Simple vásárlói tájékoztatóA LILA város

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)


Amikor a kémia mindent visz :)
#24 (2018-01-27 12:55:28)

Ester ezt most csak azért írom mert megígértem Neked, hogy valami jót és sikerélményről is fogok írni.
Amíg élek nem felejtem el ŐT !!!!
Most 3 éve, hogy belém botlott. Beszélgettünk képet cseréltünk. Akkor derült ki, hogy ezt a képet már vagy 2 éve én láttam és igazam is volt, mert már akkor beszélgettünk. Csak nekem a kép alapján nem jött be és mivel nem is pécsi volt nem akartam semmit sem tőle.
Most meggyőzött. Kedves, aranyos, csibészes stílusa magával ragadott. Bár nem szoktam szexről csetelni amíg nem tudom szeretnék-e valamit vele megtettem. Kihozta belőlem, és hamar pikánsabb képek is gazdát cseréltek. Nem is értettem magam, de valami vonzott hozzá. Aztán a munkája hol erre, hol arra szólította és a találkozók elmaradtak. Később persze minden megvilágosodott de az már más volt. Talán 3 hónap telt el amikor megjelent egy délután ott ahol dolgoztam. El sem akartam hinni, hogy egy ilyen jó pasinak bejövök. Hamar elcsattant az első csók és aztán a többi követte. A kezek önálló életre keltek és felfedező útra indultak. Éreztem mekkora hatással vagyok rá. Arról nem is beszélek belőlem mit váltott ki. Nem sok múlott azon, hogy ott azonnal igent ne mondjak neki. Fantasztikus volt. Tudtuk ha egyszer ágyba kerülünk az frenetikus lesz. A sors úgy hozta, h a következő találkozóig 2 hónapot kellett várni. Amikor betoppant azt éreztem nekem most hozzá kell érnem , birtokolnom kell. 2 pillanat alatt nem volt ruha rajtunk, igaz rajtam amúgy sem sok volt. A farka a számban volt és érezni akartam. Már amikor belépett láttam, h feszül a nadrág és ahogy levette és ott volt előttem abban a pillanatban beleszerettem. Nem nem a pasiba hanem a farkába. Nekem szép volt, formás, nagy és engem akart :pirul: :pirul: :pirul: :pirul: :pirul: 
A sóhajaiból, a rezdüléseiből éreztem, hogy mennyire jó neki amit csinálok. Sokáig nem bírta és nem is az a típus volt aki csak kapni akar. Fantasztikusan csókolt, abban minden benne volt. Számomra a csók nagyon fontos, anélkül hiányérzetem van. A szája vándorútra kelt és a kezei sem maradtak tétlenek és én kis idő múlva nagyot spriccelve elélveztem. Egy pillanatra mindketten ledermedtünk , hisz ezt kevesen tudják kiváltani belőlem, neki pedig én voltam az első ilyen élménye. Ahogy ránéztem látva az arcát boldog voltam, mert olyat láttam a szemében amit sok nő szeretne látni a partnerére nézve. Sok időt nem hagyott és folytatta és jöttek a sorozatos orgazmusok. Szeretem ugyan azt viszonozni amit kapok és ismét a kezeim közt érezhettem. Nagyon jó íze volt és imádtam amikor a számba volt. Olyan hatással voltunk egymásra, hogy sok idő nem kellett és elélvezett Ő is. Egymás mellett pihegve szó nélkül, de tudtuk most valami olyan történt amit remélni sem mertünk. Persze nem elégedtünk meg ennyivel, jött a folytatás és látható jele volt. De akkor már magamban akartam érezni. Csodálatos érzés volt ahogy kitölt, ahogy mozog és olyan élményt ad amit már rég senki sem. 
Csodálatos volt...... de mivel nem független így csak lopott óráink voltak mindig.
De azok olyan percek voltak amire azt mondtam húú bameg.. :pirul: 
Tudtam kell nekem, akarom és mindent elnéztem neki, olyan dolgokat hozott ki belőlem mint már rég senki. Imádtam, valahol féltékeny is voltam. De nem volt szerelem, bár kedveltem és lehet ki fogtok nevetni de a farkába szerettem bele. Bármikor ha belépett hozzám állva jött, és én azonnal akartam. Utána mindig beszéltünk is. De előtte nem igen, hanem átadtuk magunkat a gátlástalan szex élvezetének. Ahol bármit elmondhattam, elmondhatott mit szeretne és nem kellett az ösztöneimet félre tenni, sem azon aggódni mit fog szólni hozzá, hogy ilyen gátlástalan vagyok. Az igazi énem hagyta kibontakozni. Egymás közelében egymáshoz akartunk érni és mindenki úgy vette el azt amire vágyott, hogy a másiknak a legnagyobb örömet adja. Nagyon sokat beszéltünk viberen, telefonon. Nem zavarta ha a neje már épp alszik mellette. Ha épp távol volt az otthonától szinte minden szabad percünket együtt töltöttünk a virtuális térben. Közel 2 év boldogság volt amikor az élet közbeszólt és nem találkoztunk többet. Elköszöntünk egymástól és tudom soha nem felejtem el azt amit kaptam tőle. Néha még beszélünk, de ezt a részt lezártuk. De tudom, hogy ha bármikor előttem állna ugyan azt váltaná ki belőlem. 
Tudom sokan elítélnek, hogy foglalt pasival voltam de bevallom mások véleménye miatt nem aggódok :)
Persze utólag kiderültek a csalafintaságok, hogy bizony rajtam kívül volt más is neki de ettől még amit nekem adott az maga volt a csoda. Azóta sem éreztem azt, hogy annyira vonz valaki, akihez azonnal hozzá akarok érni, élezni akarom magamon, magamban.... 

48 hozzászólás |

A "patikalátogató "
#23 (2018-01-25 21:25:58)

Nem először botlik belém a kedves fiatalember . Akkor sem és most sem vettem komolyan, nem véletlen írtam ki, hogy nem érdekelnek átutazó pasik.
De azért kíváncsi lennék arra a nőre aki igent mond neki.
Sajnos egy kis kényszer pihire kényszerültem mert bevérzett a szemem és nem tudok dolgozni mert a szemüvegben fáj a szemem..... illetve abban jobban fáj. Így napközben többször be-bekukkantottam de sok időt nem tudtam itt tölteni. Legtöbbször azonnal lecsapott rám a pesti pasi. Mondta csütörtökön jön Pécsre mert patikalátogatóként dolgozik s ilyenkor itt is alszik. Persze egy nő is kellene neki. Ez lettem volna én :) Hagytam gondoljon amit szeretne, ilyen szemmel mint amilyen most van max az Alkonyatban lenne sikerem, idegen pasi elé nem igen kerülnék. Persze az akit már jól ismerek és ismeri minden porcikám nem zavar ha így lát :) Nem a szemem vonzza :) 
Na szóval a patikás fiú ( sajnos a nevére nem emlékszem ) tegnap még úgy köszönt el, hogy dolga van de este itt lesz. Nem beszéltünk ugyan semmi konkrétumot, h hol és mikor talizunk azt majd estére rakta. Hát bokros teendőim nem engedtek belépni és csak reggel láttam, h ő sem járt bent. Ergo már tudni lehetett, h palira vett volna. Aztán napközben sem volt időm és csak teloról léptem be és pont láttam, hogy be van lépve.
Ezt már vagy fél éve ugyan így eljátszotta és a forgatókönyv semmit sem változott :) Akkor utána nem is lehetett látni hónapokig itt. Kíváncsian várom most vajon mennyi ideig nem lép majd be. 
A tanulság? Ne kezdjünk átutazó pasikkal :) Akik meg velük töltik az éjszakát hát lehet egy a sok nő közül akinél próbálkozik.

