Meséim s egyebek

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 


Dávid 2.
#25 2022-12-31 18:24:32
Szia kedves Olvasóm!

Régen irtam már ide, most ismét rászántam magam és Dávid története folytatódik, aki nem olvasta lehet azzal kellene kezdnie itt sok az utalás arra. S megtörtént vagy a fantázia játéka...ki is emlékszik arra már :) 
Jó szórakozást és köszönöm, hogy olvasod :) 

Dávid a múltkori kis kalandját titokban tartotta, hisz tulajdonképpen semmi nem történt, nem tudta látta-e a szomszédasszonya, vagy csak a fantáziája játszott vele. Mindenesetre próbálta magát túltenni a dolgon, ebben segítségére volt, hogy sokat kellett dolgoznia egy nagyobb projekten. Viszont az éjszakái nyugtalanok voltak, továbbra sem értette magát miért feszül a nadrágja mindig, ha eszébe jut a hajnali jelenet, hányszor eljátszott a gondolattal, mit tenne, hogy történne és magányos éjszakáinak gondolatai mindig a telt nagy kebleken jártak és azon mit is tenne velük, milyen lenne, ha a combjai közé juthatna. 
A legjobban azt nem értette miért is gondol rá annyit, eddig sosem szerette a telt nagydarab nőket, utolsó kedvese egy kifejezetten fitnesz és egészségtudatos fiatal lány volt. Büszke volt rá, ahogy a férfiak és nők is irigykedve nézték kedvese testét, akinek olyan feneke volt olyan gömbölyű és izmos, hogy szinte bele se lehetett csípni. Rengeteg időt és energiát áldozott rá, hogy hibátlan legyen, rengeteget diétázott mikor pl egy kifejezetten fitneszfotózásra készült előtte hónapokig spártai szigorúságú diétát követett, grammra kiszámolva minden és az utolsó napokban az is meg volt határozva mikor mennyi vizet ihat meg, hogy mire rá kerül a sor addigra az izmai kellő tónusúak legyenek, ez mellé szigorú edzésprogramja is volt. Dávid talán itt sokalt be, s ez vitte a későbbi szakításhoz is, mert hiába a gyönyörű izmos csodaszép lány, ha egy pár napos kirándulásra nem tudnak elmenni, vagy egy vacsorára a barátokkal. Egyre inkább kezdte úgy érezni, hogy hiába támogatja a törekvéseit, de Ö már nem tud adni Neki boldogságot, csak az edzőterem létezett számára. A szex is már az utolsó időben főleg ez a fotózásos időszakban egyre inkább semmilyen lett, és egyébként is, amit előtte csodált a szép feszes teste egyre izmosabb és keményebb lett s ez már annyira nem vonzotta csak a bőrt és az izmokat érezte, nem volt benne már az igazi nőies lágyság. 
Viszont akárhogy gondolkodott, nem volt normális, ahogy beindult Valira itt aztán volt puhaság és a gömbölyűség teljesen másféle, és mit akar egy ötvenes nőtől?! Aki ráadásul biztosan észre se vette Öt, meg mit is akarna tőle. Mikor valami pornót tett be egyre inkább ezt a kategóriát kereste. 
Dávid, hogy kigyógyuljon agybajából a barátaival elmentek csajozni a közeli szórakozóhelyre. Barátainak nem említette agybaját, magában csak igy nevezte Valit. Viszont minden haverja azon volt, hogy mivel régen volt már hölgytársaságban valakit kerítsenek Neki. A szórakozóhelyen volt sok ifjú leány sőt volt aki konkrétan kikezdett a fiúval, de neki max aki tettszett a jó negyvenes telt bögyös pultoslány, de az meg nem foglalkozott Dáviddal csak annyi időre figyelt rá amig a rendelést kiadta. 
Dávid késő éjjel morcosan pár itallal a fejében lépett ki az utcára egyedül pontot kell tennie ennek a dolognak a végére és ezt Vali tudja csak megtenni keringtek a fejében a gondolatok, mit kellene tennie, erre még az eső is eleredt. Ennek örült is kicsit a kellemes nyári zápor hűtötte a gondolatait és a testét is nem izgatta ki látja meg az ütődött pasit, aki az esőben sétál, amúgy is hiába intett volna le egy taxit az utolsó 100 métert igy is úgy is esőben kellett volna megtennie, mert az utcája átmenetileg le volt zárva valami út és vezetékek karbantartása miatt. Teljesen a gondolatai temetkezve sétált se látott se halott a kapuhoz érve bambán nyúlt volna a kapukódhoz mikor feleszmélt, hogy a bőrig átázott Vali már mosolyogva nyúlt oda. Dávid látta a zápor Valit sem kímélte, akit szemmel láthatóan cseppet sem zavart. A fűzőszerű világos mély dekoltázsú felső nem hogy takart volna bármit is, hanem inkább kiemelte hatalmas gömbölyű melleit az ázott vékony térdig érő szoknya is izgalmasan tapadt a testére. Dávid csak nyelt hatalmasokat miközben motyogás szerűen köszönt Valinak. Nem tudta most álmodik az alkohol ártott meg Neki vagy mi történt -------
A.	verzió
Az ajtó kinyílt, és egymással udvariaskodva mentek volna befelé, de a végén egyszerre indultak is meg és az ajtónyilásnál szorosan összesimult a vizes testük Dávid picit lehajtotta a fejét és közvetlen közelről látta Vali nagy melleit és itt történt, amit előtte soha nem tudott volna magáról elképzelni. Ahogyan össze voltak simulva és már beléptek az ajtón Dávid szorosan átölelte Valit és beletemette az arcát a hatalmas mellek közé. Vali talán egy leheletnyit tiltakozott, de hamarosan kéjesen nyögött fel ahogy a fiú egyre szorosabban ölelte és már nemcsak a mellei halmát hanem Vali nyakát és hamarosan a száját is csókolta. Miközben a kezeivel egyre jobban térképezte fel Vali nagy, buja testét. Hamarosan visszatért a melleihez és ott a kapualjban a mély dekoltázsból ki fordította Őket, a ruha még jobban felemelte a melleit és végre a kezében foghatta. Nem győzte nyalni falni a melleit Valinak 2 kézzel fogott meg egyet majd úgy szívta az izgalmas nagy bimbót, majd gyúrta masszírozta Őket tisztára felajzotta az érzéseit. Vali egyre jobban Dávid hatása alá került és esze ágában se volt tiltakozni hanem egyre jobban élvezte a kapualji kalandot. Érezni akarta Dávid bőrét izgatottan próbált Ö is hozzáférni Dávidhoz- Dávid markolászta már nemcsak a melleit hanem az egész testét simogatta könnyű dolga volt hisz csak egy vékony ruha volt Valin, hamarosan a szoknya alatt voltak a kezei és végre a hatalmas gömbölyű fenekét kezdte gyúrni markolni. Vali se volt adósa már a nadrágjába kezdett matatni Dávidnak majd megfogta kemény férfiasságát és finoman játszani kezdett vele. Dávid hamarosan rámarkolt a kezére nem akart olyan gyorsan elsülni. 
Majd meg fordította Valit és hátulról átölelve a melleit kezdte simogatni, markolászni, masszírozni miközben a nyakát csókolta és csípöjével merev farkával Vali punciját dörzsölte, Vali már szinte lihegett a kapualji kéjtől. Dávid a finoman púcsitó lány punciját kezdte hátulról izgatni, ujjazni és hamarosan miközben hol a puncijában voltak ujjai hol a csiklóját szorította finoman majd masszírozta addig amig Vali egyszer csak halkan sikoltva, nyögve el nem élvezett. David tovább izgatta a kezével Valit mig nem érezte, hogy a vágy ismét közelit majd hamarosan Ö se bírt magával és hátulról úgy a kapunak támasztva elkezdte dugni, a lucskos punci örömmel fogadta be Dávid kemény farkát, aki keményen dugni kezdte majd hamarosan el is élvezett tele élvezve Vali punciját – Vali megfordult kipirulva nézett a fiúra nedveik csorogtak a vastag combján. Majd izgatóan felnevetve csak annyit mondott:-Azt hiszem jól összegeciztél….
Dávid nyelt egy hatalmasat, majd csak annyit mondott: -S mennyire össze tudnám még….          folytatás lehet lesz még………


B.	verzió
Az ajtó kinyílt, és Dávid már indult is volna meg befelé, de lépett be Vali is egy pillanatra testük összesimult Dávid csak a domborodó nagy melleket látta. Mindenről megfeledkezve az arcát a hatalmas mellek közé fúrta.  Érezte a hatalmas lágy halmok simogatását az arcán, érezte Vali buja finom illatát. Majd hirtelen azt, hogy hajánál fogva felhúzzák és csattant is egy nagy pofon az arcán ..-Ejj ki engedte ezt meg ?!
Dávid megszeppenve húzódott hátrább elöntötte az arcát a szégyen pírja, valami elnézés félét motyogott. Vali már hátat is fordított Neki és sétált fel az emeletre. Dávid követte, de valahogy nem a szégyent érezte már, hanem a meg inkább a vágyat, ahogy megérintette a hatalmas kebleket most meg megy utána fel az emeletre, mint egy kiskutya és nem tudja levenni szemét Vali nagy izgalmasan ringó csípöjéről.  Mint akit megbabonáztak úgy ment Vali után szerencsére egyfelé volt az útjuk hisz szomszédok voltak. Míg Vali nyitotta az ajtaját Dávid nem tudta megállni, s mint egy buta kamasz, ahogy ment el Vali mögött megfogta a nagy fenekét, ami előtte táncolt végig a lépcsőn. Vali pont nyitotta ki az ajtót majd fordult is hátra, megfogta Dávid ingjét és behúzta a lakásba. –Ezt szeretnéd? – kérdezte a fiút, aki csak bólogatni tudott megszeppentségében, hisz nem volt semmire felkészülve, s az előző szemtelenségeket is inkább az italnak tudta be amúgy nem merte volna elragadtatni magát. 
Vali innentől átvette az uralmat fölötte –Vetközz!!! -csattant a hangja , Dávid tétován nyúlt a vizes ruhája után, csattant is egy pofon –Gyorsabban !!!- Dávid kimehetett volna az ajtón hisz nem volt bezárva, de nem tette, mint akit megbabonáztak ott állt meztelen az amazon elött aki lassan körbejárta a fiút, majd szép lassan Ö is levetette a vizes ruháját, Dávid tanult a pofonokból nem mert hozzányúlni csak megbabonázva nézte Vali nagy izgalmas domborulatait. Tehát ez kell Neked és már húzta is Dávid fejét a nagy mellek közé. Dávid szinte fuldoklott levegőt alig kapott, hiszen volt mikor a száját tömte tele a melleivel volt mikor fejét szorította közéjük és élvezte, hogy elveszik közöttük. Soha nem tapasztalt ilyen furcsa dolgot, ami egyben megalázó is volt másrészt roppant izgalmas, nyalta falta őket magától is nem kellett Vali határozottsága sem. 
Majd azt vette észre Vali hátra löki az ágyra  és mire ellenkezhetett volna már a kezei Vali térdei alatt voltak és csak Vali nagy punciját érezte ahogy az arcára ült. Vali úgy helyezkedett, rajta hogy levegőt se kapott szinte, nagyon gyorsan rájött mit kell tennie és szorgalmasan nyalni kezdte a nagy rövidre vágott szőrös pináját. Vali hamarosan nem bízott semmit a véletlenre meglovagolta a fiú arcát teljesen, hamarosan elélvezett, de nem szállt le a fiúról folytatta tovább addig amig a fiú minden gyönyörcseppet ki nem nyal belőle. Dávid akármilyen furcsa szituáció is volt és álmában se gondolt ilyenre keményen állt tőle konkrétan ilyen izgalom sose volt még rajta az erőszaknak ez a formája mérhetetlenül izgalmas volt- Vali továbbra is az arcán maradt és nem engedte, hogy a fiú lazítson, Dávidnak szinte már zsibbadt a nyelve a szája sokszor levegőt is alig kapott, majd egyszer csak érezte Vali ismét nyögve és hevesen mozogva elélvezett rajta az egész arcát beterítették a kéjnedvek. 
Majd hirtelen felállt a fiúról, nevetve markolt Dávid méretes kemény farkára, majd elengedte és ráparancsolt a fiúra álljon fel. Dávid zsibbadt karjait mozgatva állt fel, de izgalma nem csillapult várta volna, mi történik, de Vali felkapta a fiú ruháit kitessékelte a meztelen Dávidot a lakásból mire észbe kapott ott állt a folyosón meztelen egyedül álló fasszal, és még hallotta hogyan záródik kulcsra Vali ajtaja és a fejében visszhangoztak Vali utolsó szavai. :- Ha jól viselkedsz Te is élvezni fogod igazán …..
folytatás lehet lesz még…..




  

16 hozzászólás |

Dávid
#24 2022-04-23 19:43:47
Sziasztok!

Ismét hoztam egy történetet Nektek, hogy megtörtént vagy képzelet játéka, ki is emlékezik arra már :) 


Dávid

Dávid döbbenten ült a kinti kávézós foteljában, és még a szája is tátva maradt igy hajnalon a látványtól, ami annyira meglepte ….
A belvárosi régi, de mégis hangulatos bérházába fél éve költözött, tulajdonképpen alig harmincasként, ideje volt már, hogy önállósodjon. Minden félretett pénzét a kis másfél szobás galériás lakásra költötte és még egy darabig a bankkal is közösködik, de nem aggódott, mikor megvette szinte romos volt az egészet saját kezével és barátai segítségével újította fel, most már csak a berendezésen kell finomítania és ki is pipálhatja a lakásprojektet. A belső körfolyosós ház első emeletén lakott, ha a kicsiny udvarra nézett meglepően lakájos volt. Szeretett itt lakni közel volt a nyüzsgő éjszakai élet, a közelben mindig volt valami program, de a ház mégis csendes volt. A lakása elött pont egy beugró volt ahol félre tudott húzódni tulajdonképpen az a folyosó rész le is volt zárva a szomszédja meg Ö tudott csak bejárni, ide volt eldugva a kávézós fotel ami mindig árnyékban volt, eső nem érte és tulajdonképpen ha nem kapcsolt villanyt akkor senki nem is látta a sötétben. Este programja volt nemrég ért haza, s már hajnali 4 felé járt az idő, de nem tudott még elaludni ezért kiült szellőztetni a fejét mert azért 1-2 pohár ital lecsúszott az éjjel.
 
Ahogyan ott relaxált pohár narancslével a kezében hallotta nyílik a szomszéd pár méterre lévő ajtaja, csak Ö látott a szomszéd bejárati ajtajához, mert az Ö bejárata is az épület adottságai miatt kissé hátrébb volt, és ha kilépett, akkor tulajdonképpen rajta kívül nem látott rá senki. A szomszédja egyedül élt bő ötvenes teltkarcsú nő volt, sose jött rá hogy dolgozik, mert semmi rendszert nem talált benne, volt mikor hétköznap üldögélt kinn olvasgatva, de most is vasárnap volt és már nyílik az ajtaja. Mindig mosolygósan barátságosan köszönt, de még szinte soha nem beszélgettek hosszabban, csak mikor elnézést kért a felújítás miatti nem kevés zajért, de még azon se problémázott, barátságosan elbeszélgettek. Néha ha kijött levegőzni és Ö is kinn volt, akkor pár semleges szó, de semmi extra, egyszóval az ideális szomszéd volt, aki nem ment az idegeire, és Dávid nagyon értékelte ezt benne.  Most viszont Vali egy szál törölközőbe csavarva lépett ki miközben a nedves haját egy másik törölközővel szárítgatta. Dávid érdeklődve figyelte, soha nem érdekelte a szomszédja, mint nő, soha nem érdekelték az idősebb nők, és a teltek sem most mégis csendesen nézte és érezte, hogy elkezd a vágy nőni benne. Ez meglepte bár egy ideje nem volt kapcsolata, sőt lehet azt mondani jó munkája volt és minden egyéb rendben volt az életében csak a nőkkel akadtak gondjai, vagy kapcsolatban volt, aki bejött Neki vagy Dávid nem érdekelte a lányt, és a tipikus, akinek meg bejött a fiú az meg Dávidnak nem kellett. S most ott tartott, hogy már kezdett tartani, hogy csődöt is mondana, vagy valami gubanc lenne, ha egy lánnyal együtt kellene lennie. 

Dávid szájtátva nézte, ahogy a sötétben mozog Vali, gyenge fény kiszűrődött megcsillant a szinte még vizes bőrén, érezni vélte a finom tusfürdő illatát a törölköző izgalmas domborulatokat rejtett, nagy mellek sejlettek, a törölköző nem volt hosszú épp takarta a fenekét a hosszú vastag combok látványa is perzselően hatott Dávidra. Aki nem is értette miért van ez, miért lódult meg a képzelete, a hajnali óra vagy a pár pohár bor a ludas nyugtatta magát mit is tarthat izgalmasnak egy lényegében 2x olyan idős nőn, mint saját maga. Ekkor történt a baleset, Vali törölte a haját lecsusszant róla a törölköző, kapott Ö utána, de már késő volt s ott ált, mint egy Willendorfi Vénusz. 
Dávid izgatottan hajolt előre, hátha jobban látja a szomszédja testét. Ekkora melleket soha nem látott, hatalmasok voltak teltek és gömbölyűek, természetesen lógtak, mert a gravitáció nagyúr, de igy is nem tudott betelni a látvánnyal. Hatalmas gömbölyű feneke, ahogy hajolt le a törölközőért még kerekebb lett, kedve lett volna mögé állni és megszorítani a csípöjét miközben hozzásimul és elveszik benne a merev farka, ami már bizony keményen állt. Látta a sötét háromszöget, ahogy mozdult a nő minden mozdulata és formája rögzült Dávidban és minden hihetetlen izgalmat okozott Neki. Vali felkapta a törölközőt, de már nem is csavarta magára, hanem a karjára dobta és fordult be a lakásába, az ajtónál egy pillanatra megtorpant, ahogy nyitotta kifelé és elnézett a sötét sarokba mintha észrevette volna alkalmi kukkolóját, a fény rávetült a testére és Dávid ijedten szinte levegőt se mert venni. csak farka lüktetett keményen. Lehet csak képzelődött, de mintha Vali direkt úgy állt volna meg az ajtóban, hogy még jobban látszodjon a teste arra pillanatra, majd a hátát és csodás nagy fenekét látta, hogy belép és becsukódik az ajtó. 

Dávid egy szuszra felhajtotta a nagy pohár narancsléját és nem értette mi van saját magával, olyan izgalom volt rajta, mint talán kamasz korában sem. Simogatni kezdte a farkát egyfolytában a gömbölyded idomok jártak a fejében, ahogy lehajolt és lógtak a hatalmas mellei, a szőrös punci látványa a nagy popsi minden részlete a testének izgatóan hatott rá. Eljátszott a gondolattal mi van, ha tényleg meglátta és most várja benn a lakásban, hogy bekopogjon, vagy lehet épp a fiatal fiúra masztizik. Elképzelte, hogy fekszik az ágyon és egy vibrátorral játszik magán. Dávid belépett a lakásába álló farka nem akart csillapodni, lerakta a poharát és fel alá járkált mit tegyen, bekopogjon, de mit szól, ha képzelődött és nem is látta meg mikor az ajtónál volt. Nem baj max sót kér vagy valami, összeszedte a bátorságát kilépett a lakásából, hogy átmegy, bekopog, de akkor már látta szomszédja immár felöltözve zárja az ajtaját és indul valahová. Össze néztek köszöntek egymásnak és ment is. Dávid csalódottan ment vissza a lakásba ezek szerint nem masztizott Vali, nem rá gondolt és észre se vette valószínűleg, hogy látta Öt meztelen. 

Dávid lefeküdt , de nem tudott aludni egyfolytában Vali teste volt elötte, ahogy simogatja, ahogy megdugja, ahogyan beleveszik a dús idomaiba, majd igy hajnaltájt 2x is kiverte a farkát...


Vajon Vali látta Dávidot? Közelednek egymáshoz a szomszédok? 
Amennyibben tettszett és folytassam ezt a mesét jelezd kérlek :) 


24 hozzászólás |

Livi 3.
#23 2020-12-30 17:25:36
 Sziasztok <3 
Ismét egy történet, ez sokaknak nem a világa, az görgessen tovább :) Hogy megtörtént vagy a valóság azt mindenkire rábízom döntse el maga :) 

 A férfi sietett hazafelé, fárasztó napja volt és hosszú, úgy érezte a feszültségtől szétrobban, jó lenne megint leengedni a gőzt, de erről csak ábrándozhatott. Mindig ugyanakkor ért haza, tudta mennyire fontos a pontosság is az életében, de most késésben is volt, ez is zavarta. Sietve szaladt a bejárati ajtóhoz, és tette a kulcsot a zárba s mikor akarta elfordítani döbbent rá, hogy az ajtó nincs bezárva. Ijedten nézett körbe, de nem látott semmi rendkívülit, csendbe nyitott be a lakásba, mikor becsukta az ajtót, a villanyt se kellett felkapcsolnia s megérezte a finom illatot a levegőben, a gyomra azonnal remegni kezdett, majdnem térdre esett annyira várta ezt a pillanatot, itt volt, törődik vele, és figyeli. Nem tudta mire számíthat, és itt van e még vajon a lakásban, a vére erőteljesen zúgott az ereiben a szíve majd kiugrott a helyéből. 

  Ekkor vette észre a borítékot a földön, izgatottan hajolt le érte, elsőnek fel sem nyitotta csak lehunyt szemmel szimatolta a borítékot, amin még intenzívebben érezte a cseresznyevirág és a rózsa illatát. Végre üzent Neki, minden porcikája reszketett a keze remegett, ahogy óvatosan nyitotta fel és olvasni kezdte a levelet. Szinte csak szavak és foszlányok maradtak, benne újra kellett olvasnia az egészet. A szíve hevesen dobbant Úrnője látni kívánja, szigorú egyértelmű utasításokat adott. 

„…..készülj fel , 5kor  készen kell lenned és a meghatározottak szerint fogadnod…tedd rendbe magad , fürödj le,……. a hálószobában az ágyra készítettem mindent, amit látni akarok rajtad !  …..”  
 
  Ijedten nézett az órára nem maradt csak alig 20 perce mindenre, szaladt a fürdőszobába a folyosón dobálva le magáról a ruhákat, majd mégis visszalépett és nem sajnálta az időt szépen összehajtogatni a levetett ruháit tudta, ha nem teszi, meg akkor bajba kerül, és nem akart ezért szemrehányást. 
  Kapkodva fürdött le, és villámgyors mozdulatokkal mosta minden porcikáját tisztára kívül belül. Közben a gondolatai cikáztak, szinte megszédült a meleg víz alatt, tehát ismét eljött itt van, és megint foglalkozni akar vele! Egy hete nem látta már imádott Úrnőjét, akkor is csak rövid időre, míg egy kávézóba vitte el ahol találkozója volt és türelmesen várta utána, hogy hazavihesse. Egy órát kellett várnia a kocsija mellett a szemerkélő esőben, de nem bánta, mert mindent megtenne érte, és utána órákig érezte az illatát az autóba. Mikor hazament aznap, ki sem szállt az autójából órákon keresztül benne ült és élvezte azt az atmoszférát, amit az imádott nő hagyott. Visszaidézte a halk, de mégis határozott hangját. A kacaját, ahogy a barátnőjétől elköszönt. Az illatát, ami betöltötte az autót, és az érintését, ahogy megfogta a kezét miközben kisegítette az autóból. 
Gyorsan megtörölközött, és szaladt a szobába, az órára se nézett tudta vészesen fogy az ideje, az ágyon látta a holmikat első pillanatban azt se tudta mivel kezdjen, és vajon mi fog vele történni. Az utasítások egyértelműek voltak szinte a gyorsan átfutott levél minden sora benne égett és tudta sokszor fogja még a levélkét olvasgatni mikor egyedül lesz, de most nem ennek van az ideje. 

Semmi ruhaneműt nem talált az ágyon, pillanatnyi ijedséggel nézte a terpesztőrúd két végén lévő bokabilincseket, ezeket gyorsan fel is csatolta kissé kényelmetlenül érezte magát. Felcsatolta magára a nyakpántot, fura volt ezt megtennie, mindig is úrnője szokta a nyakára tenni, jajj nagyon hiányzott az érintése, ahogy matat, rajta ahogy érzi, hogy a tulajdona. Volt az ágyon még egy fém erényöv is, nem szerette, ha rajta van igaz, csak egy féreg egy haszontalan férfi, de titkon minden vágya mikor az úrnőjével van, hogyha engedi, hogy elélvezzen, ilyen szempontból kegyes vele. Most próbálta gyorsan felhelyezni, de a lábain levő távtartó is zavarta, kicsit átgondoltalan volt, hogy azzal kezdte, de már nem volt ideje levenni. Igy tovább kínlódott vele, azért is volt nehéz helyzetben, mert mióta belépett a lakásba azóta merevedése volt szánalmasnak érezte magát, de nem tudott vele mit kezdeni, kiverni nem merte, egyből lebukott volna és a haragjától meg a büntetéstől jobban tartott. 
Most jöttek a vékony fémláncok, szinte, mint a póknak a fonala, a bokabilincsekhez kattintotta a két végét középen volt egy karika abból jött ki még 3 lánc elhelyezkedett az ágy elött hogy mikor bekattintja az utolsó szemeket akkor márcsak a pózt kelljen felvennie. Bepattintott az egyik láncot a nyakörvébe, innentől csak görnyedni tudott, megint bosszankodott, kicsit mert elsőnek a csuklópántokat kellett volna felrakni, de nem baj görnyedten iparkodott, majd jött a balkeze a csuklópánt karikájához erősítette a láncot elsőnek nem tudta a jobb kezét hogyan oldja meg, de az izgalom ügyessé is tette a fogai segítségével az utolsó lánc is a helyére került. Mire minden a helyére került elég kiszolgáltatott kényelmetlen pózba volt a láncok és a lábán a távtartó, nem engedtek nagy mozgásteret, és egyértelmű volt az utasítás is addig amig meg nem érkezik, addig térdelnie kell, homloka a földtől egy 10 centire legyen és tilos felnézni amig más utasítást nem kap.

