Simple vásárlói tájékoztatóNők és nők!!

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

erbus


Nők és nők!!
nők és nők!!
Miért kell egy nőnek egy másik nő??


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
nincs kép ritux
#107 (2016-12-19 17:26:09) |
A(z) #107 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
nincs kép bujos
#106 (2016-12-01 21:17:16) |
Válasz a(z) 95. üzenetre:Olyan helyen voltam,ahol láttam két házaspárt ,ahogy a nők foglalkoztak egymással,még nekem is izgató volt, hát még a férjeknek,véleményem,hogy én is szívesen kipróbálnám.

[ugrás az előzményre]
zsovagyok
#105 (2016-11-30 07:49:23) |
Sziasztok!
Én elfogadom a nő-nő, férfi-férfi, és bi kapcsolatokat is, de én el sem tudnám képzelni másik csajjal.. :)
Amúgy meg kíváncsi vagyok mindenre ezért szívesen olvasgatom ezt a fórumot! :)
Sok csaj és pár is megkeres amúgy, de én még úgy sem tudom elképzelni, hogy mondjuk több férfi és még egy csaj rajtam kívül..... 
Ám jó ez a fórum, érdekes számomra. :)
nica
#104 (2016-11-30 07:30:09) |
Sziasztok!

Miért jó? Az érintésük, az illatuk a bájosságuk az a tudat, hogy a saját nemeddel lehetsz és kényeztetheted. Egyszerűen csodálatos. 
De azért kell egy pasi is mellé, nekünk így jön be a dolog, bár voltam kettesben is hölggyel régebben, jó volt vele, de hiányzott az a bizonyos +:) 
rfa2
#103 (2016-03-20 17:13:35) |
Válasz a(z) 49. üzenetre:

Jó régi hozzászólásra kommentelek, bocsánat, de annyi hülyeséget ír mrindian, hogy én is szeretném elmondani a véleményem.

„Megpróbálok egyszerű, emberi nyelven és tő mondatokban megindokolni „
„It jönne egy rakás levezetés,de ezt itt most inkább nem! :-)”

Így hangzik egy tipikus okoskodás. Aki így beszél, az lenézi a többieket, akik sajnos nem olyan okosak, mint ő. Aki ismer „egy rakás levezetést”, az fejtse ki, hadd tudják meg a „buták” is, mint pl. én. 

„Az emlősök szaporodási elve alapján nőstényből sokkal több kell”

Ez egy ordenáré butaság! Ilyesmiről olyan ember nyilatkozzon meg, aki belefektetett sok évnyi kemény munkát, és rendelkezik komolyan vehető tudással. Valódi szakembertől ilyen hülyeséget nem hallhatunk, az biztos, de egy laikus is elgondolkodhat azon, vajon a természetben sokkal több nő van-e, mint férfi, ahogy mrindian állítja. Persze hogy nincs.

„A szex egy természetes örömszerzési forma -nem csak az embernél!”

Erre kérek szépen mellékelni bizonyítékot. Akár közvetettet is. Főemlősökön kívül.
Ne keverjük össze a szaporodást az örömszerzésel, mert a kettő közel sem ugyanaz! A szexualitás nem szaporodási technika. Szeretkezni azért szoktunk, mert természetes – bizony! – igényünk valaki másnak örömet szerezni, ez az igény még azokban is megvan, akik végtelen önzéssel közelednek a szexhez. Ők egyszerűen nem elég érettek, de a lehetőség bennük is megvan. Macskákban viszont nincs!
(És ezen mondataimnak már a hetero/homo/biszex kérdéshez is van közük :-) .)

„A szexuális része azonban a jól bevált természetes módon müködött: Tenyész hímek voltak kiválogatva”

Úúúúúúúú! Nulla tudás, nagy arc, így mérgezzük mások lelkét. Borzalom! Azt írja: meg lehet találni az interneten is. És tényleg! Ez aztán a bizonyíték! Siralmas.

„több férjüségről még soha sehol nem hallottunk!”

Te nem hallottál – ezt kellett vona írnod, ha nem akarnál mindenáron „kiokosítani” másokat. De attól még igenis létezik, létezett szerte a világon, pl. Európában is. És ez éppen úgy nem bizonyítja, hogy a nők egymás iránti vágya „természetes”, mint ahogy a többnejűség sem. Az ég világon semmi köze hozzá, sőt a szexhez is csak áttételesen van köze, egyszerűen egy megoldás olyan helyen, ahol kevés nőre jut – relatíve – sok férfi. A többnejűségnek viszont egész más magyarázata van (hiszen nem olyan helyeken alakult ki, ahol sok nő és kevés férfi élt, hanem sokkal inkább a birtoklási vágyhoz, és a mások feletti uralkodás vágyához lehet köze), és ebből is látszik, hogy hasonló jelenségek nem feltétlenül bizonyítják egymást!

