hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóAgymenés

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > balazsvagyok > 10


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


balazsvagyok blogja


Az élet biszex oldala és egyebek
Én és én meg az Irén? Nem. Irén sehol sincs.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Agymenés
#10 (2017-10-27 17:59:33)

Hát rég jártam itt és rég írtam ide. 
Most megint több okból is, de úgy döntöttem, hogy aktív leszek eme oldalon és írok pár embernek és úgy egyáltalán keresem az utam.

Holott meg kell jegyeznem, hogy nem is kicsit alakult azaz alakul itt jól egy itt megismert hölggyel a dolog. Azaz pontosabban minden remek vele, de az ember keresgél mindig vagy hogy is mondjam.
Tapogatózik.

De ami itt fogadja az embert néha az maga a vicc. Az, hogy gyakorlatilag válaszra nem lelek a nőktől ez végülis nem is lep meg, mert nem lep meg. Hisz tudom, hogy a ti dolgotok maga a lehetetlenség, hisz egy nőre kb ezer levél jut és így tiétek a választás joga. Miénk így jelen esetben a türelem és az állhatatosság.

De ami fura volt most így a héten nekem, hogy volt aki válaszolt, de trágárságot, volt aki válaszolt, de azt, hogy: "Viszont a lapod úgy néz ki, mint egy összeszart disznóól, ezért ideális, ha most azonnal elbúcsúzunk, még idilli békében.."

És ami főleg érdekes, hogy ennyi érzékeny pasit se láttam még. Az egyik napközben rám írt. Többször is elmondtam neki, hogy ne haragudjon, de el el tűnök majd a priviről, mert én napközben dolgozok. Kicsit beszélgettünk és aztán mire egy fél órás szünet után visszatértem már letiltott. De miért kérdem én? 

Vagy a legutóbbi. Ő szólít meg érdekes a dolog és utána elkezd faggatni dolgokról amihez nem értem mi köze van. Főleg, hogy van e másik pasim/nincs/ és egyáltalán. Mior kifejtettem neki, hogy de barátom te kerestél engem és nem én téged, de azért beszélgessünk lelépett.

Hát én ezt a hetet most hivatalosan nem értem :)

Hah..


Hiába a dupla esély biszexnek sem könnyű az élet.
Különös állatfaj vagyok én.

 

17 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#17 (2017-10-31 06:37:50) |
Szerintem azért nem lelsz válaszra a nőktől, mert - annak ellenére hogy az oldal profiljából adódóan nem apácák vannak itt - ennyire egy nőnek nem vonzó ez a "Nyitott kapcsolat nyitott kapcsolata", szóval fűvel-fával, össze-vissza szex.
Ennyire "változatos" élményekért lehet hogy célszerűbb egy swinger-klubban próbálkozni.
balazsvagyok
#16 (2017-10-30 15:10:53) |
#borzaslany: Most komolyan általánosítunk? :D 
Munkaruha ugyanmar. Mindenki használja akinek van esze és ilyen olyan kapcsolatokban él...

Tényleg olyan érzésem van, hogy tiszta hülyének nézel :D 

Na de sebaj. Ehhez mindenkinek megvan a joga no meg ahhoz is, hogy ne értsen egyet a másikkal vagy legyen szexuálisan ilyen vagy olyan :) 

Ollé ;)
borzaslany
#15 (2017-10-30 14:58:47) |
#balazsvagyok: Miért is lennék álszent? Mert nem vágyom se másik nőre se olyanra aki meleg pasikkal keres szexuális kapcsolatot ? Ki tudja védekezik-e és én nem szeretnék semmi meglepetést. Sajnos túl sok itt a kíváncsi hetero aki esetenként a homo cseten szopna-szopatna. Na azok álszentek ;) Amit pedig Eszternek írtál, hogy nem az jár a fejedben , h abba a punciba ugyan ki élvezett bele...... tudod mi nők azért jobban ragaszkodunk ahhoz a munkaruhához mint ti pasik. Ergo nem kell ezen törnöd a buksid :)
balazsvagyok
#13 (2017-10-30 12:15:22) |
#esther: Én itt a jelenlevőkről beszéltem természetesen :)

Ugyebár és egyértelműen.