Várakozni kezdett, teltek a percek a gondolatai cikáztak, nem tudta mennyi idő telt el, de ez volt a parancs akkor ezt kell tennie, várnia kellett, hogy utána szolgálhasson. A homlokán izzadságcseppek kezdtek gyöngyözni a megerőltető póztól, mikor bevillant a szemőköt, nem rakta fel a fekete szemkötőt, ahogy próbálta rendezni a vékony láncot és bilincseket, mit hogy tegyen fel lelökte az ágyról nem vette fel azonnal, sőt fel se vette. Nem nézhetsz fel, volt a levélben, de az is szemkötőt tegye fel a pánik kezdett eluralkodni rajta, vajon megtudja, ha most kioldozza magát és felrakja, de bármikor itt lehet. Már nemcsak a kényelmetlen póztól izzadt, hanem attól is, hogy hibát követett el. Ha nem azonnal, akkor hamarosan úgyis eszébe lesz juttatva ez a hiba. Beletörődően ejtette le a fejét, a gondolatai zakatoltak. 
Határozott léptek koppanása ijesztette fel a gondolataiból, reflexből fel akarta kapni a fejét, de abban a pillanatban csattan is a hátán és a fenekén a korbács. 
Halkan nyöszörgött az ütések alatt, de már tudta a dolgát lehajtott fejjel hangosan számolta az ütéseket, kezdett bemelegedni a bőre, tudta megérdemli, és azt is úrnője számított az engedetlenségére, tudta, hogy hibázni fog mit is várhatna el egy ilyen semmirekellőtől, mint amilyen Én vagyok. 50 ütésnél tartott mikor elé jött a fejét továbbra sem emelte fel tanult a hibából.

Fekete cipője előtte volt, elkezdte csókolni és tisztára nyalni, valahogy kiengesztelni próbálta imádott úrnőjét. Mikor ismét csattant a fenekén korbács, annyire meglepődött annyira felkészületlenül érte, hogy rárogyott a cipőre hirtelen nem is értette, úrnője előtte áll és nem mozdul, de már csattantak is sorba az ütések miközben hallotta nevetését úrnőjének aki megemelte a lábával a fejét.
-Nyald tovább, Te féleszű semmirekellő összetaknyoztad a cipőm!
Szorgalmasan nyalta tovább a cipőket és azon járt az esze, ki lehet a másik, aki üti, biztos a barátnője az úrnőnk, akivel múltkor is kávézott gondolta, és kezdett megnyugodni. Nem is értette miért nem vette észre, hogy nem egyedül jött, igaz sose volt még vele senki mikor konkrétan foglalkozott vele, és annyira a hibájára gondolt és az imádott úrnőre. Most kezdett ráébredni meztelen van egy idegen nő elött, legszívesebben elbujdokolt volna előle, de érezte közben teste meg izgalomba jött érezte farkán a feszülést, ahogy az erényöv ráfeszült.
Hamarosan abba lett hagyva a korbácsolás közben szorgalmasan csókolgatta a cipőket mikor feltűnt egy pár piros cipellö is a látóterében. 

-Na, mássz oda, s köszönd meg illő lábcsókkal hogy foglalkozik veled!
A teste teljesen el volt gémberedve a kényelmetlen póztól és a háta meg a feneke sajgott az ütlegektől, a kezére se igazán tudott támaszkodni, mert rövid volt hozzá a lánc, de azért iparkodott a piros cipellős lábakhoz, hogy azokat is csókkal borítsa be és nyalja tisztára őket.
Hallotta közben, hogy úrnője elsétált és hamarosan hallotta, hogy dugó pukkan pohár csörren és hogy az ismeretlennel koccint. 
-Ugye mondtam, hogy mennyire nevelésre szorul ez a kis senki, egyszerű utasításokat adtam neki és azt se tudja megcsinálni,-hallotta hangját-.
 Aki tovább mondta az ismeretlennek, akinek eddig a hangját se hallotta csak az ütéseit ismerte, amik határozottan és keményen csattantak a fenekén még most is sajgón, és a piros cipellőket, amiket igyekezett alaposan nyalogatni a magas sarkát körbe nyalni és a cipőn kívül a bokáját is csókolgatta. Érezte igaza van, ö valóban egy pondró tudta mit kell csinálnia és mégis mást csinál, másképp csinálja. A büntetések is sosem szeszéjből történtek, hanem mert mindig megérdemli, még a szemkötő hogy nincs fenn ráadásul leesett is tudta, ha most nem legközelebb szóba fog kerülni, nem kerüli el semmi a figyelmét. Érezte, hogy a farka ismét éledezni kezd, hisz 2 csodás nő elött térdelhet, és ha csak a cipőjüket is, de imádhatja. 

-Nem csak ezt felejti, hanem sokszor azt is, hogy hol a helye és szemtelenné válik, vagy múltkor is az engedélyem nélkül verte ki a kis kukacát, nincs is neki fasza, ezt nem lehet annak nevezni, a lányoknak nagyobb a csiklójuk. Szerintem nem is tudja, mire kell használni. Ezért is hívtalak ide, hogy tudja, mikor nyúlhat magához és, hogy mivel engedélyem nélkül tette, tudja, ez mivel jár.
Érezte, hogy a gyomra megint összerándul, nem tudta mire számíthat, de csak a cipőkkel foglalkozott hallotta, amit mond az úrnője, nagyon szégyellte magát egy másik nő elött, legszívesebben elsüllyedt volna. Két hete sincs, hogy engedetlen volt, tartott tőle hogy baj lesz belőle, de bízott benne megússza, de mégsem, el nem tudta képzelni mit fognak vele csinálni. Koppant a 2 pohár talpa a szekrénykén. Érezte, hogy egy kéz belemarkol a hajába és kezdi felemelni a fejét, nehezen tartotta magát. Közben már látta is, hogy úrnője odahajol hozzá. 

-Te nyomorék, -s beleköpött az arcába, érezte a nyál lassan csorog le az arcán-most meg fogod tanulni, hogy az engedélyem nélkül, nem tehetsz semmit, Te semmirekellő szutyok, csak cipőnyalásra vagy jó másra sem, vagy mégis? Kezd el, csókolni a lábait finoman izgatóan mintha az enyémet nyalnád!- Elkezdte nyalni a 2 formás izmos lábat csókolgatta a harisnyát, úrnője nem engedte el a fejét keményen tartotta. Közbe húzta egyre feljebb és feljebb, amig el nem ért a combfix szegélyéig, teljesen izgalomba jött annyira élvezte ezt a büntetést, az erényöv majdnem lepattant róla, érezte, hogy az előváladék csorog a farkából, hiába nem tud felállni rendesen. Elkezdte a bőrt is csókolgatni, majd hirtelen még keményebben fogta a fejét az úrnője és megemelte kicsit.
-Na, ezt csókold meg és nyalogasd, szopd mintha egy ribanc lennél!
Egy hatalmas, kemény fasz himbálózott a szemei elött ekkor már hallotta a férfias kuncogást is egy csinos travi állt előtte, hatalmas kemény fasszal, el akarta rántani a fejét soha nemcsinált ilyet. Úrnője nem engedte, keményen fogta a fejét, közben hangosan nevettek rajta. 
-Szopasd meg a kis kurvát, Én meg közbe segítek nevelni egy, kicsit mert úgy látom, ellenkezik a ribanca! Te kis köcsög, jobban jársz, ha szót fogadsz!

A travi két kézzel fogta a fejét, és úgy szopatta, miközben az úrnője ismét ütni kezdte a korbáccsal. Hatalmas volt a farka a travinak, nemcsak hosszú, hanem nagy is az ö kis pöcse messze eltörpült a bő 20 centis vastag példány mellett. Keményen szopta a faszt nem engedte el a fejét érezte sokszor, hogy a torkán van szinte majd belefulladt könnyei összefolytak a taknyával, nyálával. Érezte, hogy űrnője nem üti már tovább, hanem ismét odahajolt hozzá -Látod Te csira ez fasz, ez már az és nemcsak lagymatag logó bőrdarab mint ami Neked van. Mássz ide Te féreg, segits Neki! –Szólt a travihoz aki hajánál fogta segített Neki, az űrnőjéhez aki addigra leült a fotelbe egy méretes strapon volt rajta. 
-Na, mutasd mit tanultál!- fel sem ocsúdhatott, már ott volna az imádott úrnő lába közt, aki átvette és keményen tartotta a fejét úgy szopatta a láncoktól semmi mozgástere nem volt a fejét meg vasmarokkal tartotta. Kétségbeesetten kezdte szopni a strapont, azt akarta elégedett legyen vele. Ekkor érezte meg, hogy a java csak most következik, két kemény kezet érzett a csípöjén és azt hogy a travi már keményen közeledik hozzá

El akarta rántani magát, de nem tudta keményen fogták, faja a straponon ami szinte a torkán volt, üvölteni akart a kínjában, de nem tudott. Ekkor már a méretes fasz is a seggébben volt, érezte, hogy feladja, nem ellenkezik tovább, keményen szopta a faszt űrnője nem engedett érezte, hogy a torkán is le lecsúszik, sokszor szinte öklendeznie kellet, könnye keveredett minden váladékával. A travi keményen baszta a seggét, úgy érezte szétszakad tőle, de a fájdalma ellenére és kínjai ellenére mégis érezte, hogy a farka keményen meredezik, szégyellte, hogy ez a megalázottság ilyen izgalmat vált ki belőle. Úgy érezte az erényöv lepattan a farkáról, folyamatosan nedvedzett. 

Míg egyszer érezte, hogy a travi kihúzza a farkát, az úrnője meg eltartja a fejét, a travi oda ment és a nagy farkát elkezdte verni pár pillanatig tartott csupán, és a sűrű gecivel tele spriccelte az arcát, kétségbeesetten csukta be a száját és a szemét, de érezte, hogy a meleg anyag beteríti, érezte az illatát. A végén a travi a farkát beletörölte a hajába. Úrnője megfogta az állát a szája kinyílt egy kicsit , a másik kezével egy folton letörölte a gecit ahogy keveredett a könnyeivel nyálával, és a szájába kente. Ellökte magától ott feküdt a lábuknál, úrnője megpiszkálta a lábával az erényövbe még mindig kemény farkát, látszott hogy teljesen nedves volt minden.

-Látod, mondtam, Én hogy nem más ez mint egy ribanc, jobban gerjed a faszra mint a puncira, nem férfi ez hanem kislány.- és nagyot nevetve nézték ahogy húzza össze magát. Legszívesebben a föld alá süllyedt volna szégyenében, soha nem gondolta volna, hogy ennyire meg lehet alázni, és a legjobban azt szégyellte, hogy mégis mennyire élvezte.

Köszönöm, hogy elolvastad <3 


9 hozzászólás |

Éva 7
#22 2020-12-30 01:31:12
Sziasztok!
Nagyon régen írtam már ide, régen osztottam meg meséimet. Remélem azért tettszene fog. Hogy fikció vagy valóság azt mindenki fantáziáját bízom :) 

Éva már nagyon várta ezt a napot, hajnal óta nem aludt és az éjszaka is izzadtan hevesen dobogó szívvel ébredt többször is. Nem beteg volt, vagyis az, a vágy gyötörte minden porcikáját. Már két hete nem találkozott a férfival, aki képes volt minden kimondott és ki nem mondott vágyát kielégíteni. Mindig képes volt meglepni Öt, képes volt még jobban feltüzelni. Nem gondolta, hogy bárkivel ennyire össze tud illeni, mint a kirakós 2 darabja. A férfi olyan volt amire mindig is vágyott s ma kirándulni készültek, nem is tudta hogy fogja kibírni míg a szállásukra érnek ahol a hétvégét töltik. Holmija össze volt már készítve, könnyű végig gombos nyári ruha volt rajta alatta csak egy halványkék tanga és egy félkosaras melltartó melyből telt keblei szinte kiesni készültek, ruhája felső része szorosan rásimult még jobban kiemelve a merész dekoltázsát, szinte attól lehetett tartani az gombok lepattannak róla, míg lejjebb lazán omlott alá s a térde fölött el is fogyott.

A férfi jó szokásához híven pontosan érkezett Éva hevesen rántotta fel az ajtót és ugrott a nyakába majd elhátrált s körbefordult a nevető férfi előtt. 
-Látom útra készen állsz-csapott egyet Éva formás telt szív alakú fenekére, aki erre halkan sikkantott, majd felcsapta a szoknyáját.
-Ahová pacsi oda puszi is! - mutatta a tanga által keretezett seggét a férfinak.

Annak nem kellett több már bújt is a szoknya alá, Éva mögött térdre ereszkedve és csókolni kezdte a formás popsit miközben szorosan fogta a derekát.
Nem egy puszi volt, hanem finoman harapdálni kezdte, puszilgatni, nyalogatni mind a két farpofát, Éva lábai kezdtek elgyengülni, a kacagást halk zihálás váltotta fel. A férfi heves ostroma finomabb érzékibb támadásra váltott minden négyzetcentit alaposan kiélvezett. Érezte, hogy Éva egyre jobban reszket a keze alatt. Majd felállt Éva mögött szorosan hozzásimulva hogy érezze a lány a kemény farkát a popsiján s úgy dörgölőzött hozzá. Kezeivel átfogta a lányt, a tarkóját csókolta meg miközben a kezével előrenyúlt és ruhán keresztül elkezdte a telt melleit masszírozni, simogatni hamarosan a kemény bimbókra szorított rá finoman, de mégis határozottan. Éva csak élvezte a játékot próbált hátranyúlni, de a férfi szorosan hozzátapadt így csak az oldalát, amit elért azt simogatta, meg a melleit simogató kezeket.  

A férfi hamarosa a kanapé felé irányította a lányt, még mindig szorosan tartva a lányt, aki persze hogy nem ellenkezett, már az utazás eszébe se jutott minden porcikája a férfit kívánta. A kanapénál a férfi fordult egyet és lehuppant, de rántotta magával a lányt, a lányt és erős karjaival ügyesen úgy irányította, hogy szó szerint a térdére fektette. Éva nevetve kapálódzott, a férfi felhajtotta a szoknyáját majd nevetve csapott egyet a popsijára finoman csattant az ütés. Éva picit megfeszült, de a férfi már a nagy kezével simogatta a csodás fenekét a lánynak masszírozgatta, majd ismét csapott egyet rá. Éva ismét megfeszült, de érezte, hogy a fenekét forróság járja át csípett kicsit az ütés, de tulajdonképpen nem volt fájdalmas, nem ütött nagyot a férfi, de annál izgalmasabb volt a minden ütés utáni simogatás. Kb a 10. ütésnél jártak mikor a férfi simogatás közben még jobban lázba hozta hisz a forró lázas punciját is kezdte izgatni, de csak finoman simogatta. Éva kezdett egyre jobban mocorogni a férfi ölében, érezte az oldalánál a férfi kemény farkát, ahogy hozzá volt simulva. Ahogy ficánkolt és kicsit lógott a felsőteste érezte, hogy mellei kezdenek kiesni a ruhából. 

A férfi ismét csapott egyet a lánynak nemcsak a feneke volt már forró, hanem az egész teste át volt tüzesedve főleg mikor érezte, hogy az újabb simogatásnál a férfi félrehúzza a bugyiját a forró tüzelő lucskos puncijába besiklik az ujja, halkan sikkantott egyet és a fenekét szinte tolta rá a férfi kezére. Az halkan nevetett és alaposan kezdte az ujjával megdolgozni a finom puncit majd időnként a közben a gyűrűsujjával csak egy pillanatra megérintette a csiklóját is Évának. Majd ismét csapott egyet a popsijára Éva ismét megfeszült, de már izgatottan várta az ujjbab popsi kényeztetést. Érezte is a férfi tenyerét, aki ismét a gömbölyű hátsót simogatta majd megint a forró lüktető puncit vette célba s immár nemcsak egyik ujját dugta be, hanem már két ujjal kényeztette s hamarosan még jobban feszítette, hiszen már a harmadik ujja kéretödzött be, Éva a popsiját egyre jobban tolta az ég felé szinte kínálta fel a férfinak, hangosan nyögdécselt úgy élvezte. Majd a férfi abbahagyta Éva szinte szédült a vágytól érezte, ahogy a puncija olyan nedves, hogy a félrehúzott bugyi már teljesen nedves volt nem győzte felitatni. 

Éva várta mi történik próbálta a férfi kemény farkát simogatni, de nem igazán fért hozzá. A férfi finoman felemelte az öléből majd felálltak és forrón megcsókolta a lányt, aki hevesen viszonozta és gyorsan kiszabadította a férfi farkát a nadrágjából és simogatni kezdte a lüktető kemény faszt. A férfi falta szinte a lányt összeszorította a telt kebleket és hol az egyiket hol a másikat hol egyszerre a kettőt szívta nyalta csókolta. 
Majd megint Éva mögé került és feltérdeltette a kanapéra, aki megtámaszkodott a háttámlán és izgatottan várta mit tesz a férfi. 
-Szóval ahová pacsi oda puszi is szólt a férfi, akkor most jön a puszi.

Éva mögött térdre ereszkedett és a formás hátsót a két keze közé fogta és ismét a szájával habzsolni kezdte az átforrósodott finom bőrt. Nyalta, nagyon finoman harapdálta csókolta, a lány szinte tolta rá a popsiját. Majd érezte, hogy a férfi nemcsak a fenekét nyalja hanem az ánuszát is nyalogatni kezdett szinte libabőrös lett az érzéstől. Majd érezte, hogy még lejjebb csúszik a férfi nyelve és immár a forrón lüktető punciját izgatja a nyelvével, Éva egyre jobban szétcsúszott hogy minél jobban hozzáférjen. Mikor már egyre jobban fel volt tüzesedve a férfi hirtelen abbahagyta a nyalást és felállt majd a kemény farkát Éva puncijába lökte és keményen elkezdte baszni. Éva állta a rohamot pedig már szinte szétrobbant az újabb érzésektől. Majd a férfi hirtelen abbahagyta és megint a letérdelt és a nedves csöpögő punciját kezdte nyalni. 

Éva szinte már megváltásként könyörgött a férfi fejezze be a kínzását és engedje elélvezni, de az csak nyalta mikor érezte, hogy hogy hamarosan elélvezne ismét váltott ismét elkezdte keményen baszni Éva forró punciját aki egy pillanatra ismét kizökkent, de hamarosan ismét kezdett már a határra érni. Ekkor megint jött az ujjbab váltás ismét nyalni kezdte a férfi, aki a keményen lüktető csiklóhoz véletlen sem ért hozzá tudta akkor azonnal felrobbanna a lány, de még nem akarta ezt. Majd ismét váltás ismét jött a kemény dugás Éva mellei szabadon ringatóztak a ruha felett már rég kiszabadultak a ruhából. 

Minden lökésnél hozzádörzsölődtek a kanapé kárpitjához, ami még jobban felizgatta. Érezte, hogy most nem fogja vissza magát a férfi, hanem módszeresen keményen keféli Éva szinte már csillagokat látott. Érezte, hogy teste, ami már eddig is a végletekig fel volt tüzelve lassan felrobban. Már nem hallott semmit csak a zihálásukat és a kéjes nyögéseket. Nem érzett mást csak a férfi testét és a mozdulatait, ami minden egyes mozdulattal repíti ahhoz a semmihez sem hasonlító érzés felé. Éva hamarosan artikulátlanul felsikítva, zihálva élvezett el a férfi is követte, és még jó párszor határozottan döfött rajta a gecije utolsó cseppjét is Éva forró lüktető puncijába engedve, amit a lány az utolsó cseppig préselte ki belőle. 
Zihálva lélegeztek a férfi támaszkodott a lány hátára majd másik kezével előre nyúlva cirógatta a lány testét. Érezte hogy a férfi farka lassan csúszik ki belőle, és érezte ahogy a nedveivel kevert ondó szivárog a combjaira, ereje nem volt szinte megmozdulni, de a férfinak se sok ereje maradt úgy rogyott mellé a kanapéra. 
-Azt hiszem kicsit később fogunk indulni zihálta nevetve.- de ezt Éva egy cseppet sem bánta :) :) 
Köszönöm, hogy elolvastad

1 hozzászólás |

Úton 2.rész .... Erotikus történet
#21 2017-12-03 11:28:19
Sziasztok <3 

Ma ismét egy erotikus mesét hoztam Nektek Elza kalandjait, aki nem ismerné keresse meg az elözö részt hozzá ;) Remélem ez is tetszeni fog és sok örömötöket lelitek az olvasásában. Jó szórakozást  <3 


Péter nem tudta levenni a tekintetét a két nőről ahogyan előtte össze voltak fonódva, Elza még mindig hangosan kapkodta a levegőt, Mónika pedig simogatta a ruhán keresztül mindenfelé. Pazar látványt nyújtottak, Péter kényelembe helyezkedett és a kemény farkát simogatta, lassan verte nem akart elélvezni, de nem bírta ki hogy ne nyúljon hozzá.

Mónika elkezdte Elza blúzát gombolgatni, s a finom csipkén keresztül halványan átrajzolódott a sötét bimbóudvar és a kemény bimbócska, amit egyből dörzsölgetni kezdett majd odahajolt és a finom anyagon keresztül csókolta s harapdálta. Elza úgy érezte elveszti a fejét soha nem volt még, hogy egy nő kényeztesse a testét tulajdonképpen eszébe se jutott, de most nagyon is élvezte a másik nő érintését. Másabb volt, mint mikor egy férfi érinti meg, de éppolyan fantasztikus és izgalmas. Az eddig átélt izgalmak, a buja női test közelsége, nagyon izgatóan hatott, Elza kíváncsian kezdte Móni formás testét megérinteni.

 Az elején szinte csak kíváncsian bizonytalanul épp csak az ujjhegyével érintette meg Mónika arcát, nyakát, mire a lány hevesen csókolni kezdte Elzát meglepte a hirtelen vadság, de nagyon felizgatta, érezni akarta a másik lány testét. Magát is meglepte mikor ez a gondolat végigszaladt rajta, de nem bánta nem érdekelte, meg akarta tapasztalni ezt a teljesen új élményt s érzéseket.

Móni elkezdte lefejteni a ruhát Elzáról, gyorsan lekerült a földre a selyemblúz s került lefelé a csipkés melltartó ahonnan a gúzsba fogott szép nagy cickók vidáman pattantak ki és simultak bele Móni kezébe. Aki elkezdte őket gyúrni, dörzsölgetni, csókolta és falta őket, Elza hangosan nyöszörgött, majd elkezdte Ö is felhúzni a másik lány pólóját Ö is akarta érezni milyen a másik lány feszes melle milyen lehet mikor egy idegen nő mellbimbója megkeményedik a szájában.

 Már nem a kanapén ültek, hanem álltak mind a ketten és úgy simogatták kóstolgatták egymást, Péter továbbra is szemben ült velük és csodálattal nézte a 2 lány heves erotikus játékát, élvezte az elő műsort közben a kemény farkát lassan simogatta.

A lányokról lassan lekerült az összes ruhadarab Elza lucskos bugyiját Móni Péterhez dobta, aki izgatottan temette arcát a finom ruhadarabba, de szeme a lányokon maradt.

Elzában már semmi kétség nem maradt érezni és élvezni akarta ezt az éjszakát a fiatal pár társaságában, tudta olyan élményekben lesz része, amiben eddig soha nem volt. Furcsa és nagyon izgató volt a másik nő testét éreznie. Nem tudtak betelni egymás testével csókolták már mindenhol egymást nemcsak forró nyelvcsatákat váltottak, hanem kölcsönösen kalandoztak egymás testén is.

Mónika letérdelt Elza elé, akinek az egyik lábát feltette a kanapéra és úgy kezdte el elsőnek finoman nyalni a lány csiklóját majd kezdte ujjazni, is Elza lába egyre jobban remegni kezdett és ö is érezni akarta vajon milyen íze lehet a másik lánynak. Amikor már úgy érezte nem bírja tovább, eltolta magától Mónit és letérdelt vele szembe csókolni kezdte a lányt érezte saját izét ahogyan csókolóztak, közben lenyúlt és a kezével ujjazni kezdte. 

Aki erre hamarosan nyöszörögni kezdett. Elza átvette teljesen az irányítást és a kezdeti bizonytalanság már tüzes szenvedély volt, Ö is akarta kóstolni partnerét és finoman végigfektette a szőnyegen és most Ö temetkezett a vendéglátója combjai közé. Elkezdte a kezével dörzsölni a lány punciját, szeméremajkait majd finoman bedugta az ujját a hüvelyébe izgalmasnak találta, ahogyan nedvesen lucskosan tágulni kezdett majd odahajolva a keze mellett nyalni kezdte szopogatta a csiklóját nyelvével körkörösen játszott rajta.

Nem tudta abbahagyni Móni puncijának ujjazását, már 2 ujja is a lányba volt, de érezte még enged az Neki, a lány hangosan nyöszörgött, ahogyan kényeztette. A keze ütemesen járt benne megbűvölten nézte, hogy a gyönyörű rózsaszín csikló hogyan telik meg vérrel, már 3 ujjal volt benne a lányban. Tisztára fel volt izgulva az élmény, ahogyan reagál a másik női test, ahogyan remeg s vonaglik alatta. Elza is nagyon éhes lett már nem volt elég a látvány, ahogyan izgatta a másik nőt, hanem kihúzta az ujjait belőle és elsőnek a hanyatt fekvő lány arca fölé térdelt, akit nem kellett biztatni azonnal falni kezdte az előtáruló finom puncit miközben a két kezével Elza nagy formás fenekét simogatta. 

Elza úgy érezte nem bírja már sokáig, hamarosan előredőlt hogy hozzáférjen a másik lány kéjbarlangjához és Ö is ismét kényeztethesse Mónika, aki az érintések hatására izgatottan emelgetni kezdte a csípőjét a vágytól szinte reszketett. A két nő finoman hosszan nyalta egymást szopogatták a finom vérrel telt csiklókat. Elza nem sokára azt vette észre, hogy Móni egyre jobban kapkodja a levegőt egyre hangosabban kezd zihálni, mígnem egy hosszú artikulátlan nyögéssel elélvezett alatta, hihetetlen élmény volt ez. 