„Még egy dolog amit fontosnak tartanék!!!! 
A keresztény vallás!!!!”

Én is fontosnak tartanék valamit. Nevezetesen azt, hogy ha valamihez nem értünk, akkor ne akarjunk másokat mérgezni a hülyeségünkkel. Ez persze csak költői kép, mivel aki olyan szintű önértékelési zavarral küzd, hogy a kisebbrendűségi érzését pl. az okosság látszatával próbálja szőnyeg alá söpörni, az úgysem hagy fel ezzel.
Mellesleg: 
 – a keresztény vallás kezdetben nem parancsolt monogámiát, bizonyos ágai ma sem
 – a „keresztény vallás” nem azonos a Római Egyházzal. Legfeljebb az utóbbi része az előbbinek. Igaz, hogy római vallású emberek, köztük papok is rengeteg szörnyű dolgot tettek a történelem során. Mint ahogy más vallásúak, meg vallástalanok, meg ateisták is. Meg kissebrendűségi komlexusosok is. Úgyhogy nagyon érdekelne, ez vajon mit is bizonyít? De ez már tényleg messze vezet a szexualitásunktól, bár kapcsolatban van vele. :-)
Mindezeket nem a saját szellemi kielégülésem jegyében írtam :-) , és nem sértegetésképpen. Van helye a nemtudásnak is, hiszen egyikünk sem mindenttudó, de az ostobaság már veszélyes. A fórumozó többség remélem megérti soraimat.
Csóközön!!! :-)

[ugrás az előzményre]
ordoginooooooo
#102 (2016-03-04 23:03:33) |
Válasz a(z) 86. üzenetre:

Nahááát...már megint megcsaltál Tee céééda?? :D

[ugrás az előzményre]
timi123
#101 (2016-03-01 19:38:26) |
Válasz a(z) 48. üzenetre:Jót vidultam a kommenteden. :) Pátriárkás- ez mindent visz. :D

[ugrás az előzményre]
timi123
#100 (2016-03-01 09:24:43) |
Engem is a kíváncsiság hajtott, amikor kipróbáltam, hogy milyen nővel lenni. Kettesben nem tetszett a dolog, de amikor hármasban voltunk egy férfival, az maga volt a csoda. Azt éltem meg, hogy minden szeretkezésnek ilyennek kellene lenni, egyszerűen fantasztikus volt. :)
nimble
#99 (2016-02-29 18:00:09) |
Egyszerűen hajt a kíváncsiság. Szívesen kipróbálnám magam is. Egy időben próbáltam is. Bevallom nehéz nőként egy nőnek "udvarolni". Abban a tévhitben ringattam magam, hogy ha őszinte vagyok, az a megfelelő partnerhez vezet. Nos az egyetlen találkozó, amelyen végül kiderült, hogy nem tetszik a másik hölgy, hisztériás vádaskodásba torkollott. Pedig elképzeltem milyen egy testi-lelki jó barátság :). Lehet rosszul gondolom. Mindenesetre, ha valaki hasonló dolgokra vágyik jelentkezzen ;).
soktuegymakk
#98 (2016-02-29 09:21:34) |
Válasz a(z) 96. üzenetre:
Igen!!
Van némi Igazságod.
Először is el kell tudni különíteni a VALÓSÁGOS biszexeket a többitől!
Kik a "többi"??
Nos olyan - mások érzéseivel, vágyaival aljas módon játszó, visszaélő (?)férfiak(?), esetleg neveletlen, unatkozó gyerekek - akik Bi. Nő-ként regisztrálva élvezik, hogy másokkal aljaskodhatnak!! Ezek azok, akik soha, egyetlen valós randira sem fognak elmenni!!!
Egyébként pontosan az ilyen jellemtelen és lelkileg szegény (?)férfiak(?) miatt nem csodálkozom, hogy egyre több NŐ kezd vonzódni a saját neme iránt!!
Hiszen még egyetlen NŐ sem regisztrált meleg, vagy biszex férfiként!!!! Ezt azért érdemes figyelembe venni!!
Arról nem is beszélve, hogy néhány egoista (?)férfi(?) mit sem törődve a Hölgyek vágyaival, guminőnek nézve őket, szisztematikusan megutáltatja a Nőkkel a férfi nemet!!!
Hiszen két Nő egymással szemben sohasem képes ilyen egoisztikusan aljasul viselkedni!!
Ezek után gondolom érthető, hogy egyáltalán nem ítélem el a Bi. vagy leszbi Nőket, de egyre jobban gyűlölöm az eleven vibrátorokat!!!!
Bár az ilyen jellemtelen (?)férfiakat(?) még vibrátornak titulálni is vétek, hiszen egy VIBRÁTOR mindig azt csinálja, amit a NŐ szeretne!!!!!!

