hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóA kaposvári "nethuszárok" :)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 6


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

A kaposvári "nethuszárok" :)
#6 (2017-09-06 22:09:26)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy város a városban .... a lila városban ;) 
Kezdtem azt hinni a pasik nagy része Kaposváron él vagy csak azt írja a lapjára és mint ahogy az nem igaz a pasik sem valódiak. A fene tudja miért jó egyik nap még a csillagokat is lehozni az égről, és másnapra törli magát. Aztán pár hét múlva ugyan úgy feltűnik másik névvel újra megtalál és megismétlődik ugyan az. Vagy éppen marad de pár napig be sem lép majd arra sem emlékszik, hogy beszéltünk. Nem is lenne ezzel baj, mert mindig világosan megmondom, hogy nem hiszek a távszexben és nem is havi 1 alkalommal akarok találkozni és igen nekem Kaposvár is távolság így nem értem miért jó csúsztatni. Arról már nem is beszélek, hogy ki tudja független-e vagy bármi is igaz abból amit mond. De lehet bennem van a hiba mert nem csetelek szexről, hogy mit és hogyan szeretek, vagy nem hívom rögtön magamhoz az ágyamba. Hát én ilyen maradi vagyok.
Nem hiszek abban, hogy Kaposvárról hetente minimum egyszer erre sodorná a sors . Azt sem hiszem, hogy nincs a közelükben nő aki ismerkedne velük. Bár lehet náluk már eljátszották ezt az eltűnős storyt és szóba sem állnak velük. Én most elhatároztam, hogy ezt a város fekete listára teszem és nem szeretnék a lakóival se cseverészni se mást sem csinálni.
Pécsen is akad elég IQ huszár, de szerencsére olyan is aki nem csak beszél róla hanem ott van és élvezi, hogy élvezem a vele töltött perceket. Persze ezekért a percekért hoztam kompromisszumokat de soha nem alkudtam meg és ez jó érzéssel tölt el. 
Akik pedig csak a monitor mögött tudnak huszárkodni és csak napokra vállalják magukat szánalmasak...... nem érdemes foglalkozni velük :)

31 hozzászólás |

Hozzászólások

borzaslany
#31 (2017-09-09 22:01:28) |
#aareesz: ez így van, nincs lehetetlen. 2 éves kapcsolatom volt innen és tudtam volt más is neki közben. De olyan hatással voltunk egymásra, hogy az mindent vitt. Ha belépett hozzám, 2 perc múlva már nem volt ruha rajta és tettre készen volt. Akartam ŐT mindenestől, és élvezett minden percet velem. DE ez csak szex volt és ŐT hajtotta mindig a "vére" :) Mégis imádtam. Vége lett mert a sors elsodort egymás közeléből és mivel nem volt független lezártuk. Békében váltunk el és így volt ez jó. 

Ha van kémia működhet de ha nincs...... semmi sincs 
aareesz
#30 (2017-09-09 19:33:49) |
#borzaslany: 
Saját tapasztalat. Ha két ember nagyon akarja (a megfelelő partnerek nagyon szokták akarni) mindent meg lehet oldani.
Nem volt optimális, de évekig tartott olyan kapcsolatom, ahol 400 km-t utaztam oda-vissza minden randiért, és fizettem a panziót, és hetente találkoztunk. Persze nem egy kávéért, hanem egész délelőttös hancúrozásokért.
Ha valaki meg szeretőt keres, az olyanokat szólítson meg akik szintén ebben a cipőben járnak. Akkor senki nem tehet szemrehányást a sorban állásért.
És még nagyon sok minden eszembe jutott, amit hosszú lenne leírni. Majd egyszer megírom egy kézikönyvben a tapasztalataimat.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
borzaslany
#29 (2017-09-09 19:07:48) |
#midnightboy: Már bocsi de ha valaki titkos kapcsolatot keres annak van valakije, különben aligha kell titkosnak lenni egy kapcsolatnak. Lejjebb Te is pont azt írtad, hogy sorban állás az lehetséges alternatíva.