Érezte a lány remegését a testén, ahogyan egymáshoz ért a bőrük, látta, ahogy a csiklója kőkemény és hiperérzékeny lett nagyon óvatos szinte simogató mozdulatokkal alig érintve folytatta a lány nyalását iszonyatosan élvezte azt az új élményt, de érezte, hogy már Ö sem igazán tud koncentrálni. Móni hamarosan észhez tért annyira hogy levegőt kapkodva, de folytatta a kényeztetést.

Elza érezte, hogy egész testét szép lassan forróság önti el tekintete elhomályosult, izmai megfeszülnek, kapkodva szedte a levegőt már nem tudott koncentrálni csak mintha egy burokba lenne és ez a burok felrobban, kiszabadul belőle teste szinte görcsösen rángatódzott Mónika testén, száján, ahogyan kéjjel jutalmazta. Arcát Móni hasára simította és úgy kapkodott levegő után érezte, hogy a lány simogatja fenekét, a hátát. Hamarosan remegő tagokkal megfordult és a lánymellé bujt a szőnyegen ölelték, simogatták és csókolták egymást.

 

Péter szinte majdnem leesett a kanapéról, annyira előredőlt ahogy élvezettel nézte a két lány műsorát, tudta hamarosan Ö kerül sorra, és mennyei örömöket fog átélni, de tudta Mónikának szüksége van néha egy női érintésre ölelésre, de utána olyan jutalomba van része amiről a legtöbb férfi csak álmodozik …… 

Köszönöm, hogy elolvastad és remélem várod a folytatást  <3 

4 hozzászólás |

Rajtam, bennem .....
#20 2017-10-28 21:20:37
Sziasztok!
 
Sokan szoktátok kérdezni, mi volt a legextrémebb kalandom. Most elmesélek Nektek egyet, hogy ez volt-e a legextrémebb ki tudja, de hogy nem fogom elfelejteni az is biztos.

Valamikor tavaly év végén megkeresett egy 40-es fiatalember, mivel itt van, az oldalon nevezzük nemes egyszerűséggel Andrásnak, hogy bakancslistáján van, milyen lehet az együttlét egy igazán nagylánnyal és ezt, ha meg tudunk egyezni, velem szeretné megélni.
Beszélgettünk egyeztettünk, és mivel megvolt mindkét oldalon a szimpátia megbeszéltük mikor s hol találkozunk néhány órára. A belvárosban Nála taliztunk, már nagyon várt izgatott volt vajon milyen is lesz majd együtt. András nem volt épp egy kosaras típus, olyan 170 magas lehetett és vékony testalkatú, de hát azért vannak a vágyak, hogy azokat megvalósítsa az ember és ezért is keresett meg pont engem. Egy nagyon kellemes szép lakásba nyertem bebocsájtást, beszélgetni kezdtünk és megkínált feszültség oldásképp mivel tudta, hogy szeretem a házi pálinkát és Ö is, hogy épp egy üzletfelétől kapott elkezdtük iszogatni. Nem volt rossz a pálinka, de nem is volt az igazi, azért hősiesen felvettük vele a küzdelmet.

Beszélgettünk, nevetgéltünk kezdett felhevülni a légkör is oldottak a gátlások és hát a vágy, amiért mentem. Csodálattal nézte és érintette hatalmas melleimet, finoman csókolta és temette közéjük az arcát markolászta a bimbóimat izgatta, csókolta szeretgette őket és kezdte érinteni a testem is. Majd közölte van egy kis bibi vagy jó három hete nem volt nővel és férfiasan bevallja, lehet az első menet igen maszatolós lesz, mert úgy érzi, mindjárt elsül, ezért ne haragudjak rá. Mondtam akkor legyen gyors segítség, és akkor a következő menet kiadósabb lesz, átvettem az irányítást és számba vettem a dolgokat. Először finoman körbenedvesítettem a farkát majd elkezdtem játszani a nyelvemmel rajta, majd bekaptam és egyre mélyebbre került a számba, hol csak a hegyén játszottam a nyelvemmel, ajkaimmal hol mélyebben s hol tövig vettem a számba úgy szoptam, valóban nem kellett sok idő és András telespriccelte a számat, majd az utolsó cseppet is kisajtoltam ajkaimmal és lenyeltem azt.

András megállapította, hogy már ez megérte eddig a talit, de kér kis regenerálódást utána már kitartóbb lesz és Én se maradok ki a jóból. Tovább csacsogtunk mindenről, pálinkáztunk tovább, nagyokat nevettünk szóval igazán oldott volt a hangulat és látszott Andráson, hogy örül, hogy valóra váltja álmait és igenis izgalmasnak találja, hogy egy ekkora test az övé lehet. Nem rúgtunk be a pálinkától, mert sokszor ittunk, de keveseket, és nem is a részegség volt a cél, csak az oldottság az meg megvolt. Egy jó fél óra múlva ismét forrósodni kezdett a levegő, és hát ismét kezdtünk egymásnak esni élvezettel érintette a testem minden részét és hamarosan minden ruha lekerült rólunk.

 Bevezetett a hálószobába ahol folytattuk a játékot, hamarosan András a klasszikus misszionárius pózba kezdett először finoman majd egyre határozottabban dugni, kezdtünk ebbe is igazán bemelegedni mikor egyszer csak a mellkasához kapott szó szerint bennem és rajtam volt mikor ez megtörtént. András nem kapott levegőt, csak a mellkasát markolászta, gyorsan kicsúszott belőlem kiült az ágy szélére és ott görnyedten hörögve, köhögve próbált levegőhöz jutni s többször kapkodott a mellkasa felé is. Hát nem kívánom senkinek, nem vagyok az a pánikba esős fajta próbáltam megőrizni a hidegvérem, de fejbe már a mentőket tárcsáztam. Gyorsan odatérdeltem mögé próbáltam rájönni, hogy segítsek, mint segítsek rajta. Erőteljes köhögés jött rá, nem kérte a segítségem, kibotorkált a mosdóba ott fulladozott tovább egy jó tíz perc múlva jött elő, de fordult is vissza, Én ott toporogtam a nappaliba nem tudtam mit tegyek, lassan elkezdtem felöltözni, mert azt sejtettem ennek a napnak itt vége már.

Mikor kicsit jobban lett kijött a fürdőből leült az asztalnál, még akkor is nehezen tudott lélegezni. Majd beszámolt, hogy reflux rohama volt Neki, régen volt már ilyenje, de volt egy gyomorproblémája az óta ez elő szokott jönni, bár ennyire váratlanul és ilyen helyzetbe még soha. A rosszullétei továbbra is előjöttek, kérdeztem hívja-e mentőt, hogy segítsek, próbáltam egy kis pozitív energiát adni, de egy fél óra után kérte, ne haragudjak, de csak pihenni vágyik, hátha ott elmúlik. Felvettem a kabátomat eljöttem tőle, és hogy levezessem az izgalmakat egy nagyot sétáltam, amit csak a görcsös fejfájásom tett kellemetlenné, tudni kell, hogy nem vagyok egy fejfájós típus az izgalmak nem okoznak nálam ilyet, és amúgy se szokott fájni a fejem.

Bevallom izgultam András miatt, többször fel akartam hívni mi van vele, de mi van, ha pont pihen. Majd másnap jött egy sms: Köszönöm, már jobban vagyok nincs semmi baj. Később telon beszéltünk is pár szót s megállapítottuk lehet a pálinka nem volt tiszta, Neki a gyomra nem bírta és a refluxal reagálta le Nekem meg a fejem hasogatott tőle.  

Szóval ez volt az egyik extrém élményem. András, aki nem András, ha olvasod, be kellene fejezni, amit elkezdtünk, de pálinka nélkül ;)

Köszönöm, hogy elolvastátok  <3 

21 hozzászólás |

Úton .... Erotikus történet
#19 2017-10-26 23:19:47
Sziasztok  <3 

Ma ismét egy mesét hoztam Nektek, remélem kedvelni fogjátok, s rajtatok múlik lesz e folytatása  ;) Köszönöm, hogy elolvastad  <3 


Elza dühösen csapott a kormánykerékre, szemeit könnyek lepték el, ahogy a füstölgő motorháztetőre nézett. Nem elég hogy a pasija szakított vele, mondván túl jó vele és meg sem érdemli öt ezért ment el azzal a libával csak mikor lebuktak akkor közölte vele, hogy tulajdonképpen kímélni akarta azért van viszonya. Elza úgy érezte kell egy kis feltöltődés egy kis magány és nyugalom, hogy feldolgozza a történteket ezért úgy gondolta nagyanyjánál a távoli kis faluban megkapja a szeretetteljes törődést, és egyben fel tud töltődni át tud lépni a szakítás fájdalmán.
 Munkahelyén ahol adminisztratív feladatokat látott el kért egy hét szabit s munka után már haza sem ment hanem útnak indult a nagyihoz a világvégére, mintegy 2 órás út volt már mögötte, időközben besötétedett, s már az útjának vége felé járt, mintegy 10 km volt hátra a kis faluig, amit ezen az elhagyatott kátyús úton kellett megtennie. Most bánta igazán, hogy indulás előtt nem öltözött át a krémszínű enyhén feszülős selyemblúz folyamatosan csúszkált fel a derekán a csipke melltartója már minden mozdulatnál szúrta legszívesebben kiszabadította volna hatalmas gömbölyű melleit a fogságból a fekete éppen csak térd fölé érő ceruzaszoknyába és a középmagas sarkú fekete cipőjében égésznapos irodai szaladgálás után a vezetés gyötrelem volt, most még ez is. A tükörbe bele, se mert nézni milyen lehet a sminkje elveszettnek érezte magát. Kiszállt a kocsiból, felnyitotta a motorháztetöt és tanácstalanul nézegette az autót mit is tehetne. Kit hívjon fel a közelben, hisz nagyanyján kívül senkit se ismert.

 Mikor egy hirtelen fénycsóva villant fel, majd hallotta, hogy egy kocsi közeledik lassan a kátyúkat kerülgetve. Kétségbeesetten nézte a közelgő járművet, ami szép lassan meg is állt mellette. Az autóból egy egy fiatal pár nézett mosolyogva a lányra. –Segíthetünk? – s már szálltak is ki az autóból. A férfi a motorház fölé hajolt, majd kérte Elzát próbálja beindítani a járművet, de az csak fáradtan hörgött. A férfi elmatatott a motorház alatt majd ismét kérte a lányt próbálja beindítani, de megint kudarcot vallott a próbálkozás.
- Sajnálom, de az Én tudásom ehhez kevés, itt lakunk alig egy kilométernyire. Jöjjön, elvisszük, otthon van a közeli szerelő névjegye neki van trélere is, ha helyben nem tudja megoldani. – szólt a férfi, a szőke magas nyúlánk formás kedvese is mosolyogva invitálta Elzát. Aki nagyon szimpatikusnak találta Őket, és úgy érezte a borongós kedvét kezdi felváltani a régi derűje.
Hamarosan egy tágas barátságos házhoz értek, a pár mosolyogva invitálta Elzát a lakásba. A fiatalember elvonult egy kis dolgozószobába s hamarosan kiszűrődött a hangja, hogy telefonon beszél valakivel. A két nő beszélgetni kezdett egymással. Elza jól érezte magát, egészen megnyugodott ahhoz képest milyen szerencsétlenül is indult ez a napja.

 – Szerelö ma nem tud jönni, még uton van valamerre, holnap délelött viszont jönni fog s megnézi az autót. Addig szívesen felajánljuk a vendéngszobánkat, s holnap, ha már tudjuk, mi van a járgánnyal akkor, ha úgy van, szívesen elviszünk az uticélodhoz. Úgye szívem?
– Persze maradj csak, nyugodtan ritkán jár erre vendég úgyis. - szólt a szöke lány- Maradt valami esetleg az autóba, ami esetleg érték lehet, mert akkor azt el kell hozni, Péter visszamegy érte.
 – A táskám a csomagtartóban van, de csak ha tényleg nem gond, akkor szívesen maradok, nyújtotta a férfi felé a kulcsokat.
 – Mi addig iszunk egy pohár bort, amíg viszaérsz Drágám, ha sietsz, csatlakozhatsz hozzánk. –kacsintott a lány a párjára.
Elza és a Mónika a nappaliba ültek le, pohár borral a kezükbe és belemerültek a beszélgetésbe. Péter mikor egy húsz perc múlva visszatért hallotta a lányok vidám csacsogását. Magához vett Ö is egy poharat meg a borosüveget s megállt az ajtóban.

 – Tölthetek hölgyeim, látom üres a poharuk.
Háromasba folyt tovább a beszélgetés, és a borozás. Elza érezte, hogy egyre jobban kipirul, jól érezte magát és tettszett neki nagyon a fiatal pár természetes kedvessége is, na meg Péter férfias kisugárzása se hagyta érintetlenül. Mónika feltette a lábát a férfi ölébe aki masszirozni kezdte azt, Elza sóvárogva nézte a férfi kezét a lány lábán. 
–Láttam egész nap magas sarkú cipőbe voltál, kérem a lábad masszírozom a tied is, de előtte bontok egy másik üveg bort.
Hamarosan Elza lába a férfi kezei közt voltak, a férfi finoman masszírozni kezdte a harisnyás lábait. Elza élvezte a határozott mégis finom mozdulatokat egyre jobban ellazult, Mónika mosolyogva nézte párját.
 – Ugye milyen finom keze van, mindenben ilyen ilyen jó, nemcsak a masszírozásban, - szolt Mónika - de ebbe Én is jó vagyok. – Elza azt vette észre egyik lába Péter kezei közt a másik Mónika kezei közt van és masszírozzák a harisnyás lábát, szinte az egész teste bizsergett. Az elején feszült volt kicsit majd kényelmesen hátradőlt a kanapén szemét lehunyta és élvezte, ahogy az egész teste ellazul. Érezte, hogy a masszírozás egyre inkább simogatásba megy át s már nemcsak a talpa az ujjai és a lábfeje kapja a kényeztetést hanem a szorgos kezek egyre följebb járnak a harisnyán izgalmasan csúsztak a cirógató kezek s térdéig minden négyzet-centimétert feltérképeztek a fürge ujjak.

Meglepődve vette észre, hogy kezd izgalomba jönni, lehet az alkohol miatt érezte magát könnyűnek és felszabadultnak, de közrejátszott a szimpatikus fiatal pár is. Soha nem volt hasonló szituációban, de egyre jobban tettszett Neki, érezte, hogy mellbimbói megkeményednek, és szinte átdöfik a melltartóját és egyben a vékony blúzát is. Kinyitotta a szemét és látta, hogy mindketten Öt nézik. Közben a kezük fáradhatatlanul mozgott, hamarosan észrevette, hogy Mónika az ölébe húzza a lábát, és ahogy simogatja a talpa a melléhez ért, érezte talpa alatt a kemény mellbimbót a feszes gömbölyű mellett, meglepetten s meredten nézte a lány arcát, aki nemhogy arrébb húzódott volna hanem úgy irányította Elza talpát, hogy miközben cirógatja a lábait a talpa meg simogassa az ö mellét.

 Elza zavarba jött, de élvezte is majd még nagyobb meglepetés érte Péter felemelte a lábát és megcsókolta a talpát majd sorba a lábujjait, elsőnek el akarta rántani, de a férfi nem engedte, finoman visszatartotta Elza nem is igazán küzdött annál sokkal jobban élvezett minden mozdulatot. A férfi már nemcsak csókolgatta az ujjait, hanem bekapta és harisnyán keresztül szopogatni kezdte finoman érzéssel egyiket a másik után miközben a keze folyamatosan simogatta a lábát, a vádliját s időnként a combját is megsimogatta. Dupla élvezet volt ez, hisz meglepve vette észre, hogy a másik talpával Mónika melleit simogatja saját magától és igenis élvezi, ahogy izgatja a lányt. Mónika sem tétlenkedett az Ö keze is egyre följebb ért Elza combján. Elza közbe érezte, hogy a szűk szoknyája egyre feljebb csúszik. Nem tudta, hogy viselkedjen, csak azt tudta, hogy minden pillanatát élvezi és soha nem volt még hasonló szituációba, de mégis egyre többre vágyik.


A simogató kezek a lábain, és a fürge nyelvek, a két másmilyen érintés izgalmas volt nézni és átélni. Hamarosan a kezek a szűk szoknya alatt kezdték simogatni érezte, hogy a mellbimbói keményen ágaskodnak a blúza alatt legszívesebben ledobta volna magáról a ruháit, helyette egyre lejjebb csúszott a kanapén a szoknyája meg egyre feljebb, hogy minél jobban hozzá tudjanak férni. Hamarosan azt vette észre, hogy Péter a combjai közé térdel, s csípőjét markolva immár a combjai belső felét halmozza el finom harapdálásokkal, csókjaival, nyelvének játékával. Mónika pedig felállt és Elza fölé hajolva finoman megcsókolta a lányt az íze édes, finom volt, nem kérette magát sokáig, hanem hevesen visszacsókolta a lányt. Móni keze közben a blúzon keresztül simogatni kezdte a lány melleit a kemény mellbimbóit dörzsölte a selymen s csipkén keresztül. Elza kéjesen nyöszörgött hisz Péter sem tétlenkedett, remegő kezekkel húzta le a harisnyát és a finom teljesen átnedvesedett tangát a lánytól majd hangosan felnyögve temette az arcát ismét a lány nedves ölébe.


Párja sem tétlenkedett, hevesen csókolta a lányt, Elza élvezettel viszonozta csókjait élvezettel falták egymás száját. Elza nem bírta sokáig a teste ellen a kettős támadást csípője élvezettel feszült a férfi ajkainak és fürge nyelvének, ahogy a megkeményedő csiklóját izgatta a férfi majd a nyelvével körkörösen játszott rajta, közben a hosszú ujjaival finoman majd egyre hevesebben ütemesen a lányba hatolt. Annyi inger érte Elzát hogy már nem bírta visszafogni magát hamarosan a kéjes nyöszörgése mámoros hörgéssé alakult át, ahogy teste megfeszült és elélvezett a fiatal pár keze s szája által. A férfi még hosszan finoman nyalakodott Elza élvezet nedveiből egy cseppet nem akart elveszteni. Elza egész testében remegett a kimerítő élvezéstől. Péter visszaült a kanapéra és onnan gyönyörködött a két nőben, nadrágja szorításából kivette a kemény farkát s finoman játszani kezdett vele.
Mónika nem hagyta ott a lányt heves csókjai finom nyelvjátékokba ment át, s kezével elkezdte kigombolni Elza blúzát s elkezdte simogatni az egész még mindig az elvezettől remegő testét, …….

6 hozzászólás |

Éva 6. Erotikus történet...
#18 2017-09-10 02:45:59
Sziasztok  <3 

Régen írtam már ide, de egyéb elfoglaltságok gátoltak az írásba. Remélem egy picit hiányoztak a meséim ;) Ma ismét Évát hoztam el Nektek, s hogy mi ebben a történetben a megtörtént, vagy fantázia, s vágy ki tudja, mindezt az olvasó fantáziájára bízom. Jó szórakozást ;)

 Éva jólesően pihent a férfi biztonságot nyújtó karjai közt, így szunyókáltak az álom és az ébrenlét közt, élvezték egymás test melegét, egymás illatát s egymás bőrét ahogyan a testük egymáshoz simult s egybe olvadt az aurájuk is. 

Egyszer a férfi gyomra megkordult, Éva egy csókot lehelt rá. -Ideje lenne valamit ennünk is, tegnap óta csak egymással vagyunk elfoglalva, igaz eszembe se volt enni Te sokkal finomabb falat voltál annál, de Én is éhes vagyok, pihenj csak megyek a konyhába s készítek valamit.- Pattant ki a lány az ágyból s egy rövid köntöst vett csak magára s indult is a konyha felé. A férfi éhesen nézett utána, s nem tudta a gyomra éhes e jobban, vagy a lány finom testére éhezik jobban, nem tud betelni vele! 

Hallgatta a konyhából beszűrődő zajokat, a hűtő csukódását az olaj sercegését, hamarosan érezni lehetett a sülő hagyma illatát, nem bírta tovább, s a lány után ment megállt a konyha ajtóba, nézte a tűzhelynél tevékenykedő lányt. A kurta köntös alól a lány hosszú húsos combjai ívelt vádlija lekötötte figyelmét, s ahogy a feneke mozgott, ahogy fürgén ide-oda lépkedett a férfiban ismét felébredt a vágy, nem tudott betelni vele.

 Éva hátranézett a válla felett s meglátta a férfit, elmosolyodott – megterítenéd az asztalt?   -Persze –csillant fel a férfi szeme, s a nagy ebédlőasztalról amíg a lány háttal volt neki csendesen levette a vázát s a terítőt, majd a lány mögé lépett szorosan s hátulról átölelte majd a melleit kezdte masszírozni keze becsúszott a köntös alá, ahogy az szép lassan kezdett szétnyílni. A meztelen bőrét kezdte simogatni a lány telt keble és egyre keményebb mellbimbója halk nyöszörgése, egyre jobban gerjesztette a férfit. Majd előrenyúlt a gázhoz s elzárta a tojás alatt, megfordította a lányt hosszan csókolta miközben tenyere a fenekére tapadt, elkezdte simogatni a hátát Évának, egész testét érezni akarta, a köntös lassan a földre csúszott és ott volt a meztelen. 

Egy hirtelen mozdulattal megfogta Évát és az asztalhoz támasztotta majd hanyatt döntötte rajta, fölé hajolt s úgy csókolta a lányt majd a mellei közé temette az arcát s hol az egyik hol a másik mellét kóstolta a lánynak miközben egyik kezével a combjait simogatta. Éva hangosan nyöszörgött tehetetlenül tűrte a férfi rohamait és csak élvezte őket, beletúrt a férfi hajába. A férfi a melleiről szép lassan haladt lefelé csókolgatta a nyelvével izgatta a lány pociját. Majd letérdelt az asztal előtt a férfi a lány lábait megtámasztotta a vállán majd szétnyitotta a combjait, s feltárult előtte a lány csillogóan nedves remegő kelyhe. 

-Na, most van megterítve, lehet nasizni. – szólalt meg a férfi s arcát a lány combjai közé temette. Nyelvével kéjesen, hosszan izgatta a lány forro lüktetö punciját. Ovatosan beszivta a csiklóját s a nyelvével körözött rajta, de nem akarta, hogy így élvezzen el még játszani akart az izgalomtól remegö nyüszörgö izgatott nöi testen. Évca puncija egyre éhesebb lett, szinte tocsogott a nedvességtöl úgy érezte már szinte kinozza a férfi a beteljesülésért sovárgott. 

Majd a férfi fölállt s ismét a lány fölé hajolt s a melleit kezdte csókolgatni közben a kemény farkát a lányizzó puncijához dörzsölte, de nem csúszott be csak izgatta a lányt a nyelve a kemény mellbimbóját, míg a farka a lüktető kemény csiklóját izgatta. Majd kiegyenesedett, s úgy folytatta tenyerét megtámasztotta Éva hasán, majd a farkával kezdte teljes mértékben izgatni. Először csak a forró nedves puncijához érintette a kemény farkát, nem dugta be csak épp ott mozgatta, Éva tehetetlenül vergődött az asztalon, próbált közelebb csúszni a férfihoz hogy mikor nyársalja már fel. 

Az nem kímélte csak tovább gyötörte a lányt, a farkával simogatta majd egy kicsit bedugta épp csak a hegyét a lány forró kívánós barlangjába, majd ki is vette, s ismét vissza csak épp a hegyét. Éva úgy érezte felrobban, minden porcikájával a beteljesülésre vágyott úgy felhúzta már a férfi s tovább kínozta. Micsoda édes kín volt ez, egyrészt egész nap tudta volna ezt élvezni, másrészt viszont vágyott arra, hogy a férfi végre dugja meg. A férfi élvezte a lány vergődését, s tovább játszott, hol kivette a kemény dorongját a lányból, hol vissza s néha már nemcsak a hegyét dugta vissza, hanem tövig nyomta azt élvezve, hogy Éva megfeszül rajta s szorosan öleli. Élvezte a látványt, ami elé tárult a kívánatos női testet, a melleket a gyönyörtől torzult arcot, a halk nyögéseket, sikolyokat, ahogy tövig nyomul a lányba, a reszkető test minden rezdülését.

 Hosszú perceken át kínozta így a lányt az egyre türelmetlenebbül hánykolódott alatta s minden egyes mélyebb lökésnél várta a heves folytatást. Helyette sokáig csak az incselkedést kapta ismét csak a férfi ismét csak épp a makkot dugta be az édes nedvtől tocsogó lányba, szép lassan, de már ö se bírta ezt tovább s megadta, amire Éva vágyott, előszór szép lassan kezdett benne tövig járni, majd egyre hevesebben kezdett benne mozogni.

 Éva telt keblei minden egyes döfésnél ringatóztak szinte táncoltak a férfi előtt még jobban izgatva azt. A férfit mintha hipnotizálták volna egyre gyorsabban és keményebben kezdett mozogni a lányba a combjait átölelve, tekintetét le se tudta venni a lány arcáról s a melleiről. Éva nyöszörgése egyre hangosabb lett, egyre jobban zihált, míg egyre jobban közeledett a beteljesülés. A férfi már nem kínozta a lányt megadta, amire vágyott keményen dugta, ö sem bírta volna tovább várakoztatni. A lány egyre jobban kezdte kapkodni a levegőt, mellbimbói keményen csúcsosodtak, mígnem artikulátlan hangos nyögéssel élvezni nem kezdett a férfi is szinte ugyanakkor robbant és utolsó nagy lökéssel tövig nyomta a farkát a lányba és teleélvezte a forrón lüktető punciját. 

Nem húzta ki magát belőle, élvezte a lány forróságát, ahogy nedvesen összetapadtak. Rárogyott a lányra, aki reszketett alatta, kimerülten kapkodták a levegőt, Éva cirógatta az a férfi izzadt hátát, s nem jutott szóhoz, kikészítette a férfi. Hosszú perceken át voltak így csendesen közben érezte, hogy a férfi farka szép lassan lankadni kezd, fájdalmas ürességet érzett, ahogyan a férfi kicsusszant belőle. A férfi hosszan megcsókolta, majd felsegítette az asztalról majd megszólalt - A reggeli csodás volt, de a desszertünk azt hiszem kihűlt nézett a tűzhelyen levő serpenyőre.

