Simple vásárlói tájékoztatóIsmerkedés Eropolis világában

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zelda


Ismerkedés Eropolis világában
Sziasztok!

Ki hogyan ismerkedik ebben a világban? Kinek és mi a fontos elsőre?
Jó-e ha ki van töltve egy adatlap részletesen, vagy csak felesleges sorok, melyet úgysem olvasnak el?
Nyílt lapokkal könnyebb ismerkedni, vagy inkább bevállaljuk a lódítást és csúsztatást egy kósza szex reményében?

Erre várnék hozzászólást Nőktől és Férfiaktól is. Kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra.

*"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz."*Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
barandalinos
#426 (2017-01-24 00:27:18) |
Bizonyára nem én tőlem várják a választ, annak ellenére, hogy jó néhány fiatalka hölggyel van némi nemi kapcsolatom. A férfi társaim is , mint mondják a sovány nőktől irtóznak, betegesen csúnyák, nem kéne a kissé molettka hölgyeknek ezért, inkább előnybe érezniük magukat?
  
nincs kép puncifan2016
#425 (2017-01-20 14:28:50) |
Válasz a(z) 414. üzenetre:Szia kedves esther!Remélem,hogy nem veszed rossz néven,de reagálnék a megszólításodra.A névválasztással kapcsolatos véleményemet red-ladynek írt válaszomban már kifejtettem,ha szeretnéd,akkor ott elolvashatod.Elfogadom az általad képviselt álláspontot,hiszen lehet,hogy a te eddigi tapasztalataid ezt támasztják alá.Az én esetemben a választott nevemnek részben a red-lady által is említett üzenet funkciója van.Az más kérdés,hogy ez mennyire hatásos e tekintetben,de az már nem rajtam múlik.Azt gondolom,hogy egy-egy esetben az ember számára visszatetsző névvel rendelkező személy is okozhat kellemes csalódást egy beszélgetés során és ez fordított esetben is igaz.Ami a velem kapcsolatos téves feltételezésedet illeti,azt gondolom,hogy a hetero negyed-es regisztráció egyértelmű jelzés lehet az adott személy szexuális identitásáról.Ahogy azt a bemutatkozó szövegem is jelzi,nem és kizárólag csak szexuális programokra keresek partnereket.Ebben az esetben pedig egyértelmű,hogy a párok,társaságok férfi tagjai is részt vesznek a közös programon és egy esetleges kellemes erotikus együttlét alatt sem hagyják magukra a hölgyeiket. :) De nálam ez a maximum,ami egy férfi részéről belefér és természetesen nem bárkivel/bárkikkel.Búcsúzóul szeretnék gratulálni az oldaladon látható fotókhoz,mert nagyon ízléses és érzéki,igazán elismerésre méltó...és természetesen a modell is :) Kellemes hétvégét,szia!

[ugrás az előzményre]
nincs kép puncifan2016
#424 (2017-01-20 13:56:30) |
Válasz a(z) 412. üzenetre:Szia kedves red-lady!Köszönöm,hogy így ismeretlenül is a pártfogásodba vettél. :) Egyébként semmi gondom esther hozzá(m)szólásával,elfogadom azt,hogy ő ekképpen vélekedik a névválasztással kapcsolatosan.Természetesen számomra is van itt néhány olyan név,ami már eleve visszatartó erővel hat rám egy esetleges ismerkedés során.De mivel senki sem tévedhetetlen,éppen ezért számomra inkább a reglap,egy-egy hozzászólás,levélváltás ad támpontot az illető személyiségéről.Azt gondolom,hogy az én választott nicknevem inkább némileg humoros,sem mint sértő vagy közönséges.A tipped pedig teljesen helytálló,,mert valóban van mögötte üzenet,az általad is említett csoportokba tartozó pasik számára.Egyébként sok éves tagságom alatt,ez a második nevem,mert az első(freelove)akaratlanul is sok embert megtévesztett.Bár az az adatlapom is rendesen ki volt töltve,de nem mindenki veszi a fáradtságot az olvasásra/értelmezésre.Na de a"hülyeség ellen nincs orvosság"tézis itt is helytálló,éppen ezért sok esetben ez a konkrét és egyértelmű név sem tartja vissza a próbálkozókat :P 

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi
#423 (2017-01-20 07:12:28) |
Válasz a(z) 421. üzenetre:

De ott van, hogy telt. Ebből egyértelmű, hogy nem karcsú, sportos alkatú. :) 

Igaz, abban igaza van Pandorának, hogy a pasik nem olvasnak, csak néznek és kattintanak. :D 

[ugrás az előzményre]
pandora
#422 (2017-01-20 05:12:18) |
Válasz a(z) 421. üzenetre:

Ebben is van valami. Szerintem aki duci, annak bélyegképnek is érdemes ducit választani, akkor is ha az csak illusztráció, mert a pasik egyáltalán nem olvasnak, csak bámulják a fotót és kattintanak. Sokszor még az értelmesebbje is. :( Ezért ha az ember nem akar félreértéseket, olyan képet érdemes választani, ami jellemző. Még így is belefantáziálnak az emberbe jóval többet mint ami van.
[ugrás az előzményre]
potenspasit
#421 (2017-01-19 22:44:24) |
Válasz a(z) 416. üzenetre:a testsúlyt nem tüntetted fel, a képeden karcsú alak van, ezért