Igen, az ilyenek után általánosít megint az ember....nem sok gerincességet találok az ilyen pasikban. Sok itt a szájhős aki a csillagot is...... de ha találkozni kellene olyan válogatott kifogásokkal áll elő amit a kutya sem enne meg :D
Hölgyeim........ hát óvatosan a patikalátogatónak magát kiadó pasival :) Lehet még most is patikát látogat :D 

12 hozzászólás |

Plagizálok, a kiégett férfiakról :)
#22 (2018-01-16 09:28:00)

**Neten találtam, valaki más írta de nagyon találó és van benne némi igazság ;) ** "TI, kiégett férfiak!

Azt gondoljátok csak egy nő éghet ki, csak egy nő lehet eszköz? El kell szomorítsalak benneteket mert, bizony NEM! Tévhit, hogy amit a férfi megtehet azt egy nő nem. Tegyük félre a jó kulcs meg a lakat meséjét. Mire gondolok? Gondolok itt a részeg hétvégékre, a heti 5 nőre, legalábbis olyasmik. Azt gondoljátok ti vagytok maga a férfi megtestesítői, bárkit megkaphattok majd tovább álltok. Pedig pont, hogy titeket használnak. Nem ti választotok, titeket választanak! Annak a bizonyos nőnek csak egy szelet vagy nem a torta! Hülyeség?! Akkor figyelj, azt gondolod népszerű vagy igazi nőfaló. Ezer nő vesz körül mi kell még?! Nézz magadba, nézd meg kik vesznek körül, hogy igazi nők-e. Mondok valamit, egyedül vagy mint az a whisky amit minden hétvégén iszogatsz. Kívül azt mutatod erős vagy, kondizol, márkás divatos cuccokban jársz, a bulikban pávaként billegsz. Közben a lelked olyan gyenge mint a harmat. Kinek akarsz bizonyítani? A haveroknak, vagy annak a buta nőnek aki eltölt veled egy éjszakát? Ettől az életmódtól vársz önbizalmat, tekintélyt? Ugyan már. Elbulizod, elnőzöd a pénzed, mi közben egy helyben toporogsz elkésel és kiégsz. Céltalanul bolyongtok az életben és beszippant az éjszaka. Telnek múlnak az évek és azon kapod magad, hogy egyetlen normális nőnek sem fogsz kelleni! Ti nevezitek magatokat férfinek és itt a baj, hogy csak TI! A szánalmas színjáték helyett figyeljetek az értékrendre. Szedjétek össze magatokat ! " 

71 hozzászólás |

A pasik is meg tudnak sértődni :)
#21 (2018-01-13 09:26:36)

Történt egyszer :) :)
Nem-nem mese lesz, ez kérem valóság és megtörtént eseményeken alapul.
Talán december elején volt, hogy csevegni hívott. Állítólag régebben már beszélgettünk de én nem emlékszem rá. Hamar eljutottunk a képcseréig és nem is volt olyan rossz pasi. Persze nem pécsi és házas aki néha félre lépne. Több alkalommal is beszéltünk de soha nem sokat mert mindig kilépett. Aztán majdnem találkoztunk is, megbeszéltük belép itt egy adott időpontban és akkor már mindenki látja mikor ér rá és talizhatunk is. Hát várhattam én rá, a fasorban sem volt :) Aztán el is tűnt, majd amikor unatkozott megjelent.... de akkor már nem igazán érdekelt a dolog. Szeretek beszélgetni s beszéltünk attól még. Aztán egyszer ismét találkozni akart. Szombat reggel épp Pécsen lett volna dolga és előtte beugrott volna hozzám. Mondtam nincs az a pasi akiért én reggel 7 kor kelek és 8-ra puccparádéban csak őt várjam. Főleg ha egész héten 4 kor keltem akkor szombaton biztos nem kelek 7 kor és a reggeli szexet meg amúgy sem szeretem.
Azt pedig meg sem említem, h csak egy képen láttam és engedjem rögtön az ágyamban. Mert persze a helyet oldjam már én meg amikor neki olyanja van. Megsértődött és napokig, nem is beszéltünk. Aztán amikor újra mocorgott a nadrágja rám írt. Közben azért pár hét eltelt és nem hiányoztam :) Megtudtam, h amikor én nem találkoztam vele akadt egy másik hölgy akivel csetelt és még aznap ágyba is bujt vele. Persze nem volt nagy szám a nő de hát ha már ott volt akkor megcsinálta :)
aztán eltelt 1-2 hét és egyik kora este írt, h csak beköszön mert ágyban van és nagyon beteg. Férfi betegség... tudjuk mennyire súlyos ;) ;) ;) Most pedig ahogy éjszakás műszak után belépek, lecsap rám és közli úgy lefeküdne, mondtam én is de valószínűleg nem ugyan arra gondoltunk. Beszélgettünk még és hát nálam elgurult a pirula és mondtam arra van időm akire akarom és akkor amikor akarom de mivel turkálóba sem járok így az a pasi sem kell aki már sok nőnek megvolt itt. 
Erre megsértődött és azt mondta akkor maradjak csak magamnak és kilépett. 
Most akkor szerintetek nem lesz szex köztünk ????? 
Lehet írok is a Böbe rovatába a BK-be, hogy adjon tanácsok :) (BK barátok közt ;) )

60 hozzászólás |

A fiatal srác
#20 (2018-01-08 17:51:56)

Néha a kíváncsiság fölülírja a józan észt :) Megesik ez olykor amikor aranyos kedves és pont olyan amire már régóta vágyik az ember lánya. De aztán rájövünk, hogy ugyan olyan rafinált és semmivel sem jobb a nagy átlagnál. Talán azt mondanám tudatosabban teszi amit tesz és nem is csinálja rosszul.
Beszélgettünk, nem nyomult aranyos és kedves srác. Nem akartam vele találkozni hiszen majdnem a fiam lehetne. Van barátnője akivel együtt él és mellette keresgél és feltűnően sokat volt itt az oldalon. Egy hete aztán találkoztunk beszélgetni. Mindenről lehetett vele beszélgetni és a szex szóba sem került. Nagyon kellemes 2 órát töltöttünk együtt. Búcsúzáskor aztán megkérdezte, hogy tartsuk ezek után a kapcsolatot. Mondtam nekem mindegy, hisz nem én vagyok akinek van valakije. A válasza az volt, h mailben jó lesz..... hát eddig sem mailben beszéltünk így ezt a megoldást picit furcsállottam de hát nekem mindegy volt. Aztán mindenki ment a dolgára. Délután még itt cseten beszélgettünk. De akkor már más volt és mintha nem is ugyan az az aranyos srác lett volna. A félénk srácból előjött az a fiatal srác akinek nem biztos, h a mondanivalója bejön nekem. Már nem voltam biztos benne, h találkozni szeretnék vele. Gondoltam mi van ha nem mondok azonnal igent és keresek valami kifogást miért is nem jó nekem ezen a héten. Innentől kezdve nem igen érdekeltem :)
Amikor itt volt nem velem beszélt, vagy épp kilépett....
Eltelt egy hét és rám írt. Beszélgettünk de ez már nem volt olyan mint előtte. Lassan írt, és hát ez bizony olyankor van ha mással is beszél valaki.......... 
Megkérdezte mikor találkozunk és írt egy időpontot amiről tudta nem lehet jó nekem mert dolgozom. Aztán csak vártam.... vártam és nem jött válasz :o :o :o 
Kiléptem........ 
Sokat gondolkoztam rajta és nem igazán tudom eldönteni, hogy vagy ilyen aranyos és vonzódik az érettebb nőkhöz vagy tudatosan csinálja és lehet nagyon jó benne :) 
Talán kiderül, talán nem......... 