Köszönöm, hogy elolvastad  <3 

34 hozzászólás |

Livi 2. Erotikus történet
#17 2017-06-13 00:05:32
Sziasztok  <3 

Ma ismét Livi mesél Nektek aki kicsit keményebb leány  :)  S hogy   mi az ami megtörtént, azt mindenki fantáziájára bízom. Fogadjátok szeretettel, s köszönöm,  hogy elolvastad  <3 


Livi türelmetlenül járt-kelt a lakásban, úgy érezte menten felrobban. Este arra ért haza, hogy a fal elázva még szerencse nemrég történhetett a baj, de azt megállapította csötörés van, elzárta a fővezetéket, csüggedten nézte a vizes falat, majd telefonálni kezdett szerelö után. Este már sajnos senki nem foglalkozott vele, de az egyik szerelö másnap 9-re igérte magát, de már lassan 11 óra. Délután elintéznievalói lennének, s fürödni vágyott már nagyon. Egy kényelmes kék poloruha volt rajta, laza mélyen kivágott, telt keblei meglengették a ruhát, ahogy mérgesen toporgott. Alatta csak egy selyemtangát viselt. Délutánra az öltézeke már ki volt készitve a szobába a tetejére dobva a kedvenc csipke combfixe. Végre csengettek. 

Livi beengedte a szerelöt, s visszafogta türelmetlenségét. A férfi egy fél fejjel alacsonyabb volt a magas lánynál, enyhén pocakos. Kényelmesen fogott neki a munkának, illetve neki se fogott igazán, hanem inkább a lányt mustrálgatta. Ömlött belöle a szó a semmiröl, Livi érezte kezd a türelme elfogyni, de tudta annak nem lesz jó vége, s probálta visszafogni magát. A férfi kipakolta a fürdöbe a szerszámokat, majd ismét a Livi közelébe somfordált és célzott rá mennyivel jobban menne a munka, ha Livi segítene neki. Livi otthagyta majd a háloba vonult, kisvártatva a férfi utána ment s megfogta a lány nagy gömbölyü fenekét. Livi itt veszítette el a türelmét, de tudta okosan kell cselekednie ;) 

A férfi felé fordult majd rámosolygott: -Mesterem, lehet, kell egy kicsit lazítani mielőtt belefogna, a munkába- Livi kibujt a ruhájából csak a selyemtanga maradt rajta, a férfi kikerekedő szemekkel csodálta a lány testét- ugorjon ki a ruhájából s feküdjön, az ágyra hanyatt segítek benne, hogy ellazuljon. 

A férfi kapkodva szinte reszkető kezekkel dobálta le magáról a ruháit mind egy szálig majd egyből hanyatt is feküdt az ágyon. Livi odament majd lovalóülésbe ráhelyezkedett, a férfi szinte el sem hitte szerencséjét. Livi fölé hajolt engedte, hogy a férfi játsszon a melleivel, tudta azzal leköti a figyelmét a férfi boldogan szívta a mellbimbókat a lány szinte megfojtotta a melleivel. A kezében már ott volt a harisnyája tudta mennyire erős anyag, hisz már sokszor kötözött ki vele férfiakat és szabadulásra nincs esély. A szerelő egyik kezét felvitte az ágy rácsos támlájához és gyors rutinos mozdulatokkal odakötötte, a férfinak fel se tűnt a mellekbe volt veszve majd a másik keze következett mikor azt is odakötötte a férfi akkor eszmélt fel, s nézett döbbenten a lányra. Rángatni kezdte a kezeit, de Livi erre két hatalmas pofont kevert le neki. –Nyughass, mert nagyon megjárod! – Közben a testével hátrább csúszott, hogy a lábait rögzítse a férfinak, a fiókból előszedett kötelekkel, a férfi próbált hánykolódni, de a lány rutinos volt az engedetlenek megnevelésében és a férfi mellbimbóin tekert egyet a férfi felüvöltött kínjában. Livi felkacagott szerette a kín hangjait hallani, majd míg testsúlyával szorította a lábait, azokat is kikötötte teljesen szétnyitva az ágyhoz.

Leszállt a férfiról, majd egy vékonyabb kötelékkel a férfi heréit kötözte meg, a férfi hánykolódva szitkozódott, de nem engedték a kötelek, hogy elszabaduljon.  Érdekes módon a kényszerű szituációtól függetlenül, a farka még mindig kemény volt neki a lány gyorsan azt is elkötözte, majd férfi fölé hajolt. Meztelen mellei ragyogtak a hálószoba félhomályába. A férfi ijedten elhallgatott nem tudta mi fog történni vele. –na idehallgass, Te szarcsimbók, -és a kezével csavart egyet a férfi mellbimbóján,-nem tűröm, hogy bárki hozzám érjen, ha Én azt nem engedem meg Neki! A másik –ismét jól megtekerte, de már mind a két mellbimbóját, a férfi ismét üvölteni kezdett-hogy ilyen kis tetvek, mint amilyen Te vagy megvárakoztatnak, több órát késtél, és utána még szemtelenkedsz is te fajankó, de pasinak meg egy nagy nulla vagy! – Livi erre elkezdte a férfi farkát és a mogyoróit a kezével ütni, a férfi hánykolódott, de nem tudott szabadulni. 

-Fogsz még késni te nyomorék idióta barom??? –csapott rá újra és újra a farkára a férfinak. Mire az két üvöltés közt halkan – Nem- mire Livi megszólalt ismét. 
-Mit nem Te barom, nem hallom!?
-Nem fogok késni többet asszonyom!-szipogta a férfi.
-S tudod, miért ne késs te hülye??
-Nem tudom asszonyom, csak ne bántson.
-Azért, mert este se tudtam megfürödni, mert nem volt vízem, s most Te kis pöcs Te fogod tisztára nyalni a pinám és a seggem is! - Ahogy ezt kimondta már a kikötözött férfi feje fölött is volt és tisztára ráült a férfi szájára a combjai szorosan tartották a férfi nem kapott levegöt, kicsit felemelkedett, a férfi zihálva kapkodott levegö után, megfogta a férfi haját majd ismét ráhuzta a fejét- ha ügyesen csinálod akkor kapsz levegöt is közbe! – A férfi szorgalmasan nyalni kezdte a lány nedves punciján feszülö selyembugyit. Livi kis idő után félrahuzta a könnyü anyagot, hogy a férfi hozzá tudjon férni rendesen, és valoban tisztára tudja nyalni, kicsit helyezkedett a férfi száján, hogy a seggéhez is hozzá tudjon férni. A férfi szorgalmasan nyalta a lányt, Livi érezte kezd ellazulni. Amikor úgy érezte tiszta már, leszált a férfi arcáról. 

-Remélem, kis pöcs tanulsz a leckéből! –megfogta a férfi golyoit az egyik kezébe és szorosan tartotta, majd a másikkal eloldozta a lábait és az egyik kezét, a férfi, nem mert semmit se csinálni, mert biztos volt benne a lány abban a pillanatba összezuzná. Remegve várta mit fog még vele tenni a lány, érdekesen érezte magát, soha ilyen kellemetlen megalázó helyzetbe nem volt még, de mégis nagyon izgatta érezte a farka egy pillanatra nem lankadt le, hanem nagyon is feszült. A lány leparancsolta az ágyról a férfi meggörnyedve állt egyik keze az ágyhoz kötve mogyoroit a lány továbbra sem engedte, letérdeltette majd a másik kezét is ismét az ágyhoz kötötte.

-Na figyelj ide bunkocska, mára az utolsó lecke következik, nem taperoljuk a nők seggét, mert lehet nem örülnek neki. S hogy ne felejtsd el 50 tenyerest kapsz tölem! Hangosan számold! –Livi tenyere hangosan csattant a férfi seggén, szép nyugodtan nagyokat sozott rá. 
-1,2,3,……28,29, -a férfi már vonaglott az ütések alatt soha nem gondolta ilyen fájdalmas lehet egy nöi kéz ütése, idönként hangosan felkiáltott, s nyöszörgött.Livi egy pillanatra megált s kioldozta a farkát s mogyoroit szorosan tarto kötelékeket. A férfi érezte még ilyen kemény soha nem volt a farka, úgy érezte menten szétdurran. -47,48, 49,50.
Livi megsimogatta a férfi vöröslö fenekét, majd a megfogta a kemény farkát és határozottan verni kezdte, a férfinak nem sok kellett hörögve élvezett el, a homlokát az ágy lábához támasztotta és a levegö után kapkodott, furcsán kielégültnek érezte magát. A lány kioldozta a férfit.
-Mit kell ilyenkor mondani? –csattant a hangja. A férfi nem tudta megállni hozzá kellett érnie a lányhoz. Megcsókolta az elötte állo lány meztelen lábfejét, majd megszólalt
-Köszönöm asszonyom, a leckéket megtanultam! Máris csinálom a vizet. 
Livi mosolyogva nézett, hmm ezt teszi egy kis nevelés 
 ;) 

15 hozzászólás |

Éva 5. Erotikus történet
#16 2017-05-08 10:40:07
Sziasztok  <3 

Sokan hiányolták már mikor fogom folytatni Éva kalandjait, most Ö került sorra, remélem tetszeni fog. S hogy ebből a történetből mi a vágy a valóság, vagy mi történt meg mindenki fantáziájára bízom  ;) Jó szórakozást köszönöm, hogy elolvasod  <3 


Éva egész éjjel élvezte a Férfi testének melegét, mint egy kellemes meleg burokban aludt volna, soha nem aludt szinte még ilyen mélyen és pihentetően az előző napi mozgalmas délután, s este után. Még félálomba volt, inkább közelebb az alváshoz érezte a férfi kezét, ahogyan átöleli, és teljes testével hozzásimul, hátulról ahogyan az oldalukon feküdtek, nem tudott elképzelni ennél bensőségesebb alvást mikor érzi a testén a férfi óvó karját s testének melegét a férfi lélegzetét, ahogyan csiklandozza a meztelen hátát, tarkóját. 

Arra eszmélt a félálom ködén át, hogy a férfi keze a mellén kalandozik és cirógatja a keményen álló mellbimbóját, miközben a hátához simul s a nagy gömbölyű fenekén érzi a férfi kemény farkát. Nem tudta Éva, hogy ébren van-e vagy álmodik, érezte nyakán a finom csókokat, s a finom borosta kellemes szúrásait. Érezte, hogy egyre jobban növekszik benne a vágy már nem annyira az álom húzta, hanem az egyre lucskosabb puncija. Fenekét elkezdte mozgatni s egyre jobban dörzsölni a férfi kemény faszához, majd kicsit szétnyitotta a combjait s felsőtestével eltávolodott a férfitól, s úgy helyezkedett, hogy a férfi be tudjon csúszni a nedves barlangjába. A férfit nem kellett biztatni, belecsúszott a lányba majd szép lassan finoman mozogni kezdett benne a keze hol Éva csípőjét simogatta s szorította hol pedig átkarolta a lányt s a melleivel játszott. Nem volt semmi kapkodás az együttlétükben élvezték egymás közelségét élvezték ezt a fajta ébredést és élvezték egymás testét. Éva halkan nyögdécselt s már biztos volt benne hogy nem álmodik, hanem az álom vált valóra, a vágy egyre jobban átjárta, egyre jobban egyre hevesebben akarta érzékei átforrósodtak a finom érintésektől.

 Egyre jobban s hevesebben kívánta a férfit, főleg hogy a férfi a kezével előrenyúlt s finoman a csiklóját kezdte simogatni miközben továbbra is szép lassan mozgott benne. Éva kezdte úgy érezni minden húr elpattan benne s mintha egy buborékba lenne minden érzékszervével a férfira tapadt, de többet akart, szép lassan elhúzódott a férfitól, a kőkemény farka kicsúszott a lányból. Éva megfordult és csókolni kezdte a férfit s végre a kezei közé kaphatta a vágyott férfi testét. Simogatta ölelte egyre hevesebben, majd a kezével a férfi kemény faszával kezdett játszani, de ajkai nem váltak el a férfitől szinte harapta a férfi száját, a férfi keze se volt tétlen simogatta a lány testét markolta a mellét, a csípejét. 

Majd Éva átvette teljesen az irányítást, a férfi örömmel engedelmeskedett a lány vágyainak, hogy úgy kapja meg, ahogy a lány akarja, bárhogy is szeretné. Éva egyszer csak hanyatt lökte a férfit majd ráült a férfira lovagló ülésbe úgy helyezkedett, hogy a férfi kemény farka a fenekénél legyen, s minden mozdulatnál simogassa a fenekét a kemény fasz. Előrehajolt és tovább csókolta a férfit hol az ajkait, hol pedig a testét kóstolta, nyakát, érezte a férfias illatát, ami megbolondította. A férfi közben játszott szép nagy kerek melleivel az ágaskodó bimbókkal, csókolta markolta harapta a lány kebleit élvezettel szívta a kemény mellbimbókat. Felváltva játszottak egymás testével a vágy egyre jobban elhatalmasodott rajtuk, majd Éva kezével kissé megtámaszkodott a férfin és a csípőjét megemelve, finoman rátolatott a férfi kemény farkára, hangosan kéjesen felnyögött, ahogy a lucskosan lüktető puncijához kezdett érni a férfi kemény fasza. Nem hirtelen ült rá, hanem szép lassan kiélvezve minden millimétert, ahogy betölti a férfi farka, ahogy feszíteni kezdi, ahogy a hüvelye szorosan rásimul, mindennél jobban szerette ezt az érzést, szinte egy percre is megállt élvezve azt, ahogy kitölti a férfi. Majd szép lassan mozogni kezdett rajta, a férfi kezei továbbra is a mellein voltak. Éva előrehajolt közben a csípőjével lassan mozgott a férfin, csókolni vágyta a férfit harapni, érezni a nyelvével, minden érzékszervével a férfit akarta. 

Hamarosan egyre többet és többet akart a vágy kezdte szétfeszíteni, s gyorsabb ütemre sarkallta, egyre tempósabban kezdett lovagolni, kiegyenesedett a férfin s úgy forrtak egybe, a férfi fogta a két kezével a csípőjét és ö is egyre hevesebb tempót kezdett diktálni. Éva hatalmas keblei minden mozdulattal ringtak integettek a férfinak, a bimbók keményen ágaskodtak. A lány a férfi szemébe nézett, ahogy egyre vadabbul vágtáztak, majd kezdte elveszíteni a külvilágot, picit hátrább dőlt, hogy még mélyebben magában érezze a férfit. Egyre inkább érezte, hogy felforr vele a világ, majd a férfi megnyálazta az ujját s Éva csiklójához ért, ahogy az lovagolt rajta, szinte alig simította meg. Évába mintha villám csapott volna, hangosan felsikoltott, olyan intenzív volt az élmény, a mozgása ritmusa megtört a heves orgazmus testét teljesen hátrafeszítette lement szinte hídba. 

A hüvelye lüktetett a férfi faszán s forrón átnedvesedett minden Éva nedveitől, a férfi se bírta tovább, akkora hatással volt rá Éva élvezése s követte a lányt, hangos nyögéssel teleélvezte a lányforró lüktető punciját. Kettejük forró nedvei keveredtek. A férfi megfogta Éva két kezét s felhúzta, magához a lány ráborult a férfi mellkasára, még mindig benne volt a férfi farka. Verítéktől nedves volt az egész teste, hangosan szaporán szedte a levegőt, s ahogy a férfi keze simogatta mindenhol ahol hozzáért szinte áram cikázott át rajta.  Hosszan pihentek így egymáson ………


  

4 hozzászólás |

Anna 4. Erotikus történet
#15 2017-03-27 10:57:48
Sziasztok  <3 

Ma ismét Anna történetét hoztam el Nektek. Ezt a történetet bizonyos séma szerint írom egy bizonyos megrendelő kérésére, de azért fogadjátok sok szeretettel Annát aki igen sok szarvat tesz az aktuális párja homlokára. Köszönőm, ha elolvasod  <3 

Másnap reggel lustán ébredtek, szobájukban fogyasztották el a reggelit, majd ismét a szálló wellness részlegébe mentek. Kellemesen telt a délelőtt s élvezték a kényeztetést, amit a szálló nyújtott az italokat, ételeket és a szolgáltatásokat. Anna úgy döntött szaunázni megy. Bement a forró kabinba, s törölközőjét az egyik padra terítve meztelen végigdőlt rajta élvezte, hogy teste felhevül, a pulzusa felgyorsul. Lehunyta a szemét s relexálni kezdett, hamarosan nyílott az ajtó s két férfi lépett be rajta, leültek a másik padra s halkan beszélgetni kezdtek.

 Anna érezte testén a pillantásokat, s érezte, hogy teste már nemcsak a szauna párás melegétől kezd izzani. Óvatosan a szempilláján keresztül szemügyre vette a férfiakat, olyan 30 év körüliek lehettek, erőteljes jó testfelépítésűek. Látta a férfiak tekintetét, ahogy a testét egyre nyíltabban bámulják s azt is észrevette, hogy az egyik férfi máris egy törölközőt terített az ölére leplezve, hogy ott bizony megmoccant valami. Anna érezte, hogy a férfiak tekintetétől egyre jobban izgalomba jön a teste érezte, hogy szép nagy kerek mellein a mellbimbók ágaskodni kezdenek. S hamarosan azt is érezte, hogy az öle egyre jobban kívánja az ismeretlen férfiakat. Anna teljesen meztelen feküdt a padon, teste verítéktől volt fényes, s fazonírozott puncija egyre nedvesebb lett, ahogy a férfiakat leste. A két férfit se hagyta érintetlenül a gyönyörű vörös démon látványa, egyre akadozottabbá vált a beszélgetésük és egyre nyíltabban bámulták a lányt s már mindkét férfin egyre nyíltabbá vált, hogy kívánják is. Anna tudta Neki kell megtenni az első lépést a két idegen férfi felé, s akkor képesek rá, hogy a vágyát csillapítsák. 

Anna kinyitotta rendesen a szemét a férfiak felé nézett, s rájuk mosolygott, nyelvével finoman körberajzolta ajkait. A férfiak zavartan fordultak el, de a farkuk mindkettőjüknek árulkodóan ágaskodott. Anna felállt és könnyed léptekkel odalépett a férfiakhoz
 –Szerintem kicsit fokozni kellene a hőmérsékletet, hogy jobban izzadjunk-mosolygott rájuk.
 Majd odahajolt az egyik férfihoz s megcsókolta, a 2 férfit se kellett biztatni Anna gyönyörű izzadt testét kezdték simogatni, egyszerre tapadtak két oldalról a mellére. Az egyik férfi letérdelt elé s a lány lucskos izzadt pináját kezdte nyalni, míg a másik férfi immár mindkét mellével játszott Anna kéjesen sóhajtott fel élvezte, amit a 2 száj s 4 kéz művel vele. Kis idő múlva felhúzta a térdelő férfit majd Ö térdelt le a két férfi elé s egyszerre kezdte verni a kezével a kemény faszukat majd közelebb húzta magához őket majd elkezdte előbb az egyiket majd a másikat is szopni felváltva időnként amennyire tudta mindkét faszt a szájába vette. Annának se a keze se a szája, nyelve nem maradt tétlen. Mikor úgy érezte nem lehetnek a fiúk már keményebbek felállt, s hanyatt lökte az egyik pasit, a férfiak boldogan fogadták a nő irányítását majd Anna beleült a kemény faszba s elkezdte lovagolni miközben a másik férfit farkánál fogva magához húzta és tovább szopta annak a farkát miközben a kezével, a mogyoróival játszott a férfi Anna melleit simogatta s a hajába túrt. Kis idő múlva az álló férfit maga mögé utasította, hogy kezdje el nyalni a popsiját. A férfit nem kellett kéretni boldogan csókolta s nyalta a lány popsiját, ahogy előtte kívánatosan gömbölyödött. Nem hagyta ki a kívánatos segglyukát sem, mikor érezte, hogy a lánynak egyre befogadóbbá válik a feneke, kemény farkát odaillesztette s finom elkezdte a lány popsijába dugni miközben a barátja kemény farka továbbra is a lány forró puncijába volt . Anna minden porcikájával élvezte a 2 férfi érintését és a kemény farkukat ahogy szendvicsbe fogták a kívánatos testét. A két férfi felvette egymás ritmusát, amiben a lány izgalmas teste volt a hangszer, s egyre hevesebben s egyre keményebben dugták a lányt. Hamarosan a forró szaunába még nagyobb lett a forróság a mindenki egyre szaporábban szedte a levegőt, kis idő múlva Anna kéjesen felsikoltott, ahogy elélvezett a férfiak közt. A két férfinak se kellett több, telelövellték forró spermával a lány mindkét lyukát. Szép lassan szétváltak egymástól. Majd Anna megszólalt –Azt hiszem most már kellőképpen leizzadtunk a szaunában, ez kellett egy jó ebéd előtt. –mosolygott a két férfire s a törölközőjét a testére csavarva, kisétált a szaunából. 

Anna hamarosan megtalálta a férjét s forró csókkal üdvözölte, majd a köntösébe belebújva ledőlt a medencénél férje melletti fekvőszékbe, érezte még a testén a 2 férfi érintését s érezte, hogy a puncijából  s a popsijából is még mindig szivárog egy kis geci amit a két férfitől kapott. Kicsit lehunyta a szemét, jól esett Neki most elpillednie. 

Mindig is élvezte a szaunát, sok izgalmas kalandot élt már ott át. Ismét elkalandozgatott a gondolata, megint eszébe jutott a bigott zsarnok anyja, aki vaskézzel fogta és az is eszébe jutott, hogy játszotta ki öt. A középiskolában már nagyon szeretett volna szabad lenni s nem akarta, hogy egész nap otthon keljen ülnie, magolnia és semmi szórakozása ne lehessen. Szeretett volna társaságba járni, bulizni, fiúzni egyszóval élni. Sokszor eszébe jutottak az esküvőn történtek. Sokszor átélte azokat az élményeket, amiket akkor tapasztalt és a szoba magányába mikor nem tudott aludni lepergette ismét az eseményeket és elkezdte magát simogatni, mint akkor, s ahogyan az a két férfi tette. Anna elkezdte felfedezni a testét, megtanulta hogyan izgassa a saját szép melleit, s mellbimbóit hogy a vágytól csak reszketni tudjon, s megtanulta hogyan okozzon magának örömet, ahogyan a fiú is elélveztette. Anna egyre többet foglalkozott a testével, kezdte felfedezni magát, hosszan nézegette magát a tükörben, és ismerkedett saját magával, de nagyon vágyakozott, hogy egy férfi érintse meg öt. A sok nyugtalan este közben kitalálta anyját hogyan játszhatná ki, barátnőkre hiába hivatkozik esélytelen, hogy szabadságot nyerjen, de a rátarti anyjának egy megfelelő barát talán megenyhítheti a szívét. Sokáig gondolkodott melyik fiú lenne a megfelelő, akit anyja elfogadna és elengedné vele bárhová.

 Másfél év volt hátra az érettségiig úgy érezte megbolondul, ha továbbra is bezárva kell élnie. Mint egy komoly feladatra, vagy versenyre úgy készült a megfelelő fiú kiválasztására és később a behálózására is. Volt, aki azért nem volt megfelelő, mert szegények voltak, vagy kétes hírűek a szülei, vagy harsány, míg a listáján egy név maradt Géza. Géza egy szemüveges csendes visszahúzódó sovány fiú volt ellentétben az apjával, aki a városka polgármestere volt idősebb Géza határozottan irányította a kis város életét és már második ciklusát töltötte, sőt esélyes volt, hogy a következő választásokon is nyerhet majd. Anyja imádattal tisztelte, és szinte áhítattal ejtette ki a nevét is, ha szóba került. Anna így gondolta helyesen ideális barát lenne Gézából, csak hogyan győzze meg erről a fiút, és attól hogy van, barátja hogyan nyer ettől szabadságot. Alkalmat az iskola egyik ünnepélye adott ahol senki nem szeretett szerepelni, de Annának muszáj volt, s úgy döntött rábeszéli, Gézát szerepeljen ö is. Így is történt, Géza elején nagyon húzódozott, de a lány szép lassan rábeszélte a fiút, aki nem értette ez a csodaszép lány mit is szeretne tőle, de nem érdekelte, élvezte a lány társaságát, s boldogan készült a szerepre. Hamarosan egyre több időt töltöttek együtt, a fiú boldog volt, hogy az iskola egyik legszebb lánya van körülötte. 

Hamarosan Géza hivatalosan is elkérte a lányt, hogy ide-oda elmenjenek. Anna anyja boldog volt, s még biztatta is a lányát, hogy legyen kedves a fiúval, és már arról ábrándozott majd milyen szép pár lesznek az esküvőn néhány év múlva. Anna kapott végre egy kis szabadságot, igaz ennek a szabadságnak ára volt Géza személye, a fiú imádattal tekintett a lányra s bármit mondott a lány igyekezett azt teljesíteni. Anna először mehetett el moziba, este szórakozni, a fiú társaságában. A fiú szinte megérinteni se merte a lányt sokadik tali után történt meg az első csók is. Annát nem igazán izgatta fel a fiú csókja, de ezért a kicsit korlátolt szabadságért megérte Neki. 

S hamarosan eljött az a nap is mikor a fiú születésnapjára a szülök egy kis házibulit szerveztek Gézának ahová természetesen a lányt is meghívták. S ez volt az első alkalom mikor Anna úgy lett elkérve, hogy Gézáéknál tölti az éjszakát. Anna izgatott volt, hisz elsőnek fog a fiú családjával együtt lenni. Gézáék egy szép nagy házban laktak, ami minden kényelmet kielégített. Népes vendégsereg jött össze a szülinapra család barátok, jó néhány unokatestvér, Annát szívesen látták hisz neki köszönhetően Géza kicsit bátrabb lett és sokkal önállóbb, mint előtte volt. Kellemesen telt a nap, a medencébe fürödtek, napoztak jókat ettek és hát ittak is. Estére a vendégsereg szétszéledt csak a szűk család maradt, az ünnepelt eléggé elfáradt a nap végére Anna betámogatta a szobába ahol ö is az éjjelt fogja majd tölteni a fiú eldőlt az ágyon motyogott valamit majd horkolni kezdett. Anna kicsit csalódottan nézett felé majd köntösbe bújt, törölközött vett magához és úgy döntött kipróbálja a szaunát, mert soha nem volt benne még része.

