hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóIsmeretlen terep

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > balazsvagyok > 2


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


balazsvagyok blogja


Az élet biszex oldala és egyebek
Én és én meg az Irén? Nem. Irén sehol sincs.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Ismeretlen terep
#2 (2017-03-12 01:18:14)

A 17. életévemtől szépen belestem az abszolúte ismeretlen terepbe. Na nem egy lyukba az erdőben...

Első sorban is 1998-at írtunk. Másodsorban is végre életemben lett egy barátnőm amit igen nagy előrelépésnek tekintettem mindannak ellenére, hogy még az első csókom előtt egy lánnyal egy 30 perces ismeretség után análisan közösült már velem egy férfi... Aha.

Igen. Ez így visszagondolva igen problémásnak is láthatnám ám, de nem látom annak. 

Az uszodai kis kalandoknak vége lett. Ha jól emlékszem elkezdték tatarozni a felső fürdőket :D No igen. 

Akkoriban már lett netem és ha jól emlékszem valami erősen fapados szexorg vagy mi nevű szexchat oldalon ismerkedtem össze egy András nevű középkorú pasival aki se szó se beszéd felhívott magához és én felmentem. Innét meg történek a dolgok és hipp hopp azt vettem észre, hogy a hátamon fekszem és egy pasi dug éppen engem és én élvezem... Ok ez persze így leírva egy kissé abszurd, de tényleg így történt. Fura, de más emlékem erről nincs is. Nem éreztem semmi különöset vagy meglepőt. Mint a világ legtermészetesebb dolga lett volna az, hogy egy pasi tol meg engem. Pedig azért lássuk be, hogy nem az...

Utána volt még pár kalandom és az internet tágabbra nyílásával sokkal több is lett a lehetőség és az értem kapkodó férfiak sora. No persze ezt azóta annak is betudom, hogy 17 éves voltam zsenge és vékony... :) 

És rá fél évre meg a barátnőmmel is megtörtént. Ez azért emlékezetesebb volt. Több okból is. Valamiért máig emlékszem arra, hogy milyen szép kék tanga és kék melltartó volt rajta, hogy hogy állt a haja és a sok izgalomtól, hogy nem állt fel nekem aminek fel kellett volna állnia... De azért egy fél óra szenvedés után csak sikerült... És jól sikerült, Na persze amennyire egy első jól sikerülhet, de sikernek nevezhetem azt is, hogy nagyobb tragédia és aránylag élvezetesen lezajlott... :)

Érdekes mód ekkor az elég zajosan induló biszex életemnek vége is szakadt pár évre. Fura visszagondolni arra, hogy ahhoz képest, hogy 16 éves koromban azt se tudtam, hogy mi is igazán az a szex alig két év múlva már voltam férfival nővel és mindezt a világ legtermészetesebb dolgának gondoltam akkor is és most is. Hogy több férfival volt dolgom mint nővel. Egyáltalán az, hogy megdugott egy férfi engem. 
És, hogy az életem két ilyen szegmensét ilyen simán szét tudtam választani...

Abszolúte felnőtt módra. 

És ez jó nekem. 

Azóta ez az arány bőven megfordult és most is bőven ki merem jelenteni, hogy biszex vagyok. Jóval több nővel volt dolgom mint férfival. Mindig is nőket akartam páromnak szexuális partneremnek, de a kisördög mindig mozgott bennem, hogy néha más is kell/kéne... 

Az élet furcsa.

Vagy ez így normális? 

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.