Szex a szabadban

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




Szex a szabadban
Várom olyan emberek valódi történeteit, akik szeretnek a szabadban szexelni:)


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
unib0y#292013-04-18 21:51:25
A(z) #29 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
endre762#282013-04-17 18:28:28
sziasztok 
én is imádok a szabadban szexelni, lassan páromnak is természetes lesz  :) 
dagimaci50#272013-04-05 17:13:59
A(z) #27 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
oo7#262013-03-23 13:28:31
Engem már büntettek is érte :D
gyonyorfalo#252013-03-22 11:13:44
Egy parkban szexeltem úgy 1 éve kb és isteni volt este.A nő bepucsított egy fánál én meg hátulról hatoltam bele..Nagyot élveztünk mind a ketten.
bmf1#242013-03-20 18:46:47
Kis erdei út mögötti embermagasságú farakás sejtelmes takarásában a legizgalmasabb ;) :P 
atiska3#232013-03-20 18:03:41
sziasztok! Én imádok szabadban szeretkezni...igaz nem sokszor volt de a legjobb élményem a gyulai vár mellett egy padon. A csajjal annyira egymásra hangolódtunk és az az izgalom ami ezzel jár, felejthetetlen.. :D
puhaa#222013-03-15 12:36:24
A(z) #22 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
csajtkeresek#212013-03-15 09:07:26
Kollegámmal felszedtünk 2 csajt az üdülöben ahol dolgoztunk.Mivel mi munkásszállón laktunk,ott nem lehetett kefélni. Mi kiültünk a Balcsi parton egy padra és egymás mellett ülve izgattuk egymást.Bár már sötét volt nem mertünk neki állni dugni mert még ha elvétve is de járkáltak arra.A vetközés nem tartott volna sokáig mert rajtam csak poló és rövidnadrág volt,a csajon mmeg top és miniszoknya és harisnya.Gyorsan megoldottuk a dolgot. Csinált egy lyukat a harisnyáján,oldalt kihúzta a faszom a rövidnadrágból és már bele is ült.A mimiszoknyája épp,hogy takarta,hogy itt épp baszás folyik,csak annyit lehetett észrevenni,hogy az ölemben ül és vadul smárolunk.Nagyon élveztük a dolgot. Másnap reggel találkozok a kollegámmal a tusolóban,hát a háta teljesen vörös és tele van hurkákkal.Kiderült,hogy sétáltak a campingben,majd egy nyugis helyen a csaj elkezdte szopni őt,de úgy átnedvesedett,hogy rögtön baszni akart Igy hanyatt lökte a srácot és már bele is ült a farkába.3 szál csalán volt azegész campingben,de a kollega elsőre megtalálta. Kibaszottul szúrta és égett a háta,de a csaj olyan kéjesen nyögött,hogy nem volt szive abbahagyni. :D:D
duo2#202013-03-14 17:28:03
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/d/USRf_daf023f/9b74d3.jpg
Redszeresen keressük az olyan helyeket ahol a szabadban lehetőség van egy hatalmasz szopás, nyalás dugásra. útszélén  szeretjük a váratlan nézelődőket motorháztet.
Hosszúhetény elkerűlő kimondottan alkalmas rá hogy egy jó nagy baszás közbe bárki meglásson.
A természet ősi ösztöne:P:)
tubarozsa#192012-12-03 14:09:41
Két évvel ezelőtt történt, hogy az erdőben sétáltunk és a párommal nagyon egymásra kattantunk. Egy szalonnasütögető helyhez értünk, ahol padok és asztalok voltak. Az egyik asztalnál megálltunk és a páromnak hátat fordítottam, ő felhúzta s szoknyámat, letolta a nadrágját és már hátulról be is rakta a lüktető nedves puncimba. Heves szeretkezés közben arra futott el mellettünk 3 sportoló férfi. Nem foglalkoztunk velük és ők sem velünk. Egy jót élveztünk. tubarozsa
marccco#182012-10-28 08:03:15
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/7/USRf_74a1e43/bf792c.jpg
Jópár éve már, hogy megtörtént velem, amit most leírok (9-10 éve kb). Azért döntöttem így, mert életem egyik meghatározó szexuális élménye, ami nekem különleges volt és nem hiszem, hogy valaha is elfelejtem.