 Már mindenki lepihent, késő este volt és hosszú volt a nap. Mikor belépett a szaunába, ijedten vette észre, hogy nem egyedül van, hanem Géza apja is benn ejtőzik, meztelen izzad, mikor a lány menni akart, de a férfi utána szólt. - Gyere nyugodtan, nem zavarsz, ülj le, hosszú volt a nap s itt ki tudok kapcsolni teljesen. Vesd le a köntösödet is, a szaunát meztelen használjuk, úgy tud legjobban a test méregteleníteni. – Anna zavartan vette le a köntösét, s ült idősebb Géza mellé a kis kabinban a padra. Izgatta az erőteljes meztelen férfi látványa, a szeme sarkából kíváncsian nézte a férfit, eddig egy férfit se látott még teljesen csupaszon. 

Idősebb Géza nagyon férfias jelenség volt sportos kicsit erőteljes finoman szőrös teste izgatta a lányt legszívesebben megérintette volna. Zavartan fészkelődött a padon.
A tapasztalt férfi látta a lányon, a zavart a kíváncsiságot, és az izgatottságot is. –Soha nem láttál még meztelen férfit? – kérdezte a lányt, aki zavartan megrázta a fejét – Gyere akkor s nézz meg alaposan és érints meg bátran – mosolygott idősebb Géza a lányra, s elé állt megfogta Anna kezét és a mellkasára tette. Anna elpirult, de izgatott is lett érezte, hogy mellbimbói megkeményednek. S kíváncsian kezdte a férfi testét megérinteni, beletúrt a finom mellszőrzetbe, majd simogatni kezdte az érett férfi testet, hamarosan mindenhol érinteni akarta a férfit el volt teljesen varázsolva ettől az új érzéstől. Tapintani, érezni és kóstolni vágyta, s így is tett, mindenhol érinteni kezdte a férfit majd az érintése nyomán ízlelni kezdte a férfi bőrét. Hamarosan Anna tiszta lázba jött, de a férfi se sokáig bírta, hogy csak passzívan álljon a lány előtt, hanem a lény érintése nyomán keményedni kezdett nem is kicsit. A lány elé térdelt és elbűvölten nézte hogyan változik át a férfi lankadt kukaca kemény harcra kész fasszá az érintése nyomán.

 A férfi se tudta már tovább türtőztetni magát s viszonozta az érintéseket, minden porcikáját, érinteni akarta a fiatal bimbózó lánynak, akinek a teste már nővé érett. Hevesen csókolni kezdte, ahogy egymáshoz simultak, miközben minden porcikáját simogatta a lánynak majd hamarosan elszakadt a lány szájától s elkezdte a testét felfedezni csókolta nyalogatta ahol csak érte. Anna hamarosan zihálva kezdte szedni a levegőt minden porcikája a beteljesülésért kezdett reszketni, majd a férfi leült a padra s a lányt finoman az ölébe húzta, s engedte, hogy Anna felnyársalja magát. Közben erősen fogta a lány popsiját s nem engedte visszakozni mikor meg akart torpanni, de Anna nem akart el akarta oltani azt a tüzet, ami a belsejében volt. Amikor már félig elnyelte a lucskos pinája a férfi kemény farkát kicsit elbizonytalanodott, de a férfi egy határozott csípőmozgással tövig Annába lett, a lány halkan felsikkantott, egy röpke fájdalmat érzett, de a férfi simogatása a testén, és a hogy a szájával a mellét csókolgatta hamarosan el is feledtette ezt vele és ismét felizzott a vágy benne. Hamarosan felvette izmos testével az ősi ritmust, s a férfi, ahogy felnyársalta mozogni kezdett rajta ütemesen, élvezte, hogy ö irányít és élvezte azt is, hogy a kemény farok hogy tölti ki éhes belsejét, hamarosan a férfi rásegített és gyorsabb ütemre biztatta a lányt a lány úgy érezte hamarosan fel fog robbanni, nem bírja már ezt a feszültséget. Egyre gyorsabban és hevesebben mozgott, mígnem egyszer csak úgy érezte minden ereje elhagyja, ahogy teste felrobbant. Ajkát halk sikolyok hagyták el, minden erő kiszállt a testéből, majdnem hanyatt esett, de a férfi erősen fogta a testét és immár ö irányított, Annát erősen tartotta, aki már csak kéjesen nyöszörögni tudott, míg Ö viszont a lány alatt hevesen ütemesen mozogni kezdett, míg hamarosan a férfi is el nem élvezett s teleélvezte a már nem szűz lány még mindig lucskos punciját. Nem húzta ki egyből a lányból magát, hanem szorosan átölelte, s így ültek néhány percig egymásba fonódva. Szép lassan a lélegzetük is csendesült, a férfi simogatta a lány remegő testét, és csókolgatta élvezte, hogy a lány megremeg az érintései alatt. Lassan szétváltak egymástól, majd a férfi egy csókot lehelt a szájára - Ideje kimenni innen, mert a végén sok lesz a szaunából, csodálatos nő vagy! –Együtt léptek ki a szaunából Anna furcsán jól érezte magát nem számított rá, hogy élete első szeretkezése ilyen fog lenni, érezte még, hogy az egész teste bizsereg. S élvezte magában a férfit is és élvezte, hogy még mindig lucskos és nem csak a férfitól. 

A szobába lépve Géza mellé feküdt, aki még mindig a bódult álmát aludta, de a lány mocorgására feleszmélt, odahajolt a lányhoz s elkezdte csókolgatni a lány viszonozta a fiú közeledését. A fiú kótyagosan, kissé durván tapasztalatlanul kezdte simogatni a lányt, Anna próbálta viszonozni a fiú közeledését, de nemigen sikerült. A fiú nem sokat foglalkozott a lánnyal hamarosan rámászott, és a még mindig gecis, forró puncijába hatolt, majd néhány gyors mozdulattal el is élvezett a lányba. Majd lefordult róla, s hamarosan Anna csak a horkolását hallgatta. Anna csalódott volt, de azt is megértette minden férfi más és más van, aki igazán szeret adni és kapni is, míg mások azt se tudják, mit tesznek, de tudta, ha kitart Géza mellett, akkor kap egy kis szabadságot, amit tetszése szerint, tud használni. Idősebb Gézával, szép lassan egy csodás titkos kapcsolat alakult ki, hatalmas élvezésekkel, és csodás titkok megismerésével, szinte mindig mikor Náluk aludt kiszökött a fiú mellől, hogy az apjával legyen. A férfi tanította meg igazán, mit is szeretnek a férfiak, és segítette Annát is hogy megismerje még jobban önmagát és a testét is, és hogyan tudja azt használni. Mint egy fél évig tartott ez a kettős viszony a két Gézával, mikor …..

- Anna ébresztő, ideje felöltözni s menni, ebédelni. –Anna kicsit zavartan eszmélt fel a gondolataiból s nézett a férjére, majd rámosolygott, s felállt a székből. 
- Valóban igazad van drágám roppant éhes vagyok. – hangzott a válasz, de hogy közben mire volt éhes Anna ki tudja ;) 

5 hozzászólás |

Anna 3. Erotikus történet
#14 2017-03-14 08:24:14
Sziasztok <3 

Ma ismét Annát hoztam, Nektek remélem vártátok a folytatást, hogyan rak egyre több szarvat a férje fejére ez a csodás és egyben vérmes nőszemély. Köszönöm hogy elolvasod  <3 

Anna és a férje Nyugodt tempóban autóztak a néhány száz km re levő Wellness szállóba, szándékosan nem siettek és elkerülték a főútvonalakat is nagyon szerettek nézelődni, s ha láttak valahol valami érdekeset meg is álltak, s megcsodálták. Igaz így a 2 órás útból akár 5 is lett, de ez zavarta őket a legkevésbé, ebben nagyon egyet értettek. Anna a fővárosban dolgozott, s a közeli kisvárosból ingázott fel naponta, míg a férje helyben dolgozott a helyi önkormányzatnál, mint műszaki osztályvezető, szinte ki se mozdult a kisvárosból csak ilyen alkalmakkor és Ö is élvezte ezeket a kirándulásokat.

Az egyik településnél egy szép tornácos vendéglőt láttak, elég felkapott lehetett, mert sok autó állt előtte úgy döntöttek megállnak ebédelni. Vidáman szálltak ki az autóból, az étterem kellemes volt belülről is a pincér felvette a rendelésüket majd távozott. Már a desszertnél tartottak mikor egyszer csak egy örömteli kiáltást hallottak. –Anna Te vagy az, vagy csak képzelődöm, bár egy ilyen gyönyörű hölgyet nem lehet elfelejteni!  
Egy férfi mosolyogva közeledett feléjük, majd udvariasan, mint egy jó házigazda bemutatkozott:- Kovács Gábor vagyok az enyém ez az étterem. - Anna egy pillanatig hitetlenkedve nézte a férfit majd örömmel az arcán felugrott, ahogy megismerte és átölelte. 
- Meg sem ismertelek hirtelen, az egyetemen együtt jártunk gazdasági fakultációra-fordult a férje felé. 

 A férfi leült az asztalukhoz és beszélgetni kezdtek a régi szép időkről, a városkáról ahol most vannak, milyen látnivalók vannak, megemlítette, hogy van nem messze egy régi rádiókat gyűjtő ember s annak a kiállítását meg lehet tekinteni. Anna férjének felcsillant a szeme mivel érdekelték az ilyen dolgok, s mondta ö szívesen megnézné, addig beszélgessenek nyugodtan. Gábor közölte, hogy addig Annát lekíséri a borospincébe a sok segítségért, amit kapott tőle az egyetemen választhat egy üveg különleges bort szülinapjára. Anna megcsókolta a férjét, s elindult a boros pincébe Gábor oldalán.

 Alighogy becsukódott utánuk a pince hatalmas ajtaja Gábor felkapcsolt egy világítást majd, magához ölelte a lányt, s ahogy csókolni kezdte közbe hadarva mondta.
-Istenem, azt hittem soha nem látlak viszont. Te voltál, aki az egyetemen férfiként nézett rám, és akinek köszönhetem, hogy a gátlásos fiatalból érett magabiztos férfit faragtál. Soha nem fogom tudni Neked ezt eléggé meghálálni - S húzta a lányt a sarokba egy asztalhoz miközben ölelte és csókolta ahol csak érte. Az asztalnál a lányt felültette az asztal szélére, letérdelt elé, s lehúzta a cipőjét, majd élvezettel kezdte simogatni, csókolgatni, a lány lábat, aki élvezettel kuncogott fel, s miközben a férfi az egyik lábát csókolgatta a másik lábával cirógatta annak az arcát, s nyakát, ahogy térdelt előtte. A férfi fokozatosan haladt egyre feljebb s feljebb, nem hagyott ki egy négyzetcentimétert sem a lány lábaiból úgy kényeztette, mígnem elért a combok belső feléig a combfix felső szegélyénél. Ott szinte hallani lehetett azt az élvezetet, ahogy a lány bőréhez ért s folytatta tovább Anna lábainak kényeztetését. Majd fejét egyre jobban a szoknya alá fúrva megtalálta amit igazán keresett a Anna forró punciját amely forróságával hívta magához. Anna kicsit türelmetlenül előrehajolt és a férfi nyaka köré kulcsolta a lábait miközben a kezével a férfi fejét a lüktető pinájához nyomta. Gábornak nem kellet több biztatás először a finom csipkén keresztül izgatta a lányt majd kezével félrehúzva a szájával, ajkaival, s nyelvével vette birtokba az édes gyümölcsöt, miközben szinte levegőt se kapott olyan hevesen szorította fejét. 
Anna hamarosan a kényeztetés hatására egyre gyorsabban kezdte szedni a levegőt, mígnem hamarosan hangos sikoltással el nem élvezett, a férfi finom kényeztetésétől. A férfi nem hagyta abba minden egyes gyönyörcseppet magának akart tudni, s elvezettel tovább nyalta a lányt. Hamarosan Annában ismét fellobbant a láng s nyögdécselni kezdett, de már nem volt neki elég a férfi szája s a nyelve, hanem a fejénél fogva húzta fel magához a férfit s csókolni kezdte, miközben a kezével lenyúlt s a férfi kemény lüktető farkát kezdte simogatni, majd szorosan megmarkolta s verni kezdte neki, érezte a férfi se bírja sokáig. A kemény faszt a puncijához irányította s a férfi keményen magáévá is tette hisz tudta, hogy a lány mennyire szereti, ha keményen van dugva a puncija. S a lányt szinte felemelte az asztalról úgy ölelte magához majd a pince falához támasztotta, ahogyan átfogta lábaival a lány a csípőjét s kapaszkodott a nyakába úgy nyársalta keményen tovább, a lány a fogaival szinte tépte a Gábor ajkait habzsolva csókolta, míg hamarosan egy határozott roham után mindketten el nem élveztek. 

Sokáig csak kapkodva szedték a levegőt, s ölelték egymást majd lassan kibontakoztak egymás karjaiból, s rendbe tették magukat, megkóstoltak néhány különleges bort a lány egy egyedi palackozású bor mellett döntött melyet majd a szülinapjára a vacsoránál el fognak fogyasztani, ha a szállodába lesznek. 
Mikor szépen ballagtak fel a pincéből Anna férje is megérkezett, s vidáman beszélgetve köszöntek el a házigazdától. Az autóban Anna ecsetelte milyen finomságokat ízlelt meg bár szeme, ahogy megcsillant nem a borra gondolt. Gábor integetett utánuk, s ahogy a tornác oszlopának támaszkodott elrévedt a múltba s mosolyogva emlékezett vissza az egyetem első évére, amikor Annát megismerte. 

Anna akkor már felsőbb évfolyamon járt, s az egyik legnépszerűbb hallgató volt nemcsak a fiúk, de a lányok körében is, szépsége, s kedvessége, barátságos adakozó lényét mindenki kedvelte. Mellette a tanulásban is élen járt éles eszével. S mikor Gábor kezdte az egyetemet, csak messziről csodálta Annát, aki fogalom volt. Soha nem gondolta, hogy egyszer kiérdemli a figyelmét, míg egyszer a véletlen a kezére nem játszott. Az egyetem melletti kávézóban próbált lélekben felkészülni az előtte álló napra korán kellett aznap bemennie, és Anna pont előtte állt sorba a kávéjáért ö is fáradtnak látszott hátulról gyönyörködött a testében, a feszes gömbölyű fenekébe, pezsdítőbbnek hatott rá, mint bármilyen kávé. Majd mikor Anna fizetni akart kétségbeesetten turkált a táskájába, nem volt nála a tárcája s Gábor kisegítette meghívta kávézni a lányt, Anna hálásan köszönte meg s leültek az egyik asztalhoz beszélgetni. 

Gábor elég sete suta volt a lányokkal kapcsolatban, de Annával másképp érezte magát, s Ö kedvesen nevetett a buta viccein, s elég jól el is beszélgettek. Anna kérte, hogy nem akar tartozni Neki ezért holnap ö fogja meghívni egy kávéra, s így is történt egész héten, hogy mindketten korán jártak, be a reggeli kávézásuk egy várt esemény lett. Gábor sok jó tanácsot kapott a lánytól, s az önbizalma is erősödni kezdett, mert tudta Annának van otthon barátja, de akkor is a reggeli szertartások erősítették. Míg egy nap, Anna megkérte Gábort, hogy a szobájába szeretne egy faliképet feltenni és tudna-e ebbe segíteni. Gábor délután ment a lány szobájába felrakták a képet, s akkor történt először, hogy ahogy a lány felmászott a létrára ott voltak a szemei előtt a csodás formás ívelt vádlik és a bokája, s nem tudott ellenállni megfogta finoman a lány lábát és simogatni kezdte. A lány nem tiltakozott, hanem megfordult a létrán és leült a tetejére, miközben nyújtotta a lábait a Gábor felé, hogy kényeztesse őket. Gábor nem volt akkor tapasztalt, de minden izébe remegve vágyta, hogy kényeztesse a lányt s minden porcikáját, s ha pont a lábai azok, akkor ott szerez élményt, elkezdte csókolgatni a talpát bekapta a lábujjait, szopogatta őket, simogatta cirógatta és közben mérhetetlenül felizgult ma is a fülébe cseng, ahogyan akkor Anna elélvezett és az is, ahogy akkor Neki hogyan segített elélvezni. Kapcsolatuk utána elég sokáig tartott Gábor tőle tanulta meg a szeretkezés csinyját binját, és csodálatos éveket az egyetemen.

Anna és a férje vígan autóztak a célállomásig, elfoglalták a szobájukat, a bort átadták a szobaszerviznek, hogy mikor lemennek, majd vacsorázni addigra ezt kérik behűteni. Lefürödtek majd lementek a medencékhez élvezték a szálló nyújtotta lehetőségeket. Anna masszázsra ment, míg férje iszappakolásra. Meztelen feküdt fel a masszázs asztalra csak egy kis törölköző volt a csípőjén, nem is nézett fel ki jön be a fülkébe csak élvezte a varázslatos ujjak játékát a testén. Élezte, hogy szép lassan teljesen ellazul, a finom kezek minden feszültséget kioldoznak belül, a kis csomók eltűnnek a hátából s a vállából, dereka is helyre lett igazítva. Időnként érezte, hogy a kéz, kicsit merészebb helyekre téved, de ez nem zavarta Annát, élvezet volt átélnie minden simogatást. Majd azt vette észre a kezek egyre többet a fenekét masszírozzák, a combja belső felét, hihetetlen jó érzés volt Neki érezte teste teljesen felhevül tőle. Még mindig nem nézett fel nem tudta ki ezeknek a csodálatos kezeknek a tulajdonosa, egyre jobban széttette a lábát, hogy még jobban hozzá tudjon érni. Majd a mozdulatok célirányosak lettek, s a punciját a csiklóját dörzsöli, simogatja finoman a varázskéz esze ágába se volt tiltakozni, hamarosan érezte elönti a vágy s a kéj hullámokba tör rá. Egész testében remegett, arcát a feje alatt levő törölközőbe temette, hogy elfojtsa az élvezetének sikolyait, mikor kezdett alábbhagyni a reszketése érezte, hogy a kéz ismét e testét masszírozza, de ez most nem annyira masszírozás volt, hanem inkább simogatás ahogyan, mintegy utójáték a forró élvezet után a levezetés. Majd egy utolsó simítás után azt hallotta, hogy távozik a varázslatos kezek tulajdonosa.

 Anna kicsit szédelegve, de teljesen feltöltődve, ment a férjéhez, és mint egy cica bújt hozzá, hogy mennyire jó hogy eljöttek ide a hétvégére. 
Hamarosan felmentek a szobájukba, hogy a vacsorához készülődjenek, Anna férje hevesen csókolta a lányt s egyértelműen mutatta mennyire vágyakozik utána. Anna viszonozta a csókját, majd elővette a férje szerszámát és a kezével kezdett rajta ügyködni finoman simogatni kezdett majd határozottabban megfogta s verni kezdte addig, amíg a férje halk nyögéssel el nem élvezett. Miután rendbe szedték magukat, a vacsorázni mentek, halkan, beszélgettek, majd a vacsora fénypontjaként elfogyasztották a finom bort, amit Gábortól kaptak.
Folyt köv.....

12 hozzászólás |

Livi 1. Erotikus történet
#13 2017-03-08 01:05:48
Sziasztok <3 

Ma ismét egy új hölggyel ismertelek meg titeket Livivel, aki egy kicsit domináns, vagy ha úgy jobban tetszik szeret játszani, s Neki a történeteit mesélem el, s hogy mi az ami megtörtént? Ki tudja :D találjátok ki :) Köszönöm, ha elolvasod  <3 


A fehér ruhás nő benyitott és végigment a helyiségen, a cipője kopogott a padlón, a férfi háttal állt Neki s összerezzent, ahogy érezte, hogy közeledik hozzá szemét lesütötte. A nő megállt a háta mögött közvetlen a lélegzete súrolta a tarkóját, melle kicsit hozzáért a férfihoz. Így telt el legalább egy perc, a férfi nem tudta mi fog történni izgatottan nyelt egyet.

- Menjen, vetkőzzön le!- csattant a nő hangja- Meztelenre! S jöjjön ide vissza!- hangzott az utasítás miközben kezét kinyújtva mutatta az irányt ahol le tud vetkőzni. A helyiségen nem volt ajtó a férfi mikor alsónadrágjához ért szégyenlősen elfordult. Livi arcán, egy félmosoly jelent meg, nem lehetett tudni, most gúnyos vagy épp mulattató számára a férfi szégyenlőssége.

A férfi zavartan állt meg a nő előtt, kezét összekulcsolta az öle előtt, tekintetét a nő arcára szegezte látta annak figyelmes enyhe lenéző tekintetét majd lesütötte a szemét a nő magasabb volt nála, ahogy lenézett szeme a hatalmas kebleken akadt meg, ahogy a fehér ruhát feszítették. Hatalmasat nyelt, úgy érezte a szíve kiugrik a helyéből. Livi ekkor megmozdult szép lassan körbejárta a férfit, hol itt, hol ott megérintette, nem szólt semmit. A férfit jobban zavarta ez a csend, mintha valaki kiabált volna vele, érezte a feszültséget, ami a levegőbe volt, nem tudta ez most jót jelent vagy rosszat, hiába játék, de elégedett e vele vagy sem a nő. 

Kis idő múlva a nő gumikesztyű húzott a kezére, majd ismét a férfihoz lépett, s gumikesztyűs kézzel folytatta a vizsgálódást. férfi számára ez roppant izgató és egyben megalázó is volt. Érezte, hogy az öle elé tartott tenyere alatt a farka keményedni kezd. –Rakja a teste mellé a kezét, így nem tudom folytatni!- hallotta Livi hangját, félénken és szégyenlősen vette el tenyerét s engedte kezét a teste mellé. Livi gumikesztyűs kezével megfogta a mogyoróit és morzsolgatni kezdte, majd másik kezével a férfi farkáért nyúlt s elkezdett azzal is játszani. A férfi farka gyorsan megkeményedett. Livi gunyorosan felkacagott- Ezt hozta Nekem? Mit csináljak egy ilyen kis fasszal???- A férfi úgy érezte elsüllyed ezekre a szavakra, de egyben izgatták is. –Térdeljen fel az asztalra!- Mutatott Livi egy furcsa fehér műanyaggal borított asztalra. –Négykézlábra!- Szólt a következő utasítás.

A férfi iszonyúan érezte magát, megalázó volt számára a meztelensége, a nő becsmérlő tekintete, gúnyos nevetése, a katonás rövid utasítások, kiszolgáltatottnak érezte magát, úgy érezte Livi bármit megtehet vele és engedni fog Neki, mert ettől függetlenül minden porcikájával erre vágyott, hogy ez a nő használja bármire és azt tegyen vele, amit csak akar. Érezte a térdei és a tenyere alatt a műbőr ragadós hűvösségét érezte, hogy a farka majdnem teljesen kemény és azt is érezte, hogy félelemmel is izgatottsággal vegyesen várja mi fog történni vele, Hallotta a nő motoszkálását, ahogy egy másik asztalnál háttal tett vett. Kis idő múlva a nő felé fordult, és megszólalt- Folytassuk a vizsgálódást, sokkal könnyebb lesz, ha lazít.

Érezte a férfi hogy Livi benyúlt hátulról a lába közé, és ismét megfogta a síkosítóval bekent kesztyűs kezével a mogyoróit, felszisszent, majd érezte a nő a farkát is elkezdte verni úgy érezte menten eldurran, de a nő váratlanul abbahagyta, majd a fenekét kezdte el simogatni roppant finoman kezdte el csinálni a férfi szinte teljesen pucsított már hozzá. A síkosítóból jutott mindenhova bővem, majd egyszer csak érezte a nőnek benne van az egyik ujja a fenekébe, nem érzett fájdalmat, de izgalmat annál inkább. Érezte, hogy a nő ujja gyorsan rátalált a prosztatájára extra élvezetett okozva ezzel. Már nem érdekelte milyen kiszolgáltatott helyzetbe van, nem érdekelte, hogy mezítelen egy felöltözött nő mellett csak az élvezetre koncentrált. Érezte, hogy farka keményen lüktet, oda akart nyúlni a kezével, hogy kicsit verje a farkát, mert úgy érezte eldurran, ha nem teszi meg. A nő keze nagyot csattant a kezén, ahogy magához akart nyúlni, majd érezte, hogy a nő az egyik ujját továbbra is a prosztatáján tartva hatalmasat csap a másik kezével a fenekére, majd ismét- Majd ha Én engedem, akkor nyúlhat magához, és ha Én engedem, akkor élvezhet el!- s kihúzta ujját a fenekéből, a férfi kínzó vágyat érzett, farka keményen lüktetett. 

-Feküdjön a bal oldalára, s húzza fel a jobb térdét-csattant a következő utasítás. A férfi elhelyezkedett, ahogy kérte a nő, nem tudta mi fog következni hallotta, ahogy az asztalnál matat, érezte, hogy felhúzott combja alatt lüktet a kemény farka. Izgatottan várt mi fog most vele történni. Livi a háta mögé lépett s megérintette a fenekét majd megszólalt. 
-A további vizsgálatokhoz, szükség van, egy beöntésre-a férfi elsápad, soha nem kapott még beöntést, vajon fájni fog? Mit fog érezni, mi lesz, ha összecsinálja magát a nő előtt, el fog süllyedni szégyenébe, a gyomra görcsbe rándult, de nem mert tiltakozni. 
-Ott a mosdó feszíteni fogja kicsit, de 5 percig minimum tartsa benn, a legjobb lenne, ha kitartana 10 percig is, ha összemocskol bármit is addig takarít, amíg minden ismét ragyogó nem lesz, akár négy kézláb felnyalva, ha másképp nem megy! - A férfi érezte, hogy a farpofáit széthúzva valami becsúszik a fenekébe, egyszerre fázott és melege is volt, a gyomra remegett, majd érezte, hogy valami szép lassan feszíteni kezdi, majd érezte, hogy a nő kihúzza belőle a csövet. Azonnal rohanni akart a mosdóba úgy érezte nem bírja ki, zsibbadtan számolta magában a perceket nem akart csalódást okozni, de közben úgy érezte menten becsinál. Akármilyen kellemetlen helyzetben is volt, de döbbenten érezte a vágy továbbra is ott van benne a farka továbbra is kemény maradt.

