hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóforgószél a mélyből

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > boszorka42


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


boszorka42 blogja


forgószél a mélyből
"Nem mondhatom el senkinek,
 elmondom hát mindenkinek.........
Még nem tudom, mit mondok majd, nem én,
De úgy sejtem, örömhírt hoztam én"  
Karinthy Frigyes szavaival kezdem, mert valóban nem tudom mi is lesz ebben a blogban, csak leírom majd ami kifeszül belőlem, amit nem mondhatok el csak itt, ahol otthonra lelnek a gondolataim, érzéseim, a cselekedeteim amiket szívesen, szeretetből és élvezetből teszek.

Kezdetén vagyok ennek a kibontakozásnak, kezdetén az élvezetek megélésének. Úgy gondolom leírom a tapasztalataim a kezdetektől és így tovább... Érdekes utazás már most is, és ki tudja még hova vezet? :)


yoni masszázs
#2 (2017-09-19 19:02:49)

Voltatok már yoni masszázson?

Minden porcikám el volt macskásodva és fájt mindenem a munkától, úgy vágytam egy jó kis lazító masszázsra. Emlegettem párszor a páromnak, hogy milyen jólesne egy masszázs. Közben szóba került, hogy van olyan masszázs is, ami a puncit is kényezteti. Felkeltette az érdeklődésem. Egy nap aztán azzal fogadott a párom, hogy befizet engem egy yoni masszázsra, ajándékba kapom tőle. Persze, tetszett nekem, hogy ő ajánlja fel, hogy menjek és izgatott is voltam, hogy milyen lesz, főleg úgy, hogy párom is ott lesz, akkor még egyáltalán nem kezdtük el a többest. Ez volt az első lépés. Minden nagyon jól ment. Hivatásos, profi masszőrhöz mentünk.
 Fehér nadrágban, pólóban volt a férfi, korrekt és jófej. Hamar ellazultam. Átadtam magam a kényeztetésnek, az egész testem végig masszírozta, nagyon jólesett, éreztem, hogy tudja, hogy mit csinál, éreztem, hogy rábízhatom magam teljesen. Ebben az állapotban tért rá a szexuális izgatásra, ahhoz is nagyon értett. A szemem ki sem nyitottam az egész masszírozás alatt. Teljesen kikapcsoltam és átadtam magam a kényeztetésnek. Csak a kezével ért hozzám, de azzal minden jóban részesített. Egy idő után elélveztem és egy csókkal megköszöntem a páromnak az ajándékot. 

15 hozzászólás |

komolyan?!
#1 (2017-09-16 21:19:13)

Hosszú éveken keresztül, egész fiatal korom éveiben alig-alig volt szex, szerelem, szeretkezés, élvezet az életemben.Most?! 40 éves korom óta, egyre több! Egyre jobb! Ezek a vágyak mindig is bennem voltak, de elnyomtam őket. "jó" kislány akartam lenni. Most JÓ Nő vagyok! Párommal olyan élményekben van részem, amikre mindig is vágytam. Hatalmasakat élvezek a testemben, az agyamban, vele és általa. A párom mindent megtesz azért, hogy jók legyünk együtt. Én is egyre kreatívabb vagyok és egyre "bolondabb". Na jó, perverznek mondja. :D Nekünk eddig csak jót tett az, hogy elmondjuk nyíltan a vágyainkat és hogy ezeket nem is sajnáljuk el egymástól. A fokozatosság elvét követve. Az általános féltékenységek is szűnnek, a vágyakat már nem szűkítjük le arra, hogy csak egymás felé irányulhatnak. Sőt, egyre inkább élvezzük azt amikor a másik valaki más hatására élvez. Ez egy út, nem így kezdődött. Amikor először kezdtünk komolyan beszélni ezekről, akkor még nem is tervek voltak, csak olyan tegyük fel gondolatok, akkor még bőven ott volt a féltékenység és a korlátozás. Legutóbb olyan fantasztikusan jó estét töltöttünk egy kedves párral, ahol és ami után már tudtuk, hogy fog ez nekünk menni. 
Igen, komolyan! Tényleg ezt csináljuk! Élvezem a szexet, élvezem az életet! Ne csípj meg, nem akarok felébredni! Komolyan gondolom! Nő lettem!

3 hozzászólás |

[1-2]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.