hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóPasik.... ennyit róluk

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 14


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Pasik.... ennyit róluk
#14 (2017-11-21 18:51:48)

Az utóbbi időben nem igen kerestem az oldalon található férfiak társaságát. Valahogy csupa virtuális pasiba botlottam akiknek csak a szája nagy és ott vége is van a dolognak. Nem értem őket, bár lehet az aki elsőre igent mond továbbra is Ő a favorit.
Pár kis szösszenet ami ez elmúlt egy hónapban történt :)
Az első neve már magában foglalja mi is van neki ott, de hát lelke rajta ha neki az a név jó :) Beszélgetünk,képet cserélünk, naponta emailek mert van szimpátia. Azt mondja külföldre hozza-viszi az embereket így nem mindig ér majd rá. Ez úgy október végén volt és akkor Ő eldöntötte, hogy majd találkozzunk november elején mert az úgy....és jött a kifogás. Gondoltam várok mert hát amúgy sem tehetnék mást ......ha nem ér rá..
Aztán belépek ide és ránézek a lapjára és akkor dobok egy hátast mert látom párban van. Egy másik megyében élő hölggyel . Jobban megnézve a lapját nem akármilyen nő, hanem a szolgáltató szektorból. Hát nem vártam sokáig és gyorsan le is írtam mit gondolok az egészről. A magyarázattal nem marad adós, és megmagyarázza, h amíg Ő nem lépett be a hölgy a párjának csinálta és utána már szakított is vele. Értem én, h lehet hülyének nézni az embert de nem kellene. Elmeséltem neki, hogyan is lehet valaki valakinek a párja és csak úgy nem lehet.....
Hát eddig tartott a mi kis ismerkedésünk. Próbáltam neki még egy levelet írni de hát süket fülekre talált :)
Aztán a második, a kedves pasi. Nős és azt mondja ismerős neki a képem. Beszélgetünk, és azt mondom végre egy értelmes ember aki nem egyből azt kérdezi mit szeretek az ágyban. Csak hát Ő is pasiból van aki próbálkozik és egyszerre több helyen és ha aki először dobja hanyatt magát az a befutó. Mert ugye házas ember ritkán ér rá de ha igen akkor azonnal szexelni akar. Találkozni csak úgy nem akart. A beszélgetések ritkultak, sőt gyakran láttam itt és azt is, hogy cseten van de nem hívott többet csetre. Ha én hívtam arra sem reagált, állítólag dolga volt , én meg szőke vagyok. Aztán egyik este rám ír. Meg sem lepődtem amikor mondta másnap reggel 8 után meglátogatna. Micsoda megtiszteltetés, de hát nem vagyok beteg nem kell meglátogatni. Múzeum se ahova látogatóba menne...... Arról nem is beszélve, hogy hétvégén nem akarok korán kelni és nem is szeretem a reggeli szexet se. Márpedig ha 8 után nálam akar lenni én 7 kor ébredjek mert hát ugye frissen illik várni..... 
Nem tudom miért gondolta, hogy ha hetekig nem beszélünk majd akkor most ugrani fogok. Hát ez sem jött össze. 
A harmadik férfiú erősítette a kaposvári nethuszárok táborát :)
Csetelünk elég gyakran és találkozni akar de mivel elég sokáig dolgozik és csak este 9 körül érne rá. Én meg nem találkozom idegen pasival este és főleg nem hozom haza a lakásomra. Elvileg független és amúgy ráérne. Mondtam találkozzunk hétvégén de hát a bokros teendő miatt ez nem jött össze. Aztán egyszer elszólta magát, vagy összekeverte kinek mit is hazudott mert mondta a barátnője..... hát ennyit a függetlenségről.
Csak három eset és nem is beszélek arról akivel évek óta beszélgetek de soha nem láttam, se találkozni nem akar se semmit se. Nem is értem miért van itt, lehet nem is nekem kell érteni. 
Viszont ami elkeserít, hogy egyre több pasinál olvasom, hogy nem csak nőket hanem pasikat is keresnek. Be is vallják, hogy bizony szeretnek szopni vagy szopatni. Sőt azt is elárulják, hogy bizony pasit hamarabb megkapnak mint egy nőt és hát ha szexelni szeretnének egy jó szopás sosem árt . Az pedig, hogy annak a bizonyosnak melyik felén vannak nem is igen számít :)
Anyám borogass, a végén kihalnak a hetero pasik :D