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi
#420 (2017-01-19 18:34:45) |
Válasz a(z) 416. üzenetre:

Hogy miért? Az ok egyszerű. :)
45 éves vagy, tehát szerinte már idős, ezért annyira ki vagy éhezve, hogy úgyis igent mondasz.
Duci vagy, szerinte a kutyának sem kellesz, annyira ki vagy éhezve, hogy igent mondasz.
Ha a kettőt összevonod, a lényeg (bocsánat azért amit most írok, az ő gondolatait írom le) , hogy öreg vagy és kövér , örülsz, ha bárki szóba áll veled és meg akar dugni, tehát igent mondasz. :D

Naponta vannak ilyen próbálkozók. :D Ezekre az a válaszom, hogy próbálkozni a kutyák szoktak. Vagy, hogy akkor vegyen egy próbababát. Vagy hogy én meg nem akarom őt kipróbálni. Vagy hasonló. ;) 

[ugrás az előzményre]
ohyess-yess
#419 (2017-01-19 17:06:33) |
Hm, valóban igaz, hogy a választott (bece)név elárul pár dolgot a gazdájáról. :) Persze itt is mellé lehet fogni, hiszen lehetett egy rossz döntés eredménye is a béna névválasztás, aztán később már nem feltétlenül akar új regisztrációt készíteni az illető. De alapvetően egyetértek veletek, sokszor a név már önmagában árulkodó, hogy mire is számíthatsz...
pandora
#418 (2017-01-19 17:04:38) |
Válasz a(z) 416. üzenetre:

Szerintem eszében sincs találkozni. Farokverésre kell neki virtuális partner, arra meg aztán tök mindegy nekik csak nőből legyen.

[ugrás az előzményre]
pandora
#417 (2017-01-19 17:02:28) |
Válasz a(z) 414. üzenetre:

Nomen est omen. Főleg ha valaki maga választja. Én nem szoktam felvenni olyan privit, akinek a neve közönséges, visszataszító vagy ordenáré. Nem ítélkezés vagy felháborodás, nem is álszenteskedés, felőlem mindenki fejezze ki magát ahogy akarja. :) 
Csak szimplán úgy gondolom, aki ilyen nevet választ, az tök mást keres mint én, ezért fölösleges vele az időt töltenem.


[ugrás az előzményre]
dittke44
#416 (2017-01-19 11:58:37) |
Sziasztok csak egy kérdés ha van rá válasz :) Ha az adatlapomon ki va írva duci vagyok akkor miért ír rám olyan valaki aki kifejezetten vékony sportos nőt keres? Ha reagálok hogy nem vagyok a keresett hölgy a válasza ducival még úgy sem voltam kipróbállak. Ennyire mindegy csak legyen egy gyors numera? Milyen világ ez :)
esther
#415 (2017-01-19 07:19:56) |
Válasz a(z) 413. üzenetre:
Annak örül annyira, hogy ezt itt megteheti, mármint hogy nem tölti ki a lapját és vígan el van.
Ez lehetne a következő újítás: meghatározott karakterszám, - ami nem lehetne írásjel!, - feltétele lenne a regisztráció érvényesítésének, és máris nem lenne több csak " :) " adatlapú, sem nullás.
 ;) 

[ugrás az előzményre]
esther
#414 (2017-01-19 07:17:03) |
Válasz a(z) 412. üzenetre:

Ó, hát látod ez nekem eszembe sem jutott. Én ennyire nem vagyok naív. :) 

A férfiakat sem akarja annyira távol tartani, hiszen hölgyeket és urakat is keres, de nem ez a lényeg.
Csupán azt mondtam ezzel, hogy igenis egy nicknév egy bemutatkozás is egyben. Te pl nem kezeled fenntartásokkal ha nagyf@szú, vastagf@rkú, méretesf@sz és társai privire hívnak?? ( bocs, ha van ilyen regisztrált) 
De mondjuk te sem választanál éhespunci, farokkereső, és társai neveket..ha jól gondolom. 
És szerintem jól gondolom. ;) 

[ugrás az előzményre]
zelda
#413 (2017-01-18 20:37:00) |
Válasz a(z) 411. üzenetre:

A névválasztás egy dolog. Semmit sem jelent. 

Inkább az adatlapot nézem. Ha pl 1-2-3 éve regisztrált és nincs kitöltve, valószínű nem volt ideje és eztán sem lesz. De ez igaz arra is, aki fél éve lépett be. 