52 hozzászólás |

Kitaláltam :)
#19 (2017-12-27 16:01:59)

Mai ismerkedésem inspirálta ezt a bejegyzést. Normálisnak tűnő pasi akivel fél órás beszélgetés után képcseréig jutottunk el. Mail cím és kapok egy farkat kádban fekve..... Döbbenet, hogy az elején azzal kezdte, hogy elolvasta a lapom a blogom....így eszembe nem jutott volna, hogy mégis kéretlenül dugja a farkát a képembe. Hamar el is köszöntem hiszen egy arc ami megfog és ha van inspiráció akkor tuti a farkára is kíváncsi lettem volna :)
Viszont pont ez adta az ötletet, hogy összegyűjtöm ezeket a képeket és felrakom a képeim közzé :) Ennyi fasz ajánlkozott címmel :) Hátha hölgytársaim felismerik, h ezt már ők is látták :) Persze szigorúan név nélkül :) 

83 hozzászólás |

Amikor már semmi motíváció nincs bennem
#17 (2017-12-14 00:24:51)

Horoszkópom szerint kos vagyok és bizony minden rá jellemző tulajdonság megtalálható bennem. A " mindent akarok és azonnal" vagy ha nem kapom meg akkor csak rövid ideig akarom még és aztán már nem érdekel az egyik legjobban ami jellemző rám. 
Most is így történt , pedig én tényleg szerettem volna.... de aztán mégsem ismertem meg, ismerkedtünk meg. Talán jobb is így...... és nem gondolkodom azon sem, hogy mi lett volna ha..........
Azt szoktam mondani én egy lehetőség vagyok és nem kötelező program. Ha nem él a lehetőséggel hát így járt. 
Valamikor októberben írt rám, hogy szeretne megismerni. Korban épp nekem való :pirul: :pirul: :pirul: 
31 éves és van egy kis hátránya, nős :)
De mivel nem férjet keresni vagyok itt hát ez nem zavart volna. Mondta, hogy eléggé elfoglalt sokat utazik . Talán pont ez lehetett volna, hogy időt tudott volna szakítani. Leveleztünk és egy kulturált kedves pasinak tűnt. Akkor még napközben dolgoztam de a hétvégéim szabadok voltak és munka után is ráértem volna. Eltelt vagy 2 hét és találkozó helyett azt írta találkozzunk majd novemberben ha elmúlnak az ünnepek. Kérdeztem ugyan mire várjunk ha mindketten ráérünk, de valódi okot nem kaptam. A levelek ritkultak és egyszer csak azt láttam párban van itt valakivel. Meg is kérdeztem, hogy ugyan ha már nekem azt mondja elfoglalt az a másik nő hogyan is kerül a képbe. Hazugság volt a válasz és kétség sem fért hozzá. Majd váltottunk még pár levelet és lelépett mint az a bizonyos a sezslonyról :) A kisördög csak ott volt bennem, és ugye mi nők sem szeretünk veszíteni és ha már kell akkor szeretem tudni az okot is. Pár levél után válaszra méltatott, hogy fussunk neki és találkozzunk. Több opciót is írtam, mikor vagyok épp szabad vagy mikor dolgozom. Nem kapkodta el és olyan időpontot írt ami nekem persze nem jó. Már meg sem lepődtem rajta de azt mondtam nem kell ez nekem. Tudom jól mi lenne a következő válasza....... áttolná majd jövőre. Ezt viszont már nem akarom. Sőt az egész pasit sem akarom. Nem tudom Ő mit is akart valójában. Lehet, hogy Ő is csak egy net huszár, de lehet kalandorkodik és én még nem kerültem sorra :) Eljutottam arra a szintre, hogy nincs kedvem még válaszolni sem. Látom, hogy megnéz..... de ha valóban hiányozna neki a levelem írna :) 

38 hozzászólás |

Hogy én mit láttam :)
#16 (2017-12-08 22:32:05)

Ma kényeztető napot tartottam, mert ha már jött egy szabad nap azt ugye ki kell használni. Este céges vacsi volt és nem árt jól kinézni ;) 
Solival kezdtem majd betértem a kedvenc fodrászatomban. Mindig sokan vannak, de sok a fodrász is és nem kell sokat várni. Most sem volt ez másképpen . Várni kellett és hát addig az ember lánya leül. Na itt akad meg a szemem egy farmerból kivillanó fekete csipke tangán. Nem is lett volna ezzel semmi baj, de ahogy a szemem felfelé vándorolt, hogy kihez is tartozik eme bugyi majdnem dobtam egy hátast. Ugyanis ez egy jóképű pasi nadrágjából villant ki. Ledöbbentem majd gyorsan leültem a mögötte levő puffra. Értem én, h egyenjogúság van meg, hát sok pasi szereti a szexi fehérneműket....
Vajon az nem jut az eszébe, h véletlenül más is meglátja? Vagy lehet ez izgatja? A fene tudja de én inkább jobban szeretem ha egy férfi boxert látok mintha egy bugyit :) De ahogy elnézem egyre több pasi keresi a pasik társaságát és mi nők pedig háttérbe szorulunk :(
Lehet maradi vagyok de nekem olyan pasi kell aki nem másik pasi után kajtat....

