen ismerkedés... (de nem akarom ismételni magam...)

A kötözés nem a börfelületet sérti (na jó, ha nem megfelelő a kötél és mozogni próbálsz akkor esetleg igen...) 
de ha abból indulok ki, hogy pl hegymászókötelet, vagy más puha anyagút -nem műanyagos vagy érdes felületűt- használsz, akkor ilyen gond nem lehet...
ami lehet az az, hogy a kötözés hatására a vérkeringés korlátozódik, mert elszorítja az ereket... vagy az izmok merevednek el, görcsölnek be.
A vérkeringés látványos, hisz az elszineződő végtagok jelzik mikor jött el az idő az eloldozásra... a begörcsölő izkom ellen javasolt kezdőknek olyan kötözéseket kipróbőálni, amiben azért nem teljes a mozgásképtelenség... illetve minnél természetellenesebb a póz annál rövidebb ideig hagyni... saját tapasztalatom alapján egy kellemetlen pózban 20-30 perc is elég tud lenni :)

Bigi

[ugrás az előzményre]
perverz111
#17 (2006-06-03 15:15:35) |
Válasz a(z) 16-es üzenetre:
Nem veszem zokon a felvilágosítást igazad van ..Így a pontos megfogalmazásom az lenne hogy mazo és szolga beállítottságú vagyk ....Az hogy azt írtam hogy szeretném kipróbálni a domina oldalt azt véletlenül írtam mert nagyon megörültem ennek az oldalnak meg ennek a topicknak......(elnézést néha sietek)Azért érdekelne hogy a sub kifejezés hölgyekre férfiakra avagy csak hölygyekre alkalmazzák?
Már elég sok oldalt néztem az az igazság és nagyon sok helyen egyre megy az hogfy mazo meg szolga.....(ezért is írtam én is így...wde örülök annak hogy kijavítottál :)  )
Kötözésről tud valaki információkat szolgálni mármint a korlátozóról ami egyben látványos meg nem sérti szét nagyon a bőrfelületet....

[ugrás az előzményre]
bigi
#16 (2006-06-03 11:42:24) |
Válasz a(z) 14-es üzenetre:

Szia!

Nem szeretném ha félreértenél... de megértem azokat a dominákat, akiknek nincs kedvük ahhoz, hogy olyanokkal kezdjenek ismerkedni, akik még azzal sincsenek igazán tisztában, hogy mit is jelentenek az itt használatos szavak. És ez nem lustaság elsősorban, hanem azért van, mert aki felelősségteljes, az nem szeret kockáztatni, de ha Te nem tudod mi mit jelent, és olyanokat állítasz Magadról, ami nem igaz, könnyen lehet a dologból élvezet helyett komoly sérülés.

Had javasoljam, hogy olvasgass honlapokon és kérdezz... ne elsősorban ismerkedni próbálj, hanem megismerni melyik szó mit jelent és mit nem, és megtanulni megfogalmazni, hogy mi is a vágyad és kit is keresel... mert enélkül reménytelen a sikeres ismerkedés.. és tényleg max. azért válaszol valaki, mert azt reméli pénzt kereshet.

Még egyszer mondom nem kritizálni szeretnélek, hanem segíteni próbálok... és ezért veszem végig az üzenetedet, hogy talán jobban megértsd miért is zárkóznak el sokan, illetve talán ezzel Neked és még pár olvasónak segíteni tudjak.

Szóval a domina párja a sub vagy szolga, a mazoé pedig a szadista. Nem kizárt, hogy valaki mazo és sub is legyen vagy épp domina és rabnő egyszemélyben (ez utóbbi a switch), sőőőt még az sem, hogy egy domina mazo is legyen... de nem összekeverendő Te ki is vagy és akkor kit is keresel.
Ja és ha nőről van szó akkor használjuk a domina, sub, rabnő szavakat, míg férfire a dom és a szolga szavak hasnálhatók (a többi szó amit eddig írtam mind2 nemre megfelel).
És még 2 szó, hogy nagyjából lefedjam mikkel is lehet találkozni a kölönböző oldalakon:
bottom és top. A top a szadista és a dom, domina összefoglaló neve, a külföldi irodalom ugyanis a legtöbbször nem próbálja meg elválasztani hogy az uralkodó fél testi kínzásokat vagy lelki nevelést helyez előtérbe, és így a párja az alárendelt fél ugyebár a bottom.

De a sikeres ismerkedéshez ennél jóval többre van szükség, mert a BDSM játékoknak sokszor szerves része a fetish vagy más nem közvetlenül BDSMbe tartozó dolog. És ahhoz, hogy mind2 fél élvezze ezekre is figyelni kell, éppúgy mint hogy vki a lehetőségek hatalmas tárházából mit is kíván, mit is élvez. 
Csak példákat mondok a teljesség igénye nélkül: verések (nyomot hagyó vagy épp nem hagyó), csipeszek, tűk, viasz, égetések,alázások, ruhák, látvány vagy korlátozó kötözések, bűntetés- kínzásjelenetek vagy épp valódi nevelés...
Na és az sem mind1, hogy vki erre alkalomszerűen vágyik-e vagy a nap 24 órájában így akar élni.

