Simple vásárlói tájékoztatóNők és nők!!

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

erbus


Nők és nők!!
nők és nők!!
Miért kell egy nőnek egy másik nő??


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
mindentlehet
#66 (2013-08-27 09:36:53) |
sziasztok
azt értem hogy a párom heterő, de szex közben miért izgatjafel nagyon ha erről beszélek.
old-harry
#65 (2013-08-26 18:19:14) |
Válasz a(z) 51. üzenetre: Ezt szépen megfogalmaztad. Tetszik, és egyet is értek vele. 

Egy ideig jártam swinger közösségekbe, ott gyakorlatilag majdnem mindennapos, sőt elvárt a női biszexualitás. Olyannyira hogy sokszor ha két lány összebújt már is rögtönzött tömeg verődött köréjük. 
Ez sem való mindenkinek, vannak nők akik ezt nem igénylik, nem érdekli őket, vagy csak nem tudják elfogadni. Sok olyan esetet láttam ilyen összejöveteleken, ahol csak az alkohol mámor okozta bódulat hatására tették a csajok amit tettek. Láttam sok kiborulást és megbánást, bizonytalanságot és határozatlanságot. De ezek mellett éltem át olyan csodákat is amit ha nem látok el sem hiszek, része voltam nem egyszer olyan élményeknek melyről a férfiak többsége csak álmodozik.. Szép dolog látni ahogyan két nő szereti egymást. De ehhez kell a két nő és az összhang.  

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi
#64 (2013-08-26 06:16:57) |
A(z) #64 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]
kisangyalka
#63 (2013-08-25 22:43:01) |
A pasik úgyse értenék meg... én nő létemre megnézem a nőket, sőt, most már próbálkozok is velük, hátha összejön valami... 
mindentlehet
#62 (2013-07-08 06:53:34) |
Valaki azt is írja meg hogy miért nem akar masik novel lenni . az én nejemet felporgeti szex kozben ha mondom neki aztán hogy simogatná most egy másik nő. Ha később akkor meg azt válaszolja ő el se birná viselni ha egy nő hozzáérne.
starling
#61 (2013-06-23 22:49:59) |
Válasz a(z) 59. üzenetre:es mi a helyzet azokkal,akik az eletben nem voltak ferfiakkal? Azoknak nincs negativ tapasztalatuk,megis a sajat nemuket valasztjak. Vagy vegyuk a biszexualisokat,akik mindket nemet szeretik. Bonyolult kerdes ez :)Nem tudom hogy mitol "valik" valaki akar leszbikussa akar biszexualissa,abban viszont valahogy biztos vagyok hogy nem azert mert konnyebben eligazodik az azonos nemu testen.

[ugrás az előzményre]
starling
#60 (2013-06-23 22:46:02) |
Válasz a(z) 58. üzenetre:nem baj mas a velemenyed,meg jo hogy nem mindig mindenben azonos :) Szoval,ugye kiderult hogy nem csak a masnemueket kedvelem es volt is mar reszem tobbszor azonos nemuvel pajkoskodni,ezert van tapasztalataom a temaban.Ugy vettem eszre hogy teljesen mindegy hogy ferfi vagy no van alattam (felettem,mellettem,mogottem) ha felakarom izgatni,azonos nehezsegu dolgom van.Persze,az anatomiank azonos nekunk noknek,de ettol fuggetlenul hidd el hogy ugyan ugy oda kell figyelni a rezdulsekre,sohajokra,testbeszedre. Hiaba mindkettonknek azonos a bemenet,amit ott bent csinalok,az a nem mindegy :) Ha egy ferfi aki ismeri a sajat testet es total odafigyel a masikera is,az osszes rezdulsere,reakciojara,akkor nincs nehezebb helyzetben egy novel mint egy no a masik novel. :)

[ugrás az előzményre]
nincs kép chinook
#59 (2013-06-23 22:40:57) |
Válasz a(z) 57. üzenetre: Azt, hogy ki, és miért fordul az azonos neműek felé természetesen nagyon sok dolog befolyásolhatja. (Igazi okát szerintem senki sem tudja) Leszbikus párkapcsolatok kialakításában azonban szerepet játszhat a férfiakkal átélt örömtelen (kulturálatlan, primitív, önző, vagy durva) szexuális tapasztalat. Ez is csak azt bizonyítja, hogy a férfiak nagyon mások, mint a nők, s nem csak anatómiájukban, de céljaikban, vágyaikban, reakcióikban és érzelmeikben is.

[ugrás az előzményre]
nincs kép chinook
#58 (2013-06-23 22:27:41) |
Válasz a(z) 57. üzenetre:Drága starling, tudod, hogy régóta a csodálód vagyok, de most azért egy kicsit vitatkoznék veled.Annak ellenére, hogy mindenki egy kicsit más és más (még az egypetéjű ikrek sem teljesen egyformák)azért az nem vitatható, hogy az azonos neműek teste (erogén zónája, ingerelhetősége, stb.)között lényegesen több a hasonlóság, mint a különböző neműek teste között. Ha jól ismerjük saját testük reakcióit, akkor nagy valószínüséggel hasonló érzéseket válthatunk ki azonos nemü partnerünknél. Heteroszexuális kapcsolatok esetében azonban eredendően nem ismerjük egymás reakcióit, érzéseit, vágyait ezért ebben az esetben tanulni kell az örömszerzés tudományát. Ez pedig őszinte reakciók, segítség, testbeszéd, kommunikáció nélkül nem elsajátítható. Könyvekből, szex és pornófilmekből ez nem elsajátítható. 

