Nők és nők!!

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

erbus


Nők és nők!!
nők és nők!!
Miért kell egy nőnek egy másik nő??


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
ohyess-yess#1262017-02-18 16:33:35
Válasz a(z) 125. üzenetre:

Attól én is félek, hogy ki fognak innen rúgni, szóval lehet, hogy majd inkább más úton írok a témával kapcsolatban. :)

A swingerben, többesben is rengeteg pozitív tapasztalatom van nekem is, illetve a "nők és nők" témában is, anno ilyen többes élmények, barátságok is voltak... :)
esther#1252017-02-18 16:30:38
Válasz a(z) 124. üzenetre:

Minden értelmes, tartalmas gondolat, értékes kommunikáció becsülendő! Ezen a platformon meg különösen. :)  És én értékelem is.
A téma is nagyon jó, csak attól tartok kirúgnak minket innen, mert nem a nők közötti vonzalomról beszélgetünk. :) 
Pedig ebben még  pozitív tapasztalatom is van.  :pirul:  
ohyess-yess#1242017-02-18 16:21:51
Válasz a(z) 123. üzenetre:

A swingerezésről is, meg a klubbon kívüli többes felállásról is saját tapasztalat alapján, meg ismerősök tapasztalata alapján nyilatkozok. :)

Mi az exemmel sok 8-10 évvel ezelőtt kezdtünk el swingerezni, nyitni a téma felé. Visszatekintve érdekes látni, hogy akkor milyen volt a swingerező közönség és most milyen, illetve a párkeresés, párkapcsolatok működése is mennyit változott pár év alatt. Nyilván változott a világ, a körülmények, változtak az emberek problémái a hétköznapokban, stb.
Nagyon egyetértek azzal a mondattal, hogy az emberek túl sok mindent akarnak egymástól túl kevés energiabefektetéssel. Készen, testre szabott partnert akarnak kapni azonnal, úgy, hogy minél kevesebb energiát kelljen csak a kapcsolatba befektetni. Aztán persze nem működik, boldogtalanok, stb. És igen, akadályt és problémát senki nem akar, ahhoz nincs türelme manapság senkinek. De szerintem idővel ez is változni fog, vagy rájönnek az emberek, hogy piszok magányosak lesznek hosszú távon így, vagy változtatnak ezen, és több energiát fognak szánni egymásra.

Bizony, nagyon off téma ez itt, elnézést érte mindenkitől. :) Csak megörültem neked, nektek, hogy erről (is) lehet beszélni, van akit érdekel. :)
esther#1232017-02-18 08:33:37
Válasz a(z) 121. üzenetre:

A swingerezéssel kapcsolatban nem tudok érdemben nyilatkozni, személyes tapasztalat híján. Csak ismerek párokat, akik eljárnak.És ismerem magamat, mit szeretnék és mit nem megélni. :) 

Nem, nem tipikus szöveg. Szerintem is nehezebb normális partnerre találni manapság. (Mondom ezt én, aki több évtizede jól működő kapcsolatban él. :))  
De látom, hogy a fiatalabb korosztály is mennyire küszködik, hogy egymásra találjon a kereslet-kínálat alapján.
Talán túl sok mindent akarnak egyszerre a másiktól, túl kevés energia befektetéssel.És aztán az első akadálynál meghátrálnak...

Hű, de ezek a témák....nagyon izgalmasak, de sajna egyik sem a fórum témája.  :napersze:  :) Offolunk itt rendesen jó ideje.
Bocsi! :pirul:  
ohyess-yess#1222017-02-18 03:48:03
Válasz a(z) 119. üzenetre:

Hajjaj, bizony a testi vágy, de akár a szeretet is felül tudja írni az észérveket, és magába ránt az egész... na, ilyenkor aztán tud dinamikája lenni egy kapcsolatnak. :) Azt nem mondom, hogy ez hosszú távon fenntartható, és mindkét félnek jó, eljön az a pillanat, amikor azt mondja az ember, hogy bármennyire is állati jó, de ebből elég. :)
ohyess-yess#1212017-02-18 03:43:31
Válasz a(z) 120. üzenetre:

Ismét egyetértek veled. :)
Valóban, hosszabb idő kell egy kapcsolatban, hogy a bizalom, elfogadás, stb kialakuljon, ami kell ahhoz, hogy a swingerezés jól működjön.
Szerencsés esetben még sok év után is kívánod szexuálisan a párodat, nyilván a kezdeti, első pár éves lángolás alábbhagy, de a vonzalom (szexuális értelemben is), a tisztelet, az hogy ő a társad az életben, jóban-rosszban-bajban, no ezek meg tudnak maradni, ha minden klappol. A swingerezés szerintem arra jó, hogy a kezdeti izgalmat, lángolás élményét újra át tudja élni. Mondjuk én sosem voltam a nyitott kapcsolat híve, és nekem a swingerezés is úgy volt izgalmas, hogy közösen, hármasban-négyesben éltük át, közös élmények voltak ezek az együttlétek.

