Úton .... Erotikus történet

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 19

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Úton .... Erotikus történet
#19 2017-10-26 23:19:47
Sziasztok  <3 

Ma ismét egy mesét hoztam Nektek, remélem kedvelni fogjátok, s rajtatok múlik lesz e folytatása  ;) Köszönöm, hogy elolvastad  <3 


Elza dühösen csapott a kormánykerékre, szemeit könnyek lepték el, ahogy a füstölgő motorháztetőre nézett. Nem elég hogy a pasija szakított vele, mondván túl jó vele és meg sem érdemli öt ezért ment el azzal a libával csak mikor lebuktak akkor közölte vele, hogy tulajdonképpen kímélni akarta azért van viszonya. Elza úgy érezte kell egy kis feltöltődés egy kis magány és nyugalom, hogy feldolgozza a történteket ezért úgy gondolta nagyanyjánál a távoli kis faluban megkapja a szeretetteljes törődést, és egyben fel tud töltődni át tud lépni a szakítás fájdalmán.
 Munkahelyén ahol adminisztratív feladatokat látott el kért egy hét szabit s munka után már haza sem ment hanem útnak indult a nagyihoz a világvégére, mintegy 2 órás út volt már mögötte, időközben besötétedett, s már az útjának vége felé járt, mintegy 10 km volt hátra a kis faluig, amit ezen az elhagyatott kátyús úton kellett megtennie. Most bánta igazán, hogy indulás előtt nem öltözött át a krémszínű enyhén feszülős selyemblúz folyamatosan csúszkált fel a derekán a csipke melltartója már minden mozdulatnál szúrta legszívesebben kiszabadította volna hatalmas gömbölyű melleit a fogságból a fekete éppen csak térd fölé érő ceruzaszoknyába és a középmagas sarkú fekete cipőjében égésznapos irodai szaladgálás után a vezetés gyötrelem volt, most még ez is. A tükörbe bele, se mert nézni milyen lehet a sminkje elveszettnek érezte magát. Kiszállt a kocsiból, felnyitotta a motorháztetöt és tanácstalanul nézegette az autót mit is tehetne. Kit hívjon fel a közelben, hisz nagyanyján kívül senkit se ismert.

 Mikor egy hirtelen fénycsóva villant fel, majd hallotta, hogy egy kocsi közeledik lassan a kátyúkat kerülgetve. Kétségbeesetten nézte a közelgő járművet, ami szép lassan meg is állt mellette. Az autóból egy egy fiatal pár nézett mosolyogva a lányra. –Segíthetünk? – s már szálltak is ki az autóból. A férfi a motorház fölé hajolt, majd kérte Elzát próbálja beindítani a járművet, de az csak fáradtan hörgött. A férfi elmatatott a motorház alatt majd ismét kérte a lányt próbálja beindítani, de megint kudarcot vallott a próbálkozás.
- Sajnálom, de az Én tudásom ehhez kevés, itt lakunk alig egy kilométernyire. Jöjjön, elvisszük, otthon van a közeli szerelő névjegye neki van trélere is, ha helyben nem tudja megoldani. – szólt a férfi, a szőke magas nyúlánk formás kedvese is mosolyogva invitálta Elzát. Aki nagyon szimpatikusnak találta Őket, és úgy érezte a borongós kedvét kezdi felváltani a régi derűje.
Hamarosan egy tágas barátságos házhoz értek, a pár mosolyogva invitálta Elzát a lakásba. A fiatalember elvonult egy kis dolgozószobába s hamarosan kiszűrődött a hangja, hogy telefonon beszél valakivel. A két nő beszélgetni kezdett egymással. Elza jól érezte magát, egészen megnyugodott ahhoz képest milyen szerencsétlenül is indult ez a napja.

 – Szerelö ma nem tud jönni, még uton van valamerre, holnap délelött viszont jönni fog s megnézi az autót. Addig szívesen felajánljuk a vendéngszobánkat, s holnap, ha már tudjuk, mi van a járgánnyal akkor, ha úgy van, szívesen elviszünk az uticélodhoz. Úgye szívem?
– Persze maradj csak, nyugodtan ritkán jár erre vendég úgyis. - szólt a szöke lány- Maradt valami esetleg az autóba, ami esetleg érték lehet, mert akkor azt el kell hozni, Péter visszamegy érte.
 – A táskám a csomagtartóban van, de csak ha tényleg nem gond, akkor szívesen maradok, nyújtotta a férfi felé a kulcsokat.
 – Mi addig iszunk egy pohár bort, amíg viszaérsz Drágám, ha sietsz, csatlakozhatsz hozzánk. –kacsintott a lány a párjára.
Elza és a Mónika a nappaliba ültek le, pohár borral a kezükbe és belemerültek a beszélgetésbe. Péter mikor egy húsz perc múlva visszatért hallotta a lányok vidám csacsogását. Magához vett Ö is egy poharat meg a borosüveget s megállt az ajtóban.