Annál jobban pedig semmit sem utálok, amikor kitöltetlen adatlappal, 11 évvel fiatalabb nálam és ismerkedési szándékkal hív privire. El sem olvasta a lapom. Az övén pedig van egy mosolygós fej. :o Csak tudnám minek örül annyira? :D :D

[ugrás az előzményre]
red-lady
#412 (2017-01-18 19:01:53) |
Válasz a(z) 411. üzenetre: Tény, a név befolyásolni tud...de láttad a reglapját, olvastad az itt leírt gondolatait? Szerintem feledteti a név által elsőre kialakulófélben lévő negatív érzetet.:-) ;-)

Lehet, hogy már a sokadik regisztrációja és a bi, homo férfiaknak a nevével akar már üzenni..."ne közelíts!" :-)

[ugrás az előzményre]
esther
#411 (2017-01-18 16:29:11) |
Válasz a(z) 409. üzenetre:
Nekem a nicked tetszik! Következtethetek a jellemedre, személyiségedre... :vigyor: :vigyor: :vigyor: 
Komolytalannak tartom az ilyen neveket, bocs. Minden olyat, amiben nemiszerv szerepel, így vagy úgy. :/ 

[ugrás az előzményre]
nincs kép puncifan2016
#410 (2017-01-18 14:12:35) |
Válasz a(z) 404. üzenetre:Szia!Azt gondolom,hogy ez egy teljesen hibás következtetés,aminek összetett okai vannak.Pl.média szerepe,túlzó és irreális társadalmi elvárások,stb.,de ezeket most és itt nem taglalnám részletesen.Viszont azért,hogy pozitív véleményt is olvass a témával kapcsolatosan,megosztanám a saját tapasztalatomat ez ügyben.Szerintem a női vonzerő független a kilók számától és a fotó modell külsőtől.Az én esetemben sokkal inkább függ az ápoltságtól,a nőies viselkedéstől,a megfelelő smink és ruha választástól,a kedves,vidám természettől.Mindenkinek más-más alkat,típus a vonzó,de én például a teltebb alkatú,nagy cicis hölgyeket kedvelem.Az én tapasztalatom azt mondatja velem,hogy a telt alkatú nők sokkal barátságosabbak,vidámabbak,gondoskodóbbak,háziasabbak,mint a vékony társaik.Nem beszélve arról,hogy szexuálisan is vonzóbbak,belevalóak és a szexuális játékban is jobb partnerek az ágyban(konyhapulton,kádban,stb);)Szerencsére,az általad említett sztereotípiák ledöntését nagyban segítik azok a pozitív történések,melyek a ruha és szépségipar részéről jelentkeznek(plus size modellek,duci szépségversenyek,stb)az utóbbi pár évben.Persze általában mindenkire a saját,személyes tapasztalatai vannak a legnagyobb hatással,ezért a lehatásosabb módszer ez lehet:szexi,telt szeretőt(kedvest,párt)minden férfinek!!! :D 

[ugrás az előzményre]
nincs kép puncifan2016
#409 (2017-01-18 13:32:49) |
Sziasztok!Én azt gondolom,hogy egy kitöltött reglap mindkét fél részéről megkönnyíti az ismerkedést.Jó néhány információt tartalmaz,ami támpontul szolgálhat a hirdető külső jegyeiről és a akár a személyiségével kapcsolatosan is.Elolvasom,ez alapján el tudom dönteni,hogy megfelelünk-e egymás elvárásainak vagy sem.Ha nem,feleslegesen nem"zaklatom"a másik felet.Nem is értem azok logikáját,akik egy olyan hirdetésre jelentkeznek,ami nem nekik van címezve.Pl.hetero pasiként sok esetben én vagyok a bunkó,mert homo és biszex pasik megkeresését elutasítom.Nos,hát persze,hogy én vagyok a hibás :)Természetesen az ismerkedési fázisban adódhat olyan helyzet,amikor kiderül,hogy ilyen-olyan okok miatt még sem egymást keressük.Azt gondolom,hogy ez a szituáció is lereagálható kultúrált módon,hiszen ez esetben sem történik semmi tragédia.Én jómagam első körben az emberre vagyok kíváncsi a sorok mögött és ha az ismerkedés során kialakul a kellő kölcsönös szimpátia,akkor lehet továbblépni.Mivel ez egy erotikus oldal,természetes,hogy nagyobb hangsúlyt kap a szexualitás,de azt gondolom,hogy ezt is lehet,sőt kell is intelligens módon kezelni.Magam részéről mindenképp az őszinteség híve vagyok,szerintem teljesen felesleges és inkorrekt dolog valótlanságot írni,mondani,mert:1.akkor nem is önmagamért kellek/vagyok érdekes,stb,hanem a hamis kép miatt.2.egy esetleges személyes találkozó során ,kellemetlenséget okozhat a valós és a fals infók közötti különbség.Az meg ki a fenének hiányzik?!Azt gondolom,hogy a negatív élmények/tapasztalatok ellenére,összességében nem rossz hely ez az Ero,mert azért van esély pár kellemes és tartalmas ismeretséget is szereznünk. 
unib0y
#408 (2017-01-16 10:46:54) |
A(z) #408 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
potenspasit
#407 (2017-01-15 23:02:56) |
na azér :D
gyalogkakukk
#406 (2017-01-15 13:18:03) |
Válasz a(z) 404. üzenetre:Jómagam nem vagyok nagy darab embörke :) de abban biztos vagyok hogy életem eddigi legkielégítőbb sexuális kalandját egy husosabb hölggyel éltem át. Borzasztó jó érzés volt abban a kis plusszban megélni a gyönyört.