36 hozzászólás |

Az ostoba.........
#15 (2017-11-26 13:01:10)

Nem tudom szebb szóval leírni de csúnyával meg nem akarom :)
Tv-zés közben gyakran szoktam csetelni, a kettő nálam nem zárja ki egymást.
Rám ír egy 30 éves srác. Egy picit idősebb korosztályt kedvelek de gondoltam ki tudja mi sül ki belőle. :P ;) 
Beszélgetünk, nem pécsi és azt mondja független és még barátnője sincs.
Gondoltam akkor kérek egy arcképet és majd meglátjuk. Kapok is elég hamar , a saját nevével készült mail címről :) Szeretem az ilyet, hiszen a jó kis face aztán majd mindent elárul még kérdeznem sem kell :) Most is rákerestem és mivel az egyik képe ott a profilképe nem is volt nehéz megtalálni. Látom a kép már két éves..... meg is kérdezem miért 2 éves képet küld. Nem esik le neki, hogy honnan tudom mennyi idős a kép. Válaszol, h a másik viszont friss :) Gondoltam jöhet a beugratós kérdés...... és megkérdezem ki is az a két gyerek a face lapján :/ :/ :/ :/ 
Mert hát ugye ott van egy feleség és egy pár hónapos baba és egy 2 éves. A feleség lapján pedig látom, hogy jó pár közös ismerősünk van. Nos ekkor esik le neki valami mert azonnal kilép és törli a regjét. De ugye a csetes oldal nálam még nyitva és akár le is menthetem és ha gonosz lennék a képpel mellékelve az asszonykának megmutatnám :) Annyi gerincesség sem volt benne, hogy beismerje, h ezt bukta és semmi sem igaz. Inkább gyáván kilép......... végül is ezzel mindent elmondott magáról. 
Nem igazán érdekelt volna ha bejön nekem és nős :) Nem férjet keresek..... de a hazugságokat a csúsztatásokat az nem tudom elviselni és akkor megy is a levesbe.... 
Hát Ő most magától ment :) 
Nem is értem ennyire nem fél attól, hogy olyan ismerősbe botlik aki vagy őt vagy a párját ismeri és esetleg lebuktathatja? Úgy látszik az emberi ostobaság határtalan....

19 hozzászólás |

Pasik.... ennyit róluk
#14 (2017-11-21 18:51:48)

Az utóbbi időben nem igen kerestem az oldalon található férfiak társaságát. Valahogy csupa virtuális pasiba botlottam akiknek csak a szája nagy és ott vége is van a dolognak. Nem értem őket, bár lehet az aki elsőre igent mond továbbra is Ő a favorit.
Pár kis szösszenet ami ez elmúlt egy hónapban történt :)
Az első neve már magában foglalja mi is van neki ott, de hát lelke rajta ha neki az a név jó :) Beszélgetünk,képet cserélünk, naponta emailek mert van szimpátia. Azt mondja külföldre hozza-viszi az embereket így nem mindig ér majd rá. Ez úgy október végén volt és akkor Ő eldöntötte, hogy majd találkozzunk november elején mert az úgy....és jött a kifogás. Gondoltam várok mert hát amúgy sem tehetnék mást ......ha nem ér rá..
Aztán belépek ide és ránézek a lapjára és akkor dobok egy hátast mert látom párban van. Egy másik megyében élő hölggyel . Jobban megnézve a lapját nem akármilyen nő, hanem a szolgáltató szektorból. Hát nem vártam sokáig és gyorsan le is írtam mit gondolok az egészről. A magyarázattal nem marad adós, és megmagyarázza, h amíg Ő nem lépett be a hölgy a párjának csinálta és utána már szakított is vele. Értem én, h lehet hülyének nézni az embert de nem kellene. Elmeséltem neki, hogyan is lehet valaki valakinek a párja és csak úgy nem lehet.....
Hát eddig tartott a mi kis ismerkedésünk. Próbáltam neki még egy levelet írni de hát süket fülekre talált :)
Aztán a második, a kedves pasi. Nős és azt mondja ismerős neki a képem. Beszélgetünk, és azt mondom végre egy értelmes ember aki nem egyből azt kérdezi mit szeretek az ágyban. Csak hát Ő is pasiból van aki próbálkozik és egyszerre több helyen és ha aki először dobja hanyatt magát az a befutó. Mert ugye házas ember ritkán ér rá de ha igen akkor azonnal szexelni akar. Találkozni csak úgy nem akart. A beszélgetések ritkultak, sőt gyakran láttam itt és azt is, hogy cseten van de nem hívott többet csetre. Ha én hívtam arra sem reagált, állítólag dolga volt , én meg szőke vagyok. Aztán egyik este rám ír. Meg sem lepődtem amikor mondta másnap reggel 8 után meglátogatna. Micsoda megtiszteltetés, de hát nem vagyok beteg nem kell meglátogatni. Múzeum se ahova látogatóba menne...... Arról nem is beszélve, hogy hétvégén nem akarok korán kelni és nem is szeretem a reggeli szexet se. Márpedig ha 8 után nálam akar lenni én 7 kor ébredjek mert hát ugye frissen illik várni..... 
Nem tudom miért gondolta, hogy ha hetekig nem beszélünk majd akkor most ugrani fogok. Hát ez sem jött össze. 
A harmadik férfiú erősítette a kaposvári nethuszárok táborát :)
Csetelünk elég gyakran és találkozni akar de mivel elég sokáig dolgozik és csak este 9 körül érne rá. Én meg nem találkozom idegen pasival este és főleg nem hozom haza a lakásomra. Elvileg független és amúgy ráérne. Mondtam találkozzunk hétvégén de hát a bokros teendő miatt ez nem jött össze. Aztán egyszer elszólta magát, vagy összekeverte kinek mit is hazudott mert mondta a barátnője..... hát ennyit a függetlenségről.
Csak három eset és nem is beszélek arról akivel évek óta beszélgetek de soha nem láttam, se találkozni nem akar se semmit se. Nem is értem miért van itt, lehet nem is nekem kell érteni. 
Viszont ami elkeserít, hogy egyre több pasinál olvasom, hogy nem csak nőket hanem pasikat is keresnek. Be is vallják, hogy bizony szeretnek szopni vagy szopatni. Sőt azt is elárulják, hogy bizony pasit hamarabb megkapnak mint egy nőt és hát ha szexelni szeretnének egy jó szopás sosem árt . Az pedig, hogy annak a bizonyosnak melyik felén vannak nem is igen számít :)
Anyám borogass, a végén kihalnak a hetero pasik :D

39 hozzászólás |

Egy kis kémia :)
#13 (2017-10-31 15:58:50)

