Simple vásárlói tájékoztatóHétköznapi bolondozások

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > macuska


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


macuska blogja


Hétköznapi bolondozások
Mindig is fontos volt a szex. S az is fontos volt hogy kivel... s kivel nem.  Most épp keresésben vagyok. Kíváncsi valaki a tapasztalataimra ?


Pikáns ízű emlékmorzsa :)
#4 (2017-08-15 09:47:16)

Hát legyen pikáns, ideillő emlék.

Huszonévesen , csalódottan, beköltöztem egy szép kis lakásba egyedül. Már kezdtem összeszedni magam, de még előfordult, hogy éjszaka sírtam, s nemigen jártam sehova. A szomszédban 2 iszonyat helyes srác lakott. Mint kiderült kosarasok voltak, Marci és Dani. Mindig megbámultak, de a köszönésen túl nem jutottunk. Egy kora őszi délután becsöngetett Dani, hogy menjek el velük koncertre, ha szeretem a rock-ot...mert egy haverjuk lemondta, vagy egy szabad jegy, s látják ám, hogy rám férne némi kis felvidámítás :).
Kedvem nem volt, de úgyis unszolt már mindenki, hogy helló, ébresztő, élni kell, nevetni, szexelni stb...hát elfogadtam a meghívást. 
Este két kigyúrt, izmos, jóképű lovaggal indultam, de persze én is kitettem magamért. 
A club hangos volt és homályos.Ők mindenkit ismertek, s büszkén mutattak be a jobbnál jobb pasiknak. A zene, a bor, a tánc teljesen elbódított. Hajnalban teljesen felszabadultan, nevetgélve indultam velük haza. A taxis valami ismerősük volt, s viccesen hátraszólt, hogy viselkedjünk rendesen Marcival a hátsó ülésen. Dani elöl ült. Nekem sem kellett több, odahajoltam Marcihoz, s megcsókoltam. Éreztem a meglepetését, aztán a hévet ahogyan visszacsókolt. A keze is elindult azonnal. Élveztem a simogatását, s felszabadultan viszonoztam, megfeledkezve arról, hol is vagyunk. Ujjai már rég a bugyimban voltak, mikor hazaértünk. A ház előtt megállított, s míg Dani elindult felfelé, mi a kapualjban maradtunk. Csókolt, s úgy játszott az ujjaival bennem, hogy hamarosan elélveztem. Kissé magamon kívül voltam, ő meg húzott felfelé, hogy ideje ágyba bújni, mindjárt felkel a nap. Mindig is heves vérmérséklet voltam, de akkor már vagy féléve nyalogattam a sebeimet, s nem voltam senkivel....hát nem is volt kérdés, hogy bármelyik ajtón is lépünk be , a lényeg, hogy együtt. Az övét választotta. A nappaliban leültetett, töltött még egy italt. Mondtam, hagy zuhanyozzak le gyorsan az ital előtt, így vetkőztetni kezdett. Együtt álltunk a zuhany alatt. Ő beszappanozta a testem, én meg kígyóként csúsztam fel-le az övén. Így aztán hamarosan minden csupa hab, víz, meg kéjes nevetés volt. A nappaliba is törölközés nélkül érkeztünk. Ő leült a kanapéra, én meg hogy ne okozzak több vízfoltot, szemben az ölébe. felemelte a csípőmet, s  tövig belém nyomta a kőkemény farkát. Egy pillanatra mozdulatlanná dermedtem. Élveztem, ahogy kitölti teljesen a puncimat. Ezer éve nem éreztem ilyet. S már mozgott is a csípőm. Élveztük mindketten egymás testét önfeledten, ki tudja mennyi időn keresztül. Együtt élveztünk, hangosan, semmivel nem törődve. Ki tudja mennyi idő eltelt, mikor megláttam Danit az ajtóban, meztelenül, álló szerszámmal a kezében. Nevetve mondta, ne zavartassátok magatokat, de ugye tudod Baby, hogy én hívtalak bulizni, te meg Marcit kényezteted ? S elindult felénk. Marci szólalt meg először. Látni akarom, hogy szopod le Danit... Az ölében maradtam, s élvezettel szoptam Dani farkát. Közben éreztem, hogy Marci is ismét harcra kész. Elengedtem hát Danit, s S Marci elé álltam, s az ő farkát kezdtem csókolni. Közben Dani hátulról megfogta a derekam, s hátulról támadott. Úgy megbaszott, hogy alig alig tudtam közben Marcit kényeztetni, de a végén majdnem egyszerre élveztünk mind a hárman. 
Még sosem voltam azelőtt két fiúval, de ők ketten akkor kigyógyítottak a szerelmi bánatomból. Egy idény alatt éltünk így hármasban. A nyilvánosság előtt Marcival jártam, de az éjszakáim mindkettőjüké volt. A következő évadban különböző vidéki városokba igazoltak, s bár tettünk mindenféle ígéretet egymásnak, sosem találkoztunk. 
Azért hálás vagyok, jó gyógymód volt :)