[ugrás az előzményre]
arnold3
#405 (2017-01-15 10:29:00) |
A(z) #405 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
potenspasit
#404 (2017-01-14 23:52:55) |
az jutott eszembe, ahogy olvastalak titeket, hogy miért gondolja mindenki, hogy aki vékony, az automatikusan vonzó is? komolyan kérdem
borzaslany
#403 (2017-01-14 21:43:40) |
Válasz a(z) 402. üzenetre:csak annyira mint azzal a tudattal élni, hogy kicsi a hommi a nadrágban :D

Lehet ezzel kompenzálja, hogy legalább a szája nagy :D De csak a monitor mögött :D :D

[ugrás az előzményre]
zelda
#402 (2017-01-14 21:09:17) |
Válasz a(z) 400. üzenetre:
Van ennél jobb is. :)
Chat egy kedvetlen itteni felhasználóval, aki számára én vagyok állítólag az istennő, a tökéletes, mert határozott vagyok és kerek, ahogyan ő szereti. :) Majd amikor nemet mondok és egyenesen közlöm vele, hogy nem egymást keressük... Mindjárt stílust váltott és én lettem a: kövér disznó, elhízott hájas koca, stb... sorolhatnám még a jelzőket. :) 

Ilyenkor gondolkodom el, hogy a sértett férfiúi büszkeség mennyire lehet fájdalmas. :D 

[ugrás az előzményre]
gyalogkakukk
#401 (2017-01-14 20:01:47) |
Mindenkinek egyéni elképzelései vannak és ez így tökéletes.
Annak viszont örülök hogy ennyien reagáltak az írásom után. Bár nem ismerem a chat intenzivitását hisz még pelyhes vagyok az oldalon. Annak is örülök hogy sok normális és talpraesett hölgy írását olvashattam eddig.
borzaslany
#400 (2017-01-14 19:15:52) |
Válasz a(z) 398. üzenetre:A minap én is megkaptam amikor nemet mondtam valakinek, hogy csak nem képzelem majd, h az általam preferált korosztálynak ( 30-40) én kellek :)
Ő ugyan 43-nak írta magát de +10 évet simán elbírt a fotója alapján. Mellesleg közel-távol sem felelt meg azoknak amiket a lapomra kiírtam. És igen ha már nős pasival kezdek ott nem engedek az elvárásaimból...

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi
#399 (2017-01-14 18:47:28) |
Válasz a(z) 397. üzenetre:

Ez azon az elgondoláson alapul, hogy "elégedjen meg azzal ami jut neki". De ez nem így működik. Az ízlés egy adott dolog, és nem változik attól függően, hogy milyenné változik valaki az évek alatt. És igen, én is ismerek 60 körüli pocakos, cseppet sem vonzó, sőőőőt.... férfit, aki csakis 40-50 közötti vékony nőt keres. Na bumm. Legfeljebb nem jön össze neki. Az az ő dolga, nem? :D 

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi
#398 (2017-01-14 18:41:04) |
Válasz a(z) 394. üzenetre:

Sokszor fogadok olyanoktól privit, akik jócskán kívül esnek azon a körön, akit keresek. Mert én ilyen jófej vagyok, és hátha mégiscsak értelmes beszélgetés kerekedik belőle. :D Azt kell mondjam, hogy 99 %-ban felesleges volt, mert valóban nem egymást kerestük. Ez kiderült pár mondat után. A fennmaradó 1 %-ból sem lett több, csak ismeretség. DE! Ha az illető vette volna arra a fáradtságot, hogy elolvassa legalább az adatlapom elejét, ahol leírom kit-mit keresek, akkor nem nyomta volna a privit, mint az a bizonyos süket a csengőt, hanem megállapította, hogy itt neki nem terem babér. 

Ami az adatlapot illeti, ahogy mondani szokták, mindenki önmagából indul ki. Az én adatlapom valós. Azt feltételezem, hogy a másiké is az. Ha valaki azt gondolja, az enyém kamu, akkor nyilván a sajátja is az (és ez is be szokott igazolódni). Szóval az adatlap még mindig nem felesleges. Csak sajnos azok a ritka emberek, akik olvasnak. Aki viszont már az ismerkedés elején sem veszi arra a fáradtságot, hogy legalább megnézze kivel akar ismerkedni, attól mégis mit várhatunk? Hát elmondom, semmit. Mert őt valójában nem érdekli kicsoda is a másik, ő a nagy számok törvénye alapján boldog-boldogtalannal próbálkozik, hogy majdcsak összejön egy kósza numera. 