39 hozzászólás |

Hozzászólások

doktorur
#39 (2017-11-24 17:42:09) |
#borzaslany: Muti :D Az is hízlal:P
borzaslany
#38 (2017-11-24 17:27:33) |
#doktorur: mindkettő hizlal :) A hátsóm már így is nagy :D Maradok a kolbásznál :)
doktorur
#37 (2017-11-23 20:02:22) |
#borzaslany: Ha nincs kenyér, egyél kalácsot :D :D :D 
egyvagyok
#36 (2017-11-23 18:09:38) |
#borzaslany: 
Ha nem akar semmit mesélni magáról, lehet, hog kém :D
borzaslany
#35 (2017-11-23 16:45:34) |
#esther: Tudod én pont amiatt is szoktam más oldalon nézelődni, hogy ugyan az az ember máshol kinek adja ki magát :)
borzaslany
#34 (2017-11-23 16:41:51) |
#esther: Nos ha nincs kedve meghívni egy ásványvízre nekem meg nincs kedvem utána ágyneműt mosni :) Így rövidre is zártam :)
bartina
#33 (2017-11-23 15:18:16) |
#food-to-go: Tudod, kedves Food, két egyforma sincs. Nem mindenki hülye, és ha szívesen beszélgetne, attól még nem szexőrült.
food-to-go
#32 (2017-11-23 15:15:56) |
nekem nics bajom egy rövid sétával, teljesen megfelelő egy rövid pofavizithez
egyvagyok
#31 (2017-11-23 13:13:39) |
#pandora: 
22

Keresed az utat, ami visszavisz magadhoz. Ez jó. Adj időt magadnak.
esther
#30 (2017-11-23 08:46:59) |
#food-to-go: 
27
Gyanúúúúús,naggggon gyanús! :vigyor: :vigyor: :vigyor: 

Közeleg az év vége, mindenki másra-, a szeretteire, a határidős munkáira, stb- koncentrál, lecsendesedik..talán ez is benne van. :napersze: 
Várjuk a tavaszt, a megújulást. ;) 
esther
#29 (2017-11-23 08:43:20) |
#borzaslany: 
23
Pontosan ezért nem vagyok máshol. Sehol. Egy időben, még az elején regisztráltam hasonló profilú oldalakra, de :o jééé ez is itt van, az is itt van, meg még a gipsz jakab is pont ugyanúgy, mint más oldalakon. 
időnként kíváncsiságból beregizek másik oldalra, de hamar beleunok, mert rengeteg időt elvesz, túl sok a fárasztó, akarnok, zsaroló pasi,aki "adj uram isten, de rögtön" akar mindent. Nincs türelmem hozzájuk.
Itt legalább van valamiféle közösségi élet. ;) 
esther
#28 (2017-11-23 08:36:23) |
#borzaslany:
21
 
Ilyen időben még mindig jobb, mint kánikulában egy padon kiszáradni..vagy szélvihar és eső kezdetekor egy parkban "sétálni". :D :D 
Érthetetlen ez a sóherség, ez a nulla befektetés..mennyi is egy szóda, vagy egy kávé? Van vagy 300 Ft. :/ 
food-to-go
#27 (2017-11-22 23:51:50) |
#pandora: ez tényleg különös, mi lehet az oka? belefáradtál új emberek megismerésébe? nincs testi vonzalom köztetek? vagy igazából nincs is szükséged most barátra? esetleg.... kimondani is félek: belezúgtál valakibe?
food-to-go
#26 (2017-11-22 23:48:44) |
#borzaslany: nagyon hasonlók, vagy éppen ugyanezek vannak máshol is
borzaslany
#25 (2017-11-22 15:49:20) |
#pandora: Ilyen hölgyekkel én sem versengek :) Meghagyom azoknak a férfiaknak akik erre vágynak. 
pandora
#24 (2017-11-22 15:47:54) |
#borzaslany: 
Egy ilyen zsarolásra (bármilyen zsarolásra és feltételre) azonnal véget vetnék a kommunikációnak, kicsinyes, személytelen, és visszataszító dolog.
Akkor inkább maradjak le. :D