Csatlakoznék Bogihoz... merj Te is és mások is kérdezni, és merjetek gondolkozni, és átgondolni hogy ami tanácsot kaptok kitől jön és az illető mennyire lehet valóban tapasztalt. Főleg mennyire olyan jellegű dolgokban tapasztalt, mint amire Te vágysz.

Remélem, hogy nem vetted zokon hogy írtam és segítettem kicsit.
Sok sikert az ismerkedéshez...
Bigi

[ugrás az előzményre]
bogihu
#15 (2006-06-03 06:52:31) |
Sziasztok!

Látom a legnagyobb gond az ismerkedés ebben a negyedben, amin egy percre sem lepődöm meg.
Mert mi történik, ha belépek a bdsm szobába?
Köszönök, és jó esetben 5 emberből egy visszaköszön.
Most nosztalgiázhatnék, hogy hol vannak azok a szép idők, mikor érdekes, tartalmas beszélgetések
folytak?
Akkor lehetett ismerkedni, partnert, barátokat találni,tapasztalatot kérni, kapni és cserélni.
Ez sajnos eltünt, mint ahogy eltüntek az emberek is:(((((
Pedig épp ez lenne az alapja az egésznek.
Mert ha tartalmas beszélgetés folyna, lehetne barátokat találni, átélt tapasztalatokat cserélni, és biztos minden zsák megtalálná a foltját is:)))
Talán a legnagyobb baj az, hogy senki nem meri nyiltan felvállalni a vágyait, elbujtok a privi mögé, azt gondolván majd ott.....pedig ott nem.
Merjétek felvállalni magatokat az előtt a közösség előtt, ahová beléptetek. 
Tanácsok: persze lehet tanácsokat adni, de vajon az adja-e ezeket a tanácsokat, aki tudja miről beszél?
Ne osztogassátok felelőtlenül és ne fogadjátok meg minden feltétel nélkül.
És már annyiszor elmondtuk Makeddel, de most is elmondom, és ez tényleg jó tanács!
Egy igazán jó kapcsolat alapja: kikövezni azt az utat, amire léptek!
Együtt közösen, minden gátlás nélkül, és őszintén!

Sok sikert mindenkinek:)))
Bogi
perverz111
#14 (2006-06-02 18:01:08) |
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/7301.jpg
Sziasztok. Tényleg jó hogy nyílt ez a topic...
Én is kezdő vagyok főleg mazo beállítottságú és imádom a domina Úrnőket....Mátr nagyon rég vonz ez a dolog már több helyen is nézelődtem....
Vanna itt olyanok akik a domina részt képviselik vagy csak mindenki mazo hajlamú.....
Az ismerkedés nekem is nagy probléma sajna mert már írtam más oldalakon pár embernek de sose válaszolt senki max csak olyan aki a pénzért csinálta volna és nem saját és partnre kedvéért...Én úgy gondolom hogy sok embernek lehet hogy nem tetszik de mégis egy szép belső gyönyörökkel rendelkező műfaj ez.....Szívesen ismerkednék mindenkivel aki így gondolja tnácsokat szívesen fogadnék.....És jó lenne intim kapcsolatba lépni lányokkal kísérletezés tanulás szempontjából....Én nagyon szeretném már kipróbálni mind a domina mind pedig a szolga szerepét.....Írjatok Sziasztok
pincsi-boy
#13 (2006-05-30 19:34:56) |
Én nagyon hamar arra lettem figyelmes, hogy ebben a témában is mindenki másképp csinálja. A szimpátia és ismerkedés kérdését nem lehet megspórolni. Hiába pár százalék az, akit ez ennyire foglalkoztat, akkor is ugyanolyan heterogén az összetétel, mint a többieknél.

Szép közhelyes lettem, nemde?
kriszta2
#12 (2006-05-16 10:37:55) |
Sziasztok! 
Köszönetet szeretnék mondani bellának a témáért és azoknak az embereknek akik megpróbálnak olyanoknak segíteni, akik teljesen járatlanok a BDSM-ben. Számomra is teljesen idegen volt ill. még most is az, de már kezdem értem a lényegét. Szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan barátokra találtam, akik türelmesek velem és segítenek megismerni, megérteni amit ez a fajta kapcsolat jelent, jelenthet. Nem mondok neveket, de Ők tudják hogy róluk van szó. KÖSZÖNÖM NEKTEK!
gita
#11 (2006-04-30 10:04:17) |
Sziasztok !
fall-oszi írásához: nem könnyű a jó kérdéseket sem megtalálni, nemhogy feltenni. A net adta arctalanság sok embert késztet aljas dolgokra, az ismerkedésben is megteszik. Honnan tudható, kiben bízhatunk meg ismerkedés közben ?
Én is kezdő vagyok, sok olyan emberrel találkoztam, akik látszólag nyújtották a kezük, és az utolsó pillanatban elkapták... Kik azok, akik barátaink lehetnek, akik biztosan segíthetnek ? Nekem a mai napig nincsenek olyan barátaim, akik átsegítettek volna a kezdeti nehézségeken. Csak a távolságtartást, a lenézettséget éreztem, sokszor kimondva is,ami megalázóbb bármi másnál. 
Akik a jó tanácsokat osztogatják, csakis magukból indulhatnak ki, nem lehet ráhúzni másra ugyan azt a "gúnyát". 
Te hogy ismered fel, kiben bizhatsz meg barátként, v. ismerkedési szándékkal ?
Azt hiszem ez volt a hónap költői kérdése :)
cseem
#10 (2006-04-18 23:44:56) |
Válasz a(z) 9-es üzenetre:

Igazad van.

[ugrás az előzményre]
fall-oszi
#9 (2006-04-16 12:15:06) |
Sziasztok !
Nem lesz könnyű.....
A gondolatok és a fantáziák mindíg konkrétak, de ha megszólalunk, csak az általánosságok sorakoznak a szavainkban. Nem szívesen adja ki magát senki akkor, ha védtelen... márpedig ezen az átkozott áldott neten azok vagyunk. Bátorság kell hozzá, de egy másik probléma is van... ha kimondjuk a konkrét gondolatokat, azzal degradáljuk is egyben azokat, mert elveszítik azt a feszült intimitást, ami a bdsm elválaszthatatlan velejárója.
Szerintem az itteni beszélgetések a partnertalálás lehetőségeinek, veszélyeinek legáltalánosabb tapasztalatcseréjére korlátozódnak majd.
Én csak azt mondhatom, hogy türelem és fokozatosság... öszinte beszélgetések, okos kérdések és válaszok kellenek, amivel higgadtan felmérhetők a jelentkező, vagy kiválasztott partner tulajdonságai. Tudd, hogy mit akarsz, tudd, hogy mit akarsz megtudni róla... apró lépések lesznek, hisz egyikőtök sem akar többet kiadni magáról, de egy kicsit mégis tovább kell lépni minden kérdéssel és válasszal. Okos, kordában tartott türelem és őszinteség....sok sikert
asd112
#8 (2006-04-01 20:14:08) |
A(z) #8 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
nnorah
#7 (2006-04-01 07:11:32) |
én annak idején a neten láttam képeket és azok hatására mozdult meg bennem valami amit sokáig nem értettem.viszont minél tovább kutakodtam annál erősebben tudtam hogy erre vagy valami ilyesmire van szükségem.lassan 3 éve válaszoltam egyy hírdetésre amiből egy máig tartó kapcsolat kerekedett.
cseem
#6 (2006-03-25 12:41:19) |
A(z) #6 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
bogihu
#5 (2006-03-25 11:23:57) |
Kedves Ismerkedők!


Ime egy link ami értékes táptalaja lehet ismereteitek bővítéséhez!

!link:http://smfeladat.tar.hu/index2.html

Kezdetnek szerintem elég lehet, de a tudást saját magatoknak kell megszereznetek.


Üdv:

Bogi
bogihu
#4 (2006-03-24 17:09:45) |
Sziasztok!

Én is kezdőként jöttem ide nem is olyan rég.
Első napokba nagyon feszültnek éreztem magam, mikor a BDSM szóba került.
De voltak akik ezt észrevették és segítettek feloldani a gátlásaimat.
Nem mondok neveket, mindenki tudja kikre gondolok? Ők a barátaim.
Köszönöm nektek!
Féltem ettől az érzéstől,ami belűlröl égetett, de megtaláltam a Párom, aki átsegitett a nehéz dolgokon.
Mindenkinek nehéz feldolgoznia ezeket az érzéseket, vágyakat, és még nehezebb és elfogadnia, hogy csak ezekkel az érzésekkel vágyakkal tud létezni, boldogan élni!
Csatlakozom Makedhez, és kérek mindenkit, segítsetek azoknak akik csak most isnerkednek ezen világgal, hogy könnyebb és szebb életet remélhessenek!


Bogi
cseem
#3 (2006-03-24 10:54:37) |
Nosza.
maked
#2 (2006-03-23 23:29:26) |
bella!

Ez egy nagyon jó téma és remélem, hogy aki ide jár az csak a segítő kezét fogja nyújtani. Nem lesz egyszerű mert ahányan vagyunk szinte annyifélét akarunk. Azért kérem aki hozzászól felelősen tegye. Aki tanulni akar az azért, aki meg tanultabb az meg azért.

Nem kívánok sok sikert hozzá, csak egy rögös utat, de út legyen és nem csak neked de másnak is.

maked
bella
#1 (2006-03-23 19:01:32) |
Üdv Mindenkinek!

A téma adott ne fogkátok vissza magatokat.
Bella

[1-35]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.