Akiket izgat ha egyszerre 2 farok lüktet 1 punciban!

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

zoli3939


Akiket izgat ha egyszerre 2 farok lüktet 1 punciban!
Hozzászolásokat és jelentkezzőket várok.


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
perverz-punci#692016-04-04 10:19:03
Sziasztok!
Nagyon jó a téma, és csodálatos érzés átélni amikor két férfi "feszít" a punciban.
Ideális eset lenne ha a párunkkal élhetnénk át, de ez nem mindenkinek adatik meg. A miérteket lehet boncolgatni. Nálunk azért nem működik, mert amikor a férjem megismert. még szende voltam és szűzies, aztán menet közben az évek alatt belém bújt a kisördög, és olyan vágyak törtek felszínre amiket előtte nem tudok felvállalni. Próbálkoztam pedzegetni a témát, a többest és stb. de hallani sem akart róla. Így megéltem szeretői kapcsolatban. A dolog tragédiája, hogy tisztában vagyok vele, ő is vágyna rá, csak ne rajtam kelljen osztoznia. Szerintem neki is volt már hasonló élménye. Mennyivel egyszerűbb lett volna közösen átélni.
Amúgy olyan játékba simán belemegy hogy a vibri mellé becsússzan a puncimba. 
Én imádom, akkor is ha néha úgy érzem szétszakadok
zsike#682016-02-16 19:48:39
Válasz a(z) 67. üzenetre:Teljesen igazad van. Az őszinteség alapvető. Én hiszek benne. Mert kinek mi akár a perverzió is? Ebben is mások vagyunk. Ami nekem természetes, lehet a másik félnek sok. Tisztázzuk az elején. Ne hazudjunk! 
blacktie#672016-02-08 10:34:01
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/d/USRf_ddc6c5e/fb9568.jpg
Tudom, hogy nem szokványos és társadalmilag elfogadott (mindannyiunk agyában vannak gátlások), de már az ismerkedés elején vagy burkoltan, finoman, de van, hogy célzottan ezekről beszélgetek, kérdezek. Egyrészt megtisztelem a másikat az őszinteségemmel, és ezzel mérlegelheti a továbbiakat. Másrészt ami még fontos, nem kezdek sodródni és ezzel önmagamat vagy a másikat becsapni. A kapcsolatok többsége sajna a társadalmi normák, a felszínes, jó képet akarok mutatni magamról hazugságokkal indulnak. De tudja mindenki, nem elég az intellektuális vonzalom, a lelki kielégülés, a rózsaszín felhős szerelem. 
Tehát még egyedülálló embertársaim, legyetek bátrak és az elején tisztázzátok a szexuális igényeiteket. Talán sikerülhet.      
esther#662016-02-08 10:18:00
Válasz a(z) 65. üzenetre:
Elég speciálisak a vágyaid ( na de kié nem, aki kicsit is mást szeretne megélni, mint a hagyományos értelemben vett szex két ember között?)de neked kell mérlegelned, hogy egy vágy vagy fantáziakép kergetése megéri-e azon az áron, hogy rámegy a házasságod..? :napersze:vagy ez már csak egy csepp a tengerben..

Talán  ismered Weöres Sándor: A teljesség felé c.művét,amiből ez a híressé vált idézet való:

"Ne mondj le semmiről: mert ki amiről lemondott, abban elszáradt. De kívánságaid rabja se legyél.

Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni.

Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga."


zoli3939#652016-02-08 08:02:45
Válasz a(z) 61. üzenetre:
Szia Esther!
Teljesen egyet értek veled abban hogy ha egy kapcsolatban nem azonosak a szexuális vágyak akkor az nem működhet jól!Én sokszor beszéltem a feleségemmel a vágyaimról,de Ő nem nyitót ezekre.Sajnos ezért nem működik a házasságom!
Ezért keresek itt kapcsolatot akivel esetleg komolyra is fordulhat!
Szép napot!Zoli
brigittat#642016-02-05 18:24:21
Válasz a(z) 61. üzenetre:
majdnem teljesen egyetértek. a képmutatással nem. inkább félelemnek nevezném, hogy vajon mit szól a másik? viszont félelemben sem lehet lenni egy kapcsolatban. :)
 
