hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóFétisek világa

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > balazsvagyok > 11


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


balazsvagyok blogja


Az élet biszex oldala és egyebek
Én és én meg az Irén? Nem. Irén sehol sincs.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Fétisek világa
#11 (2017-10-31 09:29:25)

Tegnap beszélgetem egy levélben egy lánnyal a fétisekről és azoknak a fontosságáról.

Egyáltalán mi az a fétis?

Fétis: Bálvány, mindenek fölött álló tárgy; a test valamely részével érintkező tárgy okozta kóros nemi vágy.

Itt írva vagyon, hogy a fétis kórós dolog lenne.

Ezen gondolkoztam el múltkoriban, hogy vajh mi a fétis és ez mikortól lesz kóros.

Valóban mikortól lesz az? Mi lesz az?
Egyáltalán szükséges dolgok e a fétisek megléte egy életben? Kell? És ha igen miért?

Én úgy gondolom, hogy ártani nem árt. Egyfajta lépés a saját szexualitás teljes megismerése felé az embernek.

De tény, hogy ennek is vannak fokozatai. Mert vannak normális, fura és azért elég bizarr fétisek is. 

Pláne, hogy talán vékonya vonal, hogy mi a fétis és mi nem az? 

Lássuk csak. A legfurább fétis amit én láttam/vagy ez nem is fétis/, hogy volt réges régen egy lány akivel jártam akinek az volt a heppje, hogy szerette a csokit. Jó ez nem egy fura dolog, de ezt úgy szerette, hogy  nincs jobb szó rá akkor szerette igazán ha beterítettem spermával. És úgy ette meg a szex végén. Azért lássuk be ez egy fura dolog, de hogy fétis lenne? Nemtudom eldönteni, de fura az bizonyos.  Ezek után már a vicc kedvéért felvetettem neki, hogy ugyan már a reggeli tojásrántottájára ne rántsam rá? Az nem kellett neki.

A saját fétiseim azt hiszem a normális  kategóriába tartoznak. Az egyik része egyértelműen az. Fehérnemű. Nőn szeretem látni azt amit szeretek látni. És leginkább azt .  Úgy hiszem ez nem egy extra dolog. 

Miért vagy mitől fétis ez? Talán csak annyitől, hogy az kelt bennem jó vagy jobb érzéseket, ha a lányt fehérneműben látom. Anélkül kevésbé izgalmas. 
Itt ki lehet jelenteni, hogy ez fétis.

De a másik dolog meg véleményes. Szeretem a nyarat és szeretem a szépen ívelt hónaljak látványát. Szexuális örömet nem okoz nem akarom senki hónalját se megdugni, se egyéb dolog viszont jó érzéssel tölt el és tetszik. Akkor ez fétis? Vagy sem?

Szükséges az élethez a fétisek megléte? 

Lehet ezt se ma kéne eldöntenem.... 

12 hozzászólás |

Hozzászólások

balazsvagyok
#12 (2017-11-05 23:09:14) |
#zzzzz70: Kinek mi kérlek.
nincs kép zzzzz70
#11 (2017-11-04 09:32:29) |
Sziasztok! Az én fétisem nagyon fura. Úgy tudok a legnagyobbat élvezni ha egy nő mellét szophatom maszturbálás közben, a végén ráélvezek a bimbóra és a nő megszoptat a spermás mellével. Na ez már nagyon fura fétis :)
pandora
#10 (2017-11-02 12:23:33) |
#esther: 
Személyesen bundafétisisztát és harisnyafétisisztát ismertem.
A bundaimádót izgatta egy-egy jó webáruház oldal is ahol bundák voltak, jobban izgatta mint egy pornóoldal. A harisnya fétisiszta szintén imádott harisnyanadrágokat, bodystockingokat bemutató weboldalakat nézni, az áruházakban válogatni. Szóval testhez érés nélkül is működik, bár valószínűleg azért, mert elképzelik milyen lesz amikor testhez ér. ;) 