 Néhány perc elteltével mikor már tényleg nem bírta tovább, futva ment a megfelelő helységbe ijedten vette észre nem tudja az ajtaját becsukni, ijedten rángatta, de nem volt más választás nyitott ajtónál könnyebbült meg. Soha nem érezte ennyire kellemetlenül magát. A nő figyelte, ö próbált csendben megkönnyebbülni, de a szervezete nem így gondolta hangos robajlással szabadult meg a belei tartalmától. Mikor végzett felállt, hogy rendbe tegye magát, de ijedten ült is vissza, mert jött a második menet, majd kis idő múlva a harmadik menet is. Végre teljesen kiürült belőle minden, a mosdóhoz lépve megmosakodott, furán érezte magát, egyrészt nagyon könnyűnek, és igaz kellemetlen volt az egész, de összességében egy jó érzés volt így megkönnyebbülni, s mellette rettenetesen szégyellte a nő előtt magát, de mellette izgatta is nagyon. Majd ismét odaállt a nő elé, ismét elővette a régebbi izgalom szégyen, alázottság furcsa keveréke, amiről csak azt tudta nagyon jó és erre vágyik minden porcikájával.

-Az utolsó vizsgálat következik. Menjen, az ágyhoz majd feküdjön hanyatt, de csússzon ki az ágy széléhez a lábai lógjanak le!
Amikor a férfi elhelyezkedett nagyjából kihajtott az ágy alól egy lábtartót és hozzászíjazta a férfi lábát majdnem, mint egy szülőágy, majd megismételte ezt a másik lábával is, odament a férfi mellé és az ágy széléhez szíjazta a kezét majd a másikat is. A férfi teljesen kiszolgáltatott volt a nőnek, s félt mi fog vele történni. A nő ismét az asztalnál matatott, megint nem látta mit csinál, mire készüljön a feszült várakozástól hatalmasat nyelt. Majd meglátta a nőt a két lába közt, csodálat csillant meg a szemében mikor a nőre nézett. Érezte, hogy a fenekénél matat s ismét erősen síkosítós a keze, majd elkezdte az egyik kezével ujjazni a fenekét a másikkal ismét keményre verte a farkát. Majd kis idő múlva már 2 ujjat érzett a fenekébe. Érezte, ahogy a nő a kezével dugja, majd kivette a kezét és érezte, hogy nem kéz az, ami hatol belé, ijedtében fel akart ülni, és ahogy odanézett a lába közé látta, hogy Livin egy felcsatolhatós méretes fasz van és azzal közelíti a popsiját, megadóan rábízta magát a nőre, átadta magát Neki tegyen, amit szeretne vele, és amire vágyik, inkább teljesen ellazította magát. Szorosan markolta az ágy szélét, s érezte, hogy Livi finoman hatol belé a feneke engedett neki, majd érezte megáll kicsit, hogy szokja a feneke a vastag műfaszt, majd kis idő múlva még mélyebbre hatolt benne mikor már engedte a feneke. Majd szép lassan elkezdte a férfi fenekét dugni, a férfi érezte a farka kezd megkeményedni, ahogy a nő a méretes fasszal jár benne és egyre keményebben dugja.

 Egyszer csak érezte, hogy a nő elmarkolja a faszát és elkezdi verni miközben ütemesen, dugta a seggét. Izgatottan nézett a férfi a nő arcára hogy az játszott a testével, a nőnek a heves mozdulatok hatására kibuggyant a ruha alól az egyik melle és az is ütemesen ringatózott, ahogy a nő egyre jobban egyre keményebben baszta a férfi seggét, s a farkát is közben verte. a férfihangosan nyöszörgött már a kéjtől, mígnem egyszer csak torkából artikulátlan hang nem tört fel és Livi kezében tartott farkából messze ívelően a saját mellkasára élvezett. A sűrű anyag szép lassan csordogálni kezdett a testén. A nő szépen lassított, majd a kezével kifejte az utolsó cseppet is a férfiból. Majd szép lassan kihúzta a férfiból a műfaszt, majd megszólalt. 
-Azt hiszem minden vizsgálatot elvégeztem és mindent rendben találtam, mára ennyi volt felöltözhet!-szólalt meg miközben a férfi szíjait oldozta kifelé. 

12 hozzászólás |

Anna 2. Erotikus történet
#12 2017-03-02 11:51:00
Sziasztok <3 

Ismét egy erotikus történetet hoztam Nektek. Annát megrendelésre írom meghatározott séma szerint, ahol a fő téma a férje fejére számolatlanul agancsokat aggató nő a főszereplő és az ö fejlődése. Kellemes szórakozást, ha elolvasod  <3  


Anna vidáman ébredt ezen a pénteki reggelen, ma van a szülinapja s a házassági évfordulójuk is egyben.  Ma csak egy rövid délelőttre kell bemenni a munkahelyére és ebéd után indulnak is a férjével egy kellemes wellness hétvégére. Korábban ébredt, mint a férje, már kora hajnalban nem tudott aludni izgatott volt az utazás miatt. Gondolt egy huncutot legyen a férjének is szép ébredése és a takaró alá bujt s szájával kényeztetni kezdte az ismerős szerszámot. A lankadt fasz szép lassan erőre kapott, ahogy Anna a finom csókos szájával, s nyelvével kezelésbe vette. Először a fürge nyelvével a makkot rajzolta körbe, hogy finoman benedvesedjen, majd az ajkaival is ráfogott a makkra s egyre lejjebb csúszott a finom kis édes szájával, miközben a nyelve ameddig csak tudott körözött továbbra is a makkon. Később mikor már olyan mélyen a szájában volt a férje farka, hogy nem tudta akkor a nyelvével a féket kezdte ingerelni miközben szép finoman szopta a farkát. Mikor érezte a férje felébredt teljesen akkor rákapcsolt s hevesen jó mélyen rászorított és úgy folytatta sokkal határozottabban, mígnem érezte, hogy férje megszorítja a vállát. Egyezményes jelzés volt ez köztük, nem engedte, hogy a férje a szájába élvezzen el ilyenkor gyorsan egy utolsó szívás, és a szájából kiengedte a férje farkát a kezével rá se kellett most segítenie és el is spriccelt áttetsző kombinéje mellrészére a sűrű anyag szép lassan csordogált lefelé férje megbabonázva nézte a jelenetet. Anna most ezt se bánta jó kedve volt várta nagyon ezt a hétvégét. 

-Jajj drágám, Én akartalak meglepni a szülinapodon, s nem is gondoltam, hogy ilyen finom meglepetésben lesz részem. –szolalt meg a férje.
Anna gyöngyözően felkacagott, majd mondta elmegy, rendbe tenni magát a fürdőszobába addig ki találhatja, mivel lepje meg. Hosszasan zuhanyozott majd testének minden hajlatát finom testápolóval kente be s masszírozta be a testébe. Mikor a tükör elé ült természetes vörös dús göndör haját fésülte, s huncut zöld macskaszemeivel a tükörbe kacsintott jókedvűen, mások ezért a hajszínért ölnének, igaz neki csak az első 15 évet kellett vele túlélni, addig mindenki csúfolta vele, meg a szeplőivel, amik mára elhalványultak és az a pár, ami megmaradt a védjegyévé tették.  Elmerengett a múltján, miközben a csatokkal megerősítette a frizuráját. 

Alig volt 17 éves, az iskolába a csak a nagyon bátor fiúk mertek közeledni hozzá, akkor már nem a szöcskelábú Vörös Rozit látták, hanem a bimbózó szépséget, de anyja figyelő szeme a fiúkat sakkba tartotta, na meg Annát is így az egyetlen öröme a tanulás volt ahol sikereket ért el, és nosztalgikusan gondolt vissza a táborra ahol egy kis szabadságot élvezett. Ekkor történt, hogy unokatestvére férjhez ment és természetesen meg voltak hívva az eseményre a mintegy 100 km re levő kisvárosba. Anyja komoly presztist csinált az ottlétből elvégre a testvéreinek meg akarta mutatni, hogy mennyire rendben van velük minden. Anna csinos új ruhát kapott elsőnek készítette fodrász a haját nagy műgonddal, elsőnek használhatott festéket az alkalomra és Anna elsőnek nem utálta a vörös haját és elsőnek érezte szépnek magát. 

Jól indult az esküvő, mindenki kedvesen fogadta őket, az unokatestvérei és a távoli rokonok, mind szeretettel fogadták, s kézről kézre adták, önfeledt örömének csak anyja szabott gátat. Jól zajlott az egész nap s este s jól megtáncoltatták a rokonok. Egy asztalnál ült az egyik távoli idősebb rokonnal, anyja legidősebb nővéréve, aki nehezen mozgott kicsit és mindig Annát kérte meg hozzon Neki a bárpultról valami kis finom italt. Anna boldogan szaladt, mert eleve a nénikéjébe semmi nem volt Anyja bigottságából és ott volt János is, aki az éttermet üzemeltette, a bárpultnál, aki mindig készségesen töltötte újra a poharat, és közbe nem mulasztotta el, hogy pár szót ne beszélgessen a lánnyal, s közben bókolt Neki. Mígnem be nem ütött a baj, anyja egy rossz lépésnél kificamította csúnyán a bokáját, és el kellett mennie vele az ügyeletre elsőnek Annát is el akarta rángatni, de nénikéje meggyőzte, hogy Neki kell, a segítség maradjon vele majd ö figyel, rá ne aggódjanak érte. S Anna végre szabad lett, mégha csak egy fél éjszakára is. Nénje azonnal kért egy újabb pohár italt s mondta a lánynak is hogy ideje koccintaniuk hozzon magának is valamit. Így esett, hogy Anna gyorsan kipirul, s azt vette észre sokat van a bárpultnál, s hallgatja János bókjait vagy vígan táncolta fiúkkal, akik egyre többen legyeskedtek körülötte.

János egyszer csak megkérte segítene e valamit kihoznia az irodából Anna fürgén ment vele kicsit kótyagosan az italtól. Nem volt részeg, nem volt berúgva csak laza lett és nagyon könnyed. Az irodában leült egy székre, s kíváncsian nézte a férfit, ahogyan hajladozik, valamilyen papírokat szed össze, majd egyszer csak Annához lépett lehajolt hozzá majd megcsókolta, Anna ereiben tűz áradt szét, ahogy a férfi felhúzta magához esze ágába se volt tiltakozni. Hosszan ölelkezni és csókolózni kezdtem érezte, hogy valóban egy férfi csókolja és nem, mint egy kamasz, ahogy a táborban volt. 

A férfi keze kalandozott a testén, a keblein, a popsiján a lány érezte az ölén a férfi kemény farkát, s a férfi ezt egyértelművé is tette, ahogy Anna kezét odahúzta, először csak a nadrágon keresztül érezte s megbabonázta ez az érzés, nemcsak nadrágon keresztül akarta érezni, hanem meg akarta fogni, a férfi segített neki ebben, ahogy kigombolta a nadrágját s előbukkant a terjedelmes kemény szerszáma. Megbűvölten fogta meg, s tapogatta nem tudott betelni vele, a férfi megsejtett valamit a bizonytalanságából s megmutatta neki hogyan fogja, markolja, meg és hogy mozgassa rajta a kezét, Anna amilyen jó tanuló volt az iskolában ezt a gyakorlati oktatást is gyorsan elsajátította, élvezettel nézte, ahogy a férfi nyögdécsel a keze alatt, igazi hatalmat adott a kezébe. 

Kis idő múlva a férfi visszanyomta a székre majd Anna szája elé tartotta a farkát s finoman a szájába adta, elsőnek nem is tudta igazán mit csináljon vele, majd finoman nyalogatni kezdte nagyon izgatónak érezte a dolgot. Főleg a férfi reagálásai, ahogy kísérletezett a kezével időnként verni kezdte, ahogy a férfi mutatta majd a szájával feszülten figyelte közben a férfi reagálását mindig miközben hol az ajkaival, hol a nyelvével, hol pedig kicsit mélyebben a fogai meg a pofazacskója közé csúszott be a férfi farka s ott szorult rá. Ma már nevetségesnek tartotta kicsit a bénáskodását, de akkor roppant izgató és érdekes új dolog volt, főleg ahogy a férfi fölött uralkodhatott vele, ahogy az nyögdécselt és meg megremegett, míg nem egyszer csak szólt a férfi végem van. Anna nem értette miért van vége, de akkor érezte, hogy a szája tele lesz valami kesernyés anyaggal s a férfihangosan nyögdécsel, s szemmel láthatóan élvezi a dolgot, nem tudta mit csináljon nem volt kellemetlen, de a férfi farka még a szájába kiköpni hova köpje, sehol egy köpőcsésze, vagy a földre, zsepit se látott, kis pánik után nyelt egy nagyot s lecsúszott minden. A férfi hálásan simogatta a lányt, majd kopogtak az ajtón ijedten szétrebbentek Anna megigazította a ruháját s a férfi is gyorsan összekapta magát.
 
Elszólította a munka, a lény a pultnál az élményre ivott egyet és furcsán jól érezte magát, ahogy sétált vissza a nénikéjéhez, gondolatok kavarogtak benne, az izgalom, ahogy a férfi nyögdécselt s elélvezett, a fura, de mégse kellemetlen íz a szájában. Mindez nagyon izgatta, kótyagosan tette a nénje elé a poharat, de már szólították is táncba, jóval elmúlt már éjfél sokan spiccesek voltak lekerültek a zakók a nyakkendők már senki se volt a kezdeti merev, a 2 család rokonai és baráti társasága már összevegyültek új ismeretségek s barátságok születtek. A lány is felfokozott állapotban volt eleve nemigen ivott előtte soha alkoholt, s mellette érezte még János érintését a testén s ez is izgatta nagyon. Az egyik fiú egyre többet sürgölődött körülötte folyamatosan hívta táncolni mikor lassú számok jöttek szorosan hozzásimult érezte Anna, hogy a fiatalember igen fel van izgulva érezte tánc közben, ahogy hozzásimul. A következő tánc, ahogy véget ért a fiú megfogta a kezét s húzta ki a levegőre, nem tiltakozott neki is kellett a friss levegő.

Felhevülten beszélgetett Zolival, ahogy sétáltak, közben a fiú átkarolta és érezte testének a melegét, gyönyörű csillagos volt az ég szinte pajkosan hunyorítottak majd egy csendes helyhez érve a fiú hozzáfordult és hevesen szájon csókolta a lányt ahová előtte egy fél órával még egy kemény fasz járt, izgatta ez nagyon Annát. A fiú csókolta a száját a nyakát , majd a ruhából kibontotta finoman a mellét és finoman becézgetni kezdte a lány az élvezettől majdnem felsikoltott semmi nem hasonlított eddig ehhez, a férfi szája a mellén miközben a másik mellét a kezével izgatta s morzsolgatta a mellbimbókat, roskadozó térdekkel támaszkodott egy fához hihetetlen intenzív volt számára ez az élmény. Majd Zoli kis idő múlva a keze vándorútra tért a szájával még mindig hol a melleit s hol a száját csókolta a lánynak, de keze az felhajtotta a szoknyáját s finoman benyúlt a lány bugyijába a lány ijedten zárta össze a lábát, ahogy megérezte a forró puncijánál a matató kezét miközben a forróság csak úgy áradt belőle a bugyijából szinte csavarni lehetett a nedvességet annyira fel volt izgulva. A fiú finoman simogatni kezdte a lány lassan felengedett és átadta magát az érzésnek, ahogy a testét érintette majd a csiklóját kezdte finoman dörzsölni a lány soha nem érzett ehhez hasonlót a mellbimbói keményen ágaskodtak, ahogy a férfi szopta s harapta szinte. Majd egyszer csak a lány előtt mintha tűzijáték robbant volna hangos sikoltással elélvezett, a férfi szerencsére a másik kezével tartotta miközben a lány vonaglott a keze alatt, Annának az egész teste reszketett most döbbent rá mi az mit eddig kihagyott az életéből. 

Mikor szép lassan lecsillapodott Zoli ezt türelmesen várta s közben simogatta a testét minden porcikáját, amihez a ruha alatt s felett hozzáfért, majd kis idő múlva a lány kezét a nadrágjához érintette s rekedten mondta nézd, meg mit teszel vele s elővette szép formás faszát. Anna gyorsan visszaemlékezett mit is kell vele csinálnia s a kezével verni kezdte a kemény szerszámot majd hamarosan leguggolt a fiú elé majd a szájával kényeztetni kezdte a kemény farkát neki , izgalmas volt a 2 egyforma fasz de mégis mennyire különböztek, más volt az alakjuk a formájuk, de még az ízük is. S arra is rájött, hogy még a különböző érintésekre is másképp reagálnak, de abban egyformák voltak, hogy mikor a szájába vette mindkét pasi nagyon élvezte. Anna folytatta a kísérletezést mi az, amit ez a férfi szeret most már bátrabban játszott vele nyoma se volt az előző faroknál levő bizonytalanságnak, s hamarosan meghálálta Zolinak azt a csodás élményt, amihez az imént juttatta. A férfi Istenem Te egy csoda vagy felkiáltással, élvezett bele Anna csodás szopós szájába. Anna most nem gondolkodott mit is tegyen az ajándékával, egy határozott gyors nyeléssel, le is nyelte majd élvezettel nyalogatta s szopogatta ki az utolsó cseppet is a férfi farkából. Kis idő múlva összeszedték magukat, és együtt sétáltak vissza a lakodalomba. Hamarosan megjöttek viszont az anyjáék a kórházból s indultak is haza s véget ért ez a varázslatos éjszaka melynek emlékét mindig őrzi, s magába zárta. 

Anna ellépett a tükör elöl, s befejezte a táskájának is a csomagolását. A férjének csak bekeljen, tenni az autóba s a munkahelyén fel kell vennie. Épp ezért ma a férje vitte is be a munkahelyére, miután megreggeliztek, a férje készítette el neki a reggelit s tálcán vitte be szíve hölgyének, egy szál vörös rózsa kíséretében. –Drágám szeretném megköszönni a reggeli ajándékod, és az eddig eltöltött 3 évet mióta a feleségem vagy, így szerettelek volna ébreszteni, de Te megelőztél engemet, remélem a szülinapi vacsorával tudlak kárpótolni. 
Anna kedvtelve nézte a rózsát, és ahogy csodálta észrevette a szárára felerősített fülbevalókat a szikrázó zöld fényben játszó kövekkel díszített arany ékszert. –Ezt kapod az évfordulónkra Édesem, mert ilyen csodálatos neje senkinek sincs, mint Nekem! -bókolt a férje, Anna azonnal a fülébe is tette az ékszereket, amik kiemelték szemeinek szépségét.

Annának csodálatosan indult a nap, s még szebben fog folytatódni gondolta, ahogy belépett az irodaház ajtaján. A titkárnő már várta s közölte a főnöke feltétlen várja, még mielőtt elutazna meg kell beszélnie vele pár dolgot s 11 kor az irodájában fogja várni s a jelentéseket is vigye magával. Anna keményen dolgozott, de élvezte is a munkáját, játszi könnyedséggel látta át magát a grafikonokon s számoszlopokon egyedi tehetsége volt hozzá, ezt a munkáltatója nagyon is tudta, s azt is tudta miben van még tehetsége. Sokan köszöntötték születésnapja alkalmából s gyorsan elszaladt a délelőtt kicsit késett is mikor belépett a főnők irodájába, aki szigorúan nézett rá. -Tudod megveszek érted és a formás testedért s minden porcikádért, ne várass legközelebb ezért tudod mi lesz a büntetésed, nem kapod meg a mindig lucskos pinádba a faszomat szolt a férfi. 

S lányt magához húzta, aki szerette a főnökkel eltöltött időket. Majd hirtelen a férfi megfordította s asztalra döntette a lányt majd mögé térdelt, s élvezettel nyalni kezdte a lány popsiját s punciját, míg Anna vergődni nem kezdett a szája alatt s el nem élvezett, de a férfi akkor sem engedte el hanem tovább folytatta a lány kényeztetését. Mikor megszólalt a lány mobilja a férje volt az s kérdezte mikorra mehet érte. Készen van e. –mindjárt végzek Édesem s jöhetsz értem már csak a jelentést kell leadnom a főnőknél egy jó fél óra, míg megbeszéljük, aztán indulhatunk is, de most leraklak, hogy minél hamarabb végezzek. –nyomta ki a teloját. S élvezettel nyögdécselt tovább a férfi szája alatt, aki addig nem nyugodott, míg másodjára is el nem élvezett. Ekkor sem engedte, hogy felemelkedjen a lány, hanem továbbra az asztalra volt dőlve majd a férfi a székét teljesen félre húzta, majd az asztalt megkerülve a lány elé jött, s a lány szájába tette a kemény farkát amit Anna készségesen tövig be is kapott. S engedte a főnökének, hogy keményen megbassza a száját. A férfi az ablak tükröződésében gyönyörködött a lány formás izmos fenekébe, ahogyan kirajzolódott és a még mindig lucskos pinája, hol pedig azt nézte, ahogy a lány tövig elnyeli a farkát. Hamarosan a férfi is elélvezett teli élvezve a lány gyönyörű száját, amit az készségesen el is nyelt. 

Ekkor szólalt meg ismét a telefonja, a férje kereste, hogy lenn várja a parkolóba, gyorsan elrepült a fél óra. Gyorsan összekapta magát, megigazította a ruháját, ivott egy pohár vizet, majd a főnökéhez hajolva alaposan megcsókolta a férfit. Miközben az élvezettel szorította magához s Boldog Szülinapot kívánva útjára engedte a lányt. Aki indult is a férjéhez s az autóba ülve megcsókolta a férjét s elpanaszolta ma is milyen kemény napja volt, szerencse hogy csak fél nap volt, s milyen csodás lesz a hétvége. Folyt köv…

3 hozzászólás |

Anna 1. Erotikus történet
#11 2017-02-27 12:58:59
Sziasztok  <3 

Anna történeteit megrendelésre írom, s meghatározott séma szerint, ez annyiból kicsit nehézkes hogy míg párkapcsolatban éltem soha nem voltam kicsapongó, itt meg pont ezt a vonalat kell vinnem, remélem sikerül ettől függetlenül Anna meséiben kellően kibontanom a szarvakat.  Köszönöm ha elolvasod  <3 


Anna tűnődve nézett a férfi után, ahogy meztelen átment a műtermen. Inkább nézett ki kidobónak, mint művésznek, el se tudta képzelni az apró ecsetek hogyan férnek el egy ekkora ember markába.

Viszont elégedetten gondolt vissza a teste tökéletesen belefért azokba a kezekbe, élvezte minden, mozdulatát. A hegyomlás méretű színizom férfi amilyen nagy volt annyira gyengéd volt, s mellette mégis kirobbanóan heves élvezte az együttlétet vele, és élvezte a hatalmas kontrasztokat, amelyeket a férfi képviselt. Közben elkalandozgatott a gondolata a férje jutott eszébe, már épp a hétvégén fogják ünnepelni az 3. házassági évfordulójukat, s előtte 1 éve együtt éltek. Tulajdonképpen a születésnapja is most lesz majd anno a kedvéért lett a házasságkötése a szülinapján. S most ez a férfi volt neki a szülinapi ajándék saját magától. 

Tulajdonképpen a szeretőjével akarta tölteni a szülinapja előestéjét, de annak meg családi program jött közbe. Ezekkel a nős pasikkal csak baj van gondolta, ö bezzeg mindig elsimítja a dolgokat a férjével, hol túlórák, hol képzések jönnek közbe gondolta kajánul, de szerette kihasználni az ebédszüneteket is. Most épp túlórázik, keményen, hogy holnap hamarabb el tudjon jönni a munkahelyéről, mert a hétvégét wellnessbe fogják tölteni, legalábbis a férjének a túlórát mondta, pedig ha tudná, hogy már rég lecsúsztatta ezt a pár órát a főnökével személyesen. 

Szerette a férjét a maga módján törődött is vele, mindig gondoskodott róla, hogy a punciját megkapja, odaadó volt s türelmes, hétvégén remek ebédeket főzött. A férje büszke is volt rá, nem hiába hisz gömbölyű melle, szív alakú feneke darázsdereka sok férfi tekintetét magára vonzotta. Dallamos kacagása, barátságos Éne s kedvessége mindenkitt levett a lábáról legyen az idős vagy fiatal. Férjét reggel mindig csókkel ébresztette, s csókkal tértek nyugovóra, s bármikor, amikor akarta kívánta öt a férje állt rendelkezésére, igaz csak egyszer engedte magához a férjét (-Tudod Bocikám imádlak, de Én csak egyszer tudom élvezni). Közben a gondolatai már azon jártak kivel fog aznap találkozni és kivel tud együtt lenni. Anna imádta a faszt s imádta, ha új férfi került az életébe, s kellően okos is volt ahhoz, hogy elkerülje a galibákat. Szinte kivétel nélkül csak nős férfiakat vagy kapcsolatban élőket engedett magához, nem akarta, hogy egy független férfi többet gondoljon a kapcsolatukról, mint amit ad Önként s boldogan. 

Születésnapja előtt mindig elkapta a nosztalgia, elborzadva gondolt vissza gyermekkorára s szüleire, semmi öröme nem volt benne, anyja a helyi tanerő szigorú s mosolytalan életunt s vallásosan ügybuzgó, míg apja a helyi szövetkezet könyvelője volt, s anyja diktatórikusan elnyomta az apját is, aki nem is, igen mert ellenkezni ez ellen. Testvére nem volt, társaságba sem engedték csodaszámba ment, ha 1-2 iskolai kirándulásra elengedték, természetesen ahol anyja volt a kísérő, megfosztva minden szabadságától, egyedül a képzelete szárnyalhatott szabadon. Természetesen kitűnő tanuló volt s ennek köszönhette első szabad lépéseit is a tanulmányi versenyeket, ahová az anyja már nem mindig tudta elkísérni hisz az iskolából együtt ment az a pár gyermek, s nem mindig az anyjuk ment velük, ilyenkor tudott önfeledten kacagni, s ilyenkor volt mikor nem mindig csak szidás, hanem dicséret érte. Ez ösztönözte, hogy még jobb legyen. 