dion69#632016-01-27 17:02:34
Válasz a(z) 56. üzenetre:A dolog nem ilyen egyszerű.Nem kimondottan sexmániás típus,neki heti egy,hétvégén elég.A kérdést,ötletet elő hoztam többször is,az az igazság,hogy elég konzervatív a sex terén.Én imádok nyalni ,kényeztetni,jól használom a kezeimet(is). A fenekéhez nem nyúlhatok,a múltkor hason feküdt ujjal bent,közben nyalogattam lent is meg a tiltott zónát is.Hullámzott a fejem alatt akkorát élvezett.Én nem tudom elérni nála azt,hogy ha nagy ritkán kényeztet,akkor simogassa a fenekem környékét is.Undorítónak találja,épp,hogy le nem buzizott.Hidd el meddő dolog elő jönni az ötlettel.
fergetegeshapsi#622016-01-27 10:45:23
;-) 
esther#612016-01-27 10:29:46
Válasz a(z) 60. üzenetre:
hehe..hát ilyet sem hallottam még, hogy valaki jópofa dolognak tituláljon egy szexélményt, vagy cselekedetet. :D  Erotikus, izgató..dehogy jópofa?? :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 

A lentebb  írtakhoz annyit tennék hozzá, hogy amelyik házasságban vagy kapcsolatban nem merik egymás előtt felvállalni a felek az igazi arcukat-azaz nem mernek egymással őszintén beszélni a vágyaikról (is)-az már nálam képmutatás kategória. Ki előtt fedjem fel az igazi énemet, ha nem a párom előtt, aki a legfontosabb nekem, és aki a legjobban ismer engem? És ha ő igazán ismer, akkor azt is észre  veszi, hogy ha vágyaim vannak,vagy elfojtásban vagyok.....és akkor rákérdez. :) 
Szerintem egy jó kapcsolatban bármit meg lehet beszélni.De belátom, hogy nagyon sok kapcsolatban szó sem eshet ilyesmiről.Valójában igazán meg kéne ismerni a másikat, és nem azonnal pálcát törni felette, ha olyanra vágyik, amire mi nem. Viszont ez a rábeszlősdi nem működik. Ami nincs a fejemben vágy szinten, az az ismétlésektől nem fog oda bekerülni.
Ha meg nagyon eltérő a felek mentalitása, szexulalitása,akkor előbb-utóbb szétmennek a párok.
fergetegeshapsi#602016-01-27 08:44:47
Jo pofa dolog
Jo párszor probáltam
;-) 
zoli3939#592016-01-27 08:13:15
Válasz a(z) 57. üzenetre:
A házasságomban a vágyaimat teljesen elnyomtam.Így csak a családom vágyai váltak valóra!Én azt mondom hogy lehet csodás családi életet élni ezek a vágyaink mellett,csak meg kell találni a harmóniát! Ezeket az érzéseket a helyükön kell kezelni!
pandora#582016-01-27 03:00:39
Válasz a(z) 56. üzenetre:

És soha nem csak egyvalamit lehet elszalasztani. Sajnos fordítva is igaz. Amíg az ember a vágyait üldözi, egy rakás jó dolgot veszíthet el...