Mondjuk emellett a gondolatvonulat mellett azt is hozzátehetném, hogy nekem is járhatna a fejemben, hogy ama punciba vajh ki élvezett bele tegnap vagy éppen melyik nő nyalogatta. Ugyebár. Lehet ezt fűzni ide és oda is :)
esther
#12 (2017-10-30 12:03:54) |
#balazsvagyok:
 
Képletesen írtam. Elég kiábrándító lenne számomra, ha mellettem még egy pasi is kéne a pasimnak. :/ Így értettem
Arról nem beszélve, hogy a pásztorórák kezdetén az jutna eszembe tutifixen, vajon ez a farok hol járt, mielőtt a számba veszem.. Képletesen szólva. :napersze: 

Rosszul tudod, mert ez a legtitkosabb helyek egyike. Nincs valós kép, adatok kamusak...itt hazudnak a legtöbben, és a legtöbbet.
A jelenlévők természetesen kivételek. ;) 
balazsvagyok
#11 (2017-10-30 11:00:55) |
#moon-kitty: Gyakorlatilag teljesen igazad van :)
balazsvagyok
#10 (2017-10-30 10:59:42) |
#esther: Azrt csak nem biggyeszt az ember sorszámot a másikra.

Senki a világon nem kisajátítható. És itt senkinek sem az a célja.
Se nekem se a partneremnek.

Mert nem. Ő és én is élem az életemet így vagy úgy. Nyitott kapcsolat nyitott kapcsolata. 
Akár meg is tehettem volna, hogy le sem írom, de ez egy blog és le lehet benne írni dolgokat. Titkolódzni meg pff.

Van éppen elég titkom az életben. Csak ne itt folytassam a titkos dolgokat. Hisz itt vagyok és ez itt titokmentes hely egy bizonyos szinten. 

Szerintem.
balazsvagyok
#9 (2017-10-30 10:57:02) |
#borzaslany: Nem vagy finnyás dehogy.
Inkább mások vagyunk csak. Manapság én úgy látom és gondolom, hogy és nem azért, mert felgyorsult világban élünk hanem azért is mert gyakorlatban a biszexualitás majdhogynem mindennapos errefele. Az tény, hogy nem férfiszinten, de női szinten itt majdhogynem mindennapos.

Az rendben van? És ez nem? Hisz a lány akinek írok az is keres lányt is férfit is. Az miben másabb mint én aki lányt is férfit is keres?

Szerintem nem igazán.

Ne legyünk más álszentek kérlek :) 

De amúgy tényleg kinek mi és hogy.

esther
#8 (2017-10-29 16:28:34) |
#moon-kitty: 

Téged vonzanak a bi pasik, csak nem szexuális kapcsolatra, ha jól értelmeztem a lapodon olvasottakat.( De szólj, ha félreértettem! Én sem vagyok tévedhetetlen.)
Egy színházba én is simán elmennék egy biszex pasival, de szexpartnerként nem választanám. Nálam ( is) kizáró ok a sorszámozottság. :/ 
borzaslany
#7 (2017-10-29 14:19:56) |
#moon-kitty: ahogy elnézem szelektíven olvasol :)
Az egyik problémája, h a nők nem reagálnak neki a leveleire.. 
**. Az, hogy gyakorlatilag válaszra nem lelek a nőktől ez végülis nem is lep meg, mert nem lep meg**

Erre írtam, h nem kell meglepődni..... és nem török senki felett pálcát és mivel hetero vagyok hetero pasi is vonz. Ez meg legyen az én problémám ;) 
moon-kitty
#6 (2017-10-29 11:15:27) |
sziasztok, legyek akkor az üdítő kivétel: 
1. engem vonzanak a bi pasik (ne támasszunk velük szemben irracionális elvárásokat, el kell fogadni, hogy nem férjnek valók, viszont ez nem is egy házasságközvetítő oldal)
2. mindenkinek pontosan megválaszolom, hogy miért utasítom vissza.

