hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMit szeretsz csinálni?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 9


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Mit szeretsz csinálni?
#9 (2016-03-22 02:17:22)

Ez az a kérdés, amitől feláll a szőr a hátamon. :( 

De sokszor hangzik el errefelé!!! Általában eme kérdés az, ami után végképp tudatosul bennem, hogy ma sem volt jó ötlet bekapcsolnom a privit. Egyszerűen nem hiszem el, hogy hogyan képes egy pasi ezt a kérdést komolyan feltenni. Vajon kapott erre valaha is értelmes választ nőtől?! 

Mert mi nők nem *valamit* szeretünk csinálni...hanem *valakivel* valamit szeretünk csinálni ugyebár... És az hogy az pontosan mi, azt annak a valakinek a személye, kisugárzása, és a pillanat varázsa fogja eldönteni. Mert még mindig nem vibrátort vagy robotot keresünk. Ha ilyen egyszerű lenne...azt pasi nélkül is meg tudjuk oldani, parádés kínálat van a szex shopokban. ;)

Általában erre kihátrálok a beszélgetésből. De a napokban egyik éjjel ráértem, a kisördög is belém bújt...hát kihoztam a beszélgetésből amit lehetett.  :P 

Amikor elhangzott a bűvös kérdés, hogy vajon mit szeretek csinálni, azt válaszoltam, az partnerfüggő...kinél ezt, kinél azt. 

- Ha érdekel - tettem hozzá - elmesélem hogy pl. a legutóbbi barátommal mit szerettem a legjobban csinálni. 

- Wáááááá....az szuper - lelkesedett chat-partnerem. - És mi volt az???

- Imádtam a heréit kínozni. - huhhh ahogy elképzeltem hogy most elképzeli...jólesett a májamnak...kicsit gondolkodott, de folytatta a kérdezősködést.

- Úgy kicsit masszírozni? - próbált terelni.

- Dehogyis. Megmarkolni, összelapítani, nyújtani, tűket beleszúrni, gúzsba kötni, megkarcolni, megcsavarni... - jajjj az a Kisördög, csak most kezdtem belejönni. :D

- És nem fájt neki? - kérdezte remegő betűkkel. ;)

- Dehogynem. De azt kérdezted én mit szerettem csinálni...ha gondolod egészen részletesen elmesélem mit hogy bírt. - szerencse hogy nem volt kamera mert szakadtam a röhögéstől.

Előbb hosszú gondolkodás a túloldalon, szinte látni véltem a fájdalmas arckifejezést amint beszélgetőpartnerem elképzeli a hallottakat...aztán az addig baromi lelkes partnerjelöltemnek hirtelen aludnia kellett menni, merthogy másnap korán kell kelnie és hát folytassuk holnap, abban maradtunk.

Azóta sem hallottam felőle. :) :D :napersze: 

Ennyit a tárgyiasításról meg az általánosításról...

Na kérdezze csak meg valaki mit szeretek csinálni... :D :D :D 

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420160322021722.png

22 hozzászólás |

Hozzászólások

kopcsok
#22 (2017-04-17 01:47:47) |
Érdekes, nekem (magamból indulok ki) nincs bajom ezzel a kérdéssel. Igaz az is, hogy amikor én teszem fel ezt a kérdést akkor az érdekel, hogy mit szeret a beszélgető társ olvasni, milyen zenét kedvel, mi a hobbija, szereti-e a kirándulást, az állatokat, a növényeket, a színházat.
Tény: sokan e kérdés feltevésével tényleg a szexuális vágyakra kíváncsiak, és hölgyek ez a ti hibátok is, mert ti is rögtön ezen a vonalon kezdtek el gondolkodni. De gondoljátok végig: mekkora meglepetésben részesülne az az ökör aki erre a kérdésre tényleg olyan válaszokat kapnának, mint a színházba járást, kertészkedést és egyebeket. Véleményem szerint a sekélyesebb egyedek köszönés nélkül kiugranának a privíből. ;-)
palacsintaxx
#21 (2016-11-01 19:16:00) |
#pandora: Persze ebben igazad van, nem ezzel kell indítani. Szerintem sokan a nagy számok törvénye alapján élnek 99 kosár 1 siker. Sőt valami probléma van a mai emberekkel.
Valahogy kiveszett az udvarlás a világból. Mindenki azonnal akar mindent, s a legszomorúbb az ,hogy most már a nők sem várják el ezt. 
Nem értem ennek az okát , pedig itt nektek kellene keménykezűnek lenni. 
pandora
#20 (2016-11-01 19:12:14) |
#palacsintaxx: 