 – Tölthetek hölgyeim, látom üres a poharuk.
Háromasba folyt tovább a beszélgetés, és a borozás. Elza érezte, hogy egyre jobban kipirul, jól érezte magát és tettszett neki nagyon a fiatal pár természetes kedvessége is, na meg Péter férfias kisugárzása se hagyta érintetlenül. Mónika feltette a lábát a férfi ölébe aki masszirozni kezdte azt, Elza sóvárogva nézte a férfi kezét a lány lábán. 
–Láttam egész nap magas sarkú cipőbe voltál, kérem a lábad masszírozom a tied is, de előtte bontok egy másik üveg bort.
Hamarosan Elza lába a férfi kezei közt voltak, a férfi finoman masszírozni kezdte a harisnyás lábait. Elza élvezte a határozott mégis finom mozdulatokat egyre jobban ellazult, Mónika mosolyogva nézte párját.
 – Ugye milyen finom keze van, mindenben ilyen ilyen jó, nemcsak a masszírozásban, - szolt Mónika - de ebbe Én is jó vagyok. – Elza azt vette észre egyik lába Péter kezei közt a másik Mónika kezei közt van és masszírozzák a harisnyás lábát, szinte az egész teste bizsergett. Az elején feszült volt kicsit majd kényelmesen hátradőlt a kanapén szemét lehunyta és élvezte, ahogy az egész teste ellazul. Érezte, hogy a masszírozás egyre inkább simogatásba megy át s már nemcsak a talpa az ujjai és a lábfeje kapja a kényeztetést hanem a szorgos kezek egyre följebb járnak a harisnyán izgalmasan csúsztak a cirógató kezek s térdéig minden négyzet-centimétert feltérképeztek a fürge ujjak.

Meglepődve vette észre, hogy kezd izgalomba jönni, lehet az alkohol miatt érezte magát könnyűnek és felszabadultnak, de közrejátszott a szimpatikus fiatal pár is. Soha nem volt hasonló szituációban, de egyre jobban tettszett Neki, érezte, hogy mellbimbói megkeményednek, és szinte átdöfik a melltartóját és egyben a vékony blúzát is. Kinyitotta a szemét és látta, hogy mindketten Öt nézik. Közben a kezük fáradhatatlanul mozgott, hamarosan észrevette, hogy Mónika az ölébe húzza a lábát, és ahogy simogatja a talpa a melléhez ért, érezte talpa alatt a kemény mellbimbót a feszes gömbölyű mellett, meglepetten s meredten nézte a lány arcát, aki nemhogy arrébb húzódott volna hanem úgy irányította Elza talpát, hogy miközben cirógatja a lábait a talpa meg simogassa az ö mellét.

 Elza zavarba jött, de élvezte is majd még nagyobb meglepetés érte Péter felemelte a lábát és megcsókolta a talpát majd sorba a lábujjait, elsőnek el akarta rántani, de a férfi nem engedte, finoman visszatartotta Elza nem is igazán küzdött annál sokkal jobban élvezett minden mozdulatot. A férfi már nemcsak csókolgatta az ujjait, hanem bekapta és harisnyán keresztül szopogatni kezdte finoman érzéssel egyiket a másik után miközben a keze folyamatosan simogatta a lábát, a vádliját s időnként a combját is megsimogatta. Dupla élvezet volt ez, hisz meglepve vette észre, hogy a másik talpával Mónika melleit simogatja saját magától és igenis élvezi, ahogy izgatja a lányt. Mónika sem tétlenkedett az Ö keze is egyre följebb ért Elza combján. Elza közbe érezte, hogy a szűk szoknyája egyre feljebb csúszik. Nem tudta, hogy viselkedjen, csak azt tudta, hogy minden pillanatát élvezi és soha nem volt még hasonló szituációba, de mégis egyre többre vágyik.