[ugrás az előzményre]
starling
#57 (2013-06-23 12:15:06) |
Válasz a(z) 56. üzenetre: azert ez igy oriasi tulzas. Az hogy valaki ismeri a sajat testet,az nem egyenesen aranyos azzal hogy akkor az osszes azonos nemu testet ismeri. Semmivel sincs konnyebb dolga egy nonek egy masik novel mint egy ferfinak egy novel. Hiszen mindenki tetste mas,mindenki vagya is mas. Azt meg vegkepp nem hinnem hogy ezert fordulnak egymas fele az azonos nemuek.

[ugrás az előzményre]
nincs kép chinook
#56 (2013-06-23 07:32:24) |
Válasz a(z) 55. üzenetre: Igen, tanítanunk kell egymást testünk (és lelkünk) örömeinek felfedezésében. Néma gyereknek... Kölcsönösen jeleznünk kell, hogy hol, és miként jó, mert egyébként partnerünk sohasem tanulja meg. A leszbikusok (illetve a homoszexuális férfiak) helyzeti előnyben vannak, hiszen pontosan tudják miként kell boldoggá tenni azonos nemű partnerüket. Feltételezem, hogy az azonos neműek egymás felé fordulásának egyik oka pontosan ez.

[ugrás az előzményre]
enke39
#55 (2013-04-30 17:19:31) |
Válasz a(z) 53. üzenetre:Nem jól látod! A Férfiak sem gondolat olvasók! Buta nő az aki ezt elvárja tőlük! Tagadhatatlanul vannak olyanok akik jobban rátalálnak arra mit szeretnénk, de nem hátrány, ha valami úton-módon jelezzük, hogy éppen mit szeretnénk! Lendületesebb és jobb az együttlét ilyen formán! És persze nem is kerül semmibe! :) 

[ugrás az előzményre]
bujacsaj
#54 (2013-03-09 20:48:03) |
Válasz a(z) 53. üzenetre: :)
Szerencsére azért vannak olyan férfiak is, akik nagyon is jól tudják mi kell egy nőnek :) Az tény, hogy egy férfi is más, és egy nő is más, de nem jobb, vagy rosszabb. 

Szerintem :)

[ugrás az előzményre]
moncsicsi00
#53 (2013-03-07 11:40:38) |
Csak egy nő,tudja mit kell adni egy másik nőnek!!! <3 
suzye
#52 (2012-12-23 17:24:17) |
Válasz a(z) 51-es üzenetre: Hmmmm..... ez szép volt... ;)  :* 

[ugrás az előzményre]
puhaa
#51 (2012-12-23 07:28:28) |
Ezt a kérdést már én is feltettem magamnak.
A válasz:
Mert szeretem a női szépséget megérinteni, élvezetet adni, és én is élvezem látni a kéjt, mint egy cirmi dorombolását a simogatástól.
A férfi nyers erejét szeretném, míg a nő törékenységét kívánom...;)

Nem ám elítélni e kinyilatkoztatásért! :P :pirul: 
mrindian
#50 (2012-12-22 19:51:58) |
Szép estét! Itt tényleg világvége van vagy csak elveszett a kulcs? :)
mrindian
#49 (2012-12-08 22:20:41) |
Válasz a(z) 47-es üzenetre:Üdvözöllek! Most küldtem el a választ abban benne van a te kérdésedre is! Már mint a külső erők! :) Persze rövid és hevenyészett, de bízom benne, hogy érthető! Kérlek! Had ne írjam le még egyszer!! Persze megteszem, ha kéred, de ott van! :)

