Simple vásárlói tájékoztatóVan valaki...

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > mrneistat > 11


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


mrneistat blogja


Kedves naplóm!
UPDATE:
Továbbra is napló, csak a téma változott. Hogy miért? A "Döntöttem" című posztomban leírtam.

Ez nem blog, ez egy napló. Az adatlapomon leírtam, hogy milyen élethelyzetben vagyok, itt pedig le akarom írni a mindennapokat, hogy visszanézve és a kommenteket olvasva lássak egy külső képet a problémámról. Hátha ez segít.

Az előzményekről nem fogok írni, esetleg csak említés szintjén, mivel azok megvannak az offline naplómban (csak ugye ott nincsenek hozzászólások), ez pedig ennek a folytatása. Nem baj, ha nem olvassa senki, ez most nekem kell.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Van valaki...
#11 (2017-12-06 14:37:09)

Van egy nő.

40 éves, egyedülálló (elvált), gyerek nincs. Intelligens, csinos és nagyon igényes. Jó humora van, igazán nőcis, de elég határozott is. Tetszik, hogy megáll a saját lábán.

Üzleti kapcsolatban vagyunk, lassan 1 éve. Időről-időre összefutottunk, hol az én irodámban, hol az övében, hol egy kávéra. Pár hónapja előléptették a cégnél, ahol dolgozik, ő lett az új értékesítési vezető. Megkért, hogy segítenék-e neki a kezdésben, érdekli a tapasztalatom, mert régen kb. ugyanazt csináltam, mint ő most.

3-4 hetente találkozunk azóta, általában beülünk valahova enni, közben dolgozunk - amolyan coach vagyok neki, vagy tréner, vagy mentor, nem is tudom mi. Szívességből, mert hiszek benne, hogy érdemes gyűjteni a "tallérokat". És esküszöm: bár kívánom, mint nőt, *de teljesen üzleti a kapcsolatunk!*

Vagy legalábbis részemről. Tegnap dolgoztunk és mivel nagyon hideg volt, felajánlottam, hogy hazaviszem (ő gyalog jött az étterembe a munkahelyéről). 10-15 percet autóztunk, csendben. Ami furcsa volt, mert ő általában sokat beszél én pedig sokat kérdezek. Megálltam a ház előtt, egymásra néztünk, megfogta a kezemet és megkérdezte:
 - Nem jössz fel?
 - Nem hiszem, hogy jó ötlet. - válaszoltam kis hezitálás után.

Adott egy puszit (az arcomra) és megköszönte a segítséget és a fuvart.

Nem mentem fel.

21 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#21 (2017-12-08 17:53:28) |
Íme így vezet az út a swingertől a kvantummechanikához. :vigyor: 
octopussy
#20 (2017-12-07 22:19:44) |
#mrneistat: 

schrödinger macskája elindított bennem egy gondolatmenetet, teljesen függetlenül a témától, feldolgozás alatt, lehet, hogy már ezért érdemes volt idejönnöm, köszi :)
esther
#19 (2017-12-07 08:37:42) |
#octopussy: 

Értettem. :) Csak én tovább gondoltam, hogy valójában itt mi oka lenne rá bárkinek is hogy hazudozzon-hacsak nem üzleti.(TZ reklám) :napersze:  
De lehet, hogy én vagyok a naiv, csak mert magamból indulok ki?! :) 
octopussy
#18 (2017-12-07 08:29:49) |
#esther:

nem klubreklámra gondoltam, hanem hogy az index fizeti őket, hogy írjanak valami izgist. 
esther
#17 (2017-12-07 08:23:22) |
#octopussy: 

Nem az! Egyik este belebotlottam a Tabukról, Tabuk nélkül című dokumentum filmbe, és ott névvel-arccal vállalják magukat,- onnantól kezdve. Megnézheted a közösségin is őket. 
Mindenesetre elgondolkodtató, hogy valójában miért vállalja fel valaki ennyire nyíltan a személyiségét, lelkiségét, szexualitását. ( klubreklámnak gondoltam eleinte én is, de amikor elhangzott, hogy szombatonként 100-nál is többen vannak?! :o kell ide reklám?? nem annyira)
Szóval, én azt gondolom a "lélekmeztelenség" -akár még valódi név nélkül is-  egy nagyon becsülendő dolog.
octopussy
#16 (2017-12-07 08:05:59) |
#mrneistat:

Az 'ugyanannak az eseménynek a máshogyan megélése' nem azonos a (szándékos) ferdítéssel, ezt ne keverjük. de nem is erről van szó. mindegy, az tényleg igaz, hogy a problémák felvetése és a kommentek (jó esetben építő) együtt lehet akár hasznos is.
van az indexen egy swingerpár blog. szerintem az is bérmunka (nem állítom ezzel, hogy a tiéd az!), de ha van rá érdeklődés, végül is...
bár, ha nem szépirodalmat akarsz, hanem terápiát, akkor célszerű az igazat írni (vagy a valódit?) ;-)
mrneistat
#15 (2017-12-07 07:10:35) |
#octopussy: Pontosan erről van szó: ez egy internetes blog, ahol álarc mögé bújva írhatok azt, amit akarok. 

