Simple vásárlói tájékoztatóPikáns ízű emlékmorzsa :)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > macuska > 4


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


macuska blogja


Hétköznapi bolondozások
Mindig is fontos volt a szex. S az is fontos volt hogy kivel... s kivel nem.  Most épp keresésben vagyok. Kíváncsi valaki a tapasztalataimra ?
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Pikáns ízű emlékmorzsa :)
#4 (2017-08-15 09:47:16)

Hát legyen pikáns, ideillő emlék.

Huszonévesen , csalódottan, beköltöztem egy szép kis lakásba egyedül. Már kezdtem összeszedni magam, de még előfordult, hogy éjszaka sírtam, s nemigen jártam sehova. A szomszédban 2 iszonyat helyes srác lakott. Mint kiderült kosarasok voltak, Marci és Dani. Mindig megbámultak, de a köszönésen túl nem jutottunk. Egy kora őszi délután becsöngetett Dani, hogy menjek el velük koncertre, ha szeretem a rock-ot...mert egy haverjuk lemondta, vagy egy szabad jegy, s látják ám, hogy rám férne némi kis felvidámítás :).
Kedvem nem volt, de úgyis unszolt már mindenki, hogy helló, ébresztő, élni kell, nevetni, szexelni stb...hát elfogadtam a meghívást. 
Este két kigyúrt, izmos, jóképű lovaggal indultam, de persze én is kitettem magamért. 
A club hangos volt és homályos.Ők mindenkit ismertek, s büszkén mutattak be a jobbnál jobb pasiknak. A zene, a bor, a tánc teljesen elbódított. Hajnalban teljesen felszabadultan, nevetgélve indultam velük haza. A taxis valami ismerősük volt, s viccesen hátraszólt, hogy viselkedjünk rendesen Marcival a hátsó ülésen. Dani elöl ült. Nekem sem kellett több, odahajoltam Marcihoz, s megcsókoltam. Éreztem a meglepetését, aztán a hévet ahogyan visszacsókolt. A keze is elindult azonnal. Élveztem a simogatását, s felszabadultan viszonoztam, megfeledkezve arról, hol is vagyunk. Ujjai már rég a bugyimban voltak, mikor hazaértünk. A ház előtt megállított, s míg Dani elindult felfelé, mi a kapualjban maradtunk. Csókolt, s úgy játszott az ujjaival bennem, hogy hamarosan elélveztem. Kissé magamon kívül voltam, ő meg húzott felfelé, hogy ideje ágyba bújni, mindjárt felkel a nap. Mindig is heves vérmérséklet voltam, de akkor már vagy féléve nyalogattam a sebeimet, s nem voltam senkivel....hát nem is volt kérdés, hogy bármelyik ajtón is lépünk be , a lényeg, hogy együtt. Az övét választotta. A nappaliban leültetett, töltött még egy italt. Mondtam, hagy zuhanyozzak le gyorsan az ital előtt, így vetkőztetni kezdett. Együtt álltunk a zuhany alatt. Ő beszappanozta a testem, én meg kígyóként csúsztam fel-le az övén. Így aztán hamarosan minden csupa hab, víz, meg kéjes nevetés volt. A nappaliba is törölközés nélkül érkeztünk. Ő leült a kanapéra, én meg hogy ne okozzak több vízfoltot, szemben az ölébe. felemelte a csípőmet, s  tövig belém nyomta a kőkemény farkát. Egy pillanatra mozdulatlanná dermedtem. Élveztem, ahogy kitölti teljesen a puncimat. Ezer éve nem éreztem ilyet. S már mozgott is a csípőm. Élveztük mindketten egymás testét önfeledten, ki tudja mennyi időn keresztül. Együtt élveztünk, hangosan, semmivel nem törődve. Ki tudja mennyi idő eltelt, mikor megláttam Danit az ajtóban, meztelenül, álló szerszámmal a kezében. Nevetve mondta, ne zavartassátok magatokat, de ugye tudod Baby, hogy én hívtalak bulizni, te meg Marcit kényezteted ? S elindult felénk. Marci szólalt meg először. Látni akarom, hogy szopod le Danit... Az ölében maradtam, s élvezettel szoptam Dani farkát. Közben éreztem, hogy Marci is ismét harcra kész. Elengedtem hát Danit, s S Marci elé álltam, s az ő farkát kezdtem csókolni. Közben Dani hátulról megfogta a derekam, s hátulról támadott. Úgy megbaszott, hogy alig alig tudtam közben Marcit kényeztetni, de a végén majdnem egyszerre élveztünk mind a hárman. 
Még sosem voltam azelőtt két fiúval, de ők ketten akkor kigyógyítottak a szerelmi bánatomból. Egy idény alatt éltünk így hármasban. A nyilvánosság előtt Marcival jártam, de az éjszakáim mindkettőjüké volt. A következő évadban különböző vidéki városokba igazoltak, s bár tettünk mindenféle ígéretet egymásnak, sosem találkoztunk. 
Azért hálás vagyok, jó gyógymód volt :)

1 hozzászólás |

Hozzászólások

barna72
#1 (2017-08-16 15:15:41) |
Két jó orvos a szomszédban sose árt. :P 
De úgy érzem nem ebből a történetből lesz az Egy Kosaras Naplója pornó verziója. :D 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.