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a Mengyelejev-féle periódusos rendszerről akarok írni megnyugtatom, hogy nem :)
Bár szakmai szemmel nézve az sem lenne nehéz :)
De maradjunk a szexualitásnál és annál a fránya kémiánál. Sokan mondjuk, sokan meg nem foglalkoznak vele de ha a kémia nem működik két ember között akkor nincs igazán jó szex sem. Szex ugyan lehet , sőt akár még 50%-ban jó is lehet de .... Igen van a DE !! Vannak aranyos kedves emberek akikkel jól érzem magam, szeretek beszélgetni velük de nincs meg az a rezgés és nem tudnám elképzelni magam velük egy ágyban. Még alvásra sem, igaz azt meg pláne nem :)
De amikor megvan a kémiai egyensúly az mindent fölülír. Lehetnek akármilyen elvárásaim ha valami megfog benne és azt érzem kell nekem !!!!!! Hozzá akarok érni, birtokolni akarom, élvezni minden porcikáját. Ahol a józan ész valahol útközben elvész és marad a gátlástalan odaadás. Ahol nem gondolkozom azon, hogy na vajon ezt illik-e vagy utólag mit szól hozzá, nem érdekel mert élvezem. 
A lila városban ismertem meg és közel 2 évig volt a se veled se nélküled...... 
Kezdjük az elején :) az első beszélgetésünkön mutatott képet magáról ami alapján ment a levesbe :) Majd eltelt vagy másfél év és ugyan azt a képet újból megkaptam. Mondtam is, hogy ez már megvan nekem .... erre kaptam másikat. Nos mennyit számít egy jobb kép... találkoztunk. Bejött hozzám az épp aktuális munkahelyemre és bizony hamar elcsattant az első csók ami mindent vitt. Galád módon a kezem is vándorútra kélt és meg kellett állapítanom, hogy ígéretes méretekkel bír :pirul: :pirul: :pirul: 
Majd jött az első igazi találkozó ahol már nem volt kérdés mi fog történni. Ahogy belépett hozzám tudtam, hogy végem van. Mit ne mondjak állt az a bizonyos és még csak hozzá sem értem. Nem volt sok beszéd a vágy mindent vitt. Akartam, akart és nem a saját élvezetét kereste hanem az enyém és olyat kaptam tőle amit már nagyon rég. Szétáztatott lepedő ami büszkeséggel töltötte el, hogy tőle , miatta van :pirul: 
Nem szeretek csak kapni én élvezem ha hatással lehetek a partneremre. A farka csupasz volt és finom és nem tudtam betelni vele. Akármikor betoppant hozzám mindig állt és ahogy belépett 2 percen belül nem volt ruha rajta ( én meg eleve nagyon fel sem öltöztem ) és a farka a számban. Imádtam....... nem, nem a pasi volt imádatom tárgya hanem egy kis része. Szenvedélyes vad szexcsaták voltak ahol megszűnt a külvilág és csak mi léteztünk. Adni akartunk a másiknak és nem csak kapni és pont ezért volt olyan fantasztikus. 
Maga a kapcsolat azonban több sebből vérzett, de mit számított amellett, hogy milyen fantasztikus volt a szex. Nagyon sokat beszélgettünk és gyakran volt a szex a téma annak ellenére, hogy nem szokásom. Vele azonban ez is kivételt képezett. Soha nem éreztem azt, hogy bármit is elvárt volna tőlem viszont az, hogy levetkőzhetem a gátlásaim és szégyentelenül élvezhetem a szexet nagyon jó volt. Vele minden olyan természetes volt, az is amikor ugyan jelezte, hogy most kész vége és mégsem hagytam abba amit csinálok.
Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy valahol érzelmek is lehettek, hát nem voltak. Szimpátia igen, és a kémia.... 
Mondjuk külsőre az volt aki bejön nekem és aranyos meg kedves és minden....... de mint ahogy neki nekem is volt közben más is. Viszont ha a közelemben volt a világ megszűnt :) Hát ez a kémia, amit úgy szeretek és ha igazán jó akkor hiába vannak az elvek. 
Sajnos ez sem terem minden bokorban........ és a sok gyors numerát kedvelő pasinak ez nem is fontos. Nekik csak egy luk kell, de ha lehet az azonnal.
Én viszont vágyom erre az érzésre mert imádom.....
Lehet már a pályaválasztásomkor ott motoszkált bennem és ezért is lettem vegyész :)

16 hozzászólás |

Levelet kaptam, life :)
#12 (2017-10-18 21:53:04)

Levelet kaptam az este úgy fél 11 körül :) Sok kommentet nem fűznék hozzá, mindent elmond a fiatalember. 
De az, hogy azt sem érdekli én, hogy is nézek ki de beugrana hozzám egyértelmű, h az a bizonyos görcs volt rajta....... :D :D :D 
Azt tudom, h rajtam kívül még próbálkozott de ott is süket fülekre talált, de lehet míg hazaért összeszedett valakit.
**Szia. XXXX vagyok. Olvastam a profilod. Alap esetben nem is írtam volna. De per pillanat Pécsen vagyok. Ha gondolod összefuthatnánk ha nem veted meg a fiatalabb pasikat.
Én most Pécsen voltam anyámnál, és indulok haza. Gondoltam hátha...**

Én bizony nem gondoltam, h rá vágyom :) Az ágy ugyan piszkosul vonzott de csak alváshiány miatt és ezt meg is írtam neki.
Válaszolt is kedvesen ;) 

**Rendben van. Állandóan jöttem volna ha jól éreztük volna magunk :-D

Nem erőszak semmi. Egyszerű ajánlat volt. Csak jobb szex után aludni :-D
Szép estét**

Való igaz, h jobb szex után aludni de egy ürítésre keressen mást. Valahogy nem vonz ez az erre járok, anyámnál vagy a jó ég tudja miért. Vagy éppen munka kapcsán ott leszek heteket..... hát bocs ha nem repesek az örömtől, h nálam akar megpihenni :D
Tényleg ennyire mindegy , csak legyen egy luk ahova gyorsan betolhatja? Miért nem megy az ilyen a fizetős szextorba? Ja igen az pénzbe kerülne........

9 hozzászólás |

A huszon éves srácok
#11 (2017-10-15 14:20:50)

Nem véletlen írtam ki a lapomra, hogy nem keresek huszonéves srácokat. Valahogy egyre gyakrabban mégis megtalálnak. Hiába írom mondom, hogy nincs hátha ........
Számos oka is van, hogy nem ismerkedem velük. Igaz beszélgetni van akivel beszélgetek és rá kell jönnöm kár az elpazarolt percekért.
Amiért nem Őket keresem főleg, hogy nekem is van huszonéves gyerekem és nem tudnék sok mindent velük elképzelni. Sőt még az is megeshet, hogy ismerik egymást . 
A tapasztalat viszont az, hogy ha az ember igent mond egy beszélgetésre és a stílusa vagy a fotója alapján még beszélgetni sem szeretnék velük akkor jönnek a bájos jelzők...... és még Ő tilt le, pedig nem én kerestem Őt. 
De vannak normális aranyos srácok akik kedvesen akarnak meggyőzni miért is szeretik Ők a korombeli nőket. Azt viszont már nem értem miért pazarolják az idejüket, hogy kicsikarjanak egy találkozót ahol bizony eszük ágában sincs megjelenni. Már előző napokban eltűnnek :)
Mielőtt bárki azt mondaná csak azért beszélnek mert közben a monitor másik felén kézimunkáznak hát tévednek mert nem beszélek szexről se velük se mással. Legutóbbi huszonévesem nagyon meggyőző volt bár kiderült, hogy bármikor szívesen megosztaná a saját ágyam velem, de nyilvános helyen még beszélgetni sem merne :) Nem is akartam egyiket sem de a kisördög ott volt és azt mondtam ha már egész délután nyomja a gombot akkor este találkozzunk...... ne csak a szája legyen nagy. Persze este már se híre se hamva sem volt :) :D 
A sors fintora pedig, h 2 nap múlva a face kidobta mint lehetséges ismerőst :) 
A másik szintén huszonéves, ódákat zengett a korosztályomról , hogy milyen jó is velünk a szex :) Találkozni Ő is csak nálam szeretett volna mert hát ugyan már nála nem lehet :) Persze, hogy nem hiszen otthon él anyuci pici fiaként és mit gondolnának róla..... Már nem is volt érdekes , hogy nem jöhetett hozzám. 
Nagy kedvencem azonban az volt amikor azzal jött, hogy most lenne szabad másfél órája és meglátogatna  ;) ;) 
Mondtam is, hogy nem vagyok én beteg akit meg kell látogatni :o Ha pedig örömlánynak néz és úgy látogatna meg akkor valamit tegyen már le az asztalra és az ne a farka legyen...... :D Nem írnám le a kedves jelzőt amit ezek után kaptam :)
A harmadik meg csak este későn akart találkozni, mert Ő bizony máskor nem ér rá... én meg este nem akarok és máskor sem. 
Nem is tudom mit gondol valaki és most kortól függetlenül, hogy idegenként első találkozóként majd az otthonomba invitálom. Persze mindegyik mondja, hogy Ő nem a baltás gyilkos, de ezt meg honnan tudhatnám :) Se nevet se semmit nem árul el magáról de én mindent osszak meg vele, főleg az ágyamat. 
Nem igazán jön be ez és hiába a győzködés akkor is nemet fogok mondani. 