Balatonon voltam nyaralni a szüleimmel, egyhanguan teltek a napok, amikoris egyszercsak a strandon megpillantottam őt. Egyből megakadt rajta a tekintetem. Magas, vékony lány volt, hosszu hullámos szőke hajjal, formás kis mellek, pici kerek fenék, hosszú combokkal és elbűvölően mosolygott. 19-20 éves lehetett én egy évvel voltam idősebb nála. Hosszas szemezés után végülis összejottünk, ez is egy külön történet lehetne, de most nem ezen van a lényeg. Viszonylag hamar elcsattant az első csók és aból már sejtettem, hogy ebből lesz valami.
Egyik este sétálni indultunk, éppen egy utcabál volt, hangos zene, sok ember, italosbodék padokkal. Leültünk egy bodéhoz elkortyolgattunk egy sört és közben beszélgettünk. Kipirult az arca neki és folyton mosolygott, látszott rajta, hogy már kicsit becsiccentett. Egyszer csak felugrott, megragadta a kezem és húzni kezdett. Megkérdeztem tőle, hogy mit csinál. Rámnézett a kis hunct mosolyával, nagy szemei csillogtak és csak annyit mondott, akarlak, most! És huzott tovább keresztül a tömegen. Eléggé meglepett a dolog, nem számítottam rá, hogy ilyen hamar megtörténik, de tetszett a spontenaitás és a váratlan helyzet. 
Átvágva a nagy tömegen egy park felé vette az irányt és megállt az út szélén,ahol viszonylag sötét volt egy derékik érő kőpárkány mellett. Ittviszonylag csend és nyugalom volt. Néha elment mögöttünk valaki, de miért lenne feltünő egy ölelkező pár. Rögtön egymásnak estünk, a testünk összefeszült, szorosan öleltük egymást és hevesen csókoloztunk. nagyon jól tudott csokolni, ilyet azelőtt még nem éreztem. Finom, puha ajkaival apró csokokat adott, nyalogatta, finoman bekapta az én ajkaim. Nagyon kívántam már a szerszámom keményen feszült a nadrágomnak. Közben persze a kezünk felfedezte a másik testét simogattuk egymást folyamatosan. Elazdtem masszírozni a melleit a toppon keresztül. Picike de kerek mellei voltak és a kis bimbói már átütötték a felsőjét. Felhúztam a mellei fölé és úgy folytattam mellei izgatását. Körkörösen masszíroztam őket a tenyeremmel majd nyalogatni csokolgatni kezdtem formás kis melleit. Köröztem a nyelvemmel a bimbó körül aztán mélyen beszívtam és szopogatni kezdtem. Hosszú sóhajtás hagyta el a száját, ő közben a vállamat és a hátamat simogatta.
Amikor már hegyesre szopogattam a bimbóit felhuzta a fejem és hevesen csókolni kezdett, kezei közben a polóm alá csúsztak és a mellkasom simogatta, finoman karcolgatta a körmeivel, majd a hasamat vette célba. Én közben a szoknyája alá nyúltam és a fenekét kezdtem masszírozni. Feszes, kerek kis feneke volt és olyan finom bőre mint a selyem. 
Majd a fenekéről a kezem előre csúszott és éreztem a finom dombocskákat a bugyin keresztűl. Csak pár húzás és a kehely szétnyílt és éreztem milyen nedves. Félrehúzta a bugyiját, ezzel szabad utat adva a kezemnek és én felfedeztem gyünyörű punciját. Az ajkakat, a csiklót, aztán becsusszant az újjam és teljesen eltünt benne. Ő sem volt tétlen közben, lehuzta a sliccem, a boxer sliccrészét is széthuzta, majd kiszabadította már kőkemény farkam szűk börtönéből. Jó erősem markolta és huzogatni kezdte. Nekem sem kellett több, még egy újjamat becsúsztattam és úgy nyomtam fel a puncijában jó mélyre és körözni kezdtem benne. Erre ő is hevesebben izgatta a szerszámom. Aztán hirtelen lehajolt és bekapta merev farkam  és a makkom kezdte szívni. Istenien csinálta.