[ugrás az előzményre]
ember1
#97 (2016-02-19 18:54:11) |
Válasz a(z) 96. üzenetre:Az említett kapcsolat majd 2 évig tartott. Az márnem szinház volt, hanem jól éreztük egymással magunkat. Egyutt mentünk nyaralni, kirándulni is. Sajnos a férj meghalt, akkor szakadt meg a kapcsolat. Ott voltunk a temetésén és megsirattuk mi is. Sajnálom, de ez történt. ...

[ugrás az előzményre]
pandora
#96 (2016-02-18 23:24:29) |
Válasz a(z) 95. üzenetre:

Vagy a lányok színházat csináltak nektek, nehogy máshova menjetek megtekinteni egy hasonló előadást...
Egyszerűen nem hiszem el, hogy olyan sok biszex nő lenne, mint amit az ember itt lát, amiről itt hall, amit itt tapasztal, ahányan megkeresik.

[ugrás az előzményre]
ember1
#95 (2016-02-17 18:22:23) |
Sziasztok!
Mi voltunk a nejemmel házaspárral négyesben és fantasztikus volt az élmény, amikor a két feleség egymással volt.Mindketten élvezték, mi, férjek úgyszintén a látványt és azt, hogy nejeink élvezték a helyzetet. Ebben nincs semmi kivetni való.Ettől nem lettünk kevesebbek, mert nem lecserélni akartuk egymást, hanem olyan új élményekkel gazdagodni, amit egyébként nem élhettünk volna meg.  
esther
#94 (2016-01-07 18:32:38) |
Válasz a(z) 93. üzenetre:
Valóban van ilyen pár, és ilyen nő, de arról lerí egy személyes találkozás alkalmával, mint ahogy az is kitűnően látszik, hogy csillogó szemekkel ecseteli a vágyait, fantáziáit. 
Én is találkoztam mindkét típussal.

A kapcsolatot megmenteni akaró és ezért alkalmi biszexséget vállaló nők sajnos nem ismerik fel azt, hogy ez nem egy klassz közös kaland,ami még jobban összehoz, hanem egy kétségbeesett próbálkozás,ami a reménytelenségbe taszít és előbb-utóbb a kapcsolat vége be is következik.
Nem egy kapcsolatmentő műfaj, és nem is azoknak való-véleményem szerint. 

[ugrás az előzményre]
pandora
#93 (2016-01-07 17:37:52) |
Amiről nem esett szó még ebben a fórumban, van itt az erón egy érdekes, ám eléggé ijesztő jelenség.

Amikor egy nő vagy egy pár azért keres nőt, mert a pasija két nőt szeretne, és a párja kétségbeesésében hogy lankadó szexualitásukat megmentse, kvázi a társa ne máshol keresse a szexuális vágyálmait és ne csalja meg, összeszorított fogakkal bevállalja hogy ő biszex és minden álma és vágya nővel lenni, és ketten (vagy akár többen) osztozkodni a szeretett férfin...

Ha már fórum, az ömlengés helyett ki lehetne beszélni azt is amiről sokan szemlesütve fogat összeszorítva, képmutatóan nem beszélnek.
nincs kép sz-zs
#92 (2016-01-05 16:47:53) |
Sziasztok!!!Újak vagyunk itt,de szeretnénk kipróbálni a hármast,két nő egy férfi,még eddig átlagos párként voltunk!!Várom a véleményeket ,és akit érdekel a dolog,írhat!!puszi!! :* 
husospuni
#91 (2015-07-26 21:23:37) |
Én még nemvoltam úgy de izgi lehet
agaborka461
#90 (2015-07-20 20:15:17) |
Válasz a(z) 89. üzenetre:igen pontosan erre gondoltam

[ugrás az előzményre]
erbus
#89 (2015-07-20 15:24:24) |
Válasz a(z) 88. üzenetre:
Nem szokásom magam ellen harcolni ha erre gondolsz :D :D

[ugrás az előzményre]
agaborka461
#88 (2015-07-20 14:49:34) |
Válasz a(z) 86. üzenetre:Remélem, :pirul: te békében vagy magaddal

[ugrás az előzményre]
soktuegymakk
#87 (2015-07-10 18:10:14) |
Válasz a(z) 86. üzenetre:
Szerencsére igen!!
Ám sajnos kevés olyan jár ide, akik bátran példát vehetnének Rólatok!!

Én csak gratulálni tudok Nektek!!

