Simple vásárlói tájékoztatóRózsaszinváltó szemüvegen át

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > agave


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


agave blogja


Rózsaszinváltó szemüvegen át
:D *N*etikett(elen) *N*etika

Részben egy másik oldalon elkövetett provokációimat töltöm fel ide.

__Az egyes szám első személyben irt bejegyzéseim, nem feltétlenül önéletrajziak. 


úgy érzem
#15 (2017-06-20 09:34:57)

"szeretlek"

csupán egyetlen szó az
ami nem hagyhatja el
a férfi szívét sohasem


30 hozzászólás |

A nős férfiak védelmében (régi)
#10 (2017-05-09 07:17:29)

*...............Az egyes szám első személyben irt bejegyzéseim továbbra sem feltétlenül önéletrajziak, de valós történetekből merített firkálmányok. .................... 
*

Ez is régi darab
Akkor írtam, amikor támadásokat kaptak azok a hölgyek, akik házas férfiakkal "gátlástalan viszonyt merészelnek folytatni".


A nős férfiak védelmében

Elöljáróban, itt most nem azokról lesz szó, akik kedvtelésből, vagy egoizmusból, vagy csak mert hajtja a vére lépnek félre. Ők nem érdemelnek bejegyzést.

Amikor meghoztam a döntést , és elkezdtem keresni valakit, akihez odabújhatok, talán szerethetem is , kizárólag a korosztályomból kerestem. Már ekkor el kezdtem beszélgetni jóval fiatalabbakkal is, de elzárkóztam a találkozástól. Értelmes okos emberek, sikeresek a munkájukban is rendezett családi körülmények között élnek. Megkérdeztem tőlük, mi az oka, hogy idősebb nőt keresnek. 
NEM! nem azért mert nem szülnek már, nem csak azért, ez csak másodlagos, hiszen a védekezés megoldott a mai világban, azért sem, mert könnyebben kaphatóak. EZ sem igaz. 
Többségük 30 körüli. Azért keresnek minket, mert a feleségük már nem kívánja a szexet.
Rákérdeztem, nem lehet-e, hogy benned van a hiba? Te nem vagy figyelmes eléggé. 
Nos , nem igy van. 
Szinte mindegyiknek csinos jó családból származó, sikeres nő a párja, aki amíg összeházasodtak "szexpartnerként is üzemeltek, de a házasság óta már lényegesen ritkábban , a gyermekek születése óta pedig alig alig hajlandóak a forró szexcsatákra, amiket régebben ügyesen imitáltak. A fiuk ezt csak akkor értették meg, amikor találkoztak egy idősebb hölggyel, akivel véletlenül akadtak össze. Akkor érezték először az igazi tüzet, a test reakcióit, és sokan a "szeretetet, és feltétel nélküli befogadást : ) 

Felrúgni a "családi idillt egyik sem akarja, szeretik gyermekeiket, és megteremtenek mindent nekik is és feleségeiknek is. (Mint tudjuk a társadalmi konvenciók, a törvények és asszonyaik földönfutóvá tennék őket. Gyermekeiket, csak ritkán (vagy egyáltalán nem) láthatnák. Ismerek ilyet is olyat is. Otthon elunták a próbálkozásokat, elutasításokat. 

Az idősebb hölgyek közül sokaknak futott zátonyra partnerkapcsolata. Talán pont azért, mert fiatalon, tapasztalatlanul, a társadalmi és családi felelősség hiányában (tanácsadás 0 / "Kislányom csak olyanhoz menj, aki..."- ), ők sem megfelelő partnerrel kerültek annak idején össze.
Vannak szenvedélyes emberek és kevésbé azok, de a "hergelés, kelletés és orgazmus imitáció tanulható és eredményes. A fiatal hormontúltengéses tapasztalan (ifjú) még nem érzi, valódi vagy gerjesztett, megjátszott érzelmek közötti különbséget. 
 
A szex, viszont ugyanolyan szükséglet, mint a víz, vagy élelem. Lássuk be, a legjobb természetes stresszoldó, nyugtató.  Amit az ember képes elfojtani, kiölni, vagy a másik végletben lélektelenül sportszerűen partnerét "használva űzni. 
A mai üzletszférás világ mindkettőnek kedvez.
Sokan megelégszenek az anyagiak által megvásárolható, vagy egyéb élvezetekbe átkonvertálni. (Drog, alkohol, munka, vásárlás, gyűjtögetés. stb)
Kár.