Amikor érezte, hogy ennél keményebb már nem lehetek, felegyenesedett, egyik lábát eltette a mögöttünk lévő párkányra és a kemény farkam a puncijához tette. Olyan nedves volt már hogy a makkom rögtön becsúszott. Éreztem hogy szűk a puncija, ezért nagyon lassan hatoltam belé és óvatosan haladtam cm-ről cm-re, míg nem teljesen benne nem volt. Ekkor mély sóhaj hagyta el a száját és szorosan magához húzott. Elöször nem is mozogtam, csak benne voltam tövig és ahogyan lüktetett a farkam, úgy masszíroztam belülről. Elmondhatatlanúl jó érzés volt, ahogyan a szűk puncija a merev farkamra szorult, teljesen kitöltöttem. Aztán lassan mozogni kezdtem ki és be, kezemmel szorítottam édes kis fenekét. Folyamatosan nyögdécselt és átjárta  szép arcát a kéj. Forró és nedves puncija égette a farkam és minden egyes lökésnél tövig hatoltam benne. Nem tudom meddig szeretkezhettünk így, nekem örökkévaloságnak tünt, de egyszer csak elkezdtek befelé özönleni az emberek. Úgy látszik véget ért az utcabál közben. Gyorsan rendbeszedtük magunkat és kézenfogva elindultunk vissza a szállodához. Hajnal 1 óra körül járt az idő. Mind a ketten deliriumban voltunk még és elég sűrűn megálltunk csókolózni útközben. 
De az éjszaka még korántsem ért véget. Miután visszaértünk a szállodához egyáltalán nem akarodzott, hogy elbúcsuzzunk egymástól, hiszen mindkettőnkben  tombolt a vágy és a kéj, amelyet a fél órával ezelötti szeretkezés váltott ki belőlünk, amit tulajdonképpen be sem tudtunk fejezni a hirtelen megjelenő embertömeg miatt. A két szálloda között (mert nem ugyanabban volt a szállásunk) volt egy nagy parkos terület játszotérrel és itt kötöttünk ki végülis. Egy pingpong asztalnak dölve csókolóztunk hevesen és újfent felfedeztük egymás testét. Elkezdtem simogatni formás kis melleit a topján keresztül, egy fél perc sem telt bele és a kis bimbói ismét hegyesek voltak, szinte átszúrva a felsőjét. Ő nem tétovázott, egy gyors mozdulattal lekapta a pólom és sercegtek a körmei a mellkasomon. Aztán a finom nyelvével játszott a mellbimbóimon és közben a hasamat simogatta. 
Miközben a mellkasommal foglalatoskodott lekaptam a toppját, megmarkoltam a formás kis melleit és simogatni kezdet körkörösen. Aztán az újjaim közé vettem a hegyes kis bimbóit és finoman dörzsölgetni kezdem. Mélyen kezdte venni a levegőt. Kissé hátradölt az asztalon, megtámaszkodva a kezein, ettől mellei megfeszültek és tálcán kínálta fel nekem őket. Nem is kellett kétszer mondani, egyből rájuk cuppantam, megfogva kis hátát nyalogatni kezdtem a melleit, majd bekapva a kemény kis bimbokat felváltva szopogattam őket, körötem a bimbóudvarokon. 
Aztán megint ő vette át az irányítást, kigombolta a nadrágomat, amely rögtön a földre esett és pillanatokon belül a boxerem is követte. Ez viszonylag nyugisabb hely volt és vilvel már kb hajnali 2 óra lehetett nem volt mozgás, de igazából ott és akkor nem is érdekelt ha meg is látna valaki. Meztelenül álltam elötte. Kezébe vette már meredező farkam, amely pár kézmozdulat után már kőkeményen állt, mint a cövek. Jól megmarkolta és határozott, körkörös mozdulatokkal huzogatta. 
Ezután megint én vettem át az irányítást. Felhuztam a kis szoknyáját, a bugyiját meg le, majd az összes levetett ruhát az asztalra dobáltam és felültettem rá. Széthuztam a lábait és az asztal szélére támasztottam őket, majd csókolni kezdem a hasát, a köldökét egyre lejebb haladva. Már éreztem a puncija csodálatos illatát, ajkai fénylettek a nedvességtől. Megfogtam a combjait kivülről belül pedig csókolgatni kezdtem egyre beljebb haladva. Aztán végighúztam nyelvel a résén, ettél teste megremegett. A harmadik nyalásnál már szétnyíltak a az ajkai és nyelvem beleszántott a forró, nedves puncijába. Már éppen kezdtem volna hevesen nyalni, amikor felhúzta a fejem és azt mondta: A farkadat akarom érezni, tedd belém most! Én meg úriember vagyok, nem kell semmit sem kétszer mondani. Megmarkoltam a fenekét, az asztal szélére huztam, ő pedig beterpesztett és felhúzta a lábait. A puncijához nyomtam a kemény farkam és a makkom rögtön beszippantotta. Szép lassan tövig hatoltam benne és amikor teljesen kitöltöttem a szűk kis punciját mélyen felsóhajtott. Lassan mozogni kezdtem benne, kihuztam a farkam úgy hogy csak a makkom maradt benne, majd visszanyomtam tövig. Kéjessen nyögdécselt minden egyes lökésnél és hol engem nézett, hol pedig a farkam ahogy kicsúszik, majd elmerül a puncijában. Kicsit gyorsítottunk a tempón és kicsit határozottabban és erősebben hatoltam belé.