Ha hazugság? Kinek fáj az rajtam kívül?

És ha igazat írok? Kinek jó az, rajtam kívül?

Olyan ez, mint Schrödinger macskája.

(Arra azért ne számítsonsenki, hogy majd születésemtől fogva minden egyes momentumot 100% reálisan leírok és bizonyítékokat teszek mellé, hogy alátámasszam: nincs ferdítés a blogomban. Mert igenis, van ferdítés - ugyanazt az eseményt máshogy éltem meg én, mint más. Pont Pandorával volt már egyszer szó itt arról, hogy nincs abszolút igazság.)
octopussy
#14 (2017-12-07 06:48:37) |
#pandora:

először jobb a képet kitisztítani, hogy aztán együtt lehessen érezni. egy csorba bögre lehet kedvesebb, sőt, mint egy tökéletesnek mázolt-maszkírozott. tűnhet kötözködésnek, meg trollkodásnak, de jobb tisztán látni. de persze hogy a neten ki mit mond, az teljesen hitkérdés, úgyhogy innentől kezdve elméleti síkon marad minden, de legalább a 'posványos mocsár' kicsit felpezsdül (mindenhol ez van, volt, lesz, nincs új a nap alatt) és végül is szórakozni és szórakoztatni jár ilyen helyekre az ember. más oldalak sem különbek, főleg, hogy állítólag mindenhol ugyanazok az emberek vannak (alszektákra tagozódva, mint a bdsm tágra zárt közössége, stb.) :-) 
pandora
#13 (2017-12-07 05:34:47) |
#octopussy: 
Szerintem az ördög ügyvédje vagy. :)
Szerintem az igazság a kettő között van. Vagy odaát. ;)

Szerintem az igazán seggfej lúzerek nem azok, akik az érzelmeikkel befolyásolva hoznak döntéseket. Ők emberek. Az igazán seggfejek szerintem éppenséggel pont azok, akik hideg fejjel képesek az érzelmeikkel szembe menni. Mert nekik az igazán rossz, mert míg a másik próbálkozott és talán tévedett vagy elbukott - majd visszaküzdi magát, de ők meg sem próbálták. Ami nulla...sivár egy világ lehet, még ha hibátlan is.

Mindkét típusból vannak ismerőseim, és én úgy látom, hosszú távon mégiscsak azok jutnak messzebbre, akiknek van szívük.

Persze ez néha bukdácsolással jár, és gyakran a dolgok megmagyarázásával...amit az ördög ügyvédei rögtön átlátnak és csípőből rángatják le a csomagolópapírt, így láthatóvá válnak a szobor elcseszett, a mutatni vágyott összképnek ellentmondó részletei is. De legalább van min dolgozni. ;)
octopussy
#12 (2017-12-06 22:16:17) |
#mrneistat: 

ezt értettem körülbelül a 'luxus mackóban' alatt.
na! akkor most változott valami? már csak simán troll vagyok? vagy csak simán seggfej? :)
mrneistat
#11 (2017-12-06 21:52:18) |
#octopussy: Nem a "luxus mackóban" tetszik, sokkal inkább könnyű azonosulni az élethelyzetével: 17 évesen lett apa, a semmiből küzdötte fel magát. Igen, számomra motiváló.

Eddig csak egy seggfej trollnak tűntél.
octopussy
#10 (2017-12-06 21:33:51) |
#mrneistat: 

nem az írásaidba látok bele többet, hanem az életeseményeidbe.
nem mondom, hogy lúzer vagy, mert rossz felhangja van a szónak a használata miatt, meg aztán nem is mennénk vele semmire, meg ki nem lúzer valamiért, jelentkezzen...
csak ahogy kezeled a dolgot, vagy amit ki akarsz hozni belőle, az valahogy olyan disszonánsnak tűnik. 

de mindenesetre látom, tetszik a luxus mackóban :)

https://www.youtube.com/watch?v=84WIaK3bl_s
mrneistat
#9 (2017-12-06 21:27:12) |
#octopussy: Az első gyermekünk úgy fogant, hogy gumi volt rajtam... És nem, nem volt opció egyikünknek sem, hogy elvetessük. És nem is bántuk meg.