Az meg hogy ki mit keres? Hát nem szíve joga? Ezt soha nem értettem, hogy miért bánt bárkit is, hogy a másik kit-mit keres? Az ő dolga. Az is, ha túlzóak az igényei. Magánügy. Ha valakinek nem tetszik, egyszerűen tovább kell kattintani és kész. :) 

[ugrás az előzményre]
pandora
#397 (2017-01-14 18:35:44) |
Válasz a(z) 394. üzenetre:

Az hogy kinek milyen az ízlése, nincs kapcsolatban azzal, hogy mit mutat a tükörképe. Ha magamra szednék 20 kilót vagy kihullana a hajam, attól az ízlésem nem változna, az elég hosszú idő óta alakult ki ilyenre amilyen. Úgyhogy ezt a párhuzamot sose értettem.

Főleg, hogy rengeteg nem is enyhén túlsúlyos, pocakos, kopasz pasi aki nem tud helyesen írni, mellé a nagyapámnak néz ki, vékony, helyes arcú nőt szeretne, aki persze mindemellé bevállalós, perverz, ja, és nem akar kötöttségeket...

Merjünk nagyot álmodni ugyi.... :D


[ugrás az előzményre]
esther
#396 (2017-01-14 18:27:34) |
Válasz a(z) 394. üzenetre:
Aki mereven elzárkózik tőled-azaz attól,hogy megismerjen téged-azzal miért akarod ezt forszírozni?

Én általában fogadom a priviket,-természetesen adatlap olvasás után!- mert kíváncsi vagyok ki ül a túloldalon. Ám ezt viszonylag hamar kiderítem, pár mondat és eldől, hogy érdekel-e az illető vagy sem.

Az meg, hogy kinek mi a mérce :napersze: ... A saját tükör sokszor mást mutat ám. :D Van, aki többet képzel magáról, mint ami valójában. Olyan is vágyhat adoniszra, akinek egyforma a súly és a magasságmérete...legfeljebb nem teljesül ez a vágya. De attól még lehet az a zsánere, nem??:vigyor: 

[ugrás az előzményre]
zelda
#395 (2017-01-14 18:18:18) |
Igaz, hogy az adatlapra azt írunk amit akarunk és ember legyen a talpán, aki ebből kiszűri mi az igaz, vagy mi sem. 
De abból indulok ki, hogy mivel én tudom mit keresek, e szerint fogalmazom meg a lapom. Így ez lenne az elvárásom a másik féltől is. Tudjam, hogy bele férek-e az elképzelésébe vagy sem. Ha nem, akkor feleslegesen ne vegyük el egymástól az időt. 

Sokáig elég humoros (hosszú is) volt az adatlapom. A felhasználók kb 2%-a vette a fáradtságot, hogy el is olvassa. 
A tapasztalatom pedig az, hogy megnézik a fotót és azt, hogy online-e az illető. Ha igen, már nyomják is a privi gombot, mint süket a csengőt. :O Teljesen mindegy nekik, bele férnek-e az általam keresett kategóriába vagy sem. 
Sárgaként megvan az az áldásosnak nem tűnő helyzetem, hogy fogadnom kell a priviket. Így akadt már a horogra olyan ember, aki az adatlapja szerint nem felelt volna meg, mégis nagyon jól el tudtam vele beszélgetni és felkeltette az érdeklődésem. Jó ismerős lett belőle, semmi több. De itt akkor sem új haverokat, barátokat keresek. 
De amikor 20-tól 30 évesek vagy éppen 50-től felfelé keresnek meg, hogy: hátha :O Na attól kiráz a hideg.
gyalogkakukk
#394 (2017-01-14 17:33:25) |
Sziasztok. Ezt ti is tudjátok jól hogy az adatlapra mindenki azt ír amit akar. A gond akkor van amikor már arra se vagy hajlandó hogy megismerd az embert. Sok ember sokkal magasabbra teszi a mércét mint amennyit ő ellenben tud nyújtani és adni. Pedig mindenkinek van saját tükre. Persze az ilyen oldalakon ez megtehető
kivanlakteged
#393 (2017-01-13 22:59:18) |
A(z) #393 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
red-lady
#392 (2017-01-12 20:55:06) |
Válasz a(z) 391. üzenetre: Hm...pont azért mert nem házassági céllal vagyok itt, kisebb a kompromisszum hajlandóságom!
Ha egy életre szólna, akkor esetleg elnézem, hogy kevés a haja vagy pocakos, esetleg nem olyan a szexuális kultúrája, de azért képes és akar szeretkezni.
Most viszont igen, látványra fogjon meg, izgasson, remegjek, ha ránézek!:-)
És egyéb feltételek, amik a reglapomon ott vannak, mert ezek MOST fontosak.
Ha párt, társat, férjet keresnék, más szempontok lennének előtérbe helyezve.