[ugrás az előzményre]
mrindian
#48 (2012-12-08 22:17:11) |
Válasz a(z) 37-es üzenetre:Szép estét!Megpróbálok egyszerű, emberi nyelven és tő mondatokban megindokolni a pár nappal ezelőtti 
hozzászólásomat! Elkerülni nem tudom, hogy az elejéről kezdjem! Alapvetően a NŐ körül forog minden és
A NŐ-ről szól minden! Ez akár tetszik férfi társadalomnak akár nem! It jönne egy rakás levezetés,de
ezt itt most inkább nem! :) Miért természetes a nők közötti szexuális kapcsolat? Az emlősök szaporodási
 elve alapján nőstényből sokkal több kell a faj fennmaradásához mint hímből! Természetesen 
maradjunk az embernél: mig egy nőnek kilenc hónaop kell eg-két utód kihordásához, addig egy hím 
egyetlen nap alatt is sok nőt meg tud termékenyíteni!Ez a kiindulási pontja a dolognak! A szex egy
 természetes örömszerzési forma -nem csak az embernél!- És a természet nem igazságtalan!!!! Gondoljuk végig!
 Mennyivel több nő van mint Férfi? Sokkal! Nem is lehetne másként! És atermészet Megadta a maximális 
lehetőséget a nőknek ezen a téren! A magam részéről hálat is adok neki minden nap, hogy így találta ki! :) 
Mert nézzük meg! Mindaddig amíg két nő elmehet kézen fogva az utcán, úgy, hogy nem követi őket megbotránkozás, 
sőt igen nagy tetszést aratnak, pláne, ha valami jó bőrök, addig két pasi ezt nem teheti meg!
 Legalább is megbotránkozás nélkül!! A társadalom zöme ezt egyáltalán nem fogadja el! Mondom: zöme! És ez nem véletlen!
Mindaddig amíg az egész világon a mai napig hallunk a több nejüségről, addig több férjüségről még soha sehol nem hallottunk!
A több nejüség körbevasz bennünket! A legismertebb a távolkelet, de afrikában is igen elterjedt és Amerikában is 
több vallási felekezetben is jelen van! Nagyon sok helyen nem, hogy megengedet, hanem ajánlott sőt egyenesen kötelező! 
Több férjüség soha sehol nem létezett!!!! Bár tudunk egy-két pátriárkás társadalomról, de az abban merült ki, hogy a nők irányítottak!
A szexuális része azonban a jól bevált természetes módon müködött: Tenyész hímek voltak kiválogatva, ami ugye annyit tesz, 
hogy egy nagy csomó nőt ők termékenyítettek meg!Mondjuk: tized annyian mint amennyi nő volt! Természetesen amit leírtam mindent 
meg lehet találni , akár az interneten is ha van türelem és elég kíváncsiság bennünk, hogy össze szedjük ezeket a dolgokat! :)
Még egy dolog amit fontosnak tartanék!!!! 
A keresztény vallás!!!! Ezek között is elsősorban a katolikus ugrik ki aki rengeteg rosszet tett a mai napig az emberiségnek!
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy magam is annak lettem keresztelve!!! Tehát: a papok! Két ezer éve másznak be még az ágyunkba is, 
hogy megszabják kivel és mit tehetünk!!! Ők találták ki a monogám életformát!!!! A mai napig nagy szerepük van az "erkölcsi norma" meghatározásában!!
A mai napig, bár már elfeledve, hogy a papok parancsolatait követik ez az általános séma!! Erkölcsi norma?? Valamikor kétezer éve még jónak volt mondható!
 Legalább is egy része! Nem volt fogamzásgátló, nem volt gumiovszer és a többi! Megvédhette az akkori embereket a nem várt terhességektől, nemibetegségektől!
De ez ma már okafogyottá vált!A monogám család mintát követőknek csupán húsz százaléka sikeres. Pontosabban működő képes! Ellenben a többnejű családok
 kilencvan, kilencvanöt százaléka működik jól!! 
Szerintem maradjunk abban, ha valamit nem érthetően írtam meg kell kérdezni! Mert ezt lehetne szinte vég nélkül folytatni!
További szép estét! :)

[ugrás az előzményre]
liliom
#47 (2012-12-07 17:53:44) |
Válasz a(z) 45-es üzenetre:
Szia!
Külső erők? :rejtely: Mire gondolsz?
Üdv:Liliom

[ugrás az előzményre]
liliom
#46 (2012-12-07 17:51:12) |
Válasz a(z) 44-es üzenetre:
Egyetértek Veled!
Szerintem minden olyan szexuális tevékenység normális,természetes ami az adott 2 vagy több ember kölcsönös beleegyezésével,akaratával történik.
Szép estét!

[ugrás az előzményre]
mrindian
#45 (2012-12-07 16:43:51) |
Válasz a(z) 40-es üzenetre:Szép napot! :) Hogyne tudnám! Húsz éve tudom! Az általad említett dolgokat tulajdon kép külső erők generálják! Már aki hagyja, hogy irányítsák. Ma este nagyon szeretnék eleget tenni Zsuzskának tett ígéretemnek, amiben kicsit bővebben fejtem ki gondolataimat erről! További szép estét! :)

[ugrás az előzményre]
sani
#44 (2012-12-06 20:48:24) |
Válasz a(z) 42-es üzenetre:Hmm, nem akarok tudományoskodni, de mi is a természetes?
Amire a természetben is sok példa van? (állatvilág) Vagy az emberi történelem, kultúrák alakulását vennéd alapul?

Bizony, mindkettőben számtalan példa van a nők/nőstények egymás felé fordulására, a hím helyettesítésére...