És ki tudja hogy a végén melyiket sajnálja jobban...
azeletszep#572016-01-26 20:30:23
Válasz a(z) 46. üzenetre:
A vágyaid miatt? Egyedül a te vágyaid miatt? Nem olyan biztos az. Mindig kettőn áll a vásár... A legjobbakat az új életedben! :-)
azeletszep#562016-01-26 20:28:02
Válasz a(z) 53. üzenetre:
És ha kiveri a biztosítékot? Akkor látni fogjátok mindketten, hogy vannak bizonyos problémák, amiket legjobb lenne együtt megoldanotok, a fej homokba dugása helyett. Mellesleg az is simán lehet, hogy titkon ő is vágyik egy csomó mindenre, csak a gátlásai miatt elnyomja magában, még magának sem meri bevallani. Minél többször hozod elő, annál nagyobb az esélye, hogy egyszer csak belemegy. És ha így lenne és mégsem jön be valamelyikőtöknek, akkor sincs világvége. Kipróbáltátok, nem működött. De legalább nek kell majd dédszülőkként azon bánkódnotok, hogy mennyi mindent elszalasztottatok, amikor még volt rá lehetőség. Soha sem csak egy lehetőség van.
azeletszep#552016-01-26 20:23:22
Válasz a(z) 54. üzenetre:
Kedves Timi! Ez egy nagyon nehéz kérdés, valóban. Tudom jól, hogy miről beszélsz. Hátha van azonban más megoldás is, nem csak a válás. Mi lenne, ha odaállnál elé és kerek perec elmondanád, hogy milyen vágyaid vannak. Őszintén, nyíltan. Mondd el neki, mi hiányzik az életedből és hogy szereted őt, de ezekről sem szeretnél lemondani. Mondd el, hogy nem akarsz elválni, de ha vele nem működik, akkor más módon szeretnéd és fogod kezelni a problémát. Nem kell tovább titkolózni. Ebben a rövid életben igenis mindenkinek jár a szépségekből, az élvezetekből is. Szerencsés esetben ennek a kimenetele még egy tökéletesen helyrehozott házasság is lehet, de ne áltassuk magunkat, az is legalább annyira lehetséges, hogy nem érti meg és megsértődik, nagyon. Az is benne van, hogy együtt élitek át az új örömöket, akár többesben is, akár swingerezős stílusban is. Az is lehet, hogy úgy tesz majd, mint aki nem is akar tudni róla, Téged viszont hagy szabadon kibontakozni. És az is lehet, hogy szétmentek. Nehéz ügy. Kívánok ehhez Neked sok bátorságot, az élethez pedig még több boldogságot!
timi123#542016-01-26 13:32:04
Válasz a(z) 46. üzenetre: Nálunk sem működik, de nálunk nekem vannak extra vágyaim. Egy darabig el lehet fojtani őket, de idővel hiányozni fognak. Kérdés, hogy a szex miatt érdemes-e elválni, amikor ott van egy majd 20 éve épülő közös élet,vagy inkább nyel nagyokat az ember,titokban próbál ezt-azt, lemond dolgokról és valahogy elevickél...
dion69#532016-01-26 12:34:56
Mázlista vagy!!Nálunk otthon kiverné a biztositékot,hogy ha előhoznám.....megint.Ha nagy ritkán bevetjük a vibrit akkor képzelhetem azt,hogy míg én nyalakodok alul ,addig egy fasz dolgozik benne. 
azeletszep#522016-01-26 01:18:02
A Teljes Igazságot nyilván nem tudom, de a saját élményem alapján azt kell, hogy gondoljam, hogy igenis minden nő képes ezt örömmel átélni. Történt ugyanis, hogy összejöttem egy kedves házaspárral és már az előzetes beszélgetések során szóba került ez a téma. Amikor végre létrejött az édeshármas és megkóstoltam az édes kis puncit, rögtön az jutott eszembe, hogy ebbe a picurka finom punciba, amelyik egy ujjamat is így szorítja, két fasz? Na ne, lehetetlen! Aztán néhány orgazmussal később a hölgy fölémkerekedett, rámhajolt, párja pedig óvatosan benyomta a farkát az enyém mellé minden probléma nélkül! Fantasztikus volt az élmény, nemcsak az új érzések miatt, hanem azért is, hogy közben végig láthattam a nő arcát, ami elárult mindent arról, hogy miket él át éppen. A csúcsok csúcsát! Vagy csúcsait... Akárcsak én is kicsit később, mert bizony duplán töltött punciba élveztem. A férj még folytatta a mozgást kicsit, de utána kérték, hogy forduljak meg, így 69-es pozícióban szopott tovább a feleség, én pedig nyaltam... Volt mit,,, Miközben a férje továbbra is dugta, amíg egy további orgazmust nem ért el a neje. Óriási élmény volt, és nem csak nekem.
telihold69parja#512016-01-16 20:58:12
Bennem volt már, élveztem nagyon.Két odaadó, figyelmes, gyengéd, csak rám figyelő pasival nagyon nagy élvezet volt!! Nem hatalmas farok kell hozzá ez igaz. Normál mérettel, jól felkészítve, lucskosra nyalva nem okozott problémát az első alkalom sem.Ne habozz, ha szeretnéd kipróbálni! :) Csak a megfelelő partnereket találd meg hozzá. Nekem sikerült, és örülök neki.
zoli3939#502016-01-16 18:46:10
Válasz a(z) 47. üzenetre:
Igen
soktuegymakk#492016-01-16 10:11:36
Válasz a(z) 47. üzenetre:
Sajnos a vágyaink nem mindig teljesülhetnek azon emberrel, akit párunkká választottunk. :( 
Ezt a saját bőrömön és tapasztalataim alapján mondom.
Néha csalódás éri az embert. :(
Ám sajnos ez is benne van a pakliban.
soktuegymakk#482016-01-16 09:53:27
Érdekes ez a téma és jók a hozzászólások is!!
Csak gratulálni tudok.
Én mint Ffi. nem tudok objektív véleményt mondani arról, hogy mit is érezhet valójában az a Hölgy aki részese lehet(ett) egy ilyen 2 farkos bulinak, ám az biztos, hogy a Hölgyek 95%-a álmodozik ilyenről, de csak kevesen merik bevállalni a valóságban is. (sajnos)
Ennek több oka is van és ezeket az okokat szinte mindenki ismeri, ezért ezt nem részletezem.
Az viszont biztos, hogy egy ilyen hármas felállásnál mend a három fél kölcsönösen tisztességes és odaadó közreműködésére van szükség ahhoz, hogy MINDEN résztvevő kellemes élményekkel gazdagodhasson a "buli" végén!!
brigittat#472016-01-15 19:37:04
Válasz a(z) 46. üzenetre:Ez most komoly?  :o  Nem akarok hinni a szememnek.
zoli3939#462016-01-05 16:03:56
Most válok a vágyaim miatt!!!!!!!!!!
Szeretnék egy olyan társat találni a fórum témájához,akivel egy életen át élvezhetnénk a több Pasis felállást!
Jóképű volt sportoló srác!
zoli3939#452016-01-05 16:00:45
A(z) #45 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
lifelike87#442016-01-05 12:17:24
Minden nőnek ki kéne próbálnia. Tapasztalt kezekben csodálatos élményeket kaphat minden bátor nő. Csak a 2 férfitól függ minden, a nőnek csak el kell engedni magát, kinyílni olyan élvezeteknek, amik túlmutatnak az egyszerű, természetes dolgokon. Bizonyos tabuk ledöntésével az élvezet hatványozottan fokozódik. 
nasum79#432013-12-25 12:59:47
Régebben csináltuk párszor a párommal jó lenne ha megint sikerülne
kutyi#422013-12-24 16:28:39
Szivesen lennék az egyik tag aki az egyik :D  lyukba lenne.
fazoltan#412013-11-08 12:35:03
Sziasztok! Örömmel olvasom ebben a témában a hozzászólásokat :) nekem is a titkos vágyaim között volt ilyenben benne lenni. Eddig nem sikerült, sajnos. Kellő idő ráfordítással minden nönél menne a dolog. 
további szép napot!  
kvintett32#402013-08-13 23:55:57
A(z) #40 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
zoli3939#392013-06-30 12:47:07
Válasz a(z) 34. üzenetre:
Kedves Leila!
Nagyon nagy megtiszteltetés lenne ha esetleg csatlekozhatnék hozzátók 3.-nak!!!!!!!!!
Amit leírtál azt csak én megerősíteni tudom.Fantasztikus élményt ad!!!!!!!!
Ha nem jelentkeztek akkor is sok sikert hozzá!
zoli3939#382013-06-30 12:38:04
Válasz a(z) 35. üzenetre:
Szia Kedves!!!!!!