[ugrás az előzményre]
ablak
#391 (2017-01-12 09:52:34) |
Az adtlap fontos szerintem is de azért 100% ban az alapján csálasztani az nagyon leszűkíti a találati arányt és így szointe lehetetlen valakit találni. Kompromisszumok kellenek szerintem.Arról nem is beszélve hogy nem házassági célból keresgetünk itt.:)
ducinyuszi
#390 (2017-01-12 08:25:38) |
Válasz a(z) 389. üzenetre:

Pontosan! Én is mindig megkérdezem, vajon miért nem írok olyan férfiaknak, akik totál mást keresnek mint amilyen én vagyok, vagy akiknek teljesen más vágyaik vannak? Hát mert mi értelme. Mert TISZTELETBEN TARTOM, hogy ki mit szeretne. Ezt várom (várnám!!!) el a másik féltől is. Persze hiába... :) 

[ugrás az előzményre]
esther
#389 (2017-01-12 07:36:25) |
Válasz a(z) 388. üzenetre:

Ez körülbelül olyan, mintha azokat ostromolnám az ajánlataimmal, akik alacsony, sportos, kis mellű, tőle 10 km-re lakó, és vele egyidős partnert keresőkre írnék rá, hogy de "nemelehetnemégis" hogy én??? 
Igaz, hogy nem felelek meg a keresési paramétereidnek, de ugyan, most az egyszer tekints már el tőle..mert hát növeld az esélyeidet velem! :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: 

Ez persze itt merő szarkazmus..de a lényeget értjük, igaz? ;) 

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi
#388 (2017-01-12 05:31:39) |
Válasz a(z) 386. üzenetre:

Jajjjj hát adatlap az meg minek? Azt olvasni kell, sok a betű, ami összezavarja. :D Nem, nem olvasnak. Tisztelet a kivételnek... A többség tesz rá, mi van oda írva. És ha még el is olvassa, akkor is bepróbálkozik, hogy de hátha... 

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#387 (2017-01-12 01:10:02) |
Válasz a(z) 385. üzenetre:dehogynem, csak nem ez az általános

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#386 (2017-01-12 01:08:25) |
Válasz a(z) 383. üzenetre:lófaszt nézi meg az adatlapunkat, ebben tévedsz :D

[ugrás az előzményre]
aleksandros970
#385 (2017-01-11 22:44:24) |
Válasz a(z) 376. üzenetre:
Azért nem lehet kedvencelni, mert valaki kedveli amiket írsz, meg a jelenséget aminek látszol?

[ugrás az előzményre]
ducinyuszi
#384 (2017-01-11 08:29:04) |
Válasz a(z) 381. üzenetre:

Pontosan! Persze megtehetem (és meg is teszem), hogy nem kezdek olyannal, akik köszönő viszonyban sincsenek azzal, akit én keresek. Megvannak a magam szűrői, és miután pontosan tudom kit-mit keresek, így felesleges értelmetlen köröket futni. Miért ne zárhatnám ki őket? 

[ugrás az előzményre]
nincs kép amasius
#383 (2017-01-11 08:10:48) |
Válasz a(z) 380. üzenetre:
Sok csalódáson vagyok túl online ismerkedés terén. Sajnos ez a része a dolognak. 
És persze ott voltak a saját tabuim is.
Nem ismerkedem vörös hajú/zöld szemű nőkkel, nem kezdek 25 év alatti nővel, nem kezdek férjes asszonyokkal, nem fekszem le leszbikákkal, nem megyek bele többet édeshármasba, és még hosszan sorolhatnám.
Ha ezeket be is tartottam volna, egy csomó olyan élményt kihagyok ami igen jelentősen változtatott a világképemen. Amitől ha nem is jobb ember, de legalább szélesebb látószögű lettem.

Minél szűkebbre húzod a keresett partner korlátait annál több dolgot zársz ki az életedből.
Tudom, sokan már ipari módon űzitek az ismerkedést, de sosem tudhatod hogy kit utasítasz el a SAJÁT korlátaid miatt.

A másik:
Ha valaki szórakozni akar veletek, csak megnézi azt az igen-igen szűkre szabott partner-részt az adatlapotokon, beregisztrál úgy, és míg ti örömtől ittasan nyittok a "tökéletes szeretőjelölt" felé, addig ő előkészíti a kamerát.  :-D

[ugrás az előzményre]
nincs kép amasius
#382 (2017-01-11 08:00:14) |
Válasz a(z) 380. üzenetre:
Látod? Nem vagy elég fantáziadús!
Én megkérdeztem volna milyen formájú a kamera, és mit szeretne, melyik testnyílásába kerüljön...  :-D

[ugrás az előzményre]
esther
#381 (2017-01-11 07:06:50) |
Válasz a(z) 377. üzenetre:

Így, így! Pontosan így. 
Nagylányok lévén el tudjuk dönteni, mi legyen a kiindulópont. És kell is kiindulópont.Támpont, elképzelés, vágykép,tök mindegy hogy nevezzük. Minden tekintetben. Nem, kor, súly, magasság, lakhely, stb.Aki kamuzik bármelyikről, az így járt.

Ha beállíthatnám a szűrőket, akkor kizárhatnám a kettessel kezdődő életkorúakat, mert a "gyerekem lehetne" kategória zavar, kizárhatnám a biszexuális férfiakat, mert ők érdektelenek számomra, kizárhatnám a 300 km-re élőket..és így tovább.( csak pár példa) Ők ne keressenek. Rájuk nézve is csalódás vagyok/lennék, ha nem válaszolok, vagy nemmel válaszolok.
Ezzel nem az esélyeimet rontom, csak nem szúrjuk el egymás idejét. 
Ideje lenne ezt is bevezetni végre.