1 hozzászólás |

újra szabadon
#3 (2017-08-14 14:47:45)

Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted. Akinek jó vagy. Pont úgy, ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki gondol rád, és aki törődik veled. Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy. Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít téged. Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz. . Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat, ha fáj valami. Ilyen valaki mellett horgonyozz le. Soha, ne érd be kevesebbel...

...tartja az írás....

s mégis lehorgonyzunk olyan mellett is, aki nem vállal fel, aki csak kihasznál, használ. Pár hónapos kapcsolatom, már majdnem komolyra fordult, mikor is úgy hozta az élet, hogy üzleti partnerek lettünk. Na itt aztán rendesen elcsúszott a nagy szerelem...
Addig amíg csak nő-férfi felállásban találkoztunk, én maximálisan kiszolgáltam. Ha nálam ébredt, garantált volt a kávé az ágyban, reggeli. Természetes volt, hogy este vacsival vártam. Ez volt a gyakoribb. Persze néha elmentünk ide-oda, akkor természetesen ő állta a cehh-et. Azért mégiscsak jobb volt otthon kettesben . Szabadon szexeltünk a lakás összes helyiségében. Egyszer még a teraszon is. Mosolygott is másnap reggel a szomszéd fiú. Biztos vagyok benne, nem ez volt az első " élménye" tőlem. A hangomat biztosan hallotta előtte is. :) Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem, hogy jött ez az üzleti kapcsolat. S akkor azt gondolta , abban az élethelyzetben is alázatos nőként viselkedek...s elviszem a munka oroszlánrészét. Nem tettem. Beégett. 

Tegnap este jött is egy nagy csokor rózsával szépíteni, de pont nem illik a színe a hálószobámhoz. 
Ennyi volt .
By-By

Indulhat újra a móka, ismerkedés, izgalom :)

3 hozzászólás |

búcsú
#2 (2017-07-20 17:56:53)