A szálloda vagy motel nem elvetendő dolog részemről de ha valaki utazik oda-vissza vagy 100km-t az nem biztos, hogy még a szállodát is fizetni akarja :) 

Mellesleg, kérdezd már meg magadtól, hogy havi szinten hány randit vállalnál be és most ne vegyük bele a motel költségét mert a hely nem lenne gond. Idő, energia és pénz amit a párodtól kell "ellopnod" ergo nem hiszem h hetente lenne erre időd. Mi nők pedig nem havi 1-2 alkalmat szeretnénk. És én sem. Ezért keresek olyat aki közelemben él, hogy ha kedvünk van egymáshoz akkor együtt legyünk még akkor is ha ez nem több mint egy lopott fél óra.
midnightboy
#28 (2017-09-09 18:26:43) |
#borzaslany: Hát nem kell sorban állni! :)
Bár nekem úgy tűnik, hogy te már eldöntötted, hogy minden ismerkedés egyben sorban állást is jelent egyben.

Az autós kaland egy alternatíva, nem a fő program. 

"Hiába közös a cél, azért nem várja el senki, hogy egy idegent egyből a lakásomra hozzak és én sem megyek. Nős pasinál meg ugye a hitvesi ágy mindig tabu"

Ergo kilátástalannak tartod. Azt meg sem merem említeni, hogy egy szálloda, vagy motel szobájában is lehet találkozni, mert rögtön "lekurváznám" az összes nőt...

borzaslany
#27 (2017-09-09 18:04:38) |
#midnightboy: Függetlenként látod nem igen vonz a sorban állás. Bár van az a vonzerő amikor azt mondom kell nekem az a pasi :) 
Köszi aki autós kalandot kínál az megy a levesbe...... adjuk meg a másiknak a tiszteletet és ne legyek egy kocsiban meg... ható névtelen valaki. 

Hiába közös a cél, azért nem várja el senki, hogy egy idegent egyből a lakásomra hozzak és én sem megyek. Nős pasinál meg ugye a hitvesi ágy mindig tabu :D 
midnightboy
#26 (2017-09-09 17:50:45) |
#borzaslany: Oké, elfogadom, bár azért a keserű tapasztalatok nyomát átérzem a soraidon :)
Távolság? Megoldom. Én, nem más.

Sorbanállás? Ez sajnos benne van, itt vagy bátor az illető, vagy képes elhinni, hogy nincs sor, amiben valahányadiknak kell lennie...
Hely? Igen, ez egy kényes kérdés. De mivel közös a cél, így ez is csak egy megoldandó kérdés. Mondjuk engem az "autós kaland" is vonz, persze ez csak alkalmi megoldás lehet, a megfelelő évszakban.

borzaslany
#25 (2017-09-09 17:44:00) |
#midnightboy: A titkos kapcsolattal az a baj, hogy ott ki tudja hanyadik lehetek egy sorban ;) Nem biztos, hogy vonzó...... és ha még a távolságot is beleveszem az jut eszembe a helyet is majd nekem kellene megoldanom mi a fene vonzana ebbe a titkos kapcsolatba? 
midnightboy
#24 (2017-09-09 17:28:47) |
Régebben azt gondoltam, hogy ha úgy döntök, titkos kapcsolatot keresek, a neten olyan választék lesz, hogy beleszédülök. Ehhez képest jó, ha minden tizedik hölgy ad egyáltalán valamilyen választ.

Mi lenne, ha még bunkó is volnék, és mondjuk rögtön a farkamról küldenék képet? Ahogy látom, ez az általános menetrend... :)
borzaslany
#23 (2017-09-09 17:22:48) |
#midnightboy: Én 3 nap alatt 3 pasival jártam így, hogy másnapra vagy törölte magát vagy hiába próbáltam kommunikálni vele válaszra sem méltatott.

midnightboy
#22 (2017-09-09 17:17:23) |
Sajnos a kaposvári lányok sem jobbak, mint a kaposvári srácok. De pécsi lányokkal is ugyanezt tapasztaltam.
Levélváltás, fényképek cseréje, minden oké, találkozzunk... És azóta nem válaszol. Ennek mi értelme?

Világosan leírom, mit akarok, mit tudok adni, őszintén, korrekt módon, és miután látszólag elfogadta a helyzetet, egyszer csak "elfelejt" válaszolni.