A simogató kezek a lábain, és a fürge nyelvek, a két másmilyen érintés izgalmas volt nézni és átélni. Hamarosan a kezek a szűk szoknya alatt kezdték simogatni érezte, hogy a mellbimbói keményen ágaskodnak a blúza alatt legszívesebben ledobta volna magáról a ruháit, helyette egyre lejjebb csúszott a kanapén a szoknyája meg egyre feljebb, hogy minél jobban hozzá tudjanak férni. Hamarosan azt vette észre, hogy Péter a combjai közé térdel, s csípőjét markolva immár a combjai belső felét halmozza el finom harapdálásokkal, csókjaival, nyelvének játékával. Mónika pedig felállt és Elza fölé hajolva finoman megcsókolta a lányt az íze édes, finom volt, nem kérette magát sokáig, hanem hevesen visszacsókolta a lányt. Móni keze közben a blúzon keresztül simogatni kezdte a lány melleit a kemény mellbimbóit dörzsölte a selymen s csipkén keresztül. Elza kéjesen nyöszörgött hisz Péter sem tétlenkedett, remegő kezekkel húzta le a harisnyát és a finom teljesen átnedvesedett tangát a lánytól majd hangosan felnyögve temette az arcát ismét a lány nedves ölébe.


Párja sem tétlenkedett, hevesen csókolta a lányt, Elza élvezettel viszonozta csókjait élvezettel falták egymás száját. Elza nem bírta sokáig a teste ellen a kettős támadást csípője élvezettel feszült a férfi ajkainak és fürge nyelvének, ahogy a megkeményedő csiklóját izgatta a férfi majd a nyelvével körkörösen játszott rajta, közben a hosszú ujjaival finoman majd egyre hevesebben ütemesen a lányba hatolt. Annyi inger érte Elzát hogy már nem bírta visszafogni magát hamarosan a kéjes nyöszörgése mámoros hörgéssé alakult át, ahogy teste megfeszült és elélvezett a fiatal pár keze s szája által. A férfi még hosszan finoman nyalakodott Elza élvezet nedveiből egy cseppet nem akart elveszteni. Elza egész testében remegett a kimerítő élvezéstől. Péter visszaült a kanapéra és onnan gyönyörködött a két nőben, nadrágja szorításából kivette a kemény farkát s finoman játszani kezdett vele.
Mónika nem hagyta ott a lányt heves csókjai finom nyelvjátékokba ment át, s kezével elkezdte kigombolni Elza blúzát s elkezdte simogatni az egész még mindig az elvezettől remegő testét, …….

6 hozzászólás |

Hozzászólások

szilvi#19#6 2017-10-29 19:02:37
#faust56: #torquay: Ennek örülök, ha ennyire tettszenek a meséim :) Majd lesz folytatás, ahogy ihlet és időm engedi :)
faust56#19#5 2017-10-29 17:53:32
Kedves Szilvi! Ez már nem is mese :) És hogy kedveljük az tuti.Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Nagyon jók az írásaid és kíváncsian várjuk a folytatást :) Különösen Anna történetei nagyon tetszenek!
Üdv:faust 
torquay#19#4 2017-10-28 04:37:41
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/1/USRf_15b78d5/10f77d.jpg
Hm... :pirul: 

_EMMÁ_ DÖFI!  ;) 

Majd később "döfi"...  :D  :D  :D  :D  :D 

Köszönjük Szilvike a K_(n)EDVES_ _SORAIDAT_...
 :napersze: 
 ;)  ;)  ;)  ;)  ;) 

 :vigyor: 
balazsvagyok#19#3 2017-10-27 19:43:28
#szilvi: Ez a kanapé.
Lenné én a kanapé.
Legyünk okosak.
Legyünk kanapék.

:)
szilvi#19#2 2017-10-27 19:29:23
#balazsvagyok: Válaszolni akartam olyan nagy lendülettel, hogy kimoderáltalak :D Jajj Elza meg a kölykei , lehet majd a leányzó temperamentuma lesz oroszlán :) S becenév is lehet Elza ;) Örülök, hogy tettszett a mesém, s remélem a végén Te is helyet foglaltál a kanapén ;) 
balazsvagyok#19#1 2017-10-27 19:07:55
Valahogy nekem Elzáról és a motorháztetőről egy oroszlán ugrik be :D Hát na.
De a történet nos az remek kérlek.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2860BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba9590Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69100Kismeret
Ajánlott szobák
#maszti_szoba610Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5840Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3460Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1010Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2540Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.