Felnőttünk. Megkomolyodtunk. Mennyivel vidámabb volt az élet, mikor még kamaszlányként játszottunk a fiúkkal. Vonzottak és taszítottak. Nem mindig tudtuk ezt hogyan kell a helyén kezelni. Nem volt még telefon, meg közösségi oldal. Ismerkedtünk az utcán, a strandon, vagy egy presszóban egy cola mellett. Igen, hosszú ideig elücsörögtünk egyetlen üdítővel, abban a kis presszóban, ahol volt zenegép. Nagy dolog volt ám! Egész héten gyűjtöttük a kétforintosokat, ettük a ropogós kiflit párizsi nélkül, hogy szombat délután hallgathassuk a nagy kedvenceket. 
Ha tehettük a strandon tanyáztunk egész  nap. Alig vártuk a délutánt, mikor megérkeztek az építőtáboros fiúk. Sokáig csak figyeltük egymást, szemeztünk, míg valamelyik összeszedte az összes bátorságát, s megszólított minket.. Onnantól kezdve, minden nap egymás mellé terítettük a plédjeinket, s nagyokat nevettünk beszélgetés közben. Még nem jártunk senkivel. Nem érintettük egymást. Csak beszélgettünk. De valami elkezdődött. Gondolatban szerelmet szőttünk. Elképzeltük a kiszemelt érintését, csókját...s ha szerencsénk volt ő is rólunk ábrándozott.   Amikor együtt indultunk haza, egyforma ruhánk miatt, azt hitték testvérek vagyunk. S indult a játék. Szinte teljesen a barátnőméknél laktam, hogy ne derüljön ki a kis turpisság. Hogy mi értelme volt? Semmi. Csak játék, nevetés. Próbálkozások, és felismerések. Hogy én irányítok. Ez a mai napig megmaradt. Maximálisan tisztelem a férfit, akit befogadok, de azért tetszik, ha kicsit irányíthatom. 
Egyszer a barátnőm Anyukája megorrolt , s nem engedte el a barátnőmet a randira. Első randi lett volna. Könyörgött, menjek el én. Csak hogy mondjam meg, ő jött volna. Elmentem. Jaj de kár volt. Aznap megingott kis kamasz lelkemben a hit. A fiú azt gondolta, semmi gond, ha nincs itt Márti, jó lesz Macuska is .S kézenfogva akart velem sétálni a Duna-parton. Nem hagytam. A nyári meleg, a Duna-part, a felfokozott kamasz vágyak... s már nem tudott uralkodni magán. Megölelt, csókolt, simogatott...volt ott minden...s én nem tudtam mit tegyek. Tiltakoztam, de az ölelés jól esett. Tiltakoztam, de csókja édes volt. Hemperegtünk a fűben, nevettünk, boldogok voltunk. Mire beesteledett, már tudtam, mekkora butaságot tettem. Megcsaltam őt. a legjobb barátnőmet. Magamra haragudtam, de bosszút csak a Pisti gyereken állhattam. Haza kisértettem magam vele, de ő még nem akart engedni. Odaállítottam hát egy átjáróház kapujába. Azt mondtam várj itt, csak beugrom egy percre, s jövök vissza 10 perc múlva. 
Nem tudom meddig állt ott. 
Láttam őt arra másnap és harmadnap délután is. Sikerült elbújnom előle. Magam elől is. Sajnos már nem mondhatom el neked Márti, mennyire sajnálom. Jó lenne még megfogni a kezed, és bocsánatot kérni. Aztán sorba állni egy óriás vattacukorért. Nevetni, és ismét 14 évesnek lenni.   

4 hozzászólás |

új életet!
#1 (2017-06-20 13:38:22)

Évekig egyedül éltem. Na jó még most is. De egyre jobban vágyom arra, hogy együtt ébredjek valakivel. Minden nap. Hol keressem ? A munkahelyemen sok sok ember van, de mégsem illik.... Akkor sétáljak a Duna parton? Járjak koncertre? programozzam a vizet, amit megiszok?
Regisztráltam egy csomó társkeresőre. Pár nap után rá kellett jönnöm, mindenki csak szex-et akar. Nős, családos férfiak regisztrálnak fotóval, s próbálják tagadni az asszonyt... pont belebotlottam egy ismerősbe. Megkérdeztem a feleségét, van e a férjednek ikertesója? Szerencsére el tudtam viccelni.... de igen bosszús voltam. Aztán másnap gondoltam megleckéztetem kicsit az úriembert, erre én kaptam megint egy kis fricskát...
Ugyanis megadta a számát, s kérte, ha ráérek küldjek egy susmust, s ő majd jól visszahívja a korlátlan telefonomat / amúgy értékeltem a gesztust/. Így is tettem másnap. Sms...s máris csörgött a telóm. Belebúgok neki a legszebb gerlehangommal, s várom a hatást. Erre azt mondja a drága...."igen, tudom, hogy te még nagyon kis fiatal vagy, de nem kérem tőled ingyen. hetente egyszer kétszer találkozunk, s anyagilag segítelek. megadok neked mindent"
.....Pfff ....hát ez nem egészen nekem szólt. Legalább lett volna annyi esze, hogy ő is kér előre telószámot, s akkor tudja melyik az érett gyümölcs, s melyik a frisshusi....
És még én vagyok a szőke! :)

16 hozzászólás |

[1-4]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.