29 hozzászólás |

Én és a horoszkópom :)
#10 (2017-10-14 15:42:33)

A KOS jegyében születtem annak minden előnyével és hátrányával. Ma találtam, olvasgattam és annyira jellemzőek ezek rám ;) ;) 
**Kosnál minden fejben dől el: ha valamit el akar érni, azt el is éri.Sokszor forrófejűek, és a saját érdekünkben jobb, ha komolyan vesszük az olyan kijelentéseit, mint a “Most ne szólj hozzám, vagy hagyjál békén “, de a legjobb az, ha már a lélegzetvételéből olvasni tudunk. Különben dühbe gurul. Miután kieresztette a gőzt, néhány perc alatt meg tud nyugodni és amilyen hirtelen eldurrant az agya, olyan gyorsan meg is tud bocsátani
A Kos becsvágyó és egyenes: így jellemezhető a legjobban a Kos jegyében született nő. Ugyanakkor ez két olyan tulajdonság, ami azoknak a férfiaknak kelti fel a figyelmét, akik hódítani akarnak. Ezért a Nyilas és az Oroszlán férfiak odavannak a Kos jegyű nőkért. A Mérleg jegyében született férfiak­ számára azonban túl kemények, még akkor is, ha egyébként az egekig magasztalják őket.
Ki illik hozzá?

Bárki, aki nem akarja őt megváltoztatni, nem akar rátelepedni, aki viszonozza szenvedélyét és hasonló hőfokra tud pörögni, élvezni akarja vele az életet, úgy, hogy közben hagyja, hogy karriert építsen és járhassa a saját útját.**

A valóságban még az is benne van, hogy mindent akarok és azonnal :) Ha pedig nem kapom meg egy kis ideig még foglalkoztat és aztán legyintek egyet, hogy már nem is kell. Öntörvényűség is nagyon jellemző rám... mások véleménye hidegen hagy, nem igazán hat meg ki mit gondol rólam, az legyen az Ő baja :) Én jól vagyok így.
Vagy el tud fogadni így valaki vagy sem, semmi sem kötelező és csak egy lehetőség vagyok és nem kötelező program ;)  

Nincs hozzászólás. |

Mindig vannak kivételek :)
#9 (2017-10-01 21:15:19)

Sokszor sok helyen olvastam és egyet is értettem vele, hogy a nőnek előbb az agyát kell meghódítani és utána már semmi sincs kőbe vésve. Lehetnek akármilyen szabályaink ha a kisördög ott beleássa magát az agyunkba akkor a saját szabályainkat is képesek vagyunk áthágni.
Nem mondom, hogy mindig jó a vége és nem mondom azt sem, hogy megbántam. A saját döntésem volt és ha nem úgy sül el akkor na bummmmmmm . De mindent meg lehet beszélni és normálisan tovább lépni és nem a másikban keresni a hibát, amiért épp nem az lett a vége mint amit vártunk. Ehhez azonban kell egy intelligens partner aki nem csípőből ontja a szebbnél szebb jelzőket. 
Nem mindig tudom eldönteni, hogy előbb látni szeretném azt akivel beszélek vagy előbb beszélgessünk és ha kialakul a szimpátia akkor mutassa meg magát. Mindkettőnek van jó és rossz oldala is. Legtöbbször inkább előbb nézem meg és döntök, hogy szeretnék-e ismerkedni vele. Persze vannak kivételek amikor az első orgazmus az agyban van és akkor azt mondom, hogy igen kiírtam pár kizáró tényezőt de mégis azt mondom nem számít, agyban megfogott. Kell nekem és kap egy esélyt.... 
Van amikor ez egy fantasztikus élményt ad és van amikor azt mondom tévedés volt.
De mit csináljon az ember lánya, ha végre egy igazi intelligens férfira bukkan aki elvarázsolja és pár mondat után tökéletes az összhang. Aki ugyan beleszövi az erotikát a beszélgetésbe de nem konkrétan a szexre tereli a szót és mégis tudjuk miről is beszélünk. amikor úgy repül egy óra, hogy észre sem vesszük csak élvezzük a beszélgetést. Amikor meg megmutatja magát már nem számít, hogy nem szeretem a szakállas pasikat. Találkozáskor is marad a szimpátia de elhagyva a lila várost már előjön az, hogy nem biztos Ő kell-e nekem. Bár fantasztikusan puha ajkai voltak de maga a csók nem mozgatott meg bennem semmit se. Valahol benne is ott volt szerintem, hogy az a kémia mégse ötös :) Nem mennék bele az éjszaka részleteibe de reggelre mindketten eljutottunk odáig, hogy ez bizony elb...éjszaka volt és nem akarunk találkozni többet a másikkal. Viszont ezt minden bántó szó használata nélkül meg tudtuk beszélni.
A konzekvencia pedig az, hogy maradok a megnézem s eldöntöm verzió mellett. 
Utólag úgy érzem jobb lett volna csak a beszélgetésnél maradni mert az nagyon jó volt és ez az amikor azt mondanám kár szexel elrontani........

27 hozzászólás |

Lila város én így szeretlek
#8 (2017-09-26 22:39:58)

Sokan, sokszor szapulják a "Lila várost", és mégis itt vannak és létezni sem igazán tudnának nélküle. A megszokás, jó itt lenni annak ellenére, hogy mindig vannak elégedetlenkedők akiknek soha semmi nem jó. Néha azt hiszem,hogy vannak olyan emberek akik a frusztrációjukat itt vezetik le és mindegy miért de fórumban, blogban valakibe mindig bele kell kötniük. Persze vállalni magukat sokáig nem tudják és ki be regisztrálnak és más névvel de ugyan ott folytatják. Sosem fogom megérteni miért is jó ez. 
Inkább élveznék az oldalt, a lehetőségeket és minden mindjárt jobb lehetne.
Számos oldalt kipróbáltam már és újra meg újra meg kell állapítanom, hogy ez messze több lehetőséget ad azoknak akik nem előfizetők mint más oldalak. Az is igaz, hogy az itt levő emberek ott vannak más-más oldalakon is csak épp a paramétereket változtatják :) 
A sok elégedetlenkedő, vagy akik azt írják, csak napi 2 levelem van nem is tudom mit gondol. Sok oldalon még adatot sem lehet úgy módosítani, hogy előbb ne mondjon rá egy moderátor áment és bizony az 24 óra. Itt pedig akár percenként változtathatja a lapját és lehet pillanatok alatt 10 évvel fiatalabb is valaki :)
Én jobban szeretek cseten beszélgetni mint levelet írni, és jobban meg is lehet ismerni a másikat, h mit is akar valójában. Jókat derülök olykor és bosszankodom is, amikor hülyére próbálnak venni...... de hát a városban bizony mindenféle ember megfordul :) De aki városban él az ne lepődjön meg semmin se ;) ;) 
Szeretem, és szeretni is fogom ezt a város......