Aztán pózt váltottunk, ő felállt, egyik lábát az asztalra tette én pedig kicsit megsüllyedve alulról hatoltam belé. Markoltam a selymes kis fenekét és tövig toltam a kemény farkam a szűk kis puncijában. Közben a nyakát csókolgattam, harapdáltam finoman, ő pedig a hátam és a vállam simogatta, karcolgatta a körmeivel. Megint örökkévalóságnak tünt az együtt töltött idő és fél 3 lehetett már mikor tényleg elváltunk. Habár én nem élveztem el egyszer sem csodálatos élmény volt számomra. De itt nem is ez volt a lényeg. Hanem a szenvedélyes, érzéki és lassú szeretkezés, amely akár reggelig is eltarthatott volna. Soha nem fogom elfelejteni, még akkor sem ha csak egy éjszakás kaland volt.
nembela#172012-06-22 19:42:40
Sziasztok!
Mi a Balcsiban csináltuk. Fényes nappal. Siófoknál mentünk jó messzire, szerencsére leért a lábam :-) Örök emlék. A tenger se rossz, ott sokkal könnyebb :-D
evaperon#162012-06-21 12:11:44
én egyszer pisiltem a bokorban, torkomban dobogott a szívem, de pszt!
judy-zsolti#152012-06-20 20:09:20
Sziasztok,szép estét!

A mi történetünk a párommal úgy történt hogy az ő rokonainál töltöttünk pár napot az Őrségben!Közös szobában voltunk az unokahugával és mivel ímádjuk az erotikát ezért az egyik reggel már nem bírtunk a vérünnkel,Zsolti a takaró alatt megszabadult a boxeralsójától és az ágyon feljebb csúszott úgy hogy a férfiassága az arcom magasságába kerüljön!Nekem több sem kellett elkezdtem kényeztetni őt a takaró alatt majd hosszas orális játék után a számban landolt!!!Imádom minden cseppjét és ízét ezért nekem is felért majdnem egy orgazmussal!!!Jó ébredés volt nekünk aznap,igaz kicsit izgultam hogy a párom hangja élvezés közben nehogy felébressze a szobában alvó unokahugiját!!!
Talán még aznap vagy a következő napon autóval elindultunk a gyönyörű Őrségi erdőbe kis tisztást,erdei utat keresni ahová az autóval be lehet állni!Találtunk is ahol leparkolva az autót a hátsó ülésekre helyeztük magunkat,majd a Zsoltit kezdtem kényeztetni a számmal!Majd megszabadulva a ruháinktól meglovagoltam az ágaskodó szerszámát és végig lovagló pózban kényeztettem őt és fordítva ő is engem!A végén természetesen a számban landolt a párom,(majdnem minden alkalommal ott végzi) és a kiadós szeretkezés utáni pihegésben vettük észre hogy az autó ablakai szépen bepárásodtak azon az őszi estén!A gyönyörű őszi tájon egy még gyönyörűbb szeretkezéssel zártuk azt a napot!!!
Erre mindíg emlékezni fogunk!!!
Nem egy bomba történet,de akkor és velünk történt ezért nekünk ez a legnagyobb szabadban történt "sztorink"!

Puszi.
Judyék
travid39#142012-06-19 17:11:05
én egyszer ,igaz éjjel, egy parkban szoptam le egy fiút, izgalmas és kellemes volt!!!
ero-kaland#132012-06-18 13:50:09
Nem én szexeltem akkor, de azért leírom.

Vízparton dolgozom, Budapest egyik legszebb részén.
Egyik este félreérthetetlen hangokat hallottam meg a nádasból, amihez némi nyikorgás társult. ;-)
Mosolyogtam egyet, majd mentem volna tovább, de hirtelen bevillant hogy csak egy stégünk nyikorog így:
a bontásra ítélt.