Természetesen a szülei nem engedték továbbtanulni másik városban, anyja ragaszkodott hozzá hogy a helyi középiskolában folytassa tanulmányait, itt se tudott szabadulni tőle, még az épület is ugyanaz volt csak egy másik szárnya s anyja, mint óraadó itt is itt volt, és itt sem élvezte a szabadságot. A fiúk is kerülték nagy ívben strébernek tartották, és azért valljuk be féltek az anyjától is. Így viszonylag csendesen, és elég magányosan teltek az iskolaévek. 

Mígnem történt egy változás, megnyert egy megyei versenyt, s a jutalma 1 hét jutalomüdülés volt, az iskolából Ö ment egyedül, s anyjának ciki lett volna lemondani, hisz mindenki büszke volt, hogy az iskolából egy ilyen rangos versenyen győzni tudott. 16 éves múlt akkor már. Életében először egy hét szabadság, lázasan készült az üdülésre és számolta a hátralevő időt miközben anyja papolását hallgatta egész nap, mit illik mit nem illik, s úgy érezte élnie sem illik. 

Eljött a nagy nap, s elindult az egy hét szabadság felé, végre kibontakozhatott a sok idegen fiatal közt, s ekkor történ először életében, hogy nőként néztek rá az idegen fiúk s férfiak. Az elején zavarta ez majd egyre jobban izgatta, hisz sohasem tapasztalta, hogy vonzó lenne, tudta nem csúnya, mert szerencsére egészséges önbizalma megvolt, de az hogy érdekelhet bárkit is új ismeretlen érzés volt számára.  Első este is már volt az ismerkedési est, s nem győzte számolni hány fiú kérte fel táncolni, s élvezte az izzadt kamasztenyereket a derekán, s fenekén, sőt az egyik fiú tétova keze a melléhez ért, egész éjjel mikor lefeküdt az este ját az eszébe, minden tapogatódzó mozdulat s érintés, égető vágyat érzett magában. Eddig soha nem tapasztalt ilyen érzést anyja sikeresen elnyomta benne, de most mintha parázs lett volna az ölébe. Kíváncsian ért magához s szinte felsikoltott annyira érzékeny volt mindene, tétován kapta el a kezét, soha nem érezte ezt a tüzelést. 

Jól telt a hét kirándultak, beszélgettek, és rengeteg program volt a fiúk érezték a tüzelését, mindig ott dongtak körülötte, keresték a társaságát elcsattant az első csók is igaz aznap 2 fiúval is megtörtént, de nem bánta élvezte s tobzódott bennük az érintéseiktől. Voltak uszodában is ott vette észre elsőnek mikor az egyik srác, ahogy fröcskölték s dobálták egymást a vízben, hogy az egyik fiú hátulról hogy átkarolta, hogy beledobja a vízbe furcsán hozzádörzsölődött, s érezte, hogy valami kemény simul a popsijához, de mire fel is foghatta volna mi az a srác kimenekült vörös fejjel a vízből.  Lassan eljött a búcsú estéje, előre félt visszatérni a hétköznapokba. Aznapra megpróbált olyan szép lenni amennyire csak tudott, fel is tűnt mindenkinek a bimbózó szépsége. A fiúk loptak be egy kis alkoholt, de a kísérők is elengedték magukat ezen az estén velük együtt táncoltak mulatoztak és hát iszogattak is. 
 
Anna élvezettel forgott a fiúk gyűrűjében hol az egyik hol a másik srác karjaiban pihegett boldog volt elsőnek érezte igazán szabadnak magát. Soha nem akarta elfelejteni ezt a furán euforikus érzést.  Mikor a fiúk karjaiba simult, s ők kamaszos szégyenlősséggel, de mégis vággyal telin simogatták.

A férfi visszatért hozzá kezében egy pohár vízzel, amit Anna kért, mert nagyon megszomjazott a vad első menet után. A férfi alig tudta türtőztetni magát, hogy megvárja, hogy letegye a poharat, máris érintette s csókolta ahol csak tudta hatalmas izmos termete ellenére meglepően gyengéd volt, hatalmas keze érintette markolászta simogatta a teste minden porcikáját. Majd a kanapéra térdeltette és hátulról elkezdte nyalni a popsiját és a punciját, Annában ismét felizzott a vágy, ahogy a férfi kényeztette, férjének soha nem engedte, hogy egymás után kétszer tegye magáévá. Majd ahogy ott térdelt érezte, hogy a férfi a popsiját kicsit megemelve finoman becsúsztatta a méretes finoman lüktető faszát a forró nedves puncijába. Anna felnyögött az élvezettől és csípőjének egy határozott mozdulatával a férfit teljesen magába is fogadta, a férfi felhördült, majd tompán felnyögött, -Te bestia, Te tudod, hogy készíts ki egy férfit. 

Anna elégedetten s kéjesen kuncogott, majd csípőjét mozgatva mozgásba lendült, addig, amíg a férfit heves tempóra nem késztette a férfi tartotta a tempót miközben egyik kezével szorosan markolta a lány csípőjét, míg a másikkal a mellét kezdte ingerelni. Anna nem bírta sokáig a második menetet sem, hamarosan még jobban belendült a férfit magával ragadva és sikoltva élvezett el, a férfi se volt lemaradva hörögve rogyott meg a lány mögött. Majd lüktető farkát a lányba tartotta még egy darabig s élvezte, ahogy a lány puncija az utolsó cseppeket sajtolja ki belőle. Ezért hálásan simogatta a lány remegő bőrét és testének minden porcikáját.
Anna kicsit ijedten nézett az órára, hogy Neki mennie kell, nem késhet el a vacsoráról, amit a férje készít Neki míg Ö keményen dolgozik, ejj ha tudná milyen keményen gondolta mosolyogva. Szaladt lezuhanyozni de előtte a hatalmas férfi elé térdelt és a még mindig lucskos puncijához hajtotta a fejét, majd finoman belenyalt élvezettel ízlelve azt majd felnyögött és rekedten szólalt meg a lány előtt térdelve- Istennőm leszel a múzsám? A lány egy kacér sejtelmes talán válasszal szaladt zuhanyozni. 

A férje már terített asztallal várta, Anna hálásan csókolta meg érte és bujt a karjaiba, miközben azt ecsetelte milyen nehéz napja volt a munkahelyén és mennyire elfáradt és alig várja, hogy holnap induljanak délután a hosszú hétvégére, de addig még egy fél napra be kell mennie, dolgozni, és milyen jó lesz együtt lenni miközben finoman eltolta magától a férje matató kezét.  Folyt köv

6 hozzászólás |

Érintés
#10 2017-02-02 14:08:45
Sziasztok   <3 

Olvastam ma egy cikket  !link:http://magyarleanyokasszonyok.blogspot.hu/2017/01/az-erintes-hianya-sokkal-sulyosabb.html?m=1 az érintésről. 

Ami igazán elgondolkoztatott, mert elég sok igazság van benne. tőlem is sokszor kérdezik mi az ami igazán felizgat, az érintés az. Amikor tudok a testén nyugodtan kalandozni, vagy amikor Ö fedezi fel az Én testemet. Itt most ne csak a szexre gondoljunk, hanem arra is hogy csak megérintsük a másikat, összebújások, vagy cirógatások is éppúgy feltöltik az embert. 

Mikor kihűl egy kapcsolat mi az ami elveszik benne első körben? Szerintem maga az érintés, mert lehet még hébe hóba vannak dugások, közben de igazán érintés és ölelés lehet már régóta nincs jelen. 

Éltem párkapcsolatban és tudom milyen volt már mikor a sérelmeim elérték azt a szintet, hogy nem akartam megjavítani azt a kapcsolatot, hanem lezárni akartam, de még kényszerűségből maradtunk egy fedél alatt. S tudom már nem is akartam megérinteni onnantól azt az embert. 

Az érintés amikor 2 ember annyira közel kerül a másikhoz, hogy az aurájuk egybe olvad, csodálatos egy kisgyermek érintése aki tiszta szívvel és szeretettel ölel meg, vagy simogatja meg az arcodat vagy ad egy maszatos puszit :) A kamasz majdnem felnőtt gyerek suta szeretetteli ölelése érintése.

Ott van mikor felnőttként, megölelheted a felmenőidet, szüleidet megsímogathatod Édesanyád kezét  :sir:   (17 voltam mikor meghalt, iszonyatosan hiányzik ) ott van az az érintés amit mástól nem kaphatsz meg. 

Egy jó barát mikor találkozol vele és élhet bármilyen távol ha összefuttok megölelitek egymást az is energiával tölt fel. 

A legtöbb energiát viszont egy kedves és szeretetteli kedves érintése adhatja. Ahogy fogynak a kapcsolatokban az ölelések érintések, úgy fogy el a kapcsolat mélysége is. 

Szerintem ha sok egyedülállót megkérdezünk mi az ami hiányzik az életéből sokan azt mondják a sex, de szerintem ha mélyebben belenézünk maga az érintés az ami hiányzik sok esetben. Mikor fáradt egy pasi és csak odasimítsa a fejét és beletúrnak a hajába magukhoz húzva "jól van, Édes jól van "  . 

Ha nem olyan egy kapcsolat nézzük meg van e benne érintés, lehet hetek óta éltek csak egymás mellett. Én inkább élek egyedül mint egy kihűlt érintés nélküli kapcsolatban.  

Az érintés igenis fontos dolog a nők és éppúgy a férfiak életében is! Tehát a feladat adott, ha módod van rá akkor nem kell elveszni a részletekben, de igenis törekedjetek arra hogy érintsétek meg a partnereteket a családotokat :) 

Köszönöm, hogy elolvastad <3 



5 hozzászólás |

Éva 4. Erotikus történet.......
#9 2017-01-31 18:39:13
Sziasztok!

Ismét Éva kalandjait hoztam el Nektek, remélem már vártátok. Az Éva történetek kitaláltak, amelyekben vannak megtörtént elemek, éppúgy, mint vágy, s fantázia, hogy melyik részlet melyik, ennek kitalálását az olvasóra bízom. 

Éva és a Férfi az ágyon pihegtek, majd halkan beszélgetni kezdtek, egymást cirógatva, időnként hosszú forró csókban összeolvadva. Élvezték egymás közelségét, s élvezték azt a forró tüzet, ami a másikból áradt. Sok idő telt így el egymás testmelegében, ebben a meghittségben egészen beesteledett. Mikor Éva javasolta, lassan nem ártana lefürödniük a Férfi szeme megcsillant s Éva popsijára csapva noszogatni kezdte a lányt. 

Éva már a zuhanykabinban volt mire, a férfi is belépett a fürdőszobába, egy darabig gyönyörködött Éva testében, ahogy a párás üvegfalon átsejlett, imádattal nézte, ahogy hajladozik és mosdatja magát. Sokáig nem bírta türtőztetni magát és a lány után lépett. Egyből hátulról átkarolta a lányt és izgalommal töltötte el, ahogyan a tusfürdőtől sikamlós a keze a lány testén kalandozik.

Évának se kellett több, s viszonozta a simogatást a tusfürdőtől síkos keze bekalandozta a férfi testét és a sajátját is egyszerre hamarosan ott álltak a meleg zuhany alatt, mint valami 4 karú lény és már nem lehetett tudni melyiköjük keze hol jár éppen. A férfi élvezettel fedezte fel ismét Éva domborulatait, amit a lány kéjes sóhajokkal hálált meg. Éva sem volt tétlen élvezte a feszes férfitestet, ahogy a keze kalandozott a férfi bőrén, minden porcikáját élvezni akarta. Külön izgalommal töltötte el, ahogyan a férfi minden porcikáját felfedezte, a fenekét simogatta, markolta. 

Soha nem gondolta volna, egy férfi hátsó ennyire izgalmas tud lenni. Nem tudott elszakadni a férfi fenekétől, markolta simogatta majd térdre ereszkedett és finoman harapdálni kezdte, miközben két kezével továbbra is markolászta a férfi hátsóját. A férfi tarkából, halk nyögés tört fel és megtámaszkodott a kezével a csempén úgy élvezte a lány kényeztetését, miközben a meleg víz mosta testét extra izgalmat okozva.

A férfi egyre jobban élvezte, hogy Éva fogai a finoman a fenekét harapdálják. Éva kíváncsian fedezte fel a férfi fenekét és nemcsak harapdálta, hanem csókolgatni és nyalogatni kezdte addig, míg egészen a férfi ánuszáig nem ért. Soha eszébe se jutott a lánynak eddig, hogy bárkit is ott kényeztessen, de ez most izgalommal töltötte el, ahogy hallotta és érezte, hogy a férfinak mennyire tetszik a nyelvének játéka popsiján. Kezével széthúzta, a feneke két partját és a szoros kis gyűrűt kezdte el izgatni a nyelvével, a férfi egyre jobban düllesztette ki a fenekét, hogy a lány minél jobban hozzáférjen. Évát meglepte a heves reakció, de izgatta is nagyon, hogy ezen a különleges helyen ilyen örömet okoz a férfinak, kíváncsian dugta be az ujját a szoros lyukba, a férfi csípője megmozdult erre s élvezte, hogy a lány ujja a popsiját feszíti és mozog benne. A lány kihúzta az ujját majd a férfi lába közt átnyúlva a golyóit kezdte masszírozni finoman, majd a kezével a lüktető farkát vette kezelésbe s élvezte máris milyen kőkemény ismét a féri. 

Éva kis idő múlva megfordította a férfit, ahogy guggolt előtte, a férfi csípője pont az arca elé került.  A férfi zihálva támasztotta a hátát a csempének, mert úgy érezte menten össze esik, ahogy a lány játszik vele. Élvezettel kapta be a férfi golyóit, és szívogatni, szopogatni kezdte a lány, a nyelvével a megfeszített bőrt csiklandozta.  Kis idő múlva a lány szája tovább vándorolt két kezével a férfi fenekébe, csípőjébe kapaszkodott, míg szájával a férfi farkát célozta meg bekapta a makkját a fürge nyelve izgatottan járta körbe, majd egyre mélyebben kapta be azt, érezte, hogy a férfi teste remeg a keze és a szája alatt, s egyre nehezebben kap levegőt a párás meleg fürdőszobában. Izgatta nagyon Évát, hogy hogyan uralkodik a férfi teste felett. 

Kis idő múlva abbahagyta a szopást, érezte a férfinek nem sok kell már, hogy hatalmasat élvezzen, helyette kézzel elkezdte verni a lüktető kemény faszt. Úgy helyezkedett, hogy a hatalmas kebleit tálcának kínálta fel a férfi izgatottan nézte az elé kínált lehetőséget, s átvette Éva kezéből a farkát és elkezdte saját maga verni azt, Éva megemelte a 2 mellét oda kérte a férfi anyagát, izgatottan nézte hol a férfi arcát, hol a kezét, ahogy sebesen ütemesen játszott saját magával. A férfi testéből hamarosan, mint valami forró lávából tört volna elő a sűrű fehér anyag beterítve Éva mellét, a lányt izgalom járta át, ahogy nézte keblein a forró gecit, hogy csorog, rajta és hogy hígítják a vízcseppek, ahogy az ujja hegyével kis köröket rajzolt bele élvezve az anyag nyúlós síkosságát.

A férfi lenyúlt Éva kezéért s felhúzta magához, kimerülten csókolta meg majd szorosan ölelte magához, és élvezte a lány testét, közelségét s várta, hogy teste megnyugodjon. Miközben a meleg víz továbbra is beburkolta Őket. 
Köszönöm, hogy elolvastad  <3 

4 hozzászólás |

Nagyik ha kíváncsiak ......
#8 2017-01-14 14:31:21
Sziasztok!

A mai történetem szintén megtörtént, inkább egy emlék a régmúltból, ami számomra kicsit mulatságos, remélem nektek is mosolyt csal az arcotokba. Bár érteni igazán a korosztályom s a nálam idősebbek fogják.  

A történet olyan 91-92 körül játszódhatott előtte 1-2 évvel jöttek be a videó lejátszok, a fiatalabb korosztálynak mesélem, nem minden háztartásban fellelhető holmi volt ez, hanem ha valakinek volt, akkor mindenki odajárt filmet nézni szinkron mesébe sem, alámondással működött a dolog. Na és hát voltak a pornófilmek is izgalmas volt mikor 20 ember meredten bámulta a képernyőt miközben egy hang mondja –ahh, ahh komolyan mondom az alámondó még ezt is közölte igaz nem igazi átéléssel. 

A sztori lényege a nagyszüleimmel éltünk egy házban külön bejárással, akkor már csak a nagyim élt. Akkor volt közel 80 éves s meglátogatta egy rokon néni, aki akkor olyan 83 év körül lehetett. Beszélgettek, egyszer csak kopog a mamám, hogy a videót be lehet e kapcsolni. Mondom, persze de mit szeretnének nézni, jöjjenek. Közölte, hogy Ők már hallottak a pornófilmekről, és ha lenne, egy olyan film szívesen megnéznék. 

Egy pillanatig nem tudtam szóhoz jutni, majd persze hogy van, máris indítom, üljenek le. Kicsit elcsodálkoztam azért a kérésem, mamám valahol mindig konzervatív volt, egyszerű tanyasi asszony volt soha nem hallottam pajzánnak még közönségesnek sem.  Otthagytam Őket videózni s mentem mostam tovább tettem a dolgomat, majd egy jó fél óra múlva jött a 2 mami nagy vidoran, Ők kinézelődték magukat kikapcsolhatom a videót. 

Néhány perc múlva, megyek az ablak előtt el, ami nyitva volt. Hallom ám a 2 mami értékeli a filmet, s nagyokat kacagnak közben, de egy mondatban összefoglalták a lényeget: Hát szopják is, nyalják is, előröl is meg hátulról is!

Azért belegondolva Ők  is voltak fiatalok még ha nehéz volt is elképzelni róluk  ;) 

Köszönöm, ha elolvastad  <3 

7 hozzászólás |

A mérleg nyelve....
#7 2017-01-03 21:37:58
Sziasztok!

Most egy történtet hozok, ami valóban megtörtént a normális társkeresés oltárán.  Ígértem mesélek, ha lesz kedvem, és most van. Nem lesz erotikus inkább kicsit vicces, vagy megdöbbentő, vagy nem is tudom, minek nevezzem.

Tehát kerestem bőszen az Én marha nagyon nagy hercegemet. Egyik nap rám irt egy pasi, hangsúlyozom ez nem az ero oldalán történt akkor még nem ismertem az oldalt. Egyből néztem az adtalapját, kor okés, nálam magasabb, szereti az extra nagylányokat, normálisan írni tud, első nekifutásra alapdolgok rendben is vannak. Ismerjük meg akkor kicsit jobban.

Nevezzük a pasit Tamásnak, mert valóban így is hívták.  Elmondta, hogy öt az extra nagy lányok vonzzák, Én az alsó határérték vagyok, de roppant kíváncsi rám, s a tettek embere tudunk e beszélni telon mert szívesen felhívna az ottani cseten beszéltünk éppen. Oké mondom, hívj, megadtam a számomat, megbeszéltük fél óra múlva fog csörögni, mert még tennivalója van, percre pontosan megszólalt is a telefon, egy újabb pipa, amit megígért eddig tartja is. 

Egy kellemes férfihang volt a túl félen, kellemesen eldumcsiztunk, s megbeszéltük felesleges írkáklni talizzunk minél hamarabb, ismerjük meg egymást személyesen, mert akkor kiderül, akarunk e valamit egymástól. Tetszett nekem ez a temperamentum, kos lelkemnek, naná, végre egy pasi, aki a tettek mezejére lép. Na, 2 nap múlva randi elmegyünk fagyizni s onnantól meglátjuk hogyan tovább hisz az ismerkedés a lényeg komoly kapcsolatot keres, Én se zárkózom el ettől. 

Tali napján már be voltam sózva, egy semleges helyen várt rám, már messziről ragyogott az arca, ahogy sétáltam felé. Látszott rajta, nem tart elrettentőnek sőt bejövés esete áll fenn, s Ö se volt egy ijesztő pasi első ránézésre, el tudtam képzelni vele egy kicsit komolyabb dolgokat. Na puszi puszi beültünk az autójába szinte azonnal érinteni akart, hol a kezemet hol a combomat, de nem tolakodóan hanem jólesően, elmentünk fagyizni, sétáltunk és a világ legtermészetesebb dolgaként fogta meg a kezem ahogy a nyár végi melegben andalogtunk. 

Majd kimentünk egy nyugis helyre hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni ez a hajógyári sziget volt, tettünk egy nagy kört leültünk egy padra, s tovább beszélgettünk, Közbe megemlítette Én nem vagyok annyi kiló amennyit mondtam szerinte egy 20-30kg val kevesebb vagyok, ez lehet hízelgő alapesetből, de Én tisztába vagyok a nagyságommal, és el is fogadtam magam ekkorának, tehát nem csalok se pluszba se mínuszba a súlyommal ekkora vagyok és kész. 

A lényeg, hogy ettől függetlenül volt némi ismerkedés egymás testével, csókolóztunk, letapogattuk egymás testét amennyire lehetett, de más egyéb nem volt. Még útközben megálltunk enni, majd elváltunk pár nap múlva ismét tali.

El is jött a következő tali ideje. A közbeeső időben emailokat váltottunk, cseteltünk, és telon is beszéltünk. Látom az Én lovagom közelit széles mosoly az orcáján, de cipel valami csomagot. kicsit bután néztem virágnak nem virág, bonbon-nak nagy, izgatottan vártam mivel sikerül meglepnie. 

Hát sikerült Neki, a csomagból egy mérleg került elő, hogy álljak már rá, mert nem hiszi, hogy annyi a súlyom amennyi. Egy pillanatig köpni-nyelni nem tudtam, de ráálltam, természetesen nekem volt igazam 2 kg-val több is voltam, mint ami az adatlapomon szerepelt, tehát messze alábecsülte kilóim számát. Így a mérleg nyelve valóban engem igazolt, de többet már nem akartam talizni vele. Aki egy mérlegtől teszi függővé a kapcsolatát, az járja az utcákat mérleggel, hátha megleli méretes kedvesét.

Köszönöm, hogy elolvastál <3 

13 hozzászólás |

Éva 3. Erotikus történet.....
#6 2016-12-29 21:30:46
Sziasztok!

Folytatom az Évás történeteket, remélem már vártátok. Éva történetei kitaláltak, de vannak benne megtörtént szösszenetek éppúgy, mint vágy, avagy fantázia, hogy melyik melyik részlet, ezt az olvasóra bízom.

Zihálva szedték a levegőt a falnak támaszkodva, a férfi ernyedt pénisze kicsúszót a teleélvezett lucskos punciból. Majd mikor kicsit erőre kaptak a lány kézen fogta a férfit és a hálószobába vezette.

Éva meg akarta magán igazítani a szétzilált ruháját. 
-Ne inkább vedd le, szeretnék gyönyörködni a testedben. –szólt a férfi, csillogó szemekkel.
Éva lassú mozdulatokkal, incselkedve kezdett vetkőzni, hol fehér bőre folyamatosan kibukkant a ruhadarabok alól, míg elsőnek a szoknya csúszott le róla, nagy kerek popsija elő elővillant a blúz alja alól, ahogy mozgott a zene ütemére a férfi előtt.

 Éva élvezettel látta, hogy a férfi le sem veszi, róla a tekintetét viszont akármikor felé pillant mindig kevesebb a ruha rajta. Kezdte kigombolni a blúzát is, a mellei kibuggyantak a selymes anyag mögül, Éva élvezte az anyag csiklandozását hűvösségét miközben a férfi tekintete forrósította a bőrét. Szép lassan lecsúszott róla az utolsó ruhadarab is mire megfordult és teljesen a férfi felé fordult az is már meztelen üldögélt a kanapén és játszott a farkával. 

Mire mozdulhatott volna a férfi felállt és odalépett hozzá átölelte a testét és ismét csókolózni kezdtek, érezte a meztelen bőrén a férfinak a kezét, ahogy minden porcikáját feltérképezi és simogatja. Éva is élvezettel simogatta a férfias testet és érezte megint megkívánta a férfit. 

Megfogta a férfi kemény faszát és elkezdte a kezével verni, de férfi elfordította tőle a csípőjét, hogy ne férjen hozzá majd finoman az ágyra döntötte Évát. Éva hanyatt feküdt az ágyon kiterítve. A férfi fölé hajolt és úgy folytatta a csókolását a lánynak. Először a nyakát és az ajkait vette célba a kezével folyamatosan simogatta a lány testét. Hol a hatalmas melleit, hol a derekát, hol a csípőjét hol pedig a puncijánál érezte a férfi kezét. 

Éva hálásan fogadta az érintéseket, halk sóhajtások hagyták el ajkait szinte dorombolt a férfi kezei teste alatt. A férfi szája a hatalmas mellekhez ért a bimbók keményen ágaskodtak szinte kínálták, hogy még jobban szívja, csókolja és harapja őket, főleg mikor a borostás állával a kemény bimbókhoz ért hangosan felnyögött az élvezettől, úgy érezte ismét kész befogadni a férfit. 

A férfi viszont tovább kínozta a testét, de ez édes kín volt a lánynak.
Folyamatosan csúszott egyre jobban lefelé, a pocakjánál is elidőzött kicsit a lány élvezettel túrt bele közben a férfi hajába. Majd elérte a lény szeméremdombját, a lány kicsit megilletődve zárta össze a combjait, hisz meg sem fürdött mióta a férfi teleélvezte a nedves lucskos pináját. 

A férfi nem törődött semmivel, hanem finoman szétnyitotta a combjait és feltárta a gyönyörök forrását. Élvezettel temetkezett a hatalmas combok közt a lány puncijához. Kezeivel alányúlt kicsit a csípőjének és megmarkolta miközben a férfi torkából elégedett nyögés tört fel, ahogy a lány csiklóját kezdte körbenyalni. Majd a nyelvével szép lassan körkörös rajzolatokat írva haladt, lefelé amíg elérte a lány még mindig ragacsos lyukát s élvezettel elkezdte nyalni, mint valami fenséges csemegét, ahogy a lány élvezettel teli nedvei egyesültek az ö gyönyörének nedveivel. 

Igazi ínyenc volt a férfi élvezettel nyalogatta ki az utolsó gyönyörcseppet is a lányból, majd ismét a lányduzzadó szeméremajkait és csiklóját vette célba a szájával és fürge nyelvével, miközben az egyik kezével finoman ujjazni kezdte a lányt. Éva szinte már zihált, fejében az érzések kavarogtak az agyában színek villództak. Két kezével a saját hatalmas melleit simogatta és az ágaskodó bimbókat morzsolta. 