Általában gond - identitástól/vágyaktól függetlenül - hogy a tagok nem akarnak kilépni a virtuális térből a valóságba, egy bi barátom szerint "elég nekik, ha a gép mögött kiverik" és ezért nem lehet velük személyesen. Tehát nőként sem könnyű férfiakkal találkozni innen! Tévhit, hogy milyen könnyű a nőknek!

Balázs pedig szeretné a különböző típusú partnerek mellett felfedezni önmagát, evvel semmi gond. Csak a "túlérzékenységet" kellene átfogalmaznia, szerintem eképp:
Kit keresek? Elsősorban egy meleg vagy bi vagy transznemű partnert, aki elfogad engem így. :-)Ez egy szexpartnerkereső oldal, nem itt kéne az "igazit" keresni, ez főképp a nőkre vonatkozik. 
borzaslany
#5 (2017-10-29 10:14:07) |
Ha nő lennék lehet itt lett volna a vége, hogy jó ugyan vele de más is kell és még pasi is. 
Bármennyire szexoldalon vagyunk a sorban állás nem igen vonz..... nem egy akarok lenni a sok közül.
Az pedig, hogy miért nem válaszolnak a nők a leveledre az adatlapodban rejlik, szerintem.
Te magad írod le kit is keresel elsősorban és abban bizony nők nincsenek.
**Kit keresek? Egy lehetőleg bi vagy ne adj isten meleg partnert aki elfogad így is.Vagy transzneműt, de arra kb semmi esély jól tudom**

Nos bármennyire modern világban élünk és nem ítélkezem senki nemi identitása fölött nem vonz ha egy pasi mellettem meleg pasikat vagy transzikat keres. Fene a finnyás formámat ;) ;) ;) ;) 
balazsvagyok
#4 (2017-10-28 19:02:39) |
#esther: Az ember alaptermészetéhez tartozik az új utáni vágy.
És itt szándékosan írtam ember és nem férfit vagy nőt. 
Szóval igen. És azt hiszem ez pont az az oldal ahol ezt meg sem kell magyarázni :)

Az meg, hogy ki mit keres. Nem vagyok benne biztos, hogy az én jelen lévő biszexualitásom bármiben is rémisztőnek vagy kizáró oknak kéne lenni, ha mondjuk az övé sem az nekem. Kezeljük azt az oldalát a dolgoknak ami érdekes.

Úgy hiszem.

Nem?
esther
#3 (2017-10-28 15:29:44) |
A hölggyel minden remek...volt..eddig, miután ezt elolvasta, hogy te továbbra is "tapogatózol"... vagy azóta is remek vele? :vigyor: 

Ne is lepjen meg, hogy válaszra sem "lelsz" a nőktől, mert a legkisebb létszámban van olyan nő jelen, aki kimondottan biszex férfit keres. És ha hozzávesszük azt is, hogy -ha ezer levelet nem is- de napi 5-10 közöttit kap, akkor annak válaszol, aki az ő keresési paramétereinek megfelel.
A faggatózás ( a szexualitásodról) meg hát..olyan mint a légvétel. :D 
Így megy ez lilapoliszban. ;) 

Azt viszont én sem értem, hogy lehet a táblás csokit kakinak nézni?! :vigyor: 
balazsvagyok
#2 (2017-10-27 18:49:43) |
#szilvi: No igen. Az élet zavarosan szép :D
szilvi
#1 (2017-10-27 18:41:06) |
 :D A lila cirkusz mindig tárt karokkal várja az erre tévedőket, attól függ kik vannak épp a porondon :cigi: vagy lehet ez a liladiliház és a gyógyszeradag késik ki tudja ezt már :o 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.