Pasikat reggelizni. :D :D :D

Na de komolyan. Persze! Nagyon nagyon fontos ez a kérdés, egy kapcsolatban, ahol a felek már azért minimum találkoztak párszor. :) Na de ezzel indítani?! Elég légbőlkapott dolog, mert az ember sosem önmagában szeretne valamit csinálni... illetve ha önmagában szeretne valamit csinálni, azt elintézi önmagában. :D

Ha valakitől akarok valamit, ááááá megmondhatói az exeim, hogy ki tudom nyilvánítani az akaratom. ;)

palacsintaxx
#19 (2016-11-01 19:05:48) |
Ezen a kis történeten jót somolyogtam. 

Remélem nem haragszol, hogy megint az egyik postod alá kommentelek, de nem tehetek róla. Az írásaid rabul ejtettek a szellemességükkel . 

Nos annyival egészíteném ki a gondolataid, és csatolnám hozzá a tieidhez az enyémet, hogy egy párkapcsolaton belül, vagy bármilyen kapcsolaton belül, azért fontos megbeszélni egymással, hogy ki mit szeret, mit élvez igazán.

sokszor azt látom ,hogy az emberek többsége nem meri kimondani a vágyait , pedig egyszerűbb lenne elmesélni , mint máshol keresni azt amit otthon nem kapunk meg.

Ugyan az együtt lét során egy nő tapasztalataim szerint jelzi ,hogy mit szeret, apró sóhajokkal, néha gyenge mozdulatokkal. A test is reagál rá fizikailag, a pupillák kitágulnak, bizonyos részek vérrel telítődnek ,és megkeményednek ,illetve teljesen megőrül a partner a kéjtől.

A testbeszéddel viszont nem tudod elmondani, hogy pl, én most azt szeretném hogy levigyél a és a balatonban egy hajón tegyél a magadévá , vagy azt szeretném, hogy vigyél el egy cukrászdába mivel örülnék egy beszélgetésnek, egy kávénak . Pocsék napom volt és erre vágyom :) aztán masszírozz meg, de igazi masszázs legyen, ne kamu szexelős. 

Fontos a kommunikáció. 
S csak hogy tudd én nem félek tőled.

Öhmhömhöm Mit szeretsz csinálni ? :P sálálá :D
pandora
#18 (2016-08-30 03:41:25) |
#pellegrini: 
Köszi :)
pellegrini
#17 (2016-08-01 08:21:29) |
Remegő betűkkel. Ez nagyon jó volt! Tökéletesen "láthatóvá" tette a helyzetet. Jól írsz. Grat!
csizmaskandur
#16 (2016-05-02 23:58:21) |
A poén ült! :D
A kuncsaft beleszaladt! :D

De azért én bátor ember vagyok! :)