A bunda fétisisztával egyszer meztelenül, egy szál tűsarkú csizmában felpróbáltam az összes kabátját. Nem ért hozzám, csak nézett. :) Baromi izgi érzés, mindkét félnek, és órákra nyújtja az előjátékot. ;) 
 
pandora
#9 (2017-11-02 12:18:43) |
#barna72: 
Szerintem a megszégyenítés vagy a nyilvánosság nem lehet fétis, mert a fétis mindig tárgy.
barna72
#8 (2017-11-01 18:18:14) |
#pandora: És mi van azzal, akinek a fétiséhez hozzátartozik a megszégyenítés? Pölö a nyilvánosság?
esther
#7 (2017-11-01 09:12:43) |
#pandora: 
Tudod mi jutott eszembe? Hogy egy példának okárért a legáltalánosabb fétist vegyük: cipő/papucs-szóval, hogy egy ilyen fetisiszta ha megnyit teszem azt egy cipőpláza weboldalt, az vajon hatással van rá? Avagy kell, hogy egy bizonyos valaki lábán legyen a tárgy? Vagy az utcán nyáron bármilyen papucsos nőneműre felizgulhat? :napersze:  :napersze: 
Micsoda dilemmák?! :vigyor:  Talán ha egy fetisiszta is megszólalna e roppant érdekes kérdésben. ;) 

Persze, biztosan vannak "durvább" fétisek is, de szerencsére én sem találkoztam még ilyennel. De ettől még kíváncsi vagyok. :D 
pandora
#6 (2017-10-31 19:49:39) |
#esther: 
A fétisek néha még úgy is működnek, ha nem érintkeznek a testtel. Látvány, és a sóvárgás a partner szemében hogy megérinthesse. ;) 

Szerintem a fétis plusz és nem mínusz. Bajom csak akkor van - mint mindennel - ha túlzásba megy, ha anélkül már nincs vágy, vagy már az emberi jelenlét nem számít. Talán valóban az lehet a kóros eset. 

De szerintem kevés a kóros fétisiszta, a legtöbb fétis amivel én találkoztam, tök ártatlan dolog, ami emeli a hőfokot, változatosságot és színt visz az együttlétbe. :)

El nem tudom képzelni mi megvetendő lehet olyasmikben, mint a fehérnamű, harisnya, bunda, cipő, csizma, lakk vagy ilyesmi fétisekben. Persze biztosan létezhetnek olyan fétisek amik a partnerből rossz érzéseket váltanak ki...bevallom azt a posztban szereplő spermás csokit én nem enném meg. :vigyor:   És lehetnek még olyanabbak is. Azért a határ nem a csillagos ég. De akkor sem szégyenítenék meg valakit ilyesmiért.
 
esther
#5 (2017-10-31 17:51:05) |
Szerintem a fétis megléte egyáltalán nem szükséges, de hogy hangulat és libidó javító az biztos. :) 
A fétis-tárgynak érintkeznie kell a testtel-és bár a szex anélkül is működik- a fétissel felturbózza az együttlétet, sőt az orgazmust is.
Én most saját tapasztalatból írom ezt.

De beszélgettem itt már olyan férfiakkal, akik -egyáltalán nem kóros!, sőt, szerintem teljesen hétköznapi fétissel- próbálkoznak a párjukkal és mégis mélységes megvetésbe ütköznek,elutasításba, megszégyenítésbe. Kinek mi a tűréshatár? :napersze: 
balazsvagyok
#4 (2017-10-31 15:28:54) |
#barna72: Az :D Fehér mogyorós :D
balazsvagyok
#3 (2017-10-31 15:28:19) |
#pandora: De ettől még fétis úgy hiszem. 

Na persze ez döntés kérdése is. Vagy sem? :)
barna72
#2 (2017-10-31 13:44:47) |
Ja, hogy emiatt vannak csokik a profilképeden!!! :D :P :D 
pandora
#1 (2017-10-31 11:37:26) |
"A fetisisztának nem elég a meztelen test puszta látványa, a kielégüléshez szüksége van a fétisének tárgyára is. Ez a szexuális viselkedés akkor válik valóban kórossá és függőséggé, ha valaki már nem tud lemondani a szexuális együttlét során arról a valamiről, ami izgalomba hozza."

Eszerint addig nem kóros amíg szereted látni a nőkön a fehérneműt, de azért anélkül is megy. ;)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.