Azokról, akik egy néhány szavas válaszra sem méltatnak, már nem is beszélve.

Nem hiszem el, hogy minden csaj ilyen volna itt az oldalon. És máshol is.
aareesz
#21 (2017-09-08 08:42:25) |
#athene: Tőlem...
perzselo-vagyak
#20 (2017-09-07 20:57:44) |
Az utolsó kapcsolatom így szállt el.
A leányzót hosszú-hosszú időn át szívatta a pasi, folyton lemondva a randikat, ugyanakkor online-ban a csillagokat leígérve.
Teltek múltak a hónapok, a randi nem jött el, persze más nők azért akadtak.

A leány gondolt egyet, továbblépett. Velem.
Eltelt pár hónap, a pasi észbe kapott, és megjelent, a leány meg bekavarodott hiszen ott is volt jó sok hónapnyi befektetett érzelem, viszont itt is alakult valami.
Amire pontot is raktam rögtön mikor belement egy (baráti) találkozóba a pasival.
(Aki persze még mindig nős, tehát jól megszívatta a lányt újfent.)

Szóval egy pillanatig se higgyétek hogy védem az online-macsókat.
perzselo-vagyak
#19 (2017-09-07 20:51:10) |
Hm, lehet hogy rosszul fogalmazom meg a mondandómat, de pont ugyanúgy elítélem a megfutamodókat, a "virtuális felszopatókat", mint ti.
Nekem is volt már pár hölgy aki "meggondolta" magát, csak elfelejtett szólni róla.

De inkább előtte gondolja meg magát, mint utólag. 
borzaslany
#18 (2017-09-07 20:03:19) |
#perzselo-vagyak: nem kertészetet, de a szűzlányok egyesületét akarom összehozni :P
Nyilván szexért vagyunk itt de nem mindegy kivel. Legyen már annyi tartása, hogy ne kamuzzon hanem merje vállalni magát és azt amit mond,
keresek-kutatok
#17 (2017-09-07 19:51:17) |
#perzselo-vagyak: Neked. Másnak nem biztos, mint ahogy számtalan olyan dolog van, amit én nem akarok a szexben megcsinálni.
Itt az a probléma, amikor hülyítik a másikat! Teszi a szépet, aztán kámforrá válik.
perzselo-vagyak
#16 (2017-09-07 19:00:38) |
#borzaslany: Tisztában vagyok vele. Ám tekintve az oldal funkcióját, valamint a szövegben fellelhető "ráutaló magatartást", éltem a gyanúval hogy nem közös kertészeti cég felállítása a cél. :-D
Nem mellesleg amiről írsz állandó és visszatérő probléma, nem csak itt, és nem csak a női oldalon. 
Ezért beszéltünk általánosságban, és nem a konkrét esetről.

De szólj ha félreértettem, és tényleg kertészetet akarsz nyitni! :-D

Egyébként ha szexmentes a dolog, és tényleg csak baráti találkozókról lett volna szó (naná, persze persze...)akkor még szánandóbb aki még ennyit se mer bevállalni.
borzaslany
#15 (2017-09-07 18:40:19) |
#perzselo-vagyak: Nem tudom mit olvastál, de én nem írtam szexről, sőt még szex mint téma sem merült föl a beszélgetésben. Csupán ismerkedés volt, hogy ki milyen ember is. 
athene
#14 (2017-09-07 17:05:50) |
Szerintem csatoljuk mellé Szegedet is! :D
aareesz
#13 (2017-09-07 15:43:37) |
Na, ezt jól megszívtátok "kaposváriak". :D :D :D 
aareesz
#12 (2017-09-07 15:01:11) |
#perzselo-vagyak: 
Számunkra valóban nincs.
Én sem értem.
Akinek az életében a rendes (hús-vér partnerrel, testi-lelki kielégülést hozó) szex létszükséglet, (vagy legalábbis a jó közérzet elengedhetetlen eleme még ha nem is napi szinten) annak ez egyszerűen értelmezhetetlen kérdés.
perzselo-vagyak
#11 (2017-09-07 12:53:49) |
#aareesz: Megérteném ha olyanról lenne szó ami ismeretlen. Na de a vágy, a szexualitás belénk van kódolva. Ha bejutottam a Nő fejébe, akkor miért hagyom annyiban? Mint ha csinálnék egy isteni süteményt, aztán hagynám megpenészedni a pulton. 
Ebben nincs logika. 
aareesz
#10 (2017-09-07 11:42:46) |
#perzselo-vagyak: 
Nekik nem az. Nem ismernek mást. Nem is vágynak másra. Nincs hiányérzetük.