ÉS talán eljutunk egyszer oda (nem neked címezve), hogy az EGYÉN számít, tehát az EMBERBE, és nem a biológiai nemébe szeretünk bele! :)

[ugrás az előzményre]
bujacsaj
#43 (2012-12-06 19:00:02) |
Válasz a(z) 42-es üzenetre: :)
Szerintem nem hiba az sem, meg ez sem :)

[ugrás az előzményre]
zsuzska
#42 (2012-12-06 18:39:29) |
Válasz a(z) 41-es üzenetre:
Nem mondtam, hogy természetellenes, azt mondtam, hogy nem tökéletesen természetes... a kettő azért nem ugyanaz. 
Én nem ítélek el senkit annak alapján, hogy mit szeret és hogyan - magamról beszéltem. Magamról nem tudom elképzelni, hogy bi partnerem legyen. 
De mint mondtam, valószínűleg bennem van a hiba :)

[ugrás az előzményre]
bujacsaj
#41 (2012-12-06 18:12:53) |
Válasz a(z) 37-es üzenetre: :) 
Akkor az is természet ellenes, ha nekem az nagyon bejön, ha férfi, férfival (csak ott legyek, akár fotózzak is közben! :) ).. utána velem is mindketten?

[ugrás az előzményre]
liliom
#40 (2012-12-06 17:52:26) |
Válasz a(z) 38-es üzenetre:
Szia!
Ugye tudod,milyen szerencsés helyzetben vagytok Ti is és mi is. Meglepően kevesen vannak akik nem a hazudozás,a titkolózás útját választják.
Büszke lehetsz magadra és a párodra is! Bár csak többen vélekednének így!!!!
Üdv és szép estét!!!

[ugrás az előzményre]
mrindian
#39 (2012-12-06 17:49:32) |
Válasz a(z) 37-es üzenetre: Szép estét neked is Zsuzsika! Természetesen megfogom indokolni amit leírtam, de az egy hosszabb lélegzetvételű lesz! Egyenlőre annyit fűznék hozzá, hogy: nagyon nem ugyan az a két pasi! :)

[ugrás az előzményre]
mrindian
#38 (2012-12-06 17:45:51) |
Válasz a(z) 36-es üzenetre:Szép estét! Eszembe nem jutott a "bizalom" kérdése! Ugyanis fel sem merül ilyesmi! Talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy mi ezt a dolgot kinőttük! Nincs rá szükségünk! Vagyis eszünkbe sem jut a titkolózás vagy elhallgatás vagy ilyesmi! Nem tudom megfogalmazni! De köszönöm, hogy megemlítetted! Hiszen Valóban elsődleges dolog! :) 

[ugrás az előzményre]
zsuzska
#37 (2012-12-06 15:49:17) |
Válasz a(z) 35-es üzenetre:
Én azért ezt nem tartom olyan nagyon tökéletesen természetesnek... (nálam ez ugyanaz a kategória, mint ha férfi férfival...)
Valószínűleg bennem van a hiba... :pirul: 

[ugrás az előzményre]
liliom
#36 (2012-12-06 15:17:17) |
Válasz a(z) 35-es üzenetre:

Szia!
"Örülni a párom örömének"! Ez a kulcsa egy jó kapcsolatnak! 
Tökéletesen egyetértek veled!!!! Ezt már csak az őszinteséggel egészíteném ki.
Üdv:Liliom

[ugrás az előzményre]
mrindian
#35 (2012-12-05 22:54:07) |
Válasz a(z) 21-es üzenetre: Szép estét! Ugyan így vagyok én is ezzel csak fordítva! Szóról szóra így gondolom! :) "Örülni a párom örömének"! Ez a kulcsa egy jó kapcsolatnak! Vagyok olyan áldott helyzetben, hogy nem kell elmennem csajozni! :) A párom elintézi ezt is! Nálunk gyakorlatilag nem léteznek azok a problémák amik egy átlagos házasságban! Nem léteznek azok a problémák amik a válások 80 százalékát okozzák! NŐK és NŐK! EZ TÖKÉLETESEN TERMÉSZETES DOLOG! Volt itt aki sokat írt, de lusta voltam még elolvasni, biztosan Ő is hasonlóan látja! Na majd elolvasom! :)

[ugrás az előzményre]
sensation
#34 (2012-09-13 00:50:50) |
Válasz a(z) 33-es üzenetre:

Hiába mondom neki , sajnos "szőke" :D:D: 

[ugrás az előzményre]
nyald-a-likam
#33 (2012-09-13 00:48:05) |
Válasz a(z) 32-es üzenetre:

Okos pasi megoldjaaaaaaaaaa :D :D 

[ugrás az előzményre]
wick79
#32 (2012-09-13 00:39:02) |
Nővérkém!

lehet egy kérdésem??? :o :o 
tényleg szép az h két nő együtt, de nekem mint homo negyedes pasinak, mi marad?? :o :D 
wick79
#31 (2012-09-13 00:31:57) |
szióóóóóó :*:*

sensyvel végre hazataláltunk :) :pirul: 
sensation
#30 (2012-09-13 00:30:08) |
Csók drágám :* 

Megtaláltam a helyem ;) :titok: :napersze: 

:D :d :cigi: 
erbus
#29 (2012-08-20 08:32:46) |
Válasz a(z) 27-es üzenetre:
Talán a párod lelkét veszítetted el,és ezzel együtt a szex utáni vágyát "kettőtök közt "
A simogatást,ölelést ,beszélgetést..
Ami nem feltétlen végződik szexel..
Na az hiányzik neki!!!
Türelmetlen voltál szerintem ..

[ugrás az előzményre]
nincs kép chinook
#28 (2012-08-06 23:05:50) |
Válasz a(z) 26-es üzenetre: Bár a szerepjáték is izgató dolog lehet...szerintem.

