Simple vásárlói tájékoztatóA LILA város

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)


A pesti srác
#3 (2017-08-18 18:59:54)

Lehet, hogy nem vagyok egyedül akit betalált és szerintem több regje is van mert más névvel hasonló már történt velem.

Igaz annyira vettem komolyan az egészet, hogy ma jutott eszembe, tegnap talim lett volna. Talán 1-2 hete írt rám a kedves férfiú, fotója is volt és nem is rossz :) Bár ki tudja Őt ábrázolta-e. Ha jól emlékszem azt mondta bankban dolgozik és Pécsre is munka kapcsán jön.... 
Ami furcsa volt benne, hogy azt mondta legtöbbször munka helyen van és nem igen jó a gépe. Volt amikor este otthonról írt és ugyan ez volt a helyzet, mert hirtelen eltűnt és állítólag olyankor lefagyott. A vészcsengő ott csengett, h egy bankban nem igen lehetnek szar gépek........... és olyan véletlen nincs, h itt is ott is ugyan az a hiba. Időm épp volt beszélni vele de borítékolható volt , hogy nem lesz ebből semmi se. Bár nem értem mi értelme van egymás idejét rabolni ha esze ágában sincs találkozni. Hozzá kell tennem soha nem erotikus beszélgetés volt, hanem egy értelmes intelligens pasival cseteltem. Elvileg csütörtök este szeretett volna találkozni és szombaton még beszéltünk pár mondatot, hogy mennyire várja a találkozót. Azóta pedig be sem lépett. Bár lehet itt van csak másik reggel :) Mondjuk kíváncsi lennék, hogy más városban élőknél is próbálkozott :) 

Mi értelme van az ilyennek? Lehet én vagyok valahol szőke és nem értem :D De nem is igazán akarom érteni sem, hiszen nem keresek sem kalandot sem átutazóban levő emberkét és ezt ki is írom a lapomra és mégis megtalálnak. Van akik törik magukat de persze amikor ott kellene lenni akkor sehol sincsenek :) akkor bezzeg a vér nincs azon a bizonyos helyen hanem inkább suttyogva elbújnak a net adta arctalanság mögé.
Hát hajrá uraim....... 

18 hozzászólás |

A függőség :)
#2 (2017-08-13 16:26:25)

Kár lenne tagadni de nagyon hamar függő tud lenni az ember ettől az oldaltól. Beismerjük vagy sem , attól még tény marad és mindig visszatérünk az oldalra ;) 
Szidjuk, elégedetlenkedünk és mégis maradunk. Évek óta itt vagyok, van amikor csak megszokásból......beszélgetés, és van amikor partnerkeresés céljából. Nagyon sokan vannak itt akik hasonló cipőben járnak. Volt amikor évekig volt innen kapcsolatom de egyikőnk sem törölte magát, mert jó itt lenni és egymás előtt nem volt titok ha néha más más is belépett az életünkbe. Ettől működik, működött. Sajnos sokan ki akarják sajátítani a partnerüket , de van a másik véglet ami épp ugyan olyan rossz és bukáshoz vezet, hogy hiába van valakije mellette mindig újabb és újabb partner kell nekik.
Hiszékeny emberek lévén szinte mindenki hisz valamiben, hogy talán majd jobb jön, vagy érdekesebb, szenvedélyesebb és marad és marad vagy töröl és visszajön. 
Vannak akik évek óta itt vannak és saját bevallásuk szerint soha nem mertek kilépni az arctalanság homályából, csak beszélgetnek. Van akivel már évek óta én is csak beszélgetek, de még egy képcseréjig sem jutottam el. De értelmes és szeretek vele beszélgetni. Nem ígér semmit se :) , így nem csalódik az ember lánya és talán több mindent el mer az ember mondani neki mert tudom úgy sem tudja ki vagyok :)
Mondjuk nem értem Őt de elfogadom és nem akarom rábeszélni, hogy más legyen. Üde színfolt az eron mert nem dugja a farkát kéretlenül az arcomba, nem akarja, h nézzem miként is oldja meg :pirul: :pirul: 
Sokan vagyunk és szerencsére sok félék, de sajnos túl sokan akiknek az IQ-ja bizony annál is lejjebb van és azt bizony nehezen viselem........

17 hozzászólás |

A kezdetek
#1 (2017-08-06 18:45:35)

Már nem is emlékszem hány éve regisztráltam ide először. Akkor még nagyon ártatlanka voltam és hittem abban, hogy hűség :) Azt, hogy egyszerre csak egy nő vagy férfi van az emberek életében. Véletlen hozott az oldalra és bizony itt ragadtam.
Akkor még korlátlan levelezés volt, nem létezett az örömpolgárság és még egy kg kenyér is sokkal olcsóbb volt ;) 
Talán még több névvel is lehetett itt lenni de erre már bevallom nem mernék megesküdni.
Arra sem emlékszem, hogy voltak-e bírók, moderátorok mert nem vétettem a házirend ellen ( akkor sem :) ). Bizony sok minden akkor nem volt még és azóta az oldal sok-sok pozitív fejlődésen ment át. 
Régen nem volt annyi csetszoba, nem lehetett megnézni ki nézett meg.... 
Tény és való, hogy az elmúlt évek alatt a színvonal rosszabb lett, de nem az oldal szolgáltatásai hanem a felhasználók hígultak fel. Talán mert nem volt akkor annyi embernek számítógépe és nem voltak okostelefonok sem. Akinek meg gépe volt az valamennyire szűrte is az adott réteget és az IQ lehet magasabb volt :)
Jobban tisztelték a partnereiket az emberek és nem volt annyi átvágás sem és annyi félresikerült randi sem. 
Aztán jött az örömpolgárság lehetősége. Eleinte nem nagyon volt különbség a polgár és örömpolgár közt, hogy ki hogyan használhatja az oldalt. Egyre több felhasználó lett és fejlődött az oldal is és mint tudjuk semmi sincs ingyen és ha azt szeretnénk, hogy jól érezzük magunkat és ne akadozzon mondjuk a chat az bizony anyagi áldozatokkal is jár. Az örömpolgárság bevezetése számomra egy szűrő is volt, mert úgy gondoltam komolyabban gondolja az aki áldoz is rá mondjuk 300 ft-ot :) Nekem a mai napig is jó érzés ha kikapcsolhatom a reklámokat :) és ezért is maradtam meg mindig is "zöldnek" . 
Sokan nyilatkozna itt negatívan az oldalról és a szolgáltatásokról de ez is olyan mint maga az élet, annyit várjunk el mint amennyit bele is teszünk. Nem az oldal hibás ha valaki bunkó, primitív vagy sorolhatnám még a jelzőket. A levelek korlátozása vagy a kedvencelés is levélnek számítása is egy lehetőség, hogy ne nyomkodják egyesek mint süket a csengőt. Aki komolyan gondolja az szán a partnerre időt, és aki meg gyors kósza numerát akar az lehet mindenen elégedetlenkedni fog. De ettől még a LILA város él és aki egyszer ide belépett és eltölt bizonyos időt az mindig vissza fog térni, max saját magának sem vallja be, hogy függő lett. Én szeretem ezt a várost..

15 hozzászólás |

[1-3]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.