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#380 (2017-01-10 23:41:44) |
Válasz a(z) 379. üzenetre::D hát igen, nehéz terep az online ismerkedés, amikor úgy éreztem, megvan a tökéletes szerető-jelölt, megkérdezte h kameraszex érdekel-e :) hát ezzel nem jutok messzire, ugyebár

[ugrás az előzményre]
nincs kép amasius
#379 (2017-01-10 23:24:12) |
Válasz a(z) 377. üzenetre:
És hidd el, ha valaki, akkor én pontosan tudom hogy ti Nők, mennyire nem vagytok tisztában azzal mire is vágytok!

Ha azt a nőt vártam volna aki pont rólam álmodik, már rég leszáradt volna a farkam!  :-D
A legtöbb barátnőm partner-leírása (még a legkomolyabbaké is) köszönőviszonyban sem volt azzal ami én vagyok. Mégis csodálatos kapcsolatokat éltem meg így.

[ugrás az előzményre]
nincs kép amasius
#378 (2017-01-10 23:19:26) |
Válasz a(z) 377. üzenetre:
De gondolom.
Ám hiába a briliáns gondolkozásmód, a teljes egyezés, ha egy szűrő megakadályozza hogy írjon neked.
Pusztán mert mondjuk egy évvel fiatalabb, vagy idősebb mint amit te vágysz. Vagy mert nem 10km-re lakik, hanem 11-re. 
Vagy mert nem fekete a haja, hanem sötétbarna.
Esetleg nem kék a szeme, hanem zöldeskék.

Érted mire akarok kilyukadni? Túl sok változó!
Vagy mindent beállítasz, és csak a tökéletesre fog passzolni, de ő meg lehet hogy egy másik oldalon keresgél, vagy nem állítasz be egyet-kettőt, akkor meg már olyan mindegy, mert úgyis becsúszik egy csomó hibás faktor.

És ne gondold hogy én régebben nem kaptam kismillió levelet kattant naplófan nőktől, akik azt hitték hogy csak mert jól szórakoztak a naplómon már tuti én vagyok a nagy Ő. A randin meg ment a fintorgás hogy "tök más vagy mint a naplódban"

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#377 (2017-01-10 23:09:17) |
Válasz a(z) 372. üzenetre::) így látod pasiként...de a nők helyzete más, sokkal kevesebben vannak, mint a pasik, ezért boldog-boldogtalan próbálkozik náluk, aki még nagyjából sem fér bele az elképzelésükbe... ha lenne láthatósági szűrő, azt bármikor módosíthatnád bármilyen irányba, kor, távolság stb., ez nem gond

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#376 (2017-01-10 22:57:07) |
Válasz a(z) 371. üzenetre:a beérkező levelek 80-90% (nálam legálábbis)kedvencelésről szólt, miért kedvencel valaki? 3%ban mert beszéltetek már, és megmutatja az arcát ill. magának megjegyez, a többinek esetleg tetszik a fotód, v. azt akarja h nézd meg a faszos képeit, mert erre izgul, tisztelet a kivételnek...aki ismerkedni szeretne, biztosan képes papírra vetni néhány sort, nem gondolod?

[ugrás az előzményre]
nincs kép amasius
#375 (2017-01-10 22:22:05) |
És még pár szó a nyílt lapos/kamuzós témához.

Annó, még házas emberként én nyílt lapokkal játszottam.
Elmondtam minden barátnő-jelöltnek hogy házas vagyok, és ez nem fog megváltozni X és X okok miatt.
Ezt elfogadták gond nélkül.
Ugyanakkor sokszor megkaptam hogy "mert te házas vagy, nem lehet rád építeni"

Mikor mégiscsak megtörtént a válás, ezen mondat hangoztatói úgy tűntek el a ködben, mint a tejüveg.

Egy ideig próbálkoztam szingliként, majd a sorozatos elutasításokat megunva betelt a pohár, és bekamuztam magam házasnak.

Mit ad isten megint jöttek a nők.
Egészen addig míg egy komolynak hitt kapcsolatnál a hölgy be nem nyögte hogy "annyira, de annyira szeret, de hát sajnos házas vagyok".
Ekkor elé tártam a tényeket.
Bár számítottam a reakcióra, végignézni erősen kiábrándító volt. 

Először lefagyott, majd jött a hebegés, (esküszöm, mint egy sarokba szorított vadállat, úgy kereste a kibúvókat), majd meg is találta abban hogy én "hazudtam neki, manipuláltam őt, és milyen aljas szarházi vagyok"...
U.I.:
Azóta újranősültem! ;-) :-D
hahaha
#374 (2017-01-10 22:10:15) |
Szerintem így is jó, úgy is jó. Kevesebb levél a kedvenceléssel az talán javít vmit a nagy elvéláradaton. Lehet kicsit felértékelődik majd a kedvencelés...de amúgy a helyzet többnyire változatlan marad. A hülyék úgyis bárkit megtalálnak :-) 
nincs kép amasius
#373 (2017-01-10 22:07:40) |
Én személy szerint:

Szeretem ha egy adatlap humoros. 
Ha nyitott.
Ha látszik hogy kíváncsi...