Pandora: Mit szeretsz csinálni? :D
pandora
#15 (2016-04-10 02:59:40) |
#fakutya: 
Pedig sokkal jobb farkas kép, mint a legtöbb farkas kép errefelé... :D
fakutya
#14 (2016-04-05 09:26:16) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/d/USRf_d31c5b5/726f9a.jpg
Én meg azt szeretem, mikor farkas képet kérnek tőlem.
Aztán, amikor ezt küldöm, letilt.
Nem is értem. :)
telt-szeretot
#13 (2016-03-24 07:02:57) |
#colombina: azért nem tudnak, mert nem tanulták meg senkitől. Nem volt rá lehetőségük. Nem voltak barátnőik pl. nem szerelmeik, hanem barát-nőik, akikkel beszélgetni kényszerült volna és megtanulni, hogy ne kényszer legyen, hanem készség. A mai világban meg még annyira sincs igény az élő szóra (személyesen) mert mobil, sms, chat, e-mail, facebook-on tartják a kapcsolatot. Mert úgy gyors és kényelmes. Szóval ez a helyzet nem lesz jobb szerintem. Nem csoda, hogy itt nagyon sok reglapon olvasható, hogy legyen kommunikáció képes és tudjon helyesen írni.:)
colombina
#12 (2016-03-23 23:13:16) |
elképesztő mennyiségű faszságot olvastam ma is mintegy fél óra alatt, miért nem tudnak a pasik normálisan kommunikálni? aki tudja, mondja meg
zafi
#11 (2016-03-23 20:57:42) |
#ducinyuszi: Én is nagyon gonosz módon kezelem az ilyen helyzetet! :D A válaszom a pandora által idézett kérdésre: "Kötésmintákat igyekszem cserélni, de valahogy nagyon nehezen megy!" :D :D Hát... ilyenkor izzad az én beszélgetőpartnerem is! :napersze:  
barna72
#9 (2016-03-22 22:22:27) |
#pandora: Értem ééén! :) 
pandora
#8 (2016-03-22 22:17:22) |
#barna72: 
Ő nem olyan volt, csak egy sima dugógép. :D
barna72
#7 (2016-03-22 22:10:02) |
Van itt olyan az eron, akit ez a herekínzás kifejezetten felizgatott volna! :o :)
morgocska55
#6 (2016-03-22 18:44:00) |
#esther: Én azért megkérdeztem volna, h melyik szerep volt ott az övé :D 
Lehet gyorsan kilépett volna :)
esther
#5 (2016-03-22 18:30:47) |
*#bree:* 
Inkább gyomorfordító :/ 
Tudod ilyenkor az jön, hogy megpróbálja a meg nem élt vágyait, vagy perverzióit úgy előadni, mintha neki az lenne a természetes.És te vagy a csodabogár, hogy azt még nem próbáltad! :D 
Ne akard, hogy idézzek, inkább ne! :napersze: 
( na jó, egy szolid példát mégis, csak hogy tudj aludni :D : nem voltál még gang-bangben?? Nahát, mert ő volt!)
bree
#4 (2016-03-22 16:00:17) |
#esther: Kár,h nem vezetted le "azénakkorisnagyobbat mondok"effektus-témát. Biztos tanulságos lenne.  :vigyor: 
morgocska55
#3 (2016-03-22 09:38:26) |
A mit szeretek csinálni kérdésre nálam is akadnak opciók :)
Az első kedvelt amikor csak megkérdezi de nem teszi hozzá " a szexben" akkor zoknit szoktam heggeszteni, a második, hogy hülye kérdésekre válaszolni, és utoljára pont semmi közöd hozzá :D

A tegnap esti beszélgető partneremnek két kardinális kérdése : helyed van? szopni szeretsz :D
Nem részletezném :)
esther
#2 (2016-03-22 07:37:46) |
 :vigyor: :vigyor: :vigyor: Hihi, a kis gonosz!

"Mit szeretsz a szexben?" hasonlóan értelmes és színvonalas kérdés. :D Persze, persze tudom, hogy ilyenkor kifejtő választ vár a túloldalon, de csak azt felelem rá: Hát az orgazmust! :D 
"Mit szoktál csinálni?" kérdésre pedig ezt: Láttál már pornó filmet? Na azt mind, amit abban láttál. :D 

Jaa, és majdnem kifelejtettem a "Van tabud?" hasonlóan szolidka kérdésecskét. Ilyenkor megindul az "énakkorisnagyobbatmondok" effektus..hát igen...de már nincs türelmem se kedvem hozzá. :napersze: 

Ezek a kérdések-első körben, az ismerkedés kezdetekor- nem a személyiségem megismerésére irányulnak, sokkal inkább a csámcsogni való, a fantáziálásra serkentő mesékre való igények. Nagyon ritkán ültetek bele valakit így a hintába, de megdöbbentő módon, észre sem veszi az illető. :o 
ducinyuszi
#1 (2016-03-22 06:17:26) |
Hihihi... Ezért szoktam hagyni, hogy vért izzadjon a másik oldalon. :D Ha annyira hülye, hogy nem fogja fel amit fel kéne fogni, akkor legalább izzadjon meg. Én meg szinte látom, ahogy vöröslő fejjel ül a gépnél. :D
Fúj, fúj, gonosz vagyok, tudom..., de ennyi nekem is jár, ha már egyszer próbálok kultúrált maradni mindazok ellenére, amilyen hülye kérdéseket képesek feltenni egyes hímneműek. :) 

Legalább szórakoztál egy jót! Már ezért megérte, nem igaz? ;) 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.