Én hiszek abban, hogy akár évtizedekig is vágyhatnak egymásra a párok, persze ehhez sok munkát, energiát kell fektetni a kapcsolatba. Piszok nehéz dolog, ugyanakkor minden pillanata megéri szerintem. :) És mindazzal együtt, hogy akármennyi energiát is fektetsz egy kapcsolatba, akkor is megtörténhet az, hogy egyszer csak már máshogy gondolja a dolgokat a másik, másfele szeretne menni az életben (itt most nem feltétlenül másik partnerre gondolok), egész egyszerűen idővel változhatnak az emberek, és ha nem egy irányba történik ez, akkor már nem tudnak egységben működni a kapcsolatukban. Ilyenkor kell elengedni egymást, bármennyire is fájdalmas tud lenni a veszteség. Utána viszont mindenkinek ott az új lehetőség, hogy ismét olyan partnerre találjon, akivel közös irányba szeretne menni, aki mellett el tudja képzelni magát az életben. :) De ez is piszok nehéz, manapság szerintem sokkal nehezebb, mint régen. :) Jó, jó, tudom, ez tipikus szöveg. :) 
esther#1202017-02-17 07:10:19
Válasz a(z) 118. üzenetre:

Igazad van, hab a tortán, ha ennyire őszinték tudnak lenni egymással, ha ennyire érettek érzelmileg és bíznak a másikban.Nem pár év alatt történik meg ez egy házasságban.
 De én még mindig jobb esetnek tartom, ha együtt próbálnak meg javítani a kapcsolaton, akár így, akár másként,( pl szakemberrel) de legalább* tesznek *valamit! 

Lehetetlen hosszú évtizedekig egy valakire vágyni..hazudik, aki azt mondja ez így van. Szeretni egyetlen valakit lehet egy életen át, de a testi vágyak akkor is jönnek-,egy másik személlyel kapcsolatban- ha nem akarjuk.

Ilyenkor hiába van az ember lányával, a szíve és a lelke, ;)  az agya az kikapcsol, és hagyja magát legyűrni a mocskos ösztöneinek. (Hmmmmm..de jó is az! :P  főleg, ha nincs tétje, nincsenek elvárások, nincs benne görcsös akarás.  )
pandora#1192017-02-16 20:48:09
Válasz a(z) 113. üzenetre:

Szemellenzős? :D :D Huhhh...dehogy. Ahhoz túl sok meredek dolgot tettem már. Csak van szívem és lelkem, és mindig igyekszem őket magamnál tartani. :)

Hogy tudott 3 évig átverni? Nem tudott. :) Mindenről tudtam, egy dühöngő hurrikán langyos szellő a kapcsolatunkhoz képest. Hogy mégis miért? Neked kell ecsetelni hogy a testi vágyak milyen erősek tudnak lenni? :D :D ;)

ohyess-yess#1182017-02-16 19:10:49
Válasz a(z) 117. üzenetre:

Köszönöm! :)
Egyrészt saját tapasztalat alapján írom, másrészt én is láttam több párt swingerezni, sajnos az a ritkább, akik "jól" indultak a dolognak, és sokak tekintettek inkább egyfajta megoldásként a swingerezésre. A swingerezés nem megoldás semmilyen problémára, inkább a hab lehet a tortán egy jól működő kapcsolat esetében. De semmiképp sem megoldás egy problémára - hosszú távon biztosan nem.
esther#1172017-02-16 19:06:14
Válasz a(z) 115. üzenetre:
Köszönöm! 
Igen, majd' egyszerre írtunk. :vigyor: 
Tartalmas gondolatok.
Most mondjam azt, hogy "100%-ig egyetértek veled"??? :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 
ohyess-yess#1162017-02-16 19:03:14
Válasz a(z) 114. üzenetre:

Megelőztél, épp az imént fejtettem ki egy hozzászólásban, igyekeztem röviden tenni. :) 
ohyess-yess#1152017-02-16 19:02:25
Válasz a(z) 113. üzenetre:

Kicsit hívatlanul csatlakozva a témához: szerintem a többes felállás, swingerezés a pároknál csak abban az esetben tud jól működni, ha a kapcsolatukkal minden rendben van. 
Ha vannak lappangó, ki nem beszélt, szőnyeg alá söpört problémák, megoldatlan dolgok, akkor a swingerezés ezeket a felszínre fogja hozni, és hamar robbanni fog az egész sztori. A házasság/kapcsolat megmentésére alkalmatlan a swingerezés - szerintem. 

Még egy stabilan, jól működő kapcsolat esetében is fontos, hogy a felek nyitottak legyenek, tudjanak őszintén kommunikálni egymással, megbeszélni az élményeket, vágyakat, és a tapasztalatok alapján módosítani a kereteket, korlátokat. Másként nem működik hosszú távon a dolog szerintem...
esther#1142017-02-16 19:00:10
Válasz a(z) 112. üzenetre:
Mint ahogy a neved is mondja.  :D  Na de miben is értesz egyet?
Kifejtenéd?
esther#1132017-02-16 18:57:11
Válasz a(z) 111. üzenetre:

 :o  :o 
Pandi!
Hát, most megleptél. Nem is kicsit. Szemellenzősebb nőnek gondoltalak. Ez jött le az írásaid alapján.
Tévedtem. :) 

Na szóval…amit te megéltél, és akikkel, ők egy ilyen páros volt. Te megélted, ami téged izgatott, aztán hogy ők szétmentek, az rajtuk múlott. Nem te szenvedted meg az ő válságukat.A sorsukat ők irányították, az érzelmeiket is...ezek szerint nem tudták, mert elváltak. :napersze: 

Én is láttam párokat, akik hitték, hogy újfajta élményük házasságmentő lesz, aztán szétmentek-de nem emiatt!! Ugye ezt elhiszed, hogy nem a mással való szex miatt történt?  Ott már amúgy is kihűlőben volt,vagy megkopott az évek során a házasság.