Gondolkoztam kicsit mi a frászt csináljak, én sem szeretem ha megzavarnak közben, de aztán győzött a felelősségtudat, és halk krákogás után beszóltam a nádasba:
-"Bocsi, nem akarok zavarni, de ha nem úszva akarjátok befejezni, jobb ha gyorsan stéget váltotok."


Nem láttam őket kijönni... :-D
taxsman#122012-06-18 01:17:08
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/f/USRf_f832b34/d6f943.jpg
Szia! Én csak szeretnék! Sokan,szabadon! Akár perverz dolgok is! imádom ha sikamlós gecis, a punci! Bi pasi vagyok! És imádok cumizni is! De nyalni is!akár végig!
jimmi#112012-06-16 17:53:52
:-D
leila78#102012-06-16 15:37:31
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_3f2fed2/9dced0.jpg
Már tizenéve,hogy együtt vagyunk a párommal. Kapcsolatunk első éveiben egyszer télen hely hiány miatt,elmentünk egy   töltésre,ahol ritkán járnak. Nagyon hideg volt,meg volt fagyva az előzőleg leesett hó. Párom a bélelt bőrkabátját terítette le és arra feküdt le hanyatt,én voltam felül...hamar kimelegedtünk:)
 Volt,hogy nyáron bugyi nélkül,hosszú nyári ruhában kimentünk egy közeli erdőbe és ott szexeltünk egy jót:P
 De a legemlékezetesebb szabadtéri programunk egy csati parton történt. Több,mint 3 éve van egy "házibarátunk". Tavaly előtt húsvétkor,kapcsolatunk elején, rokonoknál voltunk pár napot és Ő a szomszéd városban lakik. Megbeszéltük találkozunk és összehozunk valamit. Leléptünk este,ő meg jött kocsival és elindultunk ki a városból. Egyszer láttunk egy jó kis bekötő utat,két oldalt fás résszel,bekanyarodtunk. Ahogy mentünk egyre bentebb mind két oldalt víz,nád...gondoltuk horgászni járnak ide. Elég nyugisnak tűnt,így kiszálltunk. Nagyon kellemes idő volt. Egy lenge miniszoknya volt rajtam,tanga,melltartó,trikó,szandál. Kiszálltunk a kocsiból.A hátsó ajtónál álltam a fiúk pedig két oldalról fogtak közre és simogattak,csókolgattak...épp az egyik mellemet kezdte előhalászni kis pasink,mikor fényszórót láttunk...megvártuk,míg elment mellettünk,majd folytattuk,amibe belekezdtünk. A fiúk a melleimmel voltak elfoglalva,én pedig a nadrágjukat gomboltam és egyiket jobbról,másikat balról szorongattam:P Majd megfordultam,úgy,hogy ők álltak a kocsinak dőlve én pedig leguggoltam és elkezdtem játszadozni velük. Felváltva,hol az egyik,hol a másik volt a számban. Egy idő után párom mögém állt,felemelte a fenekem,és belém rakta a farkát. Ilyenkor veszélyes a számban lenni:P Nem is bírta sokáig kis pasink,hatalmasat élvezett a számba,amit a földre folyattam le a lába közt,erre is emlékszem. Majd a kocsi elejéhez mentünk. Párom támaszkodott a motorháztetőnek,kis pasink pedig mögém állt és elkezdett ujjazni. Isteni volt! Alul nyitott bugyiban voltam,amit nem kell levenni,mert tudom szereti,ha van vmi rajtam:) Nagyon élveztem,hogy nem kellett arra figyelni,hogy épp hová fogok spriccelni a nagy élvezet közepette...ami volt is rendesen. Olyankor csak kapaszkodtam a páromba...nem mertem a számban tartani:)
 Eközben kis pasink is újra keményen állt és ráhúzott a farkára...miközben hátulról kefélt,páromat élveztettem el,majd kis pasink is elélvezett még egyszer a lábam közt a földre:) Vittem magammal váltó bugyit,intim törlőt...ugye női táskába minden elfér:) kimosakodtunk és hazamentünk,mint aki jól végezte dolgát. Élőben ez annyira izgató volt,hogy így belegondolva még most is meghozza a kedvem. Szóval ennyi volt a kis történetünk:) Szép hétvégét mindenkinek!