Íme egy példa
 
Még a középiskolában történt , hogy szépségirálynője szemet vetett Lacira. A lány körül mindig sok udvarló volt, de a rendes magas jóképű okos fiú, aki éppen a szintén okos, de kevésbé csinos Klárival járt, beleszeretett Katiba, aki tudta mi kell a fiúknak. 
Mindegyiket vonzotta, de ő gátlástalanul szerezte meg amit akart. Mindig.


Úgy tíz év múlva összefutottam Lacival, Agyonhajszoltnak, fáradtnak tűnt, őszülő halántékkal. Tudtam saját vállalkozását vezeti, sikeres, Kati otthon van a két gyönyörű gyermekkel.  Kicsit szemtelenül Kérdeztem: Mi van veled? Szörnyen nézel ki. Meghívott egy kávéra. Elképedtem, a sármos férfi majdnem elsírta magát.
- "Baj van, soha nem szeretett, neki csak a látszat kellett, nem elég a fűtött úszómedence, szauna, bentlakó házvezetőnő, egyre többet akar. Megteremtek mindent, de amióta megszülettek a gyerekek, havi egyszer lehetünk együtt, mert az neki fárasztó. Klárival munkakapcsolatunk volt, de összejöttünk. Kata rájött. Most el akar válni elvenni mindent . Megfenyegetett, hogy a gyermekeket elzárja tőlem a válás után.
Hidd el nem is látja őket, én én viszem az óvodába, én fektetem le mindennap a két kicsit. A bébiszitter van velük délutánonként, amíg hazaérek. 

-Biztosan van megoldás nem élünk a középkorban, keress egy jó ügyvédet, ezek mind melletted szólnak. A gyerekek nem hülyék, őket is megkérdezik.

Ezután még nevetgéltünk a régi emlékeken telefonszámot cseréltünk, azzal, hogy majd összejövünk páran a régi csapatból.

Egy hónap múlva Klári hívott fel, Laci meghalt, infarktus. 
Elmesélte, csak egyszer voltak együtt, az első alakalommal , de nem akartak addig továbblépni, amíg Laci el nem válik. Kérdezte jövök -e a temetésre, mert Kati nem lesz ott.

Ennek már közel húsz éve, de most is elsírom magam, ha eszembe jut. A gyerekeit megkerestük saját gyermekeink segítségével, össze is barátkoztak ők is , szerencsére őrzik emlékét, tudják milyen az anyjuk. 

Kati pedig? Azóta a sokadik nagymenő férjét fogyasztja.

Végezetül, szerintem nagyon sok a társas ember, akik nem kapják meg a kapcsolatban azt amire vágynak, de a konvenciók és a törvények nem engedik a váltást. Amennyiben a házastárs már nem képes, kielégíteni párját, ne várja el a hűséget. 
Létezik házasságon kívüli egészséges szexuális és mentális kapcsolat , ami hosszútávon menedék. Nagyon sok betegség alapja az elfojtott szexualitás. A szeretkezés stresszoldó, erősíti az immunrendszert, a szervezet regenerálódik általa. Ráadásul ha a lelkek is találkoznak, az maga a mennyország :-)

Talán mégsem hozunk szégyent a női nemre, ha menedéket adunk, kapunk ebben a nagyrészt érzéketlen, anyagias világban, ami mégis szép. :)

46 hozzászólás |

Egy társkereső oldal margójára
#5 (2017-04-18 15:01:02)

*...............Az egyes szám első személyben irt bejegyzéseim továbbra sem feltétlenül önéletrajziak...................*

A szenvedély örök. Olykor elképesztő apró porszemek, elvakítanak. A vonzalom visszatér. A köztes időt, meg valamivel ki kell tölteni. Valakivel. 
A tengerpartról a dús hegyek vonzanak, a sivatagból a jéghegyek, és fordítva. Azt az egy helyet megtalálni, kell néhány évtized.


* _Profil :_ * 

*Név: * Fekete 2leepaan , 
*Becenév: * 2lee
*Adatok : *házas , Nő, 48 éves, 164. cm, 72 kg. fekete szem, fekete haj, 
*Testékszerek: * anyajegyek, szemek , mellek.