Nem írtam sehol, hogy racionális és jó volt minden döntésem, sőt! Az emberek döntései 95%-ban érzelemvezéreltek, még a te döntéseid is. Nem kell többet látni az írásaimba, mint amik.
octopussy
#8 (2017-12-06 21:24:46) |
#mrneistat: 

azért a korán 'érést' nem erőltetném, tekintettel a 23 évesen meghozott éretlen döntéseidre (a feleségeddel kapcsolatban és onnan kiindulva). ki tudja, akkor a többi döntésed milyen volt. nem vagy te kicsit nagyon érzelemvezérelt, bármennyire is racionálisnak akarsz tűnni? beleugrasz dolgokba, utánad az özönvíz, aztán meg a siránkozás-fejvakarás?
mrneistat
#7 (2017-12-06 20:39:08) |
#octopussy: 18 évesen egyetemre mentem, mellette kezdtem el dolgozni egy franchis-hálózat ingatlan irodájában, 19 évesen. 22 évesen lettem értékesítési vezető, ha jól emlékszem, akkor én voltam a legfiatalabb a hálózatban (1500 körüli értékesítő, kb. 100 értékesítési vezető volt akkor). 24 még nem voltam, amikor az első gyermekem született. 26 múltam kicsivel, amikor a főnököm, aki az iroda tulajdonosa volt megbukott egy biztosítási csalással és bötönbe került - a központ felajánlotta, hogy megkapom a franchise jogot egy egyedi kedvezménnyel (nem kell egyszerre kifizetni, hanem 5 év alatt, részletekben). Volt akkor egy uniós pályázat, fiatal vállalkozóvá válását segítette. Pályáztam, kaptam 3+3M Ft vissza nem térítendő támogatást, plusz felvettem 5M vállalkozói hitelt (úgy, hogy albérletben laktunk, kisgyerekkel, minimális megtakarítással). 2 év alatt felpörgött a vállalkozás, köszönhetően a kedvező piaci helyzetnek is. 28 évesen (lassan 2 éve) eladtam az egészet egy befektetőnek - elég jó haszonnal. Azóta egy másik területen vállalkozom, 20+ alkalmazottal csinálok egy kkv-t. Szóval nyugi, van valamennyi vezetési tapasztalatom, mert ezt csináltam szinte egész életemben. Az egyetemet nem fejeztem be, valószínűleg már nem is fogom.

Tudod, én rohadt szegény családból származom, szar körülmények közül. Nem hogy nem tudtak a szüleim támogatni, de 2009-2010 környékén az én fizetésem felét vonta a végrehajtó, mert én voltam a hiteleik kezese. Szóval belém állhatsz, meg hitetlenkedhetsz, de az a te dolgod. Nekem igazából semmi közöm hozzá, hogy ki, mit gondol rólam. Viszont nem volt más választásom, mint korán érő típusnak lennem.
octopussy
#6 (2017-12-06 18:04:08) |
#esther:

szimpla szövegértési készség kell egy írott szöveg  értéséhez, nem régi regisztráció. nem? 
igen, szeretek olvasni, tudok is és végül is nem egy háború&béke mr neistat anekdotagyűjteményén átrágni magát az embernek. inkább csak egy kávécigi. 
na jó. biztos, hogy alapvető igazságelemeket is tartalmaz, de az az érzésem, hogy szépen ki van színezve, kerekítve, koreografálva, improvizálva. 

esther
#5 (2017-12-06 17:40:53) |
#octopussy: 

Ejj de tudod, friss regisztrált létedre hogy mennek itt a "dógok". :D 
Olvasni szeretsz, ez már biztos, ha így átrágtad  magad  a naplón.( nem rövid, de hosszú )

Mostanában már a fene se tudja eldönteni ki és mikor ..mondjuk úgy.. állít valótlanságot, de feltételezzük az ellenkezőjét, mert az emberek jók. :D  
barna72
#4 (2017-12-06 17:06:38) |
Szerintem fektess bele! Nem gyűjteni kell a "tallérokat", hanem "elkölteni". :P 
nincs kép gaborneteskalandjai
#3 (2017-12-06 16:11:50) |
aztán ne hallgasd el mi volt múltkor a bébiszitterrel  is, meg hogy rád mozdult az anyós is, meg a vejed. A postás. És a szomszéd kiskutya. Te kis Kaszanova te.
octopussy
#2 (2017-12-06 15:40:43) |
"szívességből, mert hiszek benne, hogy érdemes gyűjteni a tallérokat" - ez aztán a szívesség :-D :-D :-D 

"régen ugyanazt csináltam, mint ő most" - mikor, 19 éves korodban? vagy akár 21? manapság úgy tűnik, igen gyorsan érnek az emberek. talán ez is olyan, mint a rendes meg a gyorsérlelésű, gyorsan eladható, szépen kifényezett húsvéti sonka közötti különbség? XDDDDDDD 

"kívánom, mint nőt, de teljesen üzleti a kapcsolatunk" - szép gondolat, ez olyan lehet, mint a férfi-nő barátság mítosza úgy amúgy :-D

(de ez ki is derült a kézfogás közbeni hezitálásodból, meg az ő korszakalkotó ötletéből, hogy menjél fel megdugni - ennyit a "legalábbis részemről"-ről)

"Van valaki...." - aki ezt elhiszi? :-D

amúgy a blog meg a napló ugyanaz, csak más nyelven.

elolvastam a délamerikai tévésorozatod. 

hát, az asszon meg te, egyik kutyábbul viselkedett /dik/ a másikkal, mint a másik eb, megéritek egymás pénzét (a tallérokat). hosszú lenne részletezni.
már ha igaz az egész.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.