Ez tényleg 1 méretes darab.
De szerintem ha 2 élő farok lüktetne benned az izgatóbb lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok sikert! Zoli
chinook#372012-07-29 23:16:36
Sziasztok! Ez a felállás a titkos vágyaim netovábbja. Nagyon szeretném kipróbálni!
bounty#362012-07-29 15:36:15
Épp tegnap egy beszélgetés során került elő ez a téma. A fantáziám mozgatja nagyon, csak az a kérdés adott helyzetben tudok e majd élni a lehetőséggel! :-P Mármint a méretbeli problémákra gondolok. :-)
egzotikuspar#352012-07-28 03:59:19
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/5/USRf_51c3c0e/b32239.jpg
ez melle nem hiszem hogy beferne meg valami de eszembe jutott mar bevallom egyenlöre egy hetero parcserevel is be ernem de nem akar összejönni :-/
leila78#342012-06-24 01:43:40
A(z) #34 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
leila78#332012-06-24 01:41:31
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_3f2fed2/abd036.jpg
Egy jó hármas alkalmával,nem maradhat el:) Isteni érzés!...ahogy feszít és izgatja a g-pontot közben....hmmm. Persze biztos puncija válogatja,de türelemmel,ügyes kezekkel és kellő izgalommal minden punci tágítható. Én sem vagyok nagy anál fun,viszont így maximálisan ki vagyok elégítve és a pasiknak is nagyon jó érzés,pedig heterók. Akit kicsit is izgat,próbálkozzon bátran!:)
bosszancs#322012-06-11 10:58:53
Válasz a(z) 26-es üzenetre:

Hát én kaptam :-) Elsőre,hogy is mondjam kééész voltam aztán...hmmmm isteni volt :-)
Legközelebb azért kisebbekkel újra átélném :-D
puhaa#312012-06-11 02:59:08
Válasz a(z) 30-es üzenetre:Na, brávó! :-)
Én próbálom palástolni, erre rákérdez! :-P ;-)
A válasz nagyon egyszerű:
"Szűkre szabott" határaim vannak...nem okozok magamnak ily fájdalmat! Nem de Sade marquis a párom.. ;-) :-P
kiki69#302012-06-10 20:36:03
Válasz a(z) 26-es üzenetre:

Okés :-P :-D
De élőben miért nem? :-) :) ;-)
bosszancs#292012-06-10 10:27:09
Válasz a(z) 27-es üzenetre:

Neeeeem ezért  :-D Fejlesztések voltak erón s már azt is beírhatod mekkora is az akkora :-D  :-D
bosszancs#282012-06-10 10:26:19
Válasz a(z) 26-es üzenetre:

Na de hol a másik??? :-D
Eddig zoli3939 ajánlkozott :-D
Azért a másikat is illene látnia kikinek :-D  :-D
kibickuss#272012-06-10 09:02:47
Válasz a(z) 7-es üzenetre:Szóval ezért kellett méregetnem tegnap? :-)
puhaa#262012-06-10 06:59:31
Válasz a(z) 25-es üzenetre:Hinnya, lyányok...! :-D
Hát két ifiember ajánlkozik, Ti meg egymással cseverésztek!? :-O :-D :-P 
Minél előbb ki kell próbálnod Kiki! Ez egy jótanács,... és utána meséld el)))))), mert én csak leírva tudom elképzelni.. ;-)
kiki69#252012-06-09 12:30:29
Válasz a(z) 24-es üzenetre:látod, engem meglát, és máris félrenyom :-D  :-D  :-O   :-P
bosszancs#242012-06-09 10:19:45
Válasz a(z) 21-es üzenetre:
Ugye máshol nem kapkodsz??  :-D  :-D  ;-)
bosszancs#232012-06-09 10:18:39
Válasz a(z) 18-es üzenetre:
Miért lenne ciki?? :-D 
Ha jól esik mindent ki kell próbálni :-)
kiki69#222012-06-09 10:14:06
Válasz a(z) 21-es üzenetre:
Nya így már mingyáááá más!  ;-)  :-)  :-*
zoli3939#212012-06-09 10:08:46
Válasz a(z) 20-es üzenetre:
Kapkodtam!!!!!!!!!!!SARMOS!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D::D
kiki69#202012-06-09 10:05:49
Válasz a(z) 19-es üzenetre:

őőőőőőő, mijaza saemos? :-O

Ahogy boszit hallanám ilyenkor :-P  :-D  :-D
zoli3939#192012-06-09 09:31:48
Válasz a(z) 18-es üzenetre:
Szia Kedves!
Van egy saemos haverom akivel mi már jól összeszoktunk.
Vele megvalosítható!!!!!!!!
kiki69#182012-06-09 09:18:07
Ciki, ha én is ki szeretném próbálni milyen érzés? :-O :-/  :-D
bosszancs#172012-06-09 09:16:14
Válasz a(z) 16-es üzenetre:

Szeretem nem szeretem ez van....ööö....kéznél :-D
kiki69#162012-06-09 09:14:24
Válasz a(z) 7-es üzenetre:

ohhhhhhh, látom te is szereted a NAGY-ot! :-D :D

:-*
bosszancs#152012-06-09 08:36:02
Válasz a(z) 14-es üzenetre:

Szólj ha nem megy az értelmezés  :-D  :-D
drain#142012-06-09 00:23:27
Válasz a(z) 13-es üzenetre:
Attól függ, hogy az ő nevét a-val, vagy o-val kell írni :-D
szerepjatek-szex#132012-06-08 23:04:57
Válasz a(z) 12-es üzenetre: A kettő kizárja egymást? :-)
bosszancs#122012-06-08 07:45:26
Válasz a(z) 8-es üzenetre:

Te kötözködni szeretsz vagy szexelni??  :-D  :-D
baba51#112012-06-07 21:53:17
Fenséges volt, épp ott, épp akkor,.... amikor annyira kellett!!! :-D
szeressss75#102012-06-05 09:48:33
én már átéltem és fantasztikus érzés:) Mivel anál ellenes vagyok így oldható meg ha két ffival van az ember lánya:D

[1-60] [61-120] [121-129]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3150BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba107132Biszexuális vagy, be kell lépned!

#dugjmegszegeden200love anal

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1130Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba6960Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4890Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2730Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.