És igen, láttam én is férjeket, akik bebeszélték a feleségüknek, hogy erre van szükségük, de láttam  egymásnak önzetlenül élményt adni akaró párokat is. Ők élvezték, hogy a másik élvezi, amit kettesben nem élhetnek meg. Ilyen párok is vannak.

Igazad van: szerencsés vagyok. Nem ért semmi negatív a kapcsolatomban a szexuális habitusom miatt. Olyan vagyok nőben, mint egyes férfiak. Időnként meg kell élnem, amire vágyom. Kell és pont. Nincs különösebb oka. A vágy,az nagyon tud motiválni. :pirul: 
És persze a tudat mindig ott van bennem, mit rendelek mi fölé. A gyönyört, amit kaphatok,  és az orgazmusokat egy olyan "dolog" fölé, amit közös életnek nevezek.

Biztosan sok kosarat adtam itt, sőt, rengeteget. Ezt azért mondom, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek mondtam igent. :vigyor: ( most is innen van partnerem)
Csak azt nem értem, hogy a fenébe tudott téged 3 évig átverni egy pasas?? Sokkal eszesebb és rutinosabb vagy te ennél. ;) 
ohyess-yess#1122017-02-16 17:20:50
Válasz a(z) 111. üzenetre:

Magam sem írhattam volna szebben, jobban, 100%-ig egyetértek veled! :)
pandora#1112017-02-16 16:38:10
Válasz a(z) 110. üzenetre:
Nyilván attól függ, kinek jó, kinek kevésbé jó tapasztalatai vannak.
Minden oldalt nem tapasztaltam meg, de az egyiket igen. 

Elég régen volt már, még huszonéves koromban. Akkori munkám során összeismerkedtem egy vidéken élő házaspárral. Akkor még nem voltak swingerklubok meg nem is voltak ezek a dolgok ilyen nyíltak, úgyhogy elég lassan fogtam fel, mit szeretnének. :) Mindketten baromi szimpik voltak, és nagyon kedvesek is, a csaj istenien főzött :) belementem. Jó pár izgi és klassz hétvégét töltöttem náluk. 

Eddig tök szép is. Csakhogy aztán előbb a pasi, aztán a csaj kezdett külön utakon akarni járni. Találkozni a másik nélkül. Kedveltem őket, mindketten elég jól csinálták amit csináltak :) még bele is mentem párszor (igen, elég gáz, a pokolban kondérban fogok fortyogni :D de mindkettővel találkoztam így...), de kezdett kellemetlenné válni. :(

Kiderült hogy a pasi már unja a nejét, a nejéről meg kiderült hogy igaziból a nőket szereti. Ja, és azzal együtt hogy a nőket szereti, tökre megutálta a férjét a más nőkkel látvány miatt...

Huhhhh...én kiszálltam a dologból és azóta sok év eltelt, és kerültem a szituációt mint ördög a tömjénfüstöt. :) Ennek ellenére még sok pasi próbálkozott ezzel, le sem szarva a feleségét, barátnőjét, és egy kellemes többes mögé bújtatva azt hogy valójában félre akar lépni, és ezt a tényt még le is nyeleti a párjával, sőt, még végig is kell néznie. És sorra hallottam a válásokat. :( Sajnos én ezt láttam.

Aztán egy másik nézőpont. 3 évet töltöttem egy olyan pasival(innen valósi), aki legszivesebben a világ összes nőjét megdugta volna(ha azok szóbaállnak vele - te pl. akkora kosarat adtál neki hogy csak úgy füstölt :D ), úgy hazudik mint a vízfolyás, és úgy ver át bárkit rutinból, hogy kicsit sincs lelkiismeretfurdalása... Egy ilyen szituban engem fölös harmadiknak tekintene, pont úgy mint a korábbiak a párjukat. Szóval bármiféle bizalom kezd totál tündérmese lenni számomra.

Úgy gondolom, minden attól függ, milyen emberek a szereplők. Az ilyen dolgokhoz érzelmileg nagyon felnőttnek, kiegyensúlyozottnak, és stabilnak kell lenni. Szerencsés vagy hogy jó tapasztalatokat szereztél. Szerintem az a ritkább.


esther#1102017-02-16 15:51:06
Válasz a(z) 109. üzenetre:

Szerintem nem is akarja. :)  
Mivel ő is viszonozni akarja az élményt, amit a párjától és annak barátjától kapott.
Ha bármiféle háromszereplős sztoriban lettél volna, akkor (se   :D  ) biztos hogy értenéd.