A férfi élvezettel érezte a nyelve alatt, ahogy mind keményebb lesz a lánynak a csiklója miközben élvezettel szopogatta és nyalogatta, miközben a lányba már egyre több ujja benn volt és a kezével egyre erősebben dugta a lányt. Éva egyre hangosabban szedte a levegőt érezte nem bírja már tovább mindjárt fel fog robbanni, míg egy pillanatban a teste megfeszült és hangos artikulátlan hangok törtek fel belőle és egy hatalmasat élvezett. A férfi élvezettel szívta nyalta tovább lányt miközben a gyönyör nedvei és illatai telítették az arcát, amit élvezettel temetett bele a lucskos nedves punciba. 

A lány teste remegett a férfi alatt minden egyes mozdulatnál rándult egyet a bőre verítéktől volt nedves és vibrált az egész teste. Zihálva szedte a levegőt, majd érezte, hogy a férfi elmozdul a lábai közül, majd fölé hajolva megadja neki a kegyelemdöfést, szinte felnyársalta Éva remegő testét a kemény farkával.  Éva teste ívben meghajolt, ahogy a férfi kemény farka tövig becsúszott a nedves forró puncijába. A férfi egyből hevesen keményen dugni kezdte a lányt, aki hangosan nyöszörgött alatta hisz az iménti élvezete még javában tartott. Nem sok kellett a férfinak, hamarosan pár heves döfés után felkiáltott majd tövig nyomta a farkát a lányba és elélvezett. Majd csípője finom mozgásával elégült ki miközben a lányforró tüzes puncija szorosan lüktetett rajta. 

A férfi kis idő múlva, a lény mellé roskadt és szorosan hozzá simult élvezte, ahogy a lány teste még mindig meg megremeg, ahogyan szorosan öleli. 

Folyt köv…  Köszönöm, hogy végigolvastad :)

4 hozzászólás |

BBW-nek lenni
#5 2016-12-13 17:55:40
Sziasztok !

Ma ismét írok Nektek, de ez most nem egy történet lesz, hanem inkább eszmefuttatás. 

BBW vagyok, aki előtt kicsit homályos e kifejezés BigBeautifulWomen , tulajdonképpen az átlagnál lényegesen nagyobb lányokat jelenti. 
Soha nem voltam törékeny kislány. Aki pedig azt mondja, mert nem sportoltam, vagy mozogtam eleget, elárulom a mozgás mindig is az életem része volt. Gyerekként mindig jártuk az erdőt, mezőt, később a suliba ott volt a kézi, a tollas, és a többi sport, napi szinten minimum 10 km kerékpározás, felnőttként is a folyamatosan mozgásba levő emberek életét éltem és az átlógásnál több mozgással, s valahogy kilók csak szaporodtak rajtam. Na, jó elég egészségtelenül és rendszertelenül étkeztem ez biztos közrejátszik. 

180 cm magas vagyok, ez alapból sokkolja a legtöbb pasit, mert sajnos a legtöbb férfi ez alatt elfogy, és hogy mellé alig 150 kg vagyok, ez felér egy sokkterápiával, így a kettő már halmozottan hatalmas, bár erre azt szoktam mondani legalább nagyobb felületen lehet engem szeretni  <3 

Sokáig tartott amíg, elfogadtam és felvállaltam saját magamat, hogy igenis Én a nagylányok táborát gyarapítom, és igenis vannak olyan férfiak, akiknek bejön a nagy test érintése, látványa és minden, ami vele jár. Igaz sok pasi haza állandóra nem vinne egy ekkora nőt, mert a társadalmi elvárások, divat és egyebek miatt, de viszont lelke mélyén vágyik a nagy keblek érintésére, a telt nők bujaságára.

Sok pasi meg valahol fétisként kezeli a nagy vagy óriás nőket, akik örömüket lelik abban, ha egy nő valóban sokkal nagyobb, mint ők és ez okoz nekik élvezetet. A rengeteg sub hajlamú pasiról ne is beszéljünk, akiknek külön öröm egy valóban tekintélyes Úrnőt szolgálni.

A lényeg szerintem az, hogy fogadja el saját magát az ember elsőnek, legyen az sovány vagy telt kismellű vagy csöcsös, kicsi a farka vagy nagyobb a lényeg az embernek önmagát kell elsősorban elfogadni és szeretni, mert ha saját magát se szereti az ember, akkor hogyan várhatná el, hogy mások szeressék???

S a másik nagyon fontos dolog az életben, fogadjuk el a másik embereket is olyannak amilyenek. ha nem jön be az Ö világuk, külsejük, életstílusuk vagy a viselkedésük, egyszerűen tovább kell, lépni vagy ki kell kerülni. 

Szerencsére engem nem értek külön atrocitások a nagyságommal kapcsolatban, talán azért mert az ilyet meg sem akartam hallani, nemhogy foglalkozni vele, a barátaim ismerőseim így fogadtak el engem. 

Vannak hátrányai a minden napi életben azért, pl ruhavásárlás, igazán dögös szép rucit nagyon kevés helyen talál az ember.  Ráadásul Én elég lazán kezelem az öltözködés kérdéskört legtöbbször a kényelmes polo farmer a menő, de néha azért amikor látok valami igazán dögös sexi ruhát azért el fog a kétségbeesés Én is akarok olyat , de hogy a széles csípőmön, vagy a nagy csöcseimen, ezek számomra a kihívások, egészség szempontjából szerencsére semmi bajom 43 éves vagyok cukrom, vérnyomásom, koleszterinem minden rendben van, csak hatalmas aranyos vagyok :D

Ez a blog most nem a bujaságról szólt inkább csak gondolatok, ha valaki eljutott idáig köszönöm, hogy elolvastad   <3   legközelebb cserébe valami forró sztorit fogok hozni . 

10 hozzászólás |

Éva 2. Erotikus történet.....
#4 2016-12-09 15:13:57
Sziasztok ismét :) 

Ma megint Éva történetével folytatom, ami egy erotikus mese, hogy mi történt meg belőle a valóságban, mi a vágy vagy a fikció azt az olvasóra bízom. Köszönöm, hogy elolvassátok  <3 

Ekkor szólalt meg a csengő Éva gyorsan megigazította a ruháját majd rajtakapottan kipirulva szaladt az ajtóhoz…
Szíve a torkában dobogott, a puncija még nedves volt az iménti élvezetektől, a punci váladékától nedves ujjait, kezdte gyorsan a szoknyájába törölni, de közben már nyitotta az ajtót is. A férfi ott állt és huncuton mosolygott rá Éva úgy érezte olyan hangosan dobog a szíve, hogy a szomszédok is azt hallják. Végignézett a lezser tartású férfin, huncut szemein, a vakítóan fehér fogsorán, ami átsejlett a mosolyán, markáns állán kicsit borostás arcán. jól esett ránéznie, szerette megérinteni.

A férfi belépett az ajtón és hevesen szájon csókolta Évát,  Éva torkából rekedt nyögés tört fel, ahogy a férfi  tapogatódzó nyelvét először az ajkain majd a fogsorán érezte majd nyelvük összeért és vad heves táncba kezdett. Hosszan vadul csókolóztak a levegőt zihálva szedték. A férfi keze sem tétlenkedett átkarolta kedvesét majd a formás fenekébe markolt és úgy húzta magához szorosan, hogy érezze, mint lesz egyre keményebb a férfiassága hogyan m lesz egyre szűkebb a nadrágja.  Éva hatalmas mellei szorosan a férfihoz tapadtak érezte a bimbócskái ismét kemények szinte úgy érezte ledöfi velük a férfit, érezte a belőle áradó forróságot, tudta vágyai ismét be fognak teljesülni. Nem találkozott még soha férfival, akivel ennyire jól érezte magát, akire ennyire rá tud hangolódni. 

Már a csókjától reszketni kezdett a térde, a gyomrában a vágy éhesen tört fel ismét, hiába csak néhány perce élvezett egy hatalmasat, ami után szinte fel se száradt, de érezte ismét ölében a forróságot. 

Keze a férfi vállain támaszkodott kellett egy biztos pont, hogy össze ne roskadjon olyan hevesen csókolta a férfi, majd Éva keze is támadásba lendült hol az izmos karokat, hol a hátát majd a nyakát simította a férfinek majd a hajába túrt. 

Egyszer csak a férfi egy pillanatra megmerevedett majd elkapta a lány matató kezét, szorosan fogta  majd az arcához emelte és szimatolni kezdte a kezét és az ujjait. Éva rajtakapottan pirult el.  A férfi közben mélyen Éva szemébe nézte és tudta a választ. 

-Nem tudtál, vagy nem akartál megvárni? - kérdezte. 
A lány elpirult erre még jobban, s szíve rajtakapottan a torkába dobogott.
-Szóval nem árulod el? Akkor megtudom másképp. 
Ismét hevesen megcsókolta a lányt, majd megfordította és a falhoz szorította. Éva szoknyája alá nyúlt és letépte róla a vékony bugyit, ami ernyedt reccsenéssel szállt alá. Megmarkolta a fenekét, majd elővette a keményen álló farkátés elkezdte Éva fenekéhez dörzsölni.
-Szóval mesélj, hogy történt?
 
A lány még mindig hallgatott közben zihálva szedte a levegőt, a férfi kicsit szétnyitotta a combjait majd a farkával elkezdte dörzsölni a lány nedves punciját és remegő csiklóját. 

-Azt tudod, addig nem kapod, meg amíg meg nem kapom a választ? 
Tovább ingerelte a lányt majd a férfi közben hátulról átölelte és a 2 kezével a hatalmas ciciket kezdte simogatni, megmarkolta, a bimbókkal játszott, közben egész testével a lány hátához simult. Érezte a férfi lélegzetvételét a nyakánál, és ahogy a férfi finoman megharapja a nyakát szinte eszét vesztette már, csípőjével körözni kezdett combjaival közben szorosra fogta a férfi farkát. A férfi farka keményen dörzsölte lucskos puncijának bejáratát a férfi egy ügyes mozdulattal meg is találta a vágy kapuját, de nem tolta be teljesen a farkát csak a hegyét. 

Éva szinte eszét vesztette hiába próbált hátrálni, hogy teljesen magába érreze a férfit és végre elélvezzen a férfi tovább kínozta. 
Soha nem érzett még magában ekkora vágyat, vágyat arra, hogy jól megdugják, a férfi kezei mellén úgy érezte szétfeszíti a vágy. Megadta magát rekedten mesélni kezdett mi történt. A hangja el elakadt azt se tudta hogyan formálja a szavakat tulajdonképpen igazán el se tudta mondani, mert nem bírt a mondani valójára figyelni. A férfi hálás közönség volt.  Éva érezte, hogy a férfi egy heves lökéssel felnyársalja, de nem mozdult tovább benne lüktetett a farka várta a folytatást. Éva remegve próbálta kinyögni hogyan élvezett el, minden egyes szavánál a férfi egy hatalmasat lökött rajta. 

Majd megkegyelmezett a lánynak és hevesen mozogni kezdett benne. Nem kellet sok idő és Éva élvezetének sikolya sokáig visszhangzott a lakás folyosóján. a férfi se volt lemaradva tőle, halk hörgéssel roggyant meg a lány mögött, míg teleélvezte a lány forrón lüktető punciját…………

2 hozzászólás |

Van ez így is néha...
#3 2016-12-07 18:44:56
Sziasztok! 

Ma ismét hoztam nektek egy történetet, ez viszont megtörtént, nem fikció, hanem valóság, igaz számomra megalázó volt egy cseppet, de ilyen is van az élet nem habos torta.  Hozzáteszem ez a történet akkor történt meg mikor még javában komoly kapcsolatot kerestem, s lehet ez is lökött rajtam, hogy miért itt legyek. 

Volt egy pasi nevezzük Balázsnak, mert valóban így is hívták, már egy hónapja fűzte az agyamat, nem komoly kapcsolatot keresett, csak szabadidő hasznos eltöltésére valakit. Többször biztosított róla, hogy Ö milyen változatos és jó szerető lenne, és mennyire tudna imádni, ha együtt, vagyunk, csak adjak Neki egy esélyt.
 
Sok mindenről beszélgettünk ez idő alatt többek közt a sexről is és szóba került a prosztatamasszázs is soha nem volt benne része és mennyire kipróbálná, és mivel Én ebbe járatos vagyok, imádná, ha velem történne mindez. 

Addig, addig duruzsolt, hogy engedtem, semmi normális fickó nem volt a láthatáron Nekem való herceg, Balázs meg kifejtette, hogy akár hosszabb távon is melengethetnénk egymást, éhes is voltam már elgyengültem legyen, rendben van. 

Egy szép vasárnap kora délután a lakásába beszéltük meg a talit iszunk egy pohár bort, beszélgetünk, és ha a szimpátia fenn áll, akkor lesz, ami lesz, szeretkezünk, egy hatalmasat imádni fogja a hatalmas testemet és változatos módokon kényeztet és kielégít, Én is beviszem egy kicsit az anális rejtelmekbe. 

Pontosan érkeztem, izgultam, a gyomrom reszketett vajon mi is lesz, hogy is lesz, elvégre nem vagyok szűzlány, na de akkor is, viszont bennem van a kos nők tüzessége is lesz, ami lesz hajrá akkor. Balázs már várt élőben is egy jóképű szimpatikus fiatalember volt, kellő zavarral tessékelt be a lakásába egy szép nappaliba foglaltam helyet ö töltötte a bort, lassan megnyugodtam Oké Szilvi minden rendben lesz.

Helyet foglalt ö is a kanepén, beszélgettünk, láttam időnként azért a nadrágjához nyúlt , hmm talán feszítette valami ;) Majd felállt egyszer csak felhúzott a kanapéról és elkezdtünk csókolózni, hmm fincsi is volt ki is voltam éhezve, élveztem a kapkodó érintéseit a testemen, mondanom se  kell gyorsan lekerült a ruha mindkettőnkről rajtam csak egy tanga maradt.

Majd finoman terelt a farka felé, Én le is térdeltem elé és elkezdtem szopni a faszát kemény volt már a nélkül is, de villámgyorsan még keményebb lett. Leültettem a kanapéra és elé helyezkedtem a földre, hogy kényelmesen tudjam kényeztetni, mert öndicséret nélkül, ha valamibe jó vagyok, akkor az orál azaz. Nyelvemmel megnedvesítettem, és ahogy bekaptam a nyelvemmel külön kényeztettem a makkot miközben a szám szorosan körbezárta a farkát, majd egyre mélyebbre bekaptam neki, lényegében tövig, elvégre vagy tövig, vagy sehogy ;)

Pár pillanat múlva mondta is lassítsak, mert így el fog sülni, de nagyon vágyik, hogy egy kis prosztatamasszázzsal párosítsam az örömöket. Így is tettem rátértem, hogy az alfelét elsőnek a nyelvemmel izgassam majd a benedvesített ujjammal behatoltam a fenekébe és megkerestem azt a bizonyos pontot, ami a pasiknak hatalmas élvezeteket tud okozni, és az ujjammal izgattam közben a számmal a farkát kezeltem tovább, pár pillanat múlva hatalmasat élvezett. A forró geci telelövelte a számat lenyeltem majd szépen kisajtoltam az utolsó cseppet is a farkából. 

Balázs felpattant, majd Úristen elélveztem, és te még sehol nem vagy felkiáltással, elkezdett a nappaliban szaladgálni. Mondom semmi gáz csüccsenj le, igyunk egy pohár bort és majd folytatjuk nem történt semmi baj. Viszont Ö csak szaladgált, Úristen úristen hajtogatta majd elkezdett kapkodva felöltözni Én visszaültem közben a kanapéra egy szál tangába és nem értettem most mi van???  

Majd elkezdtem kacagni annyira vicces volt a rohangálása, közbe elkezdte hajtogatni Légy szíves öltözz fel, menj innen, elsőnek azt hittem hülyéskedik…..komolyan mondta.  A lényeg szó szerint kihajított a lakásból miután jól leszoptam, mondván Neki gondolkodnia kell, mert Ö még így soha nem járt, na, basszus, de Én se……. Ennyit a lepedőbajnokról, aki minden volt csak az nem. 

Számomra hihetetlen volt az egész szitu és egyben roppant megalázó is, szívem szerint bőgtem volna egyet, de akkor mindig eszembe jutott a rohangálása, ami hihetetlen viccessé tette az egészet. Na meg mindig is az volt az alapelvem inkább nevessünk egy jót, mint sírjunk egyet. 

Köszönöm, hogy elolvastad  <3 

12 hozzászólás |

Éva 1. Erotikus történet
#2 2016-12-06 14:43:39
Sziasztok ismét :) 

Most egy erotikus mesét hoztam Nektek, s hogy mi a valóság, a megtörtént, vagy a vágy azt mindenki fantáziájára bízom. Köszönöm ha elolvassátok  <3 

Éva türelmetlenül nézett az órára, még volt 30 perce, hogy odaérjen a férfi, nem tudta mire számítson, de a gyomra reszketett, és ha csak kicsit erősebben a férfira gondolt érezte, hogy a puncija sóvárgóan lüktetni kezd.  A múltkori együttlét után is 2 napig csak a vele töltött idő járt a fejében, más férfiak nem is érdekelték amióta vele volt.  Tisztába volt vele csak szexről szól az egész, de nem érdekelte érezni akarta a testét a kemény szerszámát mindenhol. Vágyott arra, hogy ismét remegve, sikítva élvezzen el.  

Türelmetlenül járkált fel s alá, finom parfümillat gyengén ott volt a levegőbe, nem csípte ki magát tudta felesleges is lenne, hiszen lehet le lesz tépve, ami rajta van.  Az utolsó együttlétük képei villantak be, imádta a férfi testét olyan teste volt amilyenről mindig is álmodott.
  Magas karcsú, izmos széles vállakkal és mellkassal, de keskeny izmos derékkal és imádni való fenékkel, tetőtől talpig férfi volt a farkára se volt panasz méretes példány volt, ahogy rágondolt milyen volt magába érezni érezte, hogy a bugyija egyre nedvesebb lesz. Legszívesebben elkezdte volna simogatni magát, érezte, hogy hatalmas mellein a bimbók keményen ágaskodnak nem viselt melltartót formás nagy cicijei szabadon mozogtak a lenge felső alatt.  Kicsit meg is érintette a kemény mellbimbót csak úgy ruhán keresztül, körbecirógatta majd megmarkolta a saját mellét mintha  férfi tette volna . A férfi még mindig váratott magára igaz volt még 20 perce hogy odaérjen. Éva gondolatai folyamatosan cikáztak szinte remegett ma mit fog átélni vele milyen újabb élvezetekben lesz része, hol pedig az együttléteik képei villantak fel.  
Emlékszik mikor elsőnek találkozott vele és beültek az autóba, a férfi megmarkolta a húsos combját mintha véletlen tenné, imádta, hogy ilyen kezdeményező, végre nem neki kell irányítani, mint az élet más területein tetszett neki hogy végre gyenge odaadó nő lehet. 

Sóvárgott az ízére szinte annyira már fájt.  Eszébe jutott, ahogyan hosszú percekig kényeztette a farkát direkt csak finoman és érzékien, mert élvezte szopni, nyalogatni, nem akarta, hogy gyorsan elsüljön.  Közben sokszor a tekintetük összekapcsolódott látta rajta, hogy élvezi a férfi és ez számára is izgató volt, közben érezte a fenekén a férfinak a kezét, ahogyan simogatja, miközben a farkát egyre mélyebben bekapja, mígnem tövig nyeli azt.  

Éva elkezdte simogatni, a melleit jól esett nagyon feszítette már a vágy, türelmetlen volt, szinte egy helyben toporgott, csak rá tudott gondolni annyira, hogy már fájt neki, de a percek lassan teltek tudta jönni fog a szűk puncija oda fogja vonzani, a nedves lucskos puncija. Nem bírt magával már, nem tudott várni tovább.  
Kemény mellbimbóit elkezdte simogatni, megmorzsolgatni, majd tenyerével cirógatta a bimbócskát élvezte, hogy csiklandozza a markát. Az egész hatalmas mellét kezdte simogatni majd kiemelte a ruhából és úgy kezdte el izgatni az ikreket. Az agyában a képek váltogatták egymást szinte ott érezte maga mellet, a férfit, mintha az nyúlna bele a bugyijába óvatosan mintha soha nem járt volna még ott majd óvatosan a hüvelyéhez csúsztatta az ujjait forróság volt megcsapta az orrát a saját puncijának finom máshoz nem hasonlítható illata.
 Ahogy kíváncsian hozzáért érezte a forró nedvességet, megnedvesítette kicsit az ujját és a csiklóját kezdte simogatni, a másik kezével tovább izgatta a ciciket hol az egyiket hol a másikat halk nyögések hagyták el a torkát az elméjében a férfi tette mindezt vele.  Először az egyik ujját dugta bele forrón lüktető pinájába érezte, hogy nedvesen szorosan tapad rá és szinte szippantja magába és még többet és többet akar, óvatosan mellétette a másik ujját is úgy mozgatta magába, de még ezt is kevésnek találta. 

Miközben kihúzta a nedves ujjait ismét a csiklóját kezdte velük kényeztetni érezte majd szétveti a vágy. Majd visszatért a forróság kapujához és már 3 ujjával hatolt be élvezte, ahogy lüktet az ujjain a forró punci, meg, megremeg, ahogy ki bemozgatja az ujjait egyre gyorsabban és gyorsabban.  Ahogyan az ujjai a lucskos forró punciba voltak a csuklóját, tenyerét úgy irányította, hogy a csiklóját is izgassák közben.
 Érezte nem bírja már tovább egyre hevesebben szedte a levegőt egyre inkább feszíti a vágy és az élvezet kettőse egyre gyorsabban mozgatta a kezét, mígnem egy halk sikollyal majd hangos zihálással el nem élvezett.  

Rajta tartotta tenyerét a lüktető csiklóján, majd lassan elkezdte kihúzni az ujjait a remegő pinájából, még mindig hevesen vert a szíve, hangosan szedte a levegőt.  Kíváncsian nézte a ragacsos ujjait, amik az édes nedvtől voltak nyálkásak , kíváncsian megszagolta majd elkezdte nyelvével is megízlelni az ujjait amik előtte a gyönyörök kertjébe juttatta.  

Ekkor szólalt meg a csengő Éva gyorsan megigazította a ruháját majd rajtakapottan kipirulva szaladt az ajtóhoz ………

15 hozzászólás |

Miért itt
#1 2016-12-05 16:37:53
Üdvözöllek kedves Olvasó!

Két hete regisztráltam az oldalra és többen feltették már Nekem ezt a kérdést. Egyszerű a válaszom mert itt a helyem. 
Sokáig keresgéltem normális kapcsolatot, na nem ezen az oldalon mert regim előtt nem is ismertem, hanem több más oldalon és kifejezetten olyan helyeken ahol a zsenge termetemnek megfelelő párt találhatnék. Nem voltak nagy igényeim, lehessen vele dumálni ne csak 5 mondatot, lehessen vele nevetni, jól érezzem magam vele, legyen kicsit magasabb mint Én lehetőleg, szeresse a sexet lehetőleg tabumentesen, IQ és EQ legalább mint Nekem és érezzem azt az egy húron pendülés érzést. 

Nagy elánnal kerestem a herceget, előtte egy katasztrofális párkapcsolatom volt, és ahogy vége lett 3 évig pasihoz se nyúltam attól függetlenül, hogy normális vágyaim voltak mégis inkább önkéntes cölibátusba vonultam.
A fél év eredménye lesújtó volt, volt nem kevés randim, talim és volt jól sikerült és kevésbé jól sikerült dugásom is. Megismertem jó fej és kevésbé jó fej embereket. 

Volt hogy 2-3 hét intenzív telo, cset, stb után a randira nem jött el a pasi mikor egy hétvégét készültünk eltölteni együtt, (kiderült neje van akiről elfelejtett szólni ) . Volt akivel talikor nem volt meg a kémia ezekre nem haragszom cseppet sem, mert eljött, ott volt dumáltunk egy jót és elváltunk. Volt sok aki üzenetbe a grál lovag volt és fűt fát beígért, de abban a pillanatban, hogy azt mondtam tali le is tiltott. A gyors tali lehetőleg 3 napon belül max egy hét az első megszívatásom után vált szokásommá,  a fentebb említett fickó után mert ott már kötődni kezdtem hozzá. Volt talim nős pasival is aki kalandra vágyott, jó volt tiszta víz volt a pohárban egy percig nem titkolta kalandot keres, élveztem maximálisan odafigyelt rám és hogy jó legyen na meg Neki is jó legyen arról gondoskodtam :) 
Csillió üzit kaptam ahol a szia után a farka jött vagy lehet nem is volt szia. A végén viszont szép csendesen rádöbbentem a herceg valószínűleg már elvágtatott a fehér paripáján, s Nekem be kell érnem a lovagjaival. A sokadik keserű tapasztalat után rágtam be hogy mindenki csak dugni akar és ezért bevetnek mindent és azért játszanak az érzéseinkkel. 
A BBW-t sokan izgalmasnak izgatónak találják, de haza már kapcsolatnak nem akarják vinni. 

Panaszkodtam mérgelődtem egy ismerősömnek, s mondtam jobban járnék, ha adományért dugnék az se lenne rosszabb mint ezek a csődöt mondó ismeretségek (majd később lehet sztorizgatok milyen emberekkel taliztam volt vicces és volt dühítő és megalázó is) . Akkor mondta az ero oldalát, na gyorsan be is regeltem stílszerűen a türelmi negyedbe :D Igen lehet dugni de annak ára van és a lelkem nem adom oda senkinek. 
Vannak itt is elvárásaim, de a legfontosabb Én is jól akarom érezni magam. Ez ma erről szólt miért is éppen itt, ha rám jön az írás majd folytatom s mesélek :) 

Köszönöm, hogy rám szántad ezt a néhány percet és elolvastad mit is írtam :) 

14 hozzászólás |

[1-25]


A blog RSS feedje.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2110BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba5990Biszexuális vagy, be kell lépned!

#csokifarok100Bisex pervi pasik párok?
Ajánlott szobák
#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba310Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba2630Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3230Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#utazzunk55100Sofőröm-készséges segítőm
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1010Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.