[ugrás az előzményre]
nincs kép chinook
#27 (2012-08-06 22:59:52) |
Válasz a(z) 26-es üzenetre: Nem nekem nem megy a szex, hanem a nejemnek. Ennek pka nem bennem keresendő...szerintem!

[ugrás az előzményre]
szerepjatek-szex
#26 (2012-08-06 22:37:59) |
Válasz a(z) 25-es üzenetre: Hmmm... Talán pont ezért nem megy már otthon a szex?! :-/ Ezen tényleg el kellene gondolkodnod. Szerintem...

[ugrás az előzményre]
nincs kép chinook
#25 (2012-08-06 14:20:57) |
Szerintem nagyon szép és izgató dolog a nők közötti intim kapcsolat. Mi férfiak mohón a lényegre törünk, míg a nők nemcsak egymás bőrét, hanem egymás lelkét is megérintik. ..lágyan, finoman érzékien, ahogy a nőkhöz illik.
csaba34
#24 (2010-11-08 09:56:22) |
Miért ne kellene, hisz a nők gyönyörűek, szépek, egy nő miért ne hódolhatna ennek, mint egy férfi :-)
erbus
#23 (2010-11-07 19:45:27) |
Válasz a(z) 22-es üzenetre:
jól tetted hogy írtad :-)
hiszen más véleménye is fontos!!

[ugrás az előzményre]
bigdog1
#22 (2010-11-07 19:27:20) |
Ok ez rendben is van , ha nektek ez igy jó akkor nincs semmi kivetni való benne :-) Csók drága :-* nem is azért írtam amit írtam :-)
erbus
#21 (2010-11-07 19:22:00) |
Válasz a(z) 20-es üzenetre:
hmmmm az én életemből semmi nem hiányzott,és nem is hiányzik!!!
a párom 20 éve a párom,és valóban tökéletes a házasságunk hiszen mi tesszük azzá.
más megcsalja a párját ha egy kis vágyat érez ,mi ezt nem tesszük ,örülünk egymás örömének!!!
nem azért vetettem fel a témát mert nem vagyok tisztába önmagammal,hanem azért ahogy bitangnő írta nem vagyunk egyformák. aki nem tudja mit miért tesz itt szemezgethet mások tapasztalataiból.
és talán választ is talál vagy egy kis bátorítást,hogy merjen lépni ,vagy előre vagy hátra.
szeretünk ismerkedni és közös élményeket megélni,és ez egy kis szexel fűszrzve ,hmmm isteni!!!nekünk így jó és boldogok vagyunk mint ahogy bitannőék,ahogy ismerem őket.
jókedv és jó társaság ez a cél!!!