Tudod mi az önzetlen szeretet? Osztozni a másik gyönyörében, és nem csakis, kizárólag akkor, ha cserealapként működik.
Tökéletesen értem, és megértem miről írt etta.Tapasztaltam mindegyik oldalt, és valóban mélyült általa az én kapcsolatom is.
pandora#1092017-02-16 15:23:11
Válasz a(z) 108. üzenetre:
Szép dolog az önzetlenséged, de nem biztos hogy tetszeni fog a párodat egy másik nővel látni. A valóság picit más mint amikor az ember elképzeli. Másképp éli meg a férfi, és másképp a nő. 
Ha kinyitod a palackot, nem biztos hogy vissza fogod tudni csukni. :(
 
etta#1082017-02-16 01:32:30
Válasz a(z) 93. üzenetre:
Amit írsz, az valóban gáz, de nem minden nő biszex aki nőkkel szeretne ismerkedni, és nem is mindenki kényszerből vállaja ezt be. A mi történetünk az, hogy én elképzelni sem tudtam volna a hármast, sem két pasival, sem pedig úgy, hogy rajtam kívül más nő legyen jelen, de a párom és az egyik barátja egy görbe este után meglepett egy gyönyörű éjszakával. ez annyira jól sikerült, hogy azóta már többször voltunk így együtt, és teljesen átértékelődött számomra ez az egész. nagy ajándéknak tartom, amit kaptam, önértékelésemen sokat javított, és sokkal jobban kötődöm a páromhoz is azóta, mint annak előtte. megnyitott egy olyan kaput közöttünk, ami ezidáig zárva volt, sokkal mélyebbek azóta a beszélgetéseink. én is szeretném, hogy érezze ugyanazt amit én érzek. :)
ritux#1072016-12-19 17:26:09
A(z) #107 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
nincs kép
bujos#1062016-12-01 21:17:16
Válasz a(z) 95. üzenetre:Olyan helyen voltam,ahol láttam két házaspárt ,ahogy a nők foglalkoztak egymással,még nekem is izgató volt, hát még a férjeknek,véleményem,hogy én is szívesen kipróbálnám.
zsovagyok#1052016-11-30 07:49:23
Sziasztok!
Én elfogadom a nő-nő, férfi-férfi, és bi kapcsolatokat is, de én el sem tudnám képzelni másik csajjal.. :)
Amúgy meg kíváncsi vagyok mindenre ezért szívesen olvasgatom ezt a fórumot! :)
Sok csaj és pár is megkeres amúgy, de én még úgy sem tudom elképzelni, hogy mondjuk több férfi és még egy csaj rajtam kívül..... 
Ám jó ez a fórum, érdekes számomra. :)
nica#1042016-11-30 07:30:09
Sziasztok!

Miért jó? Az érintésük, az illatuk a bájosságuk az a tudat, hogy a saját nemeddel lehetsz  és kényeztetheted. Egyszerűen csodálatos. 
De azért kell egy pasi is mellé, nekünk így jön be a dolog, bár voltam kettesben is hölggyel régebben, jó volt vele, de hiányzott az a bizonyos +:) 
rfa2#1032016-03-20 17:13:35
Válasz a(z) 49. üzenetre:

Jó régi hozzászólásra kommentelek, bocsánat, de annyi hülyeséget ír mrindian, hogy én is szeretném elmondani a véleményem.

„Megpróbálok egyszerű, emberi nyelven és tő mondatokban megindokolni „
„It jönne egy rakás levezetés,de ezt itt most inkább nem! :-)”

Így hangzik egy tipikus okoskodás. Aki így beszél, az lenézi a többieket, akik sajnos nem olyan okosak, mint ő. Aki ismer „egy rakás levezetést”, az fejtse ki, hadd tudják meg a „buták” is, mint pl. én. 

„Az emlősök szaporodási elve alapján nőstényből sokkal több kell”

Ez egy ordenáré butaság! Ilyesmiről olyan ember nyilatkozzon meg, aki belefektetett sok évnyi kemény munkát, és rendelkezik komolyan vehető tudással. Valódi szakembertől ilyen hülyeséget nem hallhatunk, az biztos, de egy laikus is elgondolkodhat azon, vajon a természetben sokkal több nő van-e, mint férfi, ahogy mrindian állítja. Persze hogy nincs.

„A szex egy természetes örömszerzési forma -nem csak az embernél!”

Erre kérek szépen mellékelni bizonyítékot. Akár közvetettet is. Főemlősökön kívül.
Ne keverjük össze a szaporodást az örömszerzésel, mert a kettő közel sem ugyanaz! A szexualitás nem szaporodási technika. Szeretkezni azért szoktunk, mert természetes – bizony! – igényünk valaki másnak örömet szerezni, ez az igény még azokban is megvan, akik végtelen önzéssel közelednek a szexhez. Ők egyszerűen nem elég érettek, de a lehetőség bennük is megvan. Macskákban viszont nincs!
(És ezen mondataimnak már a hetero/homo/biszex kérdéshez is van közük :-) .)