5 hozzászólás |

Valami megbolondult :)
#7 (2017-09-14 18:40:57)

Levelet kaptam, nem is egyet , hanem kettőt is .
Tőlem jött és magamnak írtam :) 
Nem akarok a saját magam párja lenni :)


**[online] borzaslany - eddigi közös levelezésetek
Tárgy	AUTO: Bocs, mégsem szeretném, ha pár lennénk!
Érkezett	ma 18:37

    

 

borzaslany meggondolta magát, mégsem szeretne a párod lenni.

----------------------
EZ EGY AUTOMATA ÜZENET, NEM KELL RÁ VÁLASZOLNOD!****

10 hozzászólás |

A kaposvári "nethuszárok" :)
#6 (2017-09-06 22:09:26)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy város a városban .... a lila városban ;) 
Kezdtem azt hinni a pasik nagy része Kaposváron él vagy csak azt írja a lapjára és mint ahogy az nem igaz a pasik sem valódiak. A fene tudja miért jó egyik nap még a csillagokat is lehozni az égről, és másnapra törli magát. Aztán pár hét múlva ugyan úgy feltűnik másik névvel újra megtalál és megismétlődik ugyan az. Vagy éppen marad de pár napig be sem lép majd arra sem emlékszik, hogy beszéltünk. Nem is lenne ezzel baj, mert mindig világosan megmondom, hogy nem hiszek a távszexben és nem is havi 1 alkalommal akarok találkozni és igen nekem Kaposvár is távolság így nem értem miért jó csúsztatni. Arról már nem is beszélek, hogy ki tudja független-e vagy bármi is igaz abból amit mond. De lehet bennem van a hiba mert nem csetelek szexről, hogy mit és hogyan szeretek, vagy nem hívom rögtön magamhoz az ágyamba. Hát én ilyen maradi vagyok.
Nem hiszek abban, hogy Kaposvárról hetente minimum egyszer erre sodorná a sors . Azt sem hiszem, hogy nincs a közelükben nő aki ismerkedne velük. Bár lehet náluk már eljátszották ezt az eltűnős storyt és szóba sem állnak velük. Én most elhatároztam, hogy ezt a város fekete listára teszem és nem szeretnék a lakóival se cseverészni se mást sem csinálni.
Pécsen is akad elég IQ huszár, de szerencsére olyan is aki nem csak beszél róla hanem ott van és élvezi, hogy élvezem a vele töltött perceket. Persze ezekért a percekért hoztam kompromisszumokat de soha nem alkudtam meg és ez jó érzéssel tölt el. 
Akik pedig csak a monitor mögött tudnak huszárkodni és csak napokra vállalják magukat szánalmasak...... nem érdemes foglalkozni velük :)

31 hozzászólás |

Pedig nem is vagyok szőke :)
#5 (2017-08-26 11:59:27)

Mai csetelésem........ miért gondolja azt egy pasi, hogy a nők elfelejtik ha már beszéltek. Lehet magukból indulnak ki.

Kedves beszélgető partnernek sem mondanám mert 5 percenként ír két szót. Vagyis biztos mással is beszél csak nem bírja a tempót :)
Régebben sokat beszélgettünk de találkozni sosem ért rá. A konkrét randira sem ért ide. Legtöbbet szombat délelőtt beszéltünk és szombat délután. Gyakran ecsetelte, h a neje épp a virágoskertben ténykedik és ő csak nézi :)
Mohácson élt, saját kisvállalkozását vezette és elvileg lett volna ideje is......
Most amikor privire hív egyből megmondja szeretőt keres és akár éjszakára is tudna maradni. Ja és pécsi szerető kell neki :) Megkérdeztem, h ugyan mit mond otthon ha nem megy haza éjjelre. Vidéken alszik mondja Ő . Jöttek a célirányos kérdéseim, h mit dolgozik, hol él....
Na itt ért a meglepetés, villamosmérnök és Pakson dolgozik és Komlón lakik. Leírom neki, hogy bezzeg vagy másfél éve még nem ezt mondta ........ és jön a magyarázat, h komlón is van lakása. Én meg szőke vagyok. Két válasza közt eltelik 4-6 perc és közben ezt én írogatom . Nem kell kapkodnom........ biztos a másik nő érdekesebb vagy elhiszi a hazugságait. Tudom az én hibám, hogy arra is emlékszem a facen mutatott fotóján milyen ing volt rajta :) 
No és az is, hogy elgondolkodom rajta ha mohácsi és Pécsen keres szeretőt de azt mondja komlói és Pakson dolgozik akkor ha otthon azt mondja vidéken alszik ez kurvára sántít. Mert mihez képest vidék és ha Pakson dolgozik villamosmérnökként az nem járja a vidéket , hogy itt vagy ott érje az éjszaka és arra fogja miért nem megy haza. Vagy megártott neki a sugárzás?
Kutya legyek ha értem :D Vagy ne is akarjam megérteni? Régen sem mozgatott meg bennem sok mindent és azóta meg csak öregedett :D :D
Hát ezt offolom.......

10 hozzászólás |

Pest, Szeged vagy éppen Baja....
#4 (2017-08-23 20:28:05)

Pest, Szeged, Baja...... na legyen ez az Ő baja :) ;) 
A napokban ezekből a városokból többen is megtaláltak.Hiába írom ki, hogy nem távszexet keresek sem átutazót se hozzám utazót mégis nyomják a cset gombot mint süket a csengőt !!!!!!!!!!!!
Nem értem, hogy miért ??????? 
Engem néznek ennyire hülyének vagy Ők maguk azok? A választ mindenki döntse el maga.
De tényleg nem értem a pasikat. Időt nem sajnálva igyekeznek meggyőzni, hogy tuti Ők a befutók és csak rám vágynak és akár azonnal is indulnának hozzám. Amikor mondom, hogy matekozzunk már egy kicsit mert idő és pénz nem kevés egyik helyről sem. Jönnek a különböző alternatívák amiket most nem írnék le. De és mégis ott a DE ......... és náluk is a cáfolat, hogy heti 1 alkalommal jönnének. Lehet ki kellene írnom, h garniszállót nyitottam, vacsi, szállás és még ingyen punci helyben használatra is van. Elvitelre nincs :) Mert azt ugye nem akarják :D
Annyi ígéretet kaptam már itt, hogy ekkor meg akkor Pécsen leszek......... ha csak fele itt járt volna én ki se kelnék az ágyból jó ideig. 
Lehet én vagyok tudatlan de úgy szeretném tudni vajon mi jár ezeknek a fejükben akik órákig nyomják a sódert és lehet az életbe nem járnak Pécs közelében sem.
Van aki nem először próbálkozik és amikor szembesítem vele, h már egyszer megígérte és nem jött el a válasza, hogy biztosan keversz valakivel. Szánalmasak...... :/ 
Szerencsémre a memóriám az jó és általában megjegyzem kivel is beszélek, főleg ha átutazóban lenne. Ugye be kell írni a vendégkönyvbe, h látogató jön :D:D

20 hozzászólás |

A pesti srác
#3 (2017-08-18 18:59:54)

Lehet, hogy nem vagyok egyedül akit betalált és szerintem több regje is van mert más névvel hasonló már történt velem.