[ugrás az előzményre]
bigdog1
#20 (2010-11-07 16:33:29) |
De én ugy érzem ez olyan pótcselekvés , legyen bi férfi vagy nő , valami hiányzik a meglévő életéből és igy probálja korrigálni a hiányt , vagy is más megoldásra van  szükség és ez a biszexualitás mint alkotó lánc szem lesz az életükbe, ami a párját hogy ne veszítse el igy bele kényszeriti magát a teljeség érdekéért , vagy nem képes vagy nem is akar más megoldást , vagy nem is tud más megoldást vagy magyarázatott. Erbust csak annyiból meg kérdőjelezném , ha  tudnád rá a választ nem ilyen forum témát tett volna fel. Mert szerintem igazán ő is kiváncsi a másik nő mért teszi ezt a másik nővel ezt a fajta szexuális kielégülést , és még szerintem ő s se tudja mért csinálja , vagy elkapkodta jelenlegi , férfi párját az elött és igy probálja kapcsolatukba  pótolni a hiányaságokat , de lehetne egy olyan meg oldás , rávezetnéd a párod hogy neked mire lenne szükséged vele kapcsolatba , azt írod tökéletes párost alkotok ez se igaz mert olyan nincs , teljesen eleget tenni te se tudsz ahogy párod se , mert erre senki se képes , valami hiányzik és  ahogy írtam igy probálod azt korrigálni , de mivel a párod nem szeretnéd elveszíteni igy ezt a fajta megoldást választod , mert itt megoldhatónak véled a hiányoságaidat a nemi életetekben ,nem szeretném leírni amit írtál tegnap nekem szobába mert  ugy érzem , ha ide is tartozó lenne téma , elöbb megkérdezlek hogy közé tehetem  ide ? De eről még beszélek veled :-* nektek
bigdog1
#19 (2010-11-07 16:10:12) |
Bitang-nő de a vonzalmi részét nem te írányítod mivel azt nem lehet , ez kialakult benned , az egy dolog hogy van mindig valaki  erre célra , de én ugy érzem , valami csalódás érhetett , vagy valami nem volt tökéletes ,igy nem párod fele nyiltál meg , mivel a férfiak többsége logikai felfogású , és ti nők ugy érzitek hogy igy tudjátok kikerülni a magyarázkodást , de ha a párodnak elmernéd mondani ami nyomja lelked lehet megértené de meg se probálja sok nő ezt , inkább általánosítás van , ugy ahogy nincs egyforma gondolkozású ember , igy véleményt alkotni nem igazán lehet , meg én azt mondom (ember) van a nemek közti kapcsolatok azok csak szexuális kielégültség , de nem lehet tudni az érzelmi vagy is lelki vonzalom, vagy ahogy itt írja , Tibe  " nagy étvággyal remdelkező " hölgy . Ő nála ugy érzem hogy nem igazán tud oldodni egy férfinál és ugy érzi egy másik testalkatú nővel talán könnyebben megoldja gátlásait és feloldodik ugy ahogy azt ő szeretné . De ez is csak saját vélemény de lehet pont azért , vonzódik egy másik nőhőz mert nincs megelégedve  testével és igy át élheti szex gyönyöreit egy szép nővel is , amibe bele éli magát , vagy is a negetiv illuzióit igy leküzdheti önmagábam , és  meg-nem- felelési kényszereinek elget tesz igy . Még azt szeretném hozzá füzni ezt ugy érzem egy fajta  lustaság a nőknél , mivel van egy fix párjuk és ugy gondolják ez nem megcsalás igy ezt a részit , már nem kell megmagyrázni a párjának , de megcsalás mivel hiába azonós neművel  fojtatott a nemi kapcsolat , a fizikális és lelki része  egy másik (élő) személyhez tartozik , ha ugy veszük az nem egy nő  hanem egy férfi lenne lehet ugyan ugy azt az érzést tudná megadni nektek mint egy nő , de mivel ahogy írtam , sok férfi ezt elfogadja , addig még öt is kielégiti ez a helyzet , mert ha nem akkor már  nem tartja normálisnak a dolgot , de mivel sok pár csak párjával keres  hármasra , igy ez érthetővé válik mert én ugy érzem akkor a párjával együtt élheti meg ezt a szexuális élményét , ami  fokozhatja késöbbiekben nemi életüket . Fel frissülhetnek kapcsolatok igy , ezzel a megoldásal .
bigdog1
#18 (2010-11-07 15:41:35) |
Erbus de bi voltál magad is beismered , csak elfojtotad magadban a vonzalmad , vagy is tudtad már elöbb hogy mi van veled csak nem akartad elhinni , itt saját magad bevalód , ha nem mész el arra zárt körű bulira akkor is a vágyad és vonzalmad nem tudtad volna letagadni . Igy a tudat alatid működött volna . Az meg hogy párod beleegyezett az egy dolog mert ha nem akkor meg ugy is megtetted volna ha nem tud róla , a háta mögött :-)
erbus
#17 (2010-11-07 10:33:12) |
Válasz a(z) 8-es üzenetre:
Szia !!
Látom benne vagy a témába nagyon:)
Elmesélem neked az én történetemet!!
Miért lettem bi!!
Soha nem tűrtem el hogy egy nő hozzám érjen,most sem tűröm csak azt akit én kiválasztok mert érzek valamit iránta/vágyat/ hogy megérinthessem csókoljam és simogassam.
A mi házasságunk /tökéletes/
szeretem a szexet hiszen 30 évesen a nők elérik életük csúcsát.
elmentünk egy zárt körű buliba , volt egy csajszi két pasival,annyira felizgatott a látvány hogy szinte megijedtem saját magamtól,és nem értettem mi történik.azt mondta a párom nyugodtan tegyem meg és próbáljam kihisz nem veszitek semmit.
így megtettem ,elhívtam a csajszit hogy megtudjam mi ez a vágy ,és rájöttem hogy bizonyos nőket szeretnék megérinteni. ez egy plussz dolog az életembe amit ma már nem adnék semmiért,és örülök hogy megtettem.
nem hadonászok vibrátorokkal és korbáccsal,finom érzéki női szex .ez az ami kell nekem :-D :-D