_*Bemutatkozás: *_
44-52 éves férfit keresek, aki magas (180 felett!), sportos és az igényes molett nőt kedveli . Nem vagyok hajlandó sanyargatni a testemet, csak mert a trendi a sportos lady.
Nem leszek a gyermekeid anyja, van nekik.
Nem lehetsz a gyermekeim apja van nekik.
Hosszútávra keresem a páromat, akivel jó összebújni, beszélgetni.
Csak olyan keressen, aki le tud írni, mondjuk három mondatot helyesírási hibák nélkül, mert a szex mellé néha valami más is kell...
Mottó: Titkos kaland, szenvedély. :-)
Jelige : Diszkréció
Csak Budapesti írjon. Párok, leszbik kíméljenek. Férfit keresek magamnak, nem gyereket, sem apát. 40 alatt semmiképp. Szentimentális, érzelgős kerüljön. Köszönöm. :-)
 
_*1. Napló:*_

Kedves pályázó!
Olvasd figyelmesen az adatlapomat. Kérlek ! Nem véletlenül vettem a fáradságot, hogy odaírjam mit is akarok. 
Végignéztem jópár adatlapot, amit a gép kidobott. Tehát, ha nem jelöltelek, csak akkor írj, ha úgy érzed vannak rejtett "erényeid" amik elvárásomnak megfelelnek. :-) Főleg az ideálomra koncentrálj, mert nem válaszolok, ha nem vagy benne. :-)
Nem válaszolok, ha nagyon messze járva az ideálomtól írogatsz.( + pár centi/ - pár kiló megengedett )
Tehát ha figyelmes vagy, megspórolod az elutasítást.
Örülök, hogy a többség értelmesen reagált eddig, de nincs sem időm, sem kedvem magyarázkodni, hiszen megadtam minden támpontot.
A pattogókat, bunkókat tiltom, hacsak nem kapják fel a vizet és tiltanak előbb. Naná, hogy viszonozom. (bár elég infantilis, de praktikus.)
Szóval, mit is akarok?
Válogatok. No, nem egy focicsapatot. Férfit. Hosszútávra. De sem vidám, mások előtti összebújásokról, sem összeköltözésről nem lehet szó. Kell a privát szféra. Duplán. Egy veled, egy nélküled. Ha ezt elfogadod és megfelelsz a paramétereknek, jók az esélyeid. Továbbá , amennyiben tiszteletben tartod a szeszélyeimet, én is elfogadom a hülyeségedet. Defektes vagyok, te is lehetsz az. Egy nem lehetsz, durva, faragatlan. Nincs kérdés, nincs magyarázkodás, csak egymásra figyelés. Érezz rám és tudni fogod mire vágyom.
Nem mutatok képet, amíg nem láttalak . Ez van. Önző is vagyok. Kényeztetésre vágyom, mint a legtöbb nő.
Aki megkapja szerencsés aki nem, az szánalmas. Állítólag. Nem igaz. DE! Tenni kell érte.
Végezetül a párok, leszbik miért kíméljenek?
A szexhez két ember kell. Férfi+ Nő . Nem vagyok annyira kiégett, sem éhes, hogy kukkoljak, vagy hagyjam, hogy kukkoljanak. Három lukat egyszerre tömni sem, három pasival. Azt hagyjuk meg a pornóiparnak. Animalsex sem vonz. Fiamkorabeli, megintcsak tabu. Van fantáziám, prűd sem vagyok. csak még nem égtem ki annyira, hogy a perverzitás ezen fajtái vonzanának. De el sem ítélem.
Kamera előtt sem maszturbálok, sőt nem is szexelek. Atomjaimban őrzöm az emlékeket. Mire jó az, ha majd ráncosan, pelenkában egy idősek otthonában az utolsókat hörögve, azon gondolkodsz majd : vajon a leszármazottaid, rátalálnak-e becses hagyatékodra. Majd felvillan előtted ahogyan az egyik odahány a szőnyegre a másik meg felröhög.
Becsületedre legyen, ha idáig eljutottál. Ha netalán még ezek után is szeretnél megismerni, azt az üzenetben jelezd . Kapsz pár plusz kreditet. :-)