borzaslany
#23 (2017-11-22 15:30:24) |
#pandora: Nem utállak, de magamban mindig mosolygok azon, hogy veled soha nem történnek ilyesmik :)
Jöhetnék különböző magyarázkodásokkal, hogy jaj hát Pest nagyon nagy város nagyobbak a lehetőségek :) De tudjuk nem lenne igaz. 
Tény, h évek óta itt is és minden más hasonló oldalon ugyan azok az emberek vannak. 
Találtam itt nagyon aranyos kedves pasikat akikkel éveket voltam együtt, de akkor is a pasik 80% minimum elvárja, hogy mindent Te adj, Ő meg csak magát hozza. 
Próbálkoznak, és zsarolnak is, hogy akkor majd más hamarabb igent mond és akkor lemaradok. Na bummmmm, kútba s elsőként fogok ugrani :) 
pandora
#22 (2017-11-22 15:23:07) |
#esther: 
Hát ha nem is jobb a helyzet, de fordított.

Tudom most Borzaslány utálni fog, de ilyenekkel én nem futottam össze. Valószínűleg azért nem, mert számomra taszító ha valakit csak a szex érdekel és 2 mondat után véget vetek a kommunikációnak. Aki pedig eljut velem pár levélváltásig, vagy pláne találkozásig, az a kitartás, türelem, figyelmesség, önzetlenség bajnoka.

Most önkritika következik. Ugyanis azt hogy fordított a helyzet, szó szerint értem. 

Első pasi: független, értelmes, művelt, okos, magas, humoros, figyelmes. Két személyes találkozás, ami fergetegesen jól sikerült, elbűvölő stílus, közös hullámhossz, számtalan témát érintő élvezetes és tartalmas beszélgetés. Levél, sms, találkozzunk, nulla elvárás, bárhol, bárhogy, bármit.
Én meg...telnek a hetek és egyszerűen nem bírok se válaszolni se időt szakítani... :( És nem értem magam. :(
Második pasi: nem független de nincs korlátozva, értelmes, művelt, okos, rendkívüli módon empatikus, még szavaiban is gyengéd és szexi, figyelmes, még a munkánk miatti érdeklődésünkben is sok a közös. Rendkívüli módon türelmes és együttérző. A fotóin is szimpatikus, megnyerő. Amikor nyilvánosan bántottak, végig vigasztalt, velem érzett, itt volt. Semmi kényszer, semmi ha... Én meg? Ugyanaz, lásd fent. :(
És van még ilyenből tucatnyi. Egy hálátlan dög vagyok, és én sem értem magam miért van ez mostanában. :( Csak bízom benne hogy amikor magamhoz térek, még mindig körülöttem lesznek. :( <3 