[ugrás az előzményre]
bitangno79
#16 (2010-11-07 07:51:28) |
Bigdog:)
Sokan vagyunk sok félék és legalább annyi féle vággyal! Van aki csak álmodozik van aki azt mondja nosza rajta, majd ha tudom milyen megmondom jó-e az nekem. Ezt mindenre ráhúzhatjuk tulajdonképpen. 
Mi van a csúnya nőkkel?? Erre csak azt tudom mondani hogy lehet hogy valaki neked csúnya a másik férfi oda van érte. Ugyan ez igaz a nőkre is. Egyértelmü hogy a nők érzelmi alapon müködnek. Aki nekem volt barátnőm több hónapon át tartott mire valóban kívántuk egymást...amikor már a lelkünk is össze bújt. :-) Persze vannak olyan nők akiknek erre nincs igényük.
tibe38
#15 (2010-11-07 07:46:24) |
A(z) #15 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
bigdog1
#14 (2010-11-07 05:55:31) |
Ezek a kis szépséghibák hozzátartoznak az egyéniségünkhöz, mégis nagyon sok gátlás, önbizalomhiány miatt ,alakulhat ki biszexualitás-Meg-nem-felelési kényszer kialakulása: folyton vágyik valamire. Ez lehet lelki ls fizikális  meg-nem-felelés.
bigdog1
#13 (2010-11-07 05:18:12) |
Erre nem tud senki sem válaszolni. Nemcsak a biszexualitást, hanem a homoszexualitást sem tudjuk ma még érdemben megmagyarázni. Vannak feltevések, és kutatások, valószínűleg több komponenses dolgoknak kell az összefüggése, hogy kinek hogyan alakul a szexuális élete. Olyan elméletek is vannak, hogy az ember eleve biszexuális. Mindannyiunkban benne van a másik nem, de a szerelmet is így magyarázzuk. A bennünk rejlő másik nemet keressük a párunkban, s így leszünk egyek. Ezért szokták azt mondani, hogy ez nem is annyira természetellenes, mint ahogy azt sokan gondolják. Hogy ez miként fog jelentkezni majd a mindennapi életben azt nem lehet tudni. Sok mindennek közre kell abban játszania, hogy az ember konkrétan biszexuális legyen. Sokkal több embernek van élménye azonos neműekkel, nem is gondolnánk, hogy mennyi.
bigdog1
#12 (2010-11-07 05:16:18) |
A tiniknél pedig extrémitásnak számít, hogy felfigyeljenek rá, mert ő megcsókolja a barátnőjét. Az is tény, hogy több ilyen van, mint 20-30 évvel ezelőtt. Ettől még ezek a lányok nem leszbikusok. Annak idején az számított megbotránkoztatónak, amikor a fiatalok csókolóztak a buszon, most pedig ez számít annak. Ez nem olyan, hogy elhatározza az ember, hogy biszexuális lesz. Ez nem választás kérdése. Idővel ezek a lányok kinövik, kivéve akkor, ha van valamilyen vele született adottsága. Még nem lehet kimutatni, hogy gén vagy hormon okozza, de biztos, hogy valamilyen belső, veleszületett adottságnak köszönhető. 

Többen is úgy tartják, hogy a biszexuálisok megbízhatatlanabbak párválasztás terén. Van annak valamilyen alapja, amiért nem bíznak meg bennünk az emberek?

Egy picike alapja van, mert a szex terén tényleg kacsingatnak mások felé, hiszen kicsit nyitottabbak, lazábbak. Nekik mindkét nem képviselői tetszenek, így kicsit nagyobb körből válogathatnak. De ezt semmiféle teszttel nem lehet kimutatni, vagy alátámasztani. Tényleg vannak ilyen felvetések, hogy hűtlenebbek, de ennek igazából semmilyen tudományos alapja sincsen.
bigdog1
#11 (2010-11-07 05:14:38) |
Mégis, mik lehetnek ezek a tényezők?

Sok esetben csak egyszer fordul elő. Ebben biztos van egy szexuális túlfűtöttség, nyitottnak is kell lennie az embernek. Lehet benne egy aktuális élethelyzet is, egyénekre jellemző. Nekem is volt olyan páciensen, akinek nagyon aktív házasélete volt: felesége, gyereke és normális szexuális élete. És mégis volt egy olyan szakasza az életének, amikor kacérkodott a saját nemével, de ez ilyen kirándulásszerű volt. Az igazi szexualitás mégis a felesége felé irányult. Ő például szextől függetlenül élvezte, hogy sikere volt az azonos neműek körében, őt ez is motiválta. S emellett pont akkor történt ez meg vele, amikor valamilyen kudarc érte szakmai szinten, az élete másik területén. Ez is csak kedvezett a kalandnak.
bigdog1
#10 (2010-11-07 05:11:49) |
A biszexuális kifejezést arra az emberre mondjuk, aki egyaránt vonzódik a férfiakhoz, és a nőkhöz is. Érdekes, mert nemcsak az tartozik ide, aki konkrétan már összefeküdt azonos nemű társaival, hanem már a nemi vágynak az érzése is egyenlő a biszexualitással. A szót először a 19. században használták, de akkor még a hermafroditákat nevezték így.
Sigmund Freud úgy vélte, hogy minden ember biszexuális élete egy szakaszában. Ő egy összetett dolognak tartja ezt, hiszen nagyon sok mindentől függ a biszexualitás kialakulása. Ha valakinél nem tisztázódott erősen gyermekkorában a nemek elkülönülése, akkor könnyen megeshet, hogy problémái lesznek. Nem feltétlenül azt kell ezalatt érteni, hogy ő mindkét nemhez vonzódik, hanem, hogy esetleg nem tudja meghúzni a két nem között a határt. Ezért nemcsak az minősül biszexuálisnak, aki mindkét nemmel egyaránt összejár. Ezt így nem is lehet mérni, hogy egyik oldalról hány nővel volt együtt, míg a másik oldalról hány férfival. Így az is biszexnek számít, aki csak vágyat érez az azonos neműek iránt. Sok esetben maga a vágy megvan, viszont a késztetés a szexre már nem. Vannak férfiak, akik vonzódnak más férfiakhoz, esetleg a férfiassága, vagy a teste miatt, de közben sosem akarna közel kerülni hozzá. Nőknél ez ugyanígy megvan, megláthatnak valami szépet, vagy valami pozitív tulajdonságot a másikban, de többre késztetésük már nincsen. Sokan azzal is vádolják a biszexuálisokat, hogy csak azért tartanak ki mindkét nem mellett, mert így kevésbé bélyegzi meg őket a társadalom. Ráadásul a melegek úgy érzik, hogy aki előbb bi, az utáni úgyis meleg lesz. Sokáig maguk a kutatók is azt hitték, hogy a biszexualitás csak egy átmenet, de mint kiderült nem erről van szó. Ők tartósan mindkét nemhez vonzódnak. A megvizsgált nők 18 és 25 év közöttiek voltak. A felső korhatár kicsit alacsony, ettől függetlenül hihetünk az eredménynek. 