"Amikor egy japán turista kamerája többet "ér", mint a bangladesi mocsárban élő egész falvak vagyona, az egészen addig nem probléma, amíg ezt az ottaniak nem tudják, vagy nem vágynak rá." 
perzselo-vagyak
#9 (2017-09-07 00:15:28) |
#keresek-kutatok: Az egy szörnyű élet lehet...
keresek-kutatok
#8 (2017-09-06 23:41:33) |
#perzselo-vagyak: Dehogy tudnák :D :P Vagy az értelmesebbje igen, de legalább nem kell hülye kifogásokat gyártania, hogy épp miért nem jó neki, miért nem ér rá, vagy nem kéne mindig új nevekkel szarakodnia.

Lehet, hogy neked nem hoz kielégülést ez a fajta kapcsolat, de kapásból tudnék mondani pár olyat, akinek igen. ;)
perzselo-vagyak
#7 (2017-09-06 23:32:40) |
#keresek-kutatok: De ott tudnák hogy csak hangjuk van, hogy puszta illúziók! :-D
Az nem hoz kielégülést. Lélekben, egóban sem...
keresek-kutatok
#6 (2017-09-06 23:26:23) |
#perzselo-vagyak: Mint ahogy sok pasinak is ;) Meg hogy kamerába lóbálhatja a farkát.
No de nem ragozom, mindkét részről nyilván vannak ilyenek is, meg olyanok is.
Lehet, hogy kéne egy új negyed, ahol a találkozni nem akaró/merő/franc tudja nethuszárok gyülekeznének mindkét oldalról és simogatnák egymás egoját.
perzselo-vagyak
#5 (2017-09-06 23:19:46) |
#keresek-kutatok: Sajnos sok nőnek elég ennyi.
És ugyebár megint ott az a kereslet-kínálat....
keresek-kutatok
#4 (2017-09-06 23:12:33) |
#perzselo-vagyak: Már akinek növeli az egoját....egy arc nélküli ismeretlen az enyémet pl. se nem növeli, se nem csökkenti.
De én a blogbejegyzést vettem alapul, nem az általános sérelmem, rossz tapasztalatom alapján válaszoltam ;) :) 
perzselo-vagyak
#3 (2017-09-06 22:58:59) |
#keresek-kutatok: Látod, őket azért nem számoltam , mert ők pont ennyik. Semmik.
Annyit érnek mint a beszélgetős robot. Mondja amit hallani akarsz, reagál rád értelem nélkül.

Viszont jól növeli az egót.
keresek-kutatok
#2 (2017-09-06 22:53:28) |
#perzselo-vagyak: De hát ki vinné ágyba? :D El se jut a találkáig, mert a hős lovag egy beszari fos, aki találkozni se mer, csak dumál, gépelget, aztán köddé válik.
perzselo-vagyak
#1 (2017-09-06 22:31:22) |
Ugyanakkor nézzük a másik oldalt.
Aki évek óta rabja az oldalnak (*igeeen, én is*) az ugyanúgy menthetetlenül defektes, örök válogató mint az aki hetente váltogatja a reglapját egy újabb kósza numera reményében.

Nektek kellene több eszeteknek lennie. 
Mindaddig amíg akad olyan nő akit szép szavakkal, hamis ígéretekkel ágyba lehet vinni, addig lesznek olyanok akik próbálkoznak.
Ha azt látnák hogy meg kell dolgozni a punciért, udvarolni kell, vacsorázni vinni, esetleg moziba, sőt hallgatni kell a panaszokat, sokkal kevesebb lenne a numerahuszár.
A gond az hogy bármennyire is az ellenkezőjét állítják, sok nő hajtja az alkalmi randikat, az egyéjszakás izgalmakat.

*NEM ÍTÉLKEZEM, nincs hozzá jogköröm, ez csak egy vélemény. *
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.