[ugrás az előzményre]
erbus
#86 (2015-07-10 16:01:44) |
Válasz a(z) 84. üzenetre:
Igen ez a megközelítés érdekes!
De tudod nem a cipészhez viszem a kenyeremet sütni :D
Tehát meg kell találnod találnunk azt a réteget ahol elfogadnak megértenek és jólérzed magad!
Mi szerencsére megtaláltunk :D 
Ezt kívánom mindenkinek! :)

[ugrás az előzményre]
soktuegymakk
#85 (2015-07-10 12:31:54) |
Miért kell egy Nőnek egy másik Nő??

Nos azért, mert az idősebb, tapasztaltabb nő tudja megtanítani csak egy másik nőnek, hogy milyen IGAZI NŐNEK lenni, milyen előnyökkel jár IGAZI NŐKÉNT viselkedni!!

A Ffi.-ak csak akkor érnek e tudás közelébe, amikor már éveken keresztül ugyan attól a Nővel élnek és ugyan attól a Nőtől szerzik ismereteiket, tapasztalataikat!
soktuegymakk
#84 (2015-07-10 12:28:03) |
Sok igazságot olvasok itt most az utóbbi hozzászólásokban!
Attól, hogy vállaljuk önmagunkat, még nem leszünk kevesebbek! Ám ha nem, a örökké ezt a hiányt és ennek a hiánynak a sérüléseit fogjuk cipelni és e sérülések soha nem fognak begyógyulni!!
Bár van olyan is, hogy hiába vállalom önmagam, ha MINDEN ellenem van!
Ilyenkor egy okos gondolat jut mindig eszembe:

-"Amikor csinálok, vagy kitalálok valamit és az emberek azonnal lehülyéznek, tudom, hogy jó úton járok!!" - (Szentgyörgyi Albert)

Ám sajnos azt is be kell látnunk, fel kell ismernünk, hogy összetartás nélkül, egyedül szinte lehetetlen elérni, megvalósítani valamit!!
Nos ezt kéne gyakorolni!!

-"Egy ember egész életén át egymaga egy gombostűt sem bír előállítani!!" - (Drábik János)

(Mielőtt még bár ki vitatkozni kezdene, gondoljon arra, hogy kinek/kiknek a munkája fekszik abban a ruhában, ásóban, csákányban, amiben elindulunk vasat bányászni, hogy olvasztás, öntés és formázás után elkészülhessen az a bizonyos gombostű!)

Itt ugyan erről van szó!!
Egyedül képtelenek vagyunk, de biztosan nagyon körülményesen tudjuk megélni vágyainkat, álmainkat!!
agaborka461
#83 (2015-07-10 11:50:52) |
Válasz a(z) 82. üzenetre:feltétlen kell,nyíltság,kivácsiság..és olyan partner aki befogadó és támogató ebben.Ha van aki átsegít,az első időszakon aki segít levetkőzni a gátlásaidat,akkor teljesen biztos ,hogy simán veszed ennek a fura érzésnek,a megéklését.Nekünk pasiknak kell segítenünk ebben ,és nem vetélytársnak nézni a másik Hölgyet.Arra kell törekednünk....nekünk ,hogy a partner ,jól kellemesen érezze magát ,akkor is ha netán kis szégyenlőség van benne.Támogatnunk kell ebben ,hiszen az ő vágyai a mienk is kell,hogy legyen...így teljes egy kapcsolat

[ugrás az előzményre]
erbus
#82 (2015-07-10 11:44:20) |
Válasz a(z) 81. üzenetre:
Feltétlenül kell egy bizonyos érettség .
Itt már nem lehetnek tabuk,féltékenység,vádaskodás
mert az megmérgezi az egészet.
El kell fogadni meg kell érteni hogy ezek a dolgok már nem csak az érzelmekről hanem a vágyaról is szólnak ,
ami akkor a leg jobb ha együtt éljük meg!

[ugrás az előzményre]
agaborka461
#81 (2015-07-10 11:37:04) |
Nekem az a tapasztalatom...a feleségemen keresztül,hogy kell egy bizonyos életkor ahhoz,hogy mindenkinek a fejében kirajzolódjon ,hogy mit is akar .szeretne mire kíváncsi..kérdezni kell kiváncsinak és befogadónak kell lenni....
erbus
#80 (2015-07-10 09:43:31) |
Ez az életkor ami nekem van ez a legjobb :D Még fiatalosnak érzem magam de a hátam mögött nagy a tapasztalat ,szeretem a kényelmet a nyugalmat nem pedig csalódva kapkodva fáradtan ,mert az nem lehet !
Ezért mindent kipróbáltunk,voltak csalódások és meglepetések! Viszont úgy gondolom a tapasztalathoz mindennek lennie kell,hogy segíts másoknak is "ne adják fel" mert megéri a harcot vagy a kudarcot,és a sok örömet ,boldogságot,partnereket,és nem utolsó sorban barátokat! :D
erbus
#79 (2015-07-10 09:39:22) |
Nos akkor élesszük fel a témát :D az elmúlt két év alatt sok tapasztalatot szereztem még plusszba :D
ezeket szívesen megosztom veletek..
Ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok ,vagy kétségei mert nincs tapasztalata .
agaborka461
#78 (2015-07-10 07:54:38) |
Válasz a(z) 74. üzenetre. Dicséretes dolog .ha valaki vállalja ,önmagát.A legtöbben ...bocs rossz regisztrációt adtam meg ......stb...nincs mersz ezt maguknak bevallani..te megtetted ..ez példaértékü

[ugrás az előzményre]
victoria79
#77 (2015-07-08 14:50:37) |
Sziasztok! Jó rég írt ide utoljára bárki, lehet, hogy most én ébresztem fel ezt a topicok....hogy miért kell egy nőnek egy másik nő? Nos, én egész fiatal korom óta tudom, hogy vmi nem egészen hétköznapi az ízlésemben, de 13-14 évesen ezt az ember nem tudja értelmezni szerintem. Most, hogy már lassan a 4. Xet is elérem és vannak mögöttem tapasztalatok, azt mondom, hogy szerintem azért is vágyik egy nő a női érintésre, mert abban a puhaságra, a lágyságra, a ringatásra is keressük a társat, a partnert. Mikor egy kis patak végre eléri a folyót. Én legalábbis így éltem meg. 
evolet
#76 (2014-03-06 17:30:59) |
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/4/USRf_4111911/a961bb.jpg
Én teljesen kivagyok... sokáig csak gondolat volt és az addig amíg nem hagysz neki teret addig úgysem hagy élni...és amint beteljesült a vágy, a gondolat, állandó éhezéssé változik.. nem lehet nélküle élni... <3 
biseries
#75 (2013-11-07 21:23:36) |
tetszik a téma.. :)
erbus
#74 (2013-11-06 20:48:35) |
Válasz a(z) 64. üzenetre:

Ha hozzám ér egy nő elhúzom magam mivel nem tűröm hogy 
hozzám érjenek.
Viszont vannak olyan nők akik kifejezetten vonzanak és nagyon vigyáznom kell nehogy észrevegyék ,bódít az illata és csak becsuknám a szemem és átadnám magam a vágyaimnak legszivesebben..Általába nem csalódok viszonzásra lelek :D 
Mivel nem annyira elfogadott a biszexualitás vigyáznom kell kinek mit mondok vagy teszek , a férfiak jobban elfogadják .
[ugrás az előzményre]
harmasrakeresunk
#73 (2013-10-23 20:31:54) |
Sziasztok

Én is szeretném ezt kipróbálni.Hasonló a helyzetem, mint az előttem hozzászólónak.

Itt a legnagyobb gond az, hogy nem jön össze, mert az ilyen oldalak tele vannak suttyokkal :(
Pl: A fele se igaz, amit Ő állít stb... és az ilyen emberek teljesen elveszik a másik embernek attól is a kedvét, hogy keressen valaki mást.
bitangno
#72 (2013-08-31 19:29:35) |
Én is éreztem fiatal lányként is, hogy vonzanak a nők. De csak akkor mertem igazán felvállalni, mikor a férjem megismertem, s neki is feltűnt. Sokat beszélgettünk, s ő vezetett rá, hogy vállaljam a vágyaim. :) 
starling
#71 (2013-08-31 19:03:44) |
Válasz a(z) 68. üzenetre: pontos osszefoglalo :)
az egyes pontot koszonom :)

[ugrás az előzményre]
suzye
#70 (2013-08-28 17:51:36) |
Válasz a(z) 69. üzenetre: Attól még hogy tagadja, benne van, csupán csak még saját magának sem meri/akarja bevallani. Társadalmi konvenciók, elvárások, előítéletek, neveltetés stb...okok.

[ugrás az előzményre]
mindentlehet
#69 (2013-08-28 10:13:58) |
hát az jó volna ha nem lenne 100 ban heteró. Csak ha komolyan beszélünk róla azt mondja hogy nem bírná elviselni ha egy másik nő hozzá érne. Hát sajna kettősség és nem értem. Néha azt mondja megnézne engem egy másik nővel de nem szállna be. 
csajtkeresek
#68 (2013-08-27 20:07:16) |
Válasz a(z) 61. üzenetre:Csak 2 röpke hozzászólás.
1.,Nagyon szép a tested :pirul: 
2.,Ez válasz arra is amire te válaszoltál:
Volt egyszer egy olyan 26 éves fiúm aki életében nem volt nővel csak férfival.Tehát nála sem volt semmi negativ tapasztalat.Mellékesen jegyzem meg,hogy a nők megfordultak utána az utcán és szinte csorgott a nyáluk.Nagyon jól nézett ki.Összehoztam egy swingeres barátnőmmel egy estére,hogy kötöttség nélkül ismerje meg,milyen egy nővel.Továbbra is meleg maradt,pedig a csaj kedves,türelmes,érzéki volt vele és a srác is élvezte a csajt,többször is..Tehát nem érte semmi negativ élmény.Jók a hozzászólások,értelmesek / 95 % /de a végén itt mindenki pszihológus lesz és megmagyarázzuk azt is amihez nem értünk.
Én mindig élveztem a női testet és bár nem vagyok egy adonisz alkat és nem vagyok épp nagyfarkú a nők is elvoltak velem.Ennek ellenére egy szép férfitestre gyorsabban izgulok rá.Normális? Az! Mert a szex 2 ember között magánügy.Férfi-férfi,nő-nő,férfi-nő mindegy ,ha élvezik egymás társaságát. 

[ugrás az előzményre]
suzye
#67 (2013-08-27 14:22:30) |
Válasz a(z) 66. üzenetre: 

Mert talán mégsem 100%-ban hetero, ha felizgatja, akkor a tudatalattijában ott mozog a női nem iránt is a vágy.... :) 

[ugrás az előzményre]
mindentlehet
#66 (2013-08-27 09:36:53) |
sziasztok
azt értem hogy a párom heterő, de szex közben miért izgatjafel nagyon ha erről beszélek.
old-harry
#65 (2013-08-26 18:19:14) |
Válasz a(z) 51. üzenetre: Ezt szépen megfogalmaztad. Tetszik, és egyet is értek vele. 

Egy ideig jártam swinger közösségekbe, ott gyakorlatilag majdnem mindennapos, sőt elvárt a női biszexualitás. Olyannyira hogy sokszor ha két lány összebújt már is rögtönzött tömeg verődött köréjük. 
Ez sem való mindenkinek, vannak nők akik ezt nem igénylik, nem érdekli őket, vagy csak nem tudják elfogadni. Sok olyan esetet láttam ilyen összejöveteleken, ahol csak az alkohol mámor okozta bódulat hatására tették a csajok amit tettek. Láttam sok kiborulást és megbánást, bizonytalanságot és határozatlanságot. De ezek mellett éltem át olyan csodákat is amit ha nem látok el sem hiszek, része voltam nem egyszer olyan élményeknek melyről a férfiak többsége csak álmodozik.. Szép dolog látni ahogyan két nő szereti egymást. De ehhez kell a két nő és az összhang.  

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi
#64 (2013-08-26 06:16:57) |
A(z) #64 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
kisangyalka
#63 (2013-08-25 22:43:01) |
A pasik úgyse értenék meg... én nő létemre megnézem a nőket, sőt, most már próbálkozok is velük, hátha összejön valami... 
mindentlehet
#62 (2013-07-08 06:53:34) |
Valaki azt is írja meg hogy miért nem akar masik novel lenni . az én nejemet felporgeti szex kozben ha mondom neki aztán hogy simogatná most egy másik nő. Ha később akkor meg azt válaszolja ő el se birná viselni ha egy nő hozzáérne.
starling
#61 (2013-06-23 22:49:59) |
Válasz a(z) 59. üzenetre:es mi a helyzet azokkal,akik az eletben nem voltak ferfiakkal? Azoknak nincs negativ tapasztalatuk,megis a sajat nemuket valasztjak. Vagy vegyuk a biszexualisokat,akik mindket nemet szeretik. Bonyolult kerdes ez :)Nem tudom hogy mitol "valik" valaki akar leszbikussa akar biszexualissa,abban viszont valahogy biztos vagyok hogy nem azert mert konnyebben eligazodik az azonos nemu testen.

[ugrás az előzményre]
starling
#60 (2013-06-23 22:46:02) |
Válasz a(z) 58. üzenetre:nem baj mas a velemenyed,meg jo hogy nem mindig mindenben azonos :) Szoval,ugye kiderult hogy nem csak a masnemueket kedvelem es volt is mar reszem tobbszor azonos nemuvel pajkoskodni,ezert van tapasztalataom a temaban.Ugy vettem eszre hogy teljesen mindegy hogy ferfi vagy no van alattam (felettem,mellettem,mogottem) ha felakarom izgatni,azonos nehezsegu dolgom van.Persze,az anatomiank azonos nekunk noknek,de ettol fuggetlenul hidd el hogy ugyan ugy oda kell figyelni a rezdulsekre,sohajokra,testbeszedre. Hiaba mindkettonknek azonos a bemenet,amit ott bent csinalok,az a nem mindegy :) Ha egy ferfi aki ismeri a sajat testet es total odafigyel a masikera is,az osszes rezdulsere,reakciojara,akkor nincs nehezebb helyzetben egy novel mint egy no a masik novel. :)

[ugrás az előzményre]
nincs kép chinook
#59 (2013-06-23 22:40:57) |
Válasz a(z) 57. üzenetre: Azt, hogy ki, és miért fordul az azonos neműek felé természetesen nagyon sok dolog befolyásolhatja. (Igazi okát szerintem senki sem tudja) Leszbikus párkapcsolatok kialakításában azonban szerepet játszhat a férfiakkal átélt örömtelen (kulturálatlan, primitív, önző, vagy durva) szexuális tapasztalat. Ez is csak azt bizonyítja, hogy a férfiak nagyon mások, mint a nők, s nem csak anatómiájukban, de céljaikban, vágyaikban, reakcióikban és érzelmeikben is.

[ugrás az előzményre]
nincs kép chinook
#58 (2013-06-23 22:27:41) |
Válasz a(z) 57. üzenetre:Drága starling, tudod, hogy régóta a csodálód vagyok, de most azért egy kicsit vitatkoznék veled.Annak ellenére, hogy mindenki egy kicsit más és más (még az egypetéjű ikrek sem teljesen egyformák)azért az nem vitatható, hogy az azonos neműek teste (erogén zónája, ingerelhetősége, stb.)között lényegesen több a hasonlóság, mint a különböző neműek teste között. Ha jól ismerjük saját testük reakcióit, akkor nagy valószínüséggel hasonló érzéseket válthatunk ki azonos nemü partnerünknél. Heteroszexuális kapcsolatok esetében azonban eredendően nem ismerjük egymás reakcióit, érzéseit, vágyait ezért ebben az esetben tanulni kell az örömszerzés tudományát. Ez pedig őszinte reakciók, segítség, testbeszéd, kommunikáció nélkül nem elsajátítható. Könyvekből, szex és pornófilmekből ez nem elsajátítható. 

[ugrás az előzményre]
starling
#57 (2013-06-23 12:15:06) |
Válasz a(z) 56. üzenetre: azert ez igy oriasi tulzas. Az hogy valaki ismeri a sajat testet,az nem egyenesen aranyos azzal hogy akkor az osszes azonos nemu testet ismeri. Semmivel sincs konnyebb dolga egy nonek egy masik novel mint egy ferfinak egy novel. Hiszen mindenki tetste mas,mindenki vagya is mas. Azt meg vegkepp nem hinnem hogy ezert fordulnak egymas fele az azonos nemuek.

[ugrás az előzményre]
nincs kép chinook
#56 (2013-06-23 07:32:24) |
Válasz a(z) 55. üzenetre: Igen, tanítanunk kell egymást testünk (és lelkünk) örömeinek felfedezésében. Néma gyereknek... Kölcsönösen jeleznünk kell, hogy hol, és miként jó, mert egyébként partnerünk sohasem tanulja meg. A leszbikusok (illetve a homoszexuális férfiak) helyzeti előnyben vannak, hiszen pontosan tudják miként kell boldoggá tenni azonos nemű partnerüket. Feltételezem, hogy az azonos neműek egymás felé fordulásának egyik oka pontosan ez.

[ugrás az előzményre]
enke39
#55 (2013-04-30 17:19:31) |
Válasz a(z) 53. üzenetre:Nem jól látod! A Férfiak sem gondolat olvasók! Buta nő az aki ezt elvárja tőlük! Tagadhatatlanul vannak olyanok akik jobban rátalálnak arra mit szeretnénk, de nem hátrány, ha valami úton-módon jelezzük, hogy éppen mit szeretnénk! Lendületesebb és jobb az együttlét ilyen formán! És persze nem is kerül semmibe! :) 

[ugrás az előzményre]
bujacsaj
#54 (2013-03-09 20:48:03) |
Válasz a(z) 53. üzenetre: :)
Szerencsére azért vannak olyan férfiak is, akik nagyon is jól tudják mi kell egy nőnek :) Az tény, hogy egy férfi is más, és egy nő is más, de nem jobb, vagy rosszabb. 

Szerintem :)

[ugrás az előzményre]
moncsicsi00
#53 (2013-03-07 11:40:38) |
Csak egy nő,tudja mit kell adni egy másik nőnek!!! <3 
suzye
#52 (2012-12-23 17:24:17) |
Válasz a(z) 51-es üzenetre: Hmmmm..... ez szép volt... ;)  :* 

[ugrás az előzményre]
puhaa
#51 (2012-12-23 07:28:28) |
Ezt a kérdést már én is feltettem magamnak.
A válasz:
Mert szeretem a női szépséget megérinteni, élvezetet adni, és én is élvezem látni a kéjt, mint egy cirmi dorombolását a simogatástól.
A férfi nyers erejét szeretném, míg a nő törékenységét kívánom...;)

Nem ám elítélni e kinyilatkoztatásért! :P :pirul: 
mrindian
#50 (2012-12-22 19:51:58) |
Szép estét! Itt tényleg világvége van vagy csak elveszett a kulcs? :)
mrindian
#49 (2012-12-08 22:20:41) |
Válasz a(z) 47-es üzenetre:Üdvözöllek! Most küldtem el a választ abban benne van a te kérdésedre is! Már mint a külső erők! :) Persze rövid és hevenyészett, de bízom benne, hogy érthető! Kérlek! Had ne írjam le még egyszer!! Persze megteszem, ha kéred, de ott van! :)

[ugrás az előzményre]
mrindian
#48 (2012-12-08 22:17:11) |
Válasz a(z) 37-es üzenetre:Szép estét!Megpróbálok egyszerű, emberi nyelven és tő mondatokban megindokolni a pár nappal ezelőtti 
hozzászólásomat! Elkerülni nem tudom, hogy az elejéről kezdjem! Alapvetően a NŐ körül forog minden és
A NŐ-ről szól minden! Ez akár tetszik férfi társadalomnak akár nem! It jönne egy rakás levezetés,de
ezt itt most inkább nem! :) Miért természetes a nők közötti szexuális kapcsolat? Az emlősök szaporodási
 elve alapján nőstényből sokkal több kell a faj fennmaradásához mint hímből! Természetesen 
maradjunk az embernél: mig egy nőnek kilenc hónaop kell eg-két utód kihordásához, addig egy hím 
egyetlen nap alatt is sok nőt meg tud termékenyíteni!Ez a kiindulási pontja a dolognak! A szex egy
 természetes örömszerzési forma -nem csak az embernél!- És a természet nem igazságtalan!!!! Gondoljuk végig!
 Mennyivel több nő van mint Férfi? Sokkal! Nem is lehetne másként! És atermészet Megadta a maximális 
lehetőséget a nőknek ezen a téren! A magam részéről hálat is adok neki minden nap, hogy így találta ki! :) 
Mert nézzük meg! Mindaddig amíg két nő elmehet kézen fogva az utcán, úgy, hogy nem követi őket megbotránkozás, 
sőt igen nagy tetszést aratnak, pláne, ha valami jó bőrök, addig két pasi ezt nem teheti meg!
 Legalább is megbotránkozás nélkül!! A társadalom zöme ezt egyáltalán nem fogadja el! Mondom: zöme! És ez nem véletlen!
Mindaddig amíg az egész világon a mai napig hallunk a több nejüségről, addig több férjüségről még soha sehol nem hallottunk!
A több nejüség körbevasz bennünket! A legismertebb a távolkelet, de afrikában is igen elterjedt és Amerikában is 
több vallási felekezetben is jelen van! Nagyon sok helyen nem, hogy megengedet, hanem ajánlott sőt egyenesen kötelező! 
Több férjüség soha sehol nem létezett!!!! Bár tudunk egy-két pátriárkás társadalomról, de az abban merült ki, hogy a nők irányítottak!
A szexuális része azonban a jól bevált természetes módon müködött: Tenyész hímek voltak kiválogatva, ami ugye annyit tesz, 
hogy egy nagy csomó nőt ők termékenyítettek meg!Mondjuk: tized annyian mint amennyi nő volt! Természetesen amit leírtam mindent 
meg lehet találni , akár az interneten is ha van türelem és elég kíváncsiság bennünk, hogy össze szedjük ezeket a dolgokat! :)
Még egy dolog amit fontosnak tartanék!!!! 
A keresztény vallás!!!! Ezek között is elsősorban a katolikus ugrik ki aki rengeteg rosszet tett a mai napig az emberiségnek!
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy magam is annak lettem keresztelve!!! Tehát: a papok! Két ezer éve másznak be még az ágyunkba is, 
hogy megszabják kivel és mit tehetünk!!! Ők találták ki a monogám életformát!!!! A mai napig nagy szerepük van az "erkölcsi norma" meghatározásában!!
A mai napig, bár már elfeledve, hogy a papok parancsolatait követik ez az általános séma!! Erkölcsi norma?? Valamikor kétezer éve még jónak volt mondható!
 Legalább is egy része! Nem volt fogamzásgátló, nem volt gumiovszer és a többi! Megvédhette az akkori embereket a nem várt terhességektől, nemibetegségektől!
De ez ma már okafogyottá vált!A monogám család mintát követőknek csupán húsz százaléka sikeres. Pontosabban működő képes! Ellenben a többnejű családok
 kilencvan, kilencvanöt százaléka működik jól!! 
Szerintem maradjunk abban, ha valamit nem érthetően írtam meg kell kérdezni! Mert ezt lehetne szinte vég nélkül folytatni!
További szép estét! :)

[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-107]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.