_*2. Napló : *_ 

*Férfi hideg(b)en*

Elhúzta a mézesmadzagot. Mindent ígért. Szóval és tettekkel, majd kéjes elégült mosollyal konstatálta, igen! ismét van hatalma. Már tudta ezzel a nővel is azt tehet majd, amit csak akar. De mit is akar? Élvezte ahogyan a nő reagál minden érintésre, teste megremeg. Vágy és tűz. Ezt nem lehet megjátszani. Élvezte, de nem kívánta. Hideg fejjel tette a dolgát. Azt , amit mindig is tett. Eljuttatja a kiválasztott nőstényt többször is az orgazmushoz, minden szentimentális badarság nélkül . Pusztán kihasználva a test érzékeny pontjait, és azt, hogy a nő, mindig arra vágyik, amit nem érhet el. Sugallja neki, ő majd megadja azt, amire vágyik évek, évtizedek óta. De a nő közben érzi, érzi a hideget. És érzi azt, hogy a teste mégis akarja. A férfi meg hazudik, csal.
Valahogy így:
„Megkapod tőlem, de nem adhatsz. Nekem nem kell. Én jól vagyok. Majd eljátszom magammal, visszanézem videón pompás művemet. Nézlek, ahogyan reszketsz, ahogyan én a pompás férfipéldány , eljuttatlak oda ahova senki más. Hatalom. Ez kell. Időnként küldök majd képet, jelzek, felhívlak, hidd azt, érdekelsz. Á dehogy, csak fent kell tartani a hatalmat. Te majd beleremegsz minden üzenetbe. Mellbimbód megkeményedik minden jelre, hüvelyed összerándul. Intimtorna. Ezt élvezem. Vágysz majd rám. Kérsz. Könyörögsz. Tegyem meg újra, meg újra. Igen! Ez a hatalom! Azt teszek veled, amit csak akarok, megteszel mindet. Gyűlölöd majd magadat érte. Ez jó. Nekem. Te pedig szenvedsz. Hagylak egy ideig. Szeretem. Szeretek oldani s egyben kötni. Hozzám kötlek. Vágysz majd rám. Bármikor elvihetlek. Ha akarom. „

Miért teszi ezt egy férfi?
Sok oka lehet, többek között, talán egyszer ő is vágyott valakire, ő is égett. Vágyban, tűzben, szenvedélyben. A nő elfogadta, adott. Mindent. Tartott ameddig tartott. De egyszer mégis lezárta. Már nem akarta többé. Most pedig visszaadja. Bosszút áll mindenkin, Minden nőn , akin csak teheti.

2014 .

1 hozzászólás |

Kép(telenül) is bátorkodtam
#1 (2016-07-29 20:13:25)

Többször számon kérték, miért nincs az oldalon képem.

Szerintem,
Sok az aberrált és a kamus, aki bunkó módon írogat.

Engedtessék meg, hogy csak annak mutassam meg az arcomat, (harmatos hajlataimat, domborulataimat) , akivel már váltottam pár levelet, esetleg beszéltünk is.
Így kiszűrhető a dagonyázó, primitív "férfi"népség, akiből sajna elég sok van a neten. Többségük, még azt sem tudja leírni hejjjessen, hogy mennyire szeretnek "milfeket élvesztetni" 

Amúgy megjegyzem elég sokan nem a saját képüket teszik fel, vagy jó pár évvel korábbit, ennek meg mi értelme?
Nehéz lenne szűrni az eredetiséget, mert a kamusok megoldják.

Nos, amolyan "profilkép nélküli szélhámosként" jó kapcsolataim voltak a tárkereső oldalakon.:) Eléggé korlátolt lehet, aki nem érti meg miért. :)

Valamint mindig elcsodálkozom, ha egy amúgy szimpatikus ember, pattogni kezd és kilép, ha nem azonnal reagálok. Pedig sokszor, nem tehetek, róla, ha a technika ördöge garázdálkodik a neten. Előfordul, hogy kifagyok, vagy telefonon hívnak, , vagy valami más elszólít a szexcsettől. Tisztelet a kivételeknek, (bőven vannak), akik vagy várnak türelemmel, vagy később újra keresnek. Nem vagyok bunkó szó nélkül lelépni, de mert sokszor többen irnak egyszerre, nem áll módomban mindenkitől elnézést kérni utólag sem.
Fordítva is volt már, hogy eltűnt valaki , nyitva hagytam a csetet hátha visszatér. 

Azt sem értem, sok férfi miért pattog, gyalázkodik, ha kedvesen elutasítom őket. biztosan ronda, tehén vagyok stb...) fröcsög, és önelégülten konstatálja magában, "fasza csávó voltam megint, jól megaszontam ennek a szajhának! " majd bátran, férfiasan megnyomja a tiltógombot, mielőtt kedvesen megköszönném : ))) 

Fel kellene nőni már végre, ha nem tetszünk valakinek nem tragédia, lapozzunk. 
Ha felkészülünk arra, hogy 50-ből egy férfivel beszélgetni is lehet, és talán 500-ból egy potenciális szexpartner, akkor, nincs gond.

Bár elterjedt, hogy több a férfi, mint a nő a társkeresőkön, a találati esélyeink mégsem jobbak, ebben biztos vagyok. De nem reménytelen. Sőt. :D

Mindenkinek jó keresgélést, vadászatot, csatákat, finoman, gyengéden, vadul őrülten, komolyan , komolytalanul, tisztán, mocskosan, kinek-kinek ízlése, igénye szerint :D

Én jól érzem magam itt :-)

10 hozzászólás |

[1-15]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.