„A szexuális része azonban a jól bevált természetes módon müködött: Tenyész hímek voltak kiválogatva”

Úúúúúúúú! Nulla tudás, nagy arc, így mérgezzük mások lelkét. Borzalom! Azt írja: meg lehet találni az interneten is. És tényleg! Ez aztán a bizonyíték! Siralmas.

„több férjüségről még soha sehol nem hallottunk!”

Te nem hallottál – ezt kellett vona írnod, ha nem akarnál mindenáron „kiokosítani” másokat. De attól még igenis létezik, létezett szerte a világon, pl. Európában is. És ez éppen úgy nem bizonyítja, hogy a nők egymás iránti vágya „természetes”, mint ahogy a többnejűség sem. Az ég világon semmi köze hozzá, sőt a szexhez is csak áttételesen van köze, egyszerűen egy megoldás olyan helyen, ahol kevés nőre jut – relatíve – sok férfi. A többnejűségnek viszont egész más magyarázata van (hiszen nem olyan helyeken alakult ki, ahol sok nő és kevés férfi élt, hanem sokkal inkább a birtoklási vágyhoz, és a mások feletti uralkodás vágyához lehet köze), és ebből is látszik, hogy hasonló jelenségek nem feltétlenül bizonyítják egymást!

„Még egy dolog amit fontosnak tartanék!!!! 
A keresztény vallás!!!!”

Én is fontosnak tartanék valamit. Nevezetesen azt, hogy ha valamihez nem értünk, akkor ne akarjunk másokat mérgezni a hülyeségünkkel. Ez persze csak költői kép, mivel aki olyan szintű önértékelési zavarral küzd, hogy a kisebbrendűségi érzését pl. az okosság látszatával próbálja szőnyeg alá söpörni, az úgysem hagy fel ezzel.
Mellesleg: 
 – a keresztény vallás kezdetben nem parancsolt monogámiát, bizonyos ágai ma sem
 – a „keresztény vallás” nem azonos a Római Egyházzal. Legfeljebb az utóbbi része az előbbinek. Igaz, hogy római vallású emberek, köztük papok is rengeteg szörnyű dolgot tettek a történelem során. Mint ahogy más vallásúak, meg vallástalanok, meg ateisták is. Meg kissebrendűségi komlexusosok is. Úgyhogy nagyon érdekelne, ez vajon mit is bizonyít? De ez már tényleg messze vezet a szexualitásunktól, bár kapcsolatban van vele. :-)
Mindezeket nem a saját szellemi kielégülésem jegyében írtam :-) , és nem sértegetésképpen. Van helye a nemtudásnak is, hiszen egyikünk sem mindenttudó, de az ostobaság már veszélyes. A fórumozó többség remélem megérti soraimat.
Csóközön!!! :-)
ordoginooooooo#1022016-03-04 23:03:33
Válasz a(z) 86. üzenetre:

Nahááát...már megint megcsaltál Tee céééda?? :D
timi123#1012016-03-01 19:38:26
Válasz a(z) 48. üzenetre:Jót vidultam a kommenteden. :) Pátriárkás- ez mindent visz. :D
timi123#1002016-03-01 09:24:43
Engem is a kíváncsiság hajtott, amikor kipróbáltam, hogy milyen nővel lenni. Kettesben nem tetszett a dolog, de amikor hármasban voltunk egy férfival, az maga volt a csoda. Azt éltem meg, hogy minden szeretkezésnek ilyennek kellene lenni, egyszerűen fantasztikus volt. :)
nimble#992016-02-29 18:00:09
Egyszerűen hajt a kíváncsiság. Szívesen kipróbálnám magam is. Egy időben próbáltam is. Bevallom nehéz nőként egy nőnek "udvarolni". Abban a tévhitben ringattam magam, hogy ha őszinte vagyok, az a megfelelő partnerhez vezet. Nos az egyetlen találkozó, amelyen végül kiderült, hogy nem tetszik a másik hölgy, hisztériás vádaskodásba torkollott. Pedig elképzeltem milyen egy testi-lelki jó barátság :). Lehet rosszul gondolom. Mindenesetre, ha valaki hasonló dolgokra vágyik jelentkezzen ;).
soktuegymakk#982016-02-29 09:21:34
Válasz a(z) 96. üzenetre:
Igen!!
Van némi Igazságod.
Először is el kell tudni különíteni a VALÓSÁGOS biszexeket a többitől!
Kik a "többi"??
Nos olyan - mások érzéseivel, vágyaival aljas módon játszó, visszaélő (?)férfiak(?), esetleg neveletlen, unatkozó gyerekek - akik Bi. Nő-ként regisztrálva élvezik, hogy másokkal aljaskodhatnak!! Ezek azok, akik soha, egyetlen valós randira sem fognak elmenni!!!
Egyébként pontosan az ilyen jellemtelen és lelkileg szegény (?)férfiak(?) miatt nem csodálkozom, hogy egyre több NŐ kezd vonzódni a saját neme iránt!!
Hiszen még egyetlen NŐ sem regisztrált meleg, vagy biszex férfiként!!!! Ezt azért érdemes figyelembe venni!!
Arról nem is beszélve, hogy néhány egoista (?)férfi(?) mit sem törődve a Hölgyek vágyaival, guminőnek nézve őket, szisztematikusan megutáltatja a Nőkkel a férfi nemet!!!
Hiszen két Nő egymással szemben sohasem képes ilyen egoisztikusan aljasul viselkedni!!
Ezek után gondolom érthető, hogy egyáltalán nem ítélem el a Bi. vagy leszbi Nőket, de egyre jobban gyűlölöm az eleven vibrátorokat!!!!
Bár az ilyen jellemtelen (?)férfiakat(?) még vibrátornak titulálni is vétek, hiszen egy VIBRÁTOR mindig azt csinálja, amit a NŐ szeretne!!!!!!
ember1#972016-02-19 18:54:11
Válasz a(z) 96. üzenetre:Az említett kapcsolat majd 2 évig tartott. Az márnem szinház volt, hanem jól éreztük egymással magunkat. Egyutt mentünk nyaralni, kirándulni is. Sajnos a férj meghalt, akkor szakadt meg a kapcsolat. Ott voltunk a temetésén és megsirattuk mi is. Sajnálom, de ez történt. ...
pandora#962016-02-18 23:24:29
Válasz a(z) 95. üzenetre:

Vagy a lányok színházat csináltak nektek, nehogy máshova menjetek megtekinteni egy hasonló előadást...
Egyszerűen nem hiszem el, hogy olyan sok biszex nő lenne, mint amit az ember itt lát, amiről itt hall, amit itt tapasztal, ahányan megkeresik.
ember1#952016-02-17 18:22:23
Sziasztok!
Mi voltunk a nejemmel házaspárral négyesben és fantasztikus volt az élmény, amikor a két feleség egymással volt.Mindketten élvezték, mi, férjek úgyszintén a látványt és azt, hogy nejeink élvezték a helyzetet. Ebben nincs semmi kivetni való.Ettől nem lettünk kevesebbek, mert nem lecserélni akartuk egymást, hanem olyan új élményekkel gazdagodni, amit egyébként nem élhettünk volna meg.   
esther#942016-01-07 18:32:38
Válasz a(z) 93. üzenetre:
Valóban van ilyen pár, és ilyen nő, de arról lerí egy személyes találkozás alkalmával, mint ahogy az is kitűnően látszik, hogy csillogó szemekkel ecseteli a vágyait, fantáziáit. 
Én is találkoztam mindkét típussal.

A kapcsolatot megmenteni akaró és ezért alkalmi biszexséget vállaló nők sajnos nem ismerik fel azt, hogy ez nem egy klassz közös kaland,ami még jobban összehoz, hanem egy kétségbeesett próbálkozás,ami a reménytelenségbe taszít és előbb-utóbb a kapcsolat vége be is következik.
Nem egy kapcsolatmentő műfaj, és nem is azoknak való-véleményem szerint. 
pandora#932016-01-07 17:37:52
Amiről nem esett szó még ebben a fórumban, van itt az erón egy érdekes, ám eléggé ijesztő jelenség.

Amikor egy nő vagy egy pár azért keres nőt, mert a pasija két nőt szeretne, és a párja kétségbeesésében hogy lankadó szexualitásukat megmentse, kvázi a társa ne máshol keresse a szexuális vágyálmait és ne csalja meg, összeszorított fogakkal bevállalja hogy ő biszex és minden álma és vágya nővel lenni, és ketten (vagy akár többen) osztozkodni a szeretett férfin...

Ha már fórum, az ömlengés helyett ki lehetne beszélni azt is amiről sokan szemlesütve fogat összeszorítva, képmutatóan nem beszélnek.
sz-zs#922016-01-05 16:47:53
Sziasztok!!!Újak vagyunk itt,de szeretnénk kipróbálni a hármast,két nő egy férfi,még eddig átlagos párként voltunk!!Várom a véleményeket ,és akit érdekel a dolog,írhat!!puszi!! :* 
husospuni#912015-07-26 21:23:37
Én még nemvoltam úgy de izgi lehet
agaborka461#902015-07-20 20:15:17
Válasz a(z) 89. üzenetre:igen pontosan erre gondoltam
erbus#892015-07-20 15:24:24
Válasz a(z) 88. üzenetre:
Nem szokásom magam ellen harcolni ha erre gondolsz :D :D
agaborka461#882015-07-20 14:49:34
Válasz a(z) 86. üzenetre:Remélem, :pirul:  te békében vagy magaddal
soktuegymakk#872015-07-10 18:10:14
Válasz a(z) 86. üzenetre:
Szerencsére igen!!
Ám sajnos kevés olyan jár ide, akik bátran példát vehetnének Rólatok!!

Én csak gratulálni tudok Nektek!!
erbus#862015-07-10 16:01:44
Válasz a(z) 84. üzenetre:
Igen ez a megközelítés érdekes!
De tudod nem a cipészhez viszem a kenyeremet sütni :D
Tehát meg kell találnod találnunk azt a réteget ahol elfogadnak megértenek és jólérzed magad!
Mi szerencsére megtaláltunk :D 
Ezt kívánom mindenkinek! :)
soktuegymakk#852015-07-10 12:31:54
Miért kell egy Nőnek egy másik Nő??