Igaz annyira vettem komolyan az egészet, hogy ma jutott eszembe, tegnap talim lett volna. Talán 1-2 hete írt rám a kedves férfiú, fotója is volt és nem is rossz :) Bár ki tudja Őt ábrázolta-e. Ha jól emlékszem azt mondta bankban dolgozik és Pécsre is munka kapcsán jön.... 
Ami furcsa volt benne, hogy azt mondta legtöbbször munka helyen van és nem igen jó a gépe. Volt amikor este otthonról írt és ugyan ez volt a helyzet, mert hirtelen eltűnt és állítólag olyankor lefagyott. A vészcsengő ott csengett, h egy bankban nem igen lehetnek szar gépek........... és olyan véletlen nincs, h itt is ott is ugyan az a hiba. Időm épp volt beszélni vele de borítékolható volt , hogy nem lesz ebből semmi se. Bár nem értem mi értelme van egymás idejét rabolni ha esze ágában sincs találkozni. Hozzá kell tennem soha nem erotikus beszélgetés volt, hanem egy értelmes intelligens pasival cseteltem. Elvileg csütörtök este szeretett volna találkozni és szombaton még beszéltünk pár mondatot, hogy mennyire várja a találkozót. Azóta pedig be sem lépett. Bár lehet itt van csak másik reggel :) Mondjuk kíváncsi lennék, hogy más városban élőknél is próbálkozott :) 

Mi értelme van az ilyennek? Lehet én vagyok valahol szőke és nem értem :D De nem is igazán akarom érteni sem, hiszen nem keresek sem kalandot sem átutazóban levő emberkét és ezt ki is írom a lapomra és mégis megtalálnak. Van akik törik magukat de persze amikor ott kellene lenni akkor sehol sincsenek :) akkor bezzeg a vér nincs azon a bizonyos helyen hanem inkább suttyogva elbújnak a net adta arctalanság mögé.
Hát hajrá uraim....... 

18 hozzászólás |

A függőség :)
#2 (2017-08-13 16:26:25)

Kár lenne tagadni de nagyon hamar függő tud lenni az ember ettől az oldaltól. Beismerjük vagy sem , attól még tény marad és mindig visszatérünk az oldalra ;) 
Szidjuk, elégedetlenkedünk és mégis maradunk. Évek óta itt vagyok, van amikor csak megszokásból......beszélgetés, és van amikor partnerkeresés céljából. Nagyon sokan vannak itt akik hasonló cipőben járnak. Volt amikor évekig volt innen kapcsolatom de egyikőnk sem törölte magát, mert jó itt lenni és egymás előtt nem volt titok ha néha más más is belépett az életünkbe. Ettől működik, működött. Sajnos sokan ki akarják sajátítani a partnerüket , de van a másik véglet ami épp ugyan olyan rossz és bukáshoz vezet, hogy hiába van valakije mellette mindig újabb és újabb partner kell nekik.
Hiszékeny emberek lévén szinte mindenki hisz valamiben, hogy talán majd jobb jön, vagy érdekesebb, szenvedélyesebb és marad és marad vagy töröl és visszajön. 
Vannak akik évek óta itt vannak és saját bevallásuk szerint soha nem mertek kilépni az arctalanság homályából, csak beszélgetnek. Van akivel már évek óta én is csak beszélgetek, de még egy képcseréjig sem jutottam el. De értelmes és szeretek vele beszélgetni. Nem ígér semmit se :) , így nem csalódik az ember lánya és talán több mindent el mer az ember mondani neki mert tudom úgy sem tudja ki vagyok :)
Mondjuk nem értem Őt de elfogadom és nem akarom rábeszélni, hogy más legyen. Üde színfolt az eron mert nem dugja a farkát kéretlenül az arcomba, nem akarja, h nézzem miként is oldja meg :pirul: :pirul: 
Sokan vagyunk és szerencsére sok félék, de sajnos túl sokan akiknek az IQ-ja bizony annál is lejjebb van és azt bizony nehezen viselem........

17 hozzászólás |

A kezdetek
#1 (2017-08-06 18:45:35)

Már nem is emlékszem hány éve regisztráltam ide először. Akkor még nagyon ártatlanka voltam és hittem abban, hogy hűség :) Azt, hogy egyszerre csak egy nő vagy férfi van az emberek életében. Véletlen hozott az oldalra és bizony itt ragadtam.
Akkor még korlátlan levelezés volt, nem létezett az örömpolgárság és még egy kg kenyér is sokkal olcsóbb volt ;) 
Talán még több névvel is lehetett itt lenni de erre már bevallom nem mernék megesküdni.
Arra sem emlékszem, hogy voltak-e bírók, moderátorok mert nem vétettem a házirend ellen ( akkor sem :) ). Bizony sok minden akkor nem volt még és azóta az oldal sok-sok pozitív fejlődésen ment át. 
Régen nem volt annyi csetszoba, nem lehetett megnézni ki nézett meg.... 
Tény és való, hogy az elmúlt évek alatt a színvonal rosszabb lett, de nem az oldal szolgáltatásai hanem a felhasználók hígultak fel. Talán mert nem volt akkor annyi embernek számítógépe és nem voltak okostelefonok sem. Akinek meg gépe volt az valamennyire szűrte is az adott réteget és az IQ lehet magasabb volt :)
Jobban tisztelték a partnereiket az emberek és nem volt annyi átvágás sem és annyi félresikerült randi sem. 
Aztán jött az örömpolgárság lehetősége. Eleinte nem nagyon volt különbség a polgár és örömpolgár közt, hogy ki hogyan használhatja az oldalt. Egyre több felhasználó lett és fejlődött az oldal is és mint tudjuk semmi sincs ingyen és ha azt szeretnénk, hogy jól érezzük magunkat és ne akadozzon mondjuk a chat az bizony anyagi áldozatokkal is jár. Az örömpolgárság bevezetése számomra egy szűrő is volt, mert úgy gondoltam komolyabban gondolja az aki áldoz is rá mondjuk 300 ft-ot :) Nekem a mai napig is jó érzés ha kikapcsolhatom a reklámokat :) és ezért is maradtam meg mindig is "zöldnek" . 
Sokan nyilatkozna itt negatívan az oldalról és a szolgáltatásokról de ez is olyan mint maga az élet, annyit várjunk el mint amennyit bele is teszünk. Nem az oldal hibás ha valaki bunkó, primitív vagy sorolhatnám még a jelzőket. A levelek korlátozása vagy a kedvencelés is levélnek számítása is egy lehetőség, hogy ne nyomkodják egyesek mint süket a csengőt. Aki komolyan gondolja az szán a partnerre időt, és aki meg gyors kósza numerát akar az lehet mindenen elégedetlenkedni fog. De ettől még a LILA város él és aki egyszer ide belépett és eltölt bizonyos időt az mindig vissza fog térni, max saját magának sem vallja be, hogy függő lett. Én szeretem ezt a várost..

15 hozzászólás |

[1-24]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.