borzaslany
#21 (2017-11-22 15:16:53) |
#food-to-go: ismerős :) Jönnek azzal, hogy ők nem függetlenek és hova gondolok én, hogy nyilvános helyen találkozzunk. A kedvencem amikor azt mondják mond hova menjek és odagurulok és beszélgetünk a kocsiban :)
borzaslany
#20 (2017-11-22 15:10:34) |
#doktorur: Micsoda megkönnyebbülés, hogy valaki kivizsgálja :) Úgy kell az nekem mint egy falat kenyér :D
borzaslany
#19 (2017-11-22 15:09:38) |
#esther: Nem, de nem is írtam :) 
esther
#18 (2017-11-22 13:34:03) |
Csak halkan kérdezem: máshol jobb a helyzet? :napersze: 
manina
#17 (2017-11-22 12:00:34) |
Néha az az érzésem, hogy azért kérnek ilyen lehetetlen dolgokat, mert épeszű, normális önbecsülésű nő ebbe nem menne bele, és akkor kényelmes azt mondani, drágám, te nem akarsz találkozni velem, én annyira,de annyira... :D
egyvagyok
#16 (2017-11-22 03:06:42) |
#food-to-go: 
Néha komolyan nem értem a "férfi" társaimat :/ 
food-to-go
#15 (2017-11-21 23:15:52) |
nálam kikötés az elvárások nélküli rövid találka semleges helyen, nyilván nem hív az ember egy vadidegent magához... sokan a semleges találka után azonnal felszívódnak, bármilyen lelkesek, sokan meg se jelennek rajta, akik nem szívódnak fel, és működik is a dolog, azok pár hetente/havonta keresnek többnyire egy rövid "hétfőn jó neked?" v. hasonló szöveggel, vagyis TÉNYLEG, onnan kezdve elvárják a pozitív választ vmiért :D mindenesetre elhajtom őket más tájakra... adódik a kérdés, minek is néznek minket itt a szeretve tisztelt polgártársak? szerintem ingyen-ribancnak, nulla költség, nulla elköteleződés... egy szál virág, egy üveg ital, parfüm, csoki? soha! annyit sem érdemlünk, hogy udvariasan beszéljenek velünk, hogy megtartsák saját adott szavukat, hogy néha "csak úgy" különösebb cél nélkül érdeklődjenek felőlünk :( rossz érzés ám ez 
food-to-go
#14 (2017-11-21 22:59:12) |
azt a hatalmas nyugalmat, és derűt, amivel mindezt előadtad, irigylem tőled, de nagyon!! :D
doktorur
#13 (2017-11-21 22:58:47) |
Majd én jól kivizsgálom ezeket a problémáid :D :D 
egyvagyok
#12 (2017-11-21 19:48:26) |
#borzaslany: 
Az Emma szemébe?
Na jó, viccet félretéve, ez így van. 
borzaslany
#11 (2017-11-21 19:43:17) |
#egyvagyok: van az úgy :) Ez a való világ ...... és gondolom a párjuk szemébe rezzenéstelen arccal tudnak nézni.
egyvagyok
#10 (2017-11-21 19:38:38) |
Mennyire jellemző ez, hogy megkapják az esélyt az oldalon kivüli kommunikációra, képet is kap, minden klappolna, erre csak kilóg a lóláb...
egyvagyok
#9 (2017-11-21 19:32:40) |
#borzaslany: 
Maradok inkább hetero, ha ez maradiság, akkor is ;)
borzaslany
#8 (2017-11-21 19:27:30) |
#egyvagyok: az a bizonyos ha beindul.... :D
egyvagyok
#7 (2017-11-21 19:18:37) |
#borzaslany: 
Na de ennyire? :O
Azt értem, hogy a legkisebb ellenállás felé mennek, de ennyire?
borzaslany
#6 (2017-11-21 19:15:46) |
#egyvagyok: Most mondták a híradóban, h melegszik az idő :D
egyvagyok
#5 (2017-11-21 19:14:40) |
Valami van pedig a levegőben, mert tegnap jó pár nem teljesen hetero pasi nézegette meg az adatlapom :napersze: 
borzaslany
#4 (2017-11-21 19:14:24) |
#mirmike77: Ki gondolta volna :) Hiába na mi huszáros nemzet vagyunk :D
borzaslany
#3 (2017-11-21 19:13:41) |
#egyvagyok: mindenképp :)
mirmike77
#2 (2017-11-21 19:11:16) |
Mindenki nyugodjon le a pi...ba, nem földrajzi kérdés a dolog :D :D 
Országos jelenség :D 
egyvagyok
#1 (2017-11-21 19:06:16) |
De ha beteg leszel, meglátogathatlak? :D :D
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.