Simple vásárlói tájékoztató







GPS

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > mende > 2


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


mende blogja


Igenek harca
Reprise
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

GPS
#2 (2016-12-23 17:41:58)

Az van, hogy egy pillanatra elbambultam, olyasmit feltételeztem, ami néhány házzal arrébb divat, aztán eszembe jutott: GPS. És onnantól már nem is volt kérdés, teljesen pontosan tudtam, hol vagyok. Aki olvassa, az is tudja, meg aki csak átszalad, az is érzi, milyen ezer-mérföldet lépő csizma  választja el mindazt, ami itt van a valóságtól; és azt is, minek mi az ára.

Azt kérdik tőlem, miért itt, hogy-hogy még ez a platform érdekes a számomra. A plusz oldalt nem sorolom fel, csak azt, amit mindenki, aki valaha a győzelem reményében pályára lépett pontosan tud: a diadal iránti vágy sohasem hal meg.

(Még sohasem csináltam ilyet, kvázi online töltöm fel ide, ami épp történik ... innen ezer sok mérföldre :)

Ma amúgy elküldtem a tizenx évvel fiatalabb barátnőmet ... nagyjából eddig bírtam a nyávogását. Néhány gigabyte mínusz esetén talán még meg is tudnám érteni: vajon miért hiszi bárki, hogy jobb, csak azért mert később bújt ki?

Szóval miután  Kutyuka előadta a nagy halált, amit még az én drága 16 éves lányom se kajált be, felregisztráltam néhány komolyabb oldalra, ahol a puszta tény, hogy független vagyok és az Ördög se feltétlenül különb nálam, gyakorlatilag elég.

A világ másik részén, ahol a fénysebesség még határ, mindez úgy működik, ki kellett léptem, mert már nem tudtam kezelni a szálakat. Nagyon komoly többes buli (két csaj plusz én) nálam, utána holnap este picivel diszkrétebb egy másik hölgynél, ha olyan kedvem lesz. Úgy érzem, mintha lefutottam volna egy félmaratont, szégyellem leírni, de most még a szemem se kívánja a szexet.

Itt meg?

Na ezért GPS a bejegyzés címe, mert sohasem szabad elfelejteni, hogy hol vagyok, azt meg főleg nem, hogy hová tartok!

3 hozzászólás |

Hozzászólások

sani
#3 (2016-12-25 16:00:30) |
Sok helyen ismerős és sok helyen sántít.
"felregisztráltam néhány komolyabb oldalra..."
"nagyon komoly többes buli"
Azért jót mosolyogtam, miközben Fátyolkának bólogattam! :D
mende
#2 (2016-12-23 19:02:41) |
Fátyolka, te jól ismersz engem, szerinted? :) Amúgy próbálom általánosan is megfejteni.
hetfatyolbp
#1 (2016-12-23 18:56:50) |
Te tudod, hová rakod a lécet.Átvitt és konkrét értelemben:) de ahogyan bölcs tanárom mondá, ahová pozicionálod magad ,oda jutsz. Jobb sorsra érdemes volt, lehet, hogy bort ivott és vizet prédikált.












A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.