Taszít, (és azonnal zárom), ha:
-követelőző
-akaratos
-bunkó
-elemi udvariassági szabályokat rúg fel, "mert jó nő vagyok megmondta a PiásPisti is, ezért megtehetem!"
-Ha bemutatkozás/vágyak helyett inkább azt taglalja mit nem akar.
nincs kép amasius
#372 (2017-01-10 22:01:59) |
Válasz a(z) 358. üzenetre:
"így a számunkra érdektelenek, pl. azonos neműek, túl fiatalok, messze élők stb. nem is lépnének kapcsolatba velünk"
Nem jó ötlet. Lásd rögtön itt vannak a korukat letagadó nők. 
Mert mi van ha én pl a 35 és 40 közötti nőkkel ismerkednék? (Nem így van, de tételezzük fel.)
Akkor ha a hölgy 41 éves akkor már ne is lásson?

Másik példa:
Sokan adnak meg kamu címet, mert féltik az identitásukat. (Ez is érthető valahol.)
Az általad javasolt változtatás őket is kizárná egy csomó adatlapról.

A barátnőim jó részénél (még a nagy szerelmeknél is) én az "első látásra érdektelen" kategóriába estem.
Csakis a nyitottságomnak köszönhető hogy jó pár csodálatos nőt ismerhettem meg és elképesztő szexuális élményeket kaptam tőlük.
Mert mi lett volna ha életem szerelmét anno kizárom az életemből, pusztán azért mert pár évvel idősebb volt?
Mi lett volna ha a másik szerelemnek azt mondom az első éjszakán hogy "nem, nem foglak elfenekelni"?
Mi lett volna ha anno azt mondom a "tanárnőmnek" hogy "nem, fúj! Te azzal pisilsz"  :-D :-D

Minél szorosabbra zárjátok a keresés határait, annál több embert szalasztotok el, és annál szegényebb lesz az életetek.

[ugrás az előzményre]
red-lady
#371 (2017-01-10 21:44:45) |
Válasz a(z) 370. üzenetre: Viszont az oldal le is lassul(T), az a "függőség" sokakban meg fog szűnni, hogy feljöjjön, mert biztos van 1-2 levele (akár kedvencelős). Na ez mostantól nincs.
A faszos képek, még ha nem is nagyon szemrevalóak, de az oldal specialitása, ez benne van a pakliban. Engem nem zavar, ha nem tetszik bezárom, vagy tiltom.
De most az aktivitás igen csak megcsappant, minden részről...szerintem.

Képek, leírások meg nem baj, hogy ott van...legalább tudod, hogy ŐT nem szeretnéd.
Ha keresel, akkor is belefuthatsz furcsa reglapokba!:-)

[ugrás az előzményre]
potenspasit
#370 (2017-01-10 21:29:40) |
Válasz a(z) 366. üzenetre:tény, hogy sokkal kevesebb a levél azóta, eddig az volt, megnéztem, ki kedvencelt, minden perverziót, akció meg faszos képet látnom kellett, mielőtt töröltem :) most végre nem kerülnek ezek elém

[ugrás az előzményre]
red-lady
#369 (2017-01-10 06:31:15) |
Válasz a(z) 368. üzenetre:Tapasztalataim alapjan egyáltalán nem lehet kiszűrni!!! Sőt!!!!!
Látod, neked pitiskedés, számomra mást jelent...
Én nem ítélkezem, a háttérben sok minden lehet! Örömpolgárság számomra a "nagyban" játszunkat is jelenti, egyáltalán nem a korrektséget és a "komoly szándékot"!
Ki így, ki úgy látja...színes a világ, csak ne cimkézz...kérlek!

Bocs Zelda, elvittük a témát! :napersze: 

Bár...ha belegondolok, ez is egy szempont. Örömpolgár vagy sem, milyen régi vagy friss a regisztrációja?!
Ezek is befolyásoló tényezők!
Én a régi, örömpolgárokkal óvatos vagyok...ahogy s friss adatlapokkal is.

[ugrás az előzményre]
pandora
#368 (2017-01-10 00:10:23) |
Válasz a(z) 366. üzenetre:

Én sose értem meg ezt a pitiskedést...már bocsi. Egy kávé ára sincs havonta, szerintem ha valaki komolyan gondolja, akkor simán beletesz ennyit.
Én például ezen is szűrni szoktam, és egész jól kiiktatja azokat akik nem gondolják komolyan.

Nem azt mondom hogy minden örömpolgár komolyan gondolja, de egy kicsit nagyobb valószínűséggel.

[ugrás az előzményre]
zelda
#367 (2017-01-09 21:42:10) |
Válasz a(z) 365. üzenetre:
Szia!

Én a státuszomból kifolyólag egyáltalán nem tilthatok le felhasználókat. :) Ahogy a privi gombom sem lehet inaktív.

Pedig olykor nagyon is jól jönne az a bizonyos tilt gomb. Tudnám használni sok-sok pasikánál, farkas és mégis farkatlan hímnél. 

[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-426]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.