celina#92012-06-14 07:15:09
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/6/USRf_631418b/f86755.jpg
Mi a párommal Olaszba utaztunk autóval. Szerette, ha masztizok előtte. Miközben haladtunk, nekem a szélvédőnek háttal, meztelenül az anyósülésen kellett simiznem, izgatnom magam a többi autós örömére. Nemsokáig bírta a kedvesem magát. Megálltunk egy parkolóban és a kocsihoz támasztva élveztük egymás társaságát. Sajnos csak bátortalan kukkolóink voltak. Pedig szerettük, ha idegenek csatlakoznak hozzánk egy vad szexre.
top-gear#82012-06-13 10:39:05
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/102341.jpg
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_918192d/b4c45f.jpg
Délegyházi nudista strandolásom alkalmával ismerősökre bukkantam,akik fényképeket is készítettek rólam...
Természetesen a forró nyári nap kicsalogatta a kukkolókat is a tópartra,és miközben a hölggyel csókolóztam-játszadoztam,a háttérben pasik símogatták ágaskodó férfiasságukat,és néha,csak úgy meredező farkukkal "véletlenszerűen" elsétáltak közel hozzánk,hogy kölcsönösen sokat mondó pillantásokat vessünk egymásra... :-P
nagyravagyo83#72012-05-14 18:24:31
A szüzesség elvesztése egy szénakazalban. Jobb, ha nem tudjátok meg, milyen csapzottak, ragacsosak, bogarasak voltunk :-)
És mellettünk arattak, a kombájnzúgása elnyomta a sikolyom. De felejthetetlen volt! :-)
bpboy34#62012-05-13 13:29:52
Szia én imádom a szabadban!
tajpan#52012-04-23 21:52:11
Huh volt egy pár...
Városliget éjfél körül a Washington szobor lábánál.:)
Kocsiban - népliget, felvonulási tér, Duna part.
Normafának támaszkodva:)
zzkap#42012-04-22 11:56:44
ilyen rendőrös szitum volt nekem is. Csak a rendőrök megvárták mig végzünk, igazoltattak vola. férjes asszonyka volt a partnerem. Mi tovább vártunk mint a rendőrök, ők unták meg hamarabb !!
krevo#32012-04-20 15:11:56
Szia. Nekem egyik legjobb ilyen élményem, déli harangszóra a budai vár alatti parkban egy padon teljesen levetkőztünk csajommal. Duplán izgató szitu volt :-)
adam14#22012-04-18 05:40:25
én imádok szeretkezni a 11 kerben a szabadban:)
fickos1975#12012-04-17 11:38:52
Örülök hogy van ilyen forum. Mivel amúgy is exchib. vagyok így beszélni is merek és szeretek róla. Mivel számos alkalommal szexeltem már szabadban vagy egyébb extrém helyen,így sok kedvenc történetem van. Az egyik az magát a helyszín illetően kicsit sem extrém mert az autóban történt. Hozzáteszem hogy talán ki lehetne írni hogy "Így kezdődött minden. Szóval megkívántuk egymást egy lánnyal,egy fő út melletti kis ösvényen álltunk félre egy nyári szombat éjjel. A hátsóülés átalakításával rengeteg helyet kaptunk. Mivel kívánosak voltunk hamar egymásnak estünk. Hát nem is olyan sok idő telt el mikor egy autó közelített meg minket oldalról és felnyomta a refit. Semmit nem láttam, egy pillanatra meg is álltam hogy mi a franc ez. De a lány nagyon be volt indulva és csak úgy húzot magára. Elöszőr egy kicsit zavart, de aztán már nem érdekelt és ahogy egyre gyorsaban toltam a csajt már izgatott is hogy ennek tanuja lehet vki. Még akkor is ha kiégeti a szemem a refijével. Aztán hirtelen leoltotta és felnyomta a szirénát és elkezdett tolatni. A lány mintha akkor fogta volna fel hogy egyáltalán nézett is minket vki, pláne hogy rendörők voltak. Gondolom jól ki mozizták magukat aztán poénkodva elmentek. Érdekes hogy ez az incidens sem törte le a kedélyállapotunkat.Sőt....

[1-60] [61-89]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3931BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba107131Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1121Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba600Belvárosi szexmentes csevegő

#chatsex200Gloryhole, strapon minden ami szex
Ajánlott szobák
#homo_szoba6740Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5472Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba200Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok410Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3430Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.