Nos azért, mert az idősebb, tapasztaltabb nő tudja megtanítani csak egy másik nőnek, hogy milyen IGAZI NŐNEK lenni, milyen előnyökkel jár IGAZI NŐKÉNT viselkedni!!

A Ffi.-ak csak akkor érnek e tudás közelébe, amikor már éveken keresztül ugyan attól a Nővel élnek és ugyan attól a Nőtől szerzik ismereteiket, tapasztalataikat!
soktuegymakk#842015-07-10 12:28:03
Sok igazságot olvasok itt most az utóbbi hozzászólásokban!
Attól, hogy vállaljuk önmagunkat, még nem leszünk kevesebbek! Ám ha nem, a örökké ezt a hiányt és ennek a hiánynak a sérüléseit fogjuk cipelni és e sérülések soha nem fognak begyógyulni!!
Bár van olyan is, hogy hiába vállalom önmagam, ha MINDEN ellenem van!
Ilyenkor egy okos gondolat jut mindig eszembe:

-"Amikor csinálok, vagy kitalálok valamit és az emberek azonnal lehülyéznek, tudom, hogy jó úton járok!!" - (Szentgyörgyi Albert)

Ám sajnos azt is be kell látnunk, fel kell ismernünk, hogy összetartás nélkül, egyedül szinte lehetetlen elérni, megvalósítani valamit!!
Nos ezt kéne gyakorolni!!

-"Egy ember egész életén át egymaga egy gombostűt sem bír előállítani!!" - (Drábik János)

(Mielőtt még bár ki vitatkozni kezdene, gondoljon arra, hogy kinek/kiknek a munkája fekszik abban a ruhában, ásóban, csákányban, amiben elindulunk vasat bányászni, hogy olvasztás, öntés és formázás után elkészülhessen az a bizonyos gombostű!)

Itt ugyan erről van szó!!
Egyedül képtelenek vagyunk, de biztosan nagyon körülményesen tudjuk megélni vágyainkat, álmainkat!!
agaborka461#832015-07-10 11:50:52
Válasz a(z) 82. üzenetre:feltétlen kell,nyíltság,kivácsiság..és olyan partner aki befogadó és támogató ebben.Ha van aki átsegít,az első időszakon aki segít levetkőzni a gátlásaidat,akkor teljesen biztos ,hogy simán veszed ennek a fura érzésnek,a megéklését.Nekünk pasiknak kell segítenünk ebben ,és nem vetélytársnak nézni a másik Hölgyet.Arra kell törekednünk....nekünk ,hogy a partner ,jól kellemesen érezze magát ,akkor is ha netán kis szégyenlőség van benne.Támogatnunk kell ebben ,hiszen az ő vágyai a mienk is kell,hogy legyen...így teljes egy kapcsolat
erbus#822015-07-10 11:44:20
Válasz a(z) 81. üzenetre:
Feltétlenül kell egy bizonyos érettség .
Itt már nem lehetnek tabuk,féltékenység,vádaskodás
mert az megmérgezi az egészet.
El kell fogadni meg kell érteni hogy ezek a dolgok már nem csak az érzelmekről hanem a vágyaról is szólnak ,
ami akkor a leg jobb ha együtt éljük meg!
agaborka461#812015-07-10 11:37:04
Nekem az a tapasztalatom...a feleségemen keresztül,hogy kell egy bizonyos életkor ahhoz,hogy mindenkinek a fejében kirajzolódjon ,hogy mit is akar .szeretne mire kíváncsi..kérdezni kell kiváncsinak és befogadónak kell lenni....
erbus#802015-07-10 09:43:31
Ez az életkor ami nekem van ez a legjobb :D Még fiatalosnak érzem magam de a hátam mögött nagy a tapasztalat ,szeretem a kényelmet a nyugalmat nem pedig csalódva kapkodva fáradtan ,mert az nem lehet !
Ezért mindent kipróbáltunk,voltak csalódások és meglepetések! Viszont úgy gondolom a tapasztalathoz mindennek lennie kell,hogy segíts másoknak is "ne adják fel" mert megéri a harcot vagy a kudarcot,és a sok örömet ,boldogságot,partnereket,és nem utolsó sorban barátokat! :D
erbus#792015-07-10 09:39:22
Nos akkor élesszük fel a témát :D az elmúlt két év alatt sok tapasztalatot szereztem még plusszba :D
ezeket szívesen megosztom veletek..
Ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok ,vagy kétségei mert nincs tapasztalata .
agaborka461#782015-07-10 07:54:38
Válasz a(z) 74. üzenetre. Dicséretes dolog .ha valaki vállalja ,önmagát.A legtöbben ...bocs rossz regisztrációt adtam meg ......stb...nincs mersz ezt maguknak bevallani..te megtetted ..ez példaértékü
victoria79#772015-07-08 14:50:37
Sziasztok! Jó rég írt ide utoljára bárki, lehet, hogy most én ébresztem fel ezt a topicok....hogy miért kell egy nőnek egy másik nő? Nos, én egész fiatal korom óta tudom, hogy vmi nem egészen hétköznapi az ízlésemben, de 13-14 évesen ezt az ember nem tudja értelmezni szerintem. Most, hogy már lassan a 4. Xet is elérem és vannak mögöttem tapasztalatok, azt mondom, hogy szerintem azért is vágyik egy nő a női érintésre, mert abban a puhaságra, a lágyságra, a ringatásra is keressük a társat, a partnert. Mikor egy kis patak végre eléri a folyót. Én legalábbis így éltem meg. 
evolet#762014-03-06 17:30:59
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4111911/a961bb.jpg
Én teljesen kivagyok... sokáig csak gondolat volt és az addig amíg nem hagysz neki teret addig úgysem hagy élni...és amint beteljesült a vágy, a gondolat, állandó éhezéssé változik.. nem lehet nélküle élni... <3 
biseries#752013-11-07 21:23:36
tetszik a téma.. :)
erbus#742013-11-06 20:48:35
Válasz a(z) 64. üzenetre:

Ha hozzám ér egy nő elhúzom magam mivel nem tűröm hogy 
hozzám érjenek.
Viszont vannak olyan nők akik kifejezetten vonzanak és nagyon vigyáznom kell nehogy észrevegyék ,bódít az illata és csak becsuknám a szemem és átadnám magam a vágyaimnak legszivesebben..Általába nem csalódok viszonzásra lelek  :D 
Mivel nem annyira elfogadott a biszexualitás vigyáznom kell kinek mit mondok vagy teszek , a férfiak jobban elfogadják .



harmasrakeresunk#732013-10-23 20:31:54
Sziasztok

Én is szeretném ezt kipróbálni.Hasonló a helyzetem, mint az előttem hozzászólónak.

Itt a legnagyobb gond az, hogy nem jön össze, mert az ilyen oldalak tele vannak suttyokkal :(
Pl: A fele se igaz, amit Ő állít stb... és az ilyen emberek teljesen elveszik a másik embernek attól is a kedvét, hogy keressen  valaki mást.
bitangno#722013-08-31 19:29:35
Én is éreztem fiatal lányként is, hogy vonzanak a nők. De csak akkor mertem igazán felvállalni, mikor a férjem megismertem, s neki is feltűnt. Sokat beszélgettünk, s ő vezetett rá, hogy vállaljam a vágyaim. :) 
starling#712013-08-31 19:03:44
Válasz a(z) 68. üzenetre: pontos osszefoglalo :)
az egyes pontot koszonom :)
suzye#702013-08-28 17:51:36
Válasz a(z) 69. üzenetre: Attól még hogy tagadja, benne van, csupán csak még saját magának sem meri/akarja bevallani. Társadalmi konvenciók, elvárások, előítéletek, neveltetés stb...okok.
mindentlehet#692013-08-28 10:13:58
hát az jó volna ha nem lenne 100 ban heteró. Csak ha komolyan beszélünk róla azt mondja hogy nem bírná elviselni ha egy másik nő hozzá érne. Hát sajna kettősség és nem értem. Néha azt mondja megnézne engem egy másik nővel de nem szállna be. 
csajtkeresek#682013-08-27 20:07:16
Válasz a(z) 61. üzenetre:Csak 2 röpke hozzászólás.
1.,Nagyon szép a tested :pirul: 
2.,Ez válasz arra is amire te válaszoltál:
Volt egyszer egy olyan 26 éves fiúm aki életében nem volt nővel csak férfival.Tehát nála sem volt semmi negativ tapasztalat.Mellékesen jegyzem meg,hogy a nők megfordultak utána az utcán és szinte csorgott a nyáluk.Nagyon jól nézett ki.Összehoztam egy swingeres barátnőmmel egy estére,hogy kötöttség nélkül ismerje meg,milyen egy nővel.Továbbra is meleg maradt,pedig a csaj kedves,türelmes,érzéki volt vele és a srác is élvezte a csajt,többször is..Tehát nem érte semmi negativ élmény.Jók a hozzászólások,értelmesek / 95 % /de a végén itt mindenki pszihológus lesz és megmagyarázzuk azt is amihez nem értünk.
Én mindig élveztem a női testet és bár nem vagyok egy adonisz alkat és nem vagyok épp nagyfarkú a nők is elvoltak velem.Ennek ellenére egy szép férfitestre gyorsabban izgulok rá.Normális? Az! Mert a szex 2 ember között magánügy.Férfi-férfi,nő-nő,férfi-nő mindegy ,ha élvezik egymás társaságát. 
suzye#672013-08-27 14:22:30
Válasz a(z) 66. üzenetre: 

Mert talán mégsem 100%-ban hetero,  ha felizgatja, akkor a tudatalattijában ott mozog a női nem iránt is a vágy.... :) 

[1-60] [61-120] [121-126]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3130BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba101141Biszexuális vagy, be kell lépned!

#csokifarok100Bisex pervi pasik párok?
Ajánlott szobák
#maszti_szoba400Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba57100Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4280Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012101Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2430Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.