Ráadásul a leszbikusokhoz képest, több olyan biszexuális nő van, akik tartós kapcsolatra képesek úgy, hogy közben nem is lépnek félre.
bigdog1
#9 (2010-11-07 05:06:51) |
Nő vagy férfi? Mindegy, csak szex legyen!
Sokan nem is hinnék, hogy valamilyen szinten mindannyian biszexuálisak vagyunk, és ez teljesen természetes. De pontosan kit nevezhetünk igazán annak, aki egyaránt vonzódik mindkét nemhez. Sokan sok mindenre gondolnak, amikor meghallják azt a szót, hogy biszexuális. Valaki felhördül, valaki elfordul, míg mások megbotránkozás nélkül elfogadják őket, esetleg ők maguk is azok.
bigdog1
#8 (2010-11-07 04:52:39) |
Ebrus én azt kérdezem írd le neked mért kell egy azonos nemű legyen veled :-) Én azt is vallom ha valaki megkapja a párjától amit szeretne  az nem fog biszexualitásba gondolkozni , valahogy ezt ugy is lehet értelmezni vagy telhetelenség is közbe játszik , vagy  elégedetlenség is . Egy időbe ezt uri betegségnek is hivták , a semmitevés hozta meg a gyülölcsét , Valaki azt se tudja mért dohányzik vagy mért iszik, valaki meg azt mondja  mert jó valaki meg azt hogy nem jó de nem tud mit tenni ellene , az se biztos az másik nő  jó a másik nőnek mert ugye itt is vannak ( elvárások )  ugy mint a férfi és nő kapcsolatokba is meg van minden itt is , tetszik nem tetszik stb ...
bigdog1
#7 (2010-11-07 04:33:06) |
Bitang nő és mi van a ronda binőkel ? :-) Akkor az nem szép látvány még is van vonzalmuk egymás íránt , és mi van mikor azt írja 2 nő lágyabb érzékibb a egymásal , ez megint nem igaz mert akkor mért szadiza meg a másik bi nő a másik bi nőt aláza köpködi, rúgja vadul  , megtépi és még ki tudja milyen  módszereket használnak  egymás felé . Szóval erre is választ kéne kapni valamilyen téren, meg adni is .. Én ugy érzem a mai világba  legtöbb embernek bele értve nőket is mivel itt arról van szó megfelési kényszrbe szenvednek , nincsenek megelégedve amit kapnak vagy is saját magukal se vannak , talán  egy nőnél kisebb lehet megfelési kényszerük jobban elegethetik magukat  , de ez minden vonzalomi dolog  máskép ugye nem mennének a dolgok .. Amugy is én  tudom magamról  mert férfi vagyok sok nő érzelmekre fektet mindet , a férfikanak nem mernek sok mindent elmondani bevalalni , meg most vissza térve nők ? erbus figyi nem csak nők művelik ezt , már fiatal korba lányok is csinálják , félnek farktól elöbb cumiznak mint  dugnak . Ismerek olyan lányokat elöbb voltak együtt mint pasival mert féltek mivel a szűzeség elvesztése fájdalmas igy legtöbb lány  nem tudja mit csináljon , vagy is fél a  fiúktól , akkor alakul ki a lányokba egy bizalom azt ki probálják egymáson vagy is ismerkednek a testükel azt kicsit átlendülnek , elmenek egy szex shop-ba vesznek néhány vibrátort hamár lelett gyártva akkor letesztelik egymáson , mivel vannak kimondott erre célra elő állitott , kis eszközök Pl a felcsatolhatós verzió , ha nem lenne legyártva, és legtöbb nő nem látta volna hogy ilyet is lehet csinálni a másik nővel, nem csinálná az biztos ,de mivel a média  rávezeti arra hogy fantáziáljon igy meg is fogja tenni  valaki csak ( divatból ) csinálja valaki meg azért mert  vonzalma alakult ki a saját neme íránt - Én azért merem ezt  leírni mert egy időben foglakoztam a témával és  jól ismerem nőket , sumákolnak mindig ,azt hiszik a pasik olyan hülyék nem látnak semmit , jó van olyan hülye aki nem lát semmit , de az nem én vagyok :-) meg azt is hiszik sajnálom azt az érzést én nem , mért tenném ha nem felelek meg a nőnek én is  bonusz csajt szerzek magamnak , mivel én is vonzalomból is teszem amit csinálok , jó de én férfi vagyok azon belül hetero férfi ...